Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Mobiele telefoons vergelijken en kopen

Kies het beste toestel dat bij je past

Bekijk alle mobiele toestellen op specificaties en/of prijs. Je kunt ze met elkaar vergelijken, door drie mobiele telefoons te selecteren. Klik op de naam van een toestel voor de specificaties, losse verkoopprijzen, combinaties met abonnementen en aanbiedingen.  Of je nou op zoek bent naar een Samsung Galaxy of een iPhone, een Alcatel of een Oppo. We tonen toestellen van alle fabrikanten.

Telefoons vergelijken

Bekijk alle mobiele toestellen op specificaties en/of prijs. Je kunt ze met elkaar vergelijken, door drie mobiele telefoons te selecteren. Klik op de naam van een toestel voor de specificaties, losse verkoopprijzen, combinaties met abonnementen en aanbiedingen.  Of je nou op zoek bent naar een Samsung Galaxy of een iPhone, een Alcatel of een Oppo. We tonen toestellen van alle fabrikanten.

Heb je een vraag over mobiele telefoons?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Bellen.com.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar.
Bellen.com

  • Meest actuele data

    Alle abonnementen en toestellen
  • 100% onafhankelijk

    Al sinds 1998
  • Geavanceerde vergelijker

    Regie in eigen hand

De specificaties

Je kunt filteren op besturingssysteem. iOS of Android, bijvoorbeeld. In de categorie overig vallen de eigen besturingssystemen van bijvoorbeeld Nokia en Doro, maar ook de Windows Phone. Verder zijn er filters voor opslag (bijvoorbeeld 128 gb opslag of zelfs 256 gb), werkgeheugen, camera’s en cameraresolutie, processor, schermdiagonaal en fabrikant. Is de telefoon geschikt voor een dual sim of draadloos opladen? Vergelijk telefoons om te kijken of ze de beste specificaties hebben en voldoen aan jouw wensen.


Beste smartphones

Klik op de naam van het toestel voor meer specificaties. Kun je een bepaalde telefoon niet vinden, kijk dan in het overzicht van alle mobiele telefoons per merk. Je kunt in de vergelijker ook zoeken op de naam. We tonen standaard de populairste toestellen eerst. Dat hoeven niet de goedkoopste toestellen te zijn, maar het zijn wel de telefoons waar de meeste mensen in geïnteresseerd zijn. Wil je jouw huidige mobiele telefoon vergelijken? Dat kan. Zoek hem op, en vink Vergelijk aan. Dan zie je bij een nieuwe telefoon meteen het verschil in specificaties. Wat de beste smartphone is bepaal je zelf.


Nieuwe mobiel

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken. Wat zijn de beste smartphones, welk toestel heeft de beste camera? Mobiele telefoons vergelijken en een nieuw toestel vinden, is nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig hebben wij een groot aantal filters tot onze beschikking, waardoor je zelf kunt bepalen waar we op moeten zoeken bij het smartphones vergelijken. Een iPhone of een Samsung Galaxy, een Doro, Oppo, Huawei of een Nokia. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. We kunnen ze door elkaar tonen. Maar als jij het gewenste merk selecteert, zie je alleen die telefoons. Smartphone, feature phone of gsm. Als ze te koop zijn, staan ze erbij. Buitenland bellen is altijd mogelijk, net als sms’en. Feature phones (senioren telefoons) zijn vaak niet geschikt voor mobiel internet.

Ben je op zoek naar een duurder toestel of wil je liever een goedkope telefoon? Als de losse prijs je tegenvalt dan kun je altijd voor een abonnement kiezen. Dan bestaat de mogelijkheid om de telefoon af te betalen. Voordeel is dan de spreiding van de kosten. Maar heb je al een abonnement of sim only, dan kun je die simkaart gewoon in de nieuwe telefoon doen.

Nieuwe gebruikte mobiel

Als ze voorhanden zijn dan zie je ook refurbished toestellen verschijnen. Dit zijn tweedehands toestellen die helemaal schoongemaakt zijn. Ze worden geleverd met een garantie van 2 jaar, net zoals bij nieuwe telefoons.Deze informatie is gecontroleerd door een expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Els Werkman. Zij is specialist op het gebied van Telecom. Bellen.com wordt regelmatig genoemd in de media, bijvoorbeeld: