Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van Lebara. Voor informatie over de mobiele telefoontarieven van Lebara of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Lebara Mobile sim only abonnement

Ben je op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Dan ben je bij Lebara sim only aan het juiste adres. Lebara staat bekend om haar goedkope sim only abonnementen en lage tarieven. Lebara maakt gebruik van het 4G netwerk van KPN. Je kunt bij Lebara kiezen voor een looptijd van 1 maand of 2 jaar. Je kunt je bundel maandelijks omhoog en omlaag bijstellen. 

Onbeperkt bellen en sms'en

Bel je veel? Kies dan voor een van de Lebara sim only abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en. Met dit Lebara sim only abonnement hoef je je geen zorgen te maken over het aantal belminuten dat je gebruikt. Wel geldt er een fair use policy van 3000 minuten en 1000 sms'jes per maand.

Verschillende databundels

Net zoals elke andere provider biedt Lebara een databundel die bij je past. Er zijn databundels vanaf 1 GB t/m 10 GB.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Je kunt een Lebara sim only abonnement krijgen met verschillende looptijden. Met een maandelijks opzegbaar abonnement profiteer je van scherpe tarieven én flexibiliteit.

Alle Lebara Mobile sim only abonnementen

Lebara sim only in het buitenland

Lebara sim only is in de hele Europese Unie te gebruiken. Je kunt bellen en sms'en vanuit je eigen bundel. Ook kun je mobiel internet gebruiken in de hele EU. Als je veel wilt bellen naar het buitenland kun je een internationale bundel kopen. Met dit abonnement bel je tegen lage maandelijkse kosten naar familie in bijvoorbeeld Marokko of Zuid Afrika, maar ook naar andere landen.

Prijsaanpassingen

Op 1 februari 2024 heeft Lebara een nieuw abonnement geintroduceerd met 40GB mobiel internet. Tegelijkertijd werden de andere sim only pakketten goedkoper.

Nummerbehoud

Lebara biedt gratis nummerbehoud aan wanneer je overstapt. Zo kun je met een gerust hart overstappen en blijf je zo lang mogelijk goed bereikbaar.

My Lebara app

Als klant van Lebara krijg je toegang tot de Mylebara app. Met deze app geeft Lebara je inzicht in je facturen en abonnementen.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Lebara. Een nieuw Lebara mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.