Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Lebara Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Lebara Mobile? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Lebara Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Lebara is een internationale Mobile Virtual Network Operator (MVNO) die actief is in 6 landen, waaronder Nederland, Noorwegen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De visie van Lebara is het dichterbij elkaar brengen van familie, vrienden en collega’s. Lebara is sinds 2001 actief op de Europese telecommarkt en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2.500.000 klanten. In 2017 werden simonly abonnementen geïntroduceerd.

Lebara Mobile maakt in Nederland gebruik van het KPN netwerk en heeft een distributienetwerk van meer dan 20.000 verkooppunten, zoals supermarkten, telecomwinkels, toko's, kiosken en benzinepompen. Online is het mogelijk om beltegoed op te waarderen via de website en de app.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.