Review en beoordeling Ziggo

Ziggo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

56% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
33% niet
11% misschien
  1. Steven op 25-7-2016 om 21:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ziggo mobiel bijna een maandje op me mobiel.
    Bevalt perfect. Overal goed 4G bereik (Rotterdam).
    Opzetten van een streampie in de trein werkt ook goed. Heb ook even de snelheid gemeten met speedtest.net . bij mij thuis behaalde ik 35Mbit en buiten 75,3Mbit.


    Ik ben zeer tevreden :-)
    • Prijs.
    • Bereik, Zelfde als me vorige provider (KPN
    • Snelle levering (Binnen 2dagen had k m!!).
    • 4G Snelheid.
    • Alle diensten op 1 scherm (MijnZiggo).
    • Ziggo Wifispots bereik is matig.
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Spanjaard op 18-7-2016 om 11:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Recent slechte ervaring met klantenservice, bestel en afhandelingsproces, omzetting (van ziggo naar ziggo nieuw) verliep moeizaam inlog op klantensite omslachtig. Voicemail ineens automatisch ingeschakeld en niet aan te passen. Klacht wordt niet serieus genomen, ik ben "kinderachtig"
    • tv internet okay
    • mobiel, alles onderbrengen bij ziggo werkt niet tot op heden, verschillende rekeningen, klantensites en laatste ervaring met klantenservice was dieptepunt, zo was ik het eerder niet gewend
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. f.godhelp op 5-7-2016 om 17:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo al sinds jaren,probeert mijn vrouw haar mob abo over te zetten naar Ziggo!
    Afhandeling is een absolute puinhoop!
    Hetgeen resulteerd,dat ze haar mob niet kan gebruiken en hangt in een vacuum tussen 2 providers ,onmachtig met elkaar te bellen mbt tot snel overleg tot een oplossing!T Mobile stuurt haar t "abo bos" in en Ziggo dito!En altyd maar weer deeltyd werknemers,die niets van het reeds gevoerd overleg afweten!
    • Geen
    • Afdracht /communicatie van eerdere klanten probleem gevallen naar collega s!
    • M.a.w. normaal werk overleg by shiftwisseling!
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Harry op 5-7-2016 om 09:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Doet precies wat het moet doen. Voldoende snelheid op 4g. Prijs is prima
    • Service is uistekend. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kreeg een aanbod om naar 4g over te gaan voor dezelfde kosten met een grotere databundel en gratis microsimkaart.
    • Maandelijks opzegbaar
    • geen
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. f.godhelp op 4-7-2016 om 22:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo al sinds jaren,probeert mijn vrouw haar mob abo over te zetten naar Ziggo!
    Afhandeling is een absolute puinhoop!
    Hetgeen resulteerd,dat ze haar mob niet kan gebruiken en hangt in een vacuum tussen 2 providers ,onmachtig met elkaar te bellen mbt tot snel overleg tot een oplossing!T Mobile stuurt haar t "abo bos" in en Ziggo dito!En altyd maar weer deeltyd werknemers,die niets van het reeds gevoerd overleg afweten!
    • Geen
    • Afdracht /communicatie van eerdere klanten probleem gevallen naar collega s!
    • M.a.w. normaal werk overleg by shiftwisseling!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Sylvia Z op 4-7-2016 om 09:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds een paar maanden een mobiel abonnement bij Ziggo. Ik heb binnen geen bereik en buiten heel vaak niet. 6 keer gebeld naar klantenservice die me echt goed hebben proberen te helpen, nieuw kaartje en technisch medewerker die ergens een upgrade heeft gedaan. Maar het werkt niet goed, en vaak moet ik mijn s4 op vliegtuigstand zetten en eraf, zodat hij het signaal weer oppakt. Voor de klantenservice een goede voldoende, maar voor het product zelf een onvoldoende..ben inmiddels op zoek naar een andere provider maar wil nu zekerheid over de ontvangst (hoe krijg je die als je een abo afsluit zonder 'proeftijd')
    • Ondersteuning klantenservice
    • Bereikbaarheid klantenservice
    • Ontvangst
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Frans op 20-6-2016 om 11:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al jaren een tevreden klant van Ziggo, maar nu maken ze er toch een potje van.
    Ik heb laatst een nieuwe telefoon gekocht waar een inimini kaartje in moest. Ziggo gebelt en het werd meteen geregeld, gelijk mijn abbo omgezet naar een 4g abonnement.
    Nu een aantal weken verder heb ik voor mijn vrouw een nieuwe telefoon gekocht waar ook een inimini kaartje in moest.
    Ik Ziggo bellen voor een nieuw kaartje en gelijk omzetten naar 4g.
    Na 1 week een brief in de bus of ik even contact wil opnemen.
    Contact opgenomen, zij wilde nog wat meer gegevens. Geen probleem maar het kaartje met abbo moest wel opnieuw aangevraagd worden. (dat was 2) Op een bepaalde datum zou het om gezet worden en zou het kaartje in huis zijn. Op de betreffende datum geen kaartje in huis. Ik Ziggo bellen. Hoop excuses er was iets niet goed gegaan. Wat er fout is gegaan konden zij niet vinden.
    Moest opnieuw aangevraagd worden. Nou vooruit we proberen het voor de derde keer. Op de betreffende datum weer geen kaartje in huis, valt me mee dat het huidige kaartje niet geblokkeerd is. Ik weer Ziggo bellen, Hoop excuses weer en weer weten zij niet waar het aan ligt. Nu weer een nieuwe aanvraag gedaan ( 4e keer) maar nu een spoedje. (ik blijf hoop houden dat het nog goed komt) Op de betreffende datum (ja je raad het al) weer geen kaartje. Nu wordt ik toch wel een beetje pissig. Weer bellen en weer begrijpen zij het niet. Weer een nieuwe aanvraag gedaan (5e keer) en nu zou het goed moeten komen op 21-6. Blijf hoop houden maar ik heb er weinig vertrouwen in. Mocht het weer mis lopen ga ik een officiele klacht indienen, misschien helpt dat. Wordt vervolgd.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      6
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. Teun op 9-6-2016 om 21:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik val vooral voor de help- servicedesk van UPC/Ziggo. Altijd, maar dan ook écht áltijd even klantvriendelijk en behulpzaam. Driewerf hulde.
    • Dekking, thuis nauwelijks bereik, alleen maar 3G
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. RvW op 3-6-2016 om 21:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Misschien niet de goedkoopste maar veel beter bereik met 4G dan bijvoorbeeld Tele2 en maandelijks opzegbaar / aanpasbaar.
    Totaal geen klachten. Ook opzegging ivm telefoon vh werk ging keurig en zonder problemen en duidelijke mail met opzegbevestiging. Kunnen andere providers nog veel van leren!
    • Bereik 4G.
    • Maandelijks opzegbaar /aanpasbaar. Goede sympathieke klantenservice. Duidelijke facturering.
    • Geen hooguit lagere prijs.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Ron Gerritsen op 18-5-2016 om 12:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ondanks alle negatieve berichten toch maar ziggo mobiel aangeschaft omdat de rest van de diensten ook door mij bij ziggo worden afgenomen. Geen spijt, proma overgang van oude naar nieuw provider. Handige app. Prima ervaring dus!
    Buitenland moet ik nog mee gaan maken
    • Geen
    Beoordeling
    10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen