Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 65 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
89% niet
5% misschien
  1. twinny Minder dan 1 jaar klant op 22-4-2017 om 16:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan nu al drie maanden niet bellen en wordt van kastje naar muur gestuurd. Ik betaal voor bellen maar kan heel slecht gebeld worden of zelf bellen. Waarschijnlijk geen dekking rondom huis. Belachelijk midden in het land en oude wijk. Spijt als haren op mijn hoofd!!!!
    • -
    • Dekking
    • Snelheid van antwoorden
    • Oplossingsgericht denken
    • Goed lezen van e-mails en niet steeds hetzelfde voorstellen dat dus als uitgevoerd is ....
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. jolanda Langer dan 1 jaar klant op 22-3-2017 om 16:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn man en ik allebei Ben abonnement de rekeningen halen ze door elkaar, terwijl ik abonnement met me meisjes naam heb afgesloten. mij abonnement hebben ze beëindigd op de zelfde dag dat het werd beëindigd, betaal bewijzen gestuurd niks. gelukkig nu naar tele 2en top service. Mijn mij krijg nu ook problemen ze zeggen dat er geen faceturen zijn betaal weer betaal bewijzen sturen, zelfs mail terug alles is betaald dankje namens ben en wat er gebeurt er zijn abonnement beëindigd wegens openstaanden faceturen, nu weer alle bewijs toegezonden, wat is betaal met 2 banken, maar wel met de juiste klantnummer en foon. dus nu wachten op antwoord en waar me geld is alles is rood.
    • niks
    • communicatie met de klanten, en verstand van kennis
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. RHJ Kuipers op 1-3-2017 om 11:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn zoon's mobiel (met Ben abonnement) werd gestolen, achteraf bleek er voor 200 euro mee gebeld te zijn door diegene die m gestolen had. Hoop gedoe, eerst dacht hij dat mijn zoon dat hij de mobiel verloren was. Nadat de gedachte dat hij dan toch gestolen moest zijn opkwam heeft hij de mobiel geblokkeerd. Te laat. Ben gebeld; hij moest eerst de 200 euro betalen waarna hij weer kon bellen. En werd er gezegd door de medewerker van Ben: er is een coulanceregeling van Ben , vergoeding van de gemaakte kosten. Daarover moesten we half februari terugbellen (Mobiel was gestolen in Nieuwjaarsnacht). Een tweede gesprek met Ben bevestigde het eerste; mijn zoon zou gebruik kunnen maken van de coulanceregeling. 50% van de gemaakte kosten zouden vergoed worden (itt de eerste Ben medewerker die zei dat 100% vergoed zou worden, maar ok). Ok, dus gisteren gebeld; en ja, toezegging dat 50 % vergoed worden. Even verderop in het gesprek krabbelt de medewerker terug; hij gaat toestemming vragen voor de vergoeding-coulance. Dezelfde waarvoor hij, net als zijn twee collega's in eerdere gesprekken, als een belofte had gedaan. (?!) Nee, bij nader inzien kreeg hij geen toestemming. Omdat het belkosten betroffen, en geen data. Gevraagd waar dit vandaan komt, en of dat een voorwaarde is die ergens te lezen valt? Nee, het was gewoon zo. Raar; drie maal een belofte en ook de bevestiging om vervolgens alles weer terug te draaien. ( nadat hij eerst geen toestemming vroeg, en wat later weer wel) Vreemde organisatie, niet betrouwbaar. Onduidelijke regels waar de klant dan met willekeur wordt behandeld. Klaar zijn we met Ben; vier abonnementen die gaan stoppen.
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Mitchell van der Werff Klant geweest op 27-2-2017 om 08:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had vorig jaar een abbonement bij Ben. Dit abbonement duurde een jaar, maar tijdens dit abbonement kreeg ik absurd hoge facturen zonder enige waarschuwing. Hierbij stond dat ik over mijn bundel was gegaan, terwijl nooit een bericht hiervan heb gekregen en hier dus geen kennis over had. Deze rekeningen heb ik moeten betalen, en ik dacht eindelijk van Ben af te zijn na mijn laatste betaling van november.

    Helaas houdt Ben niet van ophouden. Mijn abbonoment is beëindigd op 5 December, en ik ben overgestapt naar Tele 2. Desondanks, kreeg ik vandaag een mail van Ben over een factuur van januari, terwijl mijn abbonement bij Ben allang beëindigd is. Toen ik op de website van Ben keek om te kijken hoe en wat, zag ik een factuur van november onbetaald staan (terwijl ik dat toch duidelijk heb overgemaakt als ik kijk op mijn bankrekening), een factuur van december van 1,93 en een factuur van januari. Ik voel mij opgelicht door het verlies van honderden euros 'buiten de bundel' en de facturen na de beëindiging van mijn abbonement. Ik wil het liefst nooit meer van Ben horen maar kom hier maar niet van af.

    Met vriendelijke groet,
    Mitchell van der Werff
    • Te hoge onverwachte facturen
    • Onvriendelijke klanten"service"
    • Oplichters
    • Facturen na het beëindigen van abbonement
    • Geen meldingen van over je bundel gaan
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 19-4-2017 om 17:37
    Hallo Mitchell,

    Vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent en er nog steeds onduidelijkheid is over je facturen. Ik wil natuurlijk ook niet dat jij teveel betaald. Zou je misschien contact met me op willen nemen via bijvoorbeeld mijn forum (forum.ben.nl), zodat ik je facturen eens voor je kan controleren?

    De groeten van Ben
  5. Mitchell van der Werff Klant geweest op 25-2-2017 om 23:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste AvroTros,

    Ik had vorig jaar een abbonement bij Ben. Dit abbonement duurde een jaar, maar tijdens dit abbonement kreeg ik absurd hoge facturen zonder enige waarschuwing. Hierbij stond dat ik over mijn bundel was gegaan, terwijl nooit een bericht hiervan heb gekregen en hier dus geen kennis over had. Deze rekeningen heb ik moeten betalen, en ik dacht eindelijk van Ben af te zijn na mijn laatste betaling van november.

    Helaas houdt Ben niet van ophouden. Mijn abbonoment is beëindigd op 5 December, en ik ben overgestapt naar Tele 2. Desondanks, kreeg ik vandaag een mail van Ben over een factuur van januari, terwijl mijn abbonement bij Ben allang beëindigd is. Toen ik op de website van Ben keek om te kijken hoe en wat, zag ik een factuur van november onbetaald staan (terwijl ik dat toch duidelijk heb overgemaakt als ik kijk op mijn bankrekening), een factuur van december van 1,93 en een factuur van januari. Ik voel mij opgelicht door het verlies van honderden euros 'buiten de bundel' en de facturen na de beëindiging van mijn abbonement. Ik wil het liefst nooit meer van Ben horen maar kom hier maar niet van af.

    Met vriendelijke groet,
    Mitchell van der Werff
    • Te hoge facturen
    • Onvriendelijke klantenservice
    • Oplichters
    • Facturen na het beëindigen van abbonement
    • Geen meldingen van over je bundel gaan
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 26-2-2017 om 19:49
    Je richt je in je aanhef tot AvroTros maar wij zijn Bellen.com. Een vergissing?
    Reacties
    Mitchell van der Werff op 25-2-2017 om 23:38
    En ja, dat is mijn brief naar AvroTros.
    Mitchell van der Werff op 27-2-2017 om 08:40
    Ik heb hem opnieuw gepost, het was namelijk een copy/paste van een brief naar hun.
    Mitchell van der Werff op 27-2-2017 om 08:40
    Ik heb hem opnieuw gepost, het was namelijk een copy/paste van een brief naar hun.
  6. Jelle op 21-2-2017 om 22:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoewel er op deze pagina vooral mensen komen met klachten (de % aanbevelingen bij elke provider zou ik dan ook niet al te serieus nemen) had ik graag iets positief kwijt gewild. Maar helaas;

    Het begon al vreemd nadat ik Ben had gebeld om klant te worden. Een zeer ONvriendelijk persoon nam de telefoon op die blijkbaar liever had dat ik mijn bestelling via de website zou doen en het gesprek liep snel ten einde. Zoiets had ik echt nog nooit mee gemaakt. Maar goed, ik dacht "Hij had vast zijn dag niet" dus bestelde ik 2 abonnementen online.

    Na snel een van de simkaarten binnen te hebben binnen gehad werd die niet geactiveerd. Kan gebeuren natuurlijk. Na gebeld te hebben zou mijn kaart binnen 42 uur geactiveerd worden (hoezo zolang?). Na uiteindelijke een week wachten heb ik mijn bestelling maar geannuleerd (nog binnen 2 weken). Hoewel de annulering snel en goed was afgehandeld (Hoezo gaat dat dan wel goed?). Kreeg ik na een aantal weken ineens een laatste factuur afhandeling binnen van 67 euro door 'buiten bundel bellen'. Wel erg bijzonder aangezien ik dus nog nooit die simkaart heb gebruikt (lag al die tijd in de kast) + daarnaast overlapt de factuur ook nog de periode na mijn annulering. Fouten gebeuren zullen we maar weer zeggen, maar na contact te hebben gezocht met Ben werd mij verteld dat ik de factuur echt moest betalen. Onderzoeken waar die factuur vandaan kwam zat er blijkbaar niet in? Uiteindelijk probeerde ik nu netjes mijn klacht via de site van Ben in te dienen maar kreeg een vriendelijke melding op de site te zien:

    'our request can't be processed, sorry. Please contact the customer service.'

    Dit was toch even de druppel om mijn frustratie hier kwijt te kunnen. Ik snap echt niet waarom dit zo moet gaan. Het lijkt wel of ze er alles aan doen om geen klanten te krijgen? Als ze de klantenservice even opnieuw gaan herstructureren waarbij de persoon aan de lijn ook echt wat kan doen in plaats van alles door te sturen naar het hoofdkantoor zou Ben echt goed kunnen zijn en kom ik misschien wel weer eens terug.
    • Heb het idee dat hoofdkantoor wel alles goed afhandelt
    • klanten service etc is dramatisch
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      4
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      6
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Jelle op 27-2-2017 om 21:24
    Hoewel niet via de dramatische klanten service. Is het probleem met de factuur toch zeer goed opgelost door Ben. 🙂.
    Ben Webcare op 19-4-2017 om 17:41
    Hallo Jelle,

    Dankjewel voor je bericht. Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is wanneer je niet in één keer goed geholpen wordt. Ik ben blij om te horen dat het probleem nu inmiddels wel is opgelost. Daarnaast wil ik je nog bedanken voor je tip. Ik zal hier zeker mee aan de slag gaan!

    De groeten van Ben
  7. Marco Dubbelt op 31-1-2017 om 10:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben is een low budget provider. De lage prijzen gelden alleen in Nederland. Zodra je in het buitenland belt of internet betaal je de hoofdprijs daarnaast gaat ook nog eens van je bundel af. Mensen die in de grensstreek wonen en regelmatig over de grens gaan zijn zonder het te weten een vermogen kwijt en belminuten en data limiet, Ik betaalde 5 euro voor 1 mb in India. Gelukkig had ik mijn buitenland limiet op 15 Euro staan dit was na 1 whatsapp bericht al op.
    • Heb ik eigenlijk niet ik dien mijn contract uit en stap over naar een ander
    • Nakomen van afspraken. IK heb gevraagd of ik een aanmerking kon komen voor een coulance regeling klantenservice zou hier op terug komen nooit meer wat van gehoord.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      4
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Stephan op 1-2-2017 om 15:59
    Er kloppen 2 dingen niet aan je bericht. Je geeft aan dat Ben een low Budget provider is. Daarbij gelden de lage prijzen alleen in Nederland. Ben vermeldt alle prijzen netjes op de website en je had deze dus kunnen inzien. Low Budget providers hebben vaan een adertje onder het gras en tja.... er zijn dan voordelen en ook nadelen. Dat in India 1 mb 5 euro kost, verschilt NIET van andere providers die veelal nog duurder zijn. Ben kan daar niks aan doen en een whatsapp van 1 MB voor 1 whatsapp bericht is wel erg veel. Mogelijk heb je een foto meegestuurd ofzo. Data buiten europa is extreme duur, lees je in voordat je daar gebruik van maakt !
    Ben Webcare op 3-2-2017 om 14:52
    Hallo Marco,
    Ik begrijp dat je de kosten voor je abonnement zo laag mogelijk wilt houden. Wanneer je in het buitenland je abonnement gebruikt, maak je niet van mijn netwerk, maar van het netwerk van een buitenlandse provider gebruikt. Ik heb met deze providers afgesproken dat al mijn klanten hier gebruik van mogen maken, in ruil voor een bepaald bedrag. Hierdoor betaal je dus meer voor het gebruik van je abonnement in het buitenland. Aangezien ik je toch wil beschermen tegen hoge kosten heb ik inderdaad een limiet van €15,00 op je internet geplaatst. Daarnaast kun je voordat je naar het buitenland gaat altijd even via www.ben.nl/internet controleren wat de kosten voor het gebruik van je mobiele abonnement daar zijn.

    Stephan, ik vind het super dat je me helpt. Wist je dat je mij en anderen nog beter kan helpen op mijn forum? Die vind je via forum.ben.nl. Ik ben blij met jou!

    De groeten van Ben
  8. Klant op 29-1-2017 om 14:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Doet zich voor als budgetvriendijke provider, maar ze laten je de hoofdprijs betalen voor HUN EIGEN fouten! Ik raad deze provider iedereen af. Slechte service, slecht bereikbaar, er gaat te veel fout bij hun en de klant mag het betalen. Fouten toegeven en tegemoet komen? Ho maar. Ze zitten ze bij de klantenservice niet op 1 lijn en verstrekken ze onjuiste informatie, waardoor ik onterecht veel te veel heb betaald. Wanneer ik hun vraag het gesprek terug te luisteren is dit "niet mogelijk". Kortom: AFRADER!!
    • Klantvriendelijkheid
    • Eerlijkheid
    • Organisatie
    • Personeel trainen
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 3-2-2017 om 14:26
    Hallo,
    Jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent. Ik wil graag kijken wat ik voor je kan doen. Kan je me vertellen wat je klantnummer is?
    De groeten van Ben
    Ben Webcare op 8-2-2017 om 10:10
    Hallo Michelle,

    Ik heb je gegevens via Bellen.com ontvangen. Helaas kreeg ik je niet telefonisch te pakken, dus vandaar dat ik je hier een reactive geef. Na onderzoek is inderdaad gebleken dat er onterecht kosten bij je in rekening zijn gebracht. Deze kosten heb ik zojuist verged, waardoor er binnen vijf werkdagen geen facturen meer open zullen staan.

    Ik zag ook dat je de eerste factuur handmatig hebt betaald. De kosten van deze factuur zullen binnen één maand op je rekening gestort worden.

    Sorry voor het ongemak wat er bij jou is ontstaan.

    De groeten van Ben
  9. Rogier op 19-1-2017 om 21:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels geen klant meer bij Ben, ik had een maandabonnement en kwam erachter dat de prijzen inmiddels een stuk lager zijn. Ik vroeg dus maar eens of ik het teveel betaalde verschil terug kon krijgen waarop ik deze reactie kreeg van Ben:
    ------
    Je geeft aan dat jij hebt gezien dat de bundel 500 MB nu 2,50 euro kost en dat je het bedrog vindt dat je bundels niet zijn aangepast en of ik je het te veel betaalde bedrag kan terug geven.

    Wat jammer dat jou dit overkomt!
    Ik kan je helaas geen vergoeding geven omdat ik niet verantwoordelijk ben voor jouw abonnement. Het komt misschien wat bot over maar zo is het helaas wel.
    Je had zelf mijn website in de gaten moeten houden of er enige wijzigingen waren in mijn tarieven.
    Ik kan je niet tegemoet komen.
    -----

    Beetje jammer dus, ik vind dat je niet op deze manier met klanten om kan gaan.
    • Prijs
    • Klantenservice
    • Rekeningoverzicht
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Stephan op 1-2-2017 om 16:02
    Ik snap dat het klantvriendelijk is als de provider je opbelt en zegt "Meneer, we hebben goed nieuws ! De kosten zijn nu lager voor hetzelfde abonnement !" Een bedrijf is dat NIET verplicht en er zijn vrijwel geen bedrijven die dat doen. Ziggo doet dat niet, KPN doet dat niet en Ben dus ook niet. Ze zijn het niet verplicht en het is je eigen taak abonnementen steeds te controleren en bij te stellen als nodig is. Ik zie dit niet als een fout van Ben !
    Ben Webcare op 3-2-2017 om 15:08
    Hallo Rogier,

    Dankjewel voor je bericht. Natuurlijk betaal je graag de laagst mogelijke prijs voor je bundels. Het is voor mij niet mogelijk om je bundels zonder jouw verzoek te veranderen. Hierdoor zou je contract namelijk veranderen. Aangezien ik wel snap dat je niet teveel wilt betalen, is het altijd mogelijk om je bundels te veranderen via je Ik Ben pagina.

    Ik begrijp dat de e-mail wat bot overkomt. Daar wil ik dan ook sorry voor zeggen. In de toekomst zal ik hier meer op letten.

    De groeten van Ben
    Rogier op 3-2-2017 om 22:22
    @Stephan: er zijn zeker bedrijven die je wel informeren als de prijs van iets lager wordt. Bijvoorbeeld verzekeraars en retailers. Eens dat Ben dit niet verplicht is en dat de telecom hierin achterloopt en liever klanten bijlft 'naaien'. Telecom (en zeker Ben) kent als industrie niet voor niets een van de laagste klanttevredenheidscijfers in NL. Dat maakt het niet minder teleurstellend. Jij accpeteert het kennlijk - ik niet.
    Oregano op 19-3-2017 om 10:29
    Ik ben onlangs door Simyo (topprovider waar Ben nog wat van kan leren) er op gewezen dat ik als klant nu kan kiezen voor een sneller netwerk voor dezelfde prijs. Dus ja, ze bestaan toch echt nog, de eerlijke providers....
  10. Van Wezel op 19-1-2017 om 15:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net enorm genaaid door BEN. Komt er op neer dat ze ong 200 euro van mij gestolen hebben middels een voorschot. Dit zou.. voor het grootste gedeelte gecompenseerd worden.. Hierbij hoort een klantenservice medewerker die glashard heeft gelogen, (je gaat het geld terug krijgen) en een medewerker die zegt dat hoewel ik inhoudelijk gelijk heb (volgens het systeem ben ik eerder gecompenseerd, maar dit staat verkeerd ik ben niet eerder gecompenseerd) en dit beaamd de medewerker??) er een hogere collega zegt dat ik toch geen geld terug mag krijgen. Trouwe BEN klant van 8 jaar die EN 200 euro kwijt is aan niks en een nwe provider moet gaan zoeken tegen mijn zin. Ik kan natuurlijk geen klant blijven van een liegende oplichtende partij zoals BEN zich nu laat zien. BEN zou zich moeten schamen!
    • In dit verhaal alleen Negatieve punten
    • Alles?
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 3-2-2017 om 14:25
    Hallo Van Wezel,
    Dit klinkt inderdaad als een hele vervelende ervaring. Ik wil je graag helpen. Zou je me je klantnummer kunnen vertellen zodat ik kan na gaan wat er gebeurt is?
    De groeten van Ben
Laad meer ervaringen
Terug naar boven