Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Simyo mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Simyo aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Simyo? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Simyo-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Simyo wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Bekijk

Simyo is het online mobiele merk van KPN Mobiel. Simyo verkoopt prepaid pakketten en vanaf 31 januari 2011 ook sim only abonnementen.

Simyo houdt zich over het algemeen wat dichter bij de basis en is daardoor ook één van de goedkopere providers. Doordat de providers geen mobieltjes weggeeft bij bepaalde abonnementen en geen fysieke winkels heeft. Wel heeft Simyo een goed werkende online webshop waar ook de klanten goed terecht kunnen. Het online platform maakt het mogelijk om voor de klanten al hun zaken te beheren wat niet alleen in Nederland en België succesvol lijkt te werken maar zelfs in Duitsland en Spanje.

Daarnaast heeft Simyo op 6 juni 2018 haar maximale internetsnelheid verhoogd van 150 Mbit/s naar 225Mbit/s waardoor het dezelfde kwaliteit van 4G kan bieden als de grote telecomproviders.

Online diensten

Bij Simyo kun je alles online regelen via mijn Simyo of de app. 

Navigatie