Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

20% van 5 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
80% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    10
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 9
    Bestelproces: 9
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Willemien 9-10-2021 - 21:29

    Hollandsnieuwe gekozen vanwege de prijs en voor voor mij alles uit 1 bundel wel handig is.

    • ~Bij vragen snel antwoord, (Facebook
    • chat) of binnen de app.
    • ~Duidelijk wanneer 't geld word.
    • afgeschreven (je krijgt een bericht.)
    • ~Je kunt niet over je bundel gaan
    • (op is op. )
    • ~Verbruik is duidelijk af te lezen
    • ~Bereik prima
    • Wellicht in 't weekend bereikbaar zijn al is 't maar even...
    5
    Facturering: 8
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Kirsten 5-8-2021 - 13:24

    thuis en op het werk vaak geen bereik

    • goede app waar je eenvoudig snel kunt opwaarderen en inzicht in je verbruik hebt
    • telefonisch bereik
    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Simon 21-7-2021 - 10:18

    Pas op!!!!!
    Ze beloven dat er bij overstappen geen dubbele facturen komen. Dat gebeurd dus wel. Na contact met de klantenservice kunnen ze niets voor je betekenen. Moet zelf maar contact opnemen met Tele2... dus ping pong je heen en weer en help niemand je.

    1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    A.taspinar 20-5-2021 - 14:28

    Is gewoon eenslecht bedrijfff blijf uit de buurt van hollandsnieuwe

    • Geen plus punt . Zeer slecht
    • Dief blijft een dief
    5
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 7
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 7
    Ko de Boswachter 11-2-2021 - 15:32

    Heren / Dames kijk uit voor het aanvragen van een Iphone SE 2020 bij Hollandse Nieuwe. Is er wat mis dan krijg je te horen dat ze je telefoon niet kan terugsturen door een intern defect. Ik wacht nu al 2 weken en heb nog steeds geen idee wanneer ik mijn defecte telefoon (heb hem pas 1 maand) mag terugsturen. Verlenging opzeggen mag ook niet. Wachten mag wel. Wat een slechte service en maar sorry zeggen maar niks doen bijv. koerier sturen of manueel proces in gang zetten.

    • factuur wordt snel verstuurd
    • los het op. Klant eerst
    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 5
    Ilse 25-1-2021 - 16:14

    Naar aanleiding van de volgende genoemde gebeurtenis wil ik graag een klacht indienen. Een aantal jaar geleden heb ik voor mijn dochter een abonnement afgesloten. Twee jaar geleden wilde ik dit contract verlengen, waarna ik van Hollandsnieuwe een nieuw contract heb gekregen. Mijn dochter heeft haar nummer behouden. Hierdoor had ik onbedoeld bij Hollandsnieuwe twee contracten, waarbij er één actief was en het nummer van het nieuwe contract nooit in gebruik was. Een paar maanden geleden kwam ik hierachter en heb ik meerde malen met de servicedesk van Hollandsnieuwe gesproken. Bij de servicedesk hebben ze ons doorgeven dat alle twee de contracten maandelijks opzegbaar waren en dat, als ik het meteen stop zou zetten, niet meer voor de volgende maand hoefde te betalen. In december heb ik een van deze contracten meteen stopgezet. Een aantal dagen geleden kwam ik erachter dat ik alsnog voor de maand januari moet betalen voor dit contract. Ik vind het ronduit schandalig dat ik twee jaar onnodig dubbel heb betaald, waarna ik ook nog voor de maand januari moet betalen. Door de servicedesk is mij dus iets heel anders verteld. Ik voel mij onrechtvaardig behandeld en ik zou graag willen dat het factuur voor januari kwijt gescholden wordt, dat is wel het minste wat ik van Hollandsnieuwe kan vragen.

    • ik zou graag willen dat het factuur voor januari kwijt gescholden wordt, dat is wel het minste wat ik van Hollandsnieuwe kan vragen.
    5
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 3
    Facturering: 7
    Bestelproces: n.v.t.
    Frans 25-1-2021 - 13:01

    Coverage is ok, maar hun hele proces is een rommeltje.

    Volgens de voorwaarden kan ik tot 5 dagen voor een nieuwe periode mijn bundel aanpassen, maar dat blijkt op 22 jan al niet meer mogelijk te zijn (terwijl de nieuwe periode 31 jan of 1 feb begint).

    Verbruik in de app klopt ook niet.
    Ontvangen SMS'en "welkom in Belgie" worden wel ten laste van het beltegoed gebracht terwijl ontvangen van SMS-en binnen EU gratis is..
    En als ik gebeld wordt maar niet opneem kost me dat toch 0.6 minuut
    Is natuurlijk maar peanuts maar dat geeft te denken over de betrouwbaarheid van de rest van de facturering.

    • Alles komt uit een bundel
    • eigen voorwaarden worden niet gevolgd.
    • klantenservice gaat niet inhoudelijk op problemen in
    • afrekening is een rommeltje
    8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: 5
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Ton 18-11-2020 - 16:12

    Spotgoedkoop en ik heb nog niet 1x een echt probleem gehad met de bereikbaarheid (Zelfs bellen vanuit Australie naar andere HN klanten werkt prima). In het verleden wel problemen gehad bij klanten die een kooi van Faraday in het gebouw hadden, maar de laatste 2 a 3 jaar werkt dit ook goed.
    Alleen de factuur is een absoluut drama, ik snap na jaren nog steeds niet hoe die in elkaar zit, maar voor een abonnement van nog geen 10 Euro geloof ik dat wel.

    • Facturen zijn onbegrijpelijk.
    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 4
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Nico troch 13-8-2020 - 09:09

    Niet doen niet doen

    • Geen
    • Alles wat een bedrijf zeg
    6
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: 5
    Henk Hultink 13-8-2020 - 08:48

    Ik bel al een aantal jaren met HN, meestal gaat het goed, maar bij klachten zijn ze slecht bereikbaar. Je krijgt een app die o.a. je resterende tegoed en je verbruik toont, maar daar zitten steeds verschillen in. Laatst had ik geen tegoed (2500 MB/MIN/SMS) meer, terwijl het verbruik iets meer dan 2200 aangaf. Als je dan vraagt waar het verschil zit, mogen ze dat niet zeggen vanwege de wet op de privacy (???). Raar, want het zijn mijn gegevens. Dan zeggen ze: er zit wat vertraging in. Daar kan ik in komen, maar 10 dagen??? Dat is niet normaal. En je krijgt een sms als je tegoed bijna op is, maar niet als het daadwerkelijk op is; dan wordt je telefoon geblokkeerd. Omdat ik dit nog nooit had meegemaakt wist ik niet wat er aan de hand was, alleen dat mijn telefoon en 4G het niet meer deden. Kostte wat tijd om er achter te komen dat het tegoed op was. Dus dat vind ik wel verbeterpunten: zorg dat je app betrouwbare gegevens toont, en stuur een bericht als iemands tegoed op is. Verder weinig klachten over HN.

    • - Meestal goede werking
    • - Prettig dat je zelf je tegoed kunt "verdelen" over MB's, belminuten en SMS'jes
    • - zorg dat je app betrouwbare en actuele verbruiksgegevens toont
    • - stuur een bericht als iemands tegoed op is
    • - verstrek desgevraagd actuele informatie of, als dat niet kan op de manier waarop de klant het vraagt, vertel hoe hij/zij de informatie kan opvragen. Dit laatste gebeurde pas nadat ik er zelf nadrukkelijk om vroeg, nadat ik drie keer nul op het rekest had gekregen op mijn vraag via FB Messenger

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie