Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Vodafone aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Vodafone? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Vodafone wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse mobiele markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd "Vodafone ADSL" geïntroduceerd. Vodafone Nederland maakt deel uit van de Vodafone Group, dit is het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld, met ruim 470 miljoen klanten. In 2016 neemt de modermaatschappij achter Ziggo Vodafone Mobiel over. Per 1 januari 2017 wordt de naam van deze joint venture VodafoneZiggo. Door de samenwerking met Ziggo kun je als Vodafone mobiel klant gebruik maken van 'Volop Extra Voordeel' combinatievoordeel. 

Netwerk uitrol en dekking

Je kunt sinds eind 2014 in heel Nederland gebruik maken van het 4G netwerk. Er wordt gewerkt aan de aanleg van een 5G netwerk, 80% van Nederland heeft sinds oktober 2020 toegang tot de eerste versie van dit netwerk. Vodafone stopt eind 2024 met het ondersteunen van 2G, een definitieve datum is nog niet bekend.

Prijsaanpassingen

  • Oktober 2023 - Vodafone gaat een inflatiecorrectie van 10% toepassen, op alle abonnementen afgesloten voor 1 juli 2023.
  • Oktober 2022 - Vodafone past een inflatiecorrectie van 2,7 % toe. 

MVNO's Vodafone netwerk

Een aantal andere telecomproviders maakt gebruik van het mobiele Vodafone netwerk. Deze providers verkopen mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een netwerklicentie. Dit zijn: hollandsnieuwe (Vodafone 'dochter'), 50+Mobiel en Telesur.

Online diensten

Bij Vodafone kun je zelf veel zaken online regelen, via de My Vodafone omgeving op de website of in de app. Hier kun je bijvoorbeeld je tegoed en je rekening online bekijken en extra diensten aan- en uitzetten.

Vanaf 12 februari 2024 kunnen mensen tussen de 18 en 28 jaar kiezen voor Young. Ze krijgen dan tot € 7,50 korting op het abonnement.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.