Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 8 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
63% niet
38% misschien
  1. P.C.J. van den Hout Langer dan 1 jaar klant op 14-8-2017 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zit nu in oostenrijk, heb 3 telefoons bij met ah prepaid maar kunnen niet naar elkaar bellen, hoe kan ik dit oplossen. Als ik ben wandelen kan ik niet naar mijn vrouw bellen en andersom ook niet. Ik kan wel gewoon naar nederland bellen, voorheen nooit last van gehad.
    • Ik wil graag onderling willen bellen in het buitenland
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Alex van den Berg Minder dan 1 jaar klant op 10-7-2017 om 15:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn dochter van 11 jaar heeft sinds kort een iPhone 6S en we hebben voor haar een Sim-kaart van de AH aangeschaft met een beltegoed van 20 euro (10 euro betaald + 10 euro bonus).
    Nu is al 2 keer haar hele beltegoed van 20 euro in een keer afgeschreven. De eerste keer gebeurde in mei. Omdat we onze dochter op het hart hadden gedrukt om goed te letten dat ze altijd Wifi had als ze iets deed op haar mobiel waren zowel zij als wij zeer verbaasd dat haar tegoed op was.
    Nadat ik contact had gezocht met de klantenservice van AH mobiel bleek dat haar hele tegoed 's nachts was afgeschreven op het moment dat er geen Wifi was.
    Nu heeft ze 2 weken geleden haar beltegoed opgewaardeerd van het geld dat ze voor haar verjaardag had gekregen. Er stond toen dus weer 20 euro op haar mobiel. Dat is inmiddels alweer opgebruikt tot een bedrag van 0,02 euro.
    Ik heb hierover wederom contact gezocht met de klantenservice van AH mobiel en zij vertelden mij dat op 1 juli jl. om 00:16 uur het bedrag is afgeschreven. Let wel: haar mobiel lag op dat moment in de huiskamer, niet ver verwijderd van de experia box.

    Ik som hieronder een aantal punten op wat ik heel vreemd vind aan dit verhaal.
    - Om 20 euro beltegoed te verbruiken moet mijn dochter 3 GB aan data hebben verbruikt.
    - Ze gebruikt eigenlijk alleen maar WhatsApp en Snapchat.
    - Mijn dochter ligt elke dag vóór 20:00 uur op bed (ze is altijd erg vermoeid vanwege het feit dat ze hyperallergeen is). Op het tijdstip heeft mijn dochter dus niets gedaan op haar mobiel.
    - De mobiel lag in de kamer. Om 3 GB aan data te verbruiken, heb ik begrepen dat dat gelijk staat aan het streamen van 3 uur films. Nodeloos te zeggen dat dat niet is gebeurd.
    - Zowel mijn vrouw als ik werken heel erg veel thuis, 's ochtends, 's middags, 's avonds en ook vaak nog in de nachtelijke uren. Wij hebben in de afgelopen maanden geen verstoring gehad van het Wifi-signaal.
    - Dit is bevestigd door de KPN (waarmee ik contact heb gezocht). Zij doen dagelijks rond 3:15 uur een ping om te checken of het signaal nog in dus lucht is. Dat is, sinds 20 juni jl. altijd het geval geweest.
    - Even een rekensommetje. Haar beltegoed is om 00:16 op zaterdag 1 juli afgeschreven. Wanneer we uitgaan van 3 uur streaming video (puur als voorbeeld), betekent dit dat, wanneer er 3 uur daarvoor geen Wifi signaal is geweest, er rond 21:00 tot 00:00 uur een storing moet zijn geweest. Dat is niet het geval geweest, want ik heb die tijd nog gewerkt (kan ik zien aan mijn mail-historie). Wanneer het 't tijdstip was waarop het verbruik was begonnen, dan zou het verbruik tot in ieder geval 3:16 hebben moeten duren. De KPN heeft vastgesteld dat er om 03:15 nog wel degelijk een internet-verbinding was.
    - Ik weet niet welke updates er 's nachts worden gedaan van apps op de iPhone, maar ik heb nog nooit gehoord dat er in een nacht 3 GB aan updates is verbruikt. Let wel: Mijn dochter heeft +/- 20 apps op haar mobiel staan.

    Ik heb bij de AH-mobiel klantenservice navraag gedaan welke apps er zijn bijgewerkt of waar het verbruik vandaan komt. Hierover konden ze geen antwoord geven.

    Resumerend vind ik het vreemd dat uitgerekend op het moment dat er geen Wifi-signaal zou zijn geweest, AH apps gaat bijwerken. Daarnaast is het vreemd dat er dan direct 20 euro aan beltegoed wordt verbruikt (wat neerkomt op 3 GB aan data). Ten slotte vind ik het discutabel dat er geen wifi signaal zou zijn geweest, omdat we op andere mobiele devices rond dat tijdstip wél gewoon signaal hebben gehad.

    Het is een heel verhaal geworden, maar ik heb hier echt het gevoel alsof er hier iets niet helemaal in de haak is. Graag hoor ik of mensen soortgelijke ervaringen hebben.
    • Zie bovenstaande motivatie
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Peter Heijkamp op 21-9-2017 om 13:58
    Hallo Alex, je verhaal past op mijn situatie. Het beltegoed van mijn dochter Emma is ook binnen no time op, zonder dat daar een aanleiding voor te vinden is; ze belt/sms weinig en is op school en thuis binnen wifi bereik. Waarschijnlijk zit daartussen het probleem als de telefoon ingesteld is op ALTIJD datagebruik. Dit gaven ze vanuit AH mobiel aan met het advies om de onderstaande instellingen UIT te schakelen:
    -> Mobiel data
    -> Roaming data
    Het zijn mogelijk niet de juiste omschrijvingen (afhankelijk per merk toestel?), maar deze zijn makkelijk te vinden volgens mij. Ik ga vanmiddag kijken of het werkt. Mvgr, Peter Heijkamp
  3. Mandy Langer dan 1 jaar klant op 4-7-2017 om 20:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon
    • Bereik is goed
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Albert anoniem #-1# op 15-3-2017 om 20:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NOOIT DOEN !
    Ik heb dit contant aangeschaft, en direct na activeren en mn 1e test sms wordt er 2,- onterecht afgeschreven door AH to go van mijn bankrekening. Hoe komen ze aan mn rekening nr en wat is dit smerige diefstal !
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Daniël van Dijk Minder dan 1 jaar klant op 22-2-2017 om 13:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Albert Heijn mobiel (Slim Only) is simpelweg crap. Als ik geen beltegoed heb ontstaat er een probleem met de verbinding en kan ik niet alleen niet bellen, maar ook niet gebeld worden. Je kunt alleen opwaarderen met de app (waarvan het logisch zou zijn als die gewoon zou werken als je geen saldo hebt, wat niet het geval is. Je moet dan dus WiFi hebben om op te waarderen). In die app staat een lange waslijst met bundels, combideals, voordeel aanbiedingen, budget opties, "nieuwe" aanbevelingen; kortom, een bizarre en wanstaltige hoeveelheid mogelijkheden waar je zonder ingenieursdiploma gedoemd bent om huilend van in een donker hoekje te kruipen. Aangezien ik - een wellicht enigszins naïeve dommerd die van Albert Heijn toch een eerlijke handelspartner verwachtte - zelf dat diploma niet heb, ben ik nietsvermoedend en zonder een blijk van mededogen regelrecht in een valsstrik gelopen. Je zult denken: "Maar Daniël, wat gebeurde er dan, dat je zo aangedaan wordt van het terugdenken aan deze ervaring?" En dat zal ik je nu vertellen. Ik kocht een "Basistegoed 10" voor, je raadt het, 10 euro. Dit zou mij opleveren: "€10.00 te besteden aan bellen, sms'en en internet." Wat er níet bijstaat is dat de vraagprijs voor deze diensten een geheel eigen logica volgt, en dat er een aanzienlijk hogere waarde aan wordt toegekend dan een normaal, rationeel persoon zou verwachten. Ik heb namelijk in totaal één keer gebeld (er werd niet opgenomen), 0 keer gesmst en 37MB aan data gebruikt. Nu is mijn beltegoed zo leeg als de plek in mijn hart voor Albert Heijn mobiel. Kortom: een afrader.
    • Geen problemen gehad met bereik (in het midden van het land)
    • De app is onoverzichtelijk en onprofessioneel
    • Een basistegoed is op voordat je "Hallo, met wie spreek ik?" kunt zeggen
    • Winkelpersoneel weet niet wat het verschil is tussen Slim only en prepaid
    • Als je geen beltegoed hebt kun je niet gebeld worden
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      2
    • Facturering:
      4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. E. Nijhof Minder dan 1 jaar klant op 21-2-2017 om 03:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AH Mobiel zet een nieuwe standaard in telefonische/web ondersteuning: totale onkunde van de medewerkers. 4G versneller of niet, die iPhone 5s wilde niet op 4G werken (mast naast de deur) en een oplossing bleef uit. De instellingen op de website dateerden in 2017 uit de iOS 6 tijd...
    085 nummers (vaste telefonie via internet) vallen buiten de belbundel.
    Data Roaming moet ook binnen NL aanstaan (volgens website), dus opletten bij gebruik in de grensregio!
    • Na een maand op te zeggen/niet te verlengen.
    • Maakt gebruik van KPN-netwerk.
    • Zie motivatie.
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Abel Minder dan 1 jaar klant op 14-2-2017 om 21:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In Spanje niet bereikbaar en kan dus ook niet bellen ondanks dat de app een basistegoed van ruim 4 € aangeeft. Een klacht gemaild en als antwoord krijg ik dat het betaalnummer van de klantenservice maar moet bellen...
    Omdat ik vaker in het buitenland ben ga ik heel snel weer overstappen naar een andere provider.
    • Werkt in Nederland goed tot nu (2 maanden in gebruik)
    • Maak bellen in buitenland mogelijk !
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Dominique op 6-1-2017 om 10:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een simkaart van AH slim only en een telefoon die draait op Windows10. In de microsoft store is de bijbehorende app om het tegoed te kunnen verhogen niet beschikbaar. Ik kan dus nooit tegoed op de kaart zetten terwijl er op de verpakking staat dat de simkaart geschikt is voor windows. Ik heb een klacht achtergelaten maar daar is tot op heden niet op gereageerd. Erg jammer! Ik heb zo niets aan de kaart want ik kan niet bellen, sms'en of buiten op internet 🙁
    • De slim only app beschikbaar maken voor windows gebruikers.
    Beoordeling
    6
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Anne op 11-2-2017 om 11:47
    Mijn moeder en haar vriend hebben exact hetzelfde probleem.
    Nadat op haar telefoon haar gmail-account geinstalleerd was verscheen op haar android-tablet voor ook gmail op stond ineens de android AH-app.
    Nu kan ze via haar tablet haar telefoon opwaarderen. Hopelijk een tijdelijke oplossing want het is verder nauurlijk te idioot voor woorden.
    Cay op 28-2-2017 om 18:21
    Het mooie is dat de app tot begin december gewoon in de windows store stond en ineens plotsklap verdwenen is. Klachten en vragen stellen heeft geen zin want de medewerkers van de klantenservice lijken wel laag begaafd te zijn, want ze verwijzen naar de app store van iPhone of Android. Heb het bijna een jaar zonder problemen kunnen gebruiken, maar nu aan het kijken voor iets anders omdat ze een essentiele applicatie gewoon zonder bericht de das om gedaan hebben. Klein detail is dat ook de site van slim only nog aangeeft ondersteuning voor windows phones te bieden.
  9. Robbert de Waard op 27-12-2016 om 19:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen naar het buitenland werkt meestal niet. Je moet een flink tegoed kopen van 1 speciale bundel, de andere bundels doen het niet in het buitenland. Je magaat de klantenservice alleen bellen vanuit Nederland. Dit is alleen geschikt voor mensen die nergens heen gaan.
    • Snel te activeren
    • Alles met buitenland moet je vergeten.
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Peter op 5-11-2016 om 13:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jammer dat je gratis bonus beltegoed maar een maand geldig is zou ook wel handig zijn als eerst gratis beltegoed word gebruik en niet je gewone als gratis bonus maar een maand geldig is
    • Heb ik niet echt
    • Gratis bonus beltegoed langer geldig laten zijn
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      4
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen
Terug naar boven