Vergelijk en kies de beste deal

Sim only

•  Je kunt jouw eigen telefoon blijven gebruiken, of een losse nieuwe kopen als het jou uitkomt. Je kunt altijd jouw telefoonnummer meenemen.

Op de sim only markt is de concurrentie behoorlijk heftig. En daar profiteer jij van! Er wordt volop gestunt met de prijzen voor de sim only abonnementen. Benieuwd welke provider voor jou het beste uitpakt? Vergelijk je sim only abonnement!

• Heb je al een mobiele telefoon en/of vind je het jammer (of te duur) om een nieuwe aan te schaffen? Neem dan sim only. Je krijgt een nieuwe  3-in-1 kaart die je in elk soort toestel kunt gebruiken. Met nummerbehoud als je dat wilt.

Je wilt wel een nieuwe telefoon, maar weet nog niet welke en wanneer. Ook dan is sim only handig, want je kunt een los toestel kopen als het jou uitkomt. In alle webshops en telefoonwinkels kun je een toestel kopen zonder abonnement.

• Vaak is dat 1 of 2 jaar, maar er zijn ook maandcontracten.  Is die looptijd voorbij en doe jij niets? Dan loopt  het  abonnement (stilzwijgend) door. Dan heb jij mooi de tijd om te kijken naar een nieuw sim only abonnement.

Je hebt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. Die maand start op de dag dat je je sim only abonnement opzegt. Als je overstapt hoef je trouwens niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe partij voor je!

• Als je je oude nummer mee wilt nemen naar een nieuwe provider, kost dat maximaal 10 euro. Dit wordt al jaren niet in rekening gebracht trouwens, het komt er in de praktijk op neer dat nummerbehoud gratis is. Dit geldt voor sim only, voor prepaid en ook voor de combinatie toestel/abonnement.

• Bekijk jouw verbruik in jouw eigen omgeving op de website of in de app van de telecomprovider. Wat heb je daadwerkelijk verbruikt de afgelopen maanden? Je kunt ook onze RekeningScan gebruiken.
    • Schat het verbruik niet te krap in. Je kunt beter wat overhouden dan dat je over de bundel heen gaat. Buiten de bundel bellen of sms'en kost meestal 2 tot 3 keer zo veel als binnen de bundel.
    • Wil je meer internetten of minder? Minder bellen of juist meer? Kortom, past het huidige mobiele abonnement nog? Neem veranderingen en wensen mee in de vergelijking.
    • Ga niet zomaar akkoord met een verleng aanbod van je provider. Bekijk eerst zelf jouw opties. Want je gaat dan ook akkoord met nieuwe (andere) voorwaarden. En krijgt meestal minder korting dan nieuwe klanten. Terwijl overstappen simpel is en meestal voordeel oplevert.

Vergelijk alle Sim Only pakketten en providers

Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje en jij maakt de keuze

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.