Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Lycamobile

Review en beoordeling Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

11%
van 9 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
22% misschien 67% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Mohamed larbi op 25-7-2020 om 18:33
    ik heb 4 dagen geleden voor €30 voor mijn zoon lyca kaart opgewaardeerd maar we hebben tot nu toe niks ontvangen bellen lukt niet en mailen wordt niet op gereageerd. Dit zijn puur oplichters snap ook niet dat ze dit gewoon mogen blijven doen. Voor ons geen lycamobile meer.
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 6
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Sander en Jessy op 30-6-2020 om 21:34
    Lyca blokkeert aan de lopende band simkaarten en/of laat je beltegoed verdampen/verdwijnen. De klantenservice probeert je dan zo lang mogelijk aan het lijntje te houden met standaard berichten en gaat nooit op de zaak in. Als je zoekt op op klachten Lyca zie je veel de zelfde verhalen welke uiteraard ook nooit opgelost zijn.

    En zo ben je je nummer en beltegoed kwijt,
    Pluspunten
    • Het is goedkoop, maar helaas ook een gevalletje van goedkoop is duurkoop dus eigenlijk geen enkel pluspunt.
    Verbeterpunten
    • De OPTA zou deze provider moeten aanpakken zodat ze stoppen met deze oplichting!
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 2
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: 4
    • Klantenservice: 2
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Misschien
    Beulque tijl op 15-6-2020 om 13:10
    Goedkoop maar ja beter wat meer betalen denk ik want internet gaat echt super traag v
    Pluspunten
    • Was heel tevreden over lycamobile maar jullie zijn overgestapt op het base netwerk en het internet super traag trager kan niet meer hoor
    Verbeterpunten
    • Internet ontvangst
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    J Groen op 31-1-2020 om 08:18
    Ik had een bundel voor mijn vriendin besteld om eens te testen zo een 10 dagen terug. Simkaart prima snel binnen, activeren van bundel één grote ravage.

    Na 2 dagen proberen klantenservice gebeld. Deze wist het probleem binnen 48 uur op te lossen werd mij verteld. Ik zou daar niks voor hoeven te doen. Na 48 uur nog maar eens gebeld en toen werd mij verteld probeer nog eens met de code te activeren.
    Dit geprobeerd, geen succes. Mijn vriendin belt zelf even op en word geholpen door een man van turkse afkomst die schijnbaar ook in de buurt van Turkije was en vroeg of mijn vriendin daar heen kwam zodat ze af konden spreken.
    Later nogmaals gebeld omdat ook deze man wederom alleen de stappen die op zijn scherm staan kon mededelen maar geen service kon verlenen. Deze man wist haar ook te vertellen dat het binnen 48 uur opgelost zou zijn.

    Kortom mijn ervaring met Lycamobile? Niet professioneel en slechte service!
    Pluspunten
    • deze oplichters stoppen ook ooit met bestaan
    Verbeterpunten
    • service, professionaliteit, kwaliteit
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Slechtste provider ooit. Klantenservice is een zooitje. Medewerkers zijn brutaal en hangen je gewoon op. Had een probleem met de verbinding en het is nooit opgelost. Ga niet met ze in zee, je wordt er gek van.
    Pluspunten
    • Geen pluspunt. Alleen negatieve ervaringen met lyca.
    Verbeterpunten
    • Hey zou een verbetering zijn als ze stoppen met lyca. Een en al narigheid.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Not recommended !
    Pluspunten
    • No positive point !
    Verbeterpunten
    • Limited network cover ... not accessible always,
    • bad connection during talk, disconnected sometimes...
    • Internet is very very slow ...
    • limited options for recharging, internet bundles, ..etc.
    • almost no costumer support,
    • should be improved
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Diana van Engel op 21-11-2019 om 10:51
    Vanochtend heel goed door R. geholpen
    Opmerking van de redactie op 22-11-2019 om 08:56
    Geen (volledige) namen van medewerkers noemen aub.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    C. van de W. op 20-11-2019 om 20:16
    Op één dag heb ik twee keer contact gezocht met Lycamobile. Afschuwelijk hoe men door de telefoon tegen je praat. Niet één keer onbeschoft behandeld maar twee keer!! Schreeuwend wordt er gepraat waarbij mevrouw en jij spugend wordt uitgesproken. Uitpraten is er niet bij. Ik heb echt nog nooit zo’n onbeschofte klantenservice aan de telefoon gehad.
    Pluspunten
    • Niet lang hoeven te wachten
    Verbeterpunten
    • Ander personeel bij de klantenservice zetten die een vriendelijke, redelijk verstaanbaar en niet schreeuwende stem heeft. Iemand die weet dat mevrouw en u beter staat dan MEVROUW en JIJ.
  • P A Scharwachter op 4-10-2019 om 23:28
    Gisteren 3 okt probeerde ik via het 020 nr contact te krijgen met de klantenservice. Inderdaad zoals uit de revieuws blijkt onbegonnen werk en steeds hetzelfde muziekje. Vandaag via 1200 na kortere tijd toch contact met de klantenservice in de persoon van de heer AE die mij werkelijk op zeer klantvriendelijke en doelgerichte wijze te woord stond. Ook wel wat humor daarbij leuk voor mij als geboren amsterdammer. Chapeau. Een aanwinst voor uw bedrijf. Het is dus niet alleen maar kommer en kwel.
    Verbeterpunten
    • Wat afwisseling in de muziek tijdens het wachten.
    Opmerking van de redactie op 7-10-2019 om 09:05
    Graag geen namen van medewerkers noemen. Ook niet als u tevreden bent.
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 2
    • Prijsstelling: 2
    • Bestelproces: 2
    • Facturering: 2
    • Bereik/dekking: 4
    Aanrader? Nee
    Beltegoed verdwijnt zomaar. Als je belt met klantenservice voor opheldering word je zeer brutaal te woord gestaan en zeggen ze niet te kunnen helpen. Zuchten, wat wil je nu want het is druk, het is hier geen cassino. Begreep niet dat ik zo behandeld werd terwijl ik in drie zinnen het probleem schetste. Vroeg om verduidelijking en werd er opgehangen. Shokking. Las klacht na klacht op internet. Ga nu over naar andere provider.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Corrupte klantenservice.

Navigatie