Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van Simyo. Voor informatie over de mobiele telefoontarieven van Simyo of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Simyo sim only abonnementen

Simyo verkoopt voordelige sim only abonnementen. Simyo abonnementen zijn er in verschillende soorten. Bij Simyo kun je kiezen voor een mobiel abonnement met onbeperkt sms'en en weinig MB's. Gebruik je veel internet? Dan kun je kiezen voor een Simyo abonnement met een grotere internetbundel.

Maandabonnement

Bij simyo sim only abonnementen kun je kiezen uit twee verschillende looptijden. Je kunt een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is of een sim only abonnement met een looptijd van 1 jaar. Het voordeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is dat je erg flexibel bent. Zodra je ergens anders een betere deal ziet kun je dus overstappen naar een ander sim only abonnement! Daar staat tegenover dat een maandelijks opzegbaar abonnement iets duurder is.

Alle Simyo sim only abonnementen

Buitenbundelkosten

Is je internetbundel op? Dan betaal je € 0,15 per MB. Om hoge buitenbundelkosten te voorkomen kun je ook een extra internetbundel kopen via de 'Mijn Simyo' app.

Bundel wijzigen

Met een maandelijks opzegbaar abonnement mag je maandelijks gratis je bundels aanpassen, zowel naar boven als naar beneden. Zo kun je tussendoor kiezen voor een bundel met onbeperkt bellen en sms berichten. Je kunt je sim only abonnement maandelijks aanvullen met extra MB 's. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat en meer internet verwacht te gebruiken.

Netwerk van KPN

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Een sim only abonnement van Simyo heeft daardoor een goede dekking in het hele land.

Internetsnelheid

Simyo heeft een internetsnelheid van maximaal met 256 Mbps, dit is de downloadsnelheid. Uploaden gaat met maximaal 150 Mbps. Natuurlijk zijn deze snelheden afhankelijk van je smartphone, de dekking en hoe druk het is op het netwerk. Als je geen 4G telefoon hebt gebruik je tot 31 maart 2022 het 3G netwerk. Daarna stopt Simyo met 3G en gebruik je 2G. 

Nummerbehoud

Wanneer je van een provider overstapt naar Simyo kun je je eigen telefoonnummer behouden. Simyo biedt namelijk gratis nummerbehoud aan.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Simyo. Een nieuw Simyo mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.