Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Ben aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Ben? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Ben-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Ben wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Ben is een aanbieder van sim only abonnementen. Ben werd opgericht in 1999 als joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. In 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile en verdween de naam. Die kwam terug in 2008. Ben is een tijdje MVNO geweest. In januari 2015 kwam de commerciële exploitatie en aansturing weer in handen van T-Mobile Netherlands.

Ben verhoogd in januari 2023 de prijs van de abonnementen van bestaande klanten met 8,6%. 

Netwerkdekking

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf 7 september 2020 krijgen nieuwe klanten standaard 4G bij hun abonnement.

Online diensten

Bij Ben krijg je een persoonlijke "Ik Ben" omgeving. Te gebruiken via de "Ik Ben" app of online op de website. Je kunt zelf de meeste zaken regelen. Waaronder het aanpassen van je abonnement, extra bundels kopen en PIN- en PUK-codes aanpassen/aanvragen. Handig is de MB Pauze, dit staat standaard aan. Is de MB-bundel op? Kun je niet meer internetten, zonder daar toestemming voor te geven.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie