Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
AH Mobiel

Review en beoordeling AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 15 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
7% misschien 93% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Ben Huiskamp op 25-3-2020 om 09:05
    Kan al weken niet meer opwaarderen dus niet bellen.
    Slim Only is voor mij StupidOnly
    Verbeterpunten
    • Simkaart bruikbaar maken door opwaarderen mogelijk te maken
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Nee
    Tiny Kruysbeek op 10-3-2020 om 11:48
    Het beviel eerst goed, maar nu de opwaardeer app het al maanden niet doet ben ik er klaar mee. Je kan je tegoed niet inzien. Je moet nu iedere keer een sms sturen om te kijken wat je tegoed is. En je kan geen goedkope combideals kiezen. Dus ik ben nu iedere maand nog duurder uit ook. het antwoord van de klantenservice is ook nietszeggend. Ze weten niet wanneer de app weer gaat werken. Een schande van appie om zo met zijn klanten om te gaan.
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Esmeralda op 29-1-2020 om 09:07
    Al maanden doet de ah mobiel app het niet, ik ging toen maar opwaarderen online, die doet het inmiddels ook al weken niet, hij geeft dan aan dat deze aanvraag niet verwerkt kon worden. Ik kan dus nu helemaal niks meer, niet bellen, sms, of op 4G. Waardeloos

    Pluspunten
    • Geen
    Reacties
    Rob op 13-2-2020 om 17:17
    Helaas zelfde probleem. Nergens is te vinden hoe lang dit gaat duren en of er een mogelijke oplossing is. Ja ik weet overstappen, maar dat bedoel ik niet. Op mijn mails krijg ik ook geen antwoord.
    Jammer het had zo goed kunnen zijn.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Gerdien Lijbers Loeffen op 17-1-2020 om 17:21
    Ik ben vergeten op 18-12-2019 Mijn beltegoed op te waarderen ah reageert niet op mijn vraag
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Ah moet zijn klanten altijd antwoord geven
  • Beoordeling: 6
    • Prijsstelling: 6
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 5
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 5
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    J.L. van Raan - Beukinga op 31-12-2019 om 21:57
    Met AH mobiel Slim Only koop je nooit teveel tegoed.
    Verbeterpunten
    • De AH slim Only app om op te waarderen / je tegoeden te controleren, werkt al een paar maand niet meer. Dat is heel vervelend.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Geprobeerd op te waarderen, nog steeds geen melding ontvangen.... geld is wel afgeschreven
    Pluspunten
    • Geen pluspunten
    Verbeterpunten
    • Stoppen met AH mobiel
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Waardeloos, app werkt al een maand niet en ze doen er niets aan. Ze willen echt van hun klanten af!
    Opmerking van de redactie op 5-12-2019 om 11:18
    Het blijft onduidelijk wat er aan de hand is. Via deze pagina valt er in ieder geval op te waarderen: https://reload.alphacomm.network/web/ah Als wij meer informatie krijgen zullen we dat zo snel mogelijk melden.
    Reacties
    Jet op 17-12-2019 om 12:11
    Ik dacht eerst dat t aan mijn telefoon lag, maar is dus idd de ahslimonlyapp. Erg jammer dit, nog steeds storing....
    Rudy op 6-3-2020 om 09:19
    @Opmerking van de redactie:
    Volgens mij leidt de door u opgegeven link naar de mogelijkheid om prepaid op te waarderen en niet Slim Only.
    Waarom vermoed ik dit?
    Op https://www.ah.nl/over-ah/winkelservices/mobiel/ah-prepaid kom je op een pagina waar linksboven twee tabs staan: prepaid en Slim only. Onder de laatste tarieftabel op die pagina (scrollen) staat een klikbare link 'Direct online opwaarderen'; die brengt je naar https://reload.alphacomm.network/web/ah. Inderdaad, uw gegeven link. Die werkt.

    Echter: kies je voor de tab 'Slim only' (op de door mij gegeven pagina), dan brengt die je naar https://reload.alphacomm.network/web/ah-slim. En die werkt dus niet. De foutmelding luidt dan dat de aanvraag niet verwerkt kon worden.

    Kortom: je kunt kennelijk wel opwaarderen, maar ... volgens prepaidtarief (gesprek 0,36), maar je waardeert je prepaidnummer niet op naar tarieven Slim only.

    Opmerkelijk: gisteren in mijn woonplaats bij de AH-servicebalie gevraagd naar een startpakket Slim only. Antwoord: wordt al maanden steeds opmieuw besteld, maar nooit geleverd.
    Jos op 3-12-2019 om 14:35
    Helemaal mee eens ik ondervind hetzelfde, ik stap over.
  • Beoordeling: 4
    • Klantenservice: 3
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 5
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 5
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    Mobiele beller op 23-11-2019 om 08:56
    Al drie weken werkt de ah mobiel app op mijn smartphone niet. Kan daarmee maandelijks tegoed en basistegoed niet inzien en niet opwaarderen.
    Klantenservice Slim only maar ook Alber Heijn gebeld. Slim Only geeft aan dat er een storing is maar weten niet wanneer ze het hebben opgelost. Ze kunnen wel je tegoed doorgeven. Albert Heijn wist in eerste instantie niet van e problemen maar na doorvragen gaven zij toe dat er problemen waren. Ze hebben wel een houden van het is niet ons product of probleem bel klantenservice maar. Ook op het advies om. een bericht te plaatsen op de website werd niet opgepikt. Het product heeft bij AH geen prioriteit. Het product lijkt ook niet op orde gezien de lange periode dat er een storing is.
    Ga zo spoedig mogelijk over naar een andere provider.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Betere organisatie om storingen te voorkomen/ verhelpen. Betere informatie naar de klanten
  • J. Schreuder op 16-11-2019 om 16:22
    Al vele dagen werkt de ah mobiel app op mijn smartphone niet. Kan daarmee maandelijks tegoed en basistegoed niet inzien en niet opwaarderen. Heb via Internet uit voorzorg tegoed bij gekocht.
    Klantenservice Slim only gebeld en die zeggen dat er inderdaad een storing is en dat niet duidelijk is wanneer deze wordt opgelost. Het duurt voor een storing volgens mij al heel erg lang.
    Waarom geen bericht op de website? Heeft mobiel wellicht geen prioriteit bij AH?
    Volgens klantenservice wordt tegoed dat via Internet is bijgekocht wel meteen aan saldo toegevoegd. Hoop dat dit inderdaad zo is, en dat de storing nu eindelijk wordt opgelost.
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    E. de Waard op 11-11-2019 om 14:41
    Ik kan al een week niet opwaarderen ...!!
    Pluspunten
    • Geen
    Opmerking van de redactie op 13-11-2019 om 13:12
    We snappen de frustratie, maar vloeken keuren wij af. We hebben daarom het scheldwoord verwijderd. We hebben meer klachten gehoord over opwaarderen bij AH Mobiel en proberen te achterhalen wat daar aan de hand is.

    AH Mobiel geeft aan dat ze bezig zijn met het aanpassen van de website en dat daar problemen bij zijn ontstaan. Totdat de AH Mobiel site is aangepast kan deze link gebruikt worden om online op te waarderen: https://reload.alphacomm.network/web/ah

Navigatie