Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
17%
van 12 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
8% misschien 75% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Inge Van der Loos op 31-3-2020 om 19:24
    Míjn ouders lopen tegen de 80jaar, ik kan ze niet bellen of gebeld worden, ze wonen ver weg op het platteland, kan niet dit tijdens deze crisis, dit is hun bericht via Facebook; Hoi Indy, bedankt voor het doorsturen van de gegevens. Ik heb dit gelijk even voor jou nagekeken en ik zie dat jouw aansluiting niet onder de juiste instellingen op het netwerk is aangemeld. Ik ga een verzoek indienen om dit direct te laten corrigeren. Ik stuur jou een e-mail, zodra dit is gelukt. Sorry voor het ongemak! Groetjes, Wesley
    Reacties
    Louise Jenei op 8-4-2020 om 11:59
    Beste Inge,
    Heeft Hollands Nieuwe het probleem opgelost en ben je nu wel tevreden? Ik wil dat graag weten, omdat ik overweeg over te stappen naar Hollands Nieuwe.
    Vriendelijke groeten, Louise Jenei
  • Als je bel/data bundel bijna op is krijg je netjes een smsje met info over het % dat je nog over hebt.

    Om te voorkomen dat je verbaast “leeg staat” en niet meer kunt bellen.

    Wat ik ook mooi vind is dat je niet hoeft te kijken of je nog wel minuten of data over hebt.
    Gaat gewoon simpel uit dezelfde bundel.

    Nog nooit gedoe gehad.

    Zeker een aanrader Hollands nieuwe gewoon doen!!!!

    En nee ik werk er niet gewoon al jaren tevreden als klant.
    Pluspunten
    • - Alles makkelijk uit een bundel
    • -Dus niet data over en geen belminuten meer (top systeem van ze)
    • - Geen verrassingen gewoon een sms’je wanneer je data of minuten bijna op zijn
    • - Ga je de grens over krijg je ook netjes een overzichtje met je kosten (ook hier geen verrassingen).
    • - Zeer scherpe prijs
    Verbeterpunten
    • - Mij op dit moment niet op bekend
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 5
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 5
    Aanrader? Nee
    Cd Ramakers op 10-3-2020 om 06:44
    Betaal abonnement netjes kan vijf dagen al niet bellen kan niet eens hun bellen voor klantenservice, bel ik met andere telefoon wordt ik twee x opgehangen zeer slechte provider
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Online dienstverlening: 2
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 2
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Nee
    H. K. Bisschop op 4-3-2020 om 12:41
    Ben altijd erg tevreden geweest over Hollands Nieuwe maar nu al acht dagen geen bereik en kan niet gebeld worden, nog zelf bellen. Ik heb hen (alleen bij wifi) gemaild en krijg standaard adviezen die nergens toe leiden. Met de telefoon van partner diverse keren gebeld met Hollands nieuwe maar daar zotten robots met een script die je alleen nog maar bozer en machtelozer maken. Er gebeurt niks. Ik kan 5 euro beltegoed bijgeschreven krijgen???????? wat een giller! Opmaken kan ik het immers niet.
    Vette bagger dus. Anno 2020 toch niet te geloven?!
    Pluspunten
    • Kan ik op dot moment ff niet bedenken
    Verbeterpunten
    • Gekwalificeerd personeel inzetten op je klantenservice neerzetten ipv robots met een script. Je klachten goed oplossen ipv mensen ruim acht dagen zonder telefoon te laten zitten
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Ongelooflijk onbeschoft te woord gestaan. Zojuist. Ik wil er helemaal niets meer mee te maken hebben. Alleen als je een nieuwe bestelling doet....kring je een ' klantenvriendelijk' persoon aan de lijn. Weg met Hollands Nieuwe.
    Verbeterpunten
    • Ze zijn sneaky. Facturen kloppen niet.
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Nee
    Erik Schoneveld op 15-1-2020 om 10:26
    Omdat deze provider werd aangeraden door mijn werkgever in zee gegaan bij HN. Ik werk als postbezorger en heb hem dus nodig om pakjes te kunnen scannen. De dekking van HN in Andijk, waar ik mijn ronde doe. Is aller belabberst. Vaak heb ik geen verbinding, soms even wel en daarna op dezelfde plek weer niet. Net gebeld met de klantenservice, ik ruim 30 minuten naar een bandje met afschuwelijke muziek moeten luisteren om contact met ze te krijgen. Daarna met een vrouw gesproken die de simpelste dingen nog bij collega's moest navragen, dus wordt je weer in de wacht gezet, met dezelfde muziek. Echt super waardeloos, maar ik kan gelukkig mijn telefoon weer gebruiken. Als mijn contract af is stap ik direct over. HN, echt nooit meer.
    Pluspunten
    • Prijs
    Verbeterpunten
    • De manier met klanten omgaan, ze niet ruim een half uur laten wachten tot je contact hebt.
  • Beoordeling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 6
    • Online dienstverlening: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Ik ben nu 4 jaar klant geweest van hollandsnieuwe en met veel plezier. Ik heb absoluut niets op te merken aan het bedrijf, toch ga ik overstappen omdat ik de komende 2 jaar veel intercontinentiaal ga reizen en hollandsnieuwe geen wereldpakketten aanbied. Als deze twee jaar voorbij zijn en er staan geen verre reizen meer op het programma kom ik zeker weer terug!
    Pluspunten
    • Snel 4G! Je kan ook niet over je bundel heen gaan dit voorkomt hoge rekeningen.
    Verbeterpunten
    • Een pakket/aanvulling voor wereldwijd internet zou geweldig zijn.
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 5
    • Klantenservice: 5
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 4
    Aanrader? Misschien
    H capello op 12-11-2019 om 14:48
    Facturering klopt niet,ze weten zelf ook niet hoe dat komt,
    Ga je dreigen dat je naar een andere provider overstapt omdat ze t niet oplossen ,dan zetten ze je in de wacht.!
    Pluspunten
    • Redelijke tarieven
    Verbeterpunten
    • Ik vind dat je niet tussentijds een inflatiecorrectie kan en mag doorvoerenen ,en dat doen ze .
    • Contract is contract.....
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 5
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 4
    • Bereik/dekking: 6
    Aanrader? Nee
    Martin op 1-10-2019 om 17:20
    - Geen smartphone bellen voor 10 dagen mogelijk, wel internetten. Bellen alleen via de oude Nokia (geen smartphone)
    - Geen reactie per mail
    - Kinderachtige behandeling door de telefoon, JE MOET ezv...
    - Netwerk storinggevoelig
    - Klachtenformulier die niet worden gelezen en/ of worden beantwoord
    - Ondanks een VASTE contract toch een prijsverhoging, en ze noemen het een INFLATIE correctie.
    - Nummerbehoud is ook een drama: het oude nummer bestaat niet meer dus activeer je het nieuwe en dan doet dat nieuwe nummer niets want je moet met het oude nummer ezv.
    - Voor een COMMUNICATIE bedrijf is dit slecht.
    Pluspunten
    • Van de kast naar de muur en geen reactie geven: wat valt hier positief aan te plussen?
    Verbeterpunten
    • - Communicatie
    • - Stoppen met telkens geboorte datum, postcode ezv. te vragen
    • - Klanten niet "afpoeieren", beloven en vervolgens net doen alsof ze gek zijn.
    • - Luisteren, de klacht snappen en dan oplossen.
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: 4
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    Martin op 21-9-2019 om 18:38
    Wekenlang geen 3G of 4G verbinding kunnen maken, onbereikbare klantenservice, kastje en muur verhaal. Bij overstap naar andere provider zodat ik opnieuw een ZAKELIJKE account MET internet kan krijgen, word getraineerd, ze kunnen het nummer pas op einde contractdatum vrijgeven, dus nog een maand zonder internet. NEEN, nooit meer vodafone/hollandsnieuwe!
    Pluspunten
    • Ehm, heb geen positieve punten kunnen vinden....
    Verbeterpunten
    • ALLES!

Navigatie