Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over KPN

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 2 klanten beveelt KPN aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over KPN

    2
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 4
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Tjalling 26-5-2021 - 19:24

    S21 telefoon besteld op 17 feb om 23:40 om 23:53 is er geld afgeschreven op de bon staat 18 feb waardoor ik buiten de gratis actie val van Samsung. Kpn weigert dit op te lossen. Hopeloze klantenservice!!! Kpn beloofde gratis kabel naar mn woonschip monteur kwam echter met binnen kabel vervolgens wist er niemand (klantenservice niet, technische dienst niet, monteurs niet etc. Werd door verwezen naar een forum zoek het maar uit. welke kabel ik wel moest hebben

    • Klantenservice voor speciale gevallen die de speciale niet standaard en moeilijke gevallen proactief oplossen.
    1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Hans Peeters 11-1-2021 - 21:11

    Kpn is niet in staat om hun klanten nadat zij een contract binnen hebben gehaald fatsoenlijk van dienst te zijn. Laten mijn ouders van bijna 90 jaar gewoon letterlijk verreken. Komen keer op keer hun afspraken niet na en laten hun gewoon zitten met de ellende. Triest 😢

    • Zou het echt niet weten.
    • Probeer empathie in de praktijk te brengen i.p.v. aan te geven van ik begrijp het, maar ik kan er verder niets aan doen.
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Mattijn Lips 1-10-2020 - 12:36

    Zeer moeilijk contact te krijgen

    • Geen
    6
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 5
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: 3
    Facturering: 7
    Simone Manzo 15-8-2020 - 15:31

    Vergelijk goed!! KPN is erg duur in vergelijking met anderen! Voor alleen 150 belminuten betaal je €10. Als je dan 5GB data erbij wil betaal je €20! Bv bij Youfone onbeperkt bellEn en 4GB data €10. Maakt ook gebruik van het netwerk van KPN. Ook is KPN niet echt bereid mee te denken. Zo snel mogelijk van KPN af

    • Betere prijs kwaliteit
    1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Mikas 21-7-2020 - 14:08

    Wil je opgelicht worden en een veelste duur abonnement met de slechtse klanten service ga dan naar Kpn.

    • geen
    • de hele klantentenservice er uit rotten en de afspraken na komen
    4
    Prijsstelling: 3
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 5
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 8
    Steven 24-6-2020 - 15:05


    Afspraak is geen afspraak bij KPN

    Onlangs heb ik een nieuwe Samsung S10 besteld via de telefoon bij KPN, tegelijkertijd heb ik mijn abonnement verlengd en duidelijk aangeboden gekregen dat dit voor EUR 16,= per maand gaat zijn. "U gaat zelfs minder betalen meneer!" werd mij letterlijk gezegd. Uiteraard was ik uitermate tevreden over de service, echter na betaling van de telefoon ontving ik voor de volgende maand een nieuwe factuur met daarop het bedrag van EUR 21,=.

    Ik heb direct de klantenservice gebeld en die vertelde mij dat ik geen recht meer had op mijn oude korting, omdat deze niet meer bestaat en de toegekende korting is niet van toepassing omdat ik geen klant ben met vast internet en telefonie (husselkorting). Toen ik zei dat het me zo is aangeboden en dit niet aan mij is verteld, kreeg ik als antwoord dat ik dit zelf had kunnen zien op de website en anders maar een klacht in moest dienen.

    Uiteraard een klacht ingediend en wat schetst mijn verbazing?.Ik word gebeld met een nieuwe aanbieding vanuit KPN, want ik moet een husselabonnement hebben met vast internet en telefonie anders heb ik geen recht op de korting. Ondanks het feit dat ik meerdere keren heb aangeven dat mij dit ten tijde van het afsluiten op 09-04-2020 niet is verteld! Naar mijn mening is mij onjuiste informatie verstrekt en onder de onjuiste voorwaarden een dienst verkocht.

    Vervolgens word ik teruggebeld inzake mijn klacht, en krijg hier wederom hetzelfde antwoord, met als aanvulling dat ik eenmalig 5 EURO terug kan krijgen. Maar zonder de combinatie met hussel krijg ik geen korting. En vervolgens moet ik maar een klacht indienen zodat het kan worden opgepakt door de klachtenafdeling!.Huh.die heb ik toch aan de lijn?.nee dit is een call n.a.v. een ticket!

    Kortom.ik betaal meer dan mondeling is overeengekomen. Ik heb nog explciet gevraagd of de prijs van EUR 16,= klopt en dit is mij zelfs meerdere malen bevestigd. Het enige is dat de medewerker hierop zal worden aangesproken, terwijl het enige dat ik wil is dat er eerlijk, duidelijk en transparant zaken worden gedaan en krijg wat is afgesproken. Maar ook dit is teveel gevraagd bij KPN, ik ben maar een nummertje voor ze en al jaren klant bij ze, maar na afloop van dit abonnement gaan mijn gezin en ook mijn ouders lekker elders bellen. DOEI KPN.!

    • Eerlijk en betrouwbaar zijn is hier ver te zoeken.
    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: 3
    Prijsstelling: 3
    Facturering: 6
    Marco Verduin 9-5-2020 - 14:23

    Sinds wij verhuisd zijn een en al ellende met onze internetverbinding. Door KPN monteur aangesloten, die ons tevens super WIFI adviseerde, omdat dit veel mogelijke problemen zou voorkomen. Maar wat een drama. Urenlang met de klantenservice aan de lijn. We hebben last van haperende tv, waardoor film kijken niet gaat. Nieuw tv ontvanger gekregen. Is iets beter geworden, maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Tevens een nieuwe router, maar hierdoor is het probleem alleen maar verergert. Nu nauwelijks tot geen internetverbinding meer mogelijk. Medewerkers van de KPN komen niet verder dan te zeggen dat zij het ook niet weten, dat zij hun best doen, maar ook niet meer te kunnen doen. Dat zal allemaal wel, maar het probleem moet gewoon opgelost worden KPN. Ik heb niets aan sympathie, maar aan concrete oplossingen. Na de zoveelste medewerker gesproken te hebben, werd ons doodleuk medegedeeld dat we de oplossing maar op internet moesten zoeken. Beste KPN, dat is nu juist het probleem... We hebben nauwelijks tot geen internetverbinding. Dan wordt zoeken op internet lastig. Vervolgens kwakt de medewerker van de KPN de hoorn er op. Dat is klantenservice 2.0. Vandaag wederom met KPN gebeld. Zij konden er ook niets aan doen en ik moest maar een KPN monteur laten komen. En je wilt het niet geloven, maar die kosten zouden voor onze rekening komen. Nou KPN, dacht het niet. We betalen maandelijks een hoop geld voor iets wat nu niet goed werkt. Jullie horen dit gewoon netjes en correct op te lossen. Niets meer en niets minder. Ons advies... Neem GEEN KPN.

    • Alle producten bij een provider
    • Klantenservice
    • Oplossingen bieden
    • Problemen oplossen
    10
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Ik raad KPN aan
    F janssens 2-5-2020 - 10:11

    Helaas hadden we geen internet signaal van ziggo, aangezien mijn mobiele provider KPN is, heb ik contact met hun opgenomen. Ik ben telefonisch te woord gestaan door MS.. Zij heeft me zo super geholpen, echt nogmasls bedankt.

    Opmerking van de redactie 4-5-2020 - 12:39
    Geen namen van medewerkers noemen aub.
    1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Lena 3-4-2020 - 10:38

    Impolite and unprofessional customer service. 10 years with telfort, after switch to KPN received a letter "no change to your subscription" - this is not the case. My subscription has changed, greatly. Extremely bad experience, I do not recommend this provider.

    6
    Facturering: 7
    Klantenservice: 6
    Online dienstverlening: 8
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 7
    S.Bloem 10-12-2019 - 08:23

    Om de twee jaar verlengen we onze Mobiele abonnementen met een nieuw toestel.
    Onze voorkeur gaat altijd uit naar de i Phone die altijd als voorradig zijnde online staat want je gewoon je bezorgddatum op de volgende dag zetten.
    Helaas is het nu al de 3de keer dat het toestel niet voorradig is en je ik weet niet hoelang moet wachten voordat je hem binnen krijgt.
    Oftewel KPN lokt klanten en doet alsof het toestel voorradig is.Zeer slechte service dus van KPN.Hier trappen we dan ook nooit meer in en elk abonnement wat afloopt gaat naar een andere provider.

    • Op de site aangeven of een product voorradig is!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie