Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Telefoon met abonnement vergelijken

Kies het abonnement met toestel dat bij jou past

Vergelijk abonnementen met telefoon en selecteer het type telefoon, de prijs per maand, het type netwerk en meer. Kies een mobiel abonnement met de nieuwste 4G of 5G-telefoon en kies de bundel die bij je past.

Direct vergelijken

minuten
  MB

Help mij schatten

Hoeveel gebruik je gemiddeld per dag?
/maand
Berichten versturen
E-mail, WhatsApp
/maand
Video & videobellen
Netflix, YouTube, Zoom, WhatsApp
/maand
Social media
Facebook, Instagram, LinkedIn
/maand
Navigatie
Google Maps, Flitsmeister, parkeerapps
/maand
Surfen & nieuws
Safari, Chrome, nieuwsapps

Belminuten per maand
Bellen
Internet
Nummerbehoud mogelijk

Vergelijk mobiele abonnementen op Bellen.com

Vergelijk abonnementen met telefoon en selecteer het type telefoon, de prijs per maand, het type netwerk en meer. Kies een mobiel abonnement met de nieuwste 4G of 5G-telefoon en kies de bundel die bij je past.

Heb je een vraag over abonnement met telefoon?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Bellen.com.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar.
Bellen.com

Eenvoudig telefoonabonnementen vergelijken

Vul in welke telefoon en hoeveel data je wilt en wij tonen je de voordeligste opties. Het goedkoopste abonnement staat altijd bovenaan in de vergelijker. Kies een mobiel abonnement met 4G of 5G, bepaal het aantal MB’s internet en ga voor de nieuwste Samsung Galaxy of juist een iPhone met 256 GB opslaggeheugen.

Een telefoon kiezen

Welke telefoon bij jou past, is heel persoonlijk. Welke specificaties moet je telefoon hebben? Dat hangt af van waar je je telefoon voor gebruikt en wat je belangrijk vindt. Lees hier meer.

Het voordeel van een telefoonabonnement

Bij een telefoonabonnement betaal je voor het aantal minuten en MB’s en de kosten van het toestel. Deze telefoon betaal je in termijnen af. Dat is makkelijk, want daardoor hoef je je nieuwe telefoon niet in één keer te betalen en ben je niet in een klap honderden euro’s kwijt.

Geld lenen kost geld: maandelijkse kosten

Mobiele abonnementen met toestel zijn een goede optie als je je nieuwe telefoon niet in één keer kunt (of wilt) betalen. Je betaalt dan in termijnen. Voorheen kreeg je een ‘gratis’ telefoon bij je abonnement, maar tegenwoordig wordt de maandelijkse afbetaling van je telefoon wel als een lening beschouwd.

Bureau Krediet Registratie (BKR)

Sluit je een telefoonabonnement af met een toestel van meer dan € 250? Dan koop je een telefoon op afbetaling en gaat het om een krediet. Je wordt dan geregistreerd bij het BKR. Als je daaronder blijft, word je niet aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en hoeft de telecomprovider niet naar je inkomen te vragen. Maar let op: bij duurdere abonnementen dus wel. Je sluit tenslotte een lening af en het BKR wil weten of je je schuld kunt betalen. Na de looptijd van je contract is het toestel natuurlijk van jou. Het abonnement wordt dan automatisch omgezet naar een sim only-abonnement. Je vindt de goedkoopste sim only-abonnementen in de vergelijker.

Eenmalige bijdrage voor een lager maandbedrag

Je kunt op je maandelijkse abonnementskosten besparen door bij het afsluiten van het abonnement een eenmalige bijdrage te betalen. Bij de kassa betaal je dan alvast een deel van de kosten. De rest betaal je in maandelijkse termijnen. 

Opzeggen

Zit de vaste looptijd van je abonnement erop? Dan kun je elk moment opzeggen. De opzegtermijn is maximaal 1 maand. Die maand gaat in zodra je je abonnement opzegt. Zeg je je abonnement niet op, dan blijft je abonnement doorlopen totdat je dit doet.

Hoeveel data heb je nodig?

Schat je verbruik een beetje ruim in. Je wilt niet dat je te weinig minuten en MB’s hebt aan het einde van de maand. Je kunt beter iets overhouden, want buiten je bundel bellen is al snel 2 tot 3 keer duurder. Als je (zonder wifi) veel video’s kijkt, heb je al snel meer dan 10 GB per maand nodig, maar als je vooral Whatsapp-berichtjes stuurt, heb je aan 3 GB meer dan genoeg. Ben je een grootverbruiker? Kies dan voor onbeperkt bellen en unlimited data.

Mobiel abonnement verlengen

Hier hoef je dus niets voor te doen. Dit gebeurt automatisch. Zit je contract erop? Dan is de telefoon van jou en wordt je abonnement omgezet in sim only. Als je een nieuw contract wilt, kun je gebruikmaken van de overstapservice. Je nieuwe aanbieder regelt dan het nummerbehoud.

Navigatie