Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 4 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Maria Caro-Garcia 25-11-2021 - 14:16

    Klantenservice gebeld voor 2 jaar abonnement, naar mijn ervaring met Richard van de klantenservice heb ik ervan afgezien.
    Abonnement neem ik bij een ander bedrijf.

    4
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 7
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 7
    Amber 28-8-2021 - 15:25

    Let op! EU bundel, maar onderstaande meegemaakt.

    Ik was op vakantie in Kos. Ging naar de thermen wat in het puntje ligt. Kreeg een sms dat ik in Turkije was, niet gezien
    , Data aan laten staan, een extra rekening gekregen!! Geld niet terug gekregen!! Terwijl ik gewoon in de EU was en niet in Turkije. Zeer slecht

    Reacties

    sylvie 29-9-2021 - 14:15
    Hallo Amber, zou je me kunnen zeggen hoe dit opgelost werd ? Bij welke provider ben je ? Mvg
    Sylvie
    sylvie 29-9-2021 - 14:26
    Hallo Amber, zou je me kunnen zeggen hoe dit opgelost werd ? Bij welke provider ben je ? Mvg
    Sylvie
    3
    Facturering: 3
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: 8
    Aziz 3-7-2021 - 23:46

    Ik heb 2 jarige sim only
    Eerste jaar ging goed.
    Sinds Auguatus 2020 trage internet,
    Bellen en gebbeld worden op 200 meter van huis happert beller hoort mijn niet en ik hoor
    De beller ook niet het hapert even en dan word
    Verbinding verbroken ..

    Maanden lang meerdere malen de klantenservice gesproken een ze bloven
    Dat ze oplossen ze steurden sms en
    Met bedoeling dat netwerk opnieuw geinstaleerd
    Te worden .
    Ontvangen Sms'jes werkt niet.

    Lang gewacht begin juni heb ik weer gebbeld
    mw zegt de probleem ligt aan je toestel
    niet aan ons netwerk .

    Ze Adviesseert de toestel te vervangen
    ik heb het gelijk gedaan en zelfde probleem Blijft.

    In mei 21 heb ik met klantenservice weer
    Geproken dat ik all lange tijd bovengenoemde
    Probleem besproken heb en is er niks
    Opgelost en zijn er notities bekend eigenlik
    Mevrouw heeft mij geadviesseerd
    Om op 3 plaatsen te gaan probberen waar
    Internet niet doet en tijden vaststellen.
    Ik was de hele dag mee bezig en
    Mevrouw heeft beloofd dat ze de laat KPN onderzoek doen .
    Als uit het onderzoek blikt dat de probleem
    Aan ons netwerk ligt dan kan jij je abbonnement opzeggen en wordt teveel Betalde facteuren terug betaald.

    Na nog 3 keer contact met nummer 1200
    leverde niks op

    ik heb een klacht ingediend ,
    In juni werd ik gebbeld door een autoritaire
    Meneer hij zegt van dat de KPN heeft het onderzoek gedaan en de probleem ligt niet
    Aan ons netwerk maar aan jou toestel.


    Ik zei waarom kpn ligt ik jeb 3 toestellen
    Geprobeerd een in alle 3 toestelen
    Heb ik zelfde probleem.
    Meneer zegt tegen mijn van jij moet het met Mijn het doen en dat is het.
    Een ik bel jou rond 15;00 uur terug en dan
    leg ik jou meer uit.

    Meneer heeft mijn niet meer gebbeld volgende Dag heb ik zelf gebbeld om na te vragen
    Kreg een mevrouw aan de lijn,
    zij zegt even wachten ik ga even na vragen
    ze zit mijn op de wacht.
    3 kwartier lang moet ik wachten een
    ze komt weer zegt tegen mijn jou klacht is in Behandeling en we wachten op KPN.
    Ik zeg mevrouw ik was giesteren gebbeld door meneer en hij zei dat de klacht was behandeld
    Door KPN een probleem ligt Aan de toestel
    zij zegt nee we wachten nog tot eind van deze week de kpn Af.
    Eind van deze week bellen wij u hierover.

    Ik ben tot nu toe niet meer gebbeld door LEBARA
    Maar elke maand incasseren ze wel 10 Euros
    Af .

    • Geen plus punten ..
    • LEBARA mpet Stoppen met oplichting praktijk.
    6
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 7
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Koert Noordhuis 18-5-2021 - 12:42

    Op zich prima provider (dekking) Alleen opzeggen lijkt onmogelijk, nu eindelijk na 3 maanden wel gelukt. Elke maand wel gezeur met automatische incasso's die niet afgeschreven worden en daarna de nodige brieven met waarschuwingen. Ik ga om deze reden stoppen met deze provider. Ik betaal liever wat meer, zonder al het gezeur er om heen.

    • Goedkoop (duurkoop)
    • Facturering / opzeggen
    3
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 5
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Patrick 30-1-2020 - 19:00

    Het is zowat onmogelijk om op te zeggen. Afspraken die je maakt met de klantenservice worden niet nagekomen en op lossingen worden niet aangereikt. Na extra maanden te hebben betaald (ik dacht opgezegd te hebben) zou de opzegging met terugwerkende kracht van 1 maand in gang worden gezet. Evengoed wordt er geld van me rekening afgeschreven. Dan denk je er wel uit te kunnen komen met de klantenservice. Nou mooi niet.

    Het gaat om 10 euro, maar het is een principe kwestie geworden. Aangegeven dat ik niet ga betalen en dat ga ik niet ook niet doen. Ik ben ook klaar met bellen (duurt minimaal een half uur voordat je iemand aan de lijn hebt), want je wordt toch niet geholpen. Het zal wel een rechtsbijstand verhaal worden, maar ik gun ze geen cent meer. Gelukkig kunnen we tegenwoordig onze gal spuwen op het internet 😉

    Nooit meer Lebara voor mij.

    • Goedkoop
    • Klantenservice dit is toch niet van deze tijd! Maar goed de reviews zijn al slecht, slechter kan toch niet.
    2
    Klantenservice: 2
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Anneke 29-1-2020 - 21:24

    Na ruim een maand zonder problemen gebruik te hebben gemaakt van het abonnement zonder problemen, kan ik nu niet meer bellen of gebeld worden.
    Persoon van de klantenservice leek geen idee te hebben wat hij eraan moest doen. Moest meerdere malen “overleggen” met collega en ging vervolgens standaard vragenlijstje afwerken. Vroeg mij de telefoon te resetten wat ik al meerdere malen had gedaan. Toen zei hij dat ik dit niet deed want dan zou de verbinding weg zijn gevallen. Waarop ik antwoordde: ik bel natuurlijk met een andere telefoon want met die van mij kan ik niet bellen.
    Vervolgens zei dat ik mijn factuur nog moest betalen en dat alles het dan weer zou doen. Ik had net die ochtend een nieuwe factuur gekregen, waarvoor ik een week de tijd heb om te betalen. Bovendien kon ik voor die tijd al niet bellen.
    Toen zou hij een sms sturen om alles te kunnen restten. Op die sms wacht ik nog steeds. Kortom een zeer onkundige en onprofessionele manier van klantenservice verlenen.

    4
    Online dienstverlening: 3
    Facturering: 6
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 1
    Dinesh 26-11-2019 - 00:21

    Slecht geluid sinds 1 maand, slechter dan 3G cassette bandje geluid. Ze zeggen dat altijd zo was? Is niet zo, is sinds een maand. Kastje naar muur sturen, vaag gedoe. Wel goedkoop, dat wel. Internet ook goed, alleen bellen ineens super slecht. Niet doen mensen. Sinds ze rechtszaak paar maanden geleden hebben verloren en de schuldeisers de macht over hebben genomen is alles nog slechter geworden.

    • Snel internet, goedkoop sim only.
    • 4G bellen HD voice standaard aanbieden, betere klantenservice inkopen, beloftes nakomen, geen kastje naar de muur, wacht tijden verkorten.
    7
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 6
    Klantenservice: 4
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 10
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: 4
    Peperkamp 10-11-2019 - 21:33

    Je kan dus niet doorschakelen naar een ander mobielnummer. Als ik dit geweten had (stond nergens duidelijk op de website), was ik nooit overgestapt van T-mobile. Slechte ervaring dus.

    • Alleen de gunstige prijs.
    • Doorschakelen naar ander vast en/of mobiel nummer mogelijk maken.
    2
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Rein de Vries 5-11-2019 - 18:41

    Wilde een Nederlands mobiel nummer die ik door kon schakelen naar een ander nummer. Dit uitgelegd en geboekt bij de Mediamarkt. Wat blijkt? De doorschakeling werkt niet, mail gestuurd, wacht nog altijd op antwoord. Terug naar de Mediamarkt, daar kreeg ik te horen dat het niet kunnen doorschakelen waarschijnlijk aan mijn mobiele telefoon lag?!? Hun advies, gewoon opzeggen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. Meermaals het servicenummer van Lebara geprobeerd te bereiken, maar daar kun je een half uur aan blijven hangen zonder iemand te spreken. De derde keer na 45 minuten een persoon aan de leiding gekregen, het geval uitgelegd en kreeg de bevestiging dat doorschakelen niet gaat bij Lebara. OK, dan maar opzeggen, gelijk gedaan en ik kreeg een SMS waarna ik mijn abo kon opzeggen. Daarna mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug krijg, geen reactie. Inmiddels zijn we een maand verder en nog maar weer eens 45 minuten gehangen voordat ik iemand van de servicelijn te pakken kreeg. Hert blijkt dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik het bij de Mediamarkt geboekt hebt. Lekker zeg, niet gebruikt en ik kan naar mijn 31€ fluiten. Erg slecht dit, slaat nergens op.

    • Als je een service nummer of email adres aangeeft, zorg er dan ook voor dat het werkt. Zorg er ook voor dat derden (Mediamarkt) jullie product kennen.
    1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    antonie maijers 6-10-2019 - 17:32

    Ik heb sinds december 2018 onbeperkt data en telefoon voor 20 euro per maand..mooie prijs.
    Dit ging prima tot mei 2019 (toen ongeveer heeft een kennis via mijn hotspot 20 G data verbruikt)….kan toeval zijn EN sinsdien is mn internet zo traag als dikke s****t, de speed meter geeft sinds die tijd een downloadsnelheid van ca 1 MB/s vooruit...en download van 0.01 en vaak 0.00 MB/s....door dit laatste is navigeren met google maps niet mogelijK. KORTOM: DE PRIJS IS MOOI EN DE SNELHEID WAARDELOOS..ANTONIE MAAIJERS

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie