Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

24% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 37 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
70% niet
5% misschien
  1. Barbara op 26-7-2016 om 00:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds 2 jaar een sim -only van ongeveer 10 euro per maand. 500 mb en 100 belminuten en sms'jes. Dit abonnement loopt op 31 augustus af. Heb altijd rekeningen van 10 a 11 euro. Ben al aan het oriënteren voor een ander toestel en abonnement bij een andere provider, maar dit even terzijde. Ik kreeg dit weekend echter de melding dat ik mijn bundel van 500 mb opgemaakt heb, terwijl ik hier thuis en op het werk en waar dan ook altijd op de wifi zit. Tijdens mijn vakantie naar Griekenland van 12 tot en met 19 juli heb ik mobiele gegevens uitgezet. Heb nu maar de mb pauze knop aangezet. Hoe kan dit? Heb wel 'ns melding gehad dat je 80% van je bundel op hebt, maar nooit de volle 100%.
    • Tot nu toe positief.
    • Nog niets.
    Opmerking van de redactie op 26-7-2016 om 12:17
    Een tip is om te kijken of er apps zijn die op de achtergrond draaien. Dit automatisch afspelen kost namelijk extra dataverkeer. Zo kun je bij Facebook het automatisch afspelen van video's uitzetten. Je kunt ook via je persoonlijke pagina het dataverbruik in de gaten houden.
  2. Charlotte op 25-7-2016 om 18:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte provider. Boeken maandelijks meer dan het dubbele af dan wat mijn abo eigenlijk kost. Elk contact negeren ze. Hebben iets veranderd waardoor ik ook niet meer bij ze in kan loggen.


    Kortom dit gaat al een aantallen maanden zo verder en kan voor zo ver ik weet niks doen om het op te zeggen of het geld terug te eisen.

    Zeer klantonvriendelijk.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Robbert op 25-7-2016 om 14:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement besteld, IPhone 5s met 4G. Volgens dekkingkaart dekking bij ons. Na aankomst toestel te vaak 'Geen Service' op telefoonverkeer (Zuid oost Friesland). Ben heeft geprobeerd het op te lossen (na melding via Twitter). 4G bleek niet te zijn geactiveerd. Leek even te werken. Opnieuw geklaagd, zelfde verhaal: stuur ons uw gegevens enzovoort. Lijkt op vertragingstaktiek om over de bedenktijd van 14 dagen te gaan.
    Op de laatst mogelijke dag koop ongedaan gemaakt. Kon niet meer volgens mevrouw van de klantenservice (optie 1 in telefoonmenu), omdat de bedenktermijn van 14 dagen zou ingaan bij de bestelling in plaats van de levering. Onzin natuurllijk; gelukkig wist de opzegdienst (optie 5 in telefoonmenu) beter. Direct retourinstructies telefoon en simkaart gekregen en toestel retour gestuurd (aantekenen!!!). Pas 11 dagen later bevestiging ontvangen, en retourbedrag telefoon (249 euro) kan nog 4 weken duren. Is in strijd met de voorwaarden (twee weken) maar ik wacht rustig af.
    • Prijs telefoon
    • Pakket (dubbele minuten actie)
    • Leverproces (zeer veilig)
    • Klantenservice (wachttijden, kennis)
    • Dekkingsgraad
    • Retourzending proces (gewoon aangetekend terug)
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Erdal op 21-7-2016 om 18:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nog nooit zo een waardeloze provider gezien, klant vriendelijkheid kennen ze niet. Heb mn abo paar x opgezegd en tot heiden heb ik 4 of 5 facturen betaald terwijl ik er geen gebruik van maakte.
    • Nooit een abonnement of prepaid nemen bij hun zijn het niet waard. stelletje prutsers
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. TeeJay op 9-7-2016 om 09:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijna 6maanden bezig geweest om een "maandelijks opzegbaar abonnement" van mijn overleden moeder op te zeggen. Afschrijvingen gingen gewoon door, terwijl door de klantenservice meerdere malen toegezegd was dat het "geregeld" zou worden. Niet dus. Na blokkeren van afschrijvingen van Ben kwamen de aanmaningen, na herhaald bellen wederom de toezegging gekregen dat het in orde gemaakt zou worden. Uiteindelijk een mail ontvangen dat de teveel berekende kosten gestorneerd zouden worden, dit is echter nooit gebeurd. Gelukkig was het een goedkoop abonnement en heeft het niet veel geld gekost, maar wel heel veel ergernis.
    • goedkoop
    • de klantenservice en facturering zijn bedroevend slecht
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Mirjam op 9-7-2016 om 00:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement afgesloten, daarna ivm geen dekking/geen bereik meteen weer opgezegd. Dit is toegezegd per mail maar de verwerking lukt niet. Diverse telefoontjes met het callcenter verder en diverse mails en 6 weken later nog niet doorgegeven dat ik het abonnement mag stop zetten. Met als gevolg dat ik al 7x een blokkade van nummerbehoud heb gekregen bij een andere provider wegens opzegtermijn.
    WAARDELOOS!!! Van het kastje naar de muur gestuurd worden en nu dus nog steeds niet bereikbaar per mobiel
    • Geen
    • Ben, neem een administratieve afdeling met opgeleid personeel..
    • Trap niet goedkope aanbiedingen want je komt er nooit meer van af
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. hendrik op 4-7-2016 om 18:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Water en stofdicht toestel binnen drie maanden stuk, ter vervanging worden alleen minderwaardige en niet stof en waterdichte toestellen aangeboden, waar ik niets aan heb. Ondertussen al bijna 2 maand zonder toestel, abonnementsgeld en afbetaling van het toestel word gewoon afgeschreven. NOOIT MEER BEN!!!!!!!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Minie op 2-7-2016 om 12:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben gaat goed zolang je niets met de klantenservice van doen hebt. Ik ben erg geïrriteerd over hoe Ben dingen doet. Bij opzegging van het abonnement, kreeg ik mail terug dat het niet kon omdat ze niet wisten of ik nummerbehoud wilde. Als ik dat wilde had ik dat toch wel gezegd? En dan moet je bellen voor 35ct/min. Weer een mail geschreven dat ik per 20 juli of zsm daarna op wilde zeggen, gooien ze me er per 30 juni al uit!! Waarmee ik niet meer bereikbaar ben voor werk. Kan ook niet meer reageren via email omdat ik geen klant meer ben en moet dus bellen. En zijn ze ook nog eens niet te bereiken in het weekend. SLECHTE SERVICE!! Ga NOOIT voor een Ben abonnement!!
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Cyril Maissan op 30-6-2016 om 17:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan elke maand wisselen van bundel of belminuten maar elke keer gaat er dan iets mis. Heb al heet wat berichten gestuurd naar klantenservice Ben op Facebook en ze lossen het wel op maar vind het nu wel erg irritant worden. Zou fijn zijn als de ben App eens goed gaat weken en alles wel klopt.
    • Goedkoop!
    • Bundel wijziging moet gewoon kunnen zonder fouten. Facturen dienen te kloppen.
    Beoordeling
    6
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. ontevreden op 29-6-2016 om 22:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben heeft de meest waardeloze klantenservice ooit, heb je een probleem dan heeft bellen geen zin, ze sturen je van het kastje naar de muur en wil je dan een andere collega spreken dan krijg je als antwoord, die kan het ook niet voor u oplossen, was bij Vodafone en spijt dat ik naar ben ben gegaan.
    • Geen.
    • neem opgeleid personeel in dienst.
    • Zorg voor een goed netwerk waar mensen ook kunnen bellen.
    • Probeer je klanten niet te naaien.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen