Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
12% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 110 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
80% niet
8% misschien
  1. jeroen korbeek Minder dan 1 jaar klant op 16-10-2017 om 11:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik woon bij de grens en heb slecht bereik. Als ik Simpel bel geven ze van alles en nog wat de reden. Opdrachten zoals de telefoon opnieuw opstarten,de technische dienst onderzoek laten doen. Allemaal broodje aap niemand heeft hier goede verbinding met Simpel!
    • Wees gewoon helder en eerlijk inplaats van broodje aap verkopen!
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. H. Sparendam #-1# op 12-10-2017 om 17:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben ik weer. Zie mijn ervaringen met Simpel d.d. 10 augustus 2017 en 30 augustus 2017.

    Waar ik achter ben gekomen is dat ik in de USA geen telefoon kon gebruiken, het advies kreeg mijn bundel op te waarderen naar 50 euro. Dat hielp niet. Ben zo stom geweest de bundel niet terug te zetten naar 10 euro. Dus kreeg hogere rekeningen dan het abonnement van 10 euro. Mobiel niet gebruikt en alleen op internet via een gratis wifi connectie. Toen ik daar achter kwam de bundel naar 10 euro teruggebracht. Dacht ik. Stond nog even hoger dan 10 euro. Dus de maand erop weer een hogere rekening. En dat terwijl ik geen ander gebruik heb dan anders. Zette mijn bundel op 10 euro en kreeg gelijk een melding dat ik aan het eind van mijn limiet was. Vreemd want had nog ca 750 MB over.

    Maar wat erger is dat je met onbeperkt bellen niet 800 nrs kan bellen en ook niet naar het buitenland VANUIT Nederland kunt bellen.

    Na een aanrijding geprobeerd de politie te bellen. Is een 0800 nummer dus dat lukte niet. En dan sta je daar dik van de stress. Gelukkig was er ook toen hulp.
    Een paar dagen later geprobeerd het ziekenhuis in Antwerpen te bellen maar kwam er achter dat dat dus ook niet lukte. Niet vanuit het buitenland naar Nederland en dus ook niet vanuit Nederland naar het buitenland.

    Tsja, moet je maar geen abonnement nemen met onbeperkt bellen en SMS-en.

    Jammer dat Simpel niet de mogelijkheid biedt dat als je naar het buitenland belt je daarvoor moet betalen. Heb je altijd een keuzemogelijkheid om te bellen en in geval van nood gewoon de kosten krijgt.

    Nog even en mijn contract zit erop. Zijn meerdere aanbieders tegenwoordig die het voor 10 euro doen en waarbij je wel naar en vanuit het buitenland kunt bellen.

    Voorlopig gebruik ik Simpel maar om terug te bellen. Dat is het eerste wat ik aangeef. "Bel je wel terug want ik heb onbeperkt bellen" Dat is dan DUBBLE_DUBBLE. Beller lagere kosten en ik te boek als de klantgericht persoon.
    • Geen
    • Aandachtig mijn reviews lezen.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Remco Minder dan 1 jaar klant op 7-10-2017 om 13:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Door een fout van Simpel werd het Internetplafond niet goed verwerkt, waardoor mijn zoontje meteen de eerste maand 50 euro aan Internetkosten had. Als je een vraag stuurt naar de Simpel klatenservice, duurt het weken voordat je antwoord krijgt. Verder zeggen ze de ene keer het een en de andere keer het ander. Ik ben het zat. Dus: negatieve review en zo snel mogelijk weg bij Simpel.

    Belplafond werkt sowieso waardeloos. Mijn advies: niet aanschaffen voor kinderen.
    • Dekking is goed
    • Bestelling verliep soepel
    • Minimum belplafond is 10 euro, ook als je een abonnement hebt voor minder dan 10 euro
    • Klantenservice is waardeloos (zie review hierboven)
    • SMS over het bereiken van de limiet komen vaak niet aan
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. A.j.jansen Langer dan 1 jaar klant op 6-10-2017 om 15:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al vanaf 25 augustus geen bereik nieuwe sim kaart andere telefoon maar geen verandering mails en bellen elke keer zeggen ze we geven het door aan de technische dienst en dat zou dan 5 werkdagen duren zit nu al 50 dagen.en elke keer zit je zeker een half uur aan de telefoon.
    • Niet
    • Reageer sneller
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. D voets Langer dan 1 jaar klant op 2-10-2017 om 22:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 2 jaar klant en zeer tevreden , ook als je belt met vragen zeer klantvriendelijk en meedenkend
    Beoordeling
    10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. AB Langer dan 1 jaar klant op 30-9-2017 om 17:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Opzeggen is alleen met brief.
    Gebruik van plafond is nu niet meer gratis:
    Kosten voor het gebruik van het Plafond
    Het Plafond is gratis voor alle klanten die een abonnement besteld hebben vóór 8 augustus 2017. Voor klanten die op of na 8 augustus 2017 een abonnement hebben besteld geldt dat het gebruik van het Plafond €0,50 per maand kost, ongeacht hoe vaak of hoe lang je Plafond gedurende deze maand actief is. Je betaalt deze €0,50 alleen voor de maand(en) waarin je het Plafond hebt gebruikt.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Opmerking van de redactie op 3-10-2017 om 21:35
    Dank voor de melding dat het gebruik van het plafond niet meer gratis is! Voor wat betreft het opzeggen: op de website van Simpel staat dat je telefonisch kunt opzeggen tegen normaal tarief, op werkdagen 09:00-21:00, zaterdag 10:00-17:00.
    Reacties
    H. Sparendam op 12-10-2017 om 17:46
    Je kunt misschien telefonisch opzeggen maar dan heb je geen bewijs dat je hebt opgezegd. Zie een review verder.
    Beter is het schriftelijk te doen via een aangetekende brief. Heb jij bewijs van opzeggen en geen gedoe als Simpel dat niet verwerkt en toch geld afschrijft.
  7. Co Langer dan 1 jaar klant op 28-9-2017 om 20:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben naar alle tevredenheid klant. Ik wil een 2e mobiel abonnement bestellen maar heb geen Ideal betaalwijze (gewoon ouderwets met een overschrijvingskaart, kan niet gehackt worden!!!) Facturen worden automatisch afgeschreven. Nooit problemen gehad maar als ik bel vraagt de computer of ik met mijn (vaste) nummer een abonnement wil???? heb ik dus al; ik wil een tweede voor een mobieltje! Die mogelijkheid bestaat niet.
    • Nooit problemen gehad.
    • Uitbreiden bestelmogelijkheden met meerdere abonnementen.
    • Ik kom niet verder met de spraakcomputer. Een mens krijg ik niet aan de lijn.
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Alline Flinterman #-1# op 21-9-2017 om 14:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Geen internet & geen bereik in het buitenland!

    Meerdere malen voor gebeld, verschillende uitkomsten.
    Ik moest een procedure volgen namelijk;
    - De juiste APN instellen : internet.access.nl
    - Toestelhulp volgen via de website (In toestelhulp staat mijn telefoontype niet)
    - Roaming aanzetten

    ( Dit alles uiteraard aangezet en gevolgd.. nog steeds geen internet en geen bereik, dus niet bellen, smsen helemaal NIKS)

    Drie maal naar het buitenland geweest, drie maal geen internet en geen bereik!! Wel hier voor moeten betalen maar in het buitenland kon ik NIKS !

    Nogmaals gebeld .. Oplossing vanuit Simpel;
    1. Ik moet bewijzen leveren dat ik geen internet heb + geen bereik heb gehad.
    "Ze kunnen iedere minuut die ik bel of internet gebruik inzien... maar nu moet ik bewijzen dat ik geen internet en geen bereik heb"
    2. De bewijzen mogen niet ouder zijn dan 48 uur
    3. Ga dan maar naar andere provider

    Ik wilde het graag opgelost hebben maar ik wil niet mee werken aan de procedure volgens Simpel ( ik heb geen bewijzen omdat ik niks kon met mijn mobile... ) Dus zelfs als zou ik mee willen werken aan de procedure... heb ik geen bewijzen dat mijn internet het niet deed.
    Ik kan namelijk niks met mijn mobile in het buitenland ....

    Ik heb in totaal een maand geen internet en geen bereik gehad dus heb een maand NIKS gekund!

    Geen vergoeding, geen oplossing!

    • -ik betaal gewoon dus zij moeten leveren
    • - klanten om bewijzen vragen die zij gewoon hebben
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. deniz Langer dan 1 jaar klant op 8-9-2017 om 14:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ga nooit bij simpel ondanks dat ik negatieve recensie las heb ik toch een abo bij ze genomen,
    op de eerste van elke maand krijg ik me 250min en 2gb maaaaaar op 1-9 kijk ik op de site van simpel en zie dat me minuten er wel zijn maat me 2gb internet staan op het restant van voorige maand,gewacht tot 4-9 en toen gebeld met simpel kreeg ik te horen dat ik op 1-9 om 01:30 snachts al 1600gb zou hebben opgemaakt en waaraan konden ze me niet vertelen,toen mail achteraan gestuurt kreeg ik antword dat ik me internet op me toestel moest uitzetten terwijl me tel op de wifi is,
    ik ben smartphone monteur en weet zowat alles van telefoons ze behandelen je als n klein kind,
    nu heb ik ze n mail gestuurt met als jullie het niet oplossen ik de incasso stop ga zetten en niet meer ga betalen kreeg ik weer na mail me "ja we vinden het verveelend dat u het niet eens bent met ons maar u moet uw internet op het toestel uit zetten,
    • geen een pluspunt alleen minpunten
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. hierck #-1# op 4-9-2017 om 20:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ze hebben mij enkele jaren geleden 2 abonnementen aangesmeerd.
    Incasso erbij en ik leg uit dat ik geen simpel heb en nooit gehad.
    Kreeg een onbeschoft antwoord
    Hjj zegt niks mee te maken gewoon betalen.
    Heb simpel gebeld en ook gezegt dat ik nooit een abbonement bij hun heb afgesloten
    Zij zouden wel alles oplossen en zou niet meer lastig gevallen worden.
    Mis kreeg ik nog een incasso bureau er bij in plaats van oplossen
    Ik heb nooit een abonnement afgesloten bij hun heb nooit een simkaart van hun gehad.
    Hoe ze aan mij gegevens zijn gekomen mag joost weten
    Kortom kijk uit voor simpel.
    Bel ze nooit voor info want voor je het weet heb je een abonnement.
    Geef ook nooit je adres aan hun en beter nog neem nooit geen contact met ze op
    Je bent gewaarschuwd als je het wel doet.
    • Geen een
    • Niets
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven