Contractwekker is overstappen en.... besparen!

bellencom-wekker-3.jpg

De Contractwekker helpt je met herinneren, opzeggen, overstappen en.... besparen! De Contractwekker is voor iedereen met een sim only of gewoon abonnement. Via deze gratis herinneringsservice ben je tijdig op de hoogte van het aflopen van je contract en kun je eventueel overstappen op een goedkoper abonnement.

Het opnieuw afsluiten van een contract voor mobiel bellen is in de meeste gevallen voordeliger dan het stilzwijgend verlengen. Je kunt dan gratis of met korting een nieuw mobieltje krijgen en/of je betaalt elke maand minder abonnementskosten. Dit kan door over te stappen op een sim only abonnement of een abonnement dat beter op je belpatroon aansluit. De mogelijkheid om je mobiele nummer mee te nemen, maakt het overstappen nog aantrekkelijker.

Hoe werkt het?

Vul hieronder je gegevens in en Bellen.com stuurt je op de door jouw gekozen datum een herinneringsmailtje dat je het contract bij je huidige provider kunt opzeggen. Zo heb je er geen omkijken naar. Uiteraard houdt de Contractwekker rekening met je opzegtermijn.

 • Herinneren: ontvang gratis een mailtje wanneer je huidige mobiele abonnement afloopt
 • Besparen: blijf gratis op de hoogte van de meest actuele acties en kortingen
 • Privacy: Bellen.com gebruikt je gegevens enkel voor het sturen van een herinneringsmail

Let op: Bellen.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail. Houd er bij het invullen van een e-mailadres rekening mee dat je deze aan het einde van de looptijd nog steeds gebruikt.

Vul de Contractwekker in

 • *
   
 • *
   
 • *
   
 • *
   

* Bellen.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail.