Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 15 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
60% niet
27% misschien
  1. Albert anoniem op 15-3-2017 om 20:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NOOIT DOEN !
    Ik heb dit contant aangeschaft, en direct na activeren en mn 1e test sms wordt er 2,- onterecht afgeschreven door AH to go van mijn bankrekening. Hoe komen ze aan mn rekening nr en wat is dit smerige diefstal !
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Daniël van Dijk Minder dan 1 jaar klant op 22-2-2017 om 13:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Albert Heijn mobiel (Slim Only) is simpelweg crap. Als ik geen beltegoed heb ontstaat er een probleem met de verbinding en kan ik niet alleen niet bellen, maar ook niet gebeld worden. Je kunt alleen opwaarderen met de app (waarvan het logisch zou zijn als die gewoon zou werken als je geen saldo hebt, wat niet het geval is. Je moet dan dus WiFi hebben om op te waarderen). In die app staat een lange waslijst met bundels, combideals, voordeel aanbiedingen, budget opties, "nieuwe" aanbevelingen; kortom, een bizarre en wanstaltige hoeveelheid mogelijkheden waar je zonder ingenieursdiploma gedoemd bent om huilend van in een donker hoekje te kruipen. Aangezien ik - een wellicht enigszins naïeve dommerd die van Albert Heijn toch een eerlijke handelspartner verwachtte - zelf dat diploma niet heb, ben ik nietsvermoedend en zonder een blijk van mededogen regelrecht in een valsstrik gelopen. Je zult denken: "Maar Daniël, wat gebeurde er dan, dat je zo aangedaan wordt van het terugdenken aan deze ervaring?" En dat zal ik je nu vertellen. Ik kocht een "Basistegoed 10" voor, je raadt het, 10 euro. Dit zou mij opleveren: "€10.00 te besteden aan bellen, sms'en en internet." Wat er níet bijstaat is dat de vraagprijs voor deze diensten een geheel eigen logica volgt, en dat er een aanzienlijk hogere waarde aan wordt toegekend dan een normaal, rationeel persoon zou verwachten. Ik heb namelijk in totaal één keer gebeld (er werd niet opgenomen), 0 keer gesmst en 37MB aan data gebruikt. Nu is mijn beltegoed zo leeg als de plek in mijn hart voor Albert Heijn mobiel. Kortom: een afrader.
    • Geen problemen gehad met bereik (in het midden van het land)
    • De app is onoverzichtelijk en onprofessioneel
    • Een basistegoed is op voordat je "Hallo, met wie spreek ik?" kunt zeggen
    • Winkelpersoneel weet niet wat het verschil is tussen Slim only en prepaid
    • Als je geen beltegoed hebt kun je niet gebeld worden
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      2
    • Facturering:
      4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. E. Nijhof Minder dan 1 jaar klant op 21-2-2017 om 03:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AH Mobiel zet een nieuwe standaard in telefonische/web ondersteuning: totale onkunde van de medewerkers. 4G versneller of niet, die iPhone 5s wilde niet op 4G werken (mast naast de deur) en een oplossing bleef uit. De instellingen op de website dateerden in 2017 uit de iOS 6 tijd...
    085 nummers (vaste telefonie via internet) vallen buiten de belbundel.
    Data Roaming moet ook binnen NL aanstaan (volgens website), dus opletten bij gebruik in de grensregio!
    • Na een maand op te zeggen/niet te verlengen.
    • Maakt gebruik van KPN-netwerk.
    • Zie motivatie.
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Abel Minder dan 1 jaar klant op 14-2-2017 om 21:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In Spanje niet bereikbaar en kan dus ook niet bellen ondanks dat de app een basistegoed van ruim 4 € aangeeft. Een klacht gemaild en als antwoord krijg ik dat het betaalnummer van de klantenservice maar moet bellen...
    Omdat ik vaker in het buitenland ben ga ik heel snel weer overstappen naar een andere provider.
    • Werkt in Nederland goed tot nu (2 maanden in gebruik)
    • Maak bellen in buitenland mogelijk !
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Dominique op 6-1-2017 om 10:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een simkaart van AH slim only en een telefoon die draait op Windows10. In de microsoft store is de bijbehorende app om het tegoed te kunnen verhogen niet beschikbaar. Ik kan dus nooit tegoed op de kaart zetten terwijl er op de verpakking staat dat de simkaart geschikt is voor windows. Ik heb een klacht achtergelaten maar daar is tot op heden niet op gereageerd. Erg jammer! Ik heb zo niets aan de kaart want ik kan niet bellen, sms'en of buiten op internet 🙁
    • De slim only app beschikbaar maken voor windows gebruikers.
    Beoordeling
    6
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Anne op 11-2-2017 om 11:47
    Mijn moeder en haar vriend hebben exact hetzelfde probleem.
    Nadat op haar telefoon haar gmail-account geinstalleerd was verscheen op haar android-tablet voor ook gmail op stond ineens de android AH-app.
    Nu kan ze via haar tablet haar telefoon opwaarderen. Hopelijk een tijdelijke oplossing want het is verder nauurlijk te idioot voor woorden.
    Cay op 28-2-2017 om 18:21
    Het mooie is dat de app tot begin december gewoon in de windows store stond en ineens plotsklap verdwenen is. Klachten en vragen stellen heeft geen zin want de medewerkers van de klantenservice lijken wel laag begaafd te zijn, want ze verwijzen naar de app store van iPhone of Android. Heb het bijna een jaar zonder problemen kunnen gebruiken, maar nu aan het kijken voor iets anders omdat ze een essentiele applicatie gewoon zonder bericht de das om gedaan hebben. Klein detail is dat ook de site van slim only nog aangeeft ondersteuning voor windows phones te bieden.
  6. Robbert de Waard op 27-12-2016 om 19:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen naar het buitenland werkt meestal niet. Je moet een flink tegoed kopen van 1 speciale bundel, de andere bundels doen het niet in het buitenland. Je magaat de klantenservice alleen bellen vanuit Nederland. Dit is alleen geschikt voor mensen die nergens heen gaan.
    • Snel te activeren
    • Alles met buitenland moet je vergeten.
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Peter op 5-11-2016 om 13:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jammer dat je gratis bonus beltegoed maar een maand geldig is zou ook wel handig zijn als eerst gratis beltegoed word gebruik en niet je gewone als gratis bonus maar een maand geldig is
    • Heb ik niet echt
    • Gratis bonus beltegoed langer geldig laten zijn
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      4
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. John Zwier op 21-9-2016 om 11:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prepaid , dus kosten kunnen niet uit de hand lopen
    Alleen ervarng met opwaarderen ed via app; makkelijk.
    Als opvolger gekozen voor zakelijk KPN abo.
    Zo eenvoudig en goedkoop (€10 per maand voor 150min/700mb/onbeperkt sms) dat ik niet meer verder zoek
    • Goedkoop met combideal
    • opwaarderen via app gaat echt goed
    • Nooit vreemd verbruik gehad
    • EU maandbundel werkt goed en goedkoop voor vakantie
    • Netwerkbereik van KPN netwerk in grensgebied heel vreemd
    • Verschil van AH prepaid en slim only niet duidelijk in winkel
    • Route99 aanbieding nooit in combideals
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      4
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. M. Hoffnann op 17-9-2016 om 14:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb onlangs een sim only simkaartje gekocht met een opwaardeerkaart van AH. Blijkt dat dus niet te kunnen. Sim Only kan alleen online worden opgewaardeerd. Dat is mij niet verteld bij de servicebalie. Dus ik zit nu met een opwaardeerkaart waar ik niets mee kan. Daarnaast vind ik het plezieriger om op te waarderen via een kaart ipv online. Daarnaast vraag ik mij af hoe de € 5,00 beltegoed die erop stond ineens verbruikt kan zijn zonder dat ik heb gebeld?
    • Nog niet kunnen ontdekken
    • Personeel duidelijk informeren zodat ze weten wat ze verkopen
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Steven Strong op 20-8-2016 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Verschrikkelijk, het begint al met het bonustegoed dat je vooraf moet activeren anders ben je je geld al kwijt ikzelf ben nu al 60€ kwijt door het niet vooraf activeren van mijn eerste aangeschafte beltegoed...

    Buitenland data activeren: sms de door de AH gegeven code en natuurlijk werkt dit weer niet wanneer je eenmaal in het buitenland bent dus lekker geen navigatie over de grens weer 10€ weg..

    Bereik: volgens AH bellen/data over het stabiele KPN netwerk wat gewoon totaal onwaar is het is namelijk telfort waar in het zuiden nauwelijks bereik is.

    Totaal schandalig!
    • gelukkig geen contract dus kan lekker de prullenbak in
    • Alles maar dan ook echt ALLES is brak aan deze zaak
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven