Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Delta

Delta mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Delta aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Delta? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Delta-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Delta wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Delta is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Het bedrijf levert bedrijven en consumenten energie, water, vaste en mobiele telefonie, internet en televisie.

Merken

Delta is tegelijkertijd het moederbedrijf en het hoofdmerk. De internettak was bekend onder de naam Zeelandnet (van 2002 tot 2017). Delta werkt samen met Caiway onder de naam DELTA Fiber Nederland B.V.

Bijzonderheden

Delta is in 2018 begonnen met mobiele telefonie (er waren eerdere pogingen, die werden gestaakt). Delta Mobiel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Als je Delta mobiel koppelt met internet thuis krijg je veel voordeel.

Online diensten

Je kunt via MijnDELTA zelf de meeste zaken regelen, via de website, er is (nog) geen app.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie