Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
AH Mobiel

AH Mobiel mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider AH Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij AH Mobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk AH Mobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor AH Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

AH Mobiel verkoopt prepaid opwaardeertegoed van alle grote (en kleinere) telecomproviders. Daarnaast is AH Mobiel ook de naam van het prepaid telefonieproduct van Albert Heijn zelf

Prepaid en hybride

AH Mobiel verkoopt een prepaid pakket en een hybride product (kruising tussen prepaid en sim only): Slim Only. Hier heeft AH een speciale app voor ontwikkeld. Alleen via deze app kun je Slim Only tegoed aanschaffen.

Online diensten

Bij AH Mobiel kun je een aantal zaken online regelen zoals het opwaarderen van je prepaid tegoed of gebruik maken van het SlimBetalen in de app van slim only.

Navigatie