Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
hollandsnieuwe

Review en beoordeling hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
20%
van 35 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
11% misschien 69% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 7
    • Bestelproces: 8
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Beter iets meer uitgeven en dan naar KPN. Bij KPN kan je 24/7 met al je vragen terecht. Online en via een gratis nummer. Dat is de meerprijs meer dan waard.
    (mijn vrouw heeft KPN en ik Hollandsnieuwe)
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Randy De weerd op 12-3-2019 om 11:30
    Via belsimpel een abonnement afgesloten bij hollands nieuwe. Omdat ik bewindvoering had was het zeer lastig een abonnement te krijgen omdat het niet mogelijk was met ideal betalen. Daarna weken extra op telefoon lopen wachten was niet ontvangen. Navraag gedaan zou zijn verstuurd. Niks ontvangen daarna eindeloos verantwoording afleggen dat ik hem niet heb ontvangen en moest weer 2 weken extra wachten op een nieuwe. Uiteindelijk weten ze zelf niet als het verstuurd was want ze versturen blijkbaar telefoons met abonnement zonder deze te verzekeren. Kreeg een mail dat er een kado aankwam als excuus voor het lange wachten. Dit was een belsimpel pen! Alsof je uitgelachen word ook nog. Abonnement gaat automatisch in gebruik na 14 dagen of aanzetten toestel. Mijn kaartje zit er nu 6 maanden in betaal netjes elke maand en nog niet kunnen bellen en internetten. Gewoon geen bereik. Klantenservice valt niet doorheen te komen. Gewoon niet! Ben er belsimpel van! Nog even en ik stuur een nominatie voor een koude douche...
    Pluspunten
    • Geen positief
    Verbeterpunten
    • Alles? Van het contract met leveren tot aan de klantenservice en compensatie van gedupeerde klanten.
  • Beoordeling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 8
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 3
    • Klantenservice: 3
    • Prijsstelling: 8
    Aanrader? Nee
    I. Schakenbos op 26-2-2019 om 19:33
    Verhuisd van Noord-Holland naar Noord-Brabant. In NH prima bereik maar in NB heel, heel slecht bereik. Klacht ingediend bij Hollands Nieuwe en de technische dienst heeft het onderzocht. Hun conclusie: wij hebben OPTIMAAL bereik. Op mijn verzoek om ons eens te bellen naar mij en zelf te merken dat de verbinding niet werkt, gaan ze niet in. Ze constateren vanaf papier dat het bereik optimaal is. Ze wensen ons op geen enkele manier tegemoet te komen. We hebben een abo en zij leveren een slechte prestatie. Maar dat ontkennen zij. En als klant sta je machteloos. Je kunt je abo afkopen maar dat is natuurlijk belachelijk. Zij leveren niet en jij hebt dan pech. Neem alleen HN als je niet van plan bent gedurende je contract looptijd te verhuizen. Want anders....
    Pluspunten
    • Goede prijs
    • Als je goed bereik hebt, werkt HN goed
    Verbeterpunten
    • Bij een slechte / wanprestatie de klant tegemoet komen ipv star vasthouden aan je verdienmodel.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    E. Meeuwsen op 4-2-2019 om 14:31
    Ik heb een toestel besteld maar deze is uit t postpakket verdwenen bij ontvangst. Het 2e toestel na een maand wachten was verkeerd. Nu in afwachting van 3e toestel maar verwacht niets vd telefonische klantenservice. Deze doen niets en communiceren niet met email klantenservice. Waardeloze communicatie daar!
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 7
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Heel slecht bereik, goedkoop is duur geworden. Binen/buiten stad geen bereik.
    Ik woon in de stad in een open apartment, hiervoor had ik tele 2 zonder problemen gehad.
    Hollandsnieuwe is gewoon slecht network.
    Pluspunten
    • Goedkoop
    Verbeterpunten
    • Network bereik
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 3
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 2
    • Prijsstelling: 6
    Aanrader? Nee
    Ik heb nooit eerder zo'n slecht netwerk gehad. Hiervoor bij Tele2, KPN en T-Mobile nooit problemen gehad. Sinds ik Hollandsnieuwe heb, schommelt mijn bereik de hele dag op en neer. Zelfs als ik buiten loop gebeurt dit, zowel voor bellen als internet. Klantenservice scheept me af met standaard antwoorden. Ik kies nooit meer voor Hollandsnieuwe.
    Verbeterpunten
    • Netwerk en bereik
    • Klantenservice op maat maken
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 9
    Aanrader? Ja
    J.J.P.van der Rijst op 7-12-2018 om 19:22
    De website is goed en duidelijk.
    De laatste 2 keer dat ik naar de klantenservice belde was uitstekend en werd door L.,keurig in orde gemaakt en mijn probleem was opgelost.
    Om mijn kaart te activeren,ik wist niet hoe het moest,kreeg ik J. aan de lijn,en binnen twee uur deed mijn telefoon het.
    Dames bedankt,ik heb geen betere service gehad,de laatste 3 dagen,beter dan de 5 keer ervoor toen ik gebeld had,maar dat waren ook andere medewerksters.
    Het bereik is prima.
    Pluspunten
    • n.v.t
    Verbeterpunten
    • N.v.t
    Opmerking van de redactie op 10-12-2018 om 09:40
    geen namen van medewerkers aub
  • Beoordeling: 5
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Misschien
    J.van der Rijst op 3-12-2018 om 00:01
    Wacht al bijna 4 weken,op activering van mijn telefoon,ik benal ruim 5 jaar bij HN,maar zo slecht als nu heb ik jet nog nooit meegemaakt,al 6 keer gebeld ,ja we maken het binnen. 3 dagen in orde,dus niet.
    Pluspunten
    • Wel goede verbinding,en niet duur
    Verbeterpunten
    • Voor mij hoeft het niet meer,ik stap over naar eenandere provider
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 2
    • Facturering: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 8
    Aanrader? Ja
    Heb zolang Hollandsnieuwe bestaat twee abonnementen met volle tevredenheid . Maar elke keer als ik mijn bundel verlaag/verhoog of ik verleng één mijn abonnemten dat klopt niet één keer de factuur die hierop volgt !!
    Elke keer wordt het oude tarief aangehouden m.a.w teveel berekend . Dit is niet incidenteel maar constructueel !!!

    Pluspunten
    • Dekking goed
    Verbeterpunten
    • Administratie
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 5
    • Online dienstverlening: 2
    Aanrader? Nee
    Verschikkelijke website, continu opnieuw je wachtwoord opnieuw moeten aanvragen na een keerte ingelogt te zijn geweest, veel gedoe eer je in je mail de link heb gekregen en als je de link aanklikt en het ritueel van een nieuw wachtwoord invoert, krijg je te lezen dat het mislukt is.
    Bereikbaarheid in huis waardeloos, lang voor je verbinding krijg, gesprekken die wegvallen, of robotstemmen.
    Pluspunten
    • Goedkoop
    Verbeterpunten
    • Bereikbaarheid van de website voor klanten, verbinding binnenshuis.
    Reacties
    Ed op 29-12-2018 om 12:37
    Al hele morgen bezig een nieuw ww aan te maken voor mijn Hollands nieuwe maar als ik de link aanklik in mijn mail kom ik weer gewoon in het inlogscherm grrrr
    J.van der Rijst op 7-12-2018 om 19:14
    De website is goed,heb er geen last mee,mss doe je iets verkeerd

Navigatie