Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 84 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
90% niet
2% misschien
  1. Wilma op 9-2-2016 om 15:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In tegenstelling tot wat er gezegd word heb ik geen klachten oer Ben
    De simkaart was niet geleverd dus moest er een nieuwe simkaart gestuurd worden,er werd ten onrechte geld voor in rekening gebracht
    Ik heb gebeld vlot de klantenservice te pakken gekregen en is tot tevredenheid opgelost.
    • Je kan een plafond inbouwen
    • Weet niet
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Bert op 23-1-2016 om 11:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wilde overstappen van Telfort naar Ben, maar dit verliep chaotisch. Daarom alles teruggestuurd en bij Telfort gebleven. Nu word ik al een jaar lastig gevallen met mail van Ben en ze wilden deze maand zelfs een automatische incasso opstarten!!! Wat een puinhoop! En bereikbaarheid is helemaal waardeloos.
    • Geen
    • Alles, met name communicatie!!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Iris op 19-1-2016 om 10:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na afloop van 24mnd abonnement zonder waarschuwing hoge kosten. Had een abonnement van 26 EUR per mnd, na 24mnd een rekening van 42 EUR!! Terwijl mijn mobiel was afbetaald en ik ook geen waarschuwing heb gekregen dat mijn abonnement afliep. Niet heel klantvriendelijk.
    • Goede aanbieding voor 24 maanden.
    • Waarschuwing dat abonnement afloopt en hier ook een alternatief voor bieden. Via site kan je niet een maandelijks goedkoper abonnement afsluiten, maar zit je gelijk vast aan een SIM only abonnement.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. john op 13-1-2016 om 17:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een en al kut. Alleen lekker goedkoop. Maar ja internet en bellen daar betaal je voor toch? Bij Ben volgensmij wel. Ho maar duidelijke klantenservice, oplossen van problemen die zich tot wel 3 keer weer terugkomen. Klote telefoon opgestuurd gekregen die een maand alweer gerepareerd mocht worden. ( En ik ben er zuinig mee hoor!) Ben is echt een total no-go. Ik zou je het ten zeerste afraden.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. john B op 9-1-2016 om 21:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heel slecht bereikbare klantenservice die nix oplost veel beloofd en nooit terug belt , dekking is matig met veel "gaten" volgens de laatste test consumentenbond van alle providers de slechtste die er is, helemaal onder aan alles. Jammer gewoon
    • Nix
    • Helpdesk
    • Dekkingsgebied
    • De site Ben
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 10-1-2016 om 13:24
    De laatste test dateert van een half jaar geleden, toen Ben inderdaad problemen had vanwege migratie naar nieuw platform. Lees ook https://www.bellen.com/nieuws/provider-ben-zegt-sorry.
    Deze problemen zijn echter al sinds geruime tijd voorbij.
  6. E op 28-12-2015 om 16:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan al ruim een halfjaar niet inloggen op de app, terwijl ik al 6 keer een bericht naar de klantenservice heb gestuurd.

    De aanbiedingen op de website zijn alleen voor nieuwe klanten, dus ik betaal nu meer voor een abonnement dat goedkoper is op de website.
    • Goedkoop
    • Klachten worden slecht opgelost
    • Gierig
    • Klantenservices is een tijd lang heel slecht bereikbaar geweest
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Harry op 27-12-2015 om 14:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb mijn contract verlengd bij BEN per 3-5-2015. Door Ben werd hier 1-6-2015 van gemaakt. 4 x gebeld, niet terug gebeld. Via Facebook heeft Ben uiteindelijk toegezegd dat de datum zou worden aangepast. Daarna gezegd dat dit een fout was. Op alle vragen nooit inhoudelijk antwoord.
    • Nakomen van toezeggingen.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. jan op 27-12-2015 om 12:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    al jaren abbonement bij Ben.nl goede service. Niet altijd het beste bereik, maar ook regelmatig wel bereik als anderen dat NIET hebben. Ligt gewoon aan het t-mobile netwerk. Ik ben er enorm tevreden over. Ook omdat je gewoon een berichtje krijgt als je bijna over je bundel gaat
    • bericht als je bundel bijna op is
    • snel internet
    • goed bereik
    • maandelijks opzegbaar (niet nodig, maar wel fijne gedachte)
    • flexibel abbo aan te passen
    • factuur is niet heel overzichtelijk. Maar ik lees dan ook liever een boek :)
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. r op 18-12-2015 om 15:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    BEN? NOOIT AAN BEGINNEN! EEN EN AL Ellende
    • Geen pluspunten
    • Alles
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Jannick op 30-12-2015 om 17:31
    Beste. Review. Ooit.
  10. Koen op 18-12-2015 om 11:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Verschillende keren problemen mee gehad. Nu als laatste heb ik mijn bundel verhoogd van 1000Mb naar 1500Mb. Toen had ik na het overzetten de laatste twee weken van november ineens nog maar 650Mb in totaal (ik had er al 620 verbruikt dus toen moest ik twee weken met 30Mb doen) Hier konden ze niets aan doen en ik moest maar mijn mobiele gegevens uitzetten. Vervolgens mijn internet niet/nauwelijks aangehad of alleen met kleine dingetjes. Blijkt dat ik voor €10 kosten gemaakt zou hebben buiten mijn bundel. Ik heb geen idee waar ze dit vanaf gehaald hebben maar ze konden hier dus ook niets aan doen.
    Vaak ook nog lange wachttijden om de klantenservice te bereiken (en flink betalen voor die gesprekken buiten je bundel natuurlijk)

    Geen aanrader..
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen