Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Lycamobile

Review en beoordeling Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

38%
van 8 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
13% misschien 50% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: 8
    • Facturering: 10
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 7
    Aanrader? Ja
    Dion Terlingen op 1-4-2021 om 14:49
    Ik heb voor €5 per maand nu een 3 maanden bundel.
    ik mocht er 4 te gelijk activeren, dus heb nu voor een jaar lang nu 5 gb en onbeperkt bellen voor dus €5 per maand.
    Goedkoper kan niet!
    Je kunt ze vinden op hun website. ben nu al bijna 2 en een half jaar klant van hun
    Pluspunten
    • bundels goedkoper dan ooit.
    Verbeterpunten
    • werkt soms niet helemaal goed in het buitenland
  • Beoordeling: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Facturering: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    Aanrader? Ja
    VanBastisch op 28-3-2021 om 04:45
    allerbeste sim-only!
    ik ben al meer dan 12 jaar trouwe vaste blije klant!
    - gratis voicemail;
    - gratis (super vriendelijke) klantenservice;
    - Holland Bundle XS = onbeperkt bellen voor maar 1 tientje;
    - goedkoopste mobiel in Nederland!

    Pluspunten
    • - gratis voicemail;
    • - gratis (super vriendelijke) klantenservice;
    • - goedkoopste mobiel in Nederland!
    Verbeterpunten
    • Lycamobile maakt zelden of nooit reclame; daarom is en blijft Lyca de goedkoopste.
    • Helaas jammer dat vele commerciële test-websites Lyca niet noemen...
  • Beoordeling: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 7
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: 7
    Aanrader? Ja
    Vreemd dat bellen.com zo foutieve informatie geeft over deze provider.
    Je krijgt namelijk wel degelijk een smsjes als je bijna over je bundel heen gaat.

    De bel,sms en data tarieve per minuut word ook verkeerd aangegeven, je kan namelijk gewoon gratis het saverplan tarief actieven, waardoor de kosten velen malen goedkoper zijn dan hier vermeld.

    Ook klopt er echt helemaal niets van de vermeld internet snelheid, die is vele male hoger.

    Tuurlijk heeft deze provider ook zijn min punten, de klanten service kan beter.

    Maar goed, waar kan je met PREPAID, zonder contract voor een tientje 5GB + vrijwel onbeperkt bellen en smsen per maand krijgen? Nog beter, lyca is zelfs goedkoper dan bv een simpel en vele andere providers waar je langdurige contracten moeten afsluiten!
    Pluspunten
    • Tarieven en bundel. Lekker ruim en prima betaalbaar.
    • Geen contracten, Prepaid! Bevalt het je niet, kan je zo weer vertrekken.
    Verbeterpunten
    • klantenservice.
    Opmerking van de redactie op 1-2-2021 om 09:43
    Beste Juan,
    We gaan alle gegevens op Bellen.com nalopen.Wij tonen de saver tarieven, in ieder geval bij de databundels. Alleen de tijdelijk actiebundels tonen we niet (dit zijn bijvoorbeeld de tegoeden die je krijgt als je opwaardeert of die maar een beperkte tijd geldig zijn).
    Dat van het sms'je als de bundel bijna op is, was ons niet bekend. Dit gaan we uiteraard aanpassen.
    En dan de snelheden. Lycamobile doet hier zelf geen uitspraken over, wij tonen daarom de snelheid die je in ieder geval krijgt.
    Met vriendelijke groet,
    De redactie
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 4
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Heb online een lycamobile simkaart besteld incl. databundel van 10EUR (een promoactie). Na 5 dagen heb ik het simkaartje ontvangen met de post in een enveloppe samen met een reclamefoldertje, verder niets. Na installatie ontvang ik een sms die mij het telefoonnummer van de simkaart meedeelt. De kaart geeft echter geen toegang tot het internet. Ik tracht telefonisch de klantenservice te bereiken, zonder succes. Dan maar per email. Die blijven natuurlijk onbeantwoord. Intussen zijn we een week verder. Vervolgens contact via de chatbox. Die vragen mij of ik dan bij de bestelling geen pincode heb ontvangen om de bundel te laden. Neen dat heb ik niet, wel een email na bestelling, maar met de sectie pin code blank (geen code). “Dat is dan vervelend” is het antwoord van de Lyca helpline. “Men zal mij binnen de 48 uur contacteren”. Dezelfde dag ontvang ik een email met 8 cijferpincode, niets meer. Ik denk dat mijn probleem is opgelost. Ik breng de pincode in volgens de methode zoals aangegeven op de lycamobile website. Ik krijg als antwoord dat de pincode ongeldig is. Voor de rest verandert er niets. Kaart blijft onbruikbaar. Ik heb geen tijd om dagen door te brengen aan het trachten te activeren van een simkaart. 10 euro verspild aan die oplichters. Dat zoiets nog kan in het Europa van de 21ste eeuw met al zijn regelgeving blijft me verbazen.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Het hele bedrijf
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    I. nanninga op 11-9-2020 om 15:40
    De prijs is goed maar als je de klantenservice nodig hebt berg je dan maar. Incompetent. De verbinding wordt vaak plotseling verbroken en Je moet door honderd hoepels heenspringen als zij een fout gemaakt hebbem om het weer goed te krijgen. Ik ben nu 2 maanden bezig, 8 x gemaild ( duurde vaak een week voordat ik antwoord kreeg, en kreeg ook niet elke keer antwoord(!) en uiteindelijk 2x telefonisch contact gehad ( 20 x poging tot telefonisch contact die niet gelukt is)
    Pluspunten
    • De prijs
    Verbeterpunten
    • Klantenservice
    • Cursussen klantenservice en testen nederlandse leesvaardigheid en communicatie en een systeem waarbij gecheckt wordt of mails al beantwoord zijn en niet blijven liggen
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Mohamed larbi op 25-7-2020 om 18:33
    ik heb 4 dagen geleden voor €30 voor mijn zoon lyca kaart opgewaardeerd maar we hebben tot nu toe niks ontvangen bellen lukt niet en mailen wordt niet op gereageerd. Dit zijn puur oplichters snap ook niet dat ze dit gewoon mogen blijven doen. Voor ons geen lycamobile meer.
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 6
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Sander en Jessy op 30-6-2020 om 21:34
    Lyca blokkeert aan de lopende band simkaarten en/of laat je beltegoed verdampen/verdwijnen. De klantenservice probeert je dan zo lang mogelijk aan het lijntje te houden met standaard berichten en gaat nooit op de zaak in. Als je zoekt op op klachten Lyca zie je veel de zelfde verhalen welke uiteraard ook nooit opgelost zijn.

    En zo ben je je nummer en beltegoed kwijt,
    Pluspunten
    • Het is goedkoop, maar helaas ook een gevalletje van goedkoop is duurkoop dus eigenlijk geen enkel pluspunt.
    Verbeterpunten
    • De OPTA zou deze provider moeten aanpakken zodat ze stoppen met deze oplichting!
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 2
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: 4
    • Klantenservice: 2
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Misschien
    Beulque tijl op 15-6-2020 om 13:10
    Goedkoop maar ja beter wat meer betalen denk ik want internet gaat echt super traag v
    Pluspunten
    • Was heel tevreden over lycamobile maar jullie zijn overgestapt op het base netwerk en het internet super traag trager kan niet meer hoor
    Verbeterpunten
    • Internet ontvangst
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    J Groen op 31-1-2020 om 08:18
    Ik had een bundel voor mijn vriendin besteld om eens te testen zo een 10 dagen terug. Simkaart prima snel binnen, activeren van bundel één grote ravage.

    Na 2 dagen proberen klantenservice gebeld. Deze wist het probleem binnen 48 uur op te lossen werd mij verteld. Ik zou daar niks voor hoeven te doen. Na 48 uur nog maar eens gebeld en toen werd mij verteld probeer nog eens met de code te activeren.
    Dit geprobeerd, geen succes. Mijn vriendin belt zelf even op en word geholpen door een man van turkse afkomst die schijnbaar ook in de buurt van Turkije was en vroeg of mijn vriendin daar heen kwam zodat ze af konden spreken.
    Later nogmaals gebeld omdat ook deze man wederom alleen de stappen die op zijn scherm staan kon mededelen maar geen service kon verlenen. Deze man wist haar ook te vertellen dat het binnen 48 uur opgelost zou zijn.

    Kortom mijn ervaring met Lycamobile? Niet professioneel en slechte service!
    Pluspunten
    • deze oplichters stoppen ook ooit met bestaan
    Verbeterpunten
    • service, professionaliteit, kwaliteit
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Slechtste provider ooit. Klantenservice is een zooitje. Medewerkers zijn brutaal en hangen je gewoon op. Had een probleem met de verbinding en het is nooit opgelost. Ga niet met ze in zee, je wordt er gek van.
    Pluspunten
    • Geen pluspunt. Alleen negatieve ervaringen met lyca.
    Verbeterpunten
    • Hey zou een verbetering zijn als ze stoppen met lyca. Een en al narigheid.

Navigatie