Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle KPN sim only abonnementen. Als je een KPN sim only abonnement afsluit krijg je alleen een simkaart thuisgestuurd. Sim only is een abonnement zonder toestel.

Sim only abonnement

De provider KPN biedt verschillende sim only abonnementen aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms'en. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken dat je buiten-je-bundel belkosten maakt omdat je te veel belminuten gebruikt. Bel en sms je weinig? Dan kun je kiezen voor een sim only abonnement met 150 min en sms'jes. De maandelijkse kosten van je abonnement worden dan ook lager.

Als je graag online bent kan een sim only abonnement met unlimited data interessant zijn. Met een unlimited data abonnement heb je onbeperkt internet tot je beschikking. Je kunt bij KPN kiezen voor een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Altijd 5G bij KPN sim only

Alle sim only abonnementen van KPN werken op het 5G netwerk van KPN. Een mobiel abonnement van KPN is dus klaar voor de toekomst. Heb je geen 5G toestel? Dan maak je gebruik van het 4G netwerk.

MB's delen

Als er meer mensen op jouw adres wonen met een sim only abonnement van KPN kun je MB's delen. Zo kan iedereen met een KPN sim only abonnement op je adres mobiele kosten besparen. Is je vader al door zijn bundel heen? Dan kun je hem met MB's delen door de rest van de maand helpen.

Combinatie voordeel van KPN

Combineer je een KPN sim only abonnement met internet, tv en bellen voor thuis van KPN? Dan krijg je korting of andere extra's van KPN. Zo krijg je tot € 7,50 korting per maand op je mobiele KPN sim only en kun je korting krijgen op een entertainmentpakket voor je televisie.

Maandelijks aanpasbaar

Alle sim only pakketten van KPN zijn maandelijks aanpasbaar. Je kunt kiezen voor een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Het netwerk van KPN scoort altijd erg hoog bij onafhankelijke onderzoeken.

Alle KPN sim only abonnementen

Kids Sim

In combinatie met een KPN sim only abonnement kun je een Kids Sim afnemen van KPN Hussel. Dit is een sim only abonnement met een databundel van 1 GB en onbeperkt bellen en sms. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor kinderen. Zij kunnen bellen, sms'en en internetten zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over een hoge rekening. Je kunt namelijk geen buiten-de-bundel kosten maken.

Nummerbehoud

Is je contract bij je huidige mobiele provider verlopen en wil je overstappen naar sim only van KPN? Dan kun je je eigen telefoonnummer meenemen naar een mobiel abonnement bij de nieuwe provider. Nummerbehoud is namelijk gratis bij sim only van KPN.

Simkaart

Bij je sim only kun je een 3-in-1-simkaart of e-sim bestellen. De 3-in-1 simkaart bestaat uit drie delen: een gewone sim, microsim en een nanosim. Heb je een toestel dat geschikt is voor e-sim? Dan kun je kiezen voor e-sim tijdens je bestelling. Je nieuwe abonnement staat op je e-sim na je bestelling.

Sim only van KPN in het buitenland

In het buitenland gebruik je je KPN sim only abonnement zonder zorgen. Alle sim only abonnementen van KPN zijn zijn namelijk in de hele EU te gebruiken. Kom je buiten je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buiten-de-bundel tarief. Als je buiten de EU reist gelden andere tarieven voor KPN sim only. Via de Mijn KPN app kun je een buitenlandbundel aanschaffen. Deze bundel is maandelijks aanpasbaar.

Meer informatie

Als je meer wilt weten over sim only van KPN, bijvoorbeeld over de sim only tarieven van KPN, de aansluitkosten die je eenmalig betaalt, bundels of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals KPN. Een nieuw KPN mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.