Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
20%
van 15 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
7% misschien 73% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Nee
    Erik Schoneveld op 15-1-2020 om 10:26
    Omdat deze provider werd aangeraden door mijn werkgever in zee gegaan bij HN. Ik werk als postbezorger en heb hem dus nodig om pakjes te kunnen scannen. De dekking van HN in Andijk, waar ik mijn ronde doe. Is aller belabberst. Vaak heb ik geen verbinding, soms even wel en daarna op dezelfde plek weer niet. Net gebeld met de klantenservice, ik ruim 30 minuten naar een bandje met afschuwelijke muziek moeten luisteren om contact met ze te krijgen. Daarna met een vrouw gesproken die de simpelste dingen nog bij collega's moest navragen, dus wordt je weer in de wacht gezet, met dezelfde muziek. Echt super waardeloos, maar ik kan gelukkig mijn telefoon weer gebruiken. Als mijn contract af is stap ik direct over. HN, echt nooit meer.
    Pluspunten
    • Prijs
    Verbeterpunten
    • De manier met klanten omgaan, ze niet ruim een half uur laten wachten tot je contact hebt.
  • Beoordeling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 6
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Ik ben nu 4 jaar klant geweest van hollandsnieuwe en met veel plezier. Ik heb absoluut niets op te merken aan het bedrijf, toch ga ik overstappen omdat ik de komende 2 jaar veel intercontinentiaal ga reizen en hollandsnieuwe geen wereldpakketten aanbied. Als deze twee jaar voorbij zijn en er staan geen verre reizen meer op het programma kom ik zeker weer terug!
    Pluspunten
    • Snel 4G! Je kan ook niet over je bundel heen gaan dit voorkomt hoge rekeningen.
    Verbeterpunten
    • Een pakket/aanvulling voor wereldwijd internet zou geweldig zijn.
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 5
    • Klantenservice: 5
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 4
    Aanrader? Misschien
    H capello op 12-11-2019 om 14:48
    Facturering klopt niet,ze weten zelf ook niet hoe dat komt,
    Ga je dreigen dat je naar een andere provider overstapt omdat ze t niet oplossen ,dan zetten ze je in de wacht.!
    Pluspunten
    • Redelijke tarieven
    Verbeterpunten
    • Ik vind dat je niet tussentijds een inflatiecorrectie kan en mag doorvoerenen ,en dat doen ze .
    • Contract is contract.....
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 5
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 4
    • Bereik/dekking: 6
    Aanrader? Nee
    Martin op 1-10-2019 om 17:20
    - Geen smartphone bellen voor 10 dagen mogelijk, wel internetten. Bellen alleen via de oude Nokia (geen smartphone)
    - Geen reactie per mail
    - Kinderachtige behandeling door de telefoon, JE MOET ezv...
    - Netwerk storinggevoelig
    - Klachtenformulier die niet worden gelezen en/ of worden beantwoord
    - Ondanks een VASTE contract toch een prijsverhoging, en ze noemen het een INFLATIE correctie.
    - Nummerbehoud is ook een drama: het oude nummer bestaat niet meer dus activeer je het nieuwe en dan doet dat nieuwe nummer niets want je moet met het oude nummer ezv.
    - Voor een COMMUNICATIE bedrijf is dit slecht.
    Pluspunten
    • Van de kast naar de muur en geen reactie geven: wat valt hier positief aan te plussen?
    Verbeterpunten
    • - Communicatie
    • - Stoppen met telkens geboorte datum, postcode ezv. te vragen
    • - Klanten niet "afpoeieren", beloven en vervolgens net doen alsof ze gek zijn.
    • - Luisteren, de klacht snappen en dan oplossen.
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: 4
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    Martin op 21-9-2019 om 18:38
    Wekenlang geen 3G of 4G verbinding kunnen maken, onbereikbare klantenservice, kastje en muur verhaal. Bij overstap naar andere provider zodat ik opnieuw een ZAKELIJKE account MET internet kan krijgen, word getraineerd, ze kunnen het nummer pas op einde contractdatum vrijgeven, dus nog een maand zonder internet. NEEN, nooit meer vodafone/hollandsnieuwe!
    Pluspunten
    • Ehm, heb geen positieve punten kunnen vinden....
    Verbeterpunten
    • ALLES!
  • Beoordeling: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Bestelproces: 5
    • Facturering: 3
    • Klantenservice: 4
    • Prijsstelling: 4
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    frans kooiman op 11-9-2019 om 17:31
    Op 12 augustus gemeld dat de telefoon is gestolen. We krijgen een nieuwe simkaart tot zo ver geen problemen.
    Het activeren wil niet lukken, gemeld en ze blijven maar tickets aanmaken en mij afschepen.
    Geen enkel gebaar of iets anders maar sorry de automatische incasso kunnen we niet stop zetten oja de oude simkaart is geblokkeerd
    Pluspunten
    • de helpdesk doet haar best, maar de back office is rot.
    Verbeterpunten
    • terugkoppeling over het process en status
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 7
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 6
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    L. Buis op 11-9-2019 om 00:14
    Abonnement afgesloten voor mijn zoon die telefoon nodig had voor school. Binnen enkele dagen telefoon ontvangen echter niet de telefoon die we hadden besteld. Hier begon de ellende. Gebeld naar hollandse nieuwe en kennis gemaakt met de lange wachttijden. We moesten zelf telefoon terugsturen, maar nu - 3 weken later nog steeds geen nieuwe ontvangen. Zelf een aantal keren maar weer gebeld (in totaal uren in de wacht gestaan), en telefoon die we hadden teruggestuurd is traceerbaar maar nog niet in hun systeem verwerkt waardoor men niet de telefoon konden opsturen die wij hadden besteld! Door hun fouten zijn wij (de klant) de dupe, omgekeerde wereld. Tijdens laatste contact werd verteld dat het maximaal 28 dagen mag duren!!! Er werd mijn ook verteld dat ik zelf opnieuw de bestelling moest plaatsen. Ondertussen hebben wij nog niets ontvangen en zou men contact opnemen of de telefoon opsturen. Vrees dat ik zelf maar weer moet gaan bellen , kost me naast de belkosten weer een hoop tijd. Ik hoop dat niemand in deze zelfde situatie terecht komt.
    Pluspunten
    • Klanten service was vriendelijk en had begrip dat ik ( op zijn zachts uitgedrukt) teleurgesteld was over dit bedrijf. Zij zijn gebonden aan de inefficiente processen.
    Verbeterpunten
    • Klant op 1 zetten. Zorgen dat klanten niet de dupe worden van fouten bij hollandse nieuwe.
    • Zelf contact opnemen met de klant en niet de klanten meer dan 20 min in de wachtrij zetten.
    • Interne processen verberteren. Excuses maken voor de fouten die ze maken. Kostten die de klant heeft moeten maken voor eigen fouten.
    Reacties
    Johan op 21-9-2019 om 11:02
    Ik zelf koop nooit een telefoon bij een provider maar wel in de winkel bij MediaMarkt dan weet je wat je koopt en kan je er altijd mee terug.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Het is een puinhoop daar. Nieuw abonnement. Na 3 weken nog geen telefoon. Wel bericht dat ze gaan incasseren.
    Pluspunten
    • Geen pluspunt denkbaar
    Verbeterpunten
    • Beter samenwerken onderling, maar gezien de klachten die ik zie. Stoppen. Een simpele simkaart activeren gaat nog fout.
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 6
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 8
    Aanrader? Ja
    Jaap van Eekelen op 20-5-2019 om 18:20
    Ben nu al jaren klant bij Hollands Nieuwe, ben daar toch redelijk tevreden over, ik ben vrachtwagenchauffeur en rijd door het gehele land en heb toch overal goed dekking.
    natuurlijk kan het bij Hollands Nieuwe beter
    Bijvoorbeeld mag het netwerk sneller 150Mbps terwijl andere 225Mbps aanbieden
    En de abbo's mogen wel iets goedkoper was Hollands Nieuwe een van de goedkoopste nu zijn ze dat zeker niet meer. Het voordeel is dat alles uit 1 bundel komt ook in het buitenland, zelfs als je een 0900 belt gaat dat uit je bundel en krijg je achteraf geen rekening zoals bij andere providers
    Pluspunten
    • Alles uit 1 bundel
    • goede dekking
    Verbeterpunten
    • Mag iets goedkoper
    • Het netwerk mag iets sneller
  • Beoordeling: 2
    • Prijsstelling: 2
    • Bestelproces: 2
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Marijke op 3-5-2019 om 08:03
    Jarenlang een abonnement gehad bij hollands nieuwe met automatische betaling, plots kreeg ik aanmaning en boetebedrag omdat ik volgens h.n. niet voldoende saldo op rekening had, na 3 jaar wilden ze geld afschrijven van een oud bankrekeningnummer. En probeer dan maar daar bij de klantenservice e.e.a. duidelijk te maken!

Navigatie