Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 4 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
100% niet
0% misschien
  1. Steven Strong op 20-8-2016 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Verschrikkelijk, het begint al met het bonustegoed dat je vooraf moet activeren anders ben je je geld al kwijt ikzelf ben nu al 60€ kwijt door het niet vooraf activeren van mijn eerste aangeschafte beltegoed...

    Buitenland data activeren: sms de door de AH gegeven code en natuurlijk werkt dit weer niet wanneer je eenmaal in het buitenland bent dus lekker geen navigatie over de grens weer 10€ weg..

    Bereik: volgens AH bellen/data over het stabiele KPN netwerk wat gewoon totaal onwaar is het is namelijk telfort waar in het zuiden nauwelijks bereik is.

    Totaal schandalig!
    • gelukkig geen contract dus kan lekker de prullenbak in
    • Alles maar dan ook echt ALLES is brak aan deze zaak
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Laurens M op 16-8-2016 om 12:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan niet smsen naar buitenland (en misschien ook niet bellen)... gebeld klantenservice en niks wijzer geholpen.....
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      5
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Bassie op 3-8-2016 om 11:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simkaart nog niet eens in gebruik genomen en nu al spijt
    Het activeren van de kaart mislukte al direct je kunt dan de klantenservice bellen maar dat trukje ken ik al.....
    Oplichters zijn het
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Ron op 2-8-2016 om 20:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net drie dagen slim only.
    krijg bericht dat er nog €10 tegoed is terwijl de app €14 aangeeft.
    Een uurtje later berichtje dat tegod nog €2,00 is en de app geeft €10,04 aan. Telefoon nauwelijks gebruikt. Slim only app werkt niet omdat de site niet bereikbaar is.
    Als dit klopt ga ik op dezelfde manier winkelen bij AH.,
    • Activeren werkte goed
    • Nauwelijks gebruikt (nee ook niet op de achtergond) en veel verbruik volgens AH.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. S E op 1-8-2016 om 21:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik was even benieuwd. Ik zie verschillende negatieve reacties, maar ik ben heel tevreden.
    Alleen krijg ik soms sms-jes die niet (meer) nodig zijn. Een soort van dubbele herinnering om te activeren terwijl ik dat al gedaan heb.
    (PS: ik gebruik Slim Only. Nu nieuwe kaart gekocht omdat ik een 3-in-1 sim nodig heb voor nieuwe telefoon. Als het goed is (morgen proberen, dan ga ik na bellen met klantenservice) wordt tel.nr. van de oude sim omgezet naar nieuwe sim. VOL VERTROUWEN ! )
    • alles, maar vooral de APP met inzicht in verbruik. Ook handig dat je met slim only een nieuwe bundel kunt activeren, terwijl de maand nog niet om is !
    • weinig/geen minpunten: eventueel inzicht in welke nummers en hoe lang je gebeld hebt, maar eigenlijk gebruik ik dat nooit omdat op telefoon al terug te zien is wie en hoe lang ik gebeld heb.
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      7
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Ik op 27-7-2016 om 16:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Meerdere keren opgewaardeerd. Beltegoed gaat op zonder dat je belt of mb's gebruikt. Zelfs een keer na een dag. De telefoon stond niet eens aan want de batterij was leeg. Niet aan beginnen. Oplichterij!
    • Geen
    • Laat mensen bellen met hun beltegoed. We betalen er toch voor! Oplichters! Waardeloos ah!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Pieter van Sterkenburg op 18-3-2016 om 23:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Er zijn verschillende kaarten voor verschillende typen telefoons. Opwaarderen werkt nooit want 1244 geeft alleen als antwoord "dit nummer is al actief" Betalen via de bank: Om de haverklap wordt beltegoed ingehouden terwijl er nog saldo is. Buitenland bellen lukt niet. Klantenservicenummer is heel duur (89 minuten weg na een gesprek van 5 minuten. Bonussen worden beloofd maar komen nooit aan. In het buitenland sturen ze sms met hun goedkope tarieven. Ja logisch. je kan helemaal niet bellen in het buitenland. Een groot drama. Het enige positieve was dat een kaart van 10 EU maar 5 kost maar je moet wel elke keer een ander nummer kopen.
    • ALS het zou werken zijn de tarieven wel OK majah.....
    • Klantenservice nummer gratis
    • 1 kaart voor elk type telefoon net als alle andere providers.
    • Kappen met onzin sms in het buitenland met niet bestaande nummers van klantenservice
    • Bellen moet overal vandaan kunnen. Ik heb nog nooit niet kunnen bellen in het buitenland
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    jok wil op 21-3-2016 om 10:32
    Ik gebruik nu al 2 jaar sim only en het erkt nog altijd goed. Dus het kan echt wel. In het begin wel wat moeite met het instellen van de telefoon.
    Ps Ook in het buitenland kun je bellen en internetten.
  8. Erik op 5-3-2016 om 15:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet goed, ik heb ondanks het feit dat interenet communicatie gedeactiveerd is op mijjn Samsung. een vanzelf leeglopend beltegoed....ook zonder te bellen met een nieuw beltegoed komen er om de haveklap meldingen dat het beltegoed bijna op is......geldklopperij..
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. marcel op 2-2-2016 om 22:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een zeer skechte website wn het ipwaarderen is bijzonder onduidelijk sms opqaarderen geeft continu foutmelding. Bobus tegoed gebruiken , vergeet het maar. Je wordt echt voir de gek gehouden !!!!!
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Dick op 29-10-2015 om 20:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag bij herhaling geprobeerd om de Sim Onlyapp te activeren. Maar dat lukte niet door een technische storing, die al de hele dag duurt. Klantenservice gebeld, maar die konden mij ''NIET'' helpen, want de activatie moet online
    • vriendelijk te woord gestaan
    • Klanten helpen, Stel de kant centraal
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen