Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
22% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 50 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
72% niet
6% misschien
  1. Heleen Langer dan 1 jaar klant op 11-4-2018 om 14:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als er niets misgaat, is er ook niets aan de hand, maar zodra er iets misgaat, moet je het peperdure klantenservicenummer bellen en word je lang in de wacht gezet (kassa!). Daarna krijg je dan een medewerker aan de lijn die uiterst onvriendelijk en vooral onwillig reageert. En die vervolgens niets voor je oplost. Met afstand de slechtste provider die ik ooit heb gehad.
    • Goedkoop.
    • Bijna alles: bereik, service, klantvriendelijkheid, prijs van het 0900 nummer.
    • Goedkoop is duurkoop;
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Sjoerd Kuilman Langer dan 1 jaar klant op 9-4-2018 om 16:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Momenteel twee jaar klant bij HollandsNieuwe. De prijzen zijn goed en ook de verbinding is dat. Er is een smartphone app die doet wat hij moet doen. Klantenservice waar ik contact mee heb gehad ivm verlengen is vriendelijk en behulpzaam.
    • - Tarieven
    • - Verbinding
    • - Klantenservice
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. A.M. Tutuarima Langer dan 1 jaar klant op 20-3-2018 om 19:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben al ruim 10 jaar klant bij Hollands Nieuwe en heb ook in die tien jaar 3 nieuwe telefoons met een abonnement via Hollandse nieuwe afgesloten. Heb nog nooit problemen gehad met Hollandse Nieuwe zowel met de telefoons als de abonnement, en als er wat is even de klantenservice bellen en binnen no time wordt het opgelost. Ook mijn hele familie heeft telefoons en de abonnement via Hollandse Nieuwe, nooit problemen. Ben zeer tevreden met Hollandse Nieuwe.
    • De klantenservice van Hollandse Nieuwe is altijd klant vriendelijk en helpen je graag, als je teninste vriendelijk blijft.
    • Geen, ga zo door
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      9
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. J Langer dan 1 jaar klant op 15-3-2018 om 16:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit problemen gehad met Hollandsnieuwe. En goedkoop. Gebeld en snel en aardig geholpen. Zelfs terwijl ik opstap omdat ze geen unlimited aanbieden. Ik kreeg zelfs de tip van de telefoniste bij het overstappen. En tevens werd er eerlijk gezegd dat het afkopen van het abonnement goedkoper zou uitpakken als ik eerst het huidige abonnement bij HN zou wijzigen naar de goedkoopste bundel. Netjes!
    • Top klantenservice
    • Goedkoop
    • Geen unlimited
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Jolijn Langer dan 1 jaar klant op 2-3-2018 om 20:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat is dit voor malafide club?? Via hollands nieuwe doorgestuurd naar hen. Zij gebruiken een andere naam hiervoor dr mobile. De accu werkte niet meer goed. Hollands nieuwe gaf aan dat dit onder de dekking valt. Nu krijg ik een mail dat het niet onder de garantie valt. Kosten 223 euro verder geen uitleg bij. Om het op te sturen heeft het mij al
    15 euro gekost en nu 36 euro voor retour. Dit geintje kost mij dus 51 euro en er is niet gebeurd... het kist 0,45 cent om ze te bellen. Wat een club pffff oppassen dus
    • Over abonnement tevreden
    • Informeer je klanten
    • Goed over de kosten van het repareren
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Eline Langer dan 1 jaar klant op 22-2-2018 om 20:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De prijzen zijn allemaal aardig maar de kwaiteit van de service is zo dramatisch dat het het gewoon niet waard is. De site werkt slecht en is onduidelijk en de klantenservice amateuristisch.
    • De service en de website
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Noud Langer dan 1 jaar klant op 14-2-2018 om 12:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben niet zo snel ontevreden maar mijn recente ervaring met Hollands Nieuwe is bedroevend slecht. Zolang je klant bent en geen vragen stelt is het goed maar ik wilde overstappen en had nummerbehoud aangevraagd. Nu weet ik dat er minimaal 1 maand opzegtermijn is. Maar mijn abonnement liep maar stilzwijgend door tegen hogere kosten. Dus ik eerst op de website zoeken. Helaas daar wordt je geen steek wijzer. Dus bellen...... en dan begint de ellende. Ik heb ruim 15 minuten moeten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Die persoon hadden ze net onder een stoeptegel vandaan getrokken of net aan z'n opleidingstraject laten beginnen want die kon me nauwelijks helpen en moest alles aan een collega vragen. Maar dat terzijde want hij moet het nog leren en kan er ook niets aan doen voor de leeuwen te worden gegooid. Erger is de procedures van HN. Ik heb keurig op tijd mijn nummer behoud aangevraagd. Maar de ingangsdatum een maand te vroeg heb ingevuld. Ik ging uit van m'n contractvervaldatum daar moet je dus een maand bij optellen. Dat staat nergens of wordt je niet op geattendeerd dat moet je maar ruiken. Niet dat dan de eerst volgende mogelijkheid (1 maand later) genomen wordt. Nee, mijn verzoek om nummerbehoud is geweigerd en verder hoor of verneem je niets. Maar het abonnement wordt wel stilzwijgend elke maand verlengt! Tegen hogere kosten! Wat een verwerpelijke praktijk, ik weet dat de concurrentie hevig is maar om zo nog een paar centen uit m'n portemonnee te kloppen! Uiteindelijk heb ik ruim een half uur aan de lijn gehangen, geen enkele medewerking of hulp, gekregen maar elke keer hetzelfde verhaaltje gehoord dat ik 1 maand opzeg termijn heb dus pas over 1 maand over kan naar m'n nieuwe provider. Nou ik weet wel. Ik kom nooit meer terug bij Hollands Nieuwe. Ik voel me echt belazerd en adviseer om vooral een andere provider te kiezen.
    • goedkoop
    • website
    • klantenservice
    • klantgerichtheid
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Renee Korthout Langer dan 1 jaar klant op 3-2-2018 om 23:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het ging een paar jaar goed maar opeens gingen ze van onze andere rekening afschrijven zonder daartoe gemachtigd te zijn. Wss hebben ze dat nr nadat ze met ziggo samen gegaan zijn. Va dat moment de ene keer van de ene, de andere keer vd andere rekening op wisselende momenten. Probleem is dat ze hier zelf ook van in de war raken en me vervolgens bestoken met betalingsherinneringen terwijl ik betaald heb. Nu hebben ze me afgesloten.
    • Niet duur
    • Slecht bereikbaar
    • Slechte service. Zodra je belt omdat je afgesloten bent, spreken ze je aan als een crimineel en verwijzen je dan alsnog naar de mail
    • Slecht internetbereik
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Anoniem Langer dan 1 jaar klant op 31-1-2018 om 10:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte klantenservice, Hollandse Nieuwe weigert nummerbehoud. Ze hebben me drie keer iets anders aan de telefoon verteld waardoor ik toch wel nummerbehoud kon krijgen, maar nadat ik nu maanden dubbele abbonnementskosten betaal, kan ik toch ineens geen nummerbehoud krijgen. Ze liegen gewoon tegen je om extra kosten aan je door te kunnen berekenen. Deze afzetters zien mij na het aflopen van mijn abbonnement nooit meer terug!
    • Goedkoop
    • Moeilijk doen met nummerbehoud, slechte klantenservice, levering telefoon duurde 6 weken terwijl het geen nieuw model was (en bij aankoop zeiden ze dat het toestel meteen leverbaar was)
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Joop Klant geweest op 27-1-2018 om 20:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos bereik slechte service nooit aan beginnen
    • Geen
    • Stoppen met abonnement verkopen
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Facturering:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven