Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
86% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simpel

    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: 1
    Rob 10-8-2021 - 13:20

    Waardeloze klantenservice met onbekwame en asociale medewerkers

    • Neem bekwame mensen aan bij de klantenservice
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Henk 4-8-2021 - 10:43

    Wow nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met het omzetten van een abonnement bij Simpel. Niets doet het. Klantenservice denkt ook niet mee met hun droge antwoorden. Nummerbehoud afgewezen maar wij werden niet op de hoogte gehouden. Ga het zo snel mogelijk stopzetten. Om te huilen dit.

    • Ze zijn wel goedkoop.
    • Gehele klantenservice en
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Betty 3-8-2021 - 21:14

    Een grote oplichtersbende is dat hele simpel. Als je een keer een normale vraag stel dan word je als een klein kind behandeld en als dat nog niet erg genoeg is. En ze weten dat je zeer ontevreden bent over de totale service dan word je nog dubbel opgelicht ook Kosten bovenop kosten rekenen ze. En geen bericht sturen als je 100% van je bundel heb bereikt. Zo'n spijt dat ik ooit klant ben geworden. Ik wil van dat rot contract af. Maar hun zijn natuurlijk de enige provider waar dat niet mogelijk is. Je word daar gegijzeld tot de laatste dag van je contract. Ook al weten ze dat je zo ontevreden bent dat je liever gisteren weg wil dan vandaag. Nee dat kan daar niet want dan houden ze geen klant meer over. Echt mensen trap niet in die te mooi om waar te zijn acties maar ga bij een betrouwbare provider en vermijd deze dievenbende.

    • Er zijn geen pluspunten bij dit bedrijf. Ze adverteren met mooie aanbiedingen maar naaien je daarna met allerlei dubbele kosten. Goedkoop is duurkoop.
    • Klanten eerlijk behandelen en het mogelijk maken om een contract te ontbinden.
    D 2-5-2021 - 09:53

    Bij 2 verschillende abonnement hoge kosten gekregen. Abonnement van 10 euro rekening van 60 euro en abonnement voor kindje 2,50 kosten 40 euro. Bij beide stond de wifi tijdelijk uit.
    Mijn dochter kreeg wel een sms midden in de nacht tot 2 x toe. Dat 80% van de bundel en 100% gebruikt was. Dit heb ik nooit gezien. Wie stuurt zoiets midden in de nacht. Ik kreeg pas een mail toen het over de 40 euro ging. Ze was gewoon thuis. Doordat de wifi per ongeluk uit stond onnodige kosten.
    Bij andere abonnementen kan je gewoon verder internetten met lagere snelheid. Blokkeren is ook prima, maar als je 2.50 per maand betaald dat is per jaar 30 euro en dan betaal je nu in een maand 42,50? Dat is meer dan een jaar abonnementskosten. Lekker simpel, dat lijkt het, maar als ik eerder een mail had gekregen had ik de wifi kunnen aanzetten. Pas bij 40 euro waarschuwen per mail is belachelijk. Simpel verdiend hier veels te veel geld mee. En er zijn te weinig mensen die dit melden.
    In 1 avond waren de kosten 30 euro. Dat gaat toch nergens over?
    Ik ga overal deze review plaatsen zodat mensen gewaarschuwd zijn.
    Stel gelijk een plafond in of ga gewoon voor een betere en eerlijkere profider. Malafide gedoe.

    • Transparant zijn, zorgen dat mensen niet meer kwijt zijn dan hun abonnement kosten

    Reacties

    hugo 12-6-2021 - 13:27
    Heb precies hetzelfde gehad, slaat nergens op. Het is gewoon een grote geldfabriek. Voor dat plafond instellen betaal je trouwens nog extra geld per maand bovenop je huidige abonnementskosten..
    4
    Klachtenafhandeling: 4
    Prijsstelling: 4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    R. Mekking 22-3-2021 - 10:16

    Net gebeld met de helpdesk over aanbiedingen van simpel. Na zes jaar bij simpel is het niet mogelijk om het abonnement aan te passen/ verlengen! “Had u beter op de afloopdatum moeten letten” Daar kunnen we niets aan veranderen! Word je toch simpel van!

    • Geen
    • Zie hierboven, een beetje coulance voor bestaande klanten
    3
    Facturering: 3
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 4
    Prijsstelling: 5
    Peter Dokter 25-10-2020 - 09:22

    Zeer slechte klantenservice. Deze doet werkelijk helemaal niks voor je. Daarnaast krijg je steeds minder voor hetzelfde geld.

    5
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: 8
    Lotte 5-10-2020 - 10:50

    De klantenservice is echt heel slecht. Ze praten wel met je, maar lossen niets voor je op. Er was bij mij ineens 3000 MB verdwenen, niet mijn fout en ook niet per se die van hen, maar zij zijn wel degene die het kunnen oplossen of een vervelende situatie zouden kunnen verbeteren. Ho maar, geven mij helemaal de schuld en weigeren mij ook maar van wat extra data te voorzien, waardoor ik 3 weken doormoest zonder data. Ga niet bij simpel, is mijn advies.

    6
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 8
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 8
    M. Ravensbergen 5-6-2020 - 13:13

    Als je een bundel hebt bij Simpel dan bieden ze je na verloop van tijd een verlenging van je abonnement aan. Als je dan niet goed oplet krijg je geen verlenging maar een totaal ander abonnement dat gewoon veel minder is voor dezelfde prijs.
    Als je dan probeert dit terug te draaien stellen ze zich zeer formeel op en verschuilen zich achter hun eigen regeltjes.
    Er wordt dan gezegd dat je een ander, duurder abonnement kan afsluiten.

    • Ze hebben de meest simpele en goedkoopste abonnementjes t.o.v. andere providers.
    • Geen misleidende aanbiedingen plaatsen. Dus niet een verlenging van je abonnement aanbieden als het in werkelijkheid om een wijziging van je abonnement gaat.
    1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Marie 23-5-2020 - 15:08

    Erg slechte ervaring met simpel. in totaal voor bijna 80 euro aan buiten de bundel kosten gemaakt die ik niet heb gebruikt. Ik let heel goed op hoeveel ik aan internet verbruik om geen extra kosten te maken. Ik let goed op me'n geld en moet 8 uur werken voor 80 euro. Je word van het kastje naar de muur gestuurd door de klantenservice. Ik overweeg een consumentenbond in te schakelen en vraag me af of meer mensen hier over na denken..?

    • -
    • Je word niet goed geholpen door de klanten service
    • Er worden kosten in rekening gebracht voor services die je niet gebruikt
    4
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 10
    R Kleijn 25-2-2020 - 09:04

    Simpel heeft in vergelijking met andere providers een slecht netwerk.
    De kans dat je geen ontvangst heb, vooral binnen, is groot, zelfs in de Randstad.
    Helaas zit ik nog 1 1/2 jaar aan vast.
    Advies aan anderen, probeer er achter te komen of je in je woning wel ontvangst heb voor je een 2 jarig abonnement afsluit.

    • Goedkoop
    • Zendvermogen van het netwerk.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie