Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider AH Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij AH Mobiel? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor AH Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

AH Mobiel verkoopt prepaid opwaardeertegoed van alle grote (en kleinere) telecomproviders. Daarnaast is AH Mobiel ook de naam van het prepaid telefonieproduct van Albert Heijn zelf

Prepaid en hybride

AH Mobiel verkoopt een prepaid pakket en een hybride product (kruising tussen prepaid en sim only): Slim Only. Hier heeft AH een speciale app voor ontwikkeld. Je kunt alleen via deze app Slim Only tegoed aanschaffen, hierdoor is dit product alleen geschikt voor mensen met een smartphone. AH Mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk. Omdat KPN per 1 april 2022 stopt met het ondersteunen moeten ook de AH Mobiel klanten over naar 4G als ze willen kunnen internetten. Oudere simkaarten van AH Mobiel zijn hier niet geschikt voor en moeten daarom worden vervangen.

Online diensten

Bij AH Mobiel kun je een aantal zaken online regelen zoals het opwaarderen van je prepaid tegoed, het aanschaffen van minuten en MB-bundels, of gebruik maken van het SlimBetalen in de app van slim only.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.