Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 65 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
77% niet
8% misschien
  1. Renske op 18-9-2016 om 22:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beltegoed op na 15 dagen. Dit is 1000 mb. Maak geen gebruik van Snapchat en instagram en youtube. Alleen whatsapp, Facebook en af en toe bellen en sms. Dit klopt dus niet!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Aldert op 15-9-2016 om 13:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zolang je contract loopt gaat alles eigenlijk prima. Maar als je contract afloopt pakken ze je. In mijn geval ging de maandprijs van €11,- naar €30,50 oftewel en prijsverhoging van 200%. Dit ondanks dat ik een contract heb waarin een bedrag van €15,50 staat wat ik tegen een actietarief van €11,- voor twee had verlengd. Wettelijk mag HN stilzwijgend per maand verlengen, maar niet als ze de prijs verhogen. In dat geval zou de maand opzegtermijn niet gelden. Ze laten je de prijsverhoging pas enkele weken voor einde contract weten en opzeggen binnen een maand mag niet(ondanks de prijsverhoging) Dus wat mij betreft pure oplichting. Ze doen het erom!
    • Lokprijzen voor overstappers
    • Oplichtersprijzen bij einde contract
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. H.Schutte op 12-9-2016 om 14:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    4 jaar 2 abonementen bij deze provider gehad. 1 daarvan vorige week beindigd, en de andere volgt ook binnenkort als het contract is afgelopen. Eind 2015 tot een tijd in 2016 was deze provider niet of nauwelijks bereikbaar (dit had zelfs aandacht bij het televisie programma Radar), echter schijnt nu iets verbeterd te zijn. Sinds April 2016 bij beide Sim750 abonementen was de data voor het eind v/d maand op (dit kan natuurlijk als er veel via 3 G wordt geinternet). Echter 10 euro tegoed erbij werkte maar 2 tot enkele dagen. Daarna de abonnementen met 1 Gb. verhoogt toen was het opgelost. Rekeningen na gekeken waarom bij het opwaarderen data zo veeeel meer kost Dit is me nu duidelijk geworden. Elke data activering is dan een sesie met een minimum bedrag (Dus niet de data optellen totdat dit overeenkomt met het opwaardeerbedrag). En dan gaat het snel. Ook als je opwaardeerd buiten de bundel is data ZEEEER duur, en daarbij meegenomen dat elke sesie begint met een minimum bedrag. (220 MB ca. 8 euro !). Soms is de prijsstelling ook vreemd. B.v 43 Mb kost 1,60 euro en 76 MB 1,24 Euro, en zo nog vele voorbeelden. Heb hierop een klacht ingedient voor compensatie (op beide abonementen tussen april en Juli ca. 100 euro opgewaardeerd). Ze erkenden dat het niet correct was dat soms voor kleinere data sesies meer wordt gerekend als voro grote. Hiervoor heb ik 10 euro data compensatie gekregen (let op niet lachen). Heb geantwoord dat dit niet erg bevredigend is en dat ik niet de behoefte heb aan extra data maar gewoon het bedrag (al is het maar 10 euro) teruggestort wil hebben. Reactie van HN "u hebt al 10 euro data compensatie, meer kunnen we u niet bieden". OK voor mij dus geen hollandsnieuwe meer. Advies: Zorg dat je binnen de bundel blijft anders gaat het je veel geld kosten bij HN.
    • Abonnements vorm voor kinderen. Je betaald in principe vooraf.
    • Deskundige en bereikbare klanten service. Indien er vragen zijn moet de website duidelijk zijn. De robot "Anouk" weet (nog) niets, en de overige FAQ vragen/antwoorden zijn zo dubbelzinnig waarvan iedereen de antwoorden wel kan bedenken.
    • De data berekening, hier wordt een klant gewoon leeggezogen.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Prijsstelling:
      2
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. R. Biere op 11-9-2016 om 23:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kon mijn vorige abonnement (sim only 275) verlengen.
    Prijsaanbieding was meer minuten/data (sim only 300) voor dezelfde prijs. Van deze aanbieding heb ik gebruik gemaakt.....
    Addertje (altijd toch!) was dat bij mijn vorige abonnement het tegoed 3 maanden geldig was terwijl nu het tegoed elke maand weer op nul staat. Aanbieding uit eigen zak dus!
    • Verder geen problemen met Hollandsnieuwe.
    • Op dit soort streken na een goede provider.
    • Bij de aanbieding duidelijk (eerlijker) zijn wat het verschil is met het "oude" abonnement.
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Tijs op 11-9-2016 om 13:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds een tijd een abonnement en ik heb slecht internetbereik en als mijn bundel op is kan ik niet meer bellen terwijl er wel een tarief is voor bellen buiten de bundel. Mijn advies is iets meer besteden bij een ander provider
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Klantenservice:
      4
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      2
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Mariette Verne op 9-9-2016 om 14:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds begin julie bezig had midden julie telefoon binnen bellen met klantenservice had ik verkeerde simkaart nieuwe gekregen deed het nog niet 5 september zou mijn oude nummer overgezet worden dat werd 8 september in de tussentijd kon ik telefoon ontvangen van 5 tot 8 september op 8september op de site alles geregeld maar kan niet bellen ik naar belcompanie nou blijkt dat ik een heel ander simkaart nummer heb op de site van hn dan ik heb ik heb inmiddels 2 simkaarten geen doet het en de derde zeggen ze dat moeten ze uitzoeken ik nog steeds zonder te kunnen bellen of gebeld worden !!! dus ik raad het af HOLLANDS NIEUWE !!!!
    • Snelle levering telefoon
    • Mensen met verstand van abonnementen en telefoons zou handig zijn
    • die je kunnen helpen
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Remco Kolkman op 31-8-2016 om 18:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op zondagavond een mobiel via de h.n site bestelt en ideal betaalt (€404)

    Krijg op maandag een mail dat de S6 niet op voorraad is en dat het 15 dagen kon duren. Gelijk de bestelling geannuleerd en dat was prima.

    Nu inmiddels 2 weken verder en wacht nog steeds op mijn geld.

    • relatief goedkope abbonementen
    • Onwetende personen op de service lijn
    • Simkaart wissel is slecht verlopen
    • Adverteren met leuke telefoons maar dat ze niet op voorraad zijn staat er niet bij.
    • Best vaak slecht bereik en traag internet.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Monique op 30-8-2016 om 12:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al 6 jaar bij HN, nooit problemen gehad tot de laatste maanden. internetbundel niet bijgeschreven, snappen niet waarom, maar het lukte de klantenservice ook niet. Beltegoed zomaar verdwenen, konden ze ook niet verklaren. plotseling wordt er maandelijks 3,50 meer afgeschreven, terwijl het contract nog een half jaar loopt, daar snapt de klantenservice ook niets van. Ze zien wel dat er 3,50 meer wordt geincasseerd, maar waar dat voor is weten ze zelf ook niet. Ik word er inmiddels helemaal gek van. Voor mij dus na de contractperiode geen HN meer.
    • Belkosten zijn voordeliger dan bij anderen (als ze het niet laten verdwijnen)
    • Belachelijk dat ze geen 4G hebben, ook voor mij een reden over te stappen.
    • Klantenservice moet beter op de hoogte zijn van oplossingen en niet alles afschuiven.
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Pauline op 24-8-2016 om 12:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels bijna 3 jaar Sim-Only van HN... nog nooit een probleem gehad. Afschrijven van maandelijks bedrag loopt prima, bijschrijven van maandelijks tegoed eveneens. Beltegoed is prima bij te houden met de app. Ook nooit hoger gebruik van MB's dan verwacht. In buitenland prima bereik. Heel tevreden eigenlijk, zeker voor het geld (€ 10,-- p/m)
    • Goedkoop, bereik en internetsnelheid voldoende voor mij.
    • Jammer dat ik geen belminuten/MB's meer mee kan nemen naar de volgende maand. Dat kon eerst wel.
    Beoordeling
    10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. jorgen op 22-8-2016 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    man man vier weken op vakantie en vier weken ergernis over het bereik van HN. Gewoon niet aan beginnen. Ik zelf moet er helaas nog een tijdje mee doen jammer genoeg.
    • als ik geen bereik heb is er eigenlijk geen pluspunt
    • zorgen voor beter bereik
    • 4G
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen