Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van Vodafone. Voor informatie over de mobiele telefoon tarieven van Vodafone of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Vodafone sim only abonnementen

Als je telefoon nog goed werkt, kun je ook kiezen voor een sim only abonnement. In onderstaand overzicht vind je alle Vodafone sim only abonnementen. Bij Vodafone kun je ook data only abonnementen afsluiten.

Mocht tijdens de looptijd van je contract je toestel niet meer goed werken, ben je hem kwijt of wil je gewoon een nieuwe? Dan is dit mogelijk met Vodafone NEXT. Hiermee kun je na twee maanden je sim only abonnement al omzetten naar een abonnement met een nieuwe telefoon.

Alle Vodafone sim only abonnementen

Vodafone sim only abonnement

Vodafone heeft Red en Start abonnementen. Er zit weinig verschil in deze abonnementen. Vodafone Start zijn de abonnementen met wat minder GB's aan internet. Er zijn twee verschillende Start abonnementen: M en L. De Vodafone Red abonnementen hebben meer GB's aan internet. Er zijn drie verschillende Red abonnementen: Red, Red Unlimited en Red Together.

Vodafone netwerk 4G en 5G

Vodafone heeft een 4G en een  supersnel 5G netwerk (in wording). Met alle abonnementen heb je toegang tot 4G. Met een Sim Only Red-abonnement + 5G-ready-toestel ook automatisch tot 5G. Bij Start heb je voor 5G een aanvullende bundel nodig. De sim only abonnementen zijn in Nederland én in de EU te gebruiken. Daarbuiten gelden andere tarieven. Vodafone heeft bundels die aantrekkelijk zijn voor reizigers buiten de EU.

Extra korting i.c.m. Ziggo Internet

Als je internet van Ziggo thuis combineert met een een mobiel abonnement van Vodafone profiteer je van extra voordelen. Voorbeelden van deze extra's zijn; korting op je abonnement, dubbel aantal MB's of een extra tv-pakket. Dit geldt dus ook voor een sim only abonnement.

My Vodafone app

Met de Vodafone app kun je je nieuwe sim only abonnement volledig beheren. In de app kun je onder andere jouw abonnement en datalimiet wijzigen,  je tegoed checken en je rekeningen inzien. Met de app controleer je ook de dekking van het netwerk en ontvang je speciale deals en verrassingen.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Vodafone. Een nieuw Vodafone mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie