Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

50plus Mobiel mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider 50plus Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij 50plus Mobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk 50plus Mobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor 50plus Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

50+ mobiel is de jongste Nederlandse telecomaanbieder. Gestart in augustus 2021. De partij richt zich op 50 plussers die graag wat meer ondersteuning krijgen in de mobiele wereld. Op de website legt Handige Harry in video's uit hoe alles werkt. Als extra service krijg je bij de abonnementen met 10GB em 12GB gratis onbeperkt PC Hulp.
Je hoeft geen 50 plusser te zijn om klant te kunnen worden, iedereen is welkom.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie