Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Ben aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Ben? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Ben wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Ben is een aanbieder van sim only abonnementen. Ben werd opgericht in 1999 als joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. In 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile en verdween de naam. Die kwam terug in 2008. Ben is een tijdje MVNO geweest. In januari 2015 kwam de commerciële exploitatie en aansturing weer in handen van T-Mobile Netherlands.

Prijsaanpassing

Ben verhoogde in januari 2023 de prijs van de abonnementen van bestaande klanten met 8,6%. 

Netwerkdekking

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf 29 augustus 2023 kunnen Ben klanten kiezen voor 5G snelheid, door een aanvullende bundel af te nemen.

Klantvoordeel

Combineer het Ben abonnement met Internet voor Thuis van T-Mobile op hetzelfde adres. Dan krijg je elke maand tot 5 GB extra data en € 5 korting op Internet voor Thuis. 

Online diensten

Bij Ben krijg je een persoonlijke "Ik Ben" omgeving. Te gebruiken via de "Ik Ben" app of online op de website. Je kunt zelf de meeste zaken regelen. Waaronder het aanpassen van je abonnement, extra bundels kopen en PIN- en PUK-codes aanpassen/aanvragen. Handig is de MB Pauze, dit staat standaard aan. Is de MB-bundel op? Kun je niet meer internetten, zonder daar toestemming voor te geven.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.