Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 3 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
100% niet
0% misschien
  1. Ik op 27-7-2016 om 16:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Meerdere keren opgewaardeerd. Beltegoed gaat op zonder dat je belt of mb's gebruikt. Zelfs een keer na een dag. De telefoon stond niet eens aan want de batterij was leeg. Niet aan beginnen. Oplichterij!
    • Geen
    • Laat mensen bellen met hun beltegoed. We betalen er toch voor! Oplichters! Waardeloos ah!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Pieter van Sterkenburg op 18-3-2016 om 23:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Er zijn verschillende kaarten voor verschillende typen telefoons. Opwaarderen werkt nooit want 1244 geeft alleen als antwoord "dit nummer is al actief" Betalen via de bank: Om de haverklap wordt beltegoed ingehouden terwijl er nog saldo is. Buitenland bellen lukt niet. Klantenservicenummer is heel duur (89 minuten weg na een gesprek van 5 minuten. Bonussen worden beloofd maar komen nooit aan. In het buitenland sturen ze sms met hun goedkope tarieven. Ja logisch. je kan helemaal niet bellen in het buitenland. Een groot drama. Het enige positieve was dat een kaart van 10 EU maar 5 kost maar je moet wel elke keer een ander nummer kopen.
    • ALS het zou werken zijn de tarieven wel OK majah.....
    • Klantenservice nummer gratis
    • 1 kaart voor elk type telefoon net als alle andere providers.
    • Kappen met onzin sms in het buitenland met niet bestaande nummers van klantenservice
    • Bellen moet overal vandaan kunnen. Ik heb nog nooit niet kunnen bellen in het buitenland
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    jok wil op 21-3-2016 om 10:32
    Ik gebruik nu al 2 jaar sim only en het erkt nog altijd goed. Dus het kan echt wel. In het begin wel wat moeite met het instellen van de telefoon.
    Ps Ook in het buitenland kun je bellen en internetten.
  3. Erik op 5-3-2016 om 15:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet goed, ik heb ondanks het feit dat interenet communicatie gedeactiveerd is op mijjn Samsung. een vanzelf leeglopend beltegoed....ook zonder te bellen met een nieuw beltegoed komen er om de haveklap meldingen dat het beltegoed bijna op is......geldklopperij..
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. marcel op 2-2-2016 om 22:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een zeer skechte website wn het ipwaarderen is bijzonder onduidelijk sms opqaarderen geeft continu foutmelding. Bobus tegoed gebruiken , vergeet het maar. Je wordt echt voir de gek gehouden !!!!!
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Dick op 29-10-2015 om 20:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag bij herhaling geprobeerd om de Sim Onlyapp te activeren. Maar dat lukte niet door een technische storing, die al de hele dag duurt. Klantenservice gebeld, maar die konden mij ''NIET'' helpen, want de activatie moet online
    • vriendelijk te woord gestaan
    • Klanten helpen, Stel de kant centraal
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Marc de Haan op 6-10-2015 om 20:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb 1.5 jaar geleden een AH Mobiele prepaid kaart aangeschaft om deze in een alarmsysteem te zetten. Bij aanvang heb ik direct 30 Euro op de kaart gezet om voorlopig genoeg ruimte voor SMS'en te hebben. Vorige week kwam ik er achter dat de kaart het niet meer deed. Navraag bij de AH helpdesk leverde het antwoord op dat de kaart gedeaktiveerd was vanwege het niet halfjaarlijks opwaarderen. Dit terwijl er volgens mijn inschatting nog zo'n 25 Euro op moet hebben gestaan. Er schijnen voorafgaand aan het afsluiten SMS berichten gestuurd te zijn dat er opgewaardeerd moest worden, maar het systeem waar deze kaart inzit geeft dat niet aan. Volgens de helpdesk diende de kaart als "verloren" beschouwd te worden en was het aanschaffen van een nieuwe de enige optie. Na het indienen van een klacht bij AH was de enige reaktie een bevestiging van de procedure.
    • Stoppen met het deaktiveren van kaarten terwijl er nog voldoende saldo opstaat.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. fiorello op 8-9-2015 om 09:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vaak geen bereik met simonly je kan geen slimbetaling doen als er meerdere nummer op een banknummer staan maar je kan die nummets ook niet verwijderen
    • geen
    • een manier dat je de nummets kan verwijderen als je die niet gebruikt zo dat je de slimbetaling kan doen
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. rob de vogel op 3-9-2015 om 11:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben nu 4,5 week bezig om slim only te activeren. ik heb mijn tel nr behouden en overlaten zetten van de een naar de andere telefoon. Dit alles van slim only naar slim only en was via helpdesk binnen 10 min gebeurd. Moest ong half uur wachten en dan zou ik slim only kunnen activeren. vergeet het maar. Na 5x tel. contact met klantenservice en de div mails nog niets. Twee dagen geleden weer contact gezocht via mail om uitleg en gelijk even mijn tegoeden door te geven omdat ik mijn bundel niet kan bekijken.
    Totaal geen reactie. Zo gaan we toch niet met klanten om. Bedankt AH slim only. Wordt het een beetje zat.
    • geen
    • teveel
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. R. Vinke op 1-9-2015 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slim only basispakket in winkel gekocht, AH app blijkt geen verbinding te kunnen maken met server, AH helpdesk kan er niets aan doen, dus product gekocht dat niet werkt, omdat beltegoed niet opvraagbaar is en ook niet is op te waarderen
    • geen
    • AH behoort de klant te helpen en niet in de barre kou te laten staan
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Annoniempje op 23-8-2015 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een kaart gekocht van 10 euro en dan zou ik er ook nog 10 euro bij krijgen dus zou ik 20 euro beltegoed hebben zou je denken in plaats van 20 euro staat er nu 10 euro op ik zou zeggen donder op met je kut service dat je geen eens service kan noemen.
    • wat er boven staat
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen