Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Over Bellen.com

Bellen.com, eigendom van Bencom Group is in 1998 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete telecomvergelijkingssite van Nederland. Tot 2003 hadden alle sites met telecommunicatie te maken. Met de introductie van Gaslicht.com werd een eerste stap richting andere branches gemaakt. Aan deze stap is in 2008 een vervolg gegeven met de lancering van LookingforBooking voor het vergelijken van hotelaanbiedingen, inmiddels vooral voor de zakelijke markt. In oktober 2012 werd WechselJetzt.de gelanceerd. WechselJetzt.de is de Duitse variant van Gaslicht.com een zgn. Stromvergleich. In 2014 is ook de markt van de zorgverzekeringen betreden met Poliswijzer.nl. Nieuw is de vergelijk app Bencompare die in 2018 is gelanceerd. Hiermee heb je in één app al je vaste lasten overzichtelijk bij elkaar.

Bellen.com is, net als de andere Bencom Group sites primair gericht op consumenten, hoewel er ook informatie voor de zakelijke markt te vinden is. Op iedere site is het voor bezoekers mogelijk om bij nieuwsberichten reacties achter te laten of om bij de vergeleken producten en diensten ervaringen uit te wisselen.

Om het vergelijken van telefoontarieven nog makkelijker te maken, heeft Bellen.com in november 2010 de RekeningScan geïntroduceerd. Met deze handige tool kunnen mobiele bellers zelf hun telefoonrekening uploaden. De site rekent automatisch uit hoeveel bespaard kan worden en welk abonnement het goedkoopst is. Ook wordt een uitgebreide analyse van het belgedrag in beeld gebracht. Daarnaast biedt de site uitgebreide tariefoverzichten, achtergrondinformatie inclusief nieuws met betrekking tot alle aspecten van de telecommarkt.

De vergelijkingen zijn gericht op overstappers en nieuwe klanten. Aanbiedingen voor contractverlengers worden buiten beschouwing gelaten omdat dit (vaak) individuele aanbiedingen zijn.

Missie Bellen.com

Bellen.com heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten, tarieven en kwaliteit van de telecomaanbieders. 

Bellen.com vergelijkt het openbaar beschikbare aanbod.

Dit betekent dat onze vergelijkingssitesite een volledig overzicht geeft van telecomabonnementen. Op de site staan verschillende soorten aanbiedingen. Zoals verschillende download-/uploadsnelheden, netwerksnelheden, belminuut-/sms-pakketten en internetbundels. En de verschillende opties die Bellen.com binnen die soorten vergelijkt.

Diensten Bellen.com

Bellen.com geeft deskundige informatie aan haar bezoekers door middel van uitgebreide artikelen over alles waar vragen over zijn ontstaan. In die artikelen verwerken wij ook het laatste nieuws op het gebied van telefonie en gerelateerde zaken. Minimaal eens per vier maanden verschijnen onze nieuwsbrieven waarin de laatste aanbiedingen en speciale acties genoemd worden, zodat consumenten altijd op de hoogte blijven.

Verdienmodel Bellen.com

Bencom biedt al haar diensten gratis aan de consument aan. In veel gevallen is het voor de bezoeker mogelijk zich direct voor een dienst aan te melden. Dit is mogelijk doordat wij bezoekers ofwel direct doorlinken naar de site van de aanbieder of naar een online shop. Hiervoor ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder.

Doordat onze sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de markt en op het punt staan zich voor een bepaalde dienst aan te melden, zijn wij voor adverteerders de uitgelezen plek om deze diensten aan te prijzen. Dit kan bijvoorbeeld ook in één van onze nieuwsbrieven die eens in de twee maanden verschijnen en een bijzonder groot bereik hebben. Ten slotte voorzien wij diverse bedrijven van actuele tariefdata en marktanalyses en wordt ons onafhankelijk prijsvergelijkingsplatform bij diverse andere partijen ingezet.

Onafhankelijk en objectief

Bencom is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf:

  • Bellen.com geeft telecomaanbieders geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site.
  • Bellen.com heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen.
  • Bellen.com toont in haar vergelijkingen ook aanbieders met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen.
  • Bellen.com behandelt aanbieders in de zoekresultaten gelijk.

Privacy

Bencom houdt zich vanzelfsprekend aan de regelgeving op het gebied van bescherming van de persoonlijke levenssfeer en privacy. In ons privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat jouw rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen. De verwerkingen van persoonsgegevens door Bencom BV zijn aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer m1004948.

Veiligheid

Zodra je op een beveiligd gedeelte van de site klikt, wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Bencom Group maakt hierbij gebruik van de SSL (Secure Socket Layer). Deze op internet gangbare techniek wordt door veel websites gebruikt om op een veilige, versleutelde manier gegevens uit te wisselen.

Nauwkeurig en actueel

De informatie op de site is nauwkeurig en actueel. Telecomtarieven veranderen regelmatig. Een betrouwbare vergelijking is daarom alleen te maken op grond van de meest actuele gegevens. De tarieven in de Bellen.com database worden in veel gevallen dagelijks en in ieder geval zo vaak als nodig is ververst, en zijn dus altijd actueel. De informatie op telecomgebied wordt dagelijks, of zo vaak als nodig geactualiseerd. Tref je daarentegen toch onjuiste informatie aan? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Klachten

Wij vinden het heel belangrijk dat de bezoeker tevreden is over de contacten die hij/zij met ons heeft. Ken je het gezegde: Ben je tevreden? Vertel het je vrienden. Ben je ontevreden? Vertel het ons. Voor eventuele klachten kun je ons contactformulier gebruiken.

Nieuwsvoorziening Bellen.com

De berichtgeving op Bellen.com wordt geschreven door een eigen nieuwsredactie. Wil je hierover meer informatie dan kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Benergy BV
Verlengde Hereweg 174
9722 AM Groningen
Telefoon: 085-0450090
E-mail: info@bencom.nl


Geactualiseerd: donderdag 25 mei 2023

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.