Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Simpel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Simpel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Simpel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Simpel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Simpel is sinds 2007 een aanbieder van sim-only abonnementen. Simpel was lange tijd de enige aanbieder die iedereen accepteerde als klant, zonder kredietcheck. De provider staat bekend om haar laag geprijsde abonnementen en scherpe acties.Simpel werd in september 2010 overgenomen door T-Mobile. Vanaf 1 augustus 2014 was Simpel weer een onafhankelijke MVNO. Op 16 oktober 2020 maakte Simpel bekend dat T-Mobile het bedrijf overneemt.

Netwerk

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Mobiel internet bij Simpel: op 15 augustus 2023 is de maximale download snelheid verhoogd. Van 75000 Mbps naar 150000 Mbps. En de upload van 10 Mbps naar 50 Mbps.

Online diensten

Bij Simpel kun je zelf de meeste zaken online regelen, via Mijn Simpel of de app. Hier kun je bijvoorbeeld de rekening online bekijken, je verbruik inzien, een belplafond instellen en bundels aanzetten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.