Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
22%
van 9 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
33% misschien 44% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 3
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 5
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Nee
    Steven op 24-6-2020 om 15:05

    Afspraak is geen afspraak bij KPN

    Onlangs heb ik een nieuwe Samsung S10 besteld via de telefoon bij KPN, tegelijkertijd heb ik mijn abonnement verlengd en duidelijk aangeboden gekregen dat dit voor EUR 16,= per maand gaat zijn. "U gaat zelfs minder betalen meneer!" werd mij letterlijk gezegd. Uiteraard was ik uitermate tevreden over de service, echter na betaling van de telefoon ontving ik voor de volgende maand een nieuwe factuur met daarop het bedrag van EUR 21,=.

    Ik heb direct de klantenservice gebeld en die vertelde mij dat ik geen recht meer had op mijn oude korting, omdat deze niet meer bestaat en de toegekende korting is niet van toepassing omdat ik geen klant ben met vast internet en telefonie (husselkorting). Toen ik zei dat het me zo is aangeboden en dit niet aan mij is verteld, kreeg ik als antwoord dat ik dit zelf had kunnen zien op de website en anders maar een klacht in moest dienen.

    Uiteraard een klacht ingediend en wat schetst mijn verbazing?.Ik word gebeld met een nieuwe aanbieding vanuit KPN, want ik moet een husselabonnement hebben met vast internet en telefonie anders heb ik geen recht op de korting. Ondanks het feit dat ik meerdere keren heb aangeven dat mij dit ten tijde van het afsluiten op 09-04-2020 niet is verteld! Naar mijn mening is mij onjuiste informatie verstrekt en onder de onjuiste voorwaarden een dienst verkocht.

    Vervolgens word ik teruggebeld inzake mijn klacht, en krijg hier wederom hetzelfde antwoord, met als aanvulling dat ik eenmalig 5 EURO terug kan krijgen. Maar zonder de combinatie met hussel krijg ik geen korting. En vervolgens moet ik maar een klacht indienen zodat het kan worden opgepakt door de klachtenafdeling!.Huh.die heb ik toch aan de lijn?.nee dit is een call n.a.v. een ticket!

    Kortom.ik betaal meer dan mondeling is overeengekomen. Ik heb nog explciet gevraagd of de prijs van EUR 16,= klopt en dit is mij zelfs meerdere malen bevestigd. Het enige is dat de medewerker hierop zal worden aangesproken, terwijl het enige dat ik wil is dat er eerlijk, duidelijk en transparant zaken worden gedaan en krijg wat is afgesproken. Maar ook dit is teveel gevraagd bij KPN, ik ben maar een nummertje voor ze en al jaren klant bij ze, maar na afloop van dit abonnement gaan mijn gezin en ook mijn ouders lekker elders bellen. DOEI KPN.!

    Verbeterpunten
    • Eerlijk en betrouwbaar zijn is hier ver te zoeken.
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Bestelproces: 6
    • Bereik/dekking: 3
    • Prijsstelling: 3
    • Facturering: 6
    Aanrader? Nee
    Marco Verduin op 9-5-2020 om 14:23
    Sinds wij verhuisd zijn een en al ellende met onze internetverbinding. Door KPN monteur aangesloten, die ons tevens super WIFI adviseerde, omdat dit veel mogelijke problemen zou voorkomen. Maar wat een drama. Urenlang met de klantenservice aan de lijn. We hebben last van haperende tv, waardoor film kijken niet gaat. Nieuw tv ontvanger gekregen. Is iets beter geworden, maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Tevens een nieuwe router, maar hierdoor is het probleem alleen maar verergert. Nu nauwelijks tot geen internetverbinding meer mogelijk. Medewerkers van de KPN komen niet verder dan te zeggen dat zij het ook niet weten, dat zij hun best doen, maar ook niet meer te kunnen doen. Dat zal allemaal wel, maar het probleem moet gewoon opgelost worden KPN. Ik heb niets aan sympathie, maar aan concrete oplossingen. Na de zoveelste medewerker gesproken te hebben, werd ons doodleuk medegedeeld dat we de oplossing maar op internet moesten zoeken. Beste KPN, dat is nu juist het probleem... We hebben nauwelijks tot geen internetverbinding. Dan wordt zoeken op internet lastig. Vervolgens kwakt de medewerker van de KPN de hoorn er op. Dat is klantenservice 2.0. Vandaag wederom met KPN gebeld. Zij konden er ook niets aan doen en ik moest maar een KPN monteur laten komen. En je wilt het niet geloven, maar die kosten zouden voor onze rekening komen. Nou KPN, dacht het niet. We betalen maandelijks een hoop geld voor iets wat nu niet goed werkt. Jullie horen dit gewoon netjes en correct op te lossen. Niets meer en niets minder. Ons advies... Neem GEEN KPN.
    Pluspunten
    • Alle producten bij een provider
    Verbeterpunten
    • Klantenservice
    • Oplossingen bieden
    • Problemen oplossen
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    F janssens op 2-5-2020 om 10:11
    Helaas hadden we geen internet signaal van ziggo, aangezien mijn mobiele provider KPN is, heb ik contact met hun opgenomen. Ik ben telefonisch te woord gestaan door MS.. Zij heeft me zo super geholpen, echt nogmasls bedankt.
    Opmerking van de redactie op 4-5-2020 om 12:39
    Geen namen van medewerkers noemen aub.
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Impolite and unprofessional customer service. 10 years with telfort, after switch to KPN received a letter "no change to your subscription" - this is not the case. My subscription has changed, greatly. Extremely bad experience, I do not recommend this provider.
  • Beoordeling: 6
    • Facturering: 7
    • Klantenservice: 6
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 7
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 7
    Aanrader? Misschien
    S.Bloem op 10-12-2019 om 08:23
    Om de twee jaar verlengen we onze Mobiele abonnementen met een nieuw toestel.
    Onze voorkeur gaat altijd uit naar de i Phone die altijd als voorradig zijnde online staat want je gewoon je bezorgddatum op de volgende dag zetten.
    Helaas is het nu al de 3de keer dat het toestel niet voorradig is en je ik weet niet hoelang moet wachten voordat je hem binnen krijgt.
    Oftewel KPN lokt klanten en doet alsof het toestel voorradig is.Zeer slechte service dus van KPN.Hier trappen we dan ook nooit meer in en elk abonnement wat afloopt gaat naar een andere provider.
    Verbeterpunten
    • Op de site aangeven of een product voorradig is!
  • Beoordeling: 8
    • Bereik/dekking: 9
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 7
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: 7
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Joost R op 30-11-2019 om 22:12
    Al enkele jaren naar tevredenheid klant. Verleden jaar rond black friday mijn abonnement gunstig verlengd, en dit jaar was dat weer de bedoeling. Tariefplannen zijn echter gewijzigd, ik wilde ongeveer hetzelfde als wat ik had maar dan voordeliger. Heette eerst Compleet en nu Hussel. De boel is wel voordelig verlengd maar ik kon opeens niet meer opnemen met mijn tv-ontvanger, bleek een extra optie te zijn geworden die eerst in pakket zat waar je nu apart voor moet betalen. Vrij onhandig, ook dat dat niet gemeld is toen ik verlengde. Verder vooral positieve punten: snel en betrouwbare dienstverlening, medewerkers telefonisch vrij goed bereikbaar en ook 's avonds, combinatiekortingen mobiel en tv thuis compleet maken het het overwegen waard om klant te blijven, ook al zijn ze niet de allergoedkoopste.
    Pluspunten
    • bereikbaarheid klantenservice
    Verbeterpunten
    • bij verlengen abonnement checken of er niet opeens ongewenste wijzigingen worden doorgevoerd
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 4
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Klantenservice: 5
    • Bereik/dekking: 6
    • Online dienstverlening: 5
    • Facturering: 6
    • Bestelproces: 2
    Aanrader? Misschien
    Na jarenlang KPN prepaid wou ik overstappen naar KPN sim only, was zo geregeld met een telefoontje . Heb het geloof ik niet gehad over een nieuw nummer of nummerbehoud maar ik nam aan dat het vanzelfsprekend was dat ik mijn nummer wou behouden . Toen ik de nieuwe simkaart kreeg zag ik op de begeleidende brief dat ik wel een nieuw nummer had gekregen en ik nam meteen contact op met KPN om alles terug te draaien en dat was na enige gezeur ook geregeld . Inmiddels ontving ik wel een contract en een dag later een factuur in de mail maar ik verdom het om nog weer contact met KPN op te nemen en ben van plan om over te stappen naar een andere provider, ben die KPN een beetje zat ! !
    Pluspunten
    • Het enige goeie is dat je je simkaart snel thuis hebt, net als het contract en de factuur .
    Verbeterpunten
    • Beter luisteren, nadenken en niet zomaar een nieuw nummer geven .
  • Beoordeling: 6
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 9
    • Klantenservice: 2
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 8
    Aanrader? Misschien
    Zolang alles werkt is KPN prima en mobiele aansluiting is over het algemeen ook prima, goeie dekking. Vaste lijnen echter (waar ze toch ooit groot mee zijn geworden) is een drama als er iets mis gaat, en de klantenservice is echt verschrikkelijk. Opgelepelde scripts door mensen die 90% van de tijd geen technisch inhoudelijke kennis hebben. Als je als klant zelf technisch inhoudelijke kennis hebt of je eigen hardware gebruikt is het onmogelijk om een 2e-lijns support te krijgen voor problemen die duidelijk bij KPN liggen. VB: Na een storing aan hun kant, werkt internet ineens niet meer, maar tv kijken nog wel. Omdat ik niet de Experiabox gebruikte maar een eigen router, (die een keurig inhoudelijk technische foutmelding gaf) konden ze me niet helpen.... De klantenservice van KPN voor vaste lijnen is echt bedroevend slecht. En grappig (treurig) genoeg: toen ik daar een klacht over indiende werd ik teruggebeld door een mevrouw die op een zeker moment toegaf dat KPN dit nooit zou gaan veranderen (dus dat er nooit een technisch inhoudelijke helpdesk beschikbaar zou komen)....
    Pluspunten
    • Dekking mobiel netwerk is over het algemeen zeer goed, en klantenservice is erg vriendelijk als je standaard vragen over je abonnement hebt of je product wil uitbreiden.
    Verbeterpunten
    • De klantenservice bij vooral technische problemen (bij vaste lijn). Het zou fijn zijn als er een daadwerkelijke klantenSERVICE was...
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 5
    • Facturering: 5
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 5
    Aanrader? Nee
    Daniele op 28-7-2019 om 02:22
    Jaren lang tevreden, ineens een super slechte WiFi verbinding, slechte HDTV ontvangst en nu ook nog eens geen digitene meer. Zal KPN zeker niet aanraden.
    Verbeterpunten
    • Service
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Sjoerd op 21-6-2019 om 22:19
    Begin mei verhuizing gemeld bij KPN. Duidelijk afgesproken dat 21juni er telefoon moest wezen op nieuwe adres.. Maar wat denk je geen telefoon.
    Mijn schoonmoeder heeft en alarmknop die dus ook niet werkt, en KPN doet er niets aan om te zorgen dat er iemand naar de KPN centrale gaat om de aansluiting te maken.
    Kortom m'n schoonmoeder die 80 is en vol artrose zit wordt aan d'r lot overgelaten. Reactie KPN... Er is iets fout gegaan we proberen wat we kunnen maar geven geen garantie dat er dit weekend telefoon is.
    Dus als er weinig aan je valt te verdienen doet KPN niks voor je. Nu maar hopen dat m'n schoonmoeder niet valten wat breek of nog erger.een mens die afhankelijk is van d'r telefoon telt niet mee.
    Verbeterpunten
    • Afspraken nakomen

Navigatie