Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Lycamobile

Lycamobile reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Lycamobile

  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Prijsstelling: 1
  Caty 4-9-2023 - 09:41

  Run far away from Lycamobile. Their sales representative gave me false information so that I would buy the service, which didn't work at all. If only English-speaking, customer service will not speak to you on the phone and only directs you to the Chat bot. I spent 3 months speaking with customer service to resolve the issue, repeatedly providing the information they requested over and over again to obtain a refund. Getting no where, I had to switch suppliers, upon which they then refused to proceed at all will the refund. An absolute scam and theft.

  • There are no positives
  • Literally everything about this company needs improvement
  1
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  P 10-7-2023 - 11:11

  In één woord een medewerker spreken van de klantenservice is VRESELIJK !!!! Snap niet hoe dit in 2023 nog mogelijk is om zo slecht sprekende mensen in dienst te hebben !!!! Zo een slechte ervaring heb ik nog nooit gehad !!! Hun begrijpen jou niet en jij hen uiteindelijk ook niet !! Hoe is dit in Nederland nog mogelijk ????

  1
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Johan 7-7-2023 - 08:38

  Slecht internetbereik. Zodra je daadwerkelijk gebruik wilt maken van internet daalt bereik van 4G+ naar het allerlaagste niveau. Het duurt soms minuten om bijvoorbeeld youtube te openen. Chatten is vrijwel helemaal onmogelijk. Deze ervaring heb ik in portugal waar ik een simcard van lyca had gekocht met 25GB. Met mijn eigen abonnement (tele2) heb ik prima bereik dus het ligt niet aan de plek waar ik ben. Gewoon een waardeloze provider met slechte internetdekking

  1
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  CT 1-7-2023 - 08:49

  vreselijke klantenservice, brutaal en de nederlandse taal niet beheersend. ik ga naar een betere provider, lyca niet aan te raden, gelukkig nog niets aangeschaft bij Lyca.

  1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Y 29-6-2023 - 09:39

  Er zitten daar mensen op de Klantenservice die half nederlands kunnen niet begrijpen wat je zegt, daarnaast zijn ze allemaal bot omdat ze je niet begrijpen.
  Ze houden me al tien dagen aan de lijn om een nummerbehoud .

  Krijg continu referentie nummers Waar ze zelf niet van op de hoogte zijn

  Zeker geen aanrader en de slechste service ooit!!!!!

  • De hele klantenservice eruit !!!!
  1
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Klantenservice: 1
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Lyca 20-5-2023 - 08:40

  Prepaid na elke maand opwaarderen wordt je sim 1 op de andere dag geblokeerd tegoeden ben je kwijt nummer mag je niet behouden al je beltegoed stelen ze wel van je

  • Dieven
  • Dieven
  6
  Facturering: 8
  Bestelproces: 8
  Prijsstelling: 8
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 8
  Online dienstverlening: 8
  Klachtenafhandeling: 1
  Harry Obelink 28-4-2023 - 13:46

  Ik gebruik al jaren een Lyca prepaid kaart. Met LycaMobile kan ik, na het starttarief en met gebruik van de saver, erg goedkoop naar vaste nummers bellen. Naar een ander mobiel nummer bellen is 5 keer duurder, daarvoor heb ik een andere provider.

  Het inzicht in je gegevens via de website is goed. Op die manier kwam ik er ook achter dat er steeds geld van mijn beltegoed word afgehaald voor "data" terwijl mobiele data op mijn telefoon uit staat. Kleine bedragen maar op jaarbasis meerdere euro's waarvoor ik niets heb terug gekregen, niet gebeld, niet geinternet, niet gesms'ed.

  Wanneer mijn beltegoed onder ca. €1,50 komt krijg ik om de dag een sms dat het beltegoed bijna op is. Voor mij is €1,50 niet "bijna op" en ik vind die smsjes reuze irritant, ik heb zelf behoorlijk goed in de gaten wat ik nog te verbellen heb.

