Review en beoordeling Ben

Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

25% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 40 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
70% niet
5% misschien
  1. Philippine Dijkstra op 27-5-2016 om 11:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit meer, priblemen met factuur, mobiel, wachttijden, kortom problemen met alles!
    • Ze moeten alles verbeteren!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. mark op 22-5-2016 om 09:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    service desk is niet bereikbaar, het lukt gewoon niet iemand aan de lijn te krijgen. Uiteindelijk werd op een twitter bericht gereageerd.
    het netwerk is zeer regelmatig dagenlang niet bereikbaar. BEN blijft duidelijk in gebreken bij het leveren van hun product.
    • die zijn er echt niet. je moet betalen maar krijgt daar een product met een zware onvoldoende voor. Hier moet de ACM werk van moeten maken!
    • Alles wat ze doen. ze blijven zwaar in gebreken!
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Miranda op 22-5-2016 om 22:46
    Ik ben blij dat ik op deze site terecht ben gekomen na het zoeken van reviews!
    Ik stond op het punt om online te bestellen, vond het al best vreemd dat de nieuwe sony m5 voor slechts 23,50 word aangeboden incl onbeperkt bellen en 1 gb...dat is echt spotgoedkoop..enige nadeel zou zijn dat de klantenservice geld kost maar die konden je terug bellen.
    Bij deze zie ik toch af van die slimme aanbieding en blijf/ ga ik naar een wat bekendere/vertrouwde provider
  3. Sroed op 13-5-2016 om 10:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb ze de opdracht gegeven om mijn beide nummers te laten overdragen (nummerbehoud), maar ze gingen mijn contracten te vroeg beëindigen terwijl mijn vorige provider hen waarschuwde dat mijn contracten nog liepen!
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Alex op 5-5-2016 om 08:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na faillissement zocht ik een nieuwe voordelige provider. Ik was een professionele provider gewend, die je regelmatig waarschuwde als je over je limiet was (Yes telecom). Ze hadden een geweldig goede dekking. Ik kan weinig positiefs vertellen over Ben. Ik kon niet naar het buitenland bellen, mijn 4G deed het regelmatig niet (T-Mobile Netwerk). Ik had 300 bel minuten. Die waren zo op. In de plaats dat je een waarschuwing krijgt via SMS zoals ik gewend was bleef de rekening gewoon doorlopen. Die was flink. Als je belt met de helpdesk, dan wordt er gezegd, tja dat zijn de regels. Voor mij nooit meer Ben Telecom. Heb een abonnement bij Ziggo afgesloten. Wel buitenland bellen gelijk maar onbeperkt bellen gedaan voor een goede prijs en op een goed netwerk (Vodafone).
    • Helaas, kan ik niet verzinnen.
    • Waarschuwing voor en bij overschrijding van limiet.Netwerkconnectie verbetering.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Breul op 4-5-2016 om 12:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jarenlang trouwe klant, mijn baas ging failliet, en zat zonder inkomen,ben gebeld,m en uitgelegd, dat ik wachte op uwv uitkering,
    en of ik in termijnen kon betalen totdat geld binnen was,kon niet.
    Later per mail mijn situatie uitgelegd kreeg in april brief dat ik binnen 8dagen 87,69 ik betaal 7 de dag betaalbewijs doorgestuurd, kreeg ik antwoord bedankt voorbetaling maar je hebt daarvoor niet gereageerd,terwijl ik gemaild een paar keer gebeld had,
    Dus zo gaat ben met klanten om die al 20 jaar klant zijn,
    ze kunnen een voorbeeld nemen aan vodafon, die wel begrip had,
    en ons ruimte gaf de situatie op te lossen,
    Nu is mijn aboonemnt beeidigd en sta ik als wanbetaler,
    Ik raad mijn vrienden dus ook aan nooit ben te nemen.
    brief hoofdkantoor, geen bericht vanmorgen kreeg ik dezelfde mail,
    volledig beeindigd ,
    • geen enkele
    • dat men moet nakijken of de klant gereageerd heeft dat men in dit soort situatie ruimte geeft, om na faillisement, de betalingen van 2 maanden te doen,zoals ik had gedaan, en dat men de klant niet moet beschuldigen van uw heeft geen reactie gegeven,
    • en begrip moet hebben zker na 20 jaar klant en netjes betaald,
    • Klantenservice bij klachten, stelt niets voor,men denkt alleen aan zichzelf,
    • men vroeg of ik naar rader wilde voor de koude douche denk dat ik dat ga doen,zo teleurgsteld ben ik,
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Wil van Lee op 3-5-2016 om 15:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima provider voor de prijsbewuste mobiele beller en internetter die in Nederland blijft. Basis is het goede netwerk van T-Mobile. Prijzen worden voor bestaande klanten niet (naar beneden) aangepast aan de lagere prijzen voor nieuwe klanten.
    • -Goed T-Mobile netwerk t/m 4G
    • -Niet duur (tenminste als je in Nederland blijft)
    • -Goed functionerende app en internetpagina van Ben.
    • -Geen voordelige buitenlandpakketten.
    • -Hoog standaardtarief voor in het buitenland bellen en internetten
    • -Prijzen voor bestaande klanten worden niet aangepast als er prijsverlagingen zijn voor nieuwe klanten.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Sander op 26-4-2016 om 15:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Onlangs mijn sim only abbonnement 4G abonnement via internet afgesloten. Dit was voor een hele goede prijs. Bestelling liep soepel en snel. Ik werd erg goed op de hoogte gehouden per email van de status van de aanvraag.
    Ik kreeg een mailtje dat er ies mis gegaan was met de aanvraag van mijn nummerbehoud bij Hollandsnieuwe. Daarna even naar de klantenservice gebeld. Ik had snel iemand aan de lijn die mij ook goed en zeer vriendelijk kon helpen.
    Dik tevreden.
    • Goed bestelproces
    • Goede scherpe prijs
    • goede en vlotte klantenservice.
    • niet, tevreden
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Ik haat ben nu Al op 25-4-2016 om 12:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net een Abonoment afgesloten kan nu al 5 dagen niet bellen en dan krijg je een grootbek van een of andere kankerhoer, die je vervolgens weigerd te helpen. Ik vond simpel echt slecht maar dit overtreft echt alles.
    • Er is geen plus punt jullie zijn de slechtste
    • Stoppen met ben
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Chantal op 8-5-2016 om 19:50
    zou je je taal gebruik willen aanpassen.
    Het is notdone om zo tegen elkaar te spreken.
    Je mag zeker niet te tevreden zijn maar
    blijf wel bij jezelf.
    Dit siert je namelijk niet
    ik haat ben nu al op 10-5-2016 om 14:44
    Denk je dat ik me druk maakt of het siert of niet? ze moeten gewoon hun werk doen ze worden er voor betaald en dat de klanten als shit behandelen ben nu zelf mijn nummer kwijt en heb een kut nummer er voor terug gekregen. jij weet blijkbaar niet hoe ze daar tegen je praten bij ben.
  9. Leonie op 15-4-2016 om 16:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb slechte ervaringen met Ben. Zodra je iets moet regelen geven ze niet thuis. Meerdere keren bellen, maar dan toch weer een afwijzend mailtje via no-reply. Om gek van te worden. Een onterecht nr aan mijn account gekoppeld, onterecht geïncasseerd, maar zie je geld maar eens terug te krijgen.

    Mijn advies: Geen Ben. Elke andere provider lijkt me beter. Je zou in deze tijd toch een beter klantcontact verwachten. Nu via klachtenbrieven, forums, Kassa en de ombudsman mijn geld terug zien te krijgen. Daarna de rechter ofzo.
    • als je geluk hebt dat je geen problemen krijgt kun je het proberen
    • Klantenservice heel slecht
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    carolina op 26-4-2016 om 13:49
    Ik heb precies hetzelfde.
  10. Jennifer op 11-4-2016 om 23:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds 2013 een abonnement bij Ben. Ze hebben 1 keer niet kunnen afschrijven. Nooit een brief of mailtje van gehad. Zelf ook nooit door gehad want het was automatische incasso. Ben ik de volgende maand opeens afgesloten. Gebeld met Ben die zouden mij een factuur sturen die ik uiteindelijk nooit gekregen heb. Dus ik probeerde in te loggen via de site om mijn openstaande facturen te bekijken. Hebben ze mij overal geblokkeerd en mijn abonnement beëindigt. Ik kreeg nog steeds geen brieven, mailtjes of sms'jes. Na een paar keer geprobeerd te bellen nog steeds geen gehoor. En in middels als 3 maanden geen telefoon!!! Niet bereikbaar voor niemand niet. Uiteindelijk dacht ik ik kan zo niet door gaan zonder enig bereik (zeer hinderlijk want heb ook telefoon nodig voor mijn werk). Dus ik probeerde een nieuw abonnement af te sluiten bij Tele2. Die werd afgewezen. Blijkt het dat Ben mij op een wan betaal lijst heeft laten zetten zodat ik bij geen enkel ander een abonnement kan afsluiten!!!! Zeer slecht en het is nog steeds niet opgelost nu inmiddels al 6 maanden verder.
    • Snelle levering
    • GEEN GOEDE KLANTEN SERVICE
    • GEEN GOEDE FACTURERING
    • SLECHT BEDRIJF!!!!!!!!
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen