Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

19% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 159 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
71% niet
9% misschien
  1. Beekhuizen Minder dan 1 jaar klant op 23-2-2017 om 11:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij waren in Cuba op vakantie... ieder van het reisgezelschap had via de telefoon contact met Nederland... behalve ik noch mijn echtgenote... beide hebben wij een abonnement bij Simpel....
    We konden wel worden gebeld, maar telefonie, sms of internet gebruik was voor ons niet mogelijk... Ook was er geen contact te leggen met onze huisarts en het thuisfront toen dat daar van belang was.... Simpel wijst alles natuurlijk van de hand, ipv dat zij de tijding serieus neemt en met compassie een antwoord verschaft...
    Afgrijselijke organisatie !... spijt van te zijn overgestapt... !!!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Mike Minder dan 1 jaar klant op 21-2-2017 om 17:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaring met Simpel, alles netjes gefactureerd, prima dekking (in tegenstelling tot Vodafone, waar ik anno 2017 buiten moest staan om te kunnen bellen). Ik heb ook de moeite genomen om hun website door te lezen en zodoende een plafond ingesteld, dat scheelt een hoop zeuren op Simpel op deze site achteraf
    • Prima dekking!
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Olthoff Langer dan 1 jaar klant op 20-2-2017 om 12:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben er nu wel klaar mee. Na een ellenlange over en weer van aanvragen voor nummerbehoud om er dan eens achter te komen dat er iets niet klopt in het simnummer, mogen we eindelijk vertrekken. Vandaag wil ik een ander nummer eerder beëindigen en krijg te horen dat vanaf vandaag contracten niet meer afgekocht kunnen worden bij eerder vertrek (bij de vorige kon het nog...). Hierover wordt niets gecommuniceerd en je bent dus verplicht je 'straf' bij simpel uit te zitten.
    Reden dat we weg willen is oa problemen met afleveren berichten, meldingen gemiste telefoontjes, het niet opslaan van ingesproken berichten, het niet kunnen bellen en netwerken in buitenland (na aanpassingen instellingen en plafond op de site!)
    Ik weet trouwens niet wat we moeten geloven. Als slechts 20% Simpel aanbeveelt en online geven ze aan dat ze een 8 scoren dan vraag ik me af waar de waarheid ligt.
    Ik ben een ontevreden klant en wil weg, maar mag niet eerder gaan, per vandaag. Ik hoop dat ze beseffen wat dat met de algemene klantbeleving gaat doen. Ik zal niet de eerste zijn die hier iets van gaat vinden.
    • Duidelijke website, alle opties in te stellen en goed in te stellen op basis van je voorkeuren.
    • Website functionaliteiten werken blijkbaar niet. Instelling worden niet allemaal goed overgenomen.
    • Communicatie en duidelijkheid vanuit de klantenservice, slechte kennis en opvolging. Technisch is er nog veel te halen.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 21-2-2017 om 11:36
    Beste Olthoff,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u niet in staat bent om het abonnement eerder te beëindigen.

    Voorheen heeft Simpel klanten in staat gesteld het abonnement eerder te beëindigen door deze af te kopen.
    Sinds kort is besloten deze dienst niet langer aan te bieden.
    Het is mogelijk om uw abonnement te beëindigen vanaf de einddatum van uw huidige overeenkomst.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
    Simpel op 22-2-2017 om 18:02
    Beste Olthoff,

    Ik wil u in dit geval adviseren een e-mail te sturen naar klantenservice@service.simpel.nl

    Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

    Met vriendelijke groet,

    Arjen

    Simpel
  4. Rob Langer dan 1 jaar klant op 20-2-2017 om 10:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    krijg mijn berichten en e-mails 2 tot 6 uur later binnen dan verzonden mis daardoor al verschillende afspraken heb daarom gevraagd om het abonnement voortijdig te beëindigen .
    Echter niet mogelijk zeggen ze bij simpel kan het afkopen maar dat blijft naar mijn idee het zelfde als abo afmaken .
    op mijn volgende vragen blijft het erg stil vanaf simpel reageren gewoon niet meer erg onbeschoft vind ik .
    Dus ook ik adviseer neem een serieuze provider .
    • goedkoop
    • service
    • dekking
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 21-2-2017 om 11:12
    Beste Rob,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u een vertraging ervaart bij het ontvangen van e-mailberichten.

    Graag neem ik uw melding verder in behandeling.
    Hier heb ik echter uw klantgegevens voor nodig.

    Ik wil u adviseren om uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website.
    Ik en mijn collega's nemen uw melding dan alsnog in behandeling.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
    Rob op 21-2-2017 om 12:22
    Beste stephan
    heb al een contact formulier ingestuurd ook daar krijg ik dus geen reactie meer op.
    Vind het netjes dat je hier een reactie plaatst maar zou het netter vinden als simpel op mijn bericht wordt gereageerd .
    is trouwens niet alleen email ook whatsapp en sms komen veel later binnen
  5. J.W.A. Wildeboer Langer dan 1 jaar klant op 13-2-2017 om 12:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn eerste telefoon had ik in de auto in 1988, een Storno, dat was erg duur en het bereik was toen nog zeer matig. November 1995 kocht ik mijn eerste mobiel. 2 dikke batterijen die aan het einde van de middag leeg waren.
    Na 1998 ging de ontwikkeling heel snel en werd mobiel bellen steeds goedkoper. Ik kan dus wel zeggen dat ik veel ervaring met providers heb.
    Sinds 4 januari 2016 heb ik een contract bij Simpel en geen enkele negatieve ervaring. Bereik goed, facturen kloppen en heb vorige week de klantenservice gebeld omdat ik zoveel nare ervaringen zag. Binnen een paar minuten een medewerker aan de telefoon die mij vriendelijk te woord stond.
    Negatieve ervaringen worden vaak gemeld maar mensen waar alles goed gaat nemen meestal niet de moeite om ervaringen te delen.
    Bij deze.
    Mvg,

    Jan Willem
    Beoordeling
    10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Remco op 16-2-2017 om 12:13
    Beste J.W.A. Wildeboer,

    Hartelijk bedankt voor uw reactie.

    Het is fijn om te lezen dat u de positieve ervaringen die u bij Simpel heeft onder de aandacht wil brengen.

    Ik wil u dan ook bedanken voor de moeite die u heeft genomen om dit openbaar te delen.

    Ik wens u nog heel veel sms, bel en internetplezier met uw Simpel abonnement.

    Met vriendelijke groet,

    Remco

    Simpel
  6. Gerard Vierbergen Langer dan 1 jaar klant op 12-2-2017 om 13:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nadat mijn dochter de belbundel had verhoogd werd gelijk het contract met 2 jaar verlengd. Ja , dit staat in de kleine lettertjes. Achteraf. Op mijn Simpel staat echter nog steeds dat het contract duurt tot 2015.
    Telefonisch contact opgenomen om te vragen hoe het nu zit, en tijdens het gesprek werd de medewerker zeer vervelend met opmerkingen als "Als het je niet bevalt dan ga je toch naar een advocaat" en andere rare opmerkingen. Deze medewerker heeft daarna 4 keer de mail op gestuurd (als grap of pesterij?) waarin onderin , in kleine lettertjes, staat dat het contract is verlengd met 2 jaar (!). Ik ben nog nooit door een bedrijf zo onbeschoft te woord gestaan. Ik kijk uit naar het einde van het contract. Nooit meer Simpel voor ons!
    • Geen
    • Klantenservice.
    • Niet zo maar 2 jaar verlengen.
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 13-2-2017 om 13:21
    Beste heer Vierbergen,

    Bedankt voor uw bericht.

    Bij Simpel wordt er een onderscheid gemaakt tussen het verlengen van uw abonnement en enkel het wijzigen van uw abonnement.

    Wanneer u uw abonnement verlengt, wordt hierbij de overeenkomst verlengt met 24 maanden.
    Samen met enkele andere voorwaarden wordt dit vermeldt wanneer u dit aanvraagt via uw persoonlijke pagina Mijn Simpel.

    Verder wil ik u adviseren om uw melding omtrent uw contact met de klantenservice, uw klantgegevens en het telefoonnummer waarmee u heeft gebeld te versturen via het contactformulier op onze website.
    Ik en mijn collega's kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen om onze dienstverlening te verbeteren.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  7. Karin Coenradie Langer dan 1 jaar klant op 8-2-2017 om 15:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De refurbished toestellen die aangeboden worden komen uit het buitenland waardoor bijvoorbeeld het harde sluitergeluid van de camera niet uitgezet kan worden. Dit staat nergens vermeld maar degradeert het toestel enorm, wat mij betreft een flut aanschaf.
    • Prima bel,sms, internetabonnement qua prijs
    • Informatie moet toereikend genoeg zijn om een goede keus te kunnen maken zonder achteraf spijt te hoeven hebben van de aanschaf.
    Beoordeling
    6
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      4
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Simpel op 13-2-2017 om 13:30
    Beste mevrouw Coenradie,

    Bedankt voor uw reactie.

    De refurbished toestellen worden in samenwerking met Leapp aangeboden in combinatie met Simpel sim-only abonnementen.
    Om deze reden kan Simpel u ook beperkt van dienst zijn omtrent uw opmerkingen of overige opmerkingen betreffende het toestel.

    Ik adviseer u, indien u hier verder mee geholpen wenst te worden, contact op te nemen met Leapp.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  8. parviz op 7-2-2017 om 13:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dieverse keren gebeld i.v.m internet problemen niet verholpen terwijl ik betaalde voor internet.ik moest mijn simkaart met andere mobiele telefoon testen ,die telefoon moet natuurlijk met simpel provider hebben?????????!!!!!!!!
    • zie de cijfers.
    • Iets klantvriendelijker zijn ,niet onzin vragen van de klanten. meer technische dienst inschakelen om mensen te hepen.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 8-2-2017 om 13:47
    Beste parviz,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u niet optimaal gebruik kunt maken van het mobiele internet.

    Ik begrijp dat u is geadviseerd om uw simkaart te testen in een ander toestel van een ander merk.
    Mijn collega's en ik nemen eerst enkele stappen en tests met u door om te controleren of hierbij het probleem verholpen kan worden.
    Vervolgens kan uw melding met de informatie uit de controles en tests worden aangediend bij de technische dienst.

    Ik en mijn collega's hopen op uw medewerking te kunnen rekenen om uw melding zo spoedig mogelijk op te lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  9. Wouter op 6-2-2017 om 21:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een belachelijk slecht bedrijf,
    ik ben al 6 maanden bezig om fatsoenlijk bereik te krijgen, alles word op mijzelf afgeschoven, u heeft prima bereik zeggen ze.

    Rekeningen van €50,00 voor 300mb over de bundel, kosten vragen voor een nieuwe sim om te proberen of deze wel overal bereik heeft, ( geen resultaat ).

    Dit 2 jarig abonnement van 12,50 per jaar heeft mij in 1,5 jaar tijd zeker €700,- gekost in plaats van €300,-

    Nu ben ik 3 maanden bezig om de laatste paar maanden over te stappen zonder kosten en willen ze me ook nog €75,- af troggelen voor het stopzetten, er is geen reden genoeg om te annuleren volgens 'Simpel'

    Je wordt hier 'Simpel'weg genaaid waar je bijstaat, wees verstandig en neem een iets duurder abonnement van KPN, Tele2, Vodafone of T-mobile, dan ben je iets duurder uit, maar is z'n geld 10x waard!
    • Geen!
    • Alles, er valt nog weinig te verbeteren binnen dit bedrijf.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    S.Veenstra op 6-2-2017 om 21:44
    Hoi Wouter, jammer dat je slechte verbinding hebt maar ik ben een aantal jaar geleden overgestapt op simpel en heb nooit een slechte verbinding, ik kan alleen maar zeggen misschien ligt het aan de plaats waar je woont maar ook ik heb in het verleden met andere telefoons een slechte verbinding gehad.
    Sinds ik een toestel van Samsung gebruik is dat probleem opgelost en heb ik altijd voldoende bereik en ontvangst, misschien een ideetje voor jou om eens aan een andere telefoon te denken of anders in een beter gedekt gebied nogmaals kijken hoe je ontvangst is.
    Is het dan nog steeds slecht dan ligt het vaak aan je telefoon.
    Hopelijk kun je hier iets mee, verder wens ik je veel succes en strekte met je telefoon.

    Met vriendelijke groet Dhr. S.Veenstra
    Simpel op 7-2-2017 om 14:01
    Beste Wouter,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u extra kosten heeft gemaakt buiten uw bundel.

    Ik zie dat u uw melding ook op Telecomervaring.nl heeft geplaatst.
    Ik zal op de betreffende website uw melding verder in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  10. pieter van veen op 6-2-2017 om 09:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    simpel gebeld en de vraag gesteld waarom de iphone actie voor alleen nieuwe klanten is, mijn moeder al bijna 6 jaar klant bij simpel het bizarre bedrag van 199,- euro moet betalen bij verlengen terwijl je als nieuwe klant inschrijft en dan 128,- euro betaald. het betreft een refurbished toestel op zich niks mis mee maar wel als je als bestaande klant meer moet betalen dan de huidige marktprijs.
    als antwoord krijg je dit heeft de marketing zo gewild om de bestaande klant maar af te poeieren.
    mijn moeder is zo boos dat ze naar een andere provider gaat.

    denk 2 keer na voordat je een twee jarig contract afsluit
    Simpel, leuk nieuwe klanten maar als je 1 maal binnen bent dan interesseert ze het niet meer, belachelijk.
    • behoud je klanten..
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 7-2-2017 om 14:08
    Beste heer van Veen,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat uw moeder niet gebruik kan maken van het actietarief wat zij voor ogen heeft.

    Binnenkort heeft u als bestaande Simpel klant de mogelijkheid om bij het verlengen van uw abonnement een Refurbished iPhone 5s te bestellen tegen dezelfde prijs als voor nieuwe klanten.
    Ik adviseer u hiervoor uw persoonlijke pagina Mijn Simpel goed in de gaten te blijven houden.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel

Laad meer ervaringen