Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Budget Mobiel mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Budget Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Budget Mobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Budget Mobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Budget Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Budget Mobiel heeft keuze uit twee pakketten. Je kunt onbeperkt bellen en sms'en, het verschil zit in de MB's. Wil je bellen naar betaalde service nummers dan heb je extra tegoed nodig, dit moet je van te voren aanschaffen.

Budget Mobiel is sinds 17 januari 2020 de naam van Robin Mobile. Robin Mobile werd in 2019 overgenomen door de Nutsgroep, het bedrijf achter Budget Energie (voorheen NLE) en Budget Thuis (voorheen NLEx). De aankoop past in de strategie van deze, van oorsprong, energieleverancier om haar producten- en dienstenaanbod te verbreden. 

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.