Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

19% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 81 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
72% niet
10% misschien
  1. Pauline op 24-8-2016 om 12:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels bijna 3 jaar Sim-Only van HN... nog nooit een probleem gehad. Afschrijven van maandelijks bedrag loopt prima, bijschrijven van maandelijks tegoed eveneens. Beltegoed is prima bij te houden met de app. Ook nooit hoger gebruik van MB's dan verwacht. In buitenland prima bereik. Heel tevreden eigenlijk, zeker voor het geld (€ 10,-- p/m)
    • Goedkoop, bereik en internetsnelheid voldoende voor mij.
    • Jammer dat ik geen belminuten/MB's meer mee kan nemen naar de volgende maand. Dat kon eerst wel.
    Beoordeling
    10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. jorgen op 22-8-2016 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    man man vier weken op vakantie en vier weken ergernis over het bereik van HN. Gewoon niet aan beginnen. Ik zelf moet er helaas nog een tijdje mee doen jammer genoeg.
    • als ik geen bereik heb is er eigenlijk geen pluspunt
    • zorgen voor beter bereik
    • 4G
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. W.F. van Haren op 19-8-2016 om 21:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Absoluut geen aanrader! Klantenservice is bereikbaar, maar daar is meteen ook alles mee gezegd. Bij gegronde klacht verschuilt men zich achter het moeten doen van een zgn onderzoek en achter een afdeling die er druk mee doende is. Over wie, wat, wanneer doet worden geen mededelingen gedaan. Enkel afwachten is het devies. Zélfs als je al 2 maanden (!) geleden een defect toestel hebt opgestuurd en een nieuw toestel al enige weken geleden is toegezegd, blijft rustig 'het onderzoek' van 'een afdeling' afwachten het enige antwoord wat je krijgt. Totale miscommunicatie intern!
    • Geen!
    • Een klantgerichte klantenservice waarbij de belangen van een klant voorop staan.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. K. van der Hulst op 19-8-2016 om 19:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik. Klantenservice is waardeloos. Niet te bereiken en als je van je contract af wil, is dat bijna onmogelijk. Hopeloos! Mijn advies ik zeg absoluut niet doen!!!!!!!!!!!!!
    • Lage prijs.
    • Bereikbaarheid klantenservice en opzeggen abonnement.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. ma1089 op 17-8-2016 om 16:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik lees veel negatieve berichten over HN. Heb zelf nu ruim 2 jaar een sim only en eigenlijk zonder klagen. Zelfs verlengd van 275 naar 1000 MB en betaal 10,00! Enige is dat HN geen 4G ondersteunt. Mijn abonnement loopt in nov.16 af en overweeg dan over te stappen naar een andere provider die wel 4G ondersteunt. Email gestuurd en gebeld, maar dat is vooralsnog kansloos. Nog geen email terug gekregen en bellen mee gestopt na 15min in de wacht. Maar verder, eigenlijk prima. Als het werkt, werkt het!
    • goedkoop
    • werkt het dan werkt het
    • nooit problemen met facturen o.i.d.
    • goede toestelondersteuning om email en internet in te stellen.
    • slecht bereik klantenservice
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. Hans op 17-8-2016 om 14:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ook ik heb vandaag de klantenservice gebeld, binnen een minuut contact, mijn vraag/klacht werd direct in het systeem nagekeken en
    binnen minuut hersteld, bovendien had ik nog twee andere vragen werden zeer vriendelijk beantwoordt, 100% verschil met de sevice van vroeger ! Ga zo door
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. aad marijt op 16-8-2016 om 15:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb net de klantenservise aan de lijn gehad maar die maken je gewoon uit voor leugenaar te eerst had die vrouw een erg iritante stem met anderwoorden wie ben jij dan wel toen ik haar vertelde dat er afschrijving zijn geweest zij ze mij dat ik geen afschrift van de bank hoefte mee te sturen want dat geloofd zij toch niet wat een k.. bedrijf geef mij iemand aan de lijn die er verstand van heeft en niet zo,n achterbakse medewerker
    • geen
    • iemand die vrienderlijk is en niet denkt dat ze onze god is walgelijke vrouw
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Hafid op 12-8-2016 om 18:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds het aanmelden was het een drama nummer kan maar niet geporteerd worden.
    Slechte bereik
    Slechte klanten service.
    uiteindelijk met veel brieven/mailen/facebook heb ik mijn contract kunnen ontbinden en een deel afgekocht.
    daarna kan kon ik mijn eigen nummer die ik 7 jaar had niet meenemen naar me nieuwe provider, omdat de systemen van HN niet mee willen werken hierdoor heb ik gewoon bij mijn nieuwe provider een nieuwe nummer genomen om zo snel mogelijk van ze af te zijn
    het was een ramp een hel !!!!
    • geen
    • Alles wat je kunt bedenken
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. leon wijnands op 9-8-2016 om 18:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice komt niet echt met een oplossing maar daar moet de klant zelf mee komen, Vriendelijkheid ver te zoeken bij de klantenservice. Dus een provider van niks zo snel mogelijk weg gaan als je daar weg kan.
    • Geen
    • Te veel om op te noemen maar begin maar eerst eens om de klanten te woord te staan en hun probleem op te lossen en niet dat aan de klant zelf over te laten.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Han op 9-8-2016 om 17:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds de invoering van de nieuwe simkaart in april, hang ik maandelijks aan de service lijn. Vage sessie van 72 mb. Zomaar verdwenen beltegoed. Beltegoed wordt niet bijgeschreven.
    De problemen met de 72 mb sessies heb ik ongeveer drie maanden gehad. Iedere keer de service lijn gebeld, na half uur in de wacht gestaan te hebben, een vergoeding gekregen, de tweede maand waren de regels verandert en kreeg in minder vergoeding en de derde maand heb ik het laten zitten na drie dagen ter vergeefs gebeld te hebben en een uur in de wacht gestaan te hebben. Nu heb ik sinds twee maanden dat op maandag m'n tegoed spontaan verdwijnt. Eerst werd het niet bijgeschreven maar wel naar te vreden heid opgelost ( rijkelijke vergoeding) vandaag gebeld voor het zelfde probleem en nu kreeg ik minimale vergoeding. Helaas wel 12,73 verlies geleden op dit probleem.
    • Soms wordt je zeer goed geholpen met je probleem
    • Vaak veranderen van vergoedingen van problemen die zich voor blijven doen. Aanhoudende klachten. Lange wachttijden bij klantenservice. Geen antwoord op emailklachten.
    Beoordeling
    7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen