Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
29%
van 21 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
19% misschien 52% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 7
    • Klantenservice: 7
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Ja
    Ivm met een administratieve fout werd het abonnement van mijn dochter in de vakantieperiode niet helemaal juist geactiveerd. Na dit gemeld te hebben is dit perfect en persoonlijk opgelost
    Pluspunten
    • Persoonlijk
    Verbeterpunten
    • Lange wachttijd servicedesk
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 10
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Het enige wat ik een dikke 10 heb gegeven is het bestelproces, de rest is absoluut pure ....
    Het internet werkt zo ongelooflijk slecht dat een simpele youtube video of up/download gewoon niet te doen is, je hebt inderdaad het aantal MB's wat je besteld, en dat bestellen gaat natuurlijk vlekkeloos, maar de verbinding fluctueerd zo hard (en dan niet goed tot minder, maar half verbonden tot compleet niets).
    Ik kan dit nooit aanraden aan iemand ook al lijkt de prijs interessant, dit is geen 4g, dit is de slechtste verbinding die ik ooit gehad heb en ik heb echt altijd de meest cheapy basispaketten gehad met minste snelheid, alles was beter. Ze lokken je met de "deals" maar je komt met echt tranentrekkend internet te zitten. NIET DOEN MENSEN!!!
    Neem aub de moeite voor vaste aansluiting of ergens anders bij een provider die daadwerkelijk 4g handhaaft want dit is echt te bar, zelfs voor een digibeet als ik en ik ben niet veeleisend!
    Pluspunten
    • De bestelfase, vanaf daar gaat het zeer stroef
    Verbeterpunten
    • Zowat alles behalve de bestelfase
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Klanten Service van LEBARA zijn op vakantie voor goed.
    Er is helemaal geen klanten service.
    Niet in trappen
    Pluspunten
    • Top in oplichting .
    • 10 euro binnen paar minuten is weg.
    • zonder gebruik van maken .\
    Verbeterpunten
    • De goed beoordeling hoort bij hun vrienden.
    • Niet in trappen.
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Eduard op 29-7-2019 om 14:09
    Klanten service nooit bereikbaar
    Verbeterpunten
    • Klantenservice opstarten?
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    ffcoenen op 24-7-2019 om 14:28
    Absoluut geen enkele service
    Verbeterpunten
    • Klantenservice
    • Antwoord geven
    • Al meer dan 10 dagen aan het proberen om op te waarderen. Dat moet sneller kunnen...
    Reacties
    Sam op 15-8-2019 om 13:55
    Ja wel , service in oplichting . dat wel
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 2
    • Prijsstelling: 2
    • Bereik/dekking: 5
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Ik heb letterlijk langer dan 2 uren zitten bij jullie klanten service, terwijl ik aldoor te horen kreeg “ bedankt voor het wachten, blijf nog even aan de lijn... we helpen je zo snel mogelijk”

    En ik wacht nog steeds, ik zal zien als het 3 uren zal worden straks, want ik ben nu nog steeds aan de lijn, aan het wachten. Jullie zijn belachelijk, om klanten zo lang te laten met hun problemen.

    Ik heb een sim gekocht van lebara, mijn 06 is gekoppeld aan me bankrekening. En nu is ineens het nummer vervallen, terwijl volgens jullie een sim 1 jaar actief zou blijven. En niet eens een jaar is voorbij, maar hij is ineens inactief, hoe werken jullie zo?
    Verbeterpunten
    • Klantenservice... nee eigenlijk alles, want het geheel bij jullie is chaotisch, zeer ongeorganiseerd.
    Opmerking van de redactie op 21-7-2019 om 22:59
    je richt je in deze review abusievelijk tot Lebara in de veronderstelling dat de provider dit leest. Dat is waarschijnlijk niet het geval. we adviseren je rechtstreeks contact op te nemen.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Harvangel op 16-7-2019 om 22:09
    In buitenland geen enkele keer kunnen bellen en geen internet. Geld gewoon weg. Ook op mijn brieven aan Lebara geen enkele response. Geen betrouwbare provider. Niet mee in zee gaan!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Opheffen
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Robert op 15-7-2019 om 18:13
    Echt deze provider ga ik ook zeker nooit aanraden klantenservice niet te bereiken
    Ik ga hem opzeggen en ga wel naar een betere provider
    Verbeterpunten
    • Vraag faillissement aan als je niet eens normaal je klanten te woord kan staan
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    1. Prepaid 5,00 gekocht , beloofde beltegoed 5,00 niet ontvangen,
    2. 5,00 extra tegoed na opwaarderen ook niet ontvangen.
    3. Databundel niet uit bel tegoed te betalen alleen via bank.
    4. Telefonisch kost 0,35 per gesprek. Dus bij klachten over hun dienst moet je betalen voor hulp.
    5. Via email wel reactie maar niet antwoord op de vraag. "Beltegoed staat op initiele balans waar ze niet bij kunnen" was het antwoord. Duh, wat heb ik ermee te maken?
    6. En bij achterlaten tel nummer moet je blijkbaar de "0" weglaten. Anders melding: "ongeldig nummer" .
    7. Winkel bezocht. ST achter de klantenservice die telefoon als waardeloos bestempeld, maar daar kwam ik niet voor. Antwoord: "ik kan niets voor u doen, ik verkoop alleen maar telefoontjes".

    1 bak ellende en oplichterij!

    Met vriendelijke groet, Anita
    Pluspunten
    • Helemaal niks! Oplichters!
    Verbeterpunten
    • Dit zou werkelijk verboden moeten zijn. Het is gewoon diefstal.
    Opmerking van de redactie op 13-5-2019 om 11:16
    Niet schelden aub.
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Harvangel op 3-4-2019 om 18:39
    Nul internetdekking in de EU, nul telefoondekking in de EU, 5 x 30 minuten gebeld met service en nul contact . Ik denk oplichterij. Wel laten betalen en 0, 0 prestatie!
    Pluspunten
    • Helemaal niks!
    Verbeterpunten
    • Opheffen

Navigatie