Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

33% van 3 klanten beveelt Simpel aan.
67% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Simpel

    3
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 5
    M.J. Kok 29-11-2022 - 00:32

    Zolang alles goed gaat en je geen problemen hebt is het lekker goedkoop. Doch mijn broer zat bij simpel en overleed vorig jaar met de kerst. Dat heb ik toen schriftelijk doorgegeven met een overlijdensakte erbij, doch de incosso's bleven gewoon doorgaan. Toen in mei een aangetekende brief gestuurd, ik kreeg excuses en ze zouden het geld terug storten, wel daar zit ik nu nog steeds op te wachten. Simpel heeft dus een verdienmodel die over lijken gaat, letterlijk.
    Ik had zelf ook een abonnement met simpel, deze opgezegd, keurig een bevestiging gehad dat mijn abonnement op die en die datum afgelopen zou zijn, doch ze blijven evengoed gewoon incasseren. Oplichterszooi dat over lijken gaat dus.

    • Niet kunnen ontdekken.
    • Misschien zou het handig zijn een klantenservice te beginnen.
    8
    Bestelproces: 4
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: 8
    Online dienstverlening: 6
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: 9
    Klantenservice: 8
    Ik raad Simpel aan
    Titus 24-9-2022 - 20:57

    Gebruikt T-Mobile netwerk. Op een aantal plaatsen waar ik met bv KPN geen dekking had, via dit netwerk wél.
    Onverslaanbaar qua tarieven.

    Kinderen hebben per ongeluk hoge datakosten gemaakt (factuur 70 euro op abonnement van 2,50). Dit bedrag is door vriendelijk vragen en uitleg keurig door de klantenservice als eenmalige gunst gematigd. Sindsdien zelf dataplafond (niet gratis) aangezet en e.e.a. op de telefoon zelf ingesteld.

    Inmiddels naast 3 kinderen ook een echtgenote over naar Simpel!

    Wat niet goed gaat:

    Dataplafond is minimaal 10 euro. Dus beperkt zinvol op een abonnement van 2,50.

    Cashback (15 euro om de aansluitkosten te matigen) gaat bijna altijd mis!

    Je mag abonnement maandelijks aanpassen. Echter bij elke aanpassing wordt een ander prijsregime gehanteerd dan bij afsluiten. Dus na een maandje ophogen i.v.m. vakantie kan het zijn dat als je je abonnement weer terugzet wel ineens fors meer kwijt bent. (Voorbeeld: het genoemde abonnement van 2,50 zou dan ineens 4,50 kosten voor dezelfde minuten/data). Bij bijvoorbeeld Tele2 hou je altijd het prijsregime zoals dat was ten tijde van afsluiten. Dat zou eerlijker zijn. (Dat is de enige reden waarom ikzelf nu nog bij Tele2 blijf).

    Zoals bij elke provider is buiten de bundel gebruiken extreem duur. Ik zie er veel klachten over. Maar die mensen moeten niet zeuren het is altijd eigen vergissing. Dat kan je - als je zelf je dataplafond niet aanzet om die 50 cent te besparen - Simpel niet aanrekenen.
    De meeste lage scores zijn gewoon ordinaire rancune over hun eigen fouten.

    • Goede dekking
    • Klantenservice naar tevredenheid
    • Scherpe prijzen
    • Dataplafond moet meteen na overschrijden bundel aangaan.
    • Nog beter: bundel op -> geen internet -> ook geen extra kosten
    • Eerlijker prijzen hanteren bij wisselen bundels binnen je abonnement.
    4
    Klantenservice: 1
    Facturering: 10
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 5
    K.C. Krab 12-7-2022 - 17:45

    De dekking is abominabel slecht. Het is onmogelijk om fatsoenlijk vanuit mijn huis een telefoongesprek te voeren. Haperend probeer ik in contact te blijven met mijn simpel verbinding , tot dat het onmogelijk is om überhaupt een verbinding te maken. Mijn internet doet het geweldig, voor je het weet ben je door de Mb’s heen! Terwijl mijn verbruik minimalistische is. Heb daar geen goed gevoel over. Je. Krijgt voor wat je betaald! Een matige provider met een matige klantenservice! Als je een klacht indient krijg je als antwoord, wij doen ons best om voor iedereen de kwaliteit hoog te houden, maar er zijn altijd plekken waarop dat lastig is! Aldus Jasper van klantenservice. U bent dus gewaarschuwd! Zit u toevallig op zo’n plek neem dan een iets duurder abonnement bij een provider die het wel kan waarmaken! Met de hartelijke groet aan J.

    • Geen
    • Neem uw klanten serieus!
    4
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Bestelproces: 5
    Online dienstverlening: 8
    Bereik/dekking: 1
    Paul 17-2-2022 - 21:21

    Waardeloos bedrijf. Slechte service. Het kost weinig maar dan krijg je ook weinig. Datanetwerk is volledig onbetrouwbaar. Niet geschikt om teams meetings te houden of voor mobiele hotspot voor je werk. Data onderweg valt regelmatig uit zodat navigatie uitvalt en in het grensgebied ia bereik ook voor telefonie heel slecht. Ik heb aangeboden mijn contract voor de rest van de looptijd te blijven betalen met bij een A merk netwerk over te stappen wn mijn nummer mee te nemen. Ze weigeren daaraan mee te werken. Gevangen in een contract blijft gevangen. Wat een klantonvriendelijke en asociale mentaliteit.

    • Prijs
    • De dienst zelf. Waardoloze dekking. Niet bruikbaar voor zzp er. DOE HET NIET. EN TOTAAL NIET KLANTGERICHT.
    6
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 10
    Facturering: 9
    Klantenservice: 4
    Klachtenafhandeling: 2
    Online dienstverlening: n.v.t.
    a 22-11-2021 - 19:11

    slecht,je mb's lopen gewoon door terwijl je niets doet met je telefoon,ik ben overgestapt naar Tele2

    • - goedkoop
    • - NVT
    5
    Facturering: 7
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 7
    Bereik/dekking: 7
    Klachtenafhandeling: 2
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 4
    Paardekooper 29-9-2021 - 19:15

    Simpel en haar verdienmodel. Mijn 87 jarige moeder heeft een abonnement bij Simpel. Tot haar verbazing kreeg ze een hele hoge telefoonrekening. Nader onderzoek leert dat haar voicemail 2 uur lang was beluisterd. Bij Simpel rinkelt dan de kassa. Waar bij andere providers als KPN of Symio de voicemail automatisch na enkele minuten wordt afgesloten, laat Simpel de voicemail lijn gewoon open staan en tikt je bundel lekker door. Dus 1 keer een knopje vergeten in te drukken, wat gemakkelijk kan bij een hoog bejaarde en dan is het kassa. Navraag bij de klantenservice op enige coulance? Geen sprake van. De eerste zin begint meteen met "u krijgt geen vergoeding". Als je een respectabel bedrijf wil zijn, dan wil je toch niet op zo'n manier je geld verdienen? Wij hebben hier in het huishouden nog een paar Simpel abonnementen lopen, maar wij hebben onze conclusie getrokken. Einde Simpel. Zo simpel is het.

    • Zie de motivatie hierboven.

    Reacties

    Titus 24-9-2022 - 21:02
    Mijn ervaring is gelukkig anders: netjes uitleggen en beleefd blijven heeft bij mij al minstens 2x tot een forse restitutie geleidt.

    Oorzaak (ook bij mij) het niet die 50 cent voor ene plafond willen uitgeven... Dan was deze pijn ook voorkomen.

    Het is lullig, maar als je fouten maakt moet je ook voor de gevolgen op willen draaien en niet de schuld volledig bij de provider leggen.
    5
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 9
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    H.v.d.K. 29-9-2021 - 12:25

    Normaal geen problemen met abonnement en gebruik van telefoon e.a., maar oh weh als er een probleem snel getackeld moet worden en je besluit een duur 0900-nummer te bellen van 55 cent per minuut. Ruim 20 minuten aan de lijn hangen met de bekende riedeltjes van eerst 2 wachtenden, dan 1, dan weer 2, dan bent u de eerstvolgende, dan wordt u overgezet naar een andere medewerker, dan zijn er weer 2 wachtenden voor u, enz.enz. en tot overmaat van ramp na ruim 20 minuten wordt de verbinding verbroken zonder iemand gesproken te hebben. SIMPEL mag dan concurrerend zijn in prijs, maar lijkt een ander verdienmodel te hebben met 0900-klantenservice. Klantenservice dus een ramp. Ook via inloggen. Dan krijg je alleen maar automatische, vaak onvolledige, antwoorden op je vragen i.p.v. een echte medewerker.

    • Goedkoop en redelijke dekking.
    • Klantenservice.
    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: 1
    Rob 10-8-2021 - 11:20

    Waardeloze klantenservice met onbekwame en asociale medewerkers

    • Neem bekwame mensen aan bij de klantenservice

    Reacties

    Titus 24-9-2022 - 21:03
    @bellen.com

    Waarom accepteer je dit soort ongefundeerde reviews waar anderen geen zak aan hebben?
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Henk 4-8-2021 - 08:43

    Wow nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met het omzetten van een abonnement bij Simpel. Niets doet het. Klantenservice denkt ook niet mee met hun droge antwoorden. Nummerbehoud afgewezen maar wij werden niet op de hoogte gehouden. Ga het zo snel mogelijk stopzetten. Om te huilen dit.

    • Ze zijn wel goedkoop.
    • Gehele klantenservice en
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Betty 3-8-2021 - 19:14

    Een grote oplichtersbende is dat hele simpel. Als je een keer een normale vraag stel dan word je als een klein kind behandeld en als dat nog niet erg genoeg is. En ze weten dat je zeer ontevreden bent over de totale service dan word je nog dubbel opgelicht ook Kosten bovenop kosten rekenen ze. En geen bericht sturen als je 100% van je bundel heb bereikt. Zo'n spijt dat ik ooit klant ben geworden. Ik wil van dat rot contract af. Maar hun zijn natuurlijk de enige provider waar dat niet mogelijk is. Je word daar gegijzeld tot de laatste dag van je contract. Ook al weten ze dat je zo ontevreden bent dat je liever gisteren weg wil dan vandaag. Nee dat kan daar niet want dan houden ze geen klant meer over. Echt mensen trap niet in die te mooi om waar te zijn acties maar ga bij een betrouwbare provider en vermijd deze dievenbende.

    • Er zijn geen pluspunten bij dit bedrijf. Ze adverteren met mooie aanbiedingen maar naaien je daarna met allerlei dubbele kosten. Goedkoop is duurkoop.
    • Klanten eerlijk behandelen en het mogelijk maken om een contract te ontbinden.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie