Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Wij vergelijken al 25 jaar

We gaan terug naar 1998, het jaar waarin onze eerste vergelijker het levenslicht zag. Bellen.com werd gelanceerd. Een absolute doorbraak in de wereld van telecom. De consument kon in één oogopslag het beschikbare aanbod zien en onderling vergelijken. We zijn nu 25 jaar verder en inmiddels vergelijken we in veel verschillende branches. 


logo-internetten.pngOp Internetten.nl kun je onafhankelijk alle internetproviders naast elkaar zetten. Sluit gemakkelijk uw internet abonnement af. Nu met € 20 cashback actie!


logo-internetten.pngGaslicht.com is dé site voor onafhankelijk energie vergelijken en overstappen. Ook expert in Zonnepanelen Zonder Gedoe.  


logo-pw.pngVergelijk alle verzekeringen op Poliswijzer.nl en betaal niet langer teveel. Met een completer aanbod dan andere vergelijkers en 100% onafhankelijk.


logo-pw.pngAlle grote boekingssites in één overzicht, op LookingforBooking.nl. De grootste hotel prijsvergelijker van Nederland. Vergelijk hotels en bespaar op je (zakelijke) overnachting.


Bekijk hier een overzicht van al onze vergelijkers

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.