Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Android telefoons vergelijken

0 gevonden
0
Mail dit overzicht naar jezelf of bijvoorbeeld een vriend of familielid.
Wordt verzonden...
Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha
Gelukt!

Er is een mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

In deze mail staat een link naar de vergelijker met de opgegeven filters.

Mislukt!

Er is iets mis gegaan.

Android telefoons vergelijken en kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe Android smartphone? Hierboven vind je alle Android smartphones die wij aanbieden. Android, eigendom van Google, is op het moment het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. Het voordeel van Android-telefoons met Android OS is dat fabrikanten én gebruikers hun toestel met behulp van een custom ROM kunnen aanpassen. In tegenstelling tot iOS van Apple kun je het Android besturingssysteem wel aanpassen.   

Beste Android smartphones

Op zoek naar een nieuwe Android-telefoon? Vergelijk hierboven de verschillende merken Android smartphones. Zoek je een telefoon met abonnement? Kijk dan hier.

Specificaties 

Android-telefoons, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S23 of een Google Pixel 8, staan bekend om hun uitstekende hardware. Vind je goede camera’s belangrijk? In onze vergelijker vind je toestellen met de beste camera’s (en het aantal camera’s), het aantal GB werkgeheugen of juist telefoons met een snelle processor. 

Software

Elke fabrikant heeft zijn eigen versie van de Android-interface. Sommige bieden een bijna 'stock' Android-ervaring, terwijl anderen uitgebreide aanpassingen aanbieden. Kies wat het beste bij jouw voorkeuren past. Inmiddels zijn we bij Android 14 aanbeland. Ten opzichte van Android 13 is er niet veel veranderd. Android 14 biedt meer opties om het uiterlijk van de software aan te passen. Daarnaast zijn de veiligheid en toegankelijkheid verbeterd.

Google Cloud

Met Android kun je gebruikmaken van Google Cloud. Je kunt bijvoorbeeld je contacten koppelen aan je Google-account of een back-up maken van foto’s, chats, gegevens en instellingen.