hollandsnieuwe mobiele telefonie

hollandsnieuwe
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider hollandsnieuwe aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij hollandsnieuwe? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk hollandsnieuwe-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor hollandsnieuwe wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

In 2011 introduceerde hollandsnieuwe een nieuw type sim only abonnemen: uniek voor Hollandsnieuwe is de regel 1 MB=1 minuut=1 sms.

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. 
 

Toestelabonnement

Een abonnement van hollandsnieuwe kan ook gecombineerd worden met een toestelabonnement. Hierbij betaal je een vast laag bedrag per maand en is het toestel direct van jou. Aan het einde van je contract stopt de toestelbijdrage automatisch. De toestelabonnementen zijn te combineren met alle sim only abonnementen.

Online diensten

Binnen de online omgeving mijn hollandsnieuwe kun je online zelf zaken regelen zoals je tegoed bekijken en aanvullen, het belbudget voor je kinderen beheren en de rekeningen bekijken.