Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Vodafone mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Vodafone aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Vodafone? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Vodafone-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Vodafone wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Bekijk

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse mobiele markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd "Vodafone ADSL" geïntroduceerd. Vodafone Nederland maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, dit is het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld, met ruim 470 miljoen klanten. In 2016 maakt het bedrijf achter Ziggo bekend Vodafone Mobiel over te nemen. Per 1 januari 2017 is de joint venture bekend onder de naam VodafoneZiggo. T-Mobile neemt het vastnet gedeelte over. Door de samenwerking met Ziggo kun je als Vodafone mobiel klant gebruik maken van Non-Stop combinatievoordeel. 

4G netwerk uitrol en dekking

Je kunt in heel Nederland gebruik maken van het snelle 4G netwerk. Kijk hier voor de exacte dekking van het Vodafone netwerk, je kunt precies zien welke snelheid je in jouw postcodegebied kunt halen.

MVNO's Vodafone netwerk

Er zijn een aantal andere telecomproviders dat gebruikmaakt van het mobiele Vodafone netwerk. Deze providers verkopen mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een netwerklicentie. Dit zijn: hollandsnieuwe, DekaMobiel, Telesur en TrendCall. Het mobiele product van Ziggo werd ook via dit netwerk aangeboden.

Online diensten

Bij Vodafone kun je zelf veel zaken online regelen, via de My Vodafone omgeving op de website of in de app. Hier kun je bijvoorbeeld je tegoed en je rekening online bekijken en extra diensten aan- en uitzetten.

Navigatie