Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
5% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 37 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
92% niet
3% misschien
  1. W. Veldhuyzen Minder dan 1 jaar klant op 29-10-2017 om 12:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf begin afsluiten contract, januari 2017, alleen maar ellende. Zelfs een mail aan directie wordt niet beantwoord. Steeds worden er herinneringskosten afgeschreven terwijl wij via giro willen betalen, maar BEN steeds terugkomt met mededeling dat het bedrag niet kan worden afgeschreven. ING hierover gebeld en deze heeft ons medegedeeld dat er geen enkele belemmering is om het bedrag af te schrijven. Nu na maanden ellende nog steeds geen goede oplossing aangeboden. Feitelijk wordt op geen enkele wijze inhoudelijk gereageerd op ons klachten, alleen maar administratiekosten afgeschreven. Ik kan iedereen aanraden om nooit met deze telefoonaanbieder in zee te gaan.
    • Geen enkele positieve reactie te vermelden. Niets dan narigheid vanaf begin afsluiten contract
    • luister eens naar klachten van klanten en los deze op!!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Marcel Langer dan 1 jaar klant op 5-10-2017 om 17:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    IK was al 7 jaar klant bij Ben toen ik er achter kwam dat ik een ouder abonnement had wat ondertussen al een lange tijd duurder was dan hun huidige abonnementen. Toen ik daar over begon en aangaf dat ik maanden teveel betaald had en hier een compensatie voor wilde hebben bleek dat ik pech had en blijkbaar zelf op had moeten letten; (Prijsveranderingen kunnen altijd plaatsvinden en we hebben ervoor gekozen om geen e-mails te sturen wanneer prijzen veranderen....!) ontzettend kinderachtig en onsportief!!
    • Prijsveranderingen wèl aangeven als je je klanten te vriend wil houden.
    • Een abonnement verhogen kan wel de volgende dag ingaan, verlagen gaat pas per eerste van de volgende maand, klinkt als chantage....
    • Dus dat moet beide kanten op de volgende dag kunnen.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. A. Minder dan 1 jaar klant op 26-9-2017 om 14:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    BEN? Waardeloos!! Al 4 maanden niet gebeld kunnen worden en sms-en. Heel vaak contact gezocht met BEN o.a. via messenger. Ze erkennen het probleem, vinden het heel lastig en raden ons aan "af te wachten". Nadat we het zat waren hebben we weer een berichtje gestuurd via messenger, en pas toen, na 4 maanden, werd dit bekeken als een klacht en is het doorgezet naar de klachtenafhandeling. Je kunt echter niemand van de klachtenafhandeling aan de telefoon krijgen, en je krijgt ook geen emailadres. Beetje lastig, als je zelf niet gebeld kunt worden of sms-jes kunt krijgen, hoe kun je dan reageren als BEN zou bellen? Het probleem wordt gelegd bij de oude provider, hier zelf contact mee gezocht, maar daar blijkt het wel goed overgezet te zijn. Een oplossing op korte termijn?? Ze durven niets te zeggen (verboden waarschijnlijk), kunnen niet een datum aangeven wanneer iets opgelost kan worden, zodat je weer met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Kortom, BEN?? NOOIT WEER!!!
    • klachtenafhandeling
    • snelheid behandelen klacht
    • probleem serieus nemen
    • oplossing aandragen
    • zorgen voor een snelle oplossing!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. peter Langer dan 1 jaar klant op 14-9-2017 om 14:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als je een mobiele telefoon wil met abonnement, kies alles, maar alsjeblieft niet Ben!
    Ik heb het helaas gedaan.
    Mijn samsung ging na een half jaar kapot, bleek dat de emaj nr niet klopte. In dit process ontdekte ik dat de wachttijd bij het klantenservice minimaal een half uur is, Let wel, dat is niet tijdens spitstijden, maar sinds 2 maanden altijd het geval. Dan was er ook de helft van de gesprekken de antwoord, dat ze "even om technische redenen mijn gegevens niet konden zien "... Na 2 maanden en ettelijke venijnige posts op facebook hebben ze dan toegestemd dat ik een andere telefoon mocht hebben. Nadat ik deze had besteld, kwam ik erachter dat ze de telefoon helemaal niet op voorraad hadden, dus 2 weken wachten. De bezorger opdagen , en zei "Oh, Ben heeft vergeten het contract bij te sluiten, dus ik kan je het telefoon niet geven!" en ging weer weg. Trouwens, dat bezorgen gaat zo: Wil je niet de hele dag vrij nemen voor het bezorgen, maar alleen maar een dagdeel, moet je betalen voor de afspraak. Bezorgen bij buren of in een post.nl winkel kan niet. Dus eigenlijk betaal je bezorgkosten, want wie kan er dan een hele dag voor zo iets vrij maken? Ik ging met vakantie, en kon dus geen vervolgafspraak maken. Na mijn vakantie bleek dat ze mijn telefoon model niet meer hadden- dus ze hadden het telefoon wat ik besteld had aan een ander verkocht! Dus moest ik maar een andere kiezen. Deze kwam dan ook eindelijk aan, maar... was kapot. Ik had er dan duidelijk aangegeven dat ik het zat ben, en geen telefoon meer van hun wilde hebben maar sim-only. Het kapotte telefoon stuurde ik terug. Dat is nu 2 weken geleden, alleen maar hebben ze het telefoon "nog niet in het systeem verwerkt" (let wel, het is volgens track and trace wel al lang bij ben) dus het is gewoon zoek geraakt... pfff, ik heb nog nooit zo'n prutsbedrijf mee gemaakt...
    • geen
    • zie boven.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Robert Langer dan 1 jaar klant op 11-9-2017 om 17:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    They advised me wrongly about the EU package, thats why I made EU phone calls and got charged for it. Even though the employees promised me a compensation, the chat customer service as well as the next colleague on the phone acted like it was never promised. For me it seems that nobody knows there what is going on, furthermore, they do not check properly your case and just reply in one easy sentence to get rid of you fast. On the customer service hotline you usually have to wait 45 minutes and even after that you dont have your case solved. WORST PROVIDER EVER AND WOULD NOT RECOMMEND IT TO ANYONE! RATHER SELL YOUR PHONE !
    • Nothing
    • Customer service is terrible
    • Waiting line on customer service hotline is horrific
    • Capabilities of the customer service employees is more than bad
    • They do not offer you any solution and do not appreciate their customers, even though I was a customer for five years and never complaint about anything before!!!!
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Marcel van de Vin Minder dan 1 jaar klant op 7-9-2017 om 20:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nummerbehoud omzetting 10 dagen geleden beloofd en an 38 keer bellen en vele be lofted gebeurd er niets.
    Er is iets fout gegaan we lossen het op? Iedere dag hetzelfde antwoord maar er gebeurd niets. Ken de hele helpdesk bij voornaam heb ze allemaal gesproken.
    • Niets tot nu toe
    • Niet liegen en service bieden, empathie, niet lullen maar poetsen.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Carmen Plato Minder dan 1 jaar klant op 24-8-2017 om 09:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb spijt dat mijn zoontje een abonnement bij ben aangevraagd heeft we moesten elke maand 1 vaste bedrag betalen 34,00 en ineens liep het op naar 106 euro ik heb ze gebeld waarom de kosten zo hoog waren werd van de kastje naar de muur gestuurd en er werd gezegd dat mijn zoontje mb s kocht mijn zoontje zijn telefoon was ook gestolen heb ze gebeld ze hadden geen verzekering voor de telefoon en ik krijg nog steeds rekening van 86 euro ondanks zijn abonnement geblokkerd is. Ik vroeg ook voor een betalings regeling en het was dat kon iniet ik ga naar de incassobureau
    • Niet tevreden met deze provider
    • Heb hier geen woorden voor dat ik spijt heb dat ik een abonnement bij jullie heb.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Werner Minder dan 1 jaar klant op 17-8-2017 om 16:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement besteld (30 april) maar simkaart niet ontvangen. Na mijn vakantie maar eens gebeld. Ellenlang in de wacht om met medewerkers te spreken te krijgen die ongevraagd tutoyeren. Deze medewerkers doen maar wat. Het was niet helemaal gelukt met nummerbehoud dus had Ben bedacht dat ik wel een ander nummer zou willen. Leek mij niet handig. Dus moest er wat uitgezocht worden. Nog eens drie kwartier (!) later de vraag wat mijn simkaartnummer was, dan zette men het om en kon ik de week daarop bellen met Ben. Niet dus. Ineens wel een factuur gehad, over juli. Weer gebeld, 27 minuten in de wacht.
    "Gaan jullie mij nog aansluiten?"
    "Ja doen we per september. Waarom moet ik dan over juli betalen?"
    "Ja, die zouden we kunnen verrekenen."
    "Volgens mij mag Ben geen facturen sturen als Ben niks levert."
    "Ja, maar dat gaat automatisch."
    "Heb ik niks mee te maken, ik regel uw systemen niet."
    "Ja, maar dat is nu eenmaal zo."
    "Sterk argument, gaat u mij ook een rekening sturen over augustus?"
    "Ja, dat gaat automatisch."
    "Die factuur hoort u ook niet te sturen."
    "Ja, dan moet u weer bellen."
    "Weer een half uur in de wacht?"
    "Ja, dan moet u rechtstreeks bellen met de klantenservice."
    "Dat is een betaalnummer. Ik vind niet dat ik moet betalen omdat u valse facturen verstuurd."
    "Ja, onze interne regel is dat ik geen facturen mag verrekenen die nog niet verstuurd zijn."
    "Wat heb ik te maken met uw interne regels? Er is toch gewoon zoiets als het burgerlijk wetboek? U mag die factuur helemaal niet uitdoen. Geldt dat niet voor Ben?"
    "Nou wat ik voor u kan doen is dat ik juli voor u kan verrekenen en u een simkaart kan doen toekomen."
    "Dat klinkt alsof ik u dankbaar moet zijn, maar voor mij is het vrij logisch dat u dat gewoon doet. Anders wordt het vrij vlot afscheid nemen."

    Dit abonnement gaat er over een jaar dus weer uit.
    • Ik ben nog zoekende
    • Begin eens je telefonische medewerksters op te voeden en te leren met twee woorden te spreken.
    • En misschien is het aardig als Ben zich houdt aan de wet. Jullie interne regels interesseren mij geen bal.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Hans Minder dan 1 jaar klant op 17-8-2017 om 15:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hele slechte ervaring met Ben. Ten eerste is het ontzettend lastig om de klantenservice te bereiken. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Vervolgens ben je meer dan een half uur verder en wordt je opgezadeld met een antwoord waar je als klant niet mee geholpen bent. Ten tweede worden er niet kloppende bedragen van je rekening afgeschreven zonder na controle te kunnen doen via online Ben. Deze provider doet de zaken mooier voor dan ze zijn. Dus als men kwaliteit wilt, zou ik zeker niet voor Ben kiezen.
    • Geen
    • Meer medewerkers inzetten voor de klantenservice. De app van Ben beter laten werken, zodat je het als klant kunt controleren. Geen dingen beloven die niet waargemaakt kunnen worden.
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Eva Minder dan 1 jaar klant op 29-7-2017 om 22:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn mb's van mijn bundel waren op, dus ik heb er 200Mb bij besteld. Vervolgens krijg ik 2000(!)Mb's extra, waar ik waarschijnlijk ook een flink bedrag voor kan neerleggen.
    Het bereik is ontzettend slecht, ik betaal maandelijks extra om gebruik te kunnen maken van 4G, maar krijg vervolgens nog steeds bijna altijd 3G.
    Heb geprobeerd de klantenservice te raadplegen, heel slecht! Om telefonisch contact te leggen betaal je eerst 40 cent voor een gesprek, plus je vaste belkosten/minuten uit je bundel. Vervolgens krijg je te horen dat de wachtrij meer dan een halfuur bedraagt! Schandalig!
    Toen heb ik het via facebook geprobeerd. Uitgebreid mijn probleem uitgelegd in de hoop een goed antwoord te krijgen. 3 dagen later(!) krijg ik een standaard antwoord 'sorry dat dit je probleem is, kijk op onze site of je vraag bij de Veelgestelde Vragen staat'. Stond die dus niet, dus ik stuur een nieuw berichtje via facebook. Alweer 3 dagen later krijg ik een half-nuttig antwoord op 1 van mijn klachten.
    Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en ik heb nog steeds geen 4G, 2000Mb's waar ik absoluut niet voor ga betalen en de klantenservice-wachtrij die nog steeds meer dan een halfuur bedraagt.
    Oftewel: een klacht? Oplossen doe je zelf, Ben doet het niet!
    • Áls je 4G het doet, is 'ie wel snel
    • Vreselijke klantenservice!
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven