Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
21% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 34 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
65% niet
15% misschien
  1. Dolly op 6-2-2016 om 20:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben er via via achter gekomen dat die zogenaamde goede reviews van die simpele zielen van simpel zelf komen, kun je nagaan hoe geraffineerd ze zijn, trap er niet in het zijn oplichters
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Pieter van Simpel op 10-2-2016 om 18:02
    Beste meneer/ mevrouw Dolly,

    Wij stellen de feedback van al onze klanten zeer op prijs, ook als het punten ter verbetering zijn die we kunnen meenemen. Kan ik u wellicht ergens mee helpen? Als u een e-mail naar vragen@simpel.nl stuurt o.v.v. uw klantgegevens kom ik binnen 3 werkdagen bij u terug. U kunt ons uiteraard ook direct telefonisch bereiken op 0900 1418 (35 cent per gesprek).

    Met vriendelijke groet,

    Pieter

    Simpel
  2. Sam op 3-2-2016 om 21:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag de rechtszaak gewonnen tegen die oplichters
    Ze wilden mij een abonnement in de schoenen schuiven waar ik niet om gevraagd had
    Dus mensen mail ze niet, bel ze niet en kijk vooral niet op de site want dat zien ze al alsof je een abonnement wil
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Teun op 4-2-2016 om 08:13
    Hoop dat ze failliet gaan, vieze oplichters, hebben jullie wel door dat ze alleen een reactie plaatsen bij die ene die wel positief is, gelukkig is het merendeel negatief
    Peter op 7-2-2016 om 19:21
    Teun kijk een dag na je opmerking staan er ineens antwoorden, kijk naar de datums, hoe toevallig
    Pieter van Simpel op 9-2-2016 om 14:07
    Beste Sam,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik kan niet aangeven wat er verkeerd is gegaan met uw bestelling. Het is uiteraard niet mogelijk om een bestelling af te sluiten zonder akkoord vanuit de klant. Graag wil ik voor u nakijken wat er gebeurd is en of alles nu naar wens is afgehandeld.

    Kunt u een e-mail sturen naar vragen@simpel.nl met daarin vermeld uw naam, postcode en huisnummer? Dan kan ik dit voor u nakijken.

    Ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Pieter

    Simpel
    Sam op 11-2-2016 om 01:50
    Peter er staat duidelijk dat ik een rechtszaak heb gewonnen van jullie, wat wil je nog nakijken dan? Jullie hebben de boel willen oplichten, daar wil ik graag anderen voor waarschuwen, jullie maken valse beloftes in de hoop zo veel geld binnen te halen en als ik een rechtszaakan winnen dan help ik liever anderen om een rechtszaak te winnen dan jou uit te leggen wat er fout ging
  3. Nathalie op 3-2-2016 om 11:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Super slechte provider. Geen goeie klantenservice, ik krijg gewoon geen reactie op mijn mail. En als je wilt bellen dan moet je betalen per gesprek. Ook als je wilt bellen moet je bellen naar een 0800 nummer (klantenservice) die zij ten eerste al standaard hebben geblokkeerd. Geniaal bedacht.
    • GEEN!
    • Alles
    • Klantenservice
    • Klachtenafhandeling
    • Toegankelijkheid
    • Bereik
    • Facturering
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 15:12
    Beste Nathalie,

    Wat jammer om te lezen dat u de klantenservice nog niet als prettig heeft ervaren. Ik wil graag uw ervaring verbeteren.

    Uiteraard zorgt Simpel er niet voor dat u vanaf het begin geen klantenservices kunt bellen. Iedere klant kan ervoor kiezen om geen extra kosten te willen maken door een Plafond in te stellen, dit is absoluut niet verplicht. Een Plafond kan ook niet, of boven de abonnementskosten worden ingesteld zodat u gewoon alle klantenservices kunt bellen. Dit Plafond kan ook op ieder moment aangepast worden.

    Graag ontvang ik uw vraag of verzoek via het e-mailadres vragen@simpel.nl zodat ik uw punten in behandeling kan nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  4. Erik op 3-2-2016 om 09:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Instabiele verbinding verder is overschrijding van je abonnement enorm duur bijna nooit 3g verbinding
    • Goedkope provider
    • Betere verbindingen en flexibeler abonnement
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Online dienstverlening:
      4
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 14:53
    Beste Erik,

    Wat jammer om te lezen dat u geen stabiel internet ervaart. Hier kunt u kijken hoe de dekking in uw situatie is: http://dekking.t-mobile.nl/Code/WebPortals/Networks/UI/CoverageWeb/Default.aspx?parent=pub-simpel.
    Als u zelf niet over uw abonnement heen wilt gaan, dan kunt u gemakkelijk een Plafond instellen via 'Mijn Simpel'.

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  5. Dimme op 30-1-2016 om 18:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds 11 januarie een abonnement bij simpel van 2000mb en onbeperkt bellen en sms voor €15 per maand. Behoorlijk goedkoop naar mijn idee en daar kan ik dan ook niks slechts over zeggen. Alleen kreeg ik laatst een berichtje dat 100% van mijn internet verbruikt was. Toen ik dit na ging checken op de mijn simpel app stond er dat ik 1335 van de totalen 1335mb verbruikt had en dat is dus geen 2000mb. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar simpel hoe dat nou zat. Na 2 dagen kreeg ik een vaag mailtje terug dat mijn abbonement niet aan het begin van de maand is ingegaan en dat ik daarom niet de totalen 2000mb voor een volle maand heb gekregen. Alleen heb ik wel gewoon voor de volle maand betaald. En verder vind ik het ook erg duur als ik buiten mijn abbonemet om ga internetten(15cent per MB) terwijl ze verder geen extra bundel aanbieden die je dan net als bij bijvoorbeeld t-mobile bij kan kopen als je internet binnen je abonnement op is. Kortom een aanrader als je nooit over je bundel heen gaat maar persoonlijk baal ik erg dat ik nu met een 2jarig abonnement van simpel opgescheept zit. En was ik achteraf toch veel liever bij t-mobil gebleven waar je tenminste ook duidelijk zijn bij de klantenservice.
    • Goedkoop zolang je binnen je abonnement blijft
    • Het zou handig zijn als je net als veel anderen providers een internet bundel bij kan kopen als het internet binnen je abonnement op is. (Bij t-mobil kon je bijvoorbeeld voor €5 500Mb bijkopen. Ipv dat je 15cent per MB moet gaan betalen)
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      5
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Tevreden klant op 2-2-2016 om 08:39
    Je bent op 11 januari klant geworden en je mb worden dan naar evenredigheid verreken, deel 2000 door 30 en doe dat keer 19 van jou werkelijke gebruiks dagen en het klopt.
    En je betaald niet de volle maand hoor.
    Dat verrekenen ze in de volgende factuur.........
    Mensen beter de voorwaarden lezen!!!!
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 12:08
    Beste meneer, mevrouw Dimme,

    Ik kan mij voorstellen dat de facturatie van de eerste maand voor u onduidelijk was. Het klopt inderdaad dat klanten vaak niet de eerste dag van de maand bij ons binnenkomen waardoor de bundel naar verhouding gebruikt kan worden. Hoeveel er precies de eerste maand verbruikt kan worden is te zien in 'Mijn Simpel'. Zoals u aangaf wordt er een volledig maandbedrag in rekening gebracht zodra u klant wordt. Achteraf wordt dit in de tweede maand rechtgetrokken. In de tweede maand hoeft u dus geen hele maand te betalen. Verder is het altijd mogelijk om een Plafond in te stellen waardoor u controle over uw kosten houdt.

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  6. Silvia Bolwerk op 28-1-2016 om 22:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij activeren al 4 dgn binnen 80% van internet bundel op...met 1000mb pfff en hele dag werken vaag zogenaamd hoog verbruik.

    Slechte irritante medewerker aan tel
    Met een eigen mening en geen inlevingsvermogen en niet probleem oplossend gadver met 3 abbo's bij ze nog 24 mnd vast gadver vies bedrijf
    • Geen
    • ZIE 1
    • KLANT IS KONING
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 12:29
    Beste mevrouw Bolwerk,

    Wat jammer om te horen dat het niet duidelijk was dat de bundel in de eerste maand naar verhouding gebruikt kan worden en dat in 'Mijn Simpel' zichtbaar is hoeveel MB u de eerste maand kunt gebruiken. Ik zal deze feedback meenemen. In de tweede maand wordt de factuur rechtgetrokken zodat u dan minder hoeft te betalen. Ik vind het belangrijk dat u vriendelijk te woord wordt gestaan. U bent dan misschien geen koning, maar in mijn ogen toch zeker wel een koningin.

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  7. Els Teussink op 23-1-2016 om 14:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Had ik maar eerder deze reviews gelezen dan was ik er nooit aan begonnen. Regelmatig krijg ik geen kiestoon of valt het gesprek dood. Voor de prijs ben ik overgegaan van Ben naar Simpel maar ik ben nu aan het uitzoeken hoe ik van mijn 2 jarig abonnement af kan komen.
    • geen
    • alles
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 28-1-2016 om 11:22
    Beste mevrouw Teussink,

    Dank voor het achterlaten van een beoordeling.
    Wat vervelend om te lezen dat u onvoldoende bereik ervaart. Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Ik wil u daarom adviseren om de dekkingskaart te raadplegen: http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingskaart. Op de kaart kunt u zowel het bereik binnenhuis als buitenshuis controleren. Wanneer het bereik op de betreffende locatie goed is volgens de dekkingskaart, kan het ook zijn dat het aan het toestel ligt, de instellingen of de aanmelding op ons netwerk. Stuurt u mij in het laatste geval alstublieft een e-mail (anna@simpel.nl) o.v.v. uw klantgegevens zodat ik onze technische dienst kan vragen om dit te onderzoeken.

    Met vriendelijke groet,

    Anna
    Simpel
  8. Jeroen op 19-1-2016 om 20:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring met Simpel.nl is tot nu toe bedroevend. In al die jaren heb ik nog nooit zo'n slechte provider meegemaakt. Slecht door de lakse houding van Simpel.nl op vragen die je stelt. Kom je eenmaal buiten je limiet gebruik dan is het dik kassa. Ik mocht bijna 100 euro extra betalen voor 1000 mb (1 gb). Vervolgens kun je mailen wat je wilt, er volgt geen 1 duidelijke reactie. En in 2 keer hebben ze mijn naam ook verkeerd geschreven.
    Zo simpel is het toch niet? Ken je klanten en los het op!
    • geen
    • heel veel. Neem je klant serieus en doe vooral wat aan je bereik/Klantenservice.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 10:32
    Beste Jeroen,

    Wat jammer om te horen dat u boven uw bundel uit bent gekomen. Via uw persoonlijke pagina 'Mijn Simpel' kunt u altijd een Plafond instellen om uw kosten onder controle te houden. Simpel stuurt ook altijd een sms'je bij 80% van de internetbundel.

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  9. G.F. van Bragt op 15-1-2016 om 23:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik gebruik simpel al bijna vanaf het begin en ik ben niet ontevreden. Ik lees wat andere reviews over het internet en ik met ze daar gelijk in geven. Ik haal de 3G eigenlijk nooit, ook niet met een gloednieuwe telefoon die zelfs 4G ondersteund en dus ook met een sterke antenne.
    • goed betaalbaar, geeft duidelijk via sms aan wanneer een plafond bereikt wordt.
    • beter internet bereik en ik heb weinig gezeur met ze. Als ik teveel verbruik, betaal ik ook meer.
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      8
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    richardthuis op 20-1-2016 om 10:40
    Bedankt voor de beoordeling. Ik wilde eerst gaan voor de 10 euro per maand aanbieding maar dan wil je wel normaal gebeld kunnen worden. Deze beoordelingen lezend zie ik er vanaf. Geen Simpel voor mij.
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 10:29
    Beste meneer, mevrouw Van Bragt,

    Wat leuk om te lezen dat u al zo lang klant bent bij Simpel. Ik zie dat u ook gebruik maakt van een Plafond, dat is inderdaad heel handig om uw kosten onder controle te houden. De dekking in uw omgeving kunt u hier bekijken: http://dekking.t-mobile.nl/Code/WebPortals/Networks/UI/CoverageWeb/Default.aspx?parent=pub-simpel
    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
  10. Tjerk tuinstra op 15-1-2016 om 13:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben sinds 2009 bij simpel en heb nog nooit geen problemen gehad
    • Goede service
    • Sneller internet
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Sascha van Simpel op 4-2-2016 om 10:14
    Beste meneer Tuinstra,

    Altijd fijn om van trouwe klanten te horen hoe ze de dienstverlening ervaren!

    Met vriendelijke groet,

    Sascha

    Simpel
Laad meer ervaringen