Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 4 klanten beveelt Simpel aan.
75% niet en 25% misschien

Klantervaringen over Simpel

    D 2-5-2021 - 09:53

    Bij 2 verschillende abonnement hoge kosten gekregen. Abonnement van 10 euro rekening van 60 euro en abonnement voor kindje 2,50 kosten 40 euro. Bij beide stond de wifi tijdelijk uit.
    Mijn dochter kreeg wel een sms midden in de nacht tot 2 x toe. Dat 80% van de bundel en 100% gebruikt was. Dit heb ik nooit gezien. Wie stuurt zoiets midden in de nacht. Ik kreeg pas een mail toen het over de 40 euro ging. Ze was gewoon thuis. Doordat de wifi per ongeluk uit stond onnodige kosten.
    Bij andere abonnementen kan je gewoon verder internetten met lagere snelheid. Blokkeren is ook prima, maar als je 2.50 per maand betaald dat is per jaar 30 euro en dan betaal je nu in een maand 42,50? Dat is meer dan een jaar abonnementskosten. Lekker simpel, dat lijkt het, maar als ik eerder een mail had gekregen had ik de wifi kunnen aanzetten. Pas bij 40 euro waarschuwen per mail is belachelijk. Simpel verdiend hier veels te veel geld mee. En er zijn te weinig mensen die dit melden.
    In 1 avond waren de kosten 30 euro. Dat gaat toch nergens over?
    Ik ga overal deze review plaatsen zodat mensen gewaarschuwd zijn.
    Stel gelijk een plafond in of ga gewoon voor een betere en eerlijkere profider. Malafide gedoe.

    • Transparant zijn, zorgen dat mensen niet meer kwijt zijn dan hun abonnement kosten

    Reacties

    hugo 12-6-2021 - 13:27
    Heb precies hetzelfde gehad, slaat nergens op. Het is gewoon een grote geldfabriek. Voor dat plafond instellen betaal je trouwens nog extra geld per maand bovenop je huidige abonnementskosten..
    4
    Klachtenafhandeling: 4
    Prijsstelling: 4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    R. Mekking 22-3-2021 - 10:16

    Net gebeld met de helpdesk over aanbiedingen van simpel. Na zes jaar bij simpel is het niet mogelijk om het abonnement aan te passen/ verlengen! “Had u beter op de afloopdatum moeten letten” Daar kunnen we niets aan veranderen! Word je toch simpel van!

    • Geen
    • Zie hierboven, een beetje coulance voor bestaande klanten
    3
    Facturering: 3
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 4
    Prijsstelling: 5
    Peter Dokter 25-10-2020 - 09:22

    Zeer slechte klantenservice. Deze doet werkelijk helemaal niks voor je. Daarnaast krijg je steeds minder voor hetzelfde geld.

    5
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: 8
    Lotte 5-10-2020 - 10:50

    De klantenservice is echt heel slecht. Ze praten wel met je, maar lossen niets voor je op. Er was bij mij ineens 3000 MB verdwenen, niet mijn fout en ook niet per se die van hen, maar zij zijn wel degene die het kunnen oplossen of een vervelende situatie zouden kunnen verbeteren. Ho maar, geven mij helemaal de schuld en weigeren mij ook maar van wat extra data te voorzien, waardoor ik 3 weken doormoest zonder data. Ga niet bij simpel, is mijn advies.

    6
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 8
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 8
    M. Ravensbergen 5-6-2020 - 13:13

    Als je een bundel hebt bij Simpel dan bieden ze je na verloop van tijd een verlenging van je abonnement aan. Als je dan niet goed oplet krijg je geen verlenging maar een totaal ander abonnement dat gewoon veel minder is voor dezelfde prijs.
    Als je dan probeert dit terug te draaien stellen ze zich zeer formeel op en verschuilen zich achter hun eigen regeltjes.
    Er wordt dan gezegd dat je een ander, duurder abonnement kan afsluiten.

    • Ze hebben de meest simpele en goedkoopste abonnementjes t.o.v. andere providers.
    • Geen misleidende aanbiedingen plaatsen. Dus niet een verlenging van je abonnement aanbieden als het in werkelijkheid om een wijziging van je abonnement gaat.
    1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Marie 23-5-2020 - 15:08

    Erg slechte ervaring met simpel. in totaal voor bijna 80 euro aan buiten de bundel kosten gemaakt die ik niet heb gebruikt. Ik let heel goed op hoeveel ik aan internet verbruik om geen extra kosten te maken. Ik let goed op me'n geld en moet 8 uur werken voor 80 euro. Je word van het kastje naar de muur gestuurd door de klantenservice. Ik overweeg een consumentenbond in te schakelen en vraag me af of meer mensen hier over na denken..?

    • -
    • Je word niet goed geholpen door de klanten service
    • Er worden kosten in rekening gebracht voor services die je niet gebruikt
    4
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 10
    R Kleijn 25-2-2020 - 09:04

    Simpel heeft in vergelijking met andere providers een slecht netwerk.
    De kans dat je geen ontvangst heb, vooral binnen, is groot, zelfs in de Randstad.
    Helaas zit ik nog 1 1/2 jaar aan vast.
    Advies aan anderen, probeer er achter te komen of je in je woning wel ontvangst heb voor je een 2 jarig abonnement afsluit.

    • Goedkoop
    • Zendvermogen van het netwerk.
    3
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Dm 1-2-2020 - 21:41

    Verschrikkelijk slechte provider
    Bied goedkope abonnementen aan maar brengt gigantisch hoge kosten in rekening voor buiten bundel gebruik die nooit gebruikt zijn maar die ze niet willen specificeren. Oplichters zijn het

    • Geen
    • Zijn gewoon oplichters
    1
    Facturering: 2
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Sharon 6-1-2020 - 11:45

    Onbeschofte en erg onvriendelijke klantenservice. Brengen veel te makkelijk extra kosten in rekening voor een eigen fout. Totaal niet behulpzaam.

    • .
    • Geen kosten in rekening voor een fout van eigen bedrijf. Niet de fout bij de klant of nieuwe provider neerleggen.
    3
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 1
    Pieter van der Molen 23-12-2019 - 23:21

    Abonnement netjes opgezegd. Heb bevestiging ervan gelukkig bewaard want ik ongvang nu dreigbrieven.
    Klantenservice onbereikbaar. Allemaal mails die niet beantwoord kunnen worden.

    • Was goedkoop, dat merk na beëindiging v h abonnement. Wat een sukkels.
    • Doe iets aan je administratie

    Reacties

    Pieter van der Molen 5-1-2020 - 18:53
    Grote fout gemaakt: ik was na 2 jaar vergeten dat je het abb geld achteraf betaald. Heb nu betaald plus de terechte boete. Excuses Simpel.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie