Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Ben is een aanbieder van simkaart-abonnementen voor mobiele communicatie. Het werd opgericht in 1999 als een joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. In 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile. Het is een zelfstandig onderdeel, dat gebruik maakt van het mobiele netwerk van T-Mobile. Vanaf 21 januari 2014 verkoopt Ben toestellen in combinatie met abonnementen.

Bekijk
26%
van 19 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 74% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 5
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 5
    Aanrader? Nee
    Ben is een kampioen in het slecht afhandelen van opzeggingen.
    Meerdere keren is de opzegging niet doorgekomen. De kosten voor het abonnement weten ze wel iedere keer te innen en als je dan uiteindelijk de automatische incasso stopt dan krijg je zeer intimiderende mailtje van hun dat je snel moet betalen en dat ze 15 euro extra kosten gaan innen.
    Bij de klantenservice wordt je zeer onbeschoft behandeld door personen die maar door blijven razen zonder te luisteren naar je motivatie.
    Je hoort aan de persoon die je aan de lijn hebt dat alles fout is bij de klant en dat niets mogelijk is.
    Kortom, als je eenmaal voor Ben gekozen hebt dan kom je er niet zomaar vanaf, houden ze je aan het lijntje en wordt je bij de klantenservice zeer onbeschoft behandeld door zelfs de telefoon erop te gooien.
    Voor ons gezin 7 personen + 3 nieuwe nooit meer Ben.
    En al mijn zakelijke klanten zal ik hun ook nooit meer adviseren.
    Ben, weg ermee!!!!
    Pluspunten
    • Zouden in oorlogstijd heel goed blijven functioneren
    Verbeterpunten
    • Past niet in dit kader
  • Anemie van Dongen op 13-5-2019 om 16:23
    En alweer het zelfde gedoe met ben.. Ik heb een abonnement zoals eerder aangegeven 300 belminuten /SMS
    Sms geld ook in de Eu landen
    SMS wel eens naar Duitsland vlak over de grens en steeds word dat in rekening gebracht
    Verbeterpunten
    • Aan 't woord houden
  • Anemie van Dongen op 27-3-2019 om 17:35
    Deze provider klopt niet ik heb gisteren een abonnement afgesloten 300 belminuten /SMS ook geldig in de eu en heb amper gebeld en meteen 5 euro buiten de bundel... Ik ga hier snel weg
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 6
    Aanrader? Nee
    Belachelijk bedrijf is dit. I.v.m. afsluiten hypotheek moesten wij onze telefoonabonnementen opzeggen. Tot zover geen probleem. Contact gehad met Ben, uitleg gekregen, binnen een aantal minuten de "aflosnota" ontvangen en volgens de stappen beschreven in de mail het abonnement afgekocht.
    Dag later volgt de bevestiging dat wij het abonnement afgekocht hebben en dat het BKR wordt geinformeerd over deze wijziging. 2 week later, nog geen BKR-wijziging. Tijd begint een beetje te dringen dus maar even telefonisch contact. Ja meneer, dat doorgeven kan 60!!!!!!!!! dagen duren. Ja daar ga ik dus niet mee akkoord, maar je hebt het er gewoon mee te doen volgens de klantenservice. Verzoeken om iemand anders aan de lijn te krijgen worden steevast genegeerd, je krijgt niet een leidinggevende aan de lijn en je kunt niet in contact komen met de afdeling die er over gaat. Vervolgens met BKR gebeld, om te kijken of hun iets kunnen betekenen, om dan vervolgens te horen dat het wettelijk verplicht is om binnen 4 weken dit door te geven aan het BKR.
    Weer met Ben gebeld, die blijven gewoon lekker aan die 60 dagen hangen. 60!!!!!!!! dagen om een einddatum toe te voegen aan het BKR!!!!!! Compleet belachelijk, Vodafone ( waar ik zelf mijn abonnement had lopen, dit gaat over mijn vrouw) had het binnen een halve dag geregeld. En laten we eerlijk zijn: Zo hoort het ook. Het is een standaard brief waarin het contractnummer moet worden veranderd and that's it.
    " Maar u kunt het betalingsbewijs wel overleggen aan de geldverstrekker" aldus de medewerker van de klantenservice. Ja zo ver was ik inmiddels zelf ook al. Dit levert echter natuurlijk vertraging op in het aanvraagproces, iets waar wij niet op zitten te wachten ( en met ons, een heleboel mensen die een hypotheekaanvraag de deur uit willen doen).


    Dus bij deze: Ben ziet mij door deze schandalige behandeling nooit als klant weer en ik hoop dat iedereen die dit leest nog even 3 keer nadenkt voordat ze een contract bij ben afsluiten.
  • Beoordeling: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Prijsstelling: 7
    • Facturering: 9
    Aanrader? Nee
    frank smulders op 15-3-2019 om 12:57
    Er schuilen "addertjes onder het gras ", als je je bundel wilt aanpassen , bijvoorbeeld meer belminuten moet je ook je internet bundel aanpassen aan de dan geldende aanbieding, dit pakt duurder uit dan gedacht. En de aanpassing van de bundel gaat pas de volgende maand in, in tegenstelling tot TELFORT
    Pluspunten
    • snele en goede klantenservice
    Verbeterpunten
    • bundel aanpassen moet apart voor belminuten of MB gelden
  • Beoordeling: 9
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 9
    Aanrader? Ja
    kim bontenbal op 28-2-2019 om 12:40
    we zaten eerst bij youphone dat zijn pas boeven nu 6 maanden bij BEN met een maanabb top halen precies het bedrag van je rekening wat je afgesproken conform je abb heb
    ja ben blij met ze zekkkkker een aanrader
  • Beoordeling: 6
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Klantenservice: 6
    Aanrader? Nee
    Lex Lelsz op 18-1-2019 om 16:14
    Ik woon in een wijk die in ca 2004 is gebouwd (bijna 1000 woningen). Een groot deel daarvan heeft een zeer slecht bereik. Het is Ben nog steeds niet gelukt om het bereik te verbeteren. Waarom eigenlijk niet?
    Ik krijg wel korting op mijn abonnement, maar wat heb ik daaraan als ik genoodzaakt ben om ook een vaste lijn aan te houden. Soms moet ik uitwijken naar mijn vaste telefoon om een gesprek te kunnen voeren.
    Waarom dan niet overgestapt naar een andere aanbieder ? Goeie vraag, maar dit probleem geldt voor alle aanbieders in onze wijk. Ik zou dus zeggen aan Ben: sla de handen in een en bouw even een zendmast erbij.
    Verbeterpunten
    • Verbeter het bereik.
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Ga niet met BEN in zee. Wat een waardeloze klantenservice. Ik ben al 3 maanden bezig geweest een telefoon bij hen te bestellen, maar ga het nu opgeven. .Ik heb al een sim-only abonnement en wil deze vroegtijdig verlengen en een nieuwe telefoon aanschaffen. Volgens een schaap van de klantenservice zou dat gewoon via de website kunnen. Gedaan. Blijkt dat ze niet mijn sim-only abonnement verlengd hebben, maar ik heb een heel nieuw abonnement erbij, met een ander telefoonnummer. Niet de bedoeling en gelukkig kan ik het contract ongedaan maken. Je sim-only vroegtijdig verlengen kan alleen via de telefonische klantenservice, die alleen tussen 08.00 uur en 17.00 uur (!!!!!!!) te bereiken is. Niet meer van deze tijd in deze 24-uurs economie. Telefoons en abonnementen verkopen doen ze trouwens wel tot 20.00 of 21.00 uur, maar dat kan weer niet als je vroegtijdig wil verlengen!! Als ze te bereiken zijn, want de wachttijden zijn ellenlang. Afijn, na de afbestelling nieuwe telefoon besteld. Binnen 5 werkdagen zou ik bericht krijgen van de dienst die de telefoons zou bezorgen. Geen bericht ontvangen. Na 10 dagen gebeld. "Meneer uw telefoon is niet meer leverbaar". Hadden jullie misschien een berichtje kunnen sturen? Ja sorry is iets misgegaan. Oké kan gebeuren. Dan wil ik graag een andere telefoon bestellen. Dat kan niet meneer. Uw vorige bestelling staat nog in het systeem en die moet er eerst uit, hé! Dat duurt maximaal 5 werkdagen! U krijgt van zelf bericht. Na twee weken nog geen bericht. Gebeld (weer ellenlang in de wacht). Ja ze lopen wat achter maar deze week krijgt u echt bericht. Inderdaad nog een week later bericht. Op mijn vrije dag weer gebeld, nieuwe telefoon besteld, waarbij het schaap aan de telefoon niet kan uitrekenen hoeveel geld ik voor de telefoon per maand moet betalen als deze €240 kost en ik deze in twee jaar zal afbetalen. Daarbij 5x meer dan 5 minuten in de wacht gezet , 3x mijn gegevens opnieuw door moeten geven. Afijn, ik krijg binnen 5 werkdagen bericht van de bezorgservice. Mocht je willen. Ik krijg bericht dat ze mij geen telefoon willen leveren omdat ik al 2x een bestelling heb geannuleerd! Gebeld, klopt niet, jullie konden niet leveren. Oja, sorry sorry meneer. We zullen het rechtzetten. Kan ik dan nu een telefoon bestellen? Nee, het rechtzetten duurt wel weer maximaal 5 werkdagen. Kunnen jullie een aantekening maken en zorgen dat ik de telefoon krijg. Nee, meneer, u moet gewoon weer inbellen met de klantenservice, wij kunnen helemaal niets voor u doen. Maar we zullen zorgen dat het nu snel afgehandeld wordt. Dat was 5 november! Nog steeds geen bericht gehad. Afkopen van mijn abonnement heb ik overwogen, maar dat gaat me dan weer €185 kosten en dat vind ik teveel, maar zou ik graag van mijn abonnement bij BEN afwillen.
    Verbeterpunten
    • - Klantenservice (geen bereikbaarheid 's avonds , kennis en kunde medewerkers is belabberd, behulpzaamheid, lange wachttijden)
    • - Backoffice (komen afspraken niet na, communiceren slecht, zijn traag)
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 2
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Feike Mooiman op 26-9-2018 om 10:49
    Slechte ervaring met bestelling van SIM only. BEN heeft een contract met postbedrijf AMP group. Je moet tot 9 Euro betalen om je bestelling te ontvangen. Dat wordt je niet verteld voor je de bestelling plaats.
    Ook geeft BEN geen vrienden korting als je een meerderjarig gezinslid abonnement besteld.
    Klantenservice is waardeloos. Ze doen helemaal niks voor je. Ze hebben niet de autoriteit om iets voor hun klanten te doen om ze te behouden.
    Pluspunten
    • Als je hun verborgen kosten (op niet belofte korting) niet meetelt dan zijn ze goedkoop.
    Verbeterpunten
    • Laat je klantenservice hun werk doen en geef ze autoriteit om klanten proberen te houden door fouten te herstellen en laat ze klanten compenseren voor BEN's verborgen kosten.
    • Zet de directeur op straat die het contract met AMP group is aangegaan. Hij heeft BEN nu al 3 klanten gekost (mijzelf en 2 minderjarigen). Iemand moet dit even bijhouden. Hij probeert een paar euro te besparen voor BEN maar laat de kosten voor de klant totaal uitlopen door AMP group aan BEN's klanten verzendkosten in rekening te brengen. BEN is egoïstisch en denk allen aan zichzelf.
    • BEN kan zichzelf verbeteren door met mij contact op te nemen.
    Reacties
    Je welsing op 15-12-2018 om 08:51
    De klacht was 9euro bezorggeld op de website staat het duidelijk de klant moet beter kijken
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Prijsstelling: 3
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 3
    Aanrader? Nee
    Esi Idora op 28-8-2018 om 11:57
    Ben is de ergste provider tot nu toe
    Verbeterpunten
    • Ben app
    Reacties
    Loes op 30-5-2019 om 01:23
    Heb je de ervaringen van Simpel al gelezen? ik dacht, misschien moet ik overstappen naar Ben...Als jij wil wisselen, ga iig NOOIT naar Simpel als je Ben al erg vind ;-)

Navigatie