Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Budget Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Budget Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Budget Mobiel. Is Budget Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Budget Mobiel

    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Roy 12-2-2024 - 14:52

    Mij was een contract aangeboden met nummerbehoud. Nou kreeg ik een brief thuis gestuurd met daarop de informatie dat de bijgeleverde simkaart mijn behouden nummer had. Dit was echter niet het geval, hier stond een heel ander nummer op die niet eens werkte. De budget mobiel klantenservice is niet telefonisch bereikbaar dus het was nog een dingetje om via chat(bot) in contact te komen. Mij werd beloofd dat het goede nummer werd opgestuurd en met pijn en moeite kon dat nummer voor tijdelijk worden geactiveerd zodat ik wel bereikbaar kon zijn. Dit contact was op 23 Januari. Enkele dagen later nog steeds geen simkaart ontvangen dus heb ik weer contact opgenomen. Uiteindelijk 4 keer geprobeerd de simkaart thuis te krijgen en zelfs op een ander adres geprobeerd maar nooit ontvangen. Ik zag ook dat mijn behouden nummer steeds verwijderd was uit de actieve simkaart lijst. Ik heb vanaf 23 januari tot aan 12
    Februari geprobeerd die simkaart thuis te krijgen zonder succes. Eindstand: drie weken niet telefonisch bereikbaar en kan ik weer terug naar mijn vorige provider met een duurder abonnement en mag ik weer aansluitkosten betalen en ik moet nog hopen dat mijn nummer weer kan worden overgenomen.

    Slechte provider, slechte dekking, slechte klantenservice, veel plezier met chatten met Chatbots want telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. Ik ben er drie weken zoet mee geweest en je mag het steeds uitleggen aan een ander persoon (die er ook weer niks van snapt) en 4G internet per dag dus helemaal niet onbeperkt. DOE DEZE OVERSTAP NIET!!!!

    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Soraya Semmoh 10-2-2024 - 16:30

    Ik heb ruim 1 week geen internet gehad dat een combi was van een storing aan het glasvezelnetwerk EN de slechte communicatie van Budget alles in 1.
    Gedurende deze week kreeg ik het advies om een extra internetbundel te bestellen zodat ik alsnog thuis kon werken. Deze service is mij gratis aangeboden als compensatie. Nu ontvang ik al een 2 wkn lang facturen en aanmaningen voor een bedrag van €7,50. Ik heb meerdere klachten mails verstuurd, maar totaal geen reactie!

    Goedkoop = duurkoop!! Neem aub geen enkele dienst af van deze kwakzalvers!!

    • Ze zijn goedkoop, maar het is de prijs niet waard. Ik wil weer terug naar Ziggo of KPN
    • In mijn beleving moet er een grote reorganisatie komen waarbij personeel moet beter gescreend en opgeleid worden
    • Verder moet er beter worden geïnvesteerd in Customer databases. In dit stadium zijn de systemen van Budget mobiel en Budget internet gescheiden. We leven niet meer in de jaren ‘80 mensen! Streef a.u.b. naar efficiëntie
    2
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 2
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Raoel 27-12-2023 - 17:44

    LET OP!! Bij het afsluiten van een unlimited abbonement haal je max 5mbps (MAXIMAAL). Dit geven ze ook netjes aan alleen is dit heel laag. Ik heb nu al spijt en dat na een paar uur.Ik heb ze gesproken en het is ook niet mogelijk om dit te verhogen met een unlimited abbonement. Voor 5 euro meer heb je Vodafone, die veeel sneller is.

    1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: n.v.t.
    Maarten 10-12-2023 - 21:45

    Voor alle mensen die graag voor de gek gehouden willen worden ga vooral in zee met deze maffia organisatie. Ik had geen bereik plus slechte service dan rest mij alleen nog direct stoppen met deze ongein. Incasso stopte maar na een jaar willen ze als nog het gehele bedrag incasseren. Dat dit soort bedrijven kunnen en mogen bestaan in Nederland. Zie hoeveel ontevreden mensen hier reageren spreekt voor zichzelf. Ik had mij van te voren beter moeten informeren dan was ik nooit met hun in zee gegaan

    • geen
    • alles
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Anton de koning 28-8-2023 - 08:15

    Budget tele2 tmobile Vodafone
    De hele mobiele klantenservice is veranderd in een groep criminelen die alle klanten bestelen.

    • Geen enkel
    • Klantenservice berijkbaarheid
    8
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 6
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    STICHTING Boeken Steunen Mensen 17-8-2023 - 16:46

    Onbeperkt 4g van deze provider is ontzettend langzaam: 5mb/s. Alleen voor het allereenvoudigste internetwerk geschikt. Met een dergelijke geknepen KPN verbinding kun je idd werven met onbeperkt datagebruik: data met enige omvang laden is gewoon niet te doen:BudgetMobiel.. Kunt u na jaren frustratie deze extreem langzame snelheid niet opkrikken?? Het is geen doen zo!

    • Langzame 4g verbinding is stabiel.
    • Snelheid verhogen!
    5
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 4
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 5
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    judy 16-3-2023 - 12:31

    de verkooppraatjes van budget zijn geweldig, veel beloven weinig geven. Buiten EU is deze provider WAARDELOOS, mijn sim is geblokkeerd, er wordt niet vermeld dat je extra tegoed moet storten enz enz. Wat blijkt de internetbundel van 17GB per maand is alleen binnen EU van toepassing! Dit is mij absoluut niet verteld, zou een werelddekking zijn! Alles om de sim zo snel mogelijk bij je te krijgen is goed geregeld, alleen het daadwerkelijke gebruik van de sim buiten de EU is uitgesproken SLECHT.

    1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Maarten Burger 9-3-2023 - 13:08

    Onbeperkt internet afgesloten, Prijs kwaliteit erg slecht. Bereik is heel slecht en internet heel langzaam. Onmogelijk om alle programma's te openen die ik nodig heb. Slechte koop en kijk goed voordat je een abbonoment afsluit

    • -
    • Snellere internet opties
    • Sneller internet
    • Stop met adverteren van gebruik KPN netwerk, dit is er te traag voor, 5mbps zegt 95% van de consumenten niets
    9
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Ben 18-12-2022 - 09:38

    Voicemail is niet uit de schakelen. Mensen krijgen te horen: deze gebruiker maakt geen gebruik van voicemail. Dus na 20 seconden horen mensen deze melding al .

    • Goedkoop
    • Voicemail svp uitzetten middels 12339
    8
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 7
    Klachtenafhandeling: 7
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 8
    Facturering: 10
    Klantenservice: 8
    Ik raad Budget Mobiel aan
    Claudia langenfeld 25-10-2022 - 05:27

    Ik vind het een goed abonnement. Makkelijk. Simpel.. en natuurlijk heel belangrijk. Goed bereik

    • Veel internet voor weinig

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.