Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 8 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
88% niet en 13% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    3
    Prijsstelling: 4
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 2
    Niels Zeelenberg 22-11-2022 - 21:28

    Ik bestelde onlangs twee prepaid simkaarten in de actie 5=15. Eerste tegenvaller: 5 euro van die 15 is maar maand geldig. Niet helder op site.
    Vervolgens maakte ik per 06 nummer account aan, met apart emailadres per nummer. Accounts werden bevestigd per mail. Echter: daarna lukte inloggen in app (en ook op site zo bleek) niet: "gegevens incorrect", terwijl ik gewoon wachtwoorden kopieerde uit passwordmanager. Ook na reset password (ook bevestigd) lukte het niet. Online chat was geen help: het lag aan mij. Klacht ingediend via formulier op website: al week geen antwoord, belofte is 2 werkdagen. Tenslotte: op beide emailadressen blijf ik marketingmails ontvangen, terwijl ik me telkens uitschrijf ("unsubscribe"). Heb simkaartjes weggegooid. Conclusie: boevenbende, ,extreem klantONgericht. Niet doen!!

    • Klachten serieus nemen, antwoorden op ingezonden klachten, klantenservice chat moet klachten doorzetten naar backoffice en niet klant de schuld geven.
    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Marlon reymerink 19-10-2022 - 14:31

    Zeer slecht niet ana beginnen

    • Geen
    • Klant vriendelijkheid eerlijkheid geen leugens voor houden kan wel een heel boek schrijven over hun in 6 maand tijd never nooit weer lebara grootste k*'t provider wat er bestaat
    2
    Klantenservice: 1
    Facturering: 3
    Bereik/dekking: 2
    Prijsstelling: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 3
    Jack 4-10-2022 - 19:31

    Lebara zijn oplichters. Beltegoed verdwijnt spontaan. Dure tarieven. De man in deTV reclame is de directeur van Lebara die met het gestolen beltegoed van klanten op vakantie gaat. Lebara
    Gewoon NIET DOEN!!!

    • Geen.
    • Klantvriendelijkheid + niet stelen van klanten.
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 5
    Facturering: 3
    Bereik/dekking: 5
    Klantenservice: 1
    ra 2-8-2022 - 13:53

    Kan telefoon niet opnemen.

    service is slecht het zijn kwakzalvers, telefoon kan niet opgenomen worden klanten service is onvriendelijk en niet gewillig te helpen.
    Dit is echt ZEER ZUUR al meer dan een maand kan ik NIET mijn telefoon OPNEMEN en zij zeggen de service is bij ons goed maar er is STORING ELKE DAG.
    Eerst was er storing betreft dit probleem bij lebara, 2 maanden terug en nu ligt het ineens aan mijn sim kaart die ''verouderd'' is dat is ONZIN ik heb sim kaarten die ouder zijn echter werken deze nog steeds.
    Ik heb deze sim net 4 jaar en andere die ik ken die sinds kort bij lebara zitten hebben er ook last van.

    GA ER NIET MEE IN ZEE, lebara is ONPROFESIONEEL en NIET BEREID HIER WAT AAN TE DOEN.

    • prima prijzen voor prepaid bundels HET WERKT ALLEEN NIET
    • mensen aan nemen die wel hun werk goed willen doen of die toko sluiten
    1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Ag 1-8-2022 - 20:00

    Oplichters met verdubbelen van beltegoedkaartjes, verdubbelen ze ook de kosten.
    Denken dat het een leuke aanbieding is maar uiteindelijk zijn het oplichters en lekkermakerij!!
    Zodat zij geld verdienen aan beltegoed kaartjes.

    €20 = €40 via beltegoed.nl

    Lebara berekend het gesprek dubbel..
    Bvb gesprek kost € 7,- wordt € 14,- afgetrokken.

    Voor bellen naar servicenummers heb ik een apart toestel.

    Zeeeerrr slecht!!!

    • Niet geen 1!
    • Geen geld meer uitgeven aan Lebara echt niet meer doen!
    • Verbeterpunt is dat ze al het geld terug mogen storten waar ik recht op heb!
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 2
    Klantenservice: 1
    Gerard 30-6-2022 - 11:23

    Al jaren zit ik bij Lebara met meerdere nummers krijg ik van 1 nummer zn K%T dreig bericht van ik moet opwaarderen. Ben ermee bezig sluiten ze mijn SIM gewoon af. Ooit gedacht dat je nr gekoppeld is aan andere apparaten? Echte S%kkels. Zo ga je niet met vaste klanten om. Ik ga KPN berichten en de 2e Kamer,Consumenten bond,ACM,Geschillencommissie, om jullie contract te beëindigen en kan je met je bedrijf op zouten uit Nederland.
    Zo ga je niet met de consument om!
    Ik betaal voor die diensten sluiten jullie mijn nummer af. Mensen die dit lezen neem geen diensten bij Lebara en zeg op, ga naar een andere bedrijf. Hoop dat KPN snel met jullie stoppen en je merk het vanzelf wel straks minder omzet en klanten weg.

    • Omdat het een Prepaid bedrijf is meer pluspunten zijn er niet.
    • Betere service verlenen want nu is echt amateurs
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Jean De Eves 3-6-2022 - 05:00

    Overgestapt van tmobile met nummerbehoud, zakelijk nummer. Dat is bij Lebara intern niet goed gegaan. Moest een maand lang met een tijdelijk nummer. Voor een bedrijf onacceptabel. Gelukkig kon ik nog gebruik maken van mijn oude tmobile nummer. Klantenservice zo flexibel als beton. Ongeïnteresseerd en ronduit onbeschoft. Plukken ze de lui van een lullostapel? Aub, never nooit overstappen naar Lebara, lees eerst de reviews.

    • Maandelijkse kosten
    • Klantenservice ontslaan
    6
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Klachtenafhandeling: 4
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 7
    Wood 17-4-2022 - 20:04

    Sinds kpn 3g heeft uitgezet schakelt Lebara niet meer naar 3G maar naar 2G met bellen, ipv 4g wat ze aangegevenop hun site. Ook de klantenserviceweet het zal het doorgeven, maar er gebeurd niets. VoLTE werkt gewoon niet, kpn zal het voor Lebara klanten wel niet aanzetten na 3g is uitgezet. Bovendien is bellen en internetten tegelijk niet meer mogelijk. Progessie is hier degradatie in functionaliteit.

    • Redelijke tarieven en als het werkt mooi, maar bij problemen wegwezen. Dus neem NOOIT een abonnement, blijf bij prepaid en gebruik de bundels.
    • Het bellen en internetten weer tegelijk mogelijk maken op 4G en betere klantenservice, doen wat je beloofd, problemen echt oplossen.
    1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Maria Caro-Garcia 25-11-2021 - 13:16

    Klantenservice gebeld voor 2 jaar abonnement, naar mijn ervaring met Richard van de klantenservice heb ik ervan afgezien.
    Abonnement neem ik bij een ander bedrijf.

    4
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 7
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 7
    Amber 28-8-2021 - 13:25

    Let op! EU bundel, maar onderstaande meegemaakt.

    Ik was op vakantie in Kos. Ging naar de thermen wat in het puntje ligt. Kreeg een sms dat ik in Turkije was, niet gezien
    , Data aan laten staan, een extra rekening gekregen!! Geld niet terug gekregen!! Terwijl ik gewoon in de EU was en niet in Turkije. Zeer slecht

    Reacties

    sylvie 29-9-2021 - 12:26
    Hallo Amber, zou je me kunnen zeggen hoe dit opgelost werd ? Bij welke provider ben je ? Mvg
    Sylvie

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie