Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 40 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
83% niet
5% misschien
  1. L.M.S. op 30-9-2016 om 17:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik raad iedereen bij dezen af om een abbonnement bij BEN af te sluiten!

    Ik moet helaas hier laten weten dat BEN service van ongelooflijk lage kwaliteit is. Ik ben net zonder aankondiging in de wacht gezet waarna de verbinding is verbroken, vermoedelijk omdat er niet op mijn klachten wil worden ingegaan.

    Ben heeft mij onder andere meerdere malen verkeerd ingelicht en door een fout bij hen geen kosten afgeschreven waardoor deze zijn opgelopen. Ik heb BEN hier meerdere malen over gecontacteerd. Er zou onderzoek gedaan worden bij de financiele dienst en hier is niets mee gedaan. BEN wil nu dat ik alles ga betalen. Ik kan op geen mogelijkheid door iemand geholpen worden en mijn klachten worden een voor een genegeerd. Werkelijk ongehoord.
    • Na een maandenlange nasleep van klachten, waarbij alles weggewuifeld wordt, zou ik werkelijk geen positief punt meer kunnen benoemen.
    • Organisatie, klantenservice, foutenherkenning, contactmogelijkheden, reactiesnelheid enzovoord, enzovoord.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Cnossen op 28-9-2016 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sluit nooit een abonnement af bij BEN!!
    Van de factuur van juli schrok ik me dood, bijna 200 euro! De rest van al mijn facturen het afgelopen jaar liggen tussen de 10 euro en 20 euro. Dit is wel een héél groot verschil. Snel bekeek ik de specificatie van mijn factuur en ik zag dat ik vanaf 18 juli buiten mijn bundel data heb verbruikt. Op sommige dagen meer als 30 euro en sommige dagen maar 0,20 cent.. Ook wel heel raar vond ik.
    Iedere maand wanneer ik over mijn internet bundel heen zit koop ik extra MB, dit is goed te zien in de facturen van het afgelopen jaar. Waarom heb ik dit dan deze maand niet gedaan vroeg ik me af. Ik zocht de waarschuwings-sms terug tussen mijn berichten. In augustus zag ik ze staan, in juni zag ik ze staan, april, maart, etc. Maar in juli alleen een bericht dat ik 80% heb verbruikt. Hoe heb ik dan ooit kunnen weten dat ik over mijn bundel heen zat?! Ik ben een student en zou het toch nooit zover laten komen?!
    Ik heb eerst tweemaal naar de provider BEN gebeld, waar ik altijd zo blij en tevreden over was. Tijdens die telefoongesprekken hebben de medewerkers van BEN opgezocht in het systeem of ik inderdaad de waarschuwing sms’jes heb gekregen of niet want er was een storing geweest vertelden ze me beide. Tijdens deze twee telefoongesprekken is mij verteld dat ik géén waarschuwing heb gekregen vanwege dus de storing. Ik hoefde mijn factuur niet helemaal te betalen vanwege de storing, wat ik wel moest betalen kreeg ik later nog te horen via de mail.
    Een week later kreeg ik via de mail te horen dat ik het volledige bedrag moet betalen omdat ik kosten heb gemaakt buiten mijn bundel. Over de storing en waarschuwing wordt opeens helemaal niet meer gesproken, ook aan de telefoon niet. Vervolgens wanneer ik de factuur niet wil betalen komt de echte ware aard van BEN naar buiten. Opeens had ik namelijk wél de waarschuwing gekregen.
    Mijn mond is meerdere malen nog nooit zover opengevallen van verbazing op welke manier ik behandeld ben. Ik ben uitgelachen door de medewerkers van BEN, op onbegripvolle en zeer onvriendelijke manier te woord gestaan. Ik krijg me onder andere fel toegeworpen dat het mijn eigen schuld is en dat ik het zelf maar in de gaten had moeten houden. De factuur moest ik maar gewoon betalen want het was mijn eigen ‘domme’ schuld, aldus BEN.
    BEN is wettelijk verplicht mij te waarschuwen wanneer ik data verbruik buiten mijn bundel, maar ik heb deze in de maand juli niet gekregen. Daarom vroeg ik om een bevestiging zwart op wit. Medewerkers vonden dit een belachelijke vraag en er was niks mogelijk. Ik kon geen bevestiging krijgen, ik mocht geen leidinggevende spreken, ik kon helemaal niks. Dit hele probleem werd een welles-nietus-spelletje en er werd op geen enkele, laat staan professionele manier gezocht naar een oplossing.
    Ik heb niet gevraagd om een kwijtschelding van de factuur, maar gezocht naar een oplossing waarmee beide partijen zich in kunnen vinden. Er is totaal geen begrip voor mijn situatie of überhaupt gezocht naar een tegemoetkoming. Ik geloof namelijk geen snars meer van wat BEN mij verteld. Uiteindelijk, na zoveel telefoontjes heb ik een bevestiging gekregen van de waarschuwingen. Getypt in een mailtje, wat ik zelf ook had kunnen doen. Vanwege het feit dat het tweemaal is opgezocht in het systeem dat ik géén waarschuwing heb gekregen geloof ik hier natuurlijk geen snars van. Niemand (behalve BEN) zal dit zien als een professionele bevestiging. Zo kan ik mijn screenshots van mijn berichten box ook wel opsturen. Maarja, die kinderachtige en onprofessionele organisatie BEN zal hier waarschijnlijk vliegtuigjes van vouwen.
    Direct heb ik mijn abonnement bij BEN stop gezet. Nooit wil ik meer zaken doen met zo’n achterlijke organisatie en ik raad ook iedereen aan om hier géén abonnement te nemen. Heel internet staat ook vol met klachten over BEN en ik ben één van de vele die op zo’n slechte, onvriendelijke, belachelijke manier te woord werd gestaan. Van service bieden heeft BEN blijkbaar nog nooit van gehoord. T-Mobile zou zich moeten schamen voor jullie. Ik heb geen andere woorden voor BEN als wat een KUT organisatie.
    Dé groeten

    • - Handige app
    • - Klantenservice
    • - Klantvriendelijkheid
    • - Facturering
    • - Voor de rest lees mijn motivatie maar
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Bianca op 23-9-2016 om 01:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Je moet je uiterste best doen om met je problemen geholpen te worden, en daarnaast incasseren ze graag te veel
    • Het enige positieve wat ik kan bedenken is dat als je eindelijk alles goed hebt laten regelen het netwerk en het breik het goed doen
    • Administratie, fracturen, incasso's, duidelijkheid en snelheid van de klantenservice. Ze zijn vriendelijk maar het heeft velen gesprekken geduurd voor dat ik het internet kreeg waar ik al maanden voor betaalde (waarvan ik geen geld heb terug gezien)
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Ken op 21-9-2016 om 17:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit doen
    Heel slechte klanten service en onervaring personelen
    als je klacht indeinen duurt 10 werk dagen .stres,stres ,alleen stress nooit doen altijd fout
    • Geen
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. S. op 21-9-2016 om 15:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Door een storing bij Ben was het niet mogelijk Ben Extra in te schakelen. Dat resulteerde in een rekening van 57 euro (voor internet) bovenop mijn normale gebruik.
    In eerste instantie raadt Ben mij aan geen internet te gebruiken. Hoe? Anno 2016?
    Na 4 maanden is het geld nog steeds niet verrekend of teruggestort. Laatste is alleen mogelijk wanneer het abonnement wordt opgezegd.
    Service is waardeloos. Er worden beloftes gedaan maar niet waargemaakt. Ben vraagt zijn klanten zo veel mogelijk online te regelen maar 9 van de 10 keer functioneert het niet.
    • - vriendelijke klantenservice maar helaas niet behulpzaam (komen de klant niet tegemoet)
    • - maandelijks opzegbaar (in theorie leuk, in praktijk nooit gebruikt)
    • - ben wil dat je alles online regelt, zorg dan dat het functioneert! Is 9 van de 10 keer niet zo.
    • - zeer slechte afhandeling klachten
    • - administratieve molen is enorm en belemmert de klantenservice
    • - matige dekking, zelfs in utrecht stad
    • - komt de klant niet tegemoet wanneer deze hinder ondervind
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. henk van der borgh op 20-9-2016 om 19:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ze helpen je niet mee,hun service is zeer slecht als je met een voorstel komt reageren ze niet op.Betaal maar 2 jaar zonder toestel die willen ze niet vervangen,Eind cijfer -0
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. R. op 20-9-2016 om 11:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik doe geen zaken meer met Ben in de toekomst. Altijd alle facturen keurig betaald (automatisch) voor de telefoon van mijn zoon. Gaat al meer dan een jaar goed en geen overschrijding van gebruik en dan krijg je opeens een rekening van 200 euro. Hij heeft dus blijkbaar zijn internet open laten staan. Stom natuurlijk, maar het is nog nooit eerder gebeurd. Valt op geen enkele manier met BEN over te praten. Waarom heb je dan in vredesnaam een Klantenservice als je alleen luistert en helemaal niets wilt doen.
    Ik heb in ieder geval besloten om op het eerst mogelijke moment mijn conact met BEN te verbreken en ik mag hopen dat dit wijze besluit navolging gaat krijgen.
    Wees dus gewaarschuwd maak geen fouten, want BEN denkt in ieder geval niet met je mee!!!
    • Klantenservice. Probeer echt eens iets te doen voor je klanten. Mij zijn jullie in ieder geval kwijt.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Bastiaannet op 15-9-2016 om 19:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ben vandaag netjes door de klantenservice geholpen,en kon daarna gelijk mijn kleinzoon blij maken,simkaart was niet geactiveerd, snel opgelost.
    Beoordeling
    7
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      4
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Marian op 14-9-2016 om 19:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Je kun op geen enkele manier van je contract af, behalve als je zelf komt te overlijden. Procedure laat het niet toe. Ze zijn onverbiddelijk. Bij een e-mail kun je niet terug reageren want no-reply- e-mail. De naam 'BEN' staat er onder, meer niet. Maar wie is BEN eigenlijk? BEN is onderdeel van T-Mobile. Ze geven standaard antwoorden. Ik vroeg aan de klantenservice of ik de baas mocht spreken. Die kennen ze niet en ze zouden die ook niet aan mij geven. Je mag hoog en laag springen, maar meer ook niet. Het zijn harde zakenlui, als je het mij vraagt. Soms lijkt er een ondertoon van dreiging in te zitten. Dat geeft mij een naar gevoel.
    • Bij aankoop loopt alles gesmeerd, maar daarna .... niet.
    • Klantenservice kan veel beter. Ook vind ik hun website erg lastig te hanteren. Zo erg als bij Ben heb ik het niet eerder meegemaakt. Ze zijn niet klantvriendelijk, komen je niet tegemoet (tot nu toe).
  10. Muriël Mosierd op 6-9-2016 om 08:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeggen nu een incassobureau in te schakelen omdat ik aanmaningskosten niet betaald heb.Die hoef ik echter niet te betalen want ik had de openstaande factuur binnen 14 dagen zichtbaar overgemaakt.
    Kastje naar de muur. Nergens fatsoenlijk antwoord. Je moet maar bellen naar de dure klantenservice. Dat weiger ik. Dreiging met afsluiten abonnement, die al per 26-05 geporteerd is!!! En het ergste > ze gaan me als wanbetaler melden zodat ik nergens meer een nieuw abonnement kan krijgen terwijl ik ALTIJD alles netjes betaal. Het gaat om € 15,- verhoging voor een betaling van rond de € 9,- verbruikskosten voor een maand.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Marian op 17-9-2016 om 11:49
    Weet u zeker dat u het bedrag naar het juiste rekeningnummer heb overgemaakt? Als ik u begrijp gaan de betalingen bij u niet automatisch, want dat kan in principe nooit naar een fout rekeningnummer worden overgemaakt. Soms kan een foutje in een verwisseling van een cijfer zitten of anders, niet duidelijk genoeg opgeschreven. Ik heb wel eens een opdracht teruggekregen omdat ik een getal of letter niet duidelijk genoeg had opgeschreven.
    Muriël Mosierd op 17-9-2016 om 19:11
    Beste Marian, ik ben zeer zorgvuldig en maak geen fouten met betalen. Je zou op hun Faceboek eens moeten zoeken naar Leirum Senf. Eerst ging het over de nota van april die ik pas in juli had betaald. Vervolgens hadden ze het over het ontbreken van € 0,18 van een betaling in mei. Telkens geeft de volgende weer zijn bek een douw. Ik heb ze wat procedures uitgelegd maar ze lijken wel debiel. Ze zoeken het maar uit. Mijn dossier en betalingen zijn op orde. Laat ze maar naar een incassobureau gaan, volgens mij is dat zo goed als al gebeurd. Op 19-6 mailen dat je rond 27-6 gaat incasseren en dan 29-6 een herinnering zonder vermelding van een verhoging die ik dan 5-7 betaal. Never nooit dat dit te laat kan zijn. Als je dan begint over dat het bedrag van de 19e € 0,18 lager is dan het bedrag van de 29e en ze gaan het zogenaamd uitzoeken. Dan maken ze er ineens van dat dat komt omdat ik in mei dit bedrag te weinig heb betaald. Volgens mij rekenen ze gewoon € 0,18 voor de herinneringssms n.a.v. een mislukte incasso. Ze gaan alle grenzen te buiten, liegen bedriegen en intimideren. En ik steek alleen mijn middelvinger no maar op. Het zal mijn tijd wel duren. Een rechter veegt deze praktijken van tafel.....
    Marian op 17-9-2016 om 20:50
    Beste Muriël, ik kan niet op hun Facebook kijken, want ik heb het zelf niet meer. Misschien verwarren ze u met een ander persoon. Het enige dat u kunt doen is al uw bewijsstukken naar de Klantenservice van BEN sturen, maar wel afdeling Financiële administratie. Als het dan nog niet goed komt, dan weet ik het niet. U zou eigenlijk een vaste contactpersoon moeten hebben met dit soort zaken, dan moet het naar mijn mening toch gauw opgelost kunnen worden. Ik wens u in ieder geval veel succes en vooral ook veel sterkte met dit alles.
Laad meer ervaringen