Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Budget Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Budget Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Budget Mobiel. Is Budget Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
41%
van 17 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
6% misschien 53% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 8
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Hendrik Jonker op 18-5-2020 om 01:57
    Jazeker wil deze aanbevelen
    Goede bescherming
    Nooit over je budget heen
    Pluspunten
    • Echt niet te duur
    Verbeterpunten
    • Wanneer je data op is.
    • Beter aangeven
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Dirir Salad op 15-5-2020 om 14:52
    Ik ben zeer tevereden met Budget Mobiel top service.
    Pluspunten
    • Goede ervaringen met klantenservice van budget mobiel en vooral beste medewerkster S 👩 van Budget mobiel met heldere terugkoppelingen.
    Verbeterpunten
    • Ik voel me snel geholpen door klantenservice en heb nu snellere internet waar ik om had gevraagd bedankr BUDGETMOBIEL!
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Bhikhie A.R. op 13-5-2020 om 15:24
    Ik heb een prepaid simkaart bij primera gehaald voor €15,-
    Bij het registreren ben ik omgelei
    bank om €35,- over te maken dat via ideal gedaan.
    Tot en met vandaag nog steeds geen internet.
    Elke dag gemaild steeds komen ze met iets maar word niet aangesloten.
    Ik heb alles opgezegt en wil mijn €50,- terug gestort hebben op mijn rekening.
    Pluspunten
    • bereikbaarheid.
    Verbeterpunten
    • Beter met klanten omgaan en telefonisch bereikbaarheid
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Facturering: 6
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 6
    Aanrader? Nee
    Zelfde op 8-5-2020 om 12:06
    Geen service via normale klachten telefoon.
    Alles gaat per mail.
    Maar als er grondig dingen fout gaan.
    Zoals geen bellen en vele dingen komen via derden binnen. Ben je dus je behouden gevraagde nr gauw kwijt.
    En dan is het niet aan te raden.
    Pluspunten
    • Geen van alleen juist hierdoor!!
    Verbeterpunten
    • Klachtenafdeling incl bellen!
    • Zonder dat een goedkoper alternatief is Hollandse Nieuwe ook als je geen data verbruikt buiten bereik.
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Misschien
    V.Widawati op 28-4-2020 om 16:13
    Ik heb abbo van robine mobile vanaf october 2016 , was altijd goed geweest maar vanaf vorige jaar begin internet langzaam en ik weet dat ik gebruikt niet zo veel internet onderweg, veel contact met klanten service ( ze waren altijd snel reageren ) maar niks helpen.
    Inlog gegeven vergeten , vergeet wachtwoord aangevraagd , mijn mobile nummer niet herkent en ook geen e-mail ontvangen , niet in spam , contact met klanten service gehad maar wordt veel personeel detail gevraagd voor te kunnen inloggen ? Ze schreef elke maand van mijn rekening af , bericht gestuurd om mij te laten weten dat Robin mobile wordt mobile budget ?
    Vanaf 2018/2019 heb ik geen inzicht meer in mijn abonnement .

    Pluspunten
    • Prijs is goedkoop
    Verbeterpunten
    • Klanten service
    • Websites
    • Bereikbaarheid
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 3
    • Klantenservice: 3
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Bereik/dekking: 3
    • Facturering: 3
    • Bestelproces: 3
    • Online dienstverlening: 3
    Aanrader? Nee
    m. aarts op 22-4-2020 om 13:41
    Lees goed de voorwaarden, er zitten nogal wat addertjes onder het gras. Budget mobiel adverteert met unlimited Data en bellen voor 20 euro per maand. Maar als je de voorwaarden gaat doorspitten klopt dat niet. Ze gaan uit van een gemiddeld verbruik in Nederland, daarop baseren ze een MAX VAN 40GB. Ga je over de 40GB heen, dan gaat je internetsnelheid omlaag, of moet je alsnog mb's bijkopen. Er is dus niets unlimited aan.
    Daarnaast ook heel belangrijk, de datasnelheid is in de basis al vrij laag. 5mbps voor downloaden (denk aan documenten, films, grote fotos, etc) en 1 mbps voor uploaden. Bij andere providers ligt die rond de 200-250 voor downloaden bijvoorbeeld.

    Dus dit is gewoon een schijnaanbieding, eerlijker zou zijn: voor een mooi bedrag, 40GB internet met lage snelheid.
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 3
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    G.zargari op 16-4-2020 om 19:14
    24 uur zonder internet en niet eens een sms van budget mobiel aan klant dat warrom is zo.
    Kan niet met klanten service contact opnemen ,kan niet bellen, dit is raar en Asociale.
    Pluspunten
    • Goed koop(chip)
    Verbeterpunten
    • Een telefoon lijn voor klanten .
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    d. roodenburg op 12-4-2020 om 12:25
    Noem mij een klantenservice die op eerste paasdag een vraag via mail beantwoordt.
    Geweldig S!
    Reacties
    Budget Mobiel Webcare op 14-4-2020 om 15:58
    Beste D. Roodenburg, bedankt voor de positieve review. Daar zijn wel heel blij mee!

    Groeten, Budget Mobiel
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Hele slechte ervaring met deze provider. Voorheen bekend als Robin Mobile.
    Destijds een abbonement afgesloten met Robin Mobile voor onbeperkt internet bellen en smsen. Nu is de naam veranderd naar Budget Mobile, en ztellen ze dat mijn abbonement niet langer onbeperkt is, maar de prijs blijft hetzelfde!
    Bovendien reageren ze niet op mijn emails en hebben ze geen eens een telefoon nummer wat je kunt bellen!
    Kortom word je dus afgesloten en genegeerd, ook al betaal je elke maand netjes 2 jaar lang.
    Pluspunten
    • jammer genoeg geen pluspunten.
    Verbeterpunten
    • Niet meer mensen tillen.
    Reacties
    Budget Mobiel Webcare op 6-4-2020 om 08:48
    Beste Peter, er is voor Robin Mobile klanten niets veranderd aan de service en de producten! Wil je een e-mail sturen aan klachten@budgetmobiel.nl, dan nemen we contact met je op! Groeten, Budget Mobiel.
  • Beoordeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Goeie service en heel snel zijn ze top heb geen woorden hier voor helpen echt snel gewoon top Robin
    Pluspunten
    • Alles netjes zijn ze
    Verbeterpunten
    • Alles is goed bij hun
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 30-12-2019 om 09:33
    Beste Samir, bedankt voor je positieve review! We hopen dat je nog lang klant blijft bij Robin Mobile. Alvast een goede jaarwisseling!

    Groeten, Robin Mobile

Navigatie