Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

22% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 63 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
11% misschien
  1. Michelle vos op 2-5-2016 om 22:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 2 jaar super tevreden met mijn abonnement bij simpel, 1000 MB 50 bel min en onbeperkt sms'en voor iets meer dan een tientje. Overal goed bereik en een plafond ingesteld dus kan er nooit overheen, nog nooit bij betalingen gehad niks. Mensen zeggen hier dat je dan niet meer gebeld kan worden nou ik anders altijd wel haha. Jammer dat jullie geen toestellen met abonnementen verkopen!! Zeker een aanrader.
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Alan op 3-5-2016 om 09:14
    Beste mevrouw Vos,

    Vriendelijke bedankt voor uw reactie!

    Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en diensten van Simpel. Wellicht dat u in aanmerking komt voor een verlening. Zou u contact met ons willen opnemen, zodat we dit voor u kunnen uitzoeken? U kunt dit telefonisch op 0900-1418 doen of stuur uw klantgegevens naar vragen@simpel.nl, dan nemen wij spoedig contact met u op.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  2. Rene op 2-5-2016 om 15:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Krijg een Telefoon van de zaak en wilde om een klein beetje medewerking vragen bij Simpel. Ik heb meerdere abo's daar maar zijn van geen kant bereid om maar iets met je te regelen. Zelfs niet als je bereid bent andere Abo's op te waarderen met het bedrag dat gemoeid is met het Abo die wilt opzeggen. Ik snap dat je een contract hebt maar een klein beetje medewerking had ik wel verwacht. ze lopen immers geen kosten mis want die stop je in een ander abo.
    • Klein beetje meedenken zo mogelijk moeten zijn. Maar zijn tot geen enkele onderhandeling bereid.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 3-5-2016 om 09:09
    Beste Rene,

    Ik kijk graag even met u mee. Zou u voor mij de klantgegevens van de betreffende abonnement willen sturen naar vragen@simpel.nl, zodat ik uw melding verder in behandeling kan nemen? Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  3. pieterpost op 30-4-2016 om 16:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag besloot ik toch om dan ook maar weer een abonnement te nemen, maar na deze reviews doe ik het maar niet bij simpel aangezien het blijkbaar precies is wat er niet gezocht word bij een abonnement.
    • -
    • Ik zie erg weinig reacties van simpel op de klachten van mensen hier
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Laurien op 29-4-2016 om 20:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net klant geworden bij Simpel. Binnen 3 weken 3,5 gig gebruikt terwijl mijn mobiel (iphone) aangeeft pas 1 gig gebruikt te hebben. Heb alles uitstaan en ben nog nooit boven de 200mb gekomen. Nu met klantenservice gebeld voor 35 cent per minuut(!!!!!) en kunnen niets doen. Wat een oplichters. Helemaal klaar mee, niet aan te raden. Even kijken wat voor acties ik kan ondernemen. Ga iedereen in mijn omgeving afraden Simpel te nemen.
    • Verbeter je klantenservice
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Rosan op 2-5-2016 om 16:12
    Hoi Laurien,
    Ik heb precies hetzelfde probleem!! net gebeld, een antwoord waar ik TOTAAL NIKS aan heb.. Ik weet ook niet wat ik aan mijn internet verbruik kan doen. Het kost me bakken met geld dat vage verbruik. Ik raad simpel inderdaad ook af
    Alan op 3-5-2016 om 09:05
    Beste Laurien,

    Graag zou ik jouw melding verder willen uitzoeken. Zou je jouw klantgegevens kunnen sturen naar vragen@simpel.nl, zodat ik dit voor je in behandeling kan nemen? We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  5. s.brouwers op 29-4-2016 om 18:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik was van plan om een simkaart aan te vragen bij simpel maar na deze revieuws doe ik het toch niet. Heb eerder bij vectone gezeten en had daar ook deze problemen gelukkig was het maar een prepaid wn was ik niet aan een contract verbonden .zit nu bij lycamobile prepaid op saver plan bundel en betaal 1 cent per mb .
    10 euro is 1 gb .voordeel hierbij is dat ik hwt niet op hoef te maken binnen 1 maand .maar gebruik waneer ik het nodig heb omdat ik meestal op wifi zit. Wn ben niet verplicht op te waarderen je hoef alleen 1 belletje of sms te sturen binnen 6 maanden om te laten zien dat je er gwbruik van maak of internet bellen doe ik via whatsapp en sms vorig jaar 2015 was ik 40 euro kwijt aan beltegoed. Super voordelig
    • Groot plus punt is om niet een contract af te sluiten bij simpel revolutie.
    • Kappen met onzin verkoop en bundels verkopen op prepaid zodat mensen niet aan een contract vast zitten.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Mandy op 29-4-2016 om 17:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zoveel klachten, kunnen wij niet met zijn alle kijken of we hier iets tegen kunnen beginnen??? Dit is toch van de zotte! Hier hetzelfde verhaal met internet. Ik snap nu waarom hebtonbeperkt bellen is, ze halen alle kostte uit het "internet verbruik". Stelletje afzetters!!
    • Niet een beginnen, zijn de grootste oplichters!
  7. Linda op 28-4-2016 om 10:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na het leven van verschillende revieuws en twijfels toch contact met simpel opgenomen voor een abbonoment. Mijn angst was het internet verhaal, en ja hoor, in mijn 2e maand zou ik er zodanig doorheen zijn dat mijn simkaart geblokkeerd kon worden. Telefonische contact gehad met de helpdesk die met het verhaal kwam dat mijn internet er snachts om 05:00 doorheen raasde?! Wanneer ik lig te slapen en wifi gebruik? Ruim 6 jaar bij tmobile gelopen en nog nooit over mijn MB's heen gegaan. Toen ik duidelijk maakte dat dit NIET mogelijk kon zijn kwamen ze met de gekste verhalen. Ze konden niets voor mij doen. Wat heb ik een spijt en ik moet nog 22 maanden....
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      4
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    M.Vos op 29-4-2016 om 15:37
    Wij hadden dat dus ook nachts veel mbs verbruiken, zeggen ze bij simpel dan is hij waarschijnlijk snachts van de wifi gegaan. Zelfs als de sim dr uit was,werden er mbs gebruikt. Ook over gebeld ze konden mij helaas niet tegemoet komen. Kosten extra betalen bijna 27 euro. Nu dus snachts de foon helemaal uit :P.Bij andere providers net als bij jou altijd goed gegaan..Maar licht aan ons whahahaha
    Alan op 3-5-2016 om 09:02
    Beste Mandy,

    Graag zou ik je melding in behandeling willen nemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar vragen@simpel.nl? Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  8. M.Vos op 25-4-2016 om 21:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik en als je een vraag op stuurt en na een aantal dagen maar eens belt en dan heel slecht word geholpen, krijg je dezelfde dag ineens wel antwoord op je eerder gestuurde vraag , we hebben gezien dat u contact opgenomen heeft met de helpdesk, we hopen dat u probleem is opgelost. Heb dr heel veel spijt van met dit bedrijf in zee gegaan te zijn ,maar moet helaas nog 22 mnd. voordat ik op kan zeggen, denk dat ze beter hun geld in service kunnen stoppen i.p.v. tonnen uit te geven aan misleidende reclames
    • Geen chagrijnige helpdeskvrouwen, die je elke x afpoeieren, lijkt wel of ze dr. tegen hun zin zitten, komen overspannen over. Zullen wel heel veel klachten krijgen :P
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 29-4-2016 om 09:39
    Beste mevrouw Vos,

    Dit is een vervelende situatie. Ik help u graag verder zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten. Zou u mij uw gegevens kunnen toesturen per e-mail o.v.v. dit bericht. Dan zoek ik uw melding zo spoedig mogelijk voor u uit.

    Met vriendelijke groet,

    Anna

    Simpel
  9. HP Heins op 22-4-2016 om 17:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In tegenstelling tot andere klachten komt het bij mij niet eens tot bellen.
    Wordt nu al een week op mijn kosten aan het lijntje gehouden:
    Mijn abonnement met nummerbehoud is ingegaan dinsdag 19-04-2016
    In de mail: "Op 19-04-2016 zetten we je huidige nummer over naar je Simpel abonnement. Eén week van tevoren ontvang je je nieuwe simkaart."
    De week ervoor: niets ontvangen.
    Maandag 18-04-16 gebeld met Simpelklantservice: “Hallo mijn telefoonnummer wordt morgen overgezet en ik heb nog niets ontvangen”
    Simpelklantservice: “de kaart is gisteren verstuurd”
    Waarop ik vraag op zondag?
    Simpelklantservice: “Oh eh even navragen.” Na minuten tergende pingelmuziek.
    Simpelklantservice: “De kaart is vandaag verstuurd.”
    Dinsdag niets ontvangen. Woensdag niets ontvangen.
    Gebeld met Simpelklantservice op woensdag 20 apr16
    Simpelklantservice: “De kaart is maandag verstuurd.”
    Waarom heb ik die dan niet ontvangen op dinsdag of woensdag?
    Simpelklantservice: “Oh eh, even navragen.”
    Hoe moet ik nu bellen?
    Simpelklantservice: “zonder simkaart kunt u niet bellen.”
    Hoe Simpel kun je de antwoorden geven?
    Ik wil hierbij een klacht indienen en een tegemoetkoming van Simpel ontvangen. Daarnaast een afschrift van de klacht op mijn email adres ontvangen, zodat ik weet dat de klacht geregistreerd is.
    Simpelklantservice: “Dat gaan we voor u regelen meneer” “Als u de simkaart vrijdag nog niet ontvangen heeft even terugbellen!”
    Vrijdag niets ontvangen, ook geen bevestiging in de mail dat de klacht geregistreerd is.
    Simpelklantservice: “Meneer ik ga zorgen dat u een simkaart krijgt, maar die zult u over een enkele werkdagen ontvangen, want hij gaat met de post.��
    Als je die nu direct op de bus doet, dan heb ik hem morgen.
    Simpelklantservice: “Nee dat gaat niet meneer, dat wordt allemaal intern geregeld”
    Maar ik kan nu ook niet meer internetbankieren, want ik krijg op mijn telefoon een code om terug te sturen.
    Simpelklantservice: “Sorry meneer ik kan echt niet meer voor uw doen”
    Is er dan geen chef die kan zorgen dat de echte problemen worden opgelost?
    Simpelklantservice: “Sorry meneer zo werken wij niet, nog een prettig weekend”
    OK helaas weer geen bedrijf dat aan kwaliteitsverbetering doet. Dank, u, ik hoop dat ik de simkaart nu echt maandag heb. Einde gesprek.
    En dan te bedenken dat ieder gesprek begint met de mededeling, dat voor kwaliteitsverbetering de gesprekken kunnen worden opgenomen.
    Dan mogen ze weleens beginnen om die gesprekken af te luisteren en de erg Simpele service gaan verbeteren!
    En Simpel voor iedere keer bellen 35 cent in rekening brengen voor de fouten en leugens van Simpel tegen hun klanten.
    We wachten maandag weer af en anders mijn nummer bij een echte provider onderbrengen. Ik hoop dat die actie Simpeler gaat. Zucht!
    • Het is erg rustig zonder bereik!
    • Verbeter je klantenservice, stop met geld vragen voor je klantenservice. Doe geen lose beloften, kom na wat je beloofd, Geef gemaakte fouten toe en kom met passende oplossing. In mijn geval spoed transport simkaart.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Arjen op 22-4-2016 om 20:52
    Beste meneer Heins,

    Vervelend om te lezen dat u de simkaart nog niet heeft ontvangen. Ik heb zojuist contact met u gehad en we hebben besproken hoe we dit voor u gaan oplossen.

    Er wordt nog contact met u opgenomen om deze kwestie goed af te handelen.

    Met vriendelijke groet,

    Arjen

    Simpel
    Oplichters op 22-4-2016 om 21:57
    En weer beginnen ze met het woord VERVELEND, meneer u kunt nog lang wachten want die hebben de dikke van dale smoezenboek voor hun neus, alles bewaren en het voor het gerecht gooien, ze maken beloftes en komen niets na, daar kun je ze zo hard op pakken want de rechters hebben het onderhand ook gehad met die SIMPELE zielen, die gasten hebben een IQ van een pas geboren reetkever, oplichters zijn het
  10. Slechter dan slecht op 21-4-2016 om 08:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ze beginnen die achterlijke reclames met :simpel schrijft geschiedenis, en dat is ook zo: ALS DE GROOTSTE OPLICHTERS ALLER TIJDEN
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen