Review en beoordeling Ziggo

Ziggo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

47% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 17 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
47% niet
6% misschien
  1. Marianne op 14-9-2016 om 13:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben zeer tevreden over Ziggo mobiel
    • 4G werkt prima
    • Klantenservice zoekt samen met je naar een oplossing
    • Altijd vriendelijk
    • Goedkoop
    • Maandelijks opzeggen, geen lange contracten
    • Niet alle medewerkers hebben genoeg kennis
    • Mobiel bereik minder dan KPN of T-mobile.
    Beoordeling
    9
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. E.C can Laar - H.G van Laar op 4-9-2016 om 16:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb helemaal geen bereik bij ziggo mobiel hier in Noordeloos!
    Al heel vaak aan gegeven, maar er veranderd niets!!!
    Heel jammer, hoor van iedereen in het dorp dat alleen ziggo zo slecht is!!
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Karin op 3-9-2016 om 17:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al geruime tijd problemen met sms-en naar een mobiel (Nederlands) nummer dat zich bevindt in het buitenland (zowel binnen als buiten Europa). Hierover heb ik 2x contact gezocht met Ziggo. Ze geven toe dat er problemen zijn en wijzen daarbij naar 'T-mobile (?). Volgens mij gebruikt(e?) Ziggo het netwerk van Vodafone. Men geeft aan niet te weten wanneer e.e.a. is/wordt opgelost. Men is er mee bezig.
    Dit duurt nu al meer dan 1 maand, misschien al wel 2 ........
    De medewerkers zijn echt wel vriendelijk. Daar ligt het niet aan, maar het probleem wordt maar niet opgelost. Ik ga nu op zoek naar een andere provider!
    • Vriendelijke klantenservice.
    • Het zou fijn zijn als Ziggo de klanten een update zou geven over de gemelde problemen. Per klant zal dat lastig zijn, maar informeer de klant dan op de site. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn, lijkt mij.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Ulrike op 21-8-2016 om 13:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb vaak geen berijk. Mijn internet is instabiel. Als mijn man volop 4g berijk heeft, ben ik blij dat ik een heel klein beetje berijk heb. Nu woon ik niet in de randstad misschien dat het daardoor komt. Het positieve is wel dat je zonder berijk ook niet over je datalimiet komt.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    nee op 27-8-2016 om 13:16
    bereik
  5. J.Secreve op 8-8-2016 om 22:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hele slechte ervaring met Ziggo mobiel. Een familielid had voor mij (goedbedoeld)j een abonnement geregeld die Ziggo op het contractnummer van mijn familie heeft aangemeld . Ik moet dus iedere maand een bedrag betalen aan mijn familielid ipv Ziggo. Bij navraag kreeg ik de opmerking : dan had u het zelf moeten regelen" en anders moet ik een nieuw contract afsluiten maar dan heeft u een paar dagen geen bereik en het kan u ook geld kosten. . Ook het 4G netwerk doet het niet. Opmerking ziggo :ligt aan uw toestel. Bij aanschaf nieuw toestel weer Ziggo gebeld, konden ze weer geen oplossing vinden voor het niet werken van het 4G "data terwijl dat wel in het abonnement zit. Daarna nieuw abonnement afgesloten bij Hollandse Nieuwe omdat ik van Ziggo af wil, wordt de aanvraag tot nummerbehoud tot 8x toe afgewezen. Weer bellen met Ziggo en er komt geen oplossing en ik word terugverwezen naar nieuwe provider want die doen een verkeerde nummeraanvraag...ja natuurlijk......Gaat lekker daar:
    • GEEN
    • ALLES!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Steven op 25-7-2016 om 21:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ziggo mobiel bijna een maandje op me mobiel.
    Bevalt perfect. Overal goed 4G bereik (Rotterdam).
    Opzetten van een streampie in de trein werkt ook goed. Heb ook even de snelheid gemeten met speedtest.net . bij mij thuis behaalde ik 35Mbit en buiten 75,3Mbit.


    Ik ben zeer tevreden :-)
    • Prijs.
    • Bereik, Zelfde als me vorige provider (KPN
    • Snelle levering (Binnen 2dagen had k m!!).
    • 4G Snelheid.
    • Alle diensten op 1 scherm (MijnZiggo).
    • Ziggo Wifispots bereik is matig.
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Spanjaard op 18-7-2016 om 11:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Recent slechte ervaring met klantenservice, bestel en afhandelingsproces, omzetting (van ziggo naar ziggo nieuw) verliep moeizaam inlog op klantensite omslachtig. Voicemail ineens automatisch ingeschakeld en niet aan te passen. Klacht wordt niet serieus genomen, ik ben "kinderachtig"
    • tv internet okay
    • mobiel, alles onderbrengen bij ziggo werkt niet tot op heden, verschillende rekeningen, klantensites en laatste ervaring met klantenservice was dieptepunt, zo was ik het eerder niet gewend
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. f.godhelp op 5-7-2016 om 17:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo al sinds jaren,probeert mijn vrouw haar mob abo over te zetten naar Ziggo!
    Afhandeling is een absolute puinhoop!
    Hetgeen resulteerd,dat ze haar mob niet kan gebruiken en hangt in een vacuum tussen 2 providers ,onmachtig met elkaar te bellen mbt tot snel overleg tot een oplossing!T Mobile stuurt haar t "abo bos" in en Ziggo dito!En altyd maar weer deeltyd werknemers,die niets van het reeds gevoerd overleg afweten!
    • Geen
    • Afdracht /communicatie van eerdere klanten probleem gevallen naar collega s!
    • M.a.w. normaal werk overleg by shiftwisseling!
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Harry op 5-7-2016 om 09:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Doet precies wat het moet doen. Voldoende snelheid op 4g. Prijs is prima
    • Service is uistekend. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kreeg een aanbod om naar 4g over te gaan voor dezelfde kosten met een grotere databundel en gratis microsimkaart.
    • Maandelijks opzegbaar
    • geen
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. f.godhelp op 4-7-2016 om 22:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo al sinds jaren,probeert mijn vrouw haar mob abo over te zetten naar Ziggo!
    Afhandeling is een absolute puinhoop!
    Hetgeen resulteerd,dat ze haar mob niet kan gebruiken en hangt in een vacuum tussen 2 providers ,onmachtig met elkaar te bellen mbt tot snel overleg tot een oplossing!T Mobile stuurt haar t "abo bos" in en Ziggo dito!En altyd maar weer deeltyd werknemers,die niets van het reeds gevoerd overleg afweten!
    • Geen
    • Afdracht /communicatie van eerdere klanten probleem gevallen naar collega s!
    • M.a.w. normaal werk overleg by shiftwisseling!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen