Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Simyo aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Simyo? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Simyo wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Simyo is het online mobiele merk van KPN Mobiel. Simyo verkoopt prepaid pakketten, sim only abonnementen en per1 februari 2022 ook telefoons. Simyo houdt zich over het algemeen wat dichter bij de basis en is daardoor ook één van de goedkopere providers. De Consumentenbond heeft Simyo al 25x uitgeroepen tot beste mobiele provider. En Simyo is in 2022 uitgeroepen tot het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland, dit komt voort uit een online consumenten onderzoek door marktonderzoeksbureau MarketResponse.

Online diensten

Bij Simyo kun je alles online regelen via mijn Simyo of de app. 

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.