Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel sim only abonnementen

Hieronder vind je alle sim only abonnementen van Simpel. Heb je een geschikt abonnement gezien en wil je meer informatie of de specifieke eigenschappen van het abonnement weten? Klik dan op de pakketlink en vind het beste sim only abonnement voor jou.

Via Bellen.com kun je gemakkelijk een nieuw abonnement afsluiten. Het contract bij je oude provider wordt opgezegd door je nieuwe provider. Denk er wel om dat de meeste abonnementen niet mogen eindigen voor het einde van het contract. 

Sim only abonnement

Simpel is een provider die alleen sim only abonnementen aanbiedt. Je kunt de eigen telefoon gebruiken, er staan geen kosten voor een telefoon op afbetaling op de Simpel rekening. De provider staat bekend om laag geprijsde abonnementen en scherpe acties. Simpel is sinds 1 december 2020 officieel onderdeel geworden van T-Mobile, maar het is als apart merk blijven bestaan. Er zijn verschillende Simpel abonnementen met verschillende aantallen mb's en belminuten/sms. Bij een Simpel abonnement sluit je onbeperkt bellen af voor een klein bedrag extra per maand.

Netwerk van T-Mobile

Als je een sim only abonnement afsluit bij Simpel maak je gebruik van het (4G) netwerk van T-Mobile. Het T-Mobile netwerk heeft een goede dekking in het hele land, waardoor je dus overal goed internet hebt.

Alle Simpel sim only abonnementen

Mijn Simpel/Simpel app

In Mijn Simpel of in de Simpel app regel je alles zelf omtrent je mobiel abonnement en houd je maximale controle over je kosten. Je kunt zelf je verbruik bijhouden, je bundel wijzigen, een plafond instellen en je tegoed inzien. Daarnaast kun je hier je gegevens wijzigen, je instellingen beheren en je facturen inzien.

Nummerbehoud

Simpel biedt gratis nummerbehoud aan. Dit houdt in dat je je eigen telefoonnummer kunt houden als je overstapt naar een andere provider of een nieuwe abonnement afsluit. Je hoeft dit zelf niet te regelen. Je nieuwe provider regelt dit met je oude provider.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Simpel. Een nieuw Simpel mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie