Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Lycamobile

Review en beoordeling Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13%
van 8 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
13% misschien 75% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Slechtste provider ooit. Klantenservice is een zooitje. Medewerkers zijn brutaal en hangen je gewoon op. Had een probleem met de verbinding en het is nooit opgelost. Ga niet met ze in zee, je wordt er gek van.
    Pluspunten
    • Geen pluspunt. Alleen negatieve ervaringen met lyca.
    Verbeterpunten
    • Hey zou een verbetering zijn als ze stoppen met lyca. Een en al narigheid.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Not recommended !
    Pluspunten
    • No positive point !
    Verbeterpunten
    • Limited network cover ... not accessible always,
    • bad connection during talk, disconnected sometimes...
    • Internet is very very slow ...
    • limited options for recharging, internet bundles, ..etc.
    • almost no costumer support,
    • should be improved
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Diana van Engel op 21-11-2019 om 10:51
    Vanochtend heel goed door R. geholpen
    Opmerking van de redactie op 22-11-2019 om 08:56
    Geen (volledige) namen van medewerkers noemen aub.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    C. van de W. op 20-11-2019 om 20:16
    Op één dag heb ik twee keer contact gezocht met Lycamobile. Afschuwelijk hoe men door de telefoon tegen je praat. Niet één keer onbeschoft behandeld maar twee keer!! Schreeuwend wordt er gepraat waarbij mevrouw en jij spugend wordt uitgesproken. Uitpraten is er niet bij. Ik heb echt nog nooit zo’n onbeschofte klantenservice aan de telefoon gehad.
    Pluspunten
    • Niet lang hoeven te wachten
    Verbeterpunten
    • Ander personeel bij de klantenservice zetten die een vriendelijke, redelijk verstaanbaar en niet schreeuwende stem heeft. Iemand die weet dat mevrouw en u beter staat dan MEVROUW en JIJ.
  • P A Scharwachter op 4-10-2019 om 23:28
    Gisteren 3 okt probeerde ik via het 020 nr contact te krijgen met de klantenservice. Inderdaad zoals uit de revieuws blijkt onbegonnen werk en steeds hetzelfde muziekje. Vandaag via 1200 na kortere tijd toch contact met de klantenservice in de persoon van de heer AE die mij werkelijk op zeer klantvriendelijke en doelgerichte wijze te woord stond. Ook wel wat humor daarbij leuk voor mij als geboren amsterdammer. Chapeau. Een aanwinst voor uw bedrijf. Het is dus niet alleen maar kommer en kwel.
    Verbeterpunten
    • Wat afwisseling in de muziek tijdens het wachten.
    Opmerking van de redactie op 7-10-2019 om 09:05
    Graag geen namen van medewerkers noemen. Ook niet als u tevreden bent.
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 2
    • Prijsstelling: 2
    • Bestelproces: 2
    • Facturering: 2
    • Bereik/dekking: 4
    Aanrader? Nee
    Beltegoed verdwijnt zomaar. Als je belt met klantenservice voor opheldering word je zeer brutaal te woord gestaan en zeggen ze niet te kunnen helpen. Zuchten, wat wil je nu want het is druk, het is hier geen cassino. Begreep niet dat ik zo behandeld werd terwijl ik in drie zinnen het probleem schetste. Vroeg om verduidelijking en werd er opgehangen. Shokking. Las klacht na klacht op internet. Ga nu over naar andere provider.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Corrupte klantenservice.
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 6
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 2
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Rudolf Rijpma op 8-3-2019 om 12:58
    Ik kocht een Lycamobile prepaid kaart, omdat ze zichzelf adverteren als goedkoop, extra beltegoed de eerste keer, enz.
    Ik belde de eerste keer een paar seconden met een ander 06 nummer. Er ging 49 cent van mijn tegoed af. Kortom, naar Hawaii bellen met elke ander provider is goedkoper!
    Wat blijkt, volgens de klantenservice? ieder gesprek heeft een starttarief van 23 cent. Daar bovenop 26 cent per minuut, alles naar boven afgerond. Dus inderdaad, als je een paar seconden belt kost dat 49 cent. Bel je langer dan is het tarief nog steeds astronomisch. Lycramobile trekt je leeg, sneller dan een kapotte batterij. Niet doen dus, die provider.
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 4
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 2
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Ik word steeds lastiggevallen door vreemde nummers. Ook kan men zogezegd gratis kunnen bellen en sms'en tussen Lyca gebruikers, maar dit is ook niet waar!
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 8
    • Prijsstelling: 10
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    MartijnH op 19-8-2018 om 09:27
    Vorig jaar ook al eens positieve ervaring mee gehad. Dit keer eerst klantenservice gebeld met wat vragen over de bundels van Lyca. Ik werd snel te woord gestaan en kreeg duidelijke toelichting. Vervolgens Holland MegaBundel besteld via de site van Lyca. Eerste maand slechts € 17,50 voor 25 GB. Prepaid betaling, dus duidelijk wat je kwijt bent. Simkaart werd zoals toegezegd binnen enkele dagen bezorgd en activeren van de bundel ging probleemloos. Hoge 4G-snelheid op KPN-netwerk. Na een maand verloopt de bundel automatisch, tenzij je ervoor kiest hem te verlengen. Wat mij betreft allemaal prima in orde.
    Pluspunten
    • - Erg voordelig, zeker de eerste maand
    • - Geen aanmeldingskosten
    • - Bundel stopt automatisch
    • - Prepaid-betaling
    • - Prima bereik via KPN
    Verbeterpunten
    • - Via het beltegoednummer kon ik niet het resterend GB-tegoed van mijn bundel opvragen. Heb het nu bijgehouden via mijn telefoon.
    • - Online-omgeving is niet overzichtelijk.
    Reacties
    Wim op 3-1-2020 om 19:59
    Deze man werkt bij lyca... Hij liegt alles bij elkaar. Lyca is gewoon slecht....
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Binnen de gestelde tijd van 5 dagen geen sim-kaart ontvangen. Mails gestuurd om de overeenkomst te herroepen, maar daar geen reactie op ontvangen. Klantenservice aantal keer gebeld om uit te zoeken, maar telkens een smoes dat de persoon die de e-mails doet er niet is, met pauze is en dat de e-mails niet ontvangen zijn. Terugbellen kunnen ze niet. Ik zal nog even moeten blijven proberen om de overeenkomst te beeindgen, maar alvast genoeg negatieve ervaring voor deze review en om deze provider zeker niet aan te bevelen.
    Pluspunten
    • Totaal geen.

Navigatie