Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Lycamobile

Lycamobile mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Lycamobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Lycamobile? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Lycamobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Lycamobile is in 2006 begonnen en is inmiddels gegroeid naar meer dan 15 miljoen klanten in tenminste 24 landen (Groot-Brittannië, Nederland, Portugal, België, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Italië, Spanje, Australië, Frankrijk, Duitsland, Polen, Ierland, Macedonië, Oostenrijk, Roemenië, Tunesië, Oekraïne, Zuid-Afrika, Rusland, Oeganda en USA). Verdere marktuitbreidingen, op het gebied van allerlei mogelijke diensten en in meer landen, staan gepland.

Opwaarderen van het tegoed kan zowel via de Lycamobile website als via de speciale app. En via opwaardeerkaarten, verkrijgbaar in de meeste supermarkten, toko's en belwinkels.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.