Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Voicemail

  • Het is per aanbieder verschillend, maar bij veel prepaidpakketten en abonnementen is het bellen naar voicemail niet gratis. Vaak betaal je het tarief voor bellen naar mobiel. Soms geldt er zelfs een hoger tarief. Soms gaat het van de minutenbundel af. Per pakket staat dit beschreven bij de tariefinformatie. Kijk bijvoorbeeld hier bij Lebara prepaid, dit is een afwijkende afrekening. Meestal ziet het er uit zoals bij KPN prepaid.

    Als je het bellen naar voicemail binnen de bundel wilt houden, omdat dit goedkoper is, dan kun je naar je eigen nummer bellen en dan de voicemail box openen met je wachtwoord. Je kunt op deze manier zelfs gratis bellen als je een bundel voor onderling gratis bellen of voor onbeperkt hebt afgesloten.

    Je kunt vaak de voicemail ook via de App van jouw aanbieder regelen en beluisteren, dit is bijvoorbeeld het geval bij KPN. Dat kost dan niets aan gesprekskosten.

  • Voicemail is het digitale antwoordapparaat van de mobiele telefoon. Hoe je het kunt bedienen is afhankelijk van jouw aanbieder. Het komt er meestal op neer dat je dit kunt regelen via het voicemail menu of via jouw eigen omgeving op de website van de telecompartij. Soms (ook) via de app van die partij. Wil je snel alles uitschakelen? Verstuur dan ##002# hierdoor verwijder je alle doorschakelingen inclusief die naar de voicemailbox.

Vergelijk alle Sim Only pakketten en providers

Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje en jij maakt de keuze

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.