  Dat "bijna op" is wel een idee-fixe van Lyca, want op een bepaald moment kan ik niet meer bellen terwijl het nog lang niet op is. Ook heb ik het meegemaakt dat een verbinding abrupt word onderbroken omdat "het beltegoed op is". Het was helemaal niet op en ik had nog meer dan een half uur kunnen bellen met het vaste nummer waar ik op dat moment mee in gesprek was.
  Waar de grens precies ligt weet ik niet maar bij 56 cent is volgens Lyca mijn beltegoed "op". Ik vind dit een heel vreemde praktijk, ook voor dat resterende beltegoed heb ik immers betaald.

  Via Lyca kan ik niet met servicenummer of de politie bellen.

  Over al de bovenstaande zaken heb ik meerdere keren de klantenservice van Lyca gemaild, en nog nooit heb ik enige reactie gekregen. Vandaar de beoordeling voor de klantenservice met een 1.

  • Goedkoop naar vaste nummers bellen
  • Servicenummers of de politie kun je er niet mee bellen
  • Er verdwijnen steeds kleine bedragen van mijn beltegoed.
  • Irritante smsjes
  • Ruim voordat het beltegoed op is kan je niet meer bellen
  1
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Willem 11-4-2023 - 16:26

  Waardeloos, niet mee in zee gaan! Ik kocht een sim pakket bij Albert Heijn voor 5 euro. Daarvoor zou ik een simkaart krijgen en na 1 x opwaarderen in totaal 15 euro beltegoed en 1 gb mobiel internet. Hier kocht ik gelijk 10 euro bij. Eenmaal thuis sim kaart geïnstalleerd en 10 euro opgewaardeerd, bleek dat het nummer nog door iemand anders in gebruik was voor whatts app waardoor ik zijn berichten kreeg. Erg vervelend, maar kan gebeuren. Klantenservice gebeld, 50 minuten aan de telefoon met slecht verstaanbaar medewerker, maar ik kon een nieuwe sim kaart "gratis" halen bij een Turkse of Marokkaanse winkel. Maar die zit niet in ons dorp, dus na veel vragen stuurde hij mij een sim kaart op. Na 3 dagen netjes ontvangen, maar zonder de afgesproken 40 euro beltegoed. Ondertussen nu 4x voor gebeld, nog steeds niks, telkens de toezegging dat het binnen 24uur er op zou staan maar helaas. Telkens de zelfde smoes dat een collega een fout had gemaakt, en dat het nu echt goed zou komen....

  • Waardeloos, niet mee in zee gaan! Ik kocht een sim pakket bij Albert Heijn voor 5 euro. Daarvoor zou ik een simkaart krijgen en na 1 x opwaarderen in totaal 15 euro beltegoed en 1 gb mobiel internet. Hier kocht ik gelijk 10 euro bij. Eenmaal thuis sim kaart geïnstalleerd en 10 euro opgewaardeerd, bleek dat het nummer nog door iemand anders in gebruik was voor whatts app waardoor ik zijn berichten kreeg. Erg vervelend, maar kan gebeuren. Klantenservice gebeld, 50 minuten aan de telefoon met slecht verstaanbaar medewerker, maar ik kon een nieuwe sim kaart "gratis" halen bij een Turkse of Marokkaanse winkel. Maar die zit niet in ons dorp, dus na veel vragen stuurde hij mij een sim kaart op. Na 3 dagen netjes ontvangen, maar zonder de afgesproken 40 euro beltegoed. Ondertussen nu 4x voor gebeld, nog steeds niks, telkens de toezegging dat het binnen 24uur er op zou staan maar helaas. Telkens de zelfde smoes dat een collega een fout had gemaakt, en dat het nu echt goed zou komen....
  9
  Prijsstelling: 10
  Bereik/dekking: 8
  Online dienstverlening: 9
  Bestelproces: 8
  Klachtenafhandeling: 9
  Facturering: 9
  Klantenservice: 10
  Ik raad Lycamobile aan
  Hicham 30-11-2022 - 11:32

  Ben goed geholpen door medewerker A. zeer vriendelijk en direct.

  • Probleem werd direct opgelost en heel klantvriendelijk!
  Lycamobile je moeder 2-9-2022 - 14:24

  Dat zijn oplichters
  Ik ben weeken bezig
  Er wordt iedere keer en nieuwe tekkit
  Ge maakt maar verder wordt er nix mee ge dan
  Ik heb al 9
  Referenties. Nummers
  Dat ik niet meer gaat bellen want ik ben opgelicht

  • 0;0
  • 0;0

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.