Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
20% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 45 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
73% niet
7% misschien
  1. Miftasd Jerotarlst Minder dan 1 jaar klant op 30-6-2018 om 21:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer goede ervaringen. Overstap zo geregeld, HN zei abonnement op bij VF, even achteraan moeten bellen maar daarna was het direct geregeld.
    • Bereik is gewoon Vodafone, al jaren tevreden over. Bestelling snel geleverd. Duidelijke app, tegoed is duidelijk zichtbaar. Je wordt ook niet benadeeld met afronden data per sessie naar 10kb, zoals de spookverhalen die rondgaan doen vermoeden. Daar merk je niets van.
    • Geen. Het is een budgetprovider en dat merk je in service, geen online chat, 20ct per gesprek als je geen klant bent, geen combideals. Verder 0 klachten.
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Daniel Breikers Minder dan 1 jaar klant op 28-6-2018 om 20:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte service .... Slechte telefoon geleverd....zijn echt belazerd.
    • Absoluut geen
    • Opheffen die hap.. .
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 29-6-2018 om 10:55
    Niet schelden en dreigen aub.
  3. Paul Otten Minder dan 1 jaar klant op 13-6-2018 om 10:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tot nu toe geen slechte ervaring
    • Tot nu toe tevreden
    • Inlogapp veranderen naar 5 cijferige code zoals bij bv kpn
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Hedda Treffers Minder dan 1 jaar klant op 11-6-2018 om 07:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Flutprovider! Reageren laat en met automatisch gegenereerde mails vol fouten. Zeggen dat dingen niet onder de garantie vallen en pas als je zelf aangeeft dat dit wel zo is, krabbelen ze terug. En dan nog moet je het zelf uitzoeken. Waardeloze communicatie. Gevalletje goedkoop is duurkoop. Niet aan beginnen!!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Claudia Langer dan 1 jaar klant op 8-6-2018 om 14:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vragen kun je niet stellen zonder een heel vragenlijstje in te vullen waar je vraag niet bij staat.
    • Niks
    • Klanten niet negeren
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Thérèse van Straten Koenders Minder dan 1 jaar klant op 4-6-2018 om 18:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wacht nu al 7 weken op nummerbehoud, heb 5x gebeld met klantenservice met een gemiddelde wachttijd van 24 minuten.
    Dames bij de klantenservice zeggen er niets aan te kunnen doen ligt bij de Technische dienst. Op mijn verzoek mij door te verbinden met de TD kunnen ze niet voldoen! Heb ten einde raad email gestuurd en daar word ook niet op gereageerd.
    Kortom, DE COMMUNICATIE IS BELABBERD, WAS IK MAAR NOOIT MET ZE IN ZEE GEGAAN!!! En de rekeningen worden elke maand gewoon automatisch afgeschreven!!
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Kristel Langer dan 1 jaar klant op 24-5-2018 om 12:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik, troebele facturen, een klantenservice die niet meedenkt maar star vasthoudt aan de ‘regels’. Zodra ik er vanaf kan ben ik weg. Ik raad het iedereen af!
    • Via telefoonverlenging per ongeluk een nieuw abonnement aangesloten. Jammer dan, zegt de organisatie. Jouw probleem!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Luud #-1# op 23-5-2018 om 10:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na de maandelijkse bijschrijving van het beltegoed kreeg ik 2 dagen later regelmatig de mededeling dat het beltegoed nog € 3 bedroeg terwijl ik helemaal niet gebeld had. Je kunt dan gaan bellen met naar een duur nummer om uitleg te vragen. Dat heb ik niet gedaan maar geprobeerd om zo snel mogelijk weg te wezen. Dus heb ik tijdig het abonnement opgezegd. Vervolgens heb ik een automatische afschrijving van € 30,50 tijdig weten te blokkeren want niemand kon uitleggen waarom ik dit bedrag nog zou moeten betalen. Dan sturen ze wel een incassobedrijf op je af. Na een half jaar corresponderen met dit bureau hoor ik al een paar maanden niets meer en hebben ze ’t waarschijnlijk uiteindelijk opgegeven om mij nog meer geld af te troggelen. Ze hadden ook geen enkel argument. Wel super triest dit.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Heleen Langer dan 1 jaar klant op 11-4-2018 om 14:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als er niets misgaat, is er ook niets aan de hand, maar zodra er iets misgaat, moet je het peperdure klantenservicenummer bellen en word je lang in de wacht gezet (kassa!). Daarna krijg je dan een medewerker aan de lijn die uiterst onvriendelijk en vooral onwillig reageert. En die vervolgens niets voor je oplost. Met afstand de slechtste provider die ik ooit heb gehad.
    • Goedkoop.
    • Bijna alles: bereik, service, klantvriendelijkheid, prijs van het 0900 nummer.
    • Goedkoop is duurkoop;
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Sjoerd Kuilman Langer dan 1 jaar klant op 9-4-2018 om 16:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Momenteel twee jaar klant bij HollandsNieuwe. De prijzen zijn goed en ook de verbinding is dat. Er is een smartphone app die doet wat hij moet doen. Klantenservice waar ik contact mee heb gehad ivm verlengen is vriendelijk en behulpzaam.
    • - Tarieven
    • - Verbinding
    • - Klantenservice
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen
Terug naar boven