Review en beoordeling Ziggo

Ziggo
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 17 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
94% niet
0% misschien
  1. Calis op 21-1-2016 om 20:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ziggo is zeer onervaren met mobiele telefonie. Dit blijk wel uit de ongespecificeerde verdachte rekeningen – je bent zo maar over je tegoed geen, terwijl ik nog geen 5 a 10 minuten in de maand bel en buitenhuis nooit op internet zit. En dan de klanten/klachten- service.....

    Wat slecht!

    Geen. Woorden. Voor.

    Mijn iphone 4 had twee maanden geleden vanuit huis volgens Ziggo verbinding gemaakt met het data netwerk. Het was zondagochtend gebeurd en ik sliep nog. Heel vreemd. Toch een rekening van meer dan 300 euro binnen gekregen. Het bedrag zou uit coulance gehalveerd woorden. Een belofte die Ziggo na zou komen.

    Inmiddels tientallen keer gebeld.

    De medewerkers van Ziggo kunnen blijkbaar niet met elkaar communiceren, want elke keer weer moeten we het hele verhaal opnieuw uitleggen en hebben we in die twee maanden tijd nog geen een factuur van het gehalveerde bedrag ontvangen. Maar wel dreigmailtjes: betaal voor deze datum, anders...

    Ik heb naast veel keer bellen ook 4 keer het klachtenformulier ingevuld via de website van Ziggo. Ze bellen namelijk nooit terug, en dan liegen dat ze dit wel hebben gedaan. Elke keer krijg ik weer te horen van veschillende medewerkers dat het wel goed komt, wat dus niet zo is.

    Ziggo heeft een week geleden zomaar dat bedrag (dat dus gehalveerd zou worden) van mijn rekening afgeschreven. Natuurlijk heb ik dit meteen teruggeboekt, want dit was niet de afspraak. Alle begrip kreeg ik van een medewerker Ziggo. We zouden hierover weer terug gebeld worden. Sindsdien hang ik weer elke keer aan de telefoon en blijft Ziggo beloven.

    Sinds vanavond is onze mobiele telefoon afgesloten. “Maakt u zich geen zorgen mevrouw, dat is een automatisch e-mail bericht van Ziggo, afsluiten gebeurd niet zo snel”, hoor ik die medewerker vanmiddag nog zeggen. Net dus weer gebeld en zo onbeschofd behandeld.

    Wat een kopzorgen.

    Tip: stap niet over naar Ziggo! Goedkoop is inderdaad duurkoop!
    • Ook aardige medewerkers
    • Eigenlijk alles!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Calis op 12-2-2016 om 11:16
    De klacht is door Ziggo opgelost. En we zijn tegen alle verwachtingen meer dan tevreden.

    Meer werknemers bij Ziggo mogen een voorbeeld nemen aan Annelies Slot. Zij is wel haar afspraken nagekomen en heeft het probleem opgepakt en opgelost. Niet alleen is uit coulance het verschuldigde bedrag van hoogverbruik teruggebracht naar 0,00 euro - en hoeven we dus niets meer te betalen, wanneer we eventueel weer problemen krijgen dan kunnen we bij deze medewerker terecht door haar een e-mail te sturen.

    Ook heel attent dat we een cadeaubon voor een etentje hebben ontvangen.

    We hebben de afgelopen maanden veel stress gehad, maar ons vertrouwen in Ziggo is weer terug.



  2. Jan Willem op 23-12-2015 om 12:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had al een eeuwigheid een abbonement bij KPN. Uiteindelijk toch overgegaan op Ziggo, want goedkoop. En zoals een oud wijs man mij ooit vertelde; goedkoop is duurkoop. Ziggo mobiel is echt waardeloos! Het nummerbehoud kwam er steeds niet door en ik kreeg wel een sim maar met een ander nummer, terwijl die sim helemaal niet werkte maar ik betaalde wel elke maand lekker 15 euro. Omdat mijn nummer van een zakelijk contract kwam was er 3 maanden overstaptijd. Ik heb het nummerbehoud 3x moeten aanvragen dus hebben we het hier over 9 maanden!!! Toen ik eindelijk Ziggo had kreeg ik direct spijt. In mijn huis had ik helemaal geen bereik!!! Terwijl de klantenservice mij had verzekerd dat het bereik prima was! Echt een blamage, gelijk weer terug naar KPN!
    • Goedkoop
    • Op sommige plekken heb je gewoon 0 bereik...superslecht!!!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. iris op 21-12-2015 om 11:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar klant te zijn en altijd keurig binnen mijn simonly bundel van 15 euro te zijn, had ik ineens een rekening van 273 euro.
    Heel raar, facebook had open gestaan volgens hun. Facebook gebruik ik al lang op mijn telefoon en dit was nog nooit eerder voor gekomen.
    Ook een betalingsregeling is niet mogelijk. Triest!
    • Betalingsregeling mogelijk maken
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Stephan van de Sande op 7-12-2015 om 13:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prijs is laag, maar het niveau van alle randverschijnselen ook. Heb het nu 1 jaar geprobeerd maar het is hopeloos.

    Klantenservice doen niets van dat alles wat ze beloven, instellingen menu, klantportaal werkt niet met als gevolg dat mijn zoon onbeperkt kan internetten en bellen wat me geregeld 100 euro te veel kost.
    Terwijl een limiet is in te stellen. (maar dat willen ze onmogelijk maken om eea reden) vanuit een overstap van zakelijk naar prive hebben ze een administratieve fout gemaakt welke mij ook een aardige duit kosten etc etc. Nu opgezegd!
    • Prijs
    • Al het andere
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Arno op 7-12-2015 om 19:42
    Ook hier in Noord Holland een groot drama. Geen bereik, niet verstaanbaar en nu hangt me incasso boven het hoofd doordat mijn opzeggingen niet doorkomen. Keer op keer niet... een mail sturen kan niet en van het contactformulier op de site krijg ik geen kopie.
  5. Jessika Pietersen op 21-11-2015 om 08:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet doen! Ben overgestapt van T Mobile naar Ziggo Mobiel. 5 euro goedkoper per maand. Maar goedkoop is duurkoop. Slecht netwerk, slechte app, slechte service.
    • Lijkt veelbelovend, maar helaas.
    • Klanten serieus nemen. Het interesseert ze niets.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. J.A.Elst op 31-10-2015 om 18:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slecht netwerk ,slechte helpdesk niet aan te bevelen.
    • geen
    • weet niet waar te beginnen
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. H.A. van dijk op 24-10-2015 om 06:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben jaren lang klant bij Ziggo en besloot ook ziggo mobiel te gebruiken. Nu kreeg ik naast "mijn Ziggo " ook "mijn Ziggo mobiel" helaas lukte het maar niet daar op in te loggen en mijn nummer werd als "niet bekend bij Ziggo" gewaardeerd. Dus overgestapt naar hollandsenieuwe. Daar proberen we nu al weken nummerbehoud te realiseren. De klantenservice medewerkers kennen w.s. het probleem en tonen vluchtgedrag met allerlei smoesen ( Ziggo malema of Ziggo b.v. en meer van dat). De laatste wierp al snel op "dat zij op zo,n toon niet aangesproken wenste te worden". Waardeloos


    • Ziggo "alles in een" werk al vele jaren vlekkloos. Ziggo mobiel is een ANDER bedrijf en daar had Ziggo nooit aan moeten beginnen.
    • Maak Ziggo tot één bedrijf met één rekening voor de klant en één "mijn Ziggo" dan kun je de kwsaliteit bewaken!
    Beoordeling
    7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Ontevreden beller op 13-10-2015 om 18:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ziggo heeft in de zuidelijke landen bijna tot niet verbinding !
    Automatisch een provider zoeken houdt het na lang wachten voor gezien!
    KPN werkt !
    • Absoluut geen
    • Zou men luisteren
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. H. Timmer op 4-10-2015 om 22:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slecht. bagger............waaaaaardeloos zomaar geen netwerkmeer dan "niet aangemeld bij het netwerk" Heel veel kosten die niet uit de bundel maar apart worden verrekend.In het buitenland bellen bijna onbetaalbaar. Zeldzame sjaggeraars. En kreten voor bundels als veel een heeel veel etc. terwijl het dus niks en nog minder en veel te weinig is.
    • zo nu en dan lukt het inderdaad om te bellen. en 1 keer een begripvolle en fatsoenlijke medewerker aan de lijn gehad voor de rest af-gekafferd.
    • er deugt bij deze provider gewoonweg niks. ook het aanbod van TV diensten hapert regelmatig. Alles moet echt op de schop tenminste als ze het goed willen doen en dat betwijfel ik. Ziggo blijft 'pezen'.
    • Vandaag wezewn wandelen: niet aangemeld bij netwerk ziggo en met geen mogelijkheid bereik. HEMA prepaid van KPN: constant overal prima bereik.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Martijn op 2-10-2015 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik hang op dit moment zonder overdrijven 3 uur aan de telefoon met Ziggo. DRIE UUR IN DE WACHT. Nog niemand gesproken.

    Schandalig hoe kan een bedrijf in korte tijd zo achteruit gaan.
    • Zijn er niet.
    • Bereikbaarheid
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen