Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

24% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 85 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
68% niet
8% misschien
  1. RK op 30-8-2016 om 13:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de zomer van 2015 heb ik een abonnement bij Simpel afgesloten. Tot 2016 ben ik hier redelijk tevreden mee geweest, op één ding na. Ik ben toendertijd overgestapt van en abbonement van 1GB internet bij T-Mobile naar een abbonement van 2GB bij Simpel, wat onderdeel is van T-Mobile. Waar ik met 1GB internet vaak de laatste paar dagen van de maand over mijn bundel ging, was dit bij 2GB bij Simpel nog eerder. Vreemd, want mijn datavebruik is niet erg intensief. Ik gebruik het voornamelijk voor whatsapp en uiteraard scroll ik ook wel eens door andere social media heen, hier moet ik bijzetten dat ik wanneer ik 3G aan heb staan, ik geen filmpjes op Facebook/Dumpert/Youtube, noem het maar op, kijk. Dit was een vreemde situatie, maar acceptabel omdat het abbonement zo goedkoop was (€13,50 per maand).

    In mei 2016 kreeg ik een rekening van €34,-. Dit betekent dat ik €20,50 over mijn bundel was gegaan. Op 27 mei heb ik een SMS bericht gehad met de melding dat ik 100% van mijn internet had verbruikt, dit wil zeggen dat ik in vier dagen tijd €20,50 aan kosten heb gemaakt, terwijl ik op mijn werk en thuis gebruik maak van WIFI en mijn data uitzet. Vervolgens heb ik eerst via mail contact opgenomen met Simpel om uitleg te krijgen. Ik kreeg een no-reply mail terug met veel schrijf- en spelfouten waarin mij duidelijk werd gemaakt dat ik de details op mijn factuur op Mijn Simpel kon zien. Hier is echter alleen te zien dat ik €20,50 aan extra internetkosten gemaakt heb, verder niets.

    Ik heb dit naast me neer gelegd in de hoop dat het een incident was. In augustus 2016 is het helaas weer raak. Ik wist dat ik deze maand geen WIFI zou hebben op mijn werk waardoor de kans aannemelijk zou zijn dat ik over mijn bundel zou gaan. Hierdoor heb ik een plafond ingesteld, in eerste instantie op €26,-. Een week geleden kreeg ik een waarschuwingsSMS dat ik mijn plafond bijna had bereikt. Ik heb toen mijn plafond verhoogd naar €31,- en mijn internet uitgezet, zo kan ik in gevallen van nood altijd nog mijn internet aanzetten. Tot het moment van schrijven heb ik mijn internet nog niet aangehad. Tot mijn verbazing heb ik afgelopen zondag wel een SMS bericht gehad met daarin de melding dat ik mijn plafond heb bereikt.

    De dag erop gelijk Simpel maar gebeld om uitleg te vragen, na wederom 20 minuten in de wacht werd ik te woord gestaan. De medewerkster moest een aantal dingen uitzoeken en zette mij wederom in de wacht. Een kwartier later was ze bij me terug. Ze vertelde me hetzelfde als dat ik in mei heb gehoord. Wij zien dat je op 26 augustus je plafond hebt verhoogd en dat je op 26 augustus voor het laatst gebruik hebt gemaakt van data, correct. Ze wist me ook te vertellen dat ik op op het moment van het verhogen van mijn plafond ik direct €6,- heb verbruikt waardoor ik mijn plafond direct weer bereikt had. Dat dat SMS bericht een paar dagen later pas bij mij binnenkwam, konden zij zogezegd niets aan doen. Ze mogen mijn gedetailleerde datagegevens ook niet verstrekken in verband met privacy. Die gegevens die zijn ergens te vinden, als Simpel ze zelf niet mag verstrekken, probeer dan op zijn minst te vertellen waar ik ze dan kan vinden.

    Dit gebeurde niet, wel komen ze met oplossingen. Het kan namelijk volgens Simpel zo zijn dat mijn telefoon data verbruikt wanneer ik gebruik maak van WIFI en mijn data uitstaat. Nu ben ik geen telecomspecialist, maar ik weet wel dat een telefoon geen data verbruikt wanneer dataverbruik volledig uitstaat. Ook het zoeken naar WIFI signalen zou data kosten volgens Simpel, maar nogmaals, wanneer alleen WIFI is ingeschakeld en dataverbruik niet, zal een telefoon geen data verbruiken.

    Daarnaast ben ik ook niet bereikbaar in het buitenland (Duitsland, België, Spanje) met verschillende toestellen. Het reactie hierop was dat ik mijn roaming aan had staan en dat ik dus gewoon had moeten kunnen bellen. Wanneer Simpel nog iemand nodig heeft die haar klanten goed, vriendelijk en met de juiste informatie te woord wil staan mogen ze me bellen, mits ik niet in het buitenland zit natuurlijk. Zo ver ik weet heeft roaming namelijk niets met bellen te maken.

    De enige oplossingen die Simpel biedt zijn voor hen erg simpel. Of ik moet mijn contract afkopen, wat me 12 x €13,50 gaat kosten, of ik moet het maar accepteren en mijn contract uitzitten. Ik ben klaar met Simpel en hun standaardantwoorden die ze aan mij, maar ook aan vele anderen op het internet geven. Simpel is een bedrijf waarbij niet de klant, maar zijzelf voorop staan. Oplossingsgericht denken en inlevensvermogen zijn termen die het bedrijf nog niet kent en Simpel is vooral simpel voor dit bedrijf dat overal gemakkelijk van af wil komen in plaats van simpel voor de betalende klant.
    • Goedkoop
    • Duurkoop.
    • Geen inlevingsvermogen.
    • Niet geïnteresseerd in de klant.
    • Eigen belang boven het belang van de klant
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. RK op 30-8-2016 om 13:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de zomer van 2015 heb ik een abonnement bij Simpel afgesloten. Tot 2016 ben ik hier redelijk tevreden mee geweest, op één ding na. Ik ben toendertijd overgestapt van en abbonement van 1GB internet bij T-Mobile naar een abbonement van 2GB bij Simpel, wat onderdeel is van T-Mobile. Waar ik met 1GB internet vaak de laatste paar dagen van de maand over mijn bundel ging, was dit bij 2GB bij Simpel nog eerder. Vreemd, want mijn datavebruik is niet erg intensief. Ik gebruik het voornamelijk voor whatsapp en uiteraard scroll ik ook wel eens door andere social media heen, hier moet ik bijzetten dat ik wanneer ik 3G aan heb staan, ik geen filmpjes op Facebook/Dumpert/Youtube, noem het maar op, kijk. Dit was een vreemde situatie, maar acceptabel omdat het abbonement zo goedkoop was (€13,50 per maand).
    In mei 2016 kreeg ik een rekening van €34,-. Dit betekent dat ik €20,50 over mijn bundel was gegaan. Op 27 mei heb ik een SMS bericht gehad met de melding dat ik 100% van mijn internet had verbruikt, dit wil zeggen dat ik in vier dagen tijd €20,50 aan kosten heb gemaakt, terwijl ik op mijn werk en thuis gebruik maak van WIFI en mijn data uitzet. Vervolgens heb ik eerst via mail contact opgenomen met Simpel om uitleg te krijgen. Ik kreeg een no-reply mail terug met veel schrijf- en spelfouten waarin mij duidelijk werd gemaakt dat ik de details op mijn factuur op Mijn Simpel kon zien. Hier is echter alleen te zien dat ik €20,50 aan extra internetkosten gemaakt heb, verder niets.

    Ik heb dit naast me neer gelegd in de hoop dat het een incident was. In augustus 2016 is het helaas weer raak. Ik wist dat ik deze maand geen WIFI zou hebben op mijn werk waardoor de kans aannemelijk zou zijn dat ik over mijn bundel zou gaan. Hierdoor heb ik een plafond ingesteld, in eerste instantie op €26,-. Een week geleden kreeg ik een waarschuwingsSMS dat ik mijn plafond bijna had bereikt. Ik heb toen mijn plafond verhoogd naar €31,- en mijn internet uitgezet, zo kan ik in gevallen van nood altijd nog mijn internet aanzetten. Tot het moment van schrijven heb ik mijn internet nog niet aangehad. Tot mijn verbazing heb ik afgelopen zondag wel een SMS bericht gehad met daarin de melding dat ik mijn plafond heb bereikt.

    De dag erop gelijk Simpel maar gebeld om uitleg te vragen, na wederom 20 minuten in de wacht werd ik te woord gestaan. De medewerkster moest een aantal dingen uitzoeken en zette mij wederom in de wacht. Een kwartier later was ze bij me terug. Ze vertelde me hetzelfde als dat ik in mei heb gehoord. Wij zien dat je op 26 augustus je plafond hebt verhoogd en dat je op 26 augustus voor het laatst gebruik hebt gemaakt van data, correct. Ze wist me ook te vertellen dat ik op op het moment van het verhogen van mijn plafond ik direct €6,- heb verbruikt waardoor ik mijn plafond direct weer bereikt had. Dat dat SMS bericht een paar dagen later pas bij mij binnenkwam, konden zij zogezegd niets aan doen. Ze mogen mijn gedetailleerde datagegevens ook niet verstrekken in verband met privacy. Die gegevens die zijn ergens te vinden, als Simpel ze zelf niet mag verstrekken, probeer dan op zijn minst te vertellen waar ik ze dan kan vinden.

    Dit gebeurde niet, wel komen ze met oplossingen. Het kan namelijk volgens Simpel zo zijn dat mijn telefoon data verbruikt wanneer ik gebruik maak van WIFI en mijn data uitstaat. Nu ben ik geen telecomspecialist, maar ik weet wel dat een telefoon geen data verbruikt wanneer dataverbruik volledig uitstaat. Ook het zoeken naar WIFI signalen zou data kosten volgens Simpel, maar nogmaals, wanneer alleen WIFI is ingeschakeld en dataverbruik niet, zal een telefoon geen data verbruiken.

    Daarnaast ben ik ook niet bereikbaar in het buitenland (Duitsland, België, Spanje) met verschillende toestellen. Het reactie hierop was dat ik mijn roaming aan had staan en dat ik dus gewoon had moeten kunnen bellen. Wanneer Simpel nog iemand nodig heeft die haar klanten goed, vriendelijk en met de juiste informatie te woord wil staan mogen ze me bellen, mits ik niet in het buitenland zit natuurlijk. Zo ver ik weet heeft roaming namelijk niets met bellen te maken.

    De enige oplossingen die Simpel biedt zijn voor hen erg simpel. Of ik moet mijn contract afkopen, wat me 12 x €13,50 gaat kosten, of ik moet het maar accepteren en mijn contract uitzitten. Ik ben klaar met Simpel en hun standaardantwoorden die ze aan mij, maar ook aan vele anderen op het internet geven. Simpel is een bedrijf waarbij niet de klant, maar zijzelf voorop staan. Oplossingsgericht denken en inlevensvermogen zijn termen die het bedrijf nog niet kent en Simpel is vooral simpel voor dit bedrijf dat overal gemakkelijk van af wil komen in plaats van simpel voor de betalende klant.
    • Goedkoop
    • Geen inlevingsvermogen.
    • Lijken totaal niet geïnteresseerd te zijn in de klant.
    • Slechte communicatie.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 30-8-2016 om 16:09
    Beste RK,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik zie dat u deze melding ook al op een andere site heeft gegeven.
    Op deze site heb ik u verzocht uw melding en uw klantgegevens door te geven via het e-mailadres vragen@simpel.nl.
    Bij deze verzoek ik u dit nogmaals.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnteresseerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  3. Rina op 30-8-2016 om 09:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Laat ik voorop stellen dat ik tot een maand geleden heel tevreden over Simpel was. Maar nu kreeg ik halverwege vorige maand een bericht dat ik over mijn datalimiet zat. Dat was vreemd, want ik heb 300 mb en overal wifi. Daarnaast heb ik ook een programmaatje op mijn mobiel; Dodol, dat precies bij houdt wat ik verbruik. Die gaf op dat moment aan (en de hele rest van de maand, omdat ik meteen mijn internet uitgezet heb) 59 mb verbruik. Dus maar gereageerd naar Simpel, 3 berichtjes en na meer dan een week eindelijk antwoord. Hun antwoord: dat Dodol niet accuraat zou zijn en ik precies na kon kijken wanneer en hoeveel dat verbruik geweest was. Dat dus ook gedaan. Wat blijkt; ik zou teveel mb verbruikt hebben op momenten dat dat onmogelijk. 22-7 om 7.52 uur zou ik 129,82 mb verbruikt hebben, dit is een tijdstip dat ik net in de auto stap om naar mijn werk te vertrekken en echt niet met mijn telefoon bezig ben geweest. Dit lijkt op een verkapte vorm van Simpel om toch meer inkomsten te krijgen. Zo wordt goedkoop duurkoop. Ik waarschuw nu dus ook iedereen in mijn omgeving voor deze praktijken. Ik ben nu iets panischer dat me dit vaker geflikt gaat worden. Simpel hoeft klaarblijkelijk niets te bewijzen en ik heb geen poot om op te staan. Fatsoenlijke reacties krijg ik niet van Simpel. Zo jammer.
    • Goedkoop abonnement, zolang je niet belazerd wordt.
    • Sowieso de klantenservice, die totaal onbereikbaar is, of meer dan een week later pas reageert en dan geen passende antwoorden geeft.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 30-8-2016 om 09:30
    Beste Rina,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de klantenservice.

    Daarnaast geeft u aan dat het internetverbruik niet klopt, omdat de tijden niet logisch zijn.
    De tijden die op de specificatie te zien zijn, zijn de tijden waarop het internetverbruik verwerkt is.
    Omdat een internetsessie die overdag gestart wordt, 's avonds kan eindigen, wordt het internetverbruik altijd 's nachts verwerkt. Op die manier wordt er overzichtelijk duidelijk hoeveel internet er elke dag gebruikt wordt.

    Daarnaast kan het zijn dat Dodol vanaf een andere datum rekent, waardoor het internetverbruik niet overeen komt met wat Simpel aangeeft.
    Het best kunt u gebruik maken van het actueel verbruik op uw persoonlijke pagina Mijn Simpel. Deze is tot de minuut bijgewerkt en geeft het best weer hoeveel data er nog in de bundel zit.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  4. Hanneke op 29-8-2016 om 16:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Extreem slechte service. Op de dag waarop het nummerbehoud werd overgezet konden we niet bellen. Op zaterdag waren ze dicht, terwijl op de website stond dat ze open zouden zijn. Op maandag een half uur in de wacht te staan, om vervolgens te horen dat ik rustig moest afwachten (hoe lang wist de medewerker niet). We weten nu dus nog steeds niet wanneer we wel kunnen bellen en ik moet waarschijnlijk nog een keer eindeloos in de wacht hangen.
    • Goedkoop.
    • Klantenservice.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 30-8-2016 om 09:26
    Beste Hanneke,

    Bedankt voor uw bericht.

    Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de service en dat u niet kon bellen.

    Wanneer het telefoonnummer over gezet wordt, kan het inderdaad even duren voordat het bellen, sms'en en internetten werkt.

    Indien u hier nog steeds last van heeft, wil ik u vragen uw klantgegevens te sturen naar vragen@simpel.nl.
    Wij kunnen uw melding dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  5. Ricardo op 28-8-2016 om 07:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice is erg slecht, mails worden pas na 3/4 dagen beantwoord met een standaard mailtje zonder oplossing. In het weekend of avond zijn ze niet beschikbaar. En aan de telefoon wordt gewoon doodleuk verteld dat ze niks voor me kunnen doen.

    Mijn probleem is namelijk dat ik geen internet heb in het buitenland, mijn APN instellingrn staan goed volgens de website, mn telefoon werkt prima en het bereik zelf is ook gewoon volledig.

    Na wat rondkijken op internet blijky dat ik bij lange na niet de enige ben, er zijn heel veel anderen mer het zelfde probleem. Erg jammer want waarschijnlijk wordt op mn openbare bericht hier wel snel gereageerd.
    • De prijs is heel scherp vergeleken met anderen.
    • De klantenservice en hawr bereikbaarheid, zorg dat je ook in het weekend gewoon bereikbaar bent en reageer binnen een dag terug op mails. 4 dagen wachten is echt niet van deze tijd!
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 30-8-2016 om 09:24
    Beste Ricardo,

    Bedankt voor uw bericht.

    Wat vervelend om te lezen dat je geen internet hebt in het buitenland.

    Het is op dit moment helaas ontzettend druk op de klantenservice, waardoor het soms iets langer duurt voordat alle klanten reactie krijgen.

    Omdat ik uw melding graag in behandeling wil nemen, wil ik u vragen om uw klantgegevens te sturen naar vragen@simpel.nl.

    Zodra wij uw klantgegevens hebben ontvangen, kan er verder onderzoek gedaan worden naar het probleem.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  6. Saskia Verweij op 26-8-2016 om 00:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    wauw wat een klantvriendelijkheid.

    bel je naar simpel toe omdat je bijna geen bereik hebt binnenshuis, dus sta je buiten te bellen. krijg je iemand aan de telefoon die je eerst 3 keer in de wacht zet (om te vragen hoe ze mijn klacht moet afhandelen) en je daarna vraagt om 3 voorbeelden te verzamelen van wanneer je geen bereik hebt, op welke tijden en waar. Oke best apart want dat heb ik haar net daarvoor verteld. maar oke. dan vraagt ze me te bellen met de telefoon naar een nummer om te kijken wat dat doet. (erg slim want ik bel haar met de telefoon), vervolgens kom je weer in de wacht te staan en word de verbinding verbroken. dan ben ik iemand die gewoon weer terug belt en weer word de verbinding na verbroken. Daarna belt mijn broertje met hetzelfde probleem. weer een paar keer in de wacht en vervolgens is de reactie van de dame. ja wij kunnen er niks aan veranderen het enigste wat je kan doen is het abbonnement opzeggen. Geen stijl.

    simpel helpt je dus niet! ze weten niet hoe en ze zijn je liever kwijt dan rijk.

    ik stap in ieder geval over want een abbonnement bij simpel is zonde van je geld!!!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 26-8-2016 om 08:53
    Beste mevrouw Verweij,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid geholpen bent en dat u slecht bereik heeft op uw huisadres.

    Wij zijn ervan op de hoogte dat klanten soms niet door de wachttijd heen komen en zijn hard op zoek naar waar het hier fout gaat.

    Omdat ik graag uw melding in behandeling wil nemen en u zo goed mogelijk wil helpen, wil ik u vragen uw klantgegevens en uw verhaal te sturen naar vragen@simpel.nl.

    Zodra uw e-mail ontvangen is, zullen wij uw melding direct in behandeling nemen.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  7. Sil op 24-8-2016 om 10:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb sinds juli 2015 een abonnement bij simpel (240min , onbeperkt sms en 1gb internet)
    Bestellen, nummerbehoud en leveren ging supervlug

    Bereikbaarheid in belgie afgelopen maand was goed
    Enig minpunt is dat ik thuis ( rand van Middelburg zuid) niet 100% bereik heb, daardoor vaste telefoon nog behouden. M'n werk06 van Vodafone heeft thuis ook niet altijd bereik
    • Snelle levering
    • Heldere facturen
    • Prijs/ kwaliteit
    • Bereik rand Middelburg zuid
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Laura op 24-8-2016 om 10:45
    Beste Sil,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw abonnement van Simpel.

    Helaas is het bereik in Zeeland niet altijd even goed. Dit heeft helaas met het water te maken.
    Echter is Simpel altijd bezig om haar product te optimaliseren en het bereik beter te maken. Ik kan u niet beloven dat dit in de toekomst beter wordt, maar wij zijn hier mee bezig.

    Wel fijn om te lezen dat het bestellen, nummerbehoud en leveren supervlug ging.

    Nog heel veel plezier met uw abonnement!

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
    Sil op 24-8-2016 om 11:28
    Beste Laura,
    Dank voor snelle reactie.
    Ik woon op de grens tussen Middelburg en Oost-Souburg, daar zit geen water tussen. Als ik in Erasmuspark loop ( tussen Erasmuswijk en kanaal door Walcheren heb ik ook slecht bereik. Zou fijn zijn als jullie dat kunnen verbeteren,. Gr Sil
  8. Anoniem op 22-8-2016 om 22:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste laura&Remco!

    Doe wat aan jullie standaard zinnetje zeg op de reactie van de klanten. En help hun eens, wat dit slaat negers op!
    • Ha geen een want ze doen niks mee, als ik dit hadnl geweten zou ik simpel nooit kiezen!
    • Het zinnetje verbeteren elkeer zelfde met die Feedback enz.... Doe wat aan, en help je klanten eens idioot!
    Reacties
    Laura op 23-8-2016 om 16:33
    Beste Anoniem,

    Bedankt voor uw reactie.

    Zoals u kunt begrijpen, kunnen wij hier geen volledige gesprekken voeren met onze klanten en kunnen wij ook de klantgegevens niet openbaar neerzetten.

    Vandaar dat wij onze klanten vragen om een e-mail te sturen, zodat wij deze meldingen in behandeling kunnen nemen. Dit gebeurd dan zonder dat anderen hun gegevens kunnen inzien.

    Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u deze altijd sturen naar vragen@simpel.nl

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  9. Anoniem op 21-8-2016 om 19:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    e bedrijf ooit van 2016!

    Alles begon in zomervakantie 2016 (wat nu nog aan de gang is) ik ben met me stiefmoeder en me Vader op vakantie in zakynthos. Zoals altijd heb ik problemen met het internet van buitenland! Dit keer is me vader er achteraan gegaan en bleek dat mij mobiel niet was goed ingesteld en nadat was me internet goed
    10 dagen later ben ik in nederland en ga ik 2 dagen later naar Frankrijk met me Moeder en Broer, in de auto doet internet gewoon. In luxemburg en duitsland is het normaal maar als ik de grens van Frankrijk binnenkom is me internet stil

    HIER gebeurt het dan, het stopt er mee de teken van internet staat aan de roming staat aan netwerk is goed maar geen Google of facebook! Me broer app met simpel en zegt dat ik alles handmatige moet instellen via de site (Mij vader heeft dat ook gedaan in zakynthos) zo en dan gedaan maar niks werkt. Na gedoe met appen naar simpel bel ik ze en leg ze het verhaal een mevrouw zegt! "Doe het simkaart van u in ander telefoon, en kijk wat het doet." Me broer doet mij simkaart in zijn mobiel maar niks doet. (Ik belde met andere telefoon) De mevrouw zegt "ik stuur bericht naar de technische dienst en die bellen je terug" het is week later en raad eens 2 keer

    Ze hebben nooit terug gebeld. Andere mening van simpel is de te laat bericht van platform! Als ik over me internet ben of bijna er over heen ben hoor je berichtje te krijgen ik krijg hem altijd 10 dagen te laat en me vader moet dan geen 15 euro bealen maa 45! Het is wardeloose bedrijf, klantenservice is heel onvriendelijk en helpen bijna nooit! Ik raad het je niet aan
    • Geen een
    • Alles
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      4
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Remco op 22-8-2016 om 16:30
    Beste Anoniem,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat je internet in het buitenland niet goed werkte.

    Natuurlijk zijn wij blij met alle feedback die wij krijgen. Ik wil u daarom ook vragen een e-mail te sturen naar vragen@simpel.nl onder vermelding van uw klantgegevens. Wij zullen uw melding in behandeling nemen als verbeterpunt voor onze klantenservice. Er zal zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden.

    Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  10. Thijs Luyten op 20-8-2016 om 19:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Super goed Prepaid kaartje voor Pokemon Go Ik speel het heel veel en het verbruikt weinig je betaald 4 euro voor de kaart en krijgt er 7.50 op
    • Super TOP
    • Geen
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Laura op 22-8-2016 om 16:26
    Beste meneer Luyten,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat leuk om te lezen dat je naar tevredenheid gebruik maakt van uw Simpel prepaid simkaart.

    Succes met pokemons vangen!

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
Laad meer ervaringen