Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

26% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 96 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
66% niet
8% misschien
  1. liseth op 23-9-2016 om 11:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit problemen gehad bij simpel.. altijd lekker goedkoop tot vandaag, namelijk er ineens 66 euro word afgeschreven in plaats van 16 euro maar kan gebeuren dus ik neem contact op met de klantenservice(daar zijn ze voor toch?). Zo gezegd zo gedaan na een aantal minuten krijg ik een jongedame aan de telefoon die mij verteld dat zij er niks aan kan doen en ik over mijn bundel ben gegaan 48 euro... beetje veel niet/???? Dus ik vertel de jonge dame dat ik een belplafon heb ingesteld dus niet meer als 22.50 buiten mijn bundel kan zitten waarop ze antwoord dat niet waar is en ik maar eigelijk gewoon de kosten ga betalen,,,,,,,, dus niks aan de klanten service. Ik ben woedend ik zal namelijk weinig over mijn bundel heen hebben gezeten maar dat ik meer als 48 aan internet erover heen zit is echt belachelijk!!! met alleen 1 sms je hebt 100% van je bundel verbruikt!! ik weet wel dat als mijn contract afloopt ik mooi ergens anders een abonnement afsluit.
    • nooit problemen mee gehad tot vandaag.
    • -Klantenservice is waardeloos.
    • -Misschien iemand die klanten wel kan helpen!!!
    • -Een beetje vreemd dat iemand ineens 48 euro meer moet betalen zonder waarschuwing!!???
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Laura op 26-9-2016 om 13:35
    Beste Liseth,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u kosten buiten de bundel gemaakt heeft.

    Helaas kan ik uw gegevens er niet bij zoeken, dus kan ik dit niet nakijken voor u.
    Wel is het zo dat er bij 80% van het internetgebruik een sms verzonden wordt en bij 100% van het internetgebruik. Hierna vallen de kosten buiten de bundel en worden hier ook buitenbundelkosten voor gerekend.

    Een plafond instellen is inderdaad een goede manier om ervoor te zorgen dat de kosten niet te hoog kunnen oplopen.

    Om u verder te kunnen helpen, heb ik helaas klantgegevens nodig.
    Indien u nog andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 088-1005757 of via het contactformulier op de website.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  2. N op 21-9-2016 om 16:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een bellen only abonnement afgesloten voor mijn dochter. Er was op dit geen internet mogelijk, dus de instellingen op de mobiel hoefde niet uitgezet te worden. Via wifi kon ze dus wel gewoon internetten. Een leuke aanbieding van 100MB voor 7.50 per maand afgesloten per 1 september. Dat leek me wel leuk voor haar. Nu blijkt dat Simpel al eerder het 3G internet heeft opengezet en heeft mij dochter voor 100 euro in 2 dagen kosten gemaakt op 24 en 26 augustus, terwijl mijn abbo internet pas ingaat per 1 sept. Klantenservice reageert per reactie op het ingezonden formulier: "U heeft voor ingang van uw abonnement al gebruik gemaakt van het internet dat buiten uw bundel valt. Hierdoor heeft u buitenbundel kosten gemaakt." Dit kan niet waar zijn! Wat mij betreft een typische fout van Simpel om het internet op het abbo al vroeger open te zetten en de klant ervoor op te laten draaien.
    Wat een flauwe manier om extra inkomsten te genereren! Simpel? Ik zou zeggen doe het niet!
    • Die hebben ze wel, qua prijs, maar als je erin stinkt ben je kennelijk de sjaak
    • Zie motivatie
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    N op 21-9-2016 om 16:35
    100MB moet zijn 1000MB
    Laura op 26-9-2016 om 13:32
    Beste N,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat uw dochter kosten buiten de bundel gemaakt heeft door het gebruik van internet.

    Wanneer de bundels gewijzigd worden van een bundel zonder internet, naar een bundel met internet, wordt het internet inderdaad direct actief. De bundels worden toegevoegd aan het systeem wat elke maand de nieuwe bundels geeft. Dit zijn twee stukken van het systeem wat los staat van elkaar.
    Omdat het internet al eerder actief wordt dan de bundel, wordt er na de bundelwijziging en in de bevestiging van de bundelwijziging, aangegeven dat het internet direct actief wordt.
    Ik snap dat dit verwarrend kan zijn. Echter zorgt dit ervoor dat het internet ook daadwerkelijk gebruikt kan worden als de bundels starten, zodat klanten niet zonder internet zitten terwijl zij wel een internetbundel hebben.

    Indien u verder nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088-1005757 of via het contactformulier op de website.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  3. Buijs op 21-9-2016 om 14:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al 6 weken een klacht die niet goed verhopen wordt. Ik kan niet gebeld worden. IK moet 3 keer door een ander gebeld worden. Zijn kunnen mij niet bellen voor de proef? Hebben zij geen telefoon?. Mijn sim kaard moet in een ander toestel. Waarom? want ik heb een nieuwe en die mogelijkheid heb ik niet.Ik moet als aandragen.Ze zetten de datagebruik aan kosten 50 euro. Extra resetten 20 euro Ben onbereikbaar Waar voor is de servies afdeling ?
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Laura op 26-9-2016 om 13:28
    Beste Buijs,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u al 6 weken een klacht heeft die niet goed verholpen wordt. Daarnaast geeft u aan dat u niet snap waarom bepaalde tests uitgevoerd moeten worden.

    Wanneer een klant problemen heeft met bijvoorbeeld bellen, moeten er enkele oorzaken uitgesloten worden. Om die reden wordt u gevraagd om enkele tests uit te voeren.
    Wanneer uit deze tests geen duidelijke aanleiding komt, wordt het probleem doorgestuurd naar de technische dienst. Zij hebben voorbeelden nodig, zodat zij het probleem kunnen zoeken op het netwerk.
    Ik wil u dan ook verzoeken om de tests die u aangereikt zijn, uit te voeren en hierna contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan via telefoonnummer 088-1005757 of via het contactformulier op de website.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  4. Barmes op 19-9-2016 om 18:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Proberen zich mooier voor te doen dan ze zijn, hebben niet overal bereik, laten je dat niet eerlijk weten tenzij je ergens klachten over hebt dan komen ze ineens met die uit spraak.
    Bij opzegging flikken ze het nog om maanden later met een faktuur te komen voor incassokosten terwijl er nooit een mail of papieren faktuur is opgestuurd als herinnering hierover.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      2
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 21-9-2016 om 09:40
    Beste Barmes,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u het idee heeft dat Simpel zich mooier voor doet dan ze zijn.

    Indien u problemen heeft met het bereik in uw omgeving, kunt u dit aangeven. Er kan dan een onderzoek gedaan worden waar het probleem door veroorzaakt wordt en of dit in de nabije toekomst verholpen zal worden.

    Indien u hierover verder nog vragen heeft, raad ik u aan contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, of door het contactformulier op de website in te vullen.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  5. Elke op 18-9-2016 om 14:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De klantenservice is heel slecht. Er wordt wel gereageerd op vragen/klachten maar elke keer met standaard antwoorden die totaal niet van toepassing zijn. Heb heel lang door moeten vragen en zeuren (je moet bijna wel onbeleefd gaan doen) voordat er een antwoord komt wat enigszins van toepassing is op de situatie. Schuiven het heel makkelijk af op 'eigen probleem' en 'eigen fout'.
    • Zeer slechte klantenservice. Geen klantvriendelijkheid en doen ook geen moeite om klanten te houden. Geen aanrader wat dat betreft.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Laura op 19-9-2016 om 20:37
    Beste Elke,

    Bedankt voor je reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat je de klantenservice als heel slecht ervaart.

    Ik wil je melding graag verder onderzoeken en meenemen in onze overwegingen. Ik wil je daarom vragen om je melding en je klantgegevens door te sturen via het contactformulier op de website.
    Zodra we uw melding ontvangen hebben, zullen wij deze in behandeling nemen.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  6. Joost Hietkamp op 10-9-2016 om 18:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een jaar geleden een abonnement afgesloten bij simpel, met het abonnement niks mis mee gewoon goed.
    Maar dan de klantenservice...
    Ik wou inloggen op de site maar ik was mijn wachtwoord vergeten, wil ik een nieuw wachtwoord aanvragen krijg jk de melding 'uw gegevens zijn bij ons niet bekend' dus ik stuur een mail met de vraag hoe dit kan.
    Vervolgens krijg ik een standaard robot mail die mijn vraag niet beantwoord (niet eens in de buurt.)
    Dus nogmaals een mail sturen en alweer dezelfde reactie. Ronduit belachelijk.

    Als je een gewoon goed abonnement wil js het zeker aan te raden, maar als je klantvriendelijkheid zoekt zoek dan maar verder.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 12-9-2016 om 16:48
    Beste meneer Hietkamp,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de klantenservice.
    Wij willen uw feedback graag meenemen in onze overwegingen.
    Ik verzoek u daarom om uw melding te sturen naar vragen@simpel.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  7. P hereijgers en S van bekkum op 8-9-2016 om 16:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste Laura,
    De reactie dat er sprake zou zijn van een verwarring van mijn kant klopt niet.

    Ten eerste: jullie hebben mij zélf voorgesteld om het contract af te kopen. Hierdoor was ik te laat om tmobile te annuleren.

    Ten tweede: er staat nergens in jullie voorwaarden dat je een contract pas na 1 jaar kunt afkopen.

    Ten derde: wat maakt het voor jullie uit? Het is niet dat ik niet wil betalen. Ik wil gewoon de overgebleven maanden netjes betalen. Het gaat alleen maar om het nummer behoud.

    Maar jullie doen er echt alles aan om het nummer behoud onmogelijk te maken.

    Ik had via het contact formulier op de site van Simpel ook al geantwoord dat er nergens in jullie voorwaarden staat dat er minimaal een jaar voorbij moet zijn. Maar wederom krijg ik via het contactformulier Geen antwoord......

    Erg jammer dit. Hiermee behoud je geen klanten maar jaag je ze juist weg. Het enige dat jullie nu doen is ervoor zorgen dat ik nog een paar maanden moet blijven, maar je snapt natuurlijk wel dat ik daarna ook nooit meer terug kom (ook als t bijv bij de volgende provider niet bevalt) en de andere abonnementen die ik bij simpel heb lopen ook ga opzeggen. Een gemiste kans dat Simpel alleen naar het moment kijkt en niet naar de toekomst......
    • Geen
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. P. Hereijgers en S. van Bekkum op 7-9-2016 om 13:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Erg slecht klantenservice:
    Op maandag 22 augustus 2016 heeft mijn dochter (Sanne A.M. van Bekkum) bij de Media Markt een gsm contract gesloten met T-mobile (met telefoon). De telefoon heeft ze direct meegekregen. In de winkel vroeg de medewerker of het contract dat ze bij Simpel had reeds maandelijks opzegbaar was. We keken in de My Simpel app en daar stond 2012, dus we waren in de veronderstelling dat het akkoord was.
    Een aantal dagen later werden we door de Media markt gebeld, dat T-mobile had aangegeven dat zij van Simpel het nummerbehoud niet mochten toepassen omdat Sanne nog een contract had lopen bij Simpel. Ik heb daarop naar Simpel gebeld, daar de datum in My Simpel op 2012 staat.
    Nu blijkt dat we vorig jaar een opwaardering hebben gedaan en daarmee het contract met 2 jaar vast hebben verlengd. Dat is onze fout geweest (ookal mogen ze dat dan wel wat duidelijker in My Simpel communiceren).
    Degene die ik ( na een aantal keer doorverbinden) van Simpel aan de telefoon kreeg, zei:
    “Ik vind het maar vreemd dat u naar T-mobile wilt gaan, want klanten van hen komen juist naar ons. Maar als u perse naar hen wilt, kunt u uw contract van Simpel afkopen. Dat moet u doen via het invulformulier op de website.”
    Aangezien ze aangeven dat de gesprekken opgenomen worden, is het neem ik aan mogelijk dit na te luisteren.
    Ik heb diezelfde dag het invulformulier op de website van Simpel ingevuld. Er stond bij dat je binnen 2 a 3 werkdagen een antwoord zou krijgen.
    Daar ik de week erna nog steeds geen antwoord had ontvangen, heb ik wederom met Simpel gebeld. Na wederom een aantal keer doorverbonden te zijn, kreeg ik iemand aan de telefoon die zei dat contractafkoop in het eerste jaar niet mogelijk was. Ik wilde een klacht indienen omdat ze me zelf de week ervoor hadden gezegd dat ik het contract kon afkopen en het nu te laat was om het contract met T-mobile te annuleren, omdat de wettelijke 8 dagen bedenktijd inmiddels voorbij was.
    Ook de klacht moest ik weer via het contactformulier op de website verzenden. Na dat gedaan te hebben, kreeg ik een mail terug waarin gezegd werd dat het contract in het eerste jaar niet afgekocht mag worden en dat ze me dat reeds gemaild hadden (maar ik had helemaal geen antwoord gehad op mijn eerste bericht).
    Hierop volgend heb ik wederom het contactformulier ingevuld (daar de mail een no-reply adres is). Met daarin dat ik het er niet mee eens ben omdat er nergens in hun voorwaarden staat geschreven dat je een contract pas na een jaar af mag kopen.
    Ook hierop heb ik geen antwoord van Simpel ontvangen.
    Het enige waar het om gaat is dat mijn dochter graag het nummer dat ze al jaren heeft mee wil nemen naar T-mobile. Helaas doet Simpel er alles aan om dit onmogelijk te maken.
    • Geen
    • Betere communicatie, eerlijkheid.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 7-9-2016 om 14:31
    Beste P Hereijgers en S van Bekkum,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat er wat verwarring was over de einddatum van het abonnement.

    Wanneer u het contract verlengt via de speciale verlengen pagina, sluit u opnieuw een tweejarig contract af. Hiervan ontvangt u ook een bevestiging per e-mail, waarin staat per welke datum dit tweejarige contract loopt.

    Helaas is het inderdaad niet mogelijk om binnen het eerste jaar af te kopen. Na het eerste jaar is dit inderdaad wel mogelijk, om op die manier een uitzondering te maken op het tweejarig contract.

    Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, wil ik u vragen deze te sturen naar vragen@simpel.nl.
    Vermeld hierbij ook uw klantgegevens, zodat uw melding in behandeling genomen kan worden.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  9. WWM Bull op 6-9-2016 om 21:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik ben sinds 21 juli 2016 bezig over te stappen van hollandse nieuwe naar simpel. Tijdig gebeld,omdat het voor mijn zoon is voordat hij weer naar school ging. Eerst 30,-- betaald en toen begon de ellende...
    1.Eerst is het nummerbehoud verdwenen
    2. simkaart van Simpel geinstalleerd en allleen sms ontvangen dat simpel gebruik maakt van t-mobile.
    3. vervolgens bellen,sms,internetten niet mogelijk
    4. helpdesk geeft aan stap 2: simkaart in ander toestel plaatsen en 3 nummers te bellen etc (zie andere klachten op deze site van memsen met dezelfde ervaringen
    5. Helpdesk geeft de volgende dag aan voor stap 3: toestelhulp voor het installeren van de APN-settings van de Iphone 5. als ik dan vraag om hulp bij het installeren dan verwijzen ze naar Apple. (zie verder bij de andere klachten van mensen met dezelfde ervaringen)
    6. doordat helpdeskmedewerker niet verder wil of kan helpen gevraagd om de manager van dienst om mijn klacht te uiten, dat ik al vanaf 22 augustus tot 6 september dagelijks probeer tot een oplossing.
    7. inmiddels ben ik vele uren bellen met Simpel verder, extra telefoonkosten moeten maken, maar wel is al 30,-- afgeschreven vooraf nog voordat ik gebruik heb kunnen maken van het abonnement. er is mij beloofd de eerste maand geen abonnementskosten in rekening te brengen, maar ik twijfel of Simpel dit na gaat komen. zal wel weer meer dan een maandabonnement aan belkosten en tojd met de helpdesk worden.

    Nog steeds is het niet opgelost en probeer ik het morgen in een T-mobilewinkel in Tiel wat mij weer extra bezinekosten,parkeergeld en tijd gaat kosten.
    • geen tot op heden
    • 1. emails worden pas na 3 dagen beantwoord of helemaal niet
    • 2. slecht bereik en lang in de wacht bij de klantenservice.
    • 3. ondeskundige helpdeskmedewerkers die je niet verder willen helpen, maar werken met een stappenplan die je dagen kost aan bellen.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 7-9-2016 om 11:19
    Beste WWM Bull,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat het niet helemaal goed gegaan is met nummerbehoud.

    Ik wil uw melding graag verder in behandeling nemen. Ik verzoek u om uw melding en uw klantgegevens te sturen in een e-mail naar vragen@simpel.nl.

    Zodra uw bericht binnen is, kan uw melding in behandeling genomen worden.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
    wwm Bull op 15-9-2016 om 21:01
    vervolg op mijn reactie: bij de T-mobilewinkel heeft men bevestigd dat de simkaart van Simpel defect was.Dat had ik al aangegeven bij de helpdesk van Simpel maar die wilde mij niet helpen omdat de technische dienst van Simpel vaak eerst de procedure nagaat voordat een technisch probleem bij Belsimpel in behandeling wordt genomen. Inmiddels is het 15 september en is mijn geld nog steeds niet teruggestort. Op 15 september via Rachma van Belsimpel de toezegging gehad dat na verzoek nummerbehoud via nieuwe provider zowel de kosten van overgang als de aangeschafte tijdelijke prepaidkaart van 20,-- wordt vergoed. Laura van Belsimpel heb ik de klacht doorgegeven, maar die heeft tot op heden mij niet geantwoord voor mijn verzoek tot schadeloosstelling. Ik wacht maar weer een week af of er actie komt van Belsimpel. Ik heb weer 50 minuten moeten verspillen van deze laatste zomeravond om weer het een en ander recht te zetten. Ik adviseer iedereen door deze slechte ervaring: ga gewoon naar een winkel van T-mobile of Vodafone, want daar wordt je direct geholpen en problemen worden netjes via de klantenservice afgehandeld. Vodafone heeft mij zelfs nog vanuit Frankrijk technisch geholpen. Kortom, goedkoop is duurkoop en de eigenaar van Simpel heeft maar 1 doel: zoveel mogelijk kanten te ronselen met goedkope praatjes in Quote om vervolgens te cashen. De klant van Simpel is daar aan ondergeschikt.
    wwm Bull op 15-9-2016 om 21:01
    vervolg op mijn reactie: bij de T-mobilewinkel heeft men bevestigd dat de simkaart van Simpel defect was.Dat had ik al aangegeven bij de helpdesk van Simpel maar die wilde mij niet helpen omdat de technische dienst van Simpel vaak eerst de procedure nagaat voordat een technisch probleem bij Belsimpel in behandeling wordt genomen. Inmiddels is het 15 september en is mijn geld nog steeds niet teruggestort. Op 15 september via Rachma van Belsimpel de toezegging gehad dat na verzoek nummerbehoud via nieuwe provider zowel de kosten van overgang als de aangeschafte tijdelijke prepaidkaart van 20,-- wordt vergoed. Laura van Belsimpel heb ik de klacht doorgegeven, maar die heeft tot op heden mij niet geantwoord voor mijn verzoek tot schadeloosstelling. Ik wacht maar weer een week af of er actie komt van Belsimpel. Ik heb weer 50 minuten moeten verspillen van deze laatste zomeravond om weer het een en ander recht te zetten. Ik adviseer iedereen door deze slechte ervaring: ga gewoon naar een winkel van T-mobile of Vodafone, want daar wordt je direct geholpen en problemen worden netjes via de klantenservice afgehandeld. Vodafone heeft mij zelfs nog vanuit Frankrijk technisch geholpen. Kortom, goedkoop is duurkoop en de eigenaar van Simpel heeft maar 1 doel: zoveel mogelijk kanten te ronselen met goedkope praatjes in Quote om vervolgens te cashen. De klant van Simpel is daar aan ondergeschikt.
    Wim Bull op 22-9-2016 om 10:40
    Vervolg op mijn reactie van 15 september 2016
    W W M Bull op 23-9-2016 om 09:31
    Vervolg op reactie van 15-9-2016. Tot op heden heeft "Laura"van Simpel geen reactie gegeven op mijn nog steeds oplopende klachten. Het nummer wat was overgegaan van Hollandse Nieuwe naar Simpel was zoekgeraakt. De reden was (werd mij verteld door de helpsdesk door Samira) dat mijn abonnement niet meer actief was door mijn voortijdige annulering van het abonnement. Nu moest dit abonnement opnieuw geheractiveerd worden wat volgens Samira een maandabonnement van 10,-- zou kosten. Samira heeft mij toegezegd, dat dit bedrag zal worden gecrediteerd gezien de status van mijn inmiddels uitgebreid klantenhistorie met aangegeven problemen. Aangezien er nog steeds geen geld is gerestitueerd (ondanks toezegging) en Simpel alleen maar facturen blijft incasseren zonder dat ik ooit gebruik heb kunnen maken van de diensten van Simpel ga ik Simpel binnenkort nomineren voor de Koude Douche bij TrosRadar. Tevens ga ik een oproep doen bij TrosRadar om de problemen van Simpel op TV als onderwerp aan te kaarten. Ik geef Laura van Simpel nog tot 28 september 2016 de kans te reagrene om mijn klacht op te lossen. Wordt vervolgd.
  10. edwin op 5-9-2016 om 16:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    zeer slecht geholpen door klantenservice, had een dubbele betaling gedaan en heb vervolgens simpel gebeld, nadat ze hadden gezegd dat ik men geld dezelfde week op men rekening zou hebben vertrouwde ik erop dat dit zou gebeuren, vervolgens einde week en heb niks, heb weer gebeld en opeens werd het 14 dagen, dus ik was zeer ontevreden, ik heb vervolgens een klachtenmail gestuurd en het enige wat ik terug kreeg was letterlijk "wat vervelend voor U, hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd." ik vond het zeer onproffesioneel gedrag en voor een bedrijf vind ik het al helemaal niet gepast. heb nu nog een week later men geld nog steeds niet en mijn factuur is opeens ook niet meer betaald. ik ben echt pisnijdig en ik raad iedereen aan om simpel geen kans te geven.
    • niks
    • klantenservice is zeer slecht
    • Loze beloftes aan telefoon horen gewoon niet
    • hun eigen fouten niet bij anderen in de schoenen schuiven
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Laura op 5-9-2016 om 17:10
    Beste Edwin,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik wil uw melding graag in behandeling nemen, omdat ik snap dat het heel vervelend is als het geld nog niet terug ontvangen is.

    Echter heb ik te weinig gegevens om uw melding in behandeling te kunnen nemen. Ik verzoek u daarom om uw melding en uw klantgegevens te sturen in een e-mail naar vragen@simpel.nl.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
Laad meer ervaringen