Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Ben

  1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  lola 18-3-2024 - 12:48

  Ik vind het vooral erg raar dat mijn abonnement niet was opgezegd want blijkbaar hebben jullie een regel dat dat pas kan als ik dit bevestig via de mail, maar die mail heb ik nooit gehad omdat mijn oude mail adres niet meer bestaat. Jullie hebben meteen na het versturen van een bevestigingsmail een bericht gekregen dat het mail adres niet bestaat, maar toch niks meer laten horen hierover, geen sms gekregen helemaal niks. En nu ik terug ben bel ik om een nieuw abonnement af te sluiten en krijg ik te horen dat het nooit was opgezegd. Ik was altijd zo tevreden over jullie, maar toen ik dit hoorde heb ik wat ik kon terugboeken van de onterecht gemaakte kosten, zo snel mogelijk teruggeboekt, totdat mijn klacht in behandeling was genomen. Maar voor die tijd heb ik gewoon 15 euro extra betaald voor een te late betaling en is er gedreigd dat er een deurwaarder langskomt. In tegenstelling tot wat er met mijn abonnement opzegging wordt gedaan, krijg ik, als JULLIE geld moeten hebben wel EN meerdere mails, EN meerdere smsjes en er wordt meteen gedreigd met een deurwaarder die langskomt. Mijn abonnement is inmiddels geblokkeerd, maar ik betaal er nog wel voor (terwijl in een mail stond dat hij werd opgezegd, wat ik prima vond want ik was inmiddels overgestapt, maar blijkbaar gebeurd dat pas maanden later? en betaal je ondertussen wel door, dus NOG meer onterechte betalingen). Het ergste vind ik nog hoe de klantenservice hiermee omgaat, de meerdere keren dat ik heb gebeld: mijn probleem wordt niet serieus genomen, ‘’dit zijn nou eenmaal de regels en we kunnen je niks vergoeden’’ in plaats van dat ze proberen te kijken naar een oplossing (behalve een medewerker die het met me eens was en het belachelijk vond en zei dat ik maar beter meteen kon overstappen op een andere provider).

  Het echte probleem zit hem voor mij bij de klantenservice, als er begrip voor was geweest en enige vorm van compensatie was, was ik na al die jaren bij BEN gewoon verder gegaan met een abonnement. Maar ik wordt behandeld als een soort crimineel, terwijl er enkel een miscommunicatie is geweest die ook achteraf heel makkelijk opgelost had kunnen worden. Ik ben erg teleurgesteld en zal iedereen afraden om nog een abonnement bij BEN te nemen.

  • Ik heb mijn abonnement naar mijn weten stopgezet ergens in Juni. Vervolgens ervan uit gegaan dat mijn abonnement was stopgezet (ik ging 8 maanden op reis) en bij terugkomst kwam ik erachter dat hij nooit was stopgezet. Daardoor heb ik 132,92 euro kosten gemaakt waar ik niks aan heb gehad. Ik heb op een gegeven moment tijdens mijn reis voor DIGID een bevestiging-sms moeten ontvangen en ik dacht dat dat kon zonder abonnement gewoon kon, waardoor ik 1 maand 48 euro aan kosten heb gemaakt, dat vind ik op zich begrijpelijk ALS IK EEN ABONNEMENT HAD GEHAD, ook al is het belachelijk duur grapje voor m’n simkaart erin en eruit halen voor een paar minuten (mijn abonnement zelf was 14 euro, dus daar kwam 30 euro bovenop). Maar de overige kosten (alle andere 7 maanden dat ik op reis was), wanneer mijn abonnement gewoon opgezegd had moeten zijn, wil ik simpelweg niet betalen.
  • Abonnement opgezegd maar wel door moeten betalen terwijl ik 8 maanden op reis was, achteraf wilt klantenservice niks doen en bedreigen ze een deurwaarder te sturen voor de kosten van 1 maand, maar de 8 maanden die ik onterecht heb moeten betalen steken ze in hun zak, belachelijk.
  1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Sander 31-1-2024 - 11:15

  Ik heb de op site een extra sim abonnement afgesloten voor mijn zoon en aangegeven dat ik nummerbehoud wil. Na de bestelling wordt je direct doorgestuurd naar het nummerbehoud formulier. Nu heeft Ben dit uitgevoerd op mijn eigen nummer ipv de nieuw aangevraagde sim.
  De klantenservice meldt dat dit niet teruggedraaid kan worden. Mijn nummer bestaat dus nu niet meer.

  Dit is duidelijk een fout op de site van Ben. Nummerbehoud aanvragen kan dus NIET direct na een bestelling. Je moet wachten tot er een tijdelijk nummer is toegewezen zo verteld de klantenservice.

  4
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 7
  Bestelproces: 7
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 3
  AW 20-12-2023 - 11:11

  Nog niet eens 1 ster waard!!!!!
  Zo maar ineens is het account geblokkeerd. Vervolgens moeten we zelf contact zoeken met een onbeschofte klantenservice (tot 8 keer aan toe, 1 keer vriendelijk te woord gestaan). Blokkade kan niet opgeheven worden, maar we mogen alsnog wel 1 maand extra abonnementskosten betalen. SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!

  • x
  • Luisteren en meedenken met klanten
  • Niet de verbinding verbreken
  1
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Thom Wijnand 8-10-2023 - 10:27

  Sinds kort 5G maar sindsdien veel vertraging, langzamer dan 4G.
  Via de chatbox krijg ik de meest onzinnige reacties maar geen antwoord op mijn vraag.Dat is geen “klantenservice”

  4
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 6
  Bereik/dekking: 5
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 6
  Prijsstelling: 7
  Ed 23-9-2023 - 21:51

  Recent bij mobiel.nl een telefoon met Ben abonnement aangeschaft na 6 dagen nog steeds geen actieve sim kaart waarbij mobiel.nl het probleem bij Ben neerlegt en Ben eigenlijk niet meer reageert , je voelt je compleet machteloos

  • Mijn eerste telefoon bij Mobiel.nl in combinatie met Ben ging prima.
  • Los [problemen sneller en waar nodig op een creatieve wijze op
  3
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: 5
  M Dorenbos 4-1-2023 - 12:08

  Sinds de introductie in 1999, dus al bijna 25 jaar, klant geweest bij BEN. Inmiddels ga ik voor een eenvoudig abonnement in drie maanden tijd bijna 3x (drie keer) zoveel per maand betalen. Een grote concurerende provider kan het gelukkig nog doen voor twee keer zo duur. De klantenservice adviseert me via de telefoon om maar over te stappen. BEN gaat niet zorgvuldig om met zijn trouwe vaste klanten. Vrienden of vaste klanten behouden lijkt mij beter dan met zogenaamd vriendenvoordeel nieuwe klanten te werven.

  • Bijna 25 jaar lang interessant geweest qua prijs/kwaliteit en flexibiliteit.
  • Vaste klanten niet confronteren met een bijna verdrievoudiging van het maandelijkse tarief in 3 maanden tijd.
  • Flexibeler omgaan met tariefmogelijkheden van vaste en trouwe klanten.
  2
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 8
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 1
  Guy 30-8-2022 - 21:32

  zeer slecht bereik met 4G ook sms komen 3 dagen later dus met vertraging. geen aanrader. Het is echt onmogelijk dat Ben is de beste internet provider voor 2022. De reviews zijn nep reviews want ze zijn echt een waardeloze bedrijf op allee niveau!!!!

  • helemaal niets
  • 4G verbinding kan beter zijn
  10
  Klantenservice: n.v.t.
  Bestelproces: 10
  Online dienstverlening: 10
  Facturering: 10
  Prijsstelling: 10
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Bereik/dekking: 10
  Ik raad Ben aan
  Ben Gebruiker 30-8-2022 - 15:18

  In anderhalf jaar nooit problemen gehad.

  2
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 4
  Bereik/dekking: 4
  Prijsstelling: 4
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Anne 21-2-2022 - 11:39

  Ontzettend slechte organisatie die niet klantvriendelijk is.
  Dramatische service. Ik wilde graag verlenging van mijn abonnement met een nieuwe telefoon. Echter toen ik dit had aangevraagd bleek dat Ben dit niet levert, maar dat ze een nieuw abonnement hadden afgesloten. Hierdoor had ik twee abonnementen. Na overal op hun site gezocht te hebben hoe ik contact kon hebben met dit bedrijf vond ik uiteindelijk een nummer die gebeld kon worden. Zij gaven aan dat dit vaker gebeurde en dat zij mijn tweede abonnement zouden stoppen. Nog geen twee dagen later kreeg ik een mailtje dat mijn abonnement weer actief zou worden gesteld, omdat het nummerbehoud was afgewezen. na een uur in de wacht te hebben gestaan gaf een medewerker aan dat deze mail niet klopte maar dat zij het abonnement gaan stoppen. Wel was het dan dat ik 5 werkdagen niet beschikbaar zou zijn op mijn normalen nummer, omdat anders het nieuwe abonnement wat ik per ongeluk had afgesloten niet konden verwijderen. De telefoniste rade mij af om naar een andere provider te gaan omdat zij aangaf dat deze vaak slechter waren dan Ben.
  Kort om dramatisch bedrijf en je moet nog hoger denkniveau hebben dan HBO om te snappen hoe je hier een verlenging van je abonnement aan kan vragen want ik snapte er geen pepernoot van.

  2
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 5
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 5
  Max 28-10-2021 - 20:00

  Ben stuurt soms een factuur met een betaallink, soms ook niet. Medewerker klantenservice geeft aan dat de klant t zelf maar in de gaten moet houden. Dat is lastig als je geen factuur krijgt. En nee, ik had nog niet de ben app, want het eerste jaar ging het facturen prima. Bellen hierover duurt sowieso minimaal 45 minuten, want er neemt niemand op. Eerste herinneringskosten weggeschreven, daarna helemaal geen facturen meer ontvangen, maar alleen dreig sms'jes. Arrogante medewerksters aan de telefoon, nergens voor nodig. En er werkt 1 man die elke keer simpelweg ophangt als de vraag te moeilijk wordt.

  Op emails wordt overigens ook erg slecht gereageerd.

  • Geen enkel pluspunt
  • Werk aan de klantenservice. Want zonder klanten stel je niets voor.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.