Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 282 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
87% niet
7% misschien
  1. R.Brekelmans op 12-2-2016 om 12:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inzake een contract verlenging van een van onze toestellen had ik een vraag. Gestuurd via mail.
    Zonet gebeld en zijn de vragen beantwoordt. Binnen 24 uur.
    Top
    • De prijs is goed, de dekking oke en wij hebben geen klachten over de klantenservice . In het geheel niet.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Demi op 11-2-2016 om 21:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement mét telefoon afgesloten begin December 2015. Nummer zou overgezet worden op 11 Januari 2016 van Tele2 naar Hollandsnieuwe. Helemaal prima. Halverwege krijg ik een mail van Hollandsnieuwe dat nummerbehoud/overzetten niet is gelukt. Dit kwam doordat Tele2 mijn nummer nog niet had vrij gegeven. In plaats van dat Hollandsnieuwe hier zelf achter aan ging, stond er in deze mail dat ik zelf Tele2 moest bellen om dit te regelen. Dus dit deed ik. Tele2 gaf aan dat dit helemaal niet klopte en zij wél mijn nummer hadden vrijgegeven, voor de exacte datum van 11 Januari 2016. Vervolgens heb ik Hollandsnieuwe gebeld om te vragen wat er nou aan de hand was. Na méér dan 45 minuten in de wacht te hebben gestaan en een dikke telefoonrekening later NOG steeds niemand gesproken van Hollandsnieuwe en dus maar opgehangen. Vervolgens meteen geprobeerd contact op te nemen via hun 'chat'. Ook (echt waar) meer dan een uur zitten wachten en geen contact kunnen krijgen. Een week later nog maar eens geprobeerd met 'chat' en na 1,5 uur eindelijk een medewerker die tijd had om met mij te praten. 0 compensatie voor de 3 kwartier dat ik in de wacht was gezet (waar ik duidelijk bewijs van had) en hele slechte service en houding van medewerker.

    Om het nog mooier te maken: Mijn telefoon kwam 10 December 2015 binnen en mijn abonnement zou nu uiteindelijk 13 Januari 2016 ingaan. Om mijn nieuwe telefoon te kunnen gebruiken had ik mijn nieuwe simkaart nodig. Zoals bij iedere normale provider kan je gewoon je simkaart in de telefoon doen zonder hier mee te bellen/smsen of data te gebruiken en hiervoor hoef je niet te betalen. Je gebruikt immers niets. Nou bij Hollandsnieuwe dus wel. Vanaf de dag dat ik mijn nieuwe simkaart in mijn telefoon stopte, zonder deze te gebruiken, moest ik gaan betalen voor mijn abonnement. Hier heb ik ook geen bericht over gehad dus achteraf kreeg ik ineens een rekening van €36,00. Aangezien ik niet wist dat mijn abonnement inging deze maand heb ik ook niks gebruikt en ging ik er van uit dat mijn tegoed (1000MB/minuten/smsjes) mee zou gaan naar de volgende maand. Maar nee, dit tegoed krijg ik dus niet meer terug te zien heb ik te horen gekregen van wederom een onvriendelijke medewerker van de klantenservice.
    • Helemaal niks. Ongelofelijke kut provider.
    • Er werk van maken om ontevreden klanten weer tevreden te krijgen.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Fred Hage op 11-2-2016 om 10:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantencontact is NIHIL dus daar is heel wat te verbeteren.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Ilse op 9-2-2016 om 16:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb anderhalf jaar geleden voor de tweede keer een abonnement afgesloten bij hollandsnieuwe. Deze telefoon ging 2 weken geleden kapot doordat hij crashte. Ik heb hem naar een belcompany-filiaal gebracht en zij hebben de telefoon opgestuurd. Na anderhalve week werd ik gebeld dat mijn telefoon niet gemaakt kon worden. Ik kreeg een nieuwe, veel betere, telefoon in de plaats. Top werk van hollandsnieuwe!
    • Goede garantie, goede prijs
    • Niets
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Hester op 8-2-2016 om 14:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Automatisch opwaarderen functioneert niet of soms.
    3G in het buitenland werkt niet of soms.
    Hollands nieuwe heeft geen enkele vorm van klantenservice, behalve een online vragenlijstje.
    • Geen
    • Het aantal verbeterpunten past niet in dit vakje..
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Lilian de Haan op 6-2-2016 om 07:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima provider.Wel eens problemen ondervonden als ik de klantenservice nodig had,lange wachttijd,voor de rest werd ik vriendelijk en correct geholpen.
    • Prijs en bereik
    • Bereikbaarheid klantenservice
    Beoordeling
    9
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      6
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. danny op 5-2-2016 om 18:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht klantenservice spreekt elkaar tegen over gedane afspraken slechte dekking
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Antoinette op 8-2-2016 om 14:55
    Hollands Nieuwe is een uitstekende provider zolang alles goed gaat.
    Gaat er onverhoopt iets niet goed, dan begint de ellende.
  8. Stephan op 4-2-2016 om 05:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Teveel afschrijven wat werkelijk onacceptabel is als je er over nadenkt. Weinig bereik en niet te bereiken klantenservice. Geef mijn geld terug!
    • Dat ik nog 2 jaar aan deze prutsers vast zit
    • Alles
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. rianne op 3-2-2016 om 14:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    niet te bereiken als je ze nodig heb
    wou nummer behoud kan het op eens niet moet je contackt op nemen dan probeer je dat x op x en krijgt nooit iemand te pakken na half uur te proberen stop ik er maar weer mee DUS NIET AAN BEGINEN
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Maurits op 2-2-2016 om 14:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vreemd om alle negatieve ervaringen te lezen. Zit al een paar jaar bij Hollands Nieuwe. Nooit problemen mee gehad. D.w.z. dus ook nog nooit de helpdesk hoeven bellen want die schijnt niet zo top te zijn. Ik bel met deze provider en internet. Beiden gaan goed. Misschien net niet zo goed als een dure provider maar daar staat dan het superlage tarief en nooit kosten buiten de bundel tegenover.
    • Geen buiten bundel tarief!
    • Helpdesk bereikbaarheid.
    Beoordeling
    7
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen