Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 223 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
10% misschien
  1. Marjolein Sosef op 25-5-2016 om 09:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na uitgebreid onderzoek naar een nieuw abonnement met nieuwe Iphone kwam HN als voordeligste uit de bus. De reviews online waren vaak slecht, maar dat bleek voor bijna elke provider te gelden, dus de gok genomen. De bestelling ging vlot. Ik was eigenlijk iets te laat met het ondertekend terugsturen van het contract, maar daar werd niet moeilijk over gedaan en gewoon in behandeling genomen. De telefoon werd vlot ontvangen welke ik eerst met mijn oude simkaart heb gebruikt ivm nummerbehoud dat pas later inging. Op de dag van nummeroverzetting de nieuwe simkaart van HN er ingedaan en alles ging probleemloos verder. Wel bleek ik geen mobiel internet te hebben. De website van HN gaf diverse oplossingen, maar die werkten allemaal niet. Op fora werd ook veel geklaagd over geen mobielinternet bij HN, had ik nu toch een slechte provider gekozen? De openingstijden van de telefonische klantenservice zijn voor mensen die doordeweeks werken en niet op hun werk mogen bellen niet heel ruim (minpuntje), dus ik moest een paar dagen wachten. De wachtrij voor de klantenservice bleek reuze mee te vallen, na ca. 1,5 minuut was ik er al door. De dame die ik sprak hielp me vlot, vriendelijk en correct en de 1e geprobeerde oplossing hielp direct. Tot nu toe een tevreden klant.
    • - Vlotte bestelprocedure
    • - Vlot, vriendelijk en correct geholpen bij telefonische klantenservice
    • - Ruimere openingstijden telefonische klantenservice, bijvoorbeeld in het weekend of 's avonds een uurtje langer.
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Roy op 23-5-2016 om 17:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een bagger bedrijf! Gewoon opgelicht!

    Overgestapt naar ziggo, nummer overgezet, ging prima. Aangegeven dat ik niet wilde verlengen. Vervolgens kreeg ik mijn Ziggo simkaart, geactiveerd en kon gewoon bellen met mijn nieuwe Ziggo simkaart.

    Vervolgens krijg ik SMS van HN dat "Mijn beltegoed is bijgeschreven voor deze maand" terwijl mijn nummer niet eens meer bij hun zit. En wel maar incasseren he! Vuile oplichters.

    Ze schrijven beltegoed bij op een nummer dat niet eens meer bij hun provider zit en halen daarvoor ook nog eens geld van mijn rekening!

    LAGE PRIJZEN, MAAR DE SERVICE IS VRESELIJK

    SLUIT HIER NOOIT EEN ABBONEMENT AF! AL VELE MENSEN OPGELICHT
    • Geen
    • Klanterservice
    • Licht geen mensen op
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. JS op 18-5-2016 om 20:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Totaal niet klantvriendelijk! Groot deel van medewerkers klantenservice zijn niet klantvriendelijk. Kortom probleem nog steeds niet opgelost.
    • Geen
    • Klantgerichtheid klantenservice keuren
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Noor op 18-5-2016 om 15:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar een contract gehad te hebben, zijn we door HN benaderd voor verlenging. Op deze site gekeken of het een goeie deal is. Nu is het geen werelddeal (2 euro minder dan waarvoor het hier wordt aangeboden) maar goed, we gaan dus niet opeens automatisch meer betalen. Tot mijn verbazing lees ik allemaal slechte recensies hier. Nou hoef ik HN niet de hemel in te prijzen, maar wij hebben nooit problemen gehad. Konden gewoon bellen, gewoon mobiel internetten, normaal bereik en het abonnementsgeld is altijd op normale wijze afgeschreven. We zijn nooit buiten de bundel gegaan en hebben dus nooit meer dan de bundelprijs betaald. Met de klantenservices hebben we alleen contact gehad ten tijde van de verlenging, dus daar kan ik eigenlijk weinig over zeggen.
    • nooit problemen gehad.
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      9
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Esther van Driel op 12-5-2016 om 19:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een drama, Hollands nieuwe! Ik heb zo'n zes keer een poging ondernomen om telefonisch mijn abonnement te wijzigen. Steeds weer super lang aan de telefoon en 63 euro teveel betaald.
    • Ik moet eerlijk zeggen dat, al is het een dramatisch systeem, de medewerkers wel heel aardig zijn...
    • Er moeten gewoon veel meer medewerkers komen bij de klantenservice, waardoor je niet zo lang hoeft te wachten. En ik denk dat het wel handig is de medewerkers een goede scholing aan te bieden.
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. T op 4-5-2016 om 19:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een slechte provider... Als ik wil bellen naar de klantenservice word ik wel 20x doorverbonden omdat ze me niet kunnen helpen.
    Geen tegoed terwijl het is betaald.. kun je op internet vragen stellen word je gewoon naar een link geleid die je totaal niet helpt.
    Het is dat ik er nog een jaar moet blijven maar ik raad het niemand aan !!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Martin van Gelderen op 3-5-2016 om 22:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al aantal jaar diverse jaren abonnementen voor mijzelf en de kinderen bij HN. Werkt over algemeen goed, redelijke prijzen. Onlangs nog abonnement verlengd. Paar maanden later gaat toevallig telefoon kapot. Als ik een nieuwe via HN wil bestellen blijk ik als vaste klant bijna 100 euro meer te moeten betalen dan nieuwe klanten. Klantenservice geeft geen uitleg, is onvermurwbaar. Slecht! Voor mij geen HN meer.
    • Redelijke tarieven
    • Slechte klantenservice, star, doen niets meer als je eenmaal een contract hebt.
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. André Kapteijns op 30-4-2016 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels meer dan 30 dagen aan het wachten op mijn bestelde telefoon. Is al 17 dagen in onderzoek bij Hollandsnieuwe en Postnl. Er is nog niet één bezorgpoging gedaan! Antwoorden van de klantenservice blijven lang uit en zicht op een telefoon ook. Nog nooit zo'n waardeloze (service)organisatie mee gemaakt. Was tot voor 30 dagen wel tevreden maar inmiddels is dit omgeslagen naar dik ontevreden.
    • Geen
    • De klant voorop stellen.
    • Duidelijke communicatie.
    • Oplossing gericht zijn.
    • Meedenken met de klant.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Woedendd!!!! op 28-4-2016 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf het begin van mijn contract werden de automatische incasso's afgewezen door mijn bank. Ik heb elke maand ( 5 maanden lang) zelf het bedrag netjes overgemaakt. April lukte niet via de website omdat ik een foutmelding kreeg, waarna het mij een aantal weken ontschoten was. Ik heb daarna metteen gebeld met de klantenservice om dit toe te lichten. Medewerker van HN zegt dat de fout niet bij hen ligt. Eenmaal met de bank gebeld werd uitgelegd dat HN het verkeerd had aangekondigd en dat de fout bij hun ligt. Inmiddels heeft HN mijn abb stop gezet en moet ik over de resterende maanden 320 euro betalen! Het gaat om een openstaande bedrag van 20 euro!!! Volgens medewerker van HN kunnen zij niks doen en moet ik het gehele bedrag van het contract in een keer afbetalen, Maaaar als ik klant blijf dan storten zij het resterende bedrag terug??? Dermate slecht geregeld!! Dit doe ik duss nooit meer! Heb nog nooit zo'n slechte service gehad! Ik begrijp niet waarom de klant niet gewoon de achterstallige betaling kan aflossen ipv het gehele bedrag van alle resterende maanden!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. L. Visschedijk op 20-4-2016 om 13:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn Klacht:
    Na het krijgen van een nieuwe simkaart voor iedere klant (ter vervanging van de oude) en na het activeren van de simkaart door Hollandsnieuwe, door hen op afstand op 29 maart 2016, ben ik telefonisch niet meer bereikbaar. Verder functioneert mijn telefoon wel. Na vele telefoontjes verder zeggen ze de hele tijd dat het bij de technische dienst ligt. Schandalig dat het nu al drie weken duurt!!
    Ik ga weg bij Hollandsnieuwe!!
    • Sinds kort krijg je sneller iemand aan de telefoon.
    • Snellere klachtenafhandeling!!!
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen