Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

14% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 99 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
79% niet
7% misschien
  1. Joshua Zwart Langer dan 1 jaar klant op 20-2-2017 om 12:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer zeer slechte service en klantenservice helpt voor geen meter. Ik heb spijt van mijn twee-jaar-lange contract.
    • Ze hebben mooie aanbiedingen qua prijs, maar de prijs-kwaliteitverhouding is zeer zeer slecht.
    • Kies een andere provider, alsjeblieft.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. sjaak van de wijngaard op 7-2-2017 om 17:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slechte service hou iedere maand bel tegoed over en ben ik een keer te laat met betalen gelijk een boete er boven op voor aan sluit kosten spuit van deze aankoop
    • geen kan nooit iemand bereiken
    • betere service en graag een beetje veel klantgericht zijn nu ook 4g aanbieden maar wel extra betalen
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Hermes op 7-2-2017 om 00:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mooie pakketten, maar slechte service en slechte internet dekking, waarbij de ondersteuning hierin compleet waardeloos is.
    • Goedkoop
    • Slechte internet dekking
    • Slechte kennis klantenservice
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Laura op 14-1-2017 om 19:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet naar HN overstappen. Het bijschrijven van maandelijks tegoed gaat regelmatig fout. Hierdoor meerdere dagen mijn telefoon niet kunnen gebruiken, enkel met wifi. Klachten bij de klantenservice worden niet in behandeling genomen, genegeerd dus. Goedkoop, maar daardoor zeer slecht bereikbaar en slechte service.
    • Goedkoop
    • Zie mijn ervaring.
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Kalshoven op 14-1-2017 om 08:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben twee sim only abonnementen. Eerste twee jaar is goed verlopen, maar ....... We hadden nooit onze abonnementen voor twee jaar moeten verlengen! Het beltegoed (inleg bij ingang 1 e abonnement) wat er nog opstond verdwijnt gewoon na 3 maanden! Gewoon 20 europer telefoon eraf..... ZEER onbeleefde klantenservice! Ja, jammer dan contract is veranderd had je kunnen lezen!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. WM Sprong op 17-12-2016 om 12:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds dit jaar een abonnement , eerst duurde het al 3 maanden voordat het abonrment aangesloten was, nu half jaar verder, nog steeds doet het abonnement het niet er wordt niks afgeschreven, ik kan wel steeds opwaarderen maar daar heb ik het abonnement niet voor afgesloten, dan had ik net zo goed prepaid kunnen nemen. ik wil het abonnement afkopen maar BN bang dat het dan heel veel geld gaat kosten wat ik ook niet heb.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. David S. op 16-12-2016 om 10:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik vind het absurd dat eind 2016 (BIJNA 2017!!) Hollandsnieuwe nog steeds niet in bezit is van het 4G netwerk. Overal staat aangegeven dat Hollandsnieuwe in het bezit is van het 'O zo goede' Vodafone netwerk, terwijl die al jaren 4g aanbiedt!?

    Sterker nog, ze hebben niet eens overal 3G. In de steden heb je gewoon oke bereik, maar soms al 20KM uit de stad is het al sappelen.

    Ook wilde een bekende van haar abonnement verlengen, maar had per ongeluk een 2e abonnement afgesloten. Stom.
    Toen ik dat voor haar wilde regelen moest je natuurlijk de klantenservice bellen en man man man... Dat duurde zo lang! Minstens 50 minuten aan de lijn gehangen, en na een verloop van tijd viel de verbinding weg en mocht ik opnieuw bellen en in de veelte langen wachtrij plaatsnemen. Gelukkig hadden ze het genoteerd in hun registratie systeem dus wisten ze waar ik was gebleven... Opluchting.
    • - Duidelijk overzicht hoeveel je hebt verbruikt
    • - Makkelijk je bundel aanpassen
    • - Dekking
    • - GEEN 4G
    • - Prijs (tov de concurrentie heb je minder GB's en belminuten)
    • - Klantenservice (waar is het wel goed?)
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bereik/dekking:
      2
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. chrisje op 28-11-2016 om 23:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Eerst stuurt Hollandse Nieuwe mijn een foutieve simkaart, - ik krijg prepaid meldingen terwijl ik een abonnement heb. Ik krijg een nieuwe sim toegestuurd, mijn oude sim doet het onaangekondigd van de ene op de andere dag niet waardoor ik vandaag, werkend op lokatie niet kon bellen. De nieuwe simkaart, die ik gelukkig had meegenomen, kon ik niet activeren omdat ik gen bereik meer had. Op het moment dat ik eindelijk WIFI van een 3e partij ontving en de simkaart kon activeren via hun site, kreeg ik meerdere malen een foutmelding, door een fout in hun systeem: ik krijg telkens dezelfde foutmelding: nml dat de simkaart met de nummers 8931 moet beginnen. Laten dat nu precies de getallen zijn die ik ook heb ingetoetst. Ik ben de wanhoop nabij aangezien ik nu al meer dan een dag niet kan bellen of gebeld kan worden en hun helpdesk is een soort betonnen muur. Hard zoeken naar manieren om contact te vinden, voornamelijk onhandig als je niet kan bellen.
    • goedkoop en goede toestellen
    • matig tot slecht bereik, trage wifi, slechte klantenservice.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Do op 5-12-2016 om 13:35
    Dag Chrisje, ik heb sinds donderdag precies dit probleem dat jij beschrijft. Ik herken je gevoel: de wanhoop nabij! Heb je inmiddels een oplossing gevonden. Zo ja, kun je me informeren?
  9. Nadia op 28-11-2016 om 13:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkope abonnementen, maar uiterst onvriendelijke en totaal geen behulpzame klantenservice
    • Het is goedkoop
    • Klantvriendelijkheid van de klantenservice kan wel wat aandacht gebruiken
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Jolanda op 14-11-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik betaal al 2 maanden voor service die ik niet ontvang. Ik zit nu romd de 80 euro aan betaling waar ik niks voor hem gekregen. Ik kan niks, niet bellen, smsen, internetten. Niks. Al 8 keer gebeld, gefacebooked, naar de belcompany gegaan, elke keer een andere oplossing die niet werkt. Ik ben de wanhoop nabij. Ik heb geen idee hoe ik hier uit ga komen en niemand helpt.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen