Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

5% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 43 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
88% niet
7% misschien
  1. Rogier op 19-1-2017 om 21:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels geen klant meer bij Ben, ik had een maandabonnement en kwam erachter dat de prijzen inmiddels een stuk lager zijn. Ik vroeg dus maar eens of ik het teveel betaalde verschil terug kon krijgen waarop ik deze reactie kreeg van Ben:
    ------
    Je geeft aan dat jij hebt gezien dat de bundel 500 MB nu 2,50 euro kost en dat je het bedrog vindt dat je bundels niet zijn aangepast en of ik je het te veel betaalde bedrag kan terug geven.

    Wat jammer dat jou dit overkomt!
    Ik kan je helaas geen vergoeding geven omdat ik niet verantwoordelijk ben voor jouw abonnement. Het komt misschien wat bot over maar zo is het helaas wel.
    Je had zelf mijn website in de gaten moeten houden of er enige wijzigingen waren in mijn tarieven.
    Ik kan je niet tegemoet komen.
    -----

    Beetje jammer dus, ik vind dat je niet op deze manier met klanten om kan gaan.
    • Prijs
    • Klantenservice
    • Rekeningoverzicht
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Van Wezel op 19-1-2017 om 15:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net enorm genaaid door BEN. Komt er op neer dat ze ong 200 euro van mij gestolen hebben middels een voorschot. Dit zou.. voor het grootste gedeelte gecompenseerd worden.. Hierbij hoort een klantenservice medewerker die glashard heeft gelogen, (je gaat het geld terug krijgen) en een medewerker die zegt dat hoewel ik inhoudelijk gelijk heb (volgens het systeem ben ik eerder gecompenseerd, maar dit staat verkeerd ik ben niet eerder gecompenseerd) en dit beaamd de medewerker??) er een hogere collega zegt dat ik toch geen geld terug mag krijgen. Trouwe BEN klant van 8 jaar die EN 200 euro kwijt is aan niks en een nwe provider moet gaan zoeken tegen mijn zin. Ik kan natuurlijk geen klant blijven van een liegende oplichtende partij zoals BEN zich nu laat zien. BEN zou zich moeten schamen!
    • In dit verhaal alleen Negatieve punten
    • Alles?
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Jits op 13-1-2017 om 15:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    BEGINT MET VERBORGEN BLOKKADE! Het leek ben een goed idee om bij het ingaan van het abonnement servicenummers (zoals praktisch elke klantenservice), bellen naar het buitenland en gebeld worden in het buitenland te blokkeren, zonder dat dit ergens duidelijk wordt weergegeven. Dit is alleen op te lossen door €200,- borg over te maken of twee maanden te wachten zonder de normale functionaliteit van je abonnement. Klantenservice hierover is waardeloos (ja, krijgen we heel veel klachten over maar fraude kostte teveel geld) en zelfs na de twee maanden moet je vaak bellen om de blokkade op te heffen. Niet nemen!
    • Best goedkoop
    • Eerste twee maanden ernstig beperkt gebruik van je abonnement
    • Slechte klantenservice
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Milena op 9-1-2017 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb heel veel problemen gehad met Ben. Mijn abonnement zou ingaan op 22 februari, echter kon ik er toen nog steeds geen gebruik van maken. Bleek dat mijn oude abonnement te ver doorliep en dat ik nog geen nieuw abonnement had af moeten sluiten. Contact gehad met Ben en die zouden het abonnement stopzetten en ik moest de simkaart meteen weggooien. Dan zou ik alleen mijn aansluitkosten kwijt zijn en was het voor de rest geregeld. Helaas kwam na een maand de eerste rekening alsnog binnen. Contact gehad met Ben en ik kreeg welgemeende excuses van hun kant en het geld zou teruggestort worden en het abonnement alsnog geannuleerd. Vervolgens heb ik nog 6 afschrijvingen gehad en heb ik bijna wekelijks met Ben aan de telefoon gehangen. Ik ben ook consequent het geld gaan terugboeken naar mijn rekening waardoor er een incasso ging lopen. Van de klantenservice kreeg ik te horen dat t mijn eigen probleem was en dat ik uiteindelijk op een zwarte lijst zal belanden, ik ben nog nooit zo verschrikkelijk behandeld geweest door een klantenservice. Ze lachen je in je gezicht uit. Na de 6 afschrijvingen, die ik allemaal heb teruggeboekt is het eindelijk gestopt. Ik heb ook niks meer gehoord van de hoge incasso's die ze hebben gestuurd en van Ben zelf ook niks meer. Ik zou niemand aanraden een abonnement bij Ben te nemen.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 18-1-2017 om 16:33
    Hallo Milena,
    Dit klinkt als een heel vervelend verhaal. Ik wil graag voor je controleren of alles nu inderdaad voor je geregeld is en je niet wordt doorgestuurd naar een incassobureau. Weet je toevallig nog het ordernummer van je Ben abonnement? Op die manier kan ik je gegevens namelijk opzoeken in mijn systeem.
    De groeten van Ben
  5. Bram op 2-1-2017 om 21:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben een zeer ontevreden klant van Ben. Ik ben meer dan 1,5 jaar lang bezig om een fout gecorrigeerd te krijgen die Ben zelf heeft veroorzaakt. Ben beloofde een korting die ik niet ontving. Ik moest hier elke maand over bellen en kreeg dan soms een eenmalige correctie. Na vele telefoontjes, herberekeningen en correcties ben ik de weg zelf ook kwijt. Iedereen die ik te spreken krijg van de klantenservice belooft mij het probleem permanent op te lossen. Helaas is dit tot op heden Ben nog steeds niet gelukt. Na ruim 1,5 jaar chaos had ik maar de automatische incasso ingetrokken, omdat er maandelijks ontecht teveel geld van mijn rekening wordt afgeschreven en nu is mijn abonnement geblokkeerd. Ik zag geen andere oplossing want Ben luistert toch niet. Ik wil best betalen voor mijn abbo maar dan wel het overeengekomen bedrag. Ik zit nog 2 maanden vast aan dit contract en dan ben ik gelukkig verlost van Ben.
    • Geen
    • Klanten serieus nemen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 18-1-2017 om 16:25
    Hallo Bram,
    Wat vervelend dat je te steeds teveel betaald voor je abonnement. Ik kan je gegevens hier helaas niet in zien. Weet je toevallig wat je klantnummer is, zodat ik je verder kan helpen?
    De groeten van Ben
    Bram op 18-1-2017 om 18:31
    Klantnummer: 105600
  6. Vlinder op 28-12-2016 om 15:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Omdat ik vanaf dag 1 thuis geen bereik had met mijn mobiel wilde ik direct mijn 2-jarig abonnement opzeggen bij Ben. Dit kon niet, dit kon pas 1 maand voordat het abonnement afliep. Geaggendeerd in mijn agenda over 1 jaar en 11 maanden, stipt 1 maand van tevoren gebeld naar Ben, nou mevrouw wij hebben alles voor JOU (irritant!!) geregeld. Nou niet dus! Gewoon blijven afschrijven enne.... dat telefoongesprek met mijn opzegging die is niet geregistreerd dus dikke pech gewoon blijven betalen en anders komt er in eerste instantie 15 euro bij.... zeer klantonvriendelijk NOOIT meer Ben! BEN er klaar mee bah!
    • Zie boven
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben Webcare op 30-12-2016 om 15:02
    Hallo Vlinder,

    Wat vervelend dat je geen bereik hebt in huis. Ik begrijp dat je overal wilt kunnen bellen en vooral vanuit huis. Vanaf het moment dat je je abonnement ontvangt, heb je altijd recht om je bestelling binnen veertien dagen te annuleren. Wanneer je het na die tijd wilt beëindigen kan dit inderdaad pas tegen het einde van je contract.

    Aangezien ik wil dat iedereen kan bellen, maak ik wel uitzonderingen wanneer je bereik slecht is. Hiervoor wil ik dat nog wel onderzoeken of ik iets kan doen om jouw bereik te verbeteren. Ik wil je vragen om je klacht in te dienen via www.ben.nl/dekkingskaart. Het bereik bij jou thuis zal dan worden onderzocht. Mocht ik dit niet kunnen verhelpen en blijkt de klacht gegrond, dan mag je voor het einde van je contract weg.

    De groeten van Ben
  7. l.elberink op 15-12-2016 om 22:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Eerste maanden totaal geen problemen. Langzaam aan wat gesprekken die uitvallen tijdens gesprek. Deze week elk binnenkomend gesprek binnen een paar seconden uitgevallen.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Ben Webcare op 30-12-2016 om 13:47
    Hallo l.elbrink,

    Wat vervelend dat je gesprekken wegvallen. Er kunnen een aantal dingen aan de hand zijn. Ik wil je adviseren altijd eerst je mobiele telefoon even uit en weer aan te zetten zodat je simkaart opnieuw wordt aangemeld op het netwerk. Mocht je daarna nou nog steeds problemen ervaren tijdens je telefoongesprekken, dan kan ik je adviseren om onderstaand artikel op mijn forum even door te lezen.

    https://forum.ben.nl/internet-bereik-14/doen-geen-bereik-slechte-dekking-hebt-19
    Op die manier kan jouw probleem vast verholpen worden!

    De groeten van Ben
  8. elena op 8-12-2016 om 11:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had alle vertrouwen in Ben omdat ik weet dat ze het netwerk van tmobile gebruiken. Prijs is prima oo. Maar ik heb zo vaak geen internetverbinding op bijv A4 of N44 dat ik ben gaan vergelijken met een toestel met KPN sim. Dan had ik wel bereik.. kortom ik twijfel nu wel of ik moet blijven. Heeft Ben ook een netwerkdekking feedback app? Zou graag willen doorgeven waar ik problemen ervaar
    • Prijs
    • Dekking of capaciteit voor 4G internet
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 9-12-2016 om 10:03
    We hebben het even nagezocht! Zoals bekend maakt Ben gebruik van het T-mobile netwerk. Als je een iPhone of Android-telefoon hebt, kun je gratis de NetwerkRadar app downloaden. Hiermee laat je Ben eenvoudig weten waar en wanneer jij problemen met het netwerk ondervindt.
    Reacties
    Ben op 9-12-2016 om 11:51
    Hallo Elena,

    Bellen.com dankjewel voor jullie hulp. Het klopt dat ik gebruik maak van het T-Mobile netwerk. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is wanneer je geen bereik hebt. De NetwerkRadar app gebruik ik helaas niet. Je kunt je problem wel aan me melden via www.ben.nl/dekkingskaart. Mijn collega's van de technische dienst zullen dan hun best doen om je verder te helpen.

    Succes!

    De groeten van Ben
  9. Julius op 7-12-2016 om 09:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In tegenstelling van meerdere ervaringen hierbij een positieve. Momenteel al weer 1,5 jaar een abonnement, en reis ivm met mijn werk (Taxi) door heel Nederland en heb nergens een probleem met dekking in wat voor vorm dan ook. Heb geen 4G dus over snel internet kan ik niets vertellen maar met 3G of minder kan ik gewoon doen wat ik moet doen. Klantenservice nog niet veel gebeld, maar wachttijd kan natuurlijk altijd minder....
    • Goed bereik.
    • Duidelijke factuur.
    • Online verbruiks- monitor.
    • Verhogen verlagen bundel (met voorwaarden)
    • Geen Fysieke winkel (dus alles online)
    • Bij veel gestelde vragen komt "opzeggen abonnement" niet voor terwijl ik denk dat dit wel een van de vragen is die veel gesteld worden.!!
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Ben op 7-12-2016 om 18:21
    Hoi Julius,

    Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en overal goed bereik hebt! Ik ben ook blij met jou!

    Het klopt dat er natuurlijk ook vragen zijn over het opzeggen van je abonnement. Informatie hierover kun je tussen de veelgestelde vragen terugvinden via deze link: www.ben.nl/klantenservice/opzeggen.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  10. Rick op 23-11-2016 om 22:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik , check van daadwerkelijk aantal minuten moeizaam, site ligt er vaak uit, geen antwoord via mail, bellen met klantenservice kost je 30 tot 40 minuten per keer en daarna is er nog niets opgelost. Voice mail uitzetten doen ze niet aan. Gesprekken worden naar boven per minuut afgerond, overgehouden ( lol ) minuten kan je niet meenemen naar volgende maand. Ben lijkt voordelig maar is t absoluut niet ! Nu overgestapt, uitstekend bereik met zelfde toestel, 100 min meer, onbeperkt aantal sms en met combi korting internet betaal ik 4 euro MINDER ! ( Telfort dus)
    • Geen , wel uiteindelijk voor mij door weg te gaan.
    • Landelijke dekking ( woon in de Randstad en nauwelijks bereik!!, )Communicatie.en eens doen wat je beloofd.Ben doet zich voor als je kennis of vriend " Hallo met Ben". Slim bedacht maar deze vriend kan je beter vermijden.
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:57
    Hallo Rick,

    Wat jammer dat je problemen ervaarde met je bereik. Wist je dat je voordat je een abonnement afsluit altijd via een dekkingskaart van de provider kunt controleren of het bereik bij jou in de buurt goed is? Mijn dekkingskaart kun je bijvoorbeeld terugvinden op www.ben.nl/dekkingskaart.

    Fijn om te horen dat je nu goed bereikbaar bent en een goedkoop abonnement hebt gevonden. Hopelijk wordt mijn bereik bij jou in de buurt in de toekomst beter en kan ik je ook weer een mooi en voordelig abonnement aanbieden.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
Laad meer ervaringen