Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Contractwekker is overstappen en.... besparen!

bellencom-wekker-3.jpg

De Contractwekker helpt je met herinneren, opzeggen, overstappen en... besparen! De Contractwekker is er voor iedereen met een sim only of een abonnement met toestel. Via deze gratis herinneringsservice ben je tijdig op de hoogte van het aflopen van je contract en kun je eventueel overstappen op een goedkoper abonnement of op een ander abonnement, als je gebruik gewijzigd is bijvoorbeeld.

Het opnieuw afsluiten van een contract voor mobiel bellen is in de meeste gevallen voordeliger dan het stilzwijgend verlengen. Je kunt dan tegen bijbetaling (vaak met korting) een nieuw mobieltje kopen en/of je betaalt elke maand minder abonnementskosten. Dit kan door over te stappen op een sim only abonnement of een abonnement dat beter op je mobiele verbruik aansluit. De mogelijkheid om je mobiele nummer mee te nemen maakt het overstappen nog aantrekkelijker. Je kunt aan het eind van het contract ook aan jouw provider om een verlengingsaanbod vragen, dan krijg je voordeel omdat je klant blijft. Deze aanbiedingen worden niet op Bellen.com vergeleken.

Hoe werkt het?

Vul hieronder je gegevens in en Bellen.com stuurt je op de door jouw gekozen datum een herinneringsmailtje dat het einde van jouw contract bij je huidige provider er aankomt. Je kunt het contract zelf opzeggen, let op, dan raak je het nummer kwijt. Als je kiest voor een nieuwe aanbieder met nummerbehoud dan zorgt die partij ervoor dat het contract bij jouw huidige aanbieder opgezegd wordt, terwijl het nummer behouden wordt. In ieder geval heb je er geen omkijken naar. Uiteraard houdt de Contractwekker rekening met je opzegtermijn.

  • Herinneren: ontvang gratis een mailtje wanneer je huidige mobiele abonnement afloopt
  • Besparen: blijf gratis op de hoogte van de meest actuele acties en kortingen
  • Privacy: Bellen.com gebruikt je gegevens enkel voor het sturen van een herinneringsmail

Let op: Bellen.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail. Houd er bij het invullen van een e-mailadres rekening mee dat je deze aan het einde van de looptijd nog steeds gebruikt.

Vul de Contractwekker in

* Bellen.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail.

Navigatie