Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

4% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 54 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
93% niet
4% misschien
  1. M Minder dan 1 jaar klant op 21-7-2017 om 20:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet gemotiveerd wacht al 8 weken,kan niet gebeld worden en ontvang geen sms
    • GEEN
    • Op 29 Mei overgezet van Telfort naar Ben met nummer behoud.
    • Tot op heden 21 Juli ben ik telefonisch niet bereikbaar en sms komt ook niet door.Ben zegt het ligt aan Telfort maar Telfort zegt het ligt aan Ben het nummer is niet goed overgezet.Door wie wordt ik belazerd??
    • Div. keren bellen, om de dag een PB via f.b daar hoor ik dan steeds: het komt in orde!! Ik ben een zeer boze klant en mijn vertrouwen in Ben is gezakt naar 0. Jammer genoeg zit ik 2 jaar aan het contract vast,voor mij dan nooit meer Ben.Wel betalen elke maand maar niet krijgen wat erbij hoort.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Marco Langer dan 1 jaar klant op 21-7-2017 om 19:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zit ruim 15 maanden bij Ben en ik moet zeggen ondanks dat nummer behoud niet soepel verliep ben ik voor de rest zeer tevreden.
    Ik heb een maand abonnement als ze dan een actie hebben kun je gewoon switchen per onderdeel wat al goedkoop is hou je dan gewoon en wat goedkoper is geworden pas je aan.
    • -Prijs
    • -Vaak acties(als je een maand abonnement hebt kun je switchen)
    • -Overzichtelijke app
    • - Als je ze aan de lijn hebt zijn ze uiterst vriendelijk en behulpzaam
    • -Jammer dat je voor telefonisch contact 0,35 cent per gesprek betaald
    • en het lang kan duren voor je iemand spreekt.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Ilse Antonio Minder dan 1 jaar klant op 13-7-2017 om 11:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan al 5 weken niet gebeld en gesmst worden terwijl ik zie dat dat probleem al langer dan een half jaar bij BEN bestaat. Er is ietsist gegaan met nummerbehoud en het gekke is dat allebei de simkaarten nu in gebruik zijn met hetzelfde nummer. Internet gaat via Ben en bij bellen krijg je bericht van Vodafone maar ik krijg die oproepen niet binnen. Klantenservice houdt je aan het lijntje en zeggen steeds dat ze er mee bezig zijn en het vervelend vinden. Nou geloof me ik vind het erg vervelend dat ik betaal voor iets wat niet werkt
    • Niks!!!!
    • Klachten oplossen en voorkomen. Nummerbehoud goed laten werken
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. B Hovingh Minder dan 1 jaar klant op 10-7-2017 om 15:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 3 maanden proberen we een nummer te porteren, dit lukt keer op keer niet. Ben geeft toe dat de fout bij hen ligt maar kunnen het niet oplossen. Telkens wordt er een nieuwe datum van portering beloofd en gebeurd er weer niets. We hebben inmiddels dagelijks contact maar de klantendesk wil het abonnement niet annuleren zodat we naar een andere provider kunnen en houdt vast aan een nieuwe datum, 2 weken verder. Daar moeten we het maar mee doen.
    • De klantendesk is altijd erg vriendelijk
    • Enige klantgerichtheid zou welkom zijn
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Dick Minder dan 1 jaar klant op 1-7-2017 om 11:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan nog steeds niet gebeld worden, ondanks verschillende verzoeken en toezeggingen van Ben. Als Ben al reageert zijn het standaard gegenereerde emails, zonder mogelijkheid om direct te communiceren. Ik ken weinig bedrijven die een zo slechte klachtenafhandeling hebben. Fouten maken is menselijk, maar vervolgens geen moeite doen op het probleem op te lossen en daarover adequaat te communiceren vind ik erg kwalijk.
    • Prijzen (maar als je geen gebruik kan maken van de diensten is het dus nog veel te duur)
    • Inzicht in verbruik prima.
    • Communicatie
    • Klachtenafhandeling
    • Uitvoering nummerbehoud (er zijn zeer veel klachten op internet te vinden over hoe slecht dit gaat bij Ben)
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. René Dolstra Minder dan 1 jaar klant op 30-6-2017 om 17:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Meteen de eerste dag 742 MB kwijt. Gebeld met klantenservice (35 cent, ook voor klanten) daarna niets meer gehoord. De MB' s vliegen er werkelijk af, ook als ik op wifi zit. Stap over naar andere provider over veertien dagen.
    • De telefoonmevrouw was vriendelijk, maar heeft nergens antwoord op.
    • Bel klanten terug en breng geen kosten in rekening voor het vragen van service.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Willem Minder dan 1 jaar klant op 27-6-2017 om 14:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tot nu toe weinig klachten over BEN.
    Alles werkt naar behoren, app is fijn en overzichtelijk.
    Internet is altijd prima, bereik is soms minder
    • Goedkoop.
    • Snel internet
    • Handige app
    • Bereik in de verre uiteinde van het land
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. aj coll,e Langer dan 1 jaar klant op 31-5-2017 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    geen juiste informatie bij aankoop. er is niet gewezen op de mb die je kwijt bent als je de tlf start. en over de vrienden korting helemaal niet. en het antwoord o wat zonde wat erg maar we kunnen niks voor u doen. ik kan dat wel, werk met 400 man personeel en daar om heen 800 man ambulante. Dus na deze ervaring zal ik ben heel veel aan prijzen .
    • goede tlf
    • misschien gaat hij het doen
    • de klanten curves kunnen niks voor je doen, willen het wel maar
    • zitten zo in de tang. Dat het gewoon zielig is voor ze.
    • laat de klachten maar door een ander behandelen veel makkelijker. het standaard verhaal af draaien en hopen dat het tlf gesprek gauw over is.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      4
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Brian Peters Langer dan 1 jaar klant op 22-5-2017 om 20:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Spookfacturen waarbij de specificaties niet aansluiten op de factuur. Deze worden pas na enkele klachten gecrediteerd. Netjes rekening betaald en we krijgen de bevestiging van twee medewerkers dat de credit nota wordt verrekend. Ondanks deze bevestiging en dat wij per saldo een vordering hebben op BEN worden extra incassokosten in rekening gebracht en mobiel geblokkeerd. De klanten service moet de training klantgerichtheid nog krijgen. Drama niet mee te communiceren. Als ze je een email adres geven van een afdeling die het wel kan oplossen wordt je daar weer terug verwezen naar de klanten service
    • Reageren altijd (laat) en niet oplossingsgericht. Die zekerheid heb je.
    • Klantgerichter gaan werken, duidelijker communiceren en personeel aannemen die het overziet. Iedere medewerker een doet een deel van proces, niemand kan de klant helpen ook al 'zeggen' ze dit wel graag te doen. Ze worden beperkt door functionaliteit in systemen en procedures zeggen ze.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Harrie op 24-5-2017 om 01:51
    BEN only sim aangeschaft. Data-gebruik via telefoon voor alle zekerheid geblokkeerd. Toch hoge kosten in buitenland: aangegeven blokkade blijkt alleen in Nederland te gelden. Dat moet je zeker zomaar weten?! Abonnement opgezegd vanwege oplichting.
  10. Michael Langer dan 1 jaar klant op 7-5-2017 om 17:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is bij Ben al een minimaal maand niet mogelijk om je datalimiet buitenland uit te zetten. Dit betekent dat wanneer je in het buitenland voor 15 euro mobiel internet heb gebruikt automatisch het internet wordt geblokkeerd. Normaal gesproken kan je deze blokkade verwijderen. Maar nu dus al zeker een maand niet. En Ben kan dat zelf ook niet. Heb al een paar keer contact gehad met de klantenservice maar ze kunnen niets voor je doen. Je kan dan in het buitenland gewoon niet meer internetten. En ze kunnen ook niet zeggen wanneer het is opgelost.
    • Geen.
    • Zorgen dat datalimiet buitenland weer uitgezet kan worden. Of komen met een alternatieve oplossing.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven