Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
28%
van 18 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
17% misschien 56% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 2
    • Prijsstelling: 2
    • Bereik/dekking: 5
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Ik heb letterlijk langer dan 2 uren zitten bij jullie klanten service, terwijl ik aldoor te horen kreeg “ bedankt voor het wachten, blijf nog even aan de lijn... we helpen je zo snel mogelijk”

    En ik wacht nog steeds, ik zal zien als het 3 uren zal worden straks, want ik ben nu nog steeds aan de lijn, aan het wachten. Jullie zijn belachelijk, om klanten zo lang te laten met hun problemen.

    Ik heb een sim gekocht van lebara, mijn 06 is gekoppeld aan me bankrekening. En nu is ineens het nummer vervallen, terwijl volgens jullie een sim 1 jaar actief zou blijven. En niet eens een jaar is voorbij, maar hij is ineens inactief, hoe werken jullie zo?
    Verbeterpunten
    • Klantenservice... nee eigenlijk alles, want het geheel bij jullie is chaotisch, zeer ongeorganiseerd.
    Opmerking van de redactie op 21-7-2019 om 22:59
    je richt je in deze review abusievelijk tot Lebara in de veronderstelling dat de provider dit leest. Dat is waarschijnlijk niet het geval. we adviseren je rechtstreeks contact op te nemen.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Harvangel op 16-7-2019 om 22:09
    In buitenland geen enkele keer kunnen bellen en geen internet. Geld gewoon weg. Ook op mijn brieven aan Lebara geen enkele response. Geen betrouwbare provider. Niet mee in zee gaan!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Opheffen
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Robert op 15-7-2019 om 18:13
    Echt deze provider ga ik ook zeker nooit aanraden klantenservice niet te bereiken
    Ik ga hem opzeggen en ga wel naar een betere provider
    Verbeterpunten
    • Vraag faillissement aan als je niet eens normaal je klanten te woord kan staan
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    1. Prepaid 5,00 gekocht , beloofde beltegoed 5,00 niet ontvangen,
    2. 5,00 extra tegoed na opwaarderen ook niet ontvangen.
    3. Databundel niet uit bel tegoed te betalen alleen via bank.
    4. Telefonisch kost 0,35 per gesprek. Dus bij klachten over hun dienst moet je betalen voor hulp.
    5. Via email wel reactie maar niet antwoord op de vraag. "Beltegoed staat op initiele balans waar ze niet bij kunnen" was het antwoord. Duh, wat heb ik ermee te maken?
    6. En bij achterlaten tel nummer moet je blijkbaar de "0" weglaten. Anders melding: "ongeldig nummer" .
    7. Winkel bezocht. ST achter de klantenservice die telefoon als waardeloos bestempeld, maar daar kwam ik niet voor. Antwoord: "ik kan niets voor u doen, ik verkoop alleen maar telefoontjes".

    1 bak ellende en oplichterij!

    Met vriendelijke groet, Anita
    Pluspunten
    • Helemaal niks! Oplichters!
    Verbeterpunten
    • Dit zou werkelijk verboden moeten zijn. Het is gewoon diefstal.
    Opmerking van de redactie op 13-5-2019 om 11:16
    Niet schelden aub.
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Harvangel op 3-4-2019 om 18:39
    Nul internetdekking in de EU, nul telefoondekking in de EU, 5 x 30 minuten gebeld met service en nul contact . Ik denk oplichterij. Wel laten betalen en 0, 0 prestatie!
    Pluspunten
    • Helemaal niks!
    Verbeterpunten
    • Opheffen
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Els de Reus op 13-3-2019 om 12:16
    Lebara heeft mij 2.5 maand internet in rekening gebracht voor een tijdelijk contract dat maandelijks opzegbaar was. Ik heb de sim internet only overeenkomst op 14 feb geactiveerd en op 8 maart afgemeldt. Dit is gewoon geldklopperij!
    Pluspunten
    • GEEN!
    Verbeterpunten
    • 1) Leg precies uit wat de klant mag verwachten in duidelijke taal qua abonnement
    • 2) verwijs niet naar de kleine regels in een ellenlange opsomming maar probeer de klant tegemoet te komen. Er is slechts 2 weken internet gebruikt maar Lebara wil 3 maanden in rekening brengen.
  • Beoordeling: 5
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Bellen standaardtarief Lebara prepaid naar T-Mobile prepaid = 55 sec/0,49 ct.
    Bellen standaardtarief Lebara prepaid naar T-Mobile prepaid = 119 sec/0,75 ct.
    Op de website kun je de standaardtarieven niet vinden. Je ziet alleen maar de prijzen voor belbundels.
    Conclusie: Als je voordelig wilt bellen met Lebara, moet je een belbundel aanschaffen.
    Pluspunten
    • - Als je een belbundel aanschaft ben je goedkoper uit dan het standaardtarief.
    • - Na opwaardering GRATIS onderling bellen van Lebara naar Lebara
    Verbeterpunten
    • Lebara pas a.u.b. de website aan. De standaardtarieven zijn niet te vinden. Dit is m.i. wel wettelijk verplicht dit te vermelden.
  • Beoordeling: 5
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 6
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 9
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Marijke op 19-2-2019 om 07:36
    Wat ik enorm vervelend vind is dat ik een maandbundel van 30 euro per maand betaal meestal op de 20e
    Maar op de 18e /19e maand later middernacht stopt de bundel dus zit elke maand 1.5 dag zonder dat ik kan bellen of internet
    Elke provider gaat bv 1e tot en met de 1e maar bij lebara niet
    Heel vervelend als je onderweg bent en kapot staat of dat je je kinderen niet kan bereiken
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 2
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 6
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Misschien
    V. Boateng op 15-2-2019 om 13:24
    ik ben zeker 10 jaar lang prepaid klant van Lebara. Ik bel alleen naar het buitenland.
    Echter deze week ondervind ik problemen bij het bellen. Ik word slecht gehoord bij het communiceren, of een gesproken zin blijft zich herhalen,, alsof een cassettebandje aan het spelen is.
    2 dagen geleden maakte ik deze mee, ik dacht dat het een incident is en zal vanzelf herstellen. Vandaag 15 feb 19 is het nog aan de gang. Erg vervelend.
    Ik ga onmiddellijk over naar een ander provider want hier heb ik geen zin in.
    Pluspunten
    • Het was een goede provider tot nu toe, op dit moment waardeloos.
    Verbeterpunten
    • Weet niet.
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 5
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 6
    • Facturering: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Slecht bereikbaar, zeg maar niet. Dus bij een vraag over je tegoed, wordt je tegoed geblokkeerd en is weg. Geen overzicht te zien over je belpatroon. 10=20is niet waar van 10 maken ze 5
    Pluspunten
    • Misleiding 100 %
    Verbeterpunten
    • Niets aan te bevelen.

Navigatie