Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
0%
van 5 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
20% misschien 80% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Marcel op 18-3-2021 om 13:31
    Geld gestort op een door Vodafone afgesloten prepaid nummer. Ze weigeren echter het geld terug te storten en geven mijn bank en hun payment provider de schuld. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en naar mijn geld kan ik fluiten.

    Ordinaire dieven zijn het.
    Pluspunten
    • Ik kan er geen een bedenken.
    Verbeterpunten
    • Fatsoenlijke klantenservice die je telefonisch kan benaderen en niet de verbinding constant verbreken.
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Milica op 19-1-2021 om 13:20
    NOOIT ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!
    Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!
    Verbeterpunten
    • NOOIT ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!
    • Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Vandaag de nieuwe simkaart gebruikt, met databundel 500MB/maand.
    Slechts een paar minuten (minder dan 5) internet gebruikt en nee;geen streaming of youtube/video's gezien)maaar van de 500 MB slechts 266 MB over!!!.????😢 Bij Lebara had ik een 2GB bundel/maand en ik had er moeite mee deze op te maken!!☺👍
    Pluspunten
    • Veel mogelijke keuzes in combineren beltegoeden/SMS en databundels.
    Verbeterpunten
    • Snelle internetverbinding, data verbruik nog sneller(leeg) i.v.m andere providers. Kijk daar eens na!
  • Beoordeling: 7
    • Facturering: 7
    • Bestelproces: 7
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 3
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Online dienstverlening: 7
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Misschien
    Cam van loosdregt op 3-6-2020 om 17:24
    Nvt vind ik
    Pluspunten
    • Ik ben heel erg goed geholpen door een medewerker van Vodafone winkelcentrum Woensel in Eindhoven Erg klantvriendelijk En probleem naar tevredenheid opgelost klasse 👌😘
    Verbeterpunten
    • Nvt vind ik
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Apollo op 2-5-2020 om 17:03
    4 g was al traag en nu komen ze met nep 5g? Misleiding in mijn ogen ! En dat voor firma arrogant. Zorgelijk !
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles. Netwerk verbeteren, klantenservice verbeteren alles arrogantie eruit !
    Reacties
    Leo op 15-7-2020 om 20:42
    EENS, IK BEN AL MEER DAN 20 JAAR klant bij hen, maar arbeidsongeschikt geraakt, dus creeer veel minder omzet voor hen en dat laten ze me voelen, want hulp is 0,0 en ik word coninue van kastje naar de muur en weer terug gestuurd. Iemand alternatieven ?, want I HAtE tHEM ! Inderdaad Arrogantie ten top !
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 2
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Kees Kanters op 3-3-2020 om 18:51
    03-03-2020
    Klacht over Vodafone.
    Op 3 december 2019 heb ik bij Vodafone een prepaid simkaart gekocht. Toen ik deze wilde opwaarderen kreeg ik de melding dat het nummer niet geschikt was om op te waarderen. Met de klantenservice gebeld maar die konden het ook niet oplossen en zouden het doorgeven aan de technische dienst. Ik ben daarna naar een Vodafone winkel gegaan en daar hebben ze er een bedrag van €10,00 op kunnen zetten. Maar online opwaarderen gaat nog steeds niet Ik heb bijna elke week geïnformeerd via de e-mail of ze het kunnen oplossen maar nu is het zover dat ze ook geen antwoord meer geven op deze e-mails. Nu zijn we op 3 Maart en nog steeds kan ik niet opwaarderen Is dit de klantvriendelijkheid van Vodafone?
    Vriendelijke groet, Kees Kanters
  • Beoordeling: 5
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Online dienstverlening: 2
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Nee
    Na lange tijd overgestapt van T-Mobile naar Vodafone met drie zakelijke abonnementen. Hebben een van de nummers moeten blokkeren i.v.m. met een vermeende diefstal, maar de telefoon is teruggevonden. Normaal zou dit geen probleem moeten zijn, maar de software van Vodafone bleek een "bug" te hebben, aldus een medewerker. Ondertussen is het nummer ZES dagen uit de lucht en het enige dat de helpdesk zegt is dat we moeten wachten. Ze spreken over een compensatie, maar daar hebben we niets aan. Schande Vodafone en spijt dat we naar jullie zijn overgestapt!
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 6
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Sinds enkele maanden heb ik een Vodafone (jaar)abonnement . Als ik buiten mijn woning ben, zit ik binnen no-time aan mijn internetlimiet terwijl ik zelf op die momenten geen internetactiviteiten doe. Men kon mij ook geen duidelijk antwoord geven wat daar de oorzaak van is en ik moet nu noodgedwongen mijn telefoon uitschakelen als ik naar buiten ga om niet achteraf gigantisch bij te moeten betalen. Hier heb ik bij de vorige provider nooit last van en had vaak ruim voldoende aan mijn internet tegoed.
    Of het te maken heeft met het feit dat ik verhuist ben naar een andere woonplaats kon men mij overigens ook niet vertellen. Ik zal dit nog enkele maanden moeten dulden en dan ga ik met gierende banden naar een andere provider.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Een oplossing geven voor mijn probleem
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 4
    • Bestelproces: 7
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 5
    Aanrader? Nee
    Meriam Molenaar op 7-11-2019 om 09:06
    Bijzondere slechte afthersales/klantenservice
    Bijzondere slechte administratie
    Bijzonder slechte communicatie naar klanten toe bij maken van fouten door Vodafone
    Slecht zelf contact op te nemen met Vodafone of alleen met mensen die niets op kunnen lossen omdat ze daar niet toe bevoegd zijn
    Administratie doet Maar wat zonder overleg met klanten, zoals bv contractdatum aanpassen van een lopend contract
    Op verzoek de datum te herstellen naar originele datum is dat niet mogelijk
    Dekking is waar wij wonen niet goed
    Soms alleen buiten of in uiterste hoekje van de keuken maar bereik om te bellen

    Beloftes worden niet nagekomen
    Ga zo maar door
    Pluspunten
    • Buiten de mindere dekking die er altijd al is
    • Voorheen nooit klachten gehad
    • Als het goed loopt gaat het goed
    • Maar krijg je bij Vodafone een probleem ( die ze zelf creëren ) dan is het echt bar en boos hoe ze daarmee omgaan
    • Iets oplossen of erover communiceren doen en kunnen ze niet, steeds maar weer moet je zelf je verhaal doen en opnieuw uitleggen aan alweer een nitwit
    Verbeterpunten
    • Zorg dat je beter communiceert
    • Zorg dat als je fouten maakt ( wat ieder een kan overkomen ) ze ook goed oplost en niet het probleem vooruit blijft schuiven naar de volgende die weer hetzelfde doet
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 5
    • Bereik/dekking: 7
    • Bestelproces: 4
    • Klantenservice: 2
    • Online dienstverlening: 3
    Aanrader? Nee
    J van Delft op 3-11-2019 om 20:49
    Sinds augustus me abonnement veranderd naar red together.
    Tenminste geprobeerd, nog steeds niet gelukt door een fout van vodafone. 
    Ze hadden die dag een storing dus ze zei ik verleng je oude abonnement eerst wel.
    Als je dan na een paar dagen belt kun je het alsnog om zetten. 
    Nu ben ik al drie maanden bezig om het als nog om te zetten maar geen succes. 
    Ze zeggen als iets eenmaal in het systeem staat kunnen we het niet meer veranderen. 
    Dus ik heb twee familie leden die bij onder dat zelfde red together willen bellen. 
    En zij hebben hun oude abonnement al aangepast. 
    Maar die hebben nu ook geen data meer.

    Kortom vodafone bedankt voor de service 
    (En de fijne uren bellen met jullie klanten service)

Navigatie