Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

hollandsnieuwe sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van hollandsnieuwe. Voor informatie over de mobiele telefoontarieven van hollandsnieuwe of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Sim only abonnement

Hollandsnieuwe sim only werkt net even anders dan andere aanbieders. Je krijgt bij een sim only abonnement van hollandsnieuwe namelijk één bundel met een aantal eenheden. Bijvoorbeeld 1000 mb, min, sms. Voor 1 mb internet betaal je net zoveel als voor 1 sms. Hollandsnieuwe sim only levert altijd een 3 in 1 simkaart bij je sim only abonnement. Hiermee heb je een normale simkaart, een micro simkaart en een nano simkaart in één.

Geldigheid en opwaarderen

Een hollandsnieuwe sim only abonnement is eigenlijk een soort prepaid constructie. Iedere maand krijg je een tegoed dat een maand houdbaar is. Hoeveel tegoed je krijgt is afhankelijk van je contract. Is het tegoed van je huidige abonnement niet voldoende? Dan kun je overstappen naar een grotere bundel of extra tegoed aanschaffen. Dit extra tegoed is drie maanden geldig. Zijn je eenheden voor een maand op? Dan kun je niet meer internetten, bellen en sms'en. Zo krijg je nooit te maken met onverwacht hoge kosten buiten de bundel.

Alle hollandsnieuwe sim only abonnementen

Onbeperkt bellen

Je kunt een hollandsnieuwe sim only abonnement afsluiten met onbeperkt belminuten en sms'jes. Hiermee kun je onbeperkt bellen en sms'en zonder dat het van je tegoed af gaat.

4G netwerk van Vodafone

Je hollandsnieuwe sim only abonnement maakt gebruik van het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone. Hierdoor heb je stabiel internet in het hele land.

Combivoordeel voor Ziggo internet klanten

Heb je ook een internetabonnement van Ziggo op je adres? Hollandsnieuwe sim only biedt combivoordeel voor Ziggo internet klanten. Je krijgt combinatievoordeel als je een hollandsnieuwe sim only abonnement afsluit en thuis internet van Ziggo hebt. Je krijgt een extra tegoed van 1000 eenheden. Daarnaast kun je kiezen voor een extra Ziggo tv pakket.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals hollandsnieuwe. Een nieuw hollandsnieuwe mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.