Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 137 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
74% niet
11% misschien
  1. Ruud op 27-7-2016 om 12:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na een abo van twee jaar ben ik overgestapt naar een andere provider. Hoewel ik niet vaak bel wilde ik nl. wel graag een gesprek normaal beeindigen en er niet halverwege plotseling uitgegooid worden. Uit reviews bleek me dat e.e.a. bij HN veel gebeurde en klachten geen enkele zin hebben, En omdat ik geen trek heb in een discussie met de klantenservice heb ik het er maar bij gelaten. Soms is het maar het beste om je verlies te nemen. Voor je hart bijv. Maar dat bleek HN niet voldoende: ook na afloop van het contract (door HN bevestigd via mail) werd er abonnementsgeld geincasseerd, dat ik door de bank heb laten storneren. En dan begint er een machinerie op gang te komen die nogal belachelijk overkomt. In de bevestiging van HN staat dat je niet meer kunt bellen of internetten en niet meer kunt inloggen op hun site. Prima, was ook niet de bedoeling want de nieuwe provider had alles keurig op de rit.
    Dan gaat het behoorlijk raar worden allemaal. Er komen herinneringen waarin verwezen wordt voor info naar hun site (niet mogelijk, want door HN stopgezet), bijschrijven van beltegoed na betaling (was dat niet opgezegd dan?), en verhoging met heraansluitkosten.(????). En natuurlijk het ergste wat kan gebeuren: de melding bij Preventel, plus de dreiging van een incassoburo. Met natuurlijk alle daaraan verbonden kosten..
    Ik begrijp niet, dat ze voordat ze met dergelijke dreigementen komen niet eerst even controleren of er (misschien?) een reden zou kunnen zijn wanneer een betaling gestorneerd wordt door iemand die in de voorbije twee jaren altijd stipt aan al zijn verplichtingen heeft voldaan. Nee hoor, gelijk volop de beuk erin. Inmiddels de bevestiging ontvangen dat Preventel de melding binnen heeft. Van een incassoburo tot dusverre nog niets vernomen. Maar dat zal, gezien de passie waarmee HN zijn (ex-) klanten tegemoet treedt binnenkort ook nog wel komen. Van harte welkom.
    Misschien een goed ideetje voor HN om i.p.v. de vermogens die ze besteden aan marketing eerst de organisatie zo hier en daar te verbeteren. Heb je ook meer kans dat er klanten blijven en hoef je dus niet iedere dag op zoek naar nieuwe slachtoffers. O ja, misschien leuk om te weten: het gaat om een bedrag van €10,50......Je zal maar voor zo'n bedrijf werken.
    • goedkoop, maar gezien de kwaliteit veel te duur
    • zo ongeveer alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. rensink op 27-7-2016 om 09:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn telefoon was defect en omdat ik al een sim-only abonnement heb kon ik met korting een nieuwe telefoon kopen bij hollands nieuwe. Geen afterpay, dus ik betaal meteen het hele bedrag van 428 euro. dan komt er een mail dat de telefoon niet voorradig is. via 1200 gebeld en gezegd dat ze dan maar een andere kleur sturen. Dat was (ondanks het bar slechte geluid op de klantenservice) nog net te horen. Ook was niet te zien wanneer de telefoon dan wèl leverbaar was...ze zouden mijn geld retourneren nadat ik dan maar gecanceled heb, dat houdt in dat ik 5!!!werkdagen op mijn eigen geld moet wachten, dus ook 5 werkdagen eer ik elders een andere kan kopen. Zeer slechte service!
    • goedkoop
    • Alles, ze beloven alles goed te maken...dat doen ze niet!
    • Komen hun afspraken niet na
    • Waardeloos geluid op de klantenservice, je hoort jezelf echoen
    • zeer slecht bereikbaar
    • klachten worden niet serieus genomen en niet behandeld
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Iris op 22-7-2016 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het lukt me al niet eens on überhaupt een abonnement af te sluiten....
    • mooie site
    • tja geen idee ik kan eigenlijk niets zeggen want ik kan geen abonnement afsluiten?
    Reacties
    Ruud op 27-7-2016 om 12:51
    Wees blij Iris. Er blijft je een boel ellende bespaard.
  4. Anoniem onbekend op 22-7-2016 om 13:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 1 maand doet mijn simkaart het niet meer, ik kon niet meer sms'en niet meer bellen en niet meer op data. Ik heb hierover hollandsnieuwe gebeld en die zouden een nieuwe simkaart opsturen die ik binnen 2 werkdagen zou ontvangen. Ik kreeg die niet en heb sindsdien nog 6 mailtjes en 2 telefoontjes gepleegd met HN. Ik ontving geen nieuwe simkaart en het werd alleen maar erger want ik kon na nog een week ook niet meer gebeld worden. Ik heb hierover nog tig mailtjes gestuurd en een aantal keer met de klantenservice gebeld die elke keer opnieuw zeiden een nieuwe simkaart op te sturen die ik na 2 werkdagen zou ontvangen. De klantensirvice doet er niks aan en ik verwacht geen nieuwe simkaart meer te ontvangen. Ik zit helaas nog een jaar aan mijn abonnement vast.
    • Niks
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Peter de Boer op 22-7-2016 om 10:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds drie weken geen internetbereik meer. HN slaagt er niet in dit te verhelpen. Klantenservice zegt: het ligt bij de Technische Dienst en vervolgens gebeurt er niets en hoor ik niets. Niemand kan iets voor mij doen, bij de Klantenservice zelfs een keer onbeschoft te woord gestaan. Oorzaak ligt overduidelijk in hun software (zij werken met Vodafone). Heb HN inmiddels ingebreke gesteld wegens wanprestatie.
    Tip: word NOOIT KLANT bij HN!!!
    • Bestelproces ( nieuw klanten weten ze wel te paaien.......)
    • Bij problemen geven ze niet thuis en laten ze je gewoon aan je lot over.
    • Lossen niets op en doen daar vrij luchtig over.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      2
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Gerard de Rijke op 14-7-2016 om 07:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben een HollandsNieuwe klant van het eerste uur. Sinds mijn verlenging van twee jaar geleden, waren ze niet in staat om de looptijd van mijn contract gelijk te laten lopen met de looptijd van mijn bundel.
    Wat er dan voor zorgt dat je aan het einde van je contract nog een 'restje' looptijd over hebt, waarvoor ze het volledig tarief rekenen...

    Met mijn huidige verlenging heb ik besloten daar een punt van te maken. En vier maanden later is me dat nog niet gelukt. Sterker, de resultaten die ik boek brengen me verder van huis: het lijkt te worden aangepast: maar inmiddels ontvang ik niet meer op de oude en ook niet meer op mijn nieuwe datum een bundel bijgeschreven...
    De klantenservice helpt hier niet aan me. Ik heb nog anderhalf jaar te gaan... ik ga er groot en principieel werk van maken.
    • Betaalbaar, bereik, buitenslandse belkosten uit de bundel.
    • Als je een probleem hebt, wordt het niet opgelost en ben je kansloos.
    • Ik ga vertrekken.
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. G. Smits op 12-7-2016 om 19:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Deze provider is meer oplichter dan telefoonaanbieder. Elke maand wordt er meer geld van mijn bankrekening afgeschreven dan er op de facturen vermeld staat. Correspondentie of communicatie hierover is absoluut niet mogelijk. Ze stelen geld van je bankrekenng.
    • Geen
    • Opheffen deze organisatie
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Hans Aalders op 7-7-2016 om 09:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De vele negatieve ervaringen van andere gebruikers herken ik niet. Contact opnemen met helpdesk is sterk verbeterd tov enkele jaren geleden. Medewerkers zeer behulpzaam. Negatief punt was dat bij nieuwe abonnementen de 3 maanden geldigheid niet meer van toepassing was. Dit had beter, meer open, moeten worden gecommuniceerd. Grote voordeel blijt 1=1=1systeem en het gemakkelijke opwaarderen bij overschrijding tegoed, waardoor je niet wordt geconfronteerd met dure extra belminuten of mbs. Een uniek punt is dat belkosten buitenland niet extra in rekening worden gebracht, maar van je basistegoed af gaan. Geen enkele andere provider heeft dit. Ideaal voor mensen die regelmatig in buitenland verblijven. Ik ben geen verkoper van hn, maar een kritische doch tevreden gebruiker.
    • Gemakkelijk opwaarderen bij overschrijding gebruik bundel
    • Bellen in buitenland binnen bundel, wordt niet separaart afgerekend
    • 1minuut = 1sms =1mb, gemakkelijk ex flexibel
    • Lage kosten per minuut of mb
    • Goede dekking via vodaphone
    • Eenvoudige aanpassing via mijnHn
    • Up en downgrading tussentijds mogelijk
    • Blijf aandacht houden voor een goede bereikbaarheid helpdesk. Zou ammer zijn als het hn product onder slechte afwikkeling zou lijden.
    Beoordeling
    9
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Salina Nijkamp op 6-7-2016 om 11:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een abonnement afgesloten bij HollandsNieuwe, twee jaar geleden. Ik vond 16 euro voor een abonnement met internet redelijk goedkoop.
    1e probleem:
    Ik kreeg een nieuwe simkaart. Ik moest (volgens de mails) deze simkaart perse aanschaffen, anders zou mijn abonnement het niet meer doen. Nu vroegen ze later om 10 euro aansluitkosten hiervoor te betalen.

    Probleem 2:
    2 jaar later moest ik eens 38,50 voor mijn abonnement betalen. Wat bleek, mijn abonnement was afgelopen. Ik heb vervolgens mijn abonnement opgezegd. Elke maand daarna kreeg ik nog steeds mailtjes dat ik (opnieuw) 38,50 moest overmaken. Ik heb meerdere keren de klantenservice gebeld, ze zeiden dat ze het bedrag dat werd gevraagd na mijn opzegging zou worden kwijtgescholden (nog iets positiefs!). Vervolgens kreeg ik nog steeds mailtjes met het bericht dat ik 87 euro moest overmaken (!!!).
    Uiteindelijk weer HollandsNieuwe opgebeld. Dit bedrag kon alleen worden kwijtgescholden als ik weer opnieuw klant zou worden bij HollandsNieuwe (puur dreigement). Ik zeg aan telefoon dat ik geen bericht heb gehad dat mijn abonnement afliep. Als reactie hierop krijg ik: 'Ja wij gaan er vanuit dat als u ziet dat de kosten verhoogd worden dat u ons contacteert. Wij bieden u dan aan om uw abonnement te verlengen, als dit gebeurd krijgt u de overige kosten terug. Zo niet moet u gewoon de extra kosten betalen'. Belachelijk!!!
    • - Klantenservice wil op geen manier meewerken aan een probleem. Het zijn alleen maar geld-inners.
    • - Je moet alles zelf goed bijhouden want ze houden je nergens van op de hoogte, alleen als het met geld te maken heeft.
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. frank Dijkman op 1-7-2016 om 16:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    nieuwe telefoon aangeschaft,blijkt niet goed te werken,contact met klantenservice gehad maar kunnen dit probleem niet oplossen zijn inmiddels 6 weken verder. telefoon vandaag bij belcompany gebracht voor reparatie volgens klantenservice krijg je dan een leentoestel,
    bij belcompany weten ze van niets slechte zaaak
    • geen
    • klantenservice verbeteren
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen