Simpel mobiele telefonie

Simpel
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Simpel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Simpel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Simpel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Simpel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Simpel is een aanbieder van sim-only abonnementen met een contract voor 2 jaar (en vanaf 2016 ook jaarcontracten). Simpel was lange tijd de enige aanbieder in Nederland die iedereen accepteerde als abonnee zonder het uitvoeren van een kredietcheck. Simpel is in september 2010 overgenomen door T-Mobile. Vanaf 1 november 2010 werden bestaande aansluitingen overgezet van het KPN netwerk naar T-Mobile. En vanaf 1 augustus 2014 is Simpel weer een MVNO geworden.

Online diensten

Bij Simpel kun je zelf de meeste zaken online regelen, via Mijn Simpel. Hier kun je bijvoorbeeld de rekening online bekijken, een belplafond instellen en bundels aanzetten.