Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Consumentenbond

De Consumentenbond is de vereniging in Nederland die opkomt voor de consument. De bond heeft als missie om de consument in staat te stellen beter en makkelijker keuzes te maken, met respect voor mens en milieu.

Samenwerking Consumentenbond en Bellen.com

De toestelhulp op de site van de Consumentenbond is mede ontwikkeld door Bellen.com. Voor het bijhouden van de webwinkelprijzen werkt de Consumentenbond voor de abonnementen samen met Bellen.com. Naast het onderhouden van de contacten met de webwinkels stelt Bellen.com tevens de links naar de webwinkels beschikbaar.

Keuzehulp ConsumentenbondDe Consumentenbond berekent voor de abonnementen de gemiddelde maandelijkse kosten met behulp van de rekenmodule van Bellen.com. De berekening is erg complex en houdt rekening met allerlei aspecten die van invloed zijn op de kosten aan het einde van de maand, zoals het buitenbundeltarief en het afrekenen per minuut of per seconde. Een abonnement heeft vaak een vast bedrag, maar met de berekening kan de Consumentenbond een reëel beeld geven van de werkelijke maandelijkse kosten.


Geactualiseerd: maandag 19 februari 2024

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.