Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van Ben. Voor informatie over de mobiele telefoontarieven van Ben of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Sim only abonnement

Een Ben sim only abonnement is er voor iedereen. Bij sim only betaal je alleen voor jouw verbruik, je hebt geen kosten voor het afbetalen van een telefoon. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt belminuten. De provider verkoopt ook een sim only abonnement zonder internet. Bij Ben kon je kiezen voor een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Vanaf 30 november 2021 zijn daar ook jaarcontracten aan toegevoegd. Een sim only abonnement met een contractduur van 1 maand is duurder dan een abonnement met een looptijd van 2 jaar. En het contract voor 12 maanden zit daar precies tussenin.

MB pauze en MB extra

Om onverwachte kosten te voorkomen kun je bij Ben sim only een MB Pauze aanzetten. Als je 4G internet gebruikt buiten je bundel betaal je namelijk meer dan voor mb's binnen je bundel. Dit heeft te maken met het hogere buiten bundel tarief. Het is bij Ben sim only mogelijk om extra databundels aan te schaffen als je databundel is opgebruikt.

Alle Ben sim only abonnementen

Ben sim only app

Je kunt je verbruik bijhouden in de app van Ben. Je kunt eenvoudig je bundel bekijken en zien hoeveel mb je hebt verbruikt per dag. Ook is het mogelijk om via de app je huidige abonnement aan te passen en extra bundels aan te schaffen. Dat aanpassen kan elke maand en is gratis. Een aanpassing omhoog wordt meteen uitgevoerd, een aanpassing naar beneden per eerste van de volgende maand.

Netwerk van T-Mobile

De sim only abonnementen van Ben maken gebruik van het netwerk van T-Mobile. Het T-Mobile netwerk heeft een goede dekking in het hele land. Met het netwerk van T-Mobile kun je mobiel internet gebruiken via het 4G-netwerk.

Gratis nummerbehoud

Heb je al een sim only abonnement en wil je je telefoonnummer meenemen? Gratis nummerbehoud is mogelijk bij Ben sim only. Je huidige provider en de andere provider waarnaar je overstapt regelen onderling dat jij je telefoonnummer kunt houden.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Ben. Een nieuw Ben mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.