Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
12% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 25 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
88% niet
0% misschien
  1. Jan Minder dan 1 jaar klant op 28-3-2018 om 14:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na wat 'opstartproblemen' bij het bestellen bevalt Ben prima.
    • Heldere communicatie per mail van wat je te wachten staat. Proces van nummerbehoud verloopt uitstekend. En ook de directe communicatie via Twitter verdient een pluim.
    • Keurige afwikkeling van de eerste maand van het abonnement: je krijgt de volledige maandbundel, terwijl het abonnementsgeld naar rato wordt berekend.
    • De (telefonische) klantenservice kan beter. Men beweerde bijvoorbeeld dat de Moto G5 plus een single SIM toestel was, terwijl het (uiteindelijk en gelukkig) een dual SIM toestel bleek te zijn. Desgevraagd kon men ook de EAN-code niet ophoesten.
    • Op het toestel dat we besteld hadden zaten lijmresten. Omgeruild voor een ander exemplaar, maar die had de verkeerde kleur. Nogmaals omgeruild en toen was het eindelijk goed. Doorlooptijd van die grap: twee weken... Maar goed, ze hebben het netjes opgelost met excuses etc.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      9
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. BS Langer dan 1 jaar klant op 13-3-2018 om 08:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ongelofelijk sneaky organisatie. Had eind oktober opgezegd, werd door een 'storing' pas in november verwerkt; maand opzegtermijn die pas op de maand DAARop inging, dus pas vanaf December. Via de website opgezegd en kreeg daarvan geen email dus kon achteraf niet bewijzen dat het Oktober was, heb later gebeld om het mailtje dat via de website naar ze was verstuurd te verkrijgen maar door nog een 'storing in het systeem' konden ze die niet vinden. De December afrekening gestorneerd omdat hij niet terecht was en nooit meer iets van gehoord, blijkt dat al hun herinnerings email automatisch in gmail spam terecht komt omdat deze automatisch gegenereerd wordt (de normale factuurnotificaties zijn ook automatisch gegenereerd maar die komen wel in de normale inbox??) waardoor ik dus nooit waarschuwingen heb gekregen, kwam hen mooi uit want nu hebben ze ook nog eens 'administratieve kosten' om te innen over het te laat betalen van een factuur die al onterecht was aangezien ik ruim 2 maanden daarvoor mijn abonnement had proberen op te zeggen -- gebeld om die 'herinnerings / administratieve kosten' te laten vervallen: nee, ook al staan ze in de spam, de mail is verstuurd dus ze staan in hun spam - weet 100% zeker dat ze maar al te goed weten dat deze mails in spam komen, maar er expres niets aan doen. Serieus: met alle tijd, moeite en extra kosten is dit niet meer je goedkoopste provider, neem alsjeblieft een ander en bespaar jezelf de frustratie.
    • Goedkoop (tot je de eindrekening krijgt, reken er dan maar 5 euro per maand bij.
    • 'storingen' in het systeem om maar nergens de schuld van te krijgen, oplichterij, extra kosten die ze zelf hadden kunnen voorkomen doorverrekenen.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Joseph Minder dan 1 jaar klant op 8-3-2018 om 22:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    WARNING STAY AWAY FROM THIS PROVIDER. I would give all zeros if it was possible. I truley believe the only positive experiences written here are probably employees that are forced to leave a 5 star rating. Have practically begged them to help and nothing has happened.

    Reading some bad experiences I had a friend that had 'no problem' and decided to try, price looked great, BUT that was where it stopped. HORRIBLE HORRIBLE HORRIBLE So many things went wrong with first orders they had to be cancelled, and later found that though Ben Vriendenvoordeel was how I ordered, my friend was supposed to get 16,50 for each order, BEN conveniently had messed the orders up meaning my friend would get nothing, I needed to fill out a Ben Vriendenvoordeel Coulance Formulier to get it for each order. So I cancelled, but the same thing happened on second round of orders. So they did not give credit to the Ben Vriendenvoordeel as promised after four separate orders, so I had to re order each time, and when I called one said they could see the credit would be given on the account but when I called back 1 hour later the woman did not know which way was up and said there were no Vriendenvoordeel credit on any of them. Spent over 5 hours on the phone over past 2 days and shockingly nothing has been resolved, so I just cancelled everything

    I can not believe a communication company IS SO POOR AT COMMUNICATING and WHOSE EMPLOYEES HAVE no experience or show any interest or urgency to care for the people that pay their salary, their customer service was beyond horrible, each time another saying that they other department had to fix it, or call back tomorrow. Or that is something for the back office (some office that you do not have access to) I have spent no less than 7 calls over 30 minutes each, one of the last being 56 mins with a promise for a call back, and so finally cancelled my orders. If they cant get someone to take it serious and solve the problem WHAT WILL HAPPEN WHEN YOU HAVE A REAL ISSUE.

    Waited on hold from 16:50 until closing constantly assuring me that someone would be with me shortly only to have the line go dead 14 minutes past 17:00. The next day when an employee was having a hard time and could not figure it out, the phone accidentally went dead after working on the problem for 42 minutes! when I called back he was on his break 2 minutes later.

    If you dare to ask to speak to a supervisor or team leader they are always conveniently in a meeting, or more often will just outright just not take your call, forcing you to explain the whole issue all over again for the 10th time with the same 'I do not know what to do' answer.

    Many in the office say they are new, perhaps older employees quit because they were embarrassed there was nothing they could do and tired of the BEN's Corporate way of (NOT) doing business and the back office not doing anything to support them. I would be embarrassed to say I worked there.
    • Price! But that is only if you can get their inept service to get you the sim cards or phones to begin with
    • If you have nothing better to do than sit on a phone and like to talk to people for many hours that actually have accomplished nothing this is the place for you.
    • Great if you like empty promises and lack of customer care
    • Nice place to sit listening to the repetitive music on hold for 30 or 40 minutes waiting for help, only to get hung up on later
    • Be more respectful of your customers and their time and treat your customers with respect
    • Have people in the back office come out of their holes and be available to fix issues that only they have access to
    • Read these other negative reviews and act on them, they all can't be taking the time to write these for no reason!
    • Honor the Ben Vriendenvoordeel and stop playing games
    • Get qualified personnel that actually have the experience to solve the problems. When they are not able to actually help get a supervisor to come on the line and solve the issues
    • When you say you will call someone back, CALL THEM BACK
    • Fix your web page faults, for instance the Ben Vriendenvoordeel where you fill your name in actually asks for an email address in two places
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Harm de Vries Langer dan 1 jaar klant op 23-2-2018 om 12:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De klacht
    Ik heb van BEN een refurbished iPhone 6 bij mijn abonnement gekregen. In het begin werkte deze prima, maar na een maand kreeg ik problemen met mijn beeldscherm. Het toetsenbord en beeldscherm 'bevriezen' regelmatig en het wordt steeds erger. En tot overmaat van ramp zie ik deze week dat de glasplaat van het beeldscherm loskomt. Hij is al een keer voor reparatie weggeweest maar van Dynafix heb ik te horen gekregen dat ze niets konden vinden qua opgegeven klachten. Maar de klachten blijven dus nog hetzelfde en het beeldscherm laat dus los. Nu heb ik net te hoeren gekregen dat Dynafix heeft geconstateerd dat het beeldscherm door val schade is losgekomen en zou ik volgens hen dit kunnen laten repareren voor € 195,- maar ik moet sowieso de onderzoekskosten van € 36,30 betalen wil ik mijn telefoon terug krijgen! Dat is toch omgekeerde wereld, ik krijg een toestel aangeleverd door BEN met meerdere mankementen en moet dit nu zelf gaan betalen.
    De oplossing
    Een nieuw toestel of kosteloze reparatie!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. R. Degen Langer dan 1 jaar klant op 4-2-2018 om 13:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is te belachelijk voor woorden dat je in de Ben app niet eens de kosten buiten je abonnement kunt nazien tijdens de lopende maand. Bij T-mobile kan ik per dag de eventuele gemaakte extra kosten buiten mijn bundelbekijken en daar gelijk wat mee doen. Als je Ben dan belt en hier naar vraagt kunnen ook zij je daar niet mee helpen en moet je wachten tot je jou factuur ontvangt. Hé Ben, het is inmiddels 2018, vraag anders eens bij T-mobile hoe het daar werkt!!!! Hebben jullie een betere service en kunnen wij weer lekker slapen.
    • Zorg dat klanten in de Ben app eventuele gemaakte kosten buiten de bundel kunnen nazien. Gewoon tijdens de lopende maand.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      6
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Fien Langer dan 1 jaar klant op 25-1-2018 om 21:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze provider. Heel onduidelijk als je Nederland verlaat. Heb BEN vanaf juni 2016. Helaas voor 2 jaar. In het begin 300 belminuten. Regel matig over, maar doei dat ben je kwijt. Kom je een keer tekort, ja kassa. Vervolgens onbeperkt bellen genomen. OK de prijs redelijk, maar bel ik één keer naar België ja hoor bijbetalen € 10,-. Nog maar 4 maanden. En daarbij is het bereik ook lang niet Nederland dekkend. Uiteraard klachten in gediend. Eén keer ben ik gebeld, werd mijn voicemail ingesproken. Men zou terugbellen, je snapt het al. Moet nog gebeuren. Wel de volgende dag een SMSbericht met het verzoek de klantenservice nav het telefonisch contact te beoordelen. Lachen hoor. Nou uiteraard ingevuld, maar ook daar geen reactie op. De groeten van BEN. Nooit meer.
    • Heb ik niet.
    • Zie mijn ervaring
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Isabella #-1# op 18-1-2018 om 10:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    There is a tiny, hidden passage in the contract (sim only) that does make it impossible to call abroad for two months. There are so many internationals in the Netherlands, especially young students who are already struggling with making a living due to the insane renting prices (at least in Amsterdam), or others who came to the Netherlands but have family elsewhere. It is particularly invidious to make these people pay a 100€ if they want to be able to call withing these two months, which is insane. I wanted to call my parents or work abroad and couldn't, a 100€ is ridiculous. For me personally, this is a deliberate treacherous game, avoiding transparency and yes - even if this point is stated somewhere hidden in the contract, this is an essential point that should be visible when you buy the contract. Hello, we live in Europe - people can and should be able to speak from Italy to Germany, the Netherlands to Austria, and Hungary to Portugal and BEN is playing a self-destructive trick with customers. Shame on you!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. M. Ekema van der Veen Langer dan 1 jaar klant op 6-12-2017 om 22:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In het begin had ik problemen met de Ben app. Was vervelend. Maar daarna liep alles prima. Tot dusver ben ik tevreden.
    • Kreeg een keer een mail om mij erop te attenderen dat ik teveel betaald had in de vakantie. En dat ze dat hadden verrekend. Dat was heel correct!
    • Die problemen die ik had met de Ben app, zijn opgelost, klantenservice was goed. Maar voordat de app goed functioneerde waren er een aantal maanden voorbij.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      8
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. W. Veldhuyzen Minder dan 1 jaar klant op 29-10-2017 om 12:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf begin afsluiten contract, januari 2017, alleen maar ellende. Zelfs een mail aan directie wordt niet beantwoord. Steeds worden er herinneringskosten afgeschreven terwijl wij via giro willen betalen, maar BEN steeds terugkomt met mededeling dat het bedrag niet kan worden afgeschreven. ING hierover gebeld en deze heeft ons medegedeeld dat er geen enkele belemmering is om het bedrag af te schrijven. Nu na maanden ellende nog steeds geen goede oplossing aangeboden. Feitelijk wordt op geen enkele wijze inhoudelijk gereageerd op ons klachten, alleen maar administratiekosten afgeschreven. Ik kan iedereen aanraden om nooit met deze telefoonaanbieder in zee te gaan.
    • Geen enkele positieve reactie te vermelden. Niets dan narigheid vanaf begin afsluiten contract
    • luister eens naar klachten van klanten en los deze op!!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Marcel Langer dan 1 jaar klant op 5-10-2017 om 17:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    IK was al 7 jaar klant bij Ben toen ik er achter kwam dat ik een ouder abonnement had wat ondertussen al een lange tijd duurder was dan hun huidige abonnementen. Toen ik daar over begon en aangaf dat ik maanden teveel betaald had en hier een compensatie voor wilde hebben bleek dat ik pech had en blijkbaar zelf op had moeten letten; (Prijsveranderingen kunnen altijd plaatsvinden en we hebben ervoor gekozen om geen e-mails te sturen wanneer prijzen veranderen....!) ontzettend kinderachtig en onsportief!!
    • Prijsveranderingen wèl aangeven als je je klanten te vriend wil houden.
    • Een abonnement verhogen kan wel de volgende dag ingaan, verlagen gaat pas per eerste van de volgende maand, klinkt als chantage....
    • Dus dat moet beide kanten op de volgende dag kunnen.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven