Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
18% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 50 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
70% niet
12% misschien
  1. Ria de Haan Langer dan 1 jaar klant op 16-9-2017 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb Hollandsnieuwe nu 4 jaar als provider en ga 1 november mijn abbonement verlengen. Reden,Hollands nieuwe is voordelig en ik heb er nog nooit echte problemen mee gehad. Heb wel eens een vraag gehad en die werd dan keurig beantwoord door de klantenservice. In het buitenland nooit een probleem. Altijd goede verbindingen, ook in het hoge Noorden. Bij mij thuis werkt de telefoon niet goed, maar ik woon dan ook in een bos. Er zijn maar een paar providers die daar wel goed bereik hebben.
    • Voordelig
    • Goede service
    • Altijd bereik in het buitenland en dan kun je, zoals ik graag wil, het hele tegoed gebruiken voor internet
    • Geen
    Beoordeling
    10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Nathalie Minder dan 1 jaar klant op 15-9-2017 om 11:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement afgesloten, dacht mijn dochter heeft juiste bereik etc dus bestel ook wel daar aangezien de prijzen echt aantrekkelijk zijn. Vanaf dag één al last van mijn bereik, kan niet bellen heb alleen op zolder bereik en kan ik dus gebeld worden en een normaal gesprek voeren, als mensen mij nu bellen kunnen ze mij wel horen maar ik hun niet, vet gedrukt erg vervelend.... Vele malen gebeld komen er niet uit samen.... Ook als ik op de telefoon zit zie ik soms staan :geen bereik; en dan weer wel, wat het nou is, ik snap er niks van, zeggen ze uw telefoon zal wel verouderd zijn aangezien u dochter geen last heeft..... Nee dat vermelden ze niet op de site, abonnement afsluiten bij Hollands nieuwe, maar...... Houd er rekening mee dat u wel een nieuwe telefoon moet nemen, belachelijk toch
    Dus nee raad het niemand aan
    • Help de klanten eens juist
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Carolien Langer dan 1 jaar klant op 12-9-2017 om 09:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb 15 juli 2017 mijn abonnement verlengt met een Samsung J5.

    Helaas is het toestel door Hollands nieuwe kwijt gemaakt. (Bij de post)
    Nu moet hollandsnieuwe een onderzoek starten het toestel is gebleven en in de tussentijd zit ik al 3 maanden zonder toestel en betaal ik wel voor!

    Als je de klantenservice belt krijg je alleen het antwoord dat je moet wachten........... Hoe lang dan, ik vind 3 maanden al niet normaal!

    Los het intern op en stuur mijn het toestel dat ik besteld heb!!! Ik heb toch niks te maken dat jullie iets kwijt maken.

    #Hollandse nieuwe zeer slechte service#
    • Niet gevonden tot nu toe!
    • Los het op.
    • Stuur een nieuw toestel en los het intern op!
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Wim Langer dan 1 jaar klant op 10-9-2017 om 21:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb 4 jaar een abonnement bij Hollands Nieuwe. Huidige is bijna afgelopen maar ik verleng het beslist weer. Tot nu toe heb ik geen negatieve ervaringen.
    • Abonnement voor redelijke prijs. Geen negatieve ervaringen met bereik, ook niet in het buitenland.
    • De app geeft regelmatig problemen met openen. Het ingevulde ww wordt dan niet herkend.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Jeroen de Vriend Klant geweest op 31-8-2017 om 17:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Je hebt alles betaald en toch sturen ze een incasso bureau. Ik heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij de politie. Medewerkers van de klantenservice liegen alles aan elkaar en maken valse beloftes. Ik zeg hollandsnieuwe niet doen!!!!
    • Ik kan geen pluspunt bedenken
    • Gewoon opdoeken die oplichters
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      2
    • Bereik/dekking:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Prijsstelling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Rian Stiphout Klant geweest op 22-8-2017 om 18:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bestelling moeten annuleren omdat nummerbehoud niet lukte. Simkaart aangetekend terug gestuurd. Kosten 8,35. Krijg de 25 eu die ik al betaald heb nog niet terug. Barcode en tijd/datum correct aan hen doorgegeven, post nl heeft 2 weken geleden bezorgd
    Nu willen ze een foto van het verzendbewijs maar dat lukt me niet via Messenger.
    • Ze reageren tenminste
    • Geen idee wat er bij hun niet goed gaat. Het kost mij tijd en energie en ik stuur niet voor niks aangetekend. Dat moet toch voldoende zijn.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. hans Minder dan 1 jaar klant op 15-8-2017 om 14:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    net terug uit scandinavie. denemarken totaal geen bereik. Zelfs wifi paktie regelmatig niet. andere mensen met ander provider nergens last van. Ben blij als ik van ze af ben. Heb een abbonnement van 500 mb. Niet veel. Ik was een keer over mn limiet heen en dan wordt je er helemaal uitgegooid. Kon niet eens meer bellen. Sta je dan met 2 kinderen. Via website eerst opwaarderen. Prutsers, geen ander woord voor
    • goedkoop, maar blijkt helaas ook duurkoop
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Linda van den Berg Minder dan 1 jaar klant op 15-8-2017 om 10:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    11 juli jl een telefoon besteld met abonnement voor mijn dochter. Zij heeft hier zelf voor gespaard.

    Op maandag 17 juli contact gezocht met klantenservice via Facebook, aangezien ik nog geen telefoon had ontvangen, en ook niet wist hoe lang het nog zou duren voordat deze mij toegezonden zou worden. Op 26 juli zou ik met mijn gezin op vakantie gaan en ik voelde de bui al hangen.
    Antwoord vd klantenservice: binnen 0 tot 5 werkdagen, dus 'u heeft hem voordat u op vakantie gaat'.
    Op donderdag 20 juli nog niks gehoord, weer contact met klantenservice. Antwoord: de telefoons komen morgen 21 juli binnen in ons magazijn, u heeft de telefoon voordat u op vakantie gaat.

    Op vrijdag 21 juli een mail ontvangen van Hollands Nieuwe: wij verwachten de telefoons op 26 juli in ons magazijn.
    Aaaaaaaaaaarrrgggggghhhhhh!!!
    Contact gezocht met klantenservice. Aangegeven dat ik op 26 juli op vakantie zou gaan tm 11 aug en dat ik graag een alternatieve oplossing wilde. (Ik bood zelfs aan om bij te betalen!)
    Dat kon niet. Ik kon eventueel wel een 2e bestelling plaatsen, voor een andere telefoon die wel op voorraad was, maar op alle telefoons zat 0-5 werkdagen levertijd, dus dat ging ik niet redden.
    Ik kreeg als pleister op de wonde 2 x abonnementsgeld (€18) terug gestort en het advies om de telefoon op het ophaalpunt van postnl te laten bezorgen en hem daar na mijn vakantie af te halen. Ik gaf aan dat ik hoopte dat dat allemaal zou lukken, maar klantenservice had er alle vertrouwen in.

    Op dinsdag 25 juli kreeg ik 's avonds het bericht dat de door mij bestelde telefoon de volgende dag bezorgd zou worden. Ik vertrok in de nacht van 25 op 26 juli, dus het advies opgevolgd van de klantenservice en de telefoon op de afhaallokatie van postnl laten bezorgen.
    Ook had ik op eigen initiatief een kopie van mijn ID en begeleidend schrijven/machtiging achter gelaten in de hoop dat mijn broer de telefoon kon afhalen.

    Ik kreeg van postnl een mail dat het pakket voor mij klaar zou liggen tm 9 aug.
    What the f#ck????
    Ik zou pas in de avond van 11 aug terugkomen van vakantie (wat ik duidelijk vermeld had bij HN), dus op 12 aug zou ik pas de telefoon kunnen afhalen.
    Alle hoop was gevestigd op mijn broer, maar die kreeg de telefoon niet mee.

    Maar weer eens contact gezocht met de klantenservice. Tja, het pakket moest idd binnen 2 weken afgehaald worden (is mij niet eerder verteld, terwijl ik meerdere keren mijn vakantiedata vermeld heb) als mijn broer een officiële machtiging zou hebben, dan was het geen probleem. Dus als ik nu 'even' op hun site de machtiging zou downloaden, uitprinten, inscannen en aan mijn broer zou sturen, dan was het geen probleem..
    (Stoom kwam inmiddels uit mijn oren).
    Ik gaf aan dat ik al blij was dat ik op vakantie zo af en toe WiFi had, laat staan dat ik een pc met dergelijke randapparatuur ter beschikking had.
    Enig speurwerk leverde ook nog de conclusie op, dat de machtiging alleen kon in combinatie met een briefje wat postnl achterlaat bij een mislukte bezorgpoging. Aangezien mijn pakket direct naar een afhaallokatie was gegaan, was er dus geen sprake van een dergelijk briefje.
    Ik besloot eea vanuit een andere hoek te benaderen: "lieve postnl, dit is mijn verhaal, kunt u mijn pakketje 3 dagen langer vasthouden alstublieft???"
    Het antwoord: "wat ontzettend vervelend allemaal, maar nee, dat kan helaas niet."

    $#%&^&(₩&/#=/&;"#=&
    (Had ik die stoom uit mijn oren al benoemd??)

    Contact met klantenservice HN leverde het volgende advies op: laat de telefoon maar liggen, dan wordt ie op 9 aug aan ons teruggestuurd, het abonnement wordt dan ontbonden en dan kunt u opnieuw een bestelling doen.

    Begin aug kreeg ik een ingeving: als ik nu mijn nieuwe bestelling eens wat eerder zou doen, gezien de ervaring met de lange levertijd, dan had ik wellicht vrij kort na thuiskomst van vakantie eindelijk die felbegeerde telefoon in huis.

    Volgens de klantenservice van HN waren de telefoons nu wel op voorraad, dus zou de normale levertijd van 0-5 werkdagen gelden.
    Na enig geharrewar onderling (omdat het heel moeilijk blijkt te zijn voor de klantenservice van HN om concreet en duidelijk antwoord te geven op vragen) had ik zwart op wit dat ik NIET aan 2 abonnementen vast zou zitten, als ik voordat abonnement 1 ontbonden is, reeds de bestelling voor abonnement 2 zou plaatsen.
    Zo gezegd, zo gedaan: op maandag 7 aug plaatste ik vanaf mijn vakantie-adres de nieuwe bestelling (voor exact hetzelfde abonnement met exact dezelfde telefoon).

    Eigenwijs als ik ben ging ik op zaterdag 12 aug, na thuiskomst van vakantie, toch kijken of de eerste bestelling niet per ongeluk was blijven liggen op de afhaallokatie van postnl.
    Helaas voor mij, de bestelling was retour gezonden. Daarvan had ik dus nog geen bevestiging van HN ontvangen.

    Wel zag ik na inloggen op hun website dat mijn (eerst bestelde) abonnement van start was gegaan... HUH??????
    Er was mij door de klantenservice verzekerd dat een abonnement alleen geactiveerd kon worden, na activering van de simkaart.

    Die ik dus niet had, omdat ik door alle tegenwerking NIKS had kunnen of mogen ontvangen.

    (Stoom komt inmiddels niet meer alleen uit mijn oren!!!!)

    Het laat zich raden: contact gezocht met klantenservice om opheldering gevraagd en ook maar meteen gevraagd waar de telefoon uit mijn 2e bestelling blijft. (Die zou immers op voorraad zijn en de 0-5 werkdagen waren inmiddels voorbij).
    Klantenservice gebuikt zn gewoonlijke irritante foefjes om tijd te rekken. ("Heeft u voor mij een ordernummer??" Diepe zucht! "Dus u heeft een verlenging gedaan en een nieuwe order geplaatst?" NEEEEEEE, STOOM ALL-OVER THE PLACE).
    Uiteindelijk wisten ze mij gisteren maandag 14 aug te melden dat mijn eerste bestelling retour is ontvangen. "Betaling wordt nog terug gestort als die er nog niet is"(nee dus, ook nog niks van de retourzending ontvangen in de mail, niks zichtbaar na inloggen op de site).
    Mijn 2e bestelling laat nog ff op zich wachten, want "de telefoon is momenteel niet op voorraad".

    Hoezo?????
    Jullie hebben de telefoon die ik wil, die eigenlijk voor mij bestemd was toch retour ontvangen????
    "Ja maar ondertussen zijn er natuurlijk ook weer bestellingen gedaan, dus die telefoon is meteen weer uitgezonden"

    WAT??????
    IK HEB TOCH OOK EEN NIEUWE BESTELLING GEDAAN??? WAAROM IS IE DAN NIET NAAR MIJ GESTUURD? NA AL DIE ELLENDE WAS EEN BEETJE SERVICE WEL OP ZIJN PLAATS GEWEEST, TOCH??

    HN ken geen service, de conclusie is nu dat ik 5 weken na 1e bestelling, nog niks ontvangen heb, nog geen geld retour heb, en dat de door mij bestelde telefoon 'waarschijnlijk' deze week bij hen binnenkomt. Maar wanneer ik deze kan verwachten is niet bekend...
    • Echt helemaal niks
    • Lees mijn verhaal grondig: ALLES HEEFT VERBETERING NODIG!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Ed Langer dan 1 jaar klant op 12-8-2017 om 23:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik, vooral in buitengebieden, niet alleen in Nederland maar ook in Engeland en Italie.
    • Zijn geen plus punten
    • Geen Vodafhone netwerk gebruiken. Het is volgens hun de grootste , maar ook de slechtste......
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. R. de Jong Langer dan 1 jaar klant op 8-8-2017 om 18:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar mijn abbonement weer verlengd. Zeer tevreden, nooit problemen. Goede ontvangst (vodafone netwerk), geen problemen met facturatie/belminuten/mb's.
    • Lage prijs. Kan zelf 'combineren' tussen mb's en belminuten.
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen
Terug naar boven