Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

hollandsnieuwe mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider hollandsnieuwe aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij hollandsnieuwe? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk hollandsnieuwe-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor hollandsnieuwe wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

In 2011 introduceerde hollandsnieuwe een nieuw type sim only abonnement: uniek voor hollandsnieuwe is de regel 1 MB=1 minuut=1 sms. Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone en maakt dus ook gebruik van dit netwerk. In 2020 werd bellen via wifi mogelijk.

Toestelabonnement

Een abonnement van hollandsnieuwe kan ook gecombineerd worden met een toestelabonnement. Hierbij betaal je een vast laag bedrag per maand en is het toestel direct van jou. Aan het einde van je contract stopt de toestelbijdrage automatisch.

Online diensten

Binnen de online omgeving mijn hollandsnieuwe kun je online zelf zaken regelen, je tegoed bekijken en aanvullen, het belbudget voor je kinderen beheren en de rekeningen bekijken.

Ook beschikt de provider over een app waarin je eenvoudig je verbruik kunt zien en opwaarderen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.