Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

Reviews en ervaringen over AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 11 klanten beveelt AH Mobiel aan.
73% niet en 27% misschien

Klantervaringen over AH Mobiel

    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Eddy 19-4-2022 - 08:26

    AH heeft de telefoons van 3G naar 4G verandert, maar omdat mijn telefoon in die tijd uitstond, heb ik niets ontvangen. Dus nu doet mijn telefoon het niet meer. Klantenservice AH gebeld - zeggen dat er een wachttijd is van 1.5 minuut - 10 minuten later neemt iemand uiteindelijk de telefoon op. En dan kunnen ze je dus niet helpen, maar moet je een ander nummer bellen. Gelukkig duurde dat maar 2 minuten, en toen zij meneer dus dat ik een nieuwe SIM-kaart in de AH-winkel moet kopen. Dan hun weer bellen en krijg ik mijn kosten als beltegoed terug...

    • geen
    • Klantenservice Albert Heijn heeft geen idee over Mobiel, terwijl ze het wel als hun merk verkopen.
    • Klantenservice AH-mobiel kan probleem alleen maar oplossen als ik eerst een nieuwe SIM-kaart bij hun koop.
    • Dat wordt dan dus: kopen, geld naar beltegoed, als beltegoed op is, snel naar andere provider.
    • Zeer slechte "klantenservice".
    1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    JvL 8-4-2022 - 15:16

    Slechter dan slecht!

    Plotsklaps helemaal niets meer, omdat AH het wederom niet voor elkaar heeft. Zowel mijn zoon als ikzelf hebben een fiks tegoed, maar zijn volledig onbereikbaar en kunnen zelf ook niets meer met onze simkaarten.

    Wetende dat je contactpersoon bent voor je dierbare bejaarde ouders en je moeder je niet kon bereiken, doet dit echt wat met je!

    AH doet niets!!

    Dit is echt onacceptabel.
    BEN BOOS!!

    • Niks
    • Waarmaken wat je beloofd!
    1
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Arts 1-4-2022 - 14:00

    Werd ge SMS't dat mijn simkaart word geupdated in een paar dagen. Daar op gewacht en vervolgens de telefoon opnieuw op gestart na volgen van instructies. Heb nu geen berijk meer en kan niet meer bellen.
    Heb de klantenservice gemailt voor AH mobiel en word mij vertelt dat ik een -andere- mobiel moet gebruiken om daar mijn simkaart in te leggen en te testen of deze kapot is. Helaas heb ik het geld niet voor de handen om een 2de mobiele telefoon in huis te hebben om dit te doen. Dit door gegeven en word mij aangeraden om een nieuwe simkaart te kopen omdat AH mobiel niet kan uitsluiten of de fout bij hun licht of dat ik de sim-kaart kapot hebt gemaakt. Erig ontevreden met deze service.

    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Jos 31-3-2022 - 17:00

    Fijn die update voor mensen zoals ik. Ik heb een simpele Nokia die ik buitenshuis gebruik om bereikbaar te zijn en zelf te kunnen bellen. Geen toeters en bellen nodig. Netjes de SMS opdracht opgevolgd. Krijg ik SMS update mislukt. Nu kan ik niet meer bellen of gebeld worden. Update wordt opnieuw gedaan wanneer?? Krijg ik nu smartegeld??

    • SLECHT SLECHT SLECHT
    • Houd rekening met mensen die geen smartphone o.i.d. hebben. Die kunnen nu niets meer. ZWAAR SLECHTE ZAAK.
    • Ik ben echt niet de enige die nog rondloopt met een "gewone" telefoon!
    4
    Bereik/dekking: 4
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 6
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 4
    Prijsstelling: 5
    Klantenservice: 1
    B van Scherpenzeel 18-3-2022 - 09:08

    Hier ook zonder enige waarschuwing sinds gisteren afgesloten worden om gebeld te worden. Om dan in de avond een sms te krijgen de update is niet gelukt u krijgt bericht wanneer het wel gelukt is!
    Huh!!!!

    1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Vonk 16-3-2022 - 19:21

    Zonder enige mededeling/waarschuwing vooraf werkt mijn simkaart vandaag niet meer. Na onderzoek weet ik dat het niet aan mijn telefoon ligt. En hoe lang moet ik dan wachten op een update? Schandalige service. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van deze boevenbende en heb bij een andere provider een abonnement afgesloten . En wat gaat ah mobiel doen met mijn niet te gebruiken bundeltegoed?

    • Service van derden en niet door ah mobiel.
    • Ik wil dat mijn niet te gebruiken bundeltegoed wordt gecompenseerd omdat niet ik maar ah mobiel in gebreke is.
    1
    Bestelproces: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    B. Enzogeboren 16-3-2022 - 19:07

    Wat een ouwe graftak bij de klantenservice. Ga lekker een andere baan zoeken als je geen mensen wil helpen, je bent een f-ing HELPdesk! Na jaren gebruik doet hun Sim kaart het ineens niet meer. Probeer je een telefoonnummer te vinden van de ah mobiel klantenservice; nou, ik zal het je vast verklappen… dat vind je dus niet. Dus ik het algemene AH klantenservice nummer gebeld; verwachte wachttijd 20 minuten. Nou moet ik je vertellen ik heb een schijthekel aan die chat bots, maar ja, ik had twintig minuten tijd te doden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, ik kreeg zowaar het nummer van de ah mobiel klantenservice uit dat klets gedrocht. Want dat nummer bestaat gewoon en ik ga hem verklappen: (0900) 2466 243. Zet dat dan verdomme gewoon ergens online met je laffe ballen! Bij dat nummer had ik binnen een paar minuten iemand aan de lijn. En, eerlijk is eerlijk, die was best vriendelijk en accuraat. Ik moest enkel ‘s avonds even terug bellen om het een en ander door te geven in verband met nummerbehoud en beltegoed. Prima. Tot ik ‘s avonds terugbelde. Wat een nageboorte kreeg ik toen aan de lijn zeg. Dat mens zuchtte om de twee zinnen en snauwde me af als ik iets moest herhalen. Wat dan overigens kwam doordat zij het niet duidelijk zei met haar Koeterwaalse ik-ben-getrouwd-met-mijn-neef accent. Kun je echt niks beters krijgen voor je ‘klantenservice’ (die term is veel te veel eer) Albert Heijn? Ik bedoel als je mobiele telefonie er alleen maar ‘bij doet’, kun je het misschien beter helemaal niet doen, toch?
    Doei

    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    gedupeerde 6-3-2022 - 12:13

    Oude simkaarten worden vervangen .Let goed op.
    Ik heb een 2g toestel, een Samsung, gekocht bij ah mobiel, met een ah prepaid kaart. Na vervangen van de kaart moet ik ineens een netwerkblokkade code invullen. Blijkbaar zit er een simlock op, hoewel er dus altijd al een ah simkaart in heeft gezeten.
    Contact opgenomen met ah mobiel voor unlockcode en dit is de reactie:
    "Helaas kan ik u niet helpen met het unlocken van dit toestel. Deze codes hadden we vroeger wel gehad maar worden door de fabrikant niet meer uitgegeven.
    Helaas betekent dit dat uw toestel niet meer gaat werken met onze ah mobiel simkaart.
    Deze simkaart werkt alleen in de wat nieuwere modellen toestel die 4g heeft. Al zou uw dit toestel gaan unlocken dan zou het nog niet naar behoren werken i.v.m. met de 4g netwerk die dit toestel niet heeft."
    en
    "Geld terugstorten gaat niet, dat valt niet binnen de ondersteuning van AH Mobiel. De simkaart is verder actief en beltegoed staat er ook op. Deze werkt prima in wat nieuwere model toestel alleen niet bij de verouderde model toestel helaas. De oude simkaart is niet meer te gebruiken."

    M.a.w.: ik ben mijn beltegoed kwijt en ik kan mijn toestel nu weggooien. Heel erg bedankt AH mobiel. Schandalig!!!


    i Hout 4-3-2022 - 16:11

    ik heb een prepaid sim-kaart van AH mobiel met alleen bellen . was 3G , die moest ik omzetten van AH naar 4G . ik kreeg daarvoor een nieuwe belkaart met nog wel €10 bel te goed erbij ( leuk ) het was in 5 stappen eenvoudig zelf te regelen ( werd in de brief gezegd) helaas niet erbij verteld hoe je moet moest instellen met de nieuwe kaart . al mijn bel tegoed is nu weg €35,00 alleen met het synchroniseren en Update van de telefoon , ik kan wel huilen . ik bel haast nooit en doe alleen wat met Whats-app die was altijd gratis , nu gaat het van mijn 4G af ? klantenservies niet bereikbaar .

    • klantenservies bereikbaar houden of en goed uitleg op internet
    Jonkers 22-2-2022 - 10:05

    Kreeg vanmorgen 2 sms berichten,verzonden door AHMobiel.
    Uw simkaart is aan vernieuwing toe. ??? U ontvang binnenkort bericht hoe u een nieuwe simkaart kan aanvragen.
    NIEUWE MANIER OM AAN JE GEGEVENS TE KOMEN, WEES GEWAARSCHUWD.???????

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie