Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

22% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 63 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
11% misschien
  1. E de Vries op 25-5-2016 om 16:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben klant sinds februari dit jaar en heb niet zulke goede ervaringen, hoge onverklaarbare rekeningen, brutaal worden toegesproken door de klantenservice, niet kunnen inloggen op je eigen account , je kunt dus niets controleren!! Ik raad iedereen af hier klant te worden!!
    • Geen
    • Fatsoenlijk worden behandeld bij de klantenservice!!!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      2
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:36
    Beste meneer/mevrouw De Vries,

    Wat vervelend om te horen dat u ongewenst bent toegesproken, dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarnaast is het natuurlijk ook erg vervelend als u niet kunt inloggen op Mijn Simpel. Graag zou ik dit dan ook voor u willen oplossen. Zou u uw klantgegevens willen sturen via het contactformulier op onze website? Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
    M Schultz op 28-5-2016 om 20:35
    Wanneer kun je nu eens normaal inloggen om je verbruik te kunnen zien?
    De site staat nu al een half uur te draaien en ben nog niet op mijn simpel. Ook op andere tablets geprobeerd daar lukt het ook niet. Het is bar en boos en wordt er s..... Ziek van.
  2. John op 23-5-2016 om 23:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde nu een abonnement afsluiten maar ging toch maar is even kijken voor beoordelingen. Hartelijk dank voor al jullie beoordelingen! Ik ga inderdaad wel naar een andere provider. Geen SIMPEL voor mij
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:33
    Beste John,

    Wat jammer om te horen dat u naar aanleiding van andere beoordelingen geen abonnement bij Simpel wilt. Graag zouden wij uw vragen willen beantwoorden of enige twijfel bij uw wegnemen. U kunt gratis bellen naar de verkooplijn op 0800-1418. Of als u via het contactformulier uw telefoonnummer achterlaat, dan zullen wij met u contact opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  3. Nicky op 20-5-2016 om 15:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vorig jaar 2 bel only abonnementen afgesloten en helaas alleen maar drama. Als prijsvechter in de markt is het bij aanschaf goedkoop, maar verwacht niet te veel.
    Blijkbaar is mijn internetgedrag zoveel verandert dat ik telkens torenhoge rekeningen boven de bundel krijg en ik al 2 x mijn abonnement omhoog aan heb moeten passen om het nog een beetje betaalbaar te houden. Met een wurgcontract van 2 jaar, nog lange tijd te gaan, helaas....
    Goedkoop is in dit geval zeker duurkoop 😞
    • Helaas, nog geen kunnen ontdekken
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:25
    Beste Nicky,

    Wat jammer om te horen dat uw ervaring met Simpel niet positief is. Ik zou hier graag verandering in brengen door uw melding verder uit te zoeken. Zou u de klantgegevens willen doorgeven via het contactformulier op onze website? Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  4. Vanessa op 18-5-2016 om 17:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op Donderdag 5 mei heb ik bij Simpel een abonnement afgesloten, na aandringen van mijn vriend en collega's heb ik toch maar besloten om na vijf jaar een abonnement af te sluiten na jaren lang een prepaid kaartje te hebben gehad. Totaal 30 euro betaald en op 6 mei een berichtje ontvangen dat mijn oude nummer zou worden overgezet op 17-05-16 op het Simpel netwerk. Simkaart netjes ontvangen. op 16-05-2016 nogmaals een berichtje ontvangen vanaf morgen wordt je huidige nummer overgezet naar Simpel op het T-Mobile netwerk. Gister ( 17-05-2016) Mijn nieuwe simkaartje in mijn mobiel gedaan, en niets... rond 12:00uur gebeld naar de klantenservice: Ja ons systeem moet het verwerken kan nog wel een paar uurtjes duren volgens de klantenservice. Vandaag 18-05-2016 om 09:00uur telefoon aan en uitgezet weer geen simkaart in mijn scherm terwijl de simkaart er gewoon goed inzit. Om 09:10 weer de klantenservice gebeld, Ja mevrouw hij is vannacht de lucht ingegaan dus het kan nog wel een paar uur duren. Afin, vandaag om 16:00uur nog geen bereik weer de klantenservice gebeld, en ja hoor weer een K*T smoesje, ja de putering is nog niet verwerkt? Ik vroeg aan haar wat een putering is? nog nooit van gehoord, bestaat ook niet. maakt verder niet uit. Ik vertelde de medewerkster dat er zwart op wit staat dat mijn simkaart de 17e geactiveerd zou worden en het is nu de 18e eind van de middag! Haar antwoord luidde"Ja ik maak die brieven niet" Lekker Simpel inderdaad! het is nu 17:45 en ik heb nog geen bereik!!! Ik ben normaal heel geduldig maar ik moet ook mijn rekeningen op tijd betalen, en bereikbaar zijn voor mijn familie en collega's! En ja ik heb al talloze keer geprobeerd om mijn telefoon opnieuw op te starten en om mijn wifi aan en uit te zetten. Wat gaat u hieraan doen Alan, ik eis een vergoeding, zo niet dan laat ik mijn abonnement direct weer nietig verklaard worden door het niet nakomen van de overeenkomsten.
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:22
    Beste Vanessa,

    Het is uiteraard erg vervelend dat het abonnement niet actief is op de aangegeven datum. Ik neem uw melding graag in behandeling, zodat u gebruik kunt maken van de diensten zoals is toegezegd. Graag ontvangen wij u klantgegevens, zodat we dit verder voor u kunnen uitzoeken. U kunt de betreffende gegevens doorgeven via het contactformulier op onze website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  5. Benny op 18-5-2016 om 13:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 25 maart bel ik met Simpel. De volgende dag kreeg ik al een melding, dat ik mijn data al verbruikt was van 1000MB. Thuis zit ok gewoon op WIFi. Ik moest voor die maand flink bij betalen.

    Ook voor deze maand zit ik er al weer over heen. Ik heb contact met de klantenservice gehad en zij zeiden dat ze er niets aan konden veranderen. Dat die MB's gewoon gebruikt worden. Hoe krijg je 1000mbs in zo'n korte tijd op, als je thuis op WIFI zit en je je telefoon weinig buiten huis gebruikt!

    Maar zoals ik verder hier lees, is dit geen nieuw verhaal. En is er sterk het vermoeden, dat er iets totaal niet klopt. Het is eigenlijk heel erg triest, dat er een goedkoop abonnement wordt aangeboden, maar dat er over de andere kant weer heel veel in rekening wordt gebracht.

    Het kan gewoon niet kloppen. Eerder gebruikte ik 300-400 MB's met een ander abonnement over de hele maand. Nu zijn 1000 MB's in no. time op.

    Heel graag een reactie en een oplossing.
    • Eerlijke behandeling
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:17
    Beste Benny,

    Wat vervelend om te horen dat de MB's sneller zijn verbruikt dan verwacht. Graag zou ik uw melding dan ook verder willen uitzoeken. Ik wil u vragen om uw klantgegevens toe te sturen via het contactformulier op onze website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  6. Hellemons op 15-5-2016 om 09:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het mobiele internet is verschrikkelijk slecht. Het is zo langzaam dat een filmpje bekijken via Youtube vrijwel onmogelijk is.
    Ook is de klantenservice heel erg onvriendelijk.
    Ik zag op mijn maandfactuur dat er uitgaande SMS-berichten waren naar Amerika die ik zeker weten niet heb gestuurd, hierop krijg ik een mail dat ik dat wel heb gedaan waar ik vervolgens weer niet op kan reageren, komt erop neer dat ik gewoon moet betalen voor die berichten en ze niet de moeite nemen om te kijken hoe ze verzonden hebben kunnen worden.
    • Goedkoop
    • Slecht netwerk
    • Onvriendelijke klantenservice
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 11:13
    Beste meneer/mevrouw Hellemons,

    Het is uiteraard niet fijn als het internet niet optimaal functioneert. Daarnaast zou ik u graag willen informeren over de betreffende factuur. Zou u uw klantgegevens via het contactformulier op de website door willen geven? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  7. Linda op 13-5-2016 om 12:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wauw ik wist inmiddels al dat jullie oplichters waren maar dit is absurd! In mijn eerste week zou ik al boven de mbs zitten. Contact met jullie, ho maar! Het enige waar jullie mee aan komen is een lul verhaal (die jullie naar iedereen sturen, een standaard mail!!) Nergens op reageren maar wel een rekening van 44euro sturen! Zodra die afgeschreven wordt boek ik hem direct terug. Walgelijk dat jullie hier zo met mensen omgaan. Ik stap zoals iemand eerder vermelde naar de rechter.
    Reacties
    dick op 21-5-2016 om 11:35
    Bewijzen verzamelen en naar de rechter stappen
    Zij maken afspraken een komen ze niet na
    Ik heb ook gewonnen
    De rechters zijn die randdebielen ook zat
    OORLOG AAN SIMPEL
    Alan op 26-5-2016 om 11:03
    Beste Linda,

    Ik vind het erg vervelend om te horen dat het contact met ons niet optimal verloopt en dat er enige onduidelijkheid is omtrent de onstane kosten. Graag zou ik uw melding verder in behandeling willen nemen. Zou u uw klantegegevens telefonisch of via het contactformulier op onze website willen doorgeven? Dan kunnen wij u verder te woord staan.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  8. Wilma v.d. Elst op 12-5-2016 om 22:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds deze week heb ik een andere telefoon. De samsung s4, met de vorige telefoons een s3 mini en de txt heb ik dik 3 jaar altijd best bereik gehad. Nu met de s4 geeft ie in huis alleen noodoproepen, echt balen omdat ik mijn abo veranderd heb in gratis bellen, smsen en 1gb. Om die reden heb ik mijn vaste telefoon eruit gegooid. Het bereik is voor het hele pakket sterk, blijkt uit jullie site.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Alan op 26-5-2016 om 10:57
    Beste mevrouw V.d. Elst,

    Vriendelijk bedankt voor uw bericht.

    Graag zou ik uw melding verder willen uitzoeken, zodat u gebruik kunt maken van het abonnement. Zou u uw klantgegevens willen sturen via het contactformulier op onze website? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
  9. Mulder op 10-5-2016 om 22:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mb's vliegen er doorheen, belplafond instellen: bij een gratis bel & sms abo ... Maar je MB plafond vanaf €50,00. Vuile viezeriken roven gewoon je mb's
    • T Mobile moet dit bedrijf tot de orde roepen.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      2
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 11-5-2016 om 09:28
    T-Mobile kan Simpel niet tot de orde roepen. Al vanaf augustus 2014 is Simpel MVNO. Zie https://www.bellen.com/mobiele-providers/simpel
    Reacties
    Simpel op 12-5-2016 om 11:05
    Beste meneer, mevrouw Mulder,

    Ik kijk graag even met u mee. Zou u voor mij de klantgegevens van de betreffende abonnement willen sturen naar vragen@simpel.nl, zodat ik uw melding verder in behandeling kan nemen? Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

    Met vriendelijke groet,

    Bobby

    Simpel
  10. Monique op 6-5-2016 om 14:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 24-4-2016 ben ik naar Simpel overgestapt. Omdat ik nog steeds geen mobiel internet heb (wel via wifi loopt alles prima) ben ik ingelogd op de site om te kijken hoe dit zou komen en of ik er iets aan kon doen. Als eerste kom ik tegen dat ik mijn plafond bereikt zou hebben, vreemd als mei pas een paar dagen oud is en ik vanaf mijn overstap geen mobiel internet heb gehad. Na wat verder kijken kom ik er achter dat mijn verbruik kennelijk elke nacht plaatsvind als ik slaap en gewoon thuis ben en daar altijd op wifi zit. En zoals gezegd heb ik nog geen mobiel internet gehad vanaf de overstap. In één nacht is er zelfs een verbruik van 110MB terwijl mijn verbruik bij Telfort altijd rond de 300MB voor een hele maand zat. Een hele vreemde zaak dus. Heb een mail gestuurd naar de klantenservice maar nog steeds geen reactie. Gezien de verhalen hier baal ik als een stekker dat ik overgestapt ben en nog 23 maanden moet, wellicht zonder mobiel internet en met een stevige rekening.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Maik op 7-5-2016 om 19:07
    Naar de rechter stappen
    Dat win je geheid
    Het is mij ook gelukt
    Hun maken afspraken en komen ze niet na en de rechters hier hebben het ook gehad met die hersenloze reetkevers
    Alan op 10-5-2016 om 12:20
    Beste Monique,

    Het is uiteraard niet de bedoeling dat er onverwachte kosten worden gemaakt. Graag zou ik je melding in behandeling willen nemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar vragen@simpel.nl? We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Met vriendelijke groet,

    Alan

    Simpel
Laad meer ervaringen