Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

21% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 42 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
69% niet
10% misschien
  1. Yvonne op 26-8-2016 om 14:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Afschuwelijke ervaring met dit bedrijf. Dringend advies: niet in zee gaan met BEN en zoek een andere provider!! Geprobeerd ons mobiel abonnement te verlengen, daarbij had ik gekozen voor het vooruitbetalen van het toestel. Tot mijn verbazing moest ik ruim E. 60 meer betalen dan op het formulier stond. Volgens Klantenservice was dit omdat ik vast iets verkeerd had gedaan, extra rembourskosten aangeklikt of zo. Dus verschillende telefoontjes gevoerd richting koerier om de order te annuleren en uit het systeem te halen. Daarna klantenservice BEN weer gebeld om met hulp van hen (ik deed immers toch iets fout?), het bestelproces goed te doorlopen. Dit ging nog eens 3 x fout, in de tussentijd bleek dit het gevolg van een technische storing. Inmiddels had ik het wel gehad met BEN en besloot niet langer nog een poging te wagen (storing was ook nog niet verholpen), ik wilde verder kijken bij een andere provider; stond mijn einddatum ineens op 2 jaar verder! Wederom gebeld met BEN Klantenservice (en zo verdienen ze a E. 0.35 heerlijk aan hun eigen wanbeleid) om dit terug te zetten op de oorspronkelijke einddatum. Het zal je niet verbazen dat ik nadien opnieuw een spookorder ontving (terwijl ik niets meer had besteld) en dat de einddatum nog niet goed stond in mijn systeem. Ik ben helemaal klaar met BEN!!
    • Ik heb zoveel medewerkers aan de lijn gehad.. op een medewerkster na waren ze best vriendelijk (maar daarbij stopt het).
    • Ik heb zoveel medewerkers aan de lijn gehad.. op een na, maar de meesten zijn best vriendelijk. Maar daarbij houdt het op, er is zonder uitzondering niemand die iets voor je kan doen en dit op eigen houtje kan laten escaleren om erger te voorkomen. Ze zijn vriendelijk, maar kunnen niets voor je regelen. Dus ja, of dit een pluspunt is? Nee, een verbeterpunt: werk aan jullie dienstverlening, BEN, een zware onvoldoende
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. m brink op 24-8-2016 om 10:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Via United Consumers heb ik mij een (dacht ik) goedkoop abonnement laten aansmeren met nummerbehoud. Ben heeft niet alleen een abo met nummerbehoud, maar tevens een abo met een nieuw 06 nummer geregistreerd. Ik betaal nu voor twee abo's, Klantenservice Ben weigert hun fout te herstellen en legt de verantwoordelijkheid bij United Consumers. Tevens wordt een telefoontje van 6 seconden als minuut afgerekend. PURE DIEFSTAL naar mijn mening. Als ik de werkelijke tijd bij elkaar optel zit ik blijf ik binnen mijn bundel, maar doordat er naar boven wordt afgerond in het voordeel van Ben, valt mijn telefoongebruik per definitie buiten de bundel. Klantenservice is telefonisch heel slecht bereikbaar. Op de site is het nummer heel moeilijk te vinden. Ze willen het contact met de klant zoveel mogelijk beperken tot digitaal. Je moet lang wachten voor je aan de beurt bent, met walgelijke muziek op de achtergrond. NIET DOEN. Zoek een abo bij een provider waarbij afgerekend wordt per seconde beltijd.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Marco op 9-8-2016 om 21:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net terug van 17 dagen Frankrijk. Wel 4G kunnen verbinden maar geen internet mogelijk. Terug in NL contact: was een kleine storing maar is nu opgelost. Erg toevallig na 17 dagen vruchteloos proberen. Op zoek naar een ander. Jammer want in NL goede ervaring.
    • Snel 4G internet. Goede dekking.
    • Eerlijk vertellen dat internet in buitenland niet mogelijk is?
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. MvdH op 6-8-2016 om 15:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Over het netwerk ben ik tevreden. Over de prijs ook. Ik ben daarom jaren klant geweest. Helaas vind ik de klantenservice zo zwaar onder de maat, dat ik nu mijn buik vol heb van Ben.
    Ik heb 2 abonnementen lopen bij hen. Bij aansluiting van het 2e abonnement werd ik ineens voor 3 abonnementen gefactureerd. Diverse malen moeten bellen naar de klantenservice om de juiste oplossing te krijgen.
    Nu had ik een nieuwe telefoon gekocht en deze had een nano sim nodig. De oude sim geknipt maar toch op aanraden van het Ben forum een nieuwe gekocht.
    De geknipte simkaart werkte prima. Binnen 2 dagen had ik netjes een nieuwe simkaart. Dus een kruistest gedaan ( andere simkaart in het nieuwe toestel en de kapotte simkaart in een ander toestel). De uitkomst was duidelijk. Andere simkaart in het nieuwe toestel werkt gewoon en de kapotte simkaart werkt niet in een ander toestel.
    Helaas is de provide maar tot 17 uur open dus een fulltime werkend persoon kan deze klantenservice niet bereiken. Dus mijn beklacht maar op het forum van Ben gedaan.
    Allereerst moest ik de simkaart nog maar eens testen in 2 andere toestellen. Najaa de kruistest was al duidelijk genoeg leek mij.
    Ik zou uiteindelijk een andere simkaart krijgen. Na een paar werkdagen maar weer eens gereageerd. Nog steeds geen simkaart.
    Ze waren ineens verward over de simkaart welk telefoonnummer het betrof.
    Inmiddels elders een abonnement afgesloten want we zijn al een week verder en nog geen simkaart.
    Gelukkig zijn ze wel graag van me af. Binnen 10 minuten na aanvraag van het nieuwe abonnement bij de concurrent kreeg ik de melding dat mijn aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Nu maar hopen dat ze er dan niet weer een potje van gaan maken.
    Kortom denk na voordat je met Ben in zee gaat. Ik heb 15 euro betaald om nu al ruim 1,5 week niet te kunnen bellen.
    • Goedkope abonnementen
    • Redelijk tot goed bereik
    • Klantenservice heeft weinig kennis
    • Klantenservice houdt je aan het lijntje
    • Administratie is niet op orde
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Romy Heezen op 4-8-2016 om 20:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Er worden random bedragen geincasseerd door BEN, dus let goed op anders wordt je gewoon bestolen!! wanneer je deze incasso's storneerd wordt je rekening geblokkeerd en deze zal pas weer aangesloten worden wanneer je de (niet kloppende extra bedragen!) hebt overgemaakt. Ze zetten al betaalde facturen open als onbetaald en gaan ze opnieuw incasseren, wanneer je de afschriften mailt als bewijs dat de facturen al lang voldaan zijn komt er geen reactie op. Alleen de eis dat er een bedrag betaald moet worden. Begin er niet aan.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Barbara op 26-7-2016 om 00:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds 2 jaar een sim -only van ongeveer 10 euro per maand. 500 mb en 100 belminuten en sms'jes. Dit abonnement loopt op 31 augustus af. Heb altijd rekeningen van 10 a 11 euro. Ben al aan het oriënteren voor een ander toestel en abonnement bij een andere provider, maar dit even terzijde. Ik kreeg dit weekend echter de melding dat ik mijn bundel van 500 mb opgemaakt heb, terwijl ik hier thuis en op het werk en waar dan ook altijd op de wifi zit. Tijdens mijn vakantie naar Griekenland van 12 tot en met 19 juli heb ik mobiele gegevens uitgezet. Heb nu maar de mb pauze knop aangezet. Hoe kan dit? Heb wel 'ns melding gehad dat je 80% van je bundel op hebt, maar nooit de volle 100%.
    • Tot nu toe positief.
    • Nog niets.
    Opmerking van de redactie op 26-7-2016 om 12:17
    Een tip is om te kijken of er apps zijn die op de achtergrond draaien. Dit automatisch afspelen kost namelijk extra dataverkeer. Zo kun je bij Facebook het automatisch afspelen van video's uitzetten. Je kunt ook via je persoonlijke pagina het dataverbruik in de gaten houden.
  7. Charlotte op 25-7-2016 om 18:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte provider. Boeken maandelijks meer dan het dubbele af dan wat mijn abo eigenlijk kost. Elk contact negeren ze. Hebben iets veranderd waardoor ik ook niet meer bij ze in kan loggen.


    Kortom dit gaat al een aantallen maanden zo verder en kan voor zo ver ik weet niks doen om het op te zeggen of het geld terug te eisen.

    Zeer klantonvriendelijk.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Robbert op 25-7-2016 om 14:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement besteld, IPhone 5s met 4G. Volgens dekkingkaart dekking bij ons. Na aankomst toestel te vaak 'Geen Service' op telefoonverkeer (Zuid oost Friesland). Ben heeft geprobeerd het op te lossen (na melding via Twitter). 4G bleek niet te zijn geactiveerd. Leek even te werken. Opnieuw geklaagd, zelfde verhaal: stuur ons uw gegevens enzovoort. Lijkt op vertragingstaktiek om over de bedenktijd van 14 dagen te gaan.
    Op de laatst mogelijke dag koop ongedaan gemaakt. Kon niet meer volgens mevrouw van de klantenservice (optie 1 in telefoonmenu), omdat de bedenktermijn van 14 dagen zou ingaan bij de bestelling in plaats van de levering. Onzin natuurllijk; gelukkig wist de opzegdienst (optie 5 in telefoonmenu) beter. Direct retourinstructies telefoon en simkaart gekregen en toestel retour gestuurd (aantekenen!!!). Pas 11 dagen later bevestiging ontvangen, en retourbedrag telefoon (249 euro) kan nog 4 weken duren. Is in strijd met de voorwaarden (twee weken) maar ik wacht rustig af.
    • Prijs telefoon
    • Pakket (dubbele minuten actie)
    • Leverproces (zeer veilig)
    • Klantenservice (wachttijden, kennis)
    • Dekkingsgraad
    • Retourzending proces (gewoon aangetekend terug)
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Erdal op 21-7-2016 om 18:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nog nooit zo een waardeloze provider gezien, klant vriendelijkheid kennen ze niet. Heb mn abo paar x opgezegd en tot heiden heb ik 4 of 5 facturen betaald terwijl ik er geen gebruik van maakte.
    • Nooit een abonnement of prepaid nemen bij hun zijn het niet waard. stelletje prutsers
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. TeeJay op 9-7-2016 om 09:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijna 6maanden bezig geweest om een "maandelijks opzegbaar abonnement" van mijn overleden moeder op te zeggen. Afschrijvingen gingen gewoon door, terwijl door de klantenservice meerdere malen toegezegd was dat het "geregeld" zou worden. Niet dus. Na blokkeren van afschrijvingen van Ben kwamen de aanmaningen, na herhaald bellen wederom de toezegging gekregen dat het in orde gemaakt zou worden. Uiteindelijk een mail ontvangen dat de teveel berekende kosten gestorneerd zouden worden, dit is echter nooit gebeurd. Gelukkig was het een goedkoop abonnement en heeft het niet veel geld gekost, maar wel heel veel ergernis.
    • goedkoop
    • de klantenservice en facturering zijn bedroevend slecht
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen