Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Ben mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Ben aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Ben? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Ben-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Ben wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Bekijk

Ben is een aanbieder van sim only abonnementen. Ben werd opgericht in 1999 als joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. In 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile en verdween de naam. Die kwam terug in 2008. Vanaf 2010 verkoopt Ben losse mobiele telefoons. In 2013 is Ben gestopt met prepaid. Sinds begin 2014 kun je bij Ben terecht voor een abonnement met telefoon. Ben is een tijdje MVNO geweest, in januari 2015 kwam de commerciële exploitatie en aansturing weer in handen van T-Mobile Netherlands.

Netwerkdekking

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Online diensten

Bij Ben krijg je een persoonlijke "Ik Ben" pagina waarmee je zelf de meeste zaken online kunt regelen, waaronder het aanpassen van je abonnement, extra bundels kopen en PIN- en PUK-codes kunt aanpassen/aanvragen. Handig is de MB Pauze, staat dit aan dan kun je niet (meer) mobiel internetten. Ook heeft deze aanbieder een mobiele app waar je snel en eenvoudig inzicht krijgt in je verbruik en de meeste dingen zelf kunt aanpassen.

Navigatie