Review en beoordeling Simpel

Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

17% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 143 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
73% niet
9% misschien
  1. Bellie op 19-5-2017 om 20:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sim only van Simpel. Herhaaldelijk aangegeven op mijn werk geen bereik te hebben, volgens hun website zou dat niet zo moeten zijn. Dan beland je in een draaimolen waarbij je steeds proeftelefoontjes moet doen, maar de reactie is dat ze niets zien. Natuurlijk niet, er is geen bereik. Je wordt zo lang aan het lijntje gehouden (ben er al een jaar mee bezig) dat duidelijk wordt dat ze gokken dat je het opgeeft. Laatste mail: u kunt gratis vertrekken als klant. Hoe kan je je klant minachten!
    • Geen interesse in klant,
    • Klant aan lijntje houden
    • Na een jaar klant afschrijven
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 22-5-2017 om 12:38
    Beste Bellie,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u geen optimaal bereik ervaart op uw werkplek.

    Wanneer u een dergelijke melding aan ons voorlegt, gaan wij altijd samen met u na of wij deze melding voor u kunnen oplossen. Hiervoor is het noodzakelijk dat er aan de hand van voorbeelden wordt gecontroleerd of uw melding netwerkgerelateerd is.

    U geeft aan dat u inmiddels is gemeld dat u kosteloos uw abonnement mag beëindigen. Deze optie bieden wij u indien wij op korte termijn uw melding niet kunnen oplossen. Wij vinden het vervelend om u te verliezen als klant, maar willen u wel in staat stellen om gebruik te maken van uw diensten bij een andere provider.

    Indien u hier behoefte aan heeft wil ik graag uw melding toelichten en motiveren waar zaken onduidelijk zijn. Echter heb ik hier wel uw klantgegevens voor nodig.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u dan ook om uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
    H scholten op 25-5-2017 om 13:37
    WAARSCHUWING!!
    Mij is onderhand duidelijk dat Simpel nergens verantwoording voor neemt
    ,dus dat het zinloos is te reclameren,enige is zo gauw mogelijk wegwezen.
    Ik heb in het buitenland geen telefoon bereik gehad en oa als gevolg daarvan mijn vakantie moeten opbreken.
    Mijn man is invalide en diabetisch, en heeft doordat wij niet meer van de plek konden komen 3 dagen praktisch geen eten gehad behalve wat chips en koeken. Doordat wij eindelijk konden bellen via iemand die toevallig langs kwam en een mobiel had hebben wij alarm kunnen slaan.
    Mijn man was intussen al behoorlijk ziek en zijn wij in haast opgehaald door onze dochter.
    Mijn waarschuwing voor mensen denk erom als je voor je gezondheid afhankelijk bent van uw telefoon, met Simpel loop je dus een enorm risico!!
    Dus mensen die gezondheid problemen hebben opgepast!
    Simpel op 26-5-2017 om 13:11
    Beste H. Scholten,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u in het buitenland niet optimaal gebruik heeft kunnen maken van uw abonnement.

    Het is voor mij onduidelijk in welk land u zich bevond en of mijn collega's u hiermee al van dienst hebben kunnen zijn.

    Indien u hier behoefte aan heeft wil ik graag uw melding toelichten en motiveren waar zaken onduidelijk zijn. Echter heb ik hier wel uw klantgegevens voor nodig.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u dan ook om uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  2. wim lubbers Langer dan 1 jaar klant op 18-5-2017 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na een server update is er iets mis gegaan bij Simpel.
    Bij het inloggen kwam ik plotseling op een pagina van een andere klant van Simpel. Ik heb hiervan via Facebook melding van gemaakt.
    Ze hebben gelijk actie ondernomen.
    Als dank krijg ik van Simpel een bloemetje!
    Dat noem ik nou service...
    • Ben al jaren bij Simpel en nooit geen klachten gehad.
    • De service is geweldig!
    • n.v.t.
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Floor van Strien Minder dan 1 jaar klant op 10-5-2017 om 20:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben net een maand bij deze provider en heb nu al spijt, had de overstap nooit moeten maken!! Ze lijken misschien goedkoop maar je komt er bedrogen uit!! Altijd heb ik hetzelfde datagebruik, altijd net onder de 1000mb heel soms ietsje erboven. Eerste maand bij simpel en krijg net een sms'je dat mijn kaart is geblokkeerd want ik zit vijftig euro over mijn bundel!!! Je betaald je dus (blijkt achteraf) helemaal scheel als je over je bundel heen gaat en dit is NIET goed aangegeven!!! Ook is er iets goed mis met hun manier van data meten want mijn telefoon zegt dat ik deze maand 1010mb heb gebruikt terwijl zij 1200 zeggen !! (Bij Simyo klopte dit altijd precies) Hier klopt dus echt iets niet en zoals te verwachten....de klantenservice kan niks voor je doen. Dus mijn tip: GA NOOIT NAAR SIMPEL!!!!!
    • -het zijn dieven!
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 15-5-2017 om 17:40
    Beste mevrouw van Strien,

    Bedankt voor uw melding.

    Ik vind het zeer vervelend om te lezen dat u een hoge factuur heeft ontvangen in verband met internetverbruik.

    Bij het bevestigen van uw bestelling ontvangt u naast uw besteloverzicht ook altijd de Algemene en Aanvullende voorwaarden van Simpel. In deze voorwaarden wordt u geïnformeerd over onze tarieven en voorwaarden omtrent het verbruik buiten uw bundel.

    Om dergelijke kosten en verbruik in de toekomst te voorkomen adviseer ik u een Plafond in te stellen. Dit is een kostenlimiet die ervoor zorgt dat u geen extra kosten kunt maken boven de ingestelde limiet.

    Ik wil dit graag voor u uitzoeken en eventueel motiveren waar zaken onduidelijk zijn. Hier heb ik echter wel uw klantgegevens voor nodig.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u dan ook om uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel


  4. G.e Bouwmeester Langer dan 1 jaar klant op 2-5-2017 om 15:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2 keer gebeld dat de app niet werkt. Krijg alleen maar wit scherm . Eerste keer mededeling dat ik app opnieuw moest downloaden. Geen succes. Weer gebeld en toen de mededeling dat er een storing was en dat dat op 1 mei opgelost zou zijn. Op de site stond vermeld: geen storingen!!
    Ik heb 2 x 8 minuten in de wacht gestaan voordat ik een medewerker aan de lijn had en die weten volgens mij ook niet hoe ze een klacht moeten oplossen
    • Geen
    • Geen lange lange wachttijden.
    • Deskundige mensen die klachten oplossen
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      4
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Simpel op 4-5-2017 om 16:31
    Beste G.e Bouwmeester,

    Hartelijk bedankt voor uw reactie.

    Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de werking van onze App.

    U geeft aan dat u de App opnieuw heeft geïnstalleerd en daarbij geen verbetering is ontstaan.

    Vaak lost het probleem zich op door u via de PC uit te loggen op uw persoonlijke pagina Mijn Simpel.

    Mocht bovenstaande niet het gewenste resultaat bieden, dan horen wij graag van u.

    Ik adviseer u dan uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Remco

    Simpel
  5. Anja Hoekstra-Jorritsma Minder dan 1 jaar klant op 29-4-2017 om 09:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb eerder een slechte ervaring geplaatst maar eerlijk is eerlijk ik ben nu super geholpen door een medewerker van Simpel die zijn uiterste best voor mij gedaan heeft. Ik kan nu buiten de Wi-Fi om weer gebruik maken van mijn internet bundel.
    Bedankt S. van Simpel!
    • Dat er na 3x contact met klantenservice zelf door hun contact met mij werd opgenomen.
    • Toch de klantenservice. Je krijgt niet echt het gevoel dat ze wat voor je kunnen doen.
    • Hoewel ze wel hun best doen wekken ze niet de indruk korte lijntjes te hebben met de technische dienst.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 1-5-2017 om 09:20
    Geen namen van Medewerkers aub
  6. van der Laan Langer dan 1 jaar klant op 26-4-2017 om 07:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Betaalbare provider,je weet waar je aan toe bent
    • Flexibel,goedkoop en veel waar voor je geld.
    • Goeie snelle helpdesk.
    • Misschien meer gb
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Euchuron Klant geweest op 25-4-2017 om 13:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Groote oplichters er is geen andere woord voor.
    Ik heb op 27 maart 2017 een bestelling geplaatst bij Simpel ik heb 35 euro betaald, volgende dag kreeg ik de simkaard in de brievenbus, maar voor mij complete verrassing werkte die sim niet. ik heb hun gebeld toen zijde ze tegen mij dat de bestelling geannuleerd is en ik zal mijn geld terug krijgen binnen 14 dagen. Nu is 4 weken voorbij en ik heb die geld nog niet ontvangen. Gister heb ik hun 2 keer gebeld toen kreeg ik te horen dat het geld sinds 20 april overgemaakt is naar mijn rekening maar op mijn rekening is niks te zien. Ik heb hun vandaag weer gebeld kreeg ik weer iemand anders aan de telefoon en die vertelde mij dat die Geld nog niet overgemaakt is en zij gaat nu een verzoek indienen zodat het geld naar mij overgemaakt word. verschrikkelijk ik ga een aangifte doen en ook incassobureau inschakelen deze mensen zij oplichters Simpel oplichters
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 28-4-2017 om 09:06
    Beste Eucheron,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat uw bestelling is geannuleerd en u de eerste betaling hiervan nog niet retour heeft mogen ontvangen.

    Bij het annuleren van een abonnement kan het minimaal 14 dagen in beslag nemen eer het geld terug op uw rekening wordt gestort. Ik begrijp echter dat er inmiddels meer als 4 weken zijn verstreken en u het geld nog niet retour heeft gekregen.

    Ik wil dit graag voor u uitzoeken en eventueel motiveren waar zaken onduidelijk zijn of corrigeren als we een fout hebben gemaakt. Hier heb ik echter wel uw klantgegevens voor nodig.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  8. Anja Hoekstra-Jorritsma Minder dan 1 jaar klant op 24-4-2017 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 28 maart j.l. een sim only abonnement via simpel. Nu is het zo dat ik buiten de Wi-Fi om geen internet meer kan ontvangen. Al 3x contact gehad met de klantenservice. Ze staan je keurig te woord maar kunnen ondertussen niets voor je doen. Ja je probleem zal worden voorgelegd aan de technische dienst. Duurt iedere x 5 werkdagen. En tot nu toe nog niets van de technische dienst gehoord.We zijn nu een maand verder maar helaas nog geen internet. Alles gedaan wat door klantenservice werd aangeraden en ondertussen ook een nieuw toestel aangeschaft dus aan mijn toestel ligt het zeker niet. Had al aangegeven dat als ik geen internet kon krijgen graag onze overeenkomst wilde verbreken maar dit kan niet volgens hen. Dus moet ik nu nog 23 maanden verder met Simpel??!! Dit terwijl er niet aan de voorwaarden wordt voldaan.
    Wat ook vreselijk frustrerend is, is dat je steeds tijden aan de lijn hangt en opdrachten moet uitvoeren waardoor de verbinding kan worden verbroken. Krijg je weer iemand anders aan de lijn, kun je weer je verhaal doen want aan terugbellen doen ze niet. Jammer ik heb Ziggo voor Simpel verlaten. Had ik maar nooit.....
    Misschien kan Radar of Kassa iets voor me betekenen.
    • Geen
    • Een klanten service die daadwerkelijk wat voor je kan doen. En krijg je geen waar voor je geld dan niet moeilijk doen en de klant netjes laten gaan.
    • Voorbeeld aan klantenservice Ziggo
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 26-4-2017 om 12:14
    Beste mevrouw Hoekstra-Jorritsma,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u geen gebruik kunt maken van mobiel internet en u tot op heden geen reactie heeft mogen ontvangen van de technische dienst.

    Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad omtrent uw melding.
    Ik heb u voorgesteld om u tegemoet te komen in uw abonnementskosten en u gebruik te laten maken van de 4G-internetsnelheid om te zien of dit verbetering brengt.
    Daarbij heb ik met u afgesproken om vrijdag opnieuw telefonisch contact met u op te nemen om na te gaan wat het resultaat hiervan is geweest.

    Op uw verzoek heb ik u een e-mail gestuurd waarin ik deze afspraken voor u heb vastgelegd.

    Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest en u vrijdag opnieuw te spreken.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  9. van Tol Minder dan 1 jaar klant op 21-4-2017 om 11:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos bedrijf. Superslecht bereik, Telefonisch geen normaal contact mogelijk. "Ik zie dus u normale dekking heeft". Alleen heb ik geen goede dekking. Als ik een KPN kaartje erin steek dan wel... rara.
    MIJN ADVIES neem nooit Simpel
    • die zijn er niet
    • alles
    • dekking
    • klantenservice
    • toegemoetkoming
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 26-4-2017 om 10:20
    Beste heer/mevrouw van Tol,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u een verminderde dekking ervaart op uw locatie.

    Wij controleren telefonisch altijd samen met u hoe het gesteld is met het netwerk op uw thuislocatie.
    Mijn collega heeft geconstateerd dat het netwerk naar behoren werkt.

    Dit neemt natuurlijk uw melding niet weg.
    Ik wil dit graag voor u uitzoeken en eventueel motiveren waar zaken onduidelijk zijn.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. We kunnen uw melding dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel



  10. Ah op 16-4-2017 om 20:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Grootste oplichter.
    Nooit intrappen.
    Als je er eenmaal in zit kom je niet meer van ze af.
    • Geen een
    • Failliet gaan moeten ze.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Simpel op 26-4-2017 om 11:05
    Beste Ah,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat u geen positieve ervaring heeft met ons.

    Het is voor mij niet helemaal duidelijk waarmee ik u van dienst kan zijn.
    Ik wil uw melding echter graag onderzoeken en eventueel motiveren waar zaken onduidelijk zijn.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn, adviseer ik u uw melding en uw klantgegevens te versturen via het contactformulier op onze website. Op deze manier kunnen we uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
Laad meer ervaringen
Terug naar boven