Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 223 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
10% misschien
  1. André Kapteijns op 30-4-2016 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels meer dan 30 dagen aan het wachten op mijn bestelde telefoon. Is al 17 dagen in onderzoek bij Hollandsnieuwe en Postnl. Er is nog niet één bezorgpoging gedaan! Antwoorden van de klantenservice blijven lang uit en zicht op een telefoon ook. Nog nooit zo'n waardeloze (service)organisatie mee gemaakt. Was tot voor 30 dagen wel tevreden maar inmiddels is dit omgeslagen naar dik ontevreden.
    • Geen
    • De klant voorop stellen.
    • Duidelijke communicatie.
    • Oplossing gericht zijn.
    • Meedenken met de klant.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Woedendd!!!! op 28-4-2016 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf het begin van mijn contract werden de automatische incasso's afgewezen door mijn bank. Ik heb elke maand ( 5 maanden lang) zelf het bedrag netjes overgemaakt. April lukte niet via de website omdat ik een foutmelding kreeg, waarna het mij een aantal weken ontschoten was. Ik heb daarna metteen gebeld met de klantenservice om dit toe te lichten. Medewerker van HN zegt dat de fout niet bij hen ligt. Eenmaal met de bank gebeld werd uitgelegd dat HN het verkeerd had aangekondigd en dat de fout bij hun ligt. Inmiddels heeft HN mijn abb stop gezet en moet ik over de resterende maanden 320 euro betalen! Het gaat om een openstaande bedrag van 20 euro!!! Volgens medewerker van HN kunnen zij niks doen en moet ik het gehele bedrag van het contract in een keer afbetalen, Maaaar als ik klant blijf dan storten zij het resterende bedrag terug??? Dermate slecht geregeld!! Dit doe ik duss nooit meer! Heb nog nooit zo'n slechte service gehad! Ik begrijp niet waarom de klant niet gewoon de achterstallige betaling kan aflossen ipv het gehele bedrag van alle resterende maanden!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. L. Visschedijk op 20-4-2016 om 13:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn Klacht:
    Na het krijgen van een nieuwe simkaart voor iedere klant (ter vervanging van de oude) en na het activeren van de simkaart door Hollandsnieuwe, door hen op afstand op 29 maart 2016, ben ik telefonisch niet meer bereikbaar. Verder functioneert mijn telefoon wel. Na vele telefoontjes verder zeggen ze de hele tijd dat het bij de technische dienst ligt. Schandalig dat het nu al drie weken duurt!!
    Ik ga weg bij Hollandsnieuwe!!
    • Sinds kort krijg je sneller iemand aan de telefoon.
    • Snellere klachtenafhandeling!!!
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. A.Homan op 18-4-2016 om 11:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn vrouw heeft een jaarabonnement van HN voor 9 euro per maand. Na dat jaar is dit bedrag verhoogt tot 21,50 per maand voor hetzelfde pakket. Zonder mededeling. direct opgezegd, en ook schriftelijke reactie van gehad. Na de opzegtermijn overgestapt naar Ziggo. De betalingen van HN liepen gewoon door en de klanten"service"gaf geen thuis. Inmiddels betalingen gestorneerd en nummer geblokkeerd. Nog steeds ontvangen we vervelende e-mailberichten. terwijl wij ons netjes aan de regels hebben gehouden en alles betaald. Advies: ga nooit met HN een contract aan!
    • achteraf weinig tot niets
    • onbetrouwbaar bedrijf
    • verbeterpunt voor ons is om hier nooit weer mee in zee te gaan!
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Thessa op 25-4-2016 om 08:49
    Dag meneer/mevrouw Visschedijk,

    Dit was mij ook opgevallen en heb toen wat onderzoek gedaan. Wat blijkt is dat je 'aansluitingskorting' krijgt ter tijde van je contract. Daarna worden de kosten van je abonnement verhoogd naar het bedrag wat het normaal is.
    Hoe kan je dit zelf checken?
    Voor het bestellen van een toestel kan je het maandbedrag wat je gaat betalen bekijken en daaronder staat 'over 1 (of 2 als dat je contract is) betaal je ....'. Kijk dan naar het bedrag van de mb's/minuten/sms die je hebt geselecteerd en als het goed is is het doorgestreepte bedrag het bedrag wat er na het contract betaald wordt.

    Hopelijk heeft dit u een beetje gerustgesteld of op zijn minst uw vraagtekens weggehaald. :)

    Met vriendelijke groet,
    Thessa (een T-mobile gebruiker ;p)
    Thessa op 25-4-2016 om 08:51
    Woeps, ik heb per ongeluk de verkeerde naam boven mijn reactie geplaats! Ik bedoel natuurlijk meneer/mevrouw Homan!
  5. J.l. Wels op 13-4-2016 om 07:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 3 jaar als prepaid gebruiker, besluit Hollands Nieuwe er mee op te houden, en probeert mij een Sim Only abonnement aan te smeren
    Ik mag dan maandelijks €4 betalen.
    Ik bel weinig dus ga op zoek naar een betrouwbare provider voor een prepaid
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Saralinda op 11-4-2016 om 15:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nu 5 maanden klant , van dag 1 ellende. Ineens niet kunnen bellen, geen of slechte internetverbinding. Klantenservice die onbereikbaar is.
    Kennelijk was er 6 maand klagen voor nodig ,om nu aan te geven dat het aan hun dekking ligt in mijn gebied. 6 maand!!!??
    Nu mag ik het contract stopzetten... miet alleen wel mijn mobiel afkopen. Ff 400 euro aftikken .. KOEKOEK!
    Ik ben werkelijk waar witheet!
    • Pluspunt? Geen 1
    • ALLES !
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    monique op 12-4-2016 om 21:09
    echt VRESELIJK schreven ineens maandelijks een heleboel geld af en gingen dreigen met een deurwaarde omdat ik hun afschrijvingen blokkeerde Contact was niet mogelijk om tot een oplossing te komen en uiteindelijk is door inmenging van de geschillencommissie en consumentenbond hun dreigementen gestopt.Ik krijg nu nog steeds geld van hen wat onterecht is afgeschreven maar geven niet thuis . Ik wil NOOIT meer iets met deze kille, akelige ,niet menselijke provider te maken hebben. Zij stelen als zij de kans krijgen
  7. Anita op 9-4-2016 om 19:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Altijd heel tevreden geweest tot ze nieuwe simkaarten gingen leveren voor een snellere verbinding. Nieuwe simkaart was verplicht, nam je deze niet , dan kon je niet meer bellen. Toen begonnen de problemen. Kan beltegoed niet meer meenemen, was 3 maanden, nu 1 maand, kan geen donatie naar goed doel per sms meer doen. Klachtenservice "weet van niets " zeggen dat probleem opgelost wordt. We zijn nu een paar maanden verder. Nog steeds het zelfde probleem. Helaas pas abonnement verlengt, maar na afloop ben ik weg.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Wilbert op 8-4-2016 om 01:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na het verlopen van mijn vorige 2-jarig contract een verlenging aangegaan voor opnieuw 2 jaar.
    Blijkt dat je nu het beltegoed niet meer kan meenemen (dit was 3 maanden in het oude contract). Hollandsnieuwe heeft de voorwaarden voor de nieuwe contracten aangepast en daar wordt geen melding van gemaakt op mijn nieuwe contract. Het staat alleen vermeldt in de algemene voorwaarden die niet mee worden gezonden maar waar je zelf naar opzoek moet gaan.
    Nieuw contract opzeggen gaat natuurlijk niet volgens Hollandsnieuwe.
    Ook al staan ze wellicht juridisch in hun recht, ik blijf het grote oplichting vinden
    • Was tevreden klant mede omdat beltegoed 3 maanden geldig was (nu dus niet meer!!!!)
    • Slechte communicatie naar klanten over veranderende/gewijzigde voorwaarden.
    • Zeer slechte klant/klachten afhandeling.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Chapeau op 25-4-2016 om 16:58
    HN zijn een stel notoire oplichters!! Heb er slapeloze nachten van gehad. Never nooit meer HollandsNieuwe.
  9. Klaas op 7-4-2016 om 18:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    "If you pay peanuts, you get monkeys" , dit gezegde gaat helaas voor hollandsnieuwe zeer zeker op.

    De prijzen liggen laag, zeker abonnementen i.c.m. een nieuwe telefoon.

    Helaas vanaf dag 1 gezeur met ze gehad op financieel/administratief gebied en eigenlijk had ik al direct spijt dat ik naar hollandsnieuwe was overgestapt.

    Gelukkig had ik "maar" een 1-jarig contract met deze organisatie afgesloten!

    Het begon met mijn actiebundel mobiel internet die niet was toegevoegd aan mijn abonnement maar wel op mijn factuur/contract stond, mijn MB's gingen dus gewoon van mijn minuten af. Contact via mail met ze gehad want toen kon je ze nog niet eens telefonisch benaderen. De internetactiebundel werd na enkele malen contact toegevoegd en de verschillen werden verrekend/gecrediteerd. Helaas werd toen de actieprijs niet meer berekend want die actie was toen af terwijl ik die wel had afgesloten en dat stond ook zo op mijn contract.
    Weer zeer moeizaam contact met hollandsnieuwe gehad en na een paar weken werd dit ook eindelijk geregeld.

    Na een paar maanden waren de facturen eindelijk goed en werden de juiste bedragen afgeschreven. Ik dacht dus gewoon even uitzitten en wanneer het contractueel mogelijk is z.s.m. weg daar!

    Begin maart 2016 was mijn 1-jarig contract af dus ik had op mijn kalender een notitie staan dat ik eind januari, begin februari een ander abonnement bij een andere provider moest aanvragen (de 1 maand opzegtermijn in acht nemende).

    Ik dus een sim only bij ZIGGO aangevraagd in begin februari en begin maart (exact 1 jaar na mijn start bij hollandsnieuwe) was mijn nummer geporteerd naar ZIGGO. Dit proces was allemaal soepel verlopen en ik dacht:"ik ben nu eindelijk af van die administratieve puinhopen bij hollandsnieuwe".

    Niet dus !! Ik zag dat in begin maart er een factuur naar mijn emailadres werd gestuurd door hollandsnieuwe terwijl ik al belde met ZIGGO en je bij hollandsnieuwe de maand vooruit betaalt. Ik was het even vergeten en ik dacht misschien een foutje van mijn kant en er is een maandje overlap dus ik was het bijna vergeten. Totdat ik begin april weer een eenzelfde mail ontving dat ze weer gingen factureren.

    Ik meteen mijn bank gebeld, bedrag gestorneerd en de automatisch incasso laten blokkeren voor toekomstige afboekingen. Toch evengoed maar contact opgenomen met hollandsnieuwe om eens te kijken wat er aan de hand was.

    Toen werd het in 1 keer erg onvriendelijk, mijn abonnement was zogenaamd in hun ogen niet opgezegd terwijl mijn nummer al sinds begin maart bij ZIGGO was ondergebracht en ik al geruime tijd belde met mijn geporteerde nummer met een een ZIGGO simkaart en mijn hollandsnieuwe simkaart was op het moment van porteren direct gedeactiveerd.

    Deze feiten hadden ze bij hollandsnieuwe niks mee te maken en moest betalen en hun zouden mijn nummer wel even uit de lucht halen (uiteraard onmogelijk omdat mijn nummer al lang was geporteerd naar ZIGGO). Dus na veel dreigen van de kant van hollandsnieuwe en enkele gesprekken met ZEER onvriendelijke en totaal incompetente helpdeskmedewerkers eindelijk een helpdeskmedewerker aan de lijn gekregen die mijn probleem wel serieus nam en "hopelijk"heeft opgelost, de tijd zal het leren.

    Ik zal dus niemand aanraden om zaken te doen met deze partij, voor was het in ieder geval 1 keer en nooooooooooit meer!!!
    • Goedkoop.
    • Waardeloze administratie, zeer slechte service, veel fouten m.b.t. tot nakomen afspraken/contract. Onbetrouwbare en onvriendelijk bedrijf!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Bianca op 5-4-2016 om 11:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als nieuwe klant probeer ik al een week nummerbehoud een maand op te schuiven omdat het geweigerd was door de vorige provider. Het gevraagd aan HN volgens HN kom ik niet in hun bestand voor dat was de mededeling. Foto's van contract opgestuurd ze reageren vervolgens nergens meer op. Nou ja zeg!
    • Nog niks HN heeft het zelf in de hand.
    • Vlotter reageren op vragen en oplossingen bieden. Mensen niet begroeten met Hoi ,Hi of Hey we hebben tenslotte niet samen geknikkerd of bij elkaar in de klas gezeten. Getuigd ook niet van enig respect naar de klant toe. Goedemorgen en goedemiddag komt beter over!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen