Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Budget Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Budget Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Budget Mobiel. Is Budget Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

29% van 14 klanten beveelt Budget Mobiel aan.
50% niet en 21% misschien

Klantervaringen over Budget Mobiel

    9
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 8
    Online dienstverlening: 8
    Facturering: 10
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Budget Mobiel aan
    Gaston 12-4-2022 - 21:32

    Ondanks dat ik hier best veel negatieve reacties lees ben ik al een aantal jaar erg tevreden. Mijn kosten zijn altijd het zelfde, mijn ervaring wat betreft het bereik op het KPN netwerk is goed.
    De download en uploadsnelheid is aan de lage kant, maar prima om youtube, nlziet etc mee te gebruiken. Ik maak ook gebruik van hun energie en van internet tv en bellen daarom betaal ik maar € 15 per maand voor dit abonnement inclusief onbeperkt bellen

    • Lage prijs
    • Bereik
    • Nooit extra kosten
    • No nonsense
    • Werkt ook goed in het buitenland
    • Download snelheid en upload snelheid zijn aan de lage kant,
    • Het zou fijn zijn als deze snelheden een beetje worden verbeterd
    1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Jan Janssen 30-3-2022 - 11:16

    Slecht bereik! Zogenaamd KPN netwerk maar gewoon bagger bereik. Daarnaast staat uitsluitend op de homepage in kleine letters dat het 5mbps down is en 1mbps up. VERDER NERGES! Niet op de info pagina, niet op de fair use pagina en niet in het contract! Het is misleidend, slechte kwaliteit internet, slechte dekkingsgraad, geen dekkingsgraad kaart. Dit is een absolute miskoop, een abonnement waar je in de huidige tijd niets aan hebt.

    10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 8
    Klantenservice: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Budget Mobiel aan
    Frans 21-3-2022 - 16:40

    Nog geen enkel probleem met deze provider gehad.

    • Personeel bij klantenservice(Kimberley) was zeer behulpzaam en heeft mee gedacht aan een oplossing.
    • Een telefonisch contact nummer. Voor zommige mensen is dit maklijker en ook meer vertroud om telefonisch met een probleem geholpen te worden.
    6
    Klantenservice: 2
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: 9
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    J. Lam 11-3-2022 - 12:05

    Netwerk (KPN) en data is voor normaal gebruik echt prima . Ook binnen Europa altijd prima (afhankelijk van lokale netwerken). Echter kom je buiten Europa , dan kom je in de problemen. Extra beltegoed moeten kopen(snap ik) echter werkt niet en dan geen contact met de helpdesk krijgen is funest. Een echte afknapper, kan al 5(..) dagen niet bellen! Reactie helpdesk = 0

    2
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Nahide Mchachti 31-1-2022 - 17:41

    Mijn WIFI is geblokkeerd omdat ik volgens hun niet heb betaald. Ik kan niemand bereiken om tot een oplossing te komen. Op mijn e-mail word niet gereageerd.
    Ik loop flink achterstand op mijn werkzaamheden door hun tekortkomingen.
    Ik weet niet meer wat te doen.

    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    vd heuvel 31-1-2022 - 13:56

    kon niet bellen , via chat 3 keer contact gehad , niet opgelost , nogmaals via chat proberen contact te krijgen , te druk

    9
    Klachtenafhandeling: 10
    Facturering: 9
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 9
    Ik raad Budget Mobiel aan
    Damiaan 24-11-2021 - 06:14

    Nu al een paar maanden budget mobiel onbeperkt. Hoewel het max 5 mbps download snelheid is heb ik daar nauwelijks last van. Alleen als ik heel veel open heb en op websites werk, merk ik dat het trager is, maar ik kan eigenlijk alles doen wat ik nodig heb. Bereik is prima en als er eens wat is, lost de klantenservice het uitstekend op. Voor de prijs die ze bieden, leveren ze een uitstekend product vind ik. Ben blij met zo'n betaalbare dienst.

    • betaalbaar en toch betrouwbaar. Klantenservice die meedenkt en oplossingsgericht is.
    4
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 3
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Michiel Peters 19-11-2021 - 20:37

    Zeer slecht bereik tot vaak helemaal niet!
    Mensen klagen dat ze mij slecht verstaan en doen alsof mijn tewlefoon niet goed is.
    Mobiel Data vrijwel geen bereik.

    • Ze hebben ook Budget Thuis en Budget Energie. Dat werkt uitstekend!
    • Maar sinds de overname van Robin mobile is het volgens mij bagger!
    • Ik wil best wat meer betalen, maar dit is echt waardeloos!
    • Beter bereik!!!!!!!
    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    mol 8-11-2021 - 12:43

    allereerst veel duurder dan bv KPN
    NIET BEREIKBAAR VIA CHAT TELEFOON OF HOE DAN OOK

    ABSOLUUT NIET AAN BEGINNEN. JE VALT VAN DE ENEN IN DE ANDERE FRUSTRATIE

    • Budget mobiel heeft Robin mobile dat een zeer service gericht bedrijf was overgenomen en is daarna een slecht en onbereikbaar bedrijf geworden
    3
    Facturering: 6
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 4
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 6
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Peter colbeth 19-10-2021 - 11:50

    Werkelijk de slechtste bedrijf die ik zaken mee hebt gedaan, totaal onbetrouwbaar, klantenservice is een drama, dus al met al NOOIT AAN BEGINNEN!!!

    • Totaal geen positieve punt hoogste punt die budget moet krijgen is een 1
    • Mijn conclusies zeggen al genoeg

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie