Review en beoordeling Ziggo

Ziggo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

11% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
89% niet
0% misschien
  1. Roger op 17-4-2016 om 19:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een oud ziggo abonnement van 7,50. Werkt allemaal prima. Nu een nieuwe telefoon gekocht waar een kleinere simkaart in moet. Gebeld naar ziggo en het wordt in orde gemaakt alleen moest ik dan wel een nieuw abonnement van 9 euro pakken anders krijg ik geen nieuwe sim kaart. Dit vind ik niet erg klantvriendelijk van hun je verplichten een nieuw abonnement te nemen.
    • Goede dekking
    • sim kaart vernieuwen zonder abonnementsverandering
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. w op 2-3-2016 om 18:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    op 27 januari 2016 contact opgenomen met Ziggo dat mijn ontvangst kastje kapot is Bij een nieuw abonnement zou ik zelfs 6 maanden korting krijgen en ook nog gratis sport of HBO erbij kreeg maar dat hoefde ik niet perse.en een nieuw kastje van horizon deze keer dus hebben ze dat voor mij in orde gemaakt. bovendien zou ook het tv royaal pakket eraf gaan (is ook niet gebeurt) op 28 januari kreeg ik de bevestiging en stond de beloofde 6 maanden korting er niet bij, dus ik weer gebeld en zou in orde komen vertelde die meneer vandaag 23-02-2016 krijg ik de factuur en wat schept mijn verbazing geen korting dus dus ik weer bellen en zeggen ze nu dat ze het jammer vinden dat het zo gelopen is en naar die korting kan fluiten omdat ze die korting er niet meer in kunnen zetten als zoethoudertje moet ik nu akkoord gaan met 3 maanden korting ipv de beloofde 6 maanden ik heb gezegd doe dat dan maar, alvast maar wel onder protest en ik wil alsnog op andere wegen dan proberen mij beloofde korting te krijgen dit zou ze noteren zei ze.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 3-3-2016 om 11:31
    Deze ervaring hoort thuis op www.internetten.nl en/of www.totaalwijzer.nl, waar je alles-in-1 abonnementen kunt vergelijken. Op Bellen.com kun je je ervaring kwijt over Ziggo Mobiel.
    Reacties
    Roland op 3-3-2016 om 09:01
    Het gaat hier om Ziggo mobiel, niet om vast. Snap daarom niet waarom er hier wordt geklaagd over tv royaal, korting e.d.
  3. Ruud Brok op 13-2-2016 om 22:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 4 januari zijn we een familie abonnement aangegaan voor mobiel. We kregen snel een bevestiging van onze bestelling en net zo snel de bevestiging van de annulering. Die annulering was een foutje van Ziggo en hebben dat meteen ongedaan gemaakt. Helemaal goed, dacht ik. Mijn oudste dochter had al ziggo mobiel en werd meteen omgezet. Mijn jongste dochter had een prepaid nummer en dat duurde2 weken langer. Wij hadden beide een ababonnement met een maand opzegtermijn en zouden op 8 februari overgaan. Tot mijn grote verbazing werd op 5 februari het nummer van mijn jongste dochter geblokkeerd. Meteen gebeld met de klantenservice van Ziggo. Dit was een foutje en moest door een andere afdeling opgelost worden. Die zou 24 uur kunnen duren. Helaas werkt die afdeling niet in het weekend, het was op een zaterdag, dus werd dat maandag. Maandag nog steeds niets gebeurt dus maar weer eens bellen met de klantenservice. Zij zien het probleem en moeten dit weer doorsturen naar een andere afdeling welke er 3 dagen over mogen doen. Dinsdag 8 februari worden onze nummers overgezet en het werk direct. Op 9 februari werkt het nummer van mijn oudste dochter nog steeds niet en is het nummer van mijn jongste dochter ook geblokkeerd. Weerbbellen met de klantenservice van Ziggo. Ook nu wordt me weer vertelt dat het bij een andere afdeling ligt en dat er weer 24 uur bij komt. Donderdag 11 februari nog steeds niets. Weer gebeld en weer met het zelfde verhaal. 12 februari wordt ook mijn nummer geblokkeerd wat meteen ook inhoud dat ik niet meer kan bankieren omdat mijn TAN codes daar op binnen komen. Weer wanhopig gebeld met de klantenservice van Ziggo en weer hetzelfde verhaal. U zult begrijpen dat we hier wanhopig van zijn geworden. De ene smoes over de andere maar een oplossing zoeken is er niet bij. Op dit moment is er nog steeds maar 1nummer actief en zullen we het weekend weer door moeten zonder dat we elkaar of andere kunnen bellen. Na het weekend is het maar weer afwachten. Mijn vertrouwen in ziggo is totaal verdwenen. Ik vind het onvoorstelbaar dat het activeren van een nummer wat al actief was bij ziggo langs 5 afdelingen moet gaan zonder resultaat of enig medeleven. Ik kan niemand dit aanraden. De organisatie is dramatisch en kan alleen maar zo functioneren als er saboteurs in dienst zijn.
    • Gratis nummer.
    • Een fout maken is menselijk maar als deze erkend is, doe er dan wat mee en laat klanten niet meer dan een week in onzekerheid of het überhaupt nog wel goed komt.
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Calis op 21-1-2016 om 20:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ziggo is zeer onervaren met mobiele telefonie. Dit blijk wel uit de ongespecificeerde verdachte rekeningen – je bent zo maar over je tegoed geen, terwijl ik nog geen 5 a 10 minuten in de maand bel en buitenhuis nooit op internet zit. En dan de klanten/klachten- service.....

    Wat slecht!

    Geen. Woorden. Voor.

    Mijn iphone 4 had twee maanden geleden vanuit huis volgens Ziggo verbinding gemaakt met het data netwerk. Het was zondagochtend gebeurd en ik sliep nog. Heel vreemd. Toch een rekening van meer dan 300 euro binnen gekregen. Het bedrag zou uit coulance gehalveerd woorden. Een belofte die Ziggo na zou komen.

    Inmiddels tientallen keer gebeld.

    De medewerkers van Ziggo kunnen blijkbaar niet met elkaar communiceren, want elke keer weer moeten we het hele verhaal opnieuw uitleggen en hebben we in die twee maanden tijd nog geen een factuur van het gehalveerde bedrag ontvangen. Maar wel dreigmailtjes: betaal voor deze datum, anders...

    Ik heb naast veel keer bellen ook 4 keer het klachtenformulier ingevuld via de website van Ziggo. Ze bellen namelijk nooit terug, en dan liegen dat ze dit wel hebben gedaan. Elke keer krijg ik weer te horen van veschillende medewerkers dat het wel goed komt, wat dus niet zo is.

    Ziggo heeft een week geleden zomaar dat bedrag (dat dus gehalveerd zou worden) van mijn rekening afgeschreven. Natuurlijk heb ik dit meteen teruggeboekt, want dit was niet de afspraak. Alle begrip kreeg ik van een medewerker Ziggo. We zouden hierover weer terug gebeld worden. Sindsdien hang ik weer elke keer aan de telefoon en blijft Ziggo beloven.

    Sinds vanavond is onze mobiele telefoon afgesloten. “Maakt u zich geen zorgen mevrouw, dat is een automatisch e-mail bericht van Ziggo, afsluiten gebeurd niet zo snel”, hoor ik die medewerker vanmiddag nog zeggen. Net dus weer gebeld en zo onbeschofd behandeld.

    Wat een kopzorgen.

    Tip: stap niet over naar Ziggo! Goedkoop is inderdaad duurkoop!
    • Ook aardige medewerkers
    • Eigenlijk alles!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Calis op 12-2-2016 om 11:16
    De klacht is door Ziggo opgelost. En we zijn tegen alle verwachtingen meer dan tevreden.

    Meer werknemers bij Ziggo mogen een voorbeeld nemen aan Annelies Slot. Zij is wel haar afspraken nagekomen en heeft het probleem opgepakt en opgelost. Niet alleen is uit coulance het verschuldigde bedrag van hoogverbruik teruggebracht naar 0,00 euro - en hoeven we dus niets meer te betalen, wanneer we eventueel weer problemen krijgen dan kunnen we bij deze medewerker terecht door haar een e-mail te sturen.

    Ook heel attent dat we een cadeaubon voor een etentje hebben ontvangen.

    We hebben de afgelopen maanden veel stress gehad, maar ons vertrouwen in Ziggo is weer terug.



  5. Jan Willem op 23-12-2015 om 12:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had al een eeuwigheid een abbonement bij KPN. Uiteindelijk toch overgegaan op Ziggo, want goedkoop. En zoals een oud wijs man mij ooit vertelde; goedkoop is duurkoop. Ziggo mobiel is echt waardeloos! Het nummerbehoud kwam er steeds niet door en ik kreeg wel een sim maar met een ander nummer, terwijl die sim helemaal niet werkte maar ik betaalde wel elke maand lekker 15 euro. Omdat mijn nummer van een zakelijk contract kwam was er 3 maanden overstaptijd. Ik heb het nummerbehoud 3x moeten aanvragen dus hebben we het hier over 9 maanden!!! Toen ik eindelijk Ziggo had kreeg ik direct spijt. In mijn huis had ik helemaal geen bereik!!! Terwijl de klantenservice mij had verzekerd dat het bereik prima was! Echt een blamage, gelijk weer terug naar KPN!
    • Goedkoop
    • Op sommige plekken heb je gewoon 0 bereik...superslecht!!!
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Peter op 3-3-2016 om 10:48
    beste Jan Willem
    Volgens mij is KPN de partij die jouw nummer vrij moet geven en als jij iets bij Ziggo besteld en aangeeft dat jij die binnen een maand wilt hebben dan ligt de schuld bij jou en niet bij Ziggo.
    Asjraf op 4-3-2016 om 18:39
    Beste Peter,
    Ik vind niet dat u de schuld bij Jan Willem kan neerleggen. Een klant moet beschouwd worden alsof hij/zijn niets weet van hoe de procedures werken. Ziggo hier in tegen had dit dus wel kunnen weten en Meneer Jan Willem hier over kunnen informeren. Bij de aanvraag hiervan kan ziggo een formulier maken waar op staat of de aankomende klant een zakelijke abo heeft of prive abo heeft. Kortom de klant is hierbij niet schuldig of te verwijten. Beste Peter denk eens effe na voordat je iets gaat posten! En neem altijd de partij van de consument zover het verstandelijk is. Ik stel persoonlijk Meneer Jan Willem in gelijk omdat het ECHT NIET KAN dat het 9 maanden duurt voordat het geregeld is. En kom op zeg, dat ziggo niet eens deze meneer FATSOENLIJK kan helpen door MEER actie te ondernemen en zelf met KPN te gaan contacteren zodat meneer niet in de gezeik komt. Ik was van plan om naar ziggo te gaan voor mobiel maar omdat meneer Peter zo een belachelijke reactie heeft gegeven en omdat Meneer Jan Willem bijna nooit bereik heeft in zijn huis denk ik maar dat ik NIET naar ziggo ga. Beste meneer Peter. Ga effe een schoenzool eten!
  6. iris op 21-12-2015 om 11:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar klant te zijn en altijd keurig binnen mijn simonly bundel van 15 euro te zijn, had ik ineens een rekening van 273 euro.
    Heel raar, facebook had open gestaan volgens hun. Facebook gebruik ik al lang op mijn telefoon en dit was nog nooit eerder voor gekomen.
    Ook een betalingsregeling is niet mogelijk. Triest!
    • Betalingsregeling mogelijk maken
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Stephan van de Sande op 7-12-2015 om 13:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prijs is laag, maar het niveau van alle randverschijnselen ook. Heb het nu 1 jaar geprobeerd maar het is hopeloos.

    Klantenservice doen niets van dat alles wat ze beloven, instellingen menu, klantportaal werkt niet met als gevolg dat mijn zoon onbeperkt kan internetten en bellen wat me geregeld 100 euro te veel kost.
    Terwijl een limiet is in te stellen. (maar dat willen ze onmogelijk maken om eea reden) vanuit een overstap van zakelijk naar prive hebben ze een administratieve fout gemaakt welke mij ook een aardige duit kosten etc etc. Nu opgezegd!
    • Prijs
    • Al het andere
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Arno op 7-12-2015 om 19:42
    Ook hier in Noord Holland een groot drama. Geen bereik, niet verstaanbaar en nu hangt me incasso boven het hoofd doordat mijn opzeggingen niet doorkomen. Keer op keer niet... een mail sturen kan niet en van het contactformulier op de site krijg ik geen kopie.
  8. Jessika Pietersen op 21-11-2015 om 08:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet doen! Ben overgestapt van T Mobile naar Ziggo Mobiel. 5 euro goedkoper per maand. Maar goedkoop is duurkoop. Slecht netwerk, slechte app, slechte service.
    • Lijkt veelbelovend, maar helaas.
    • Klanten serieus nemen. Het interesseert ze niets.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. J.A.Elst op 31-10-2015 om 18:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slecht netwerk ,slechte helpdesk niet aan te bevelen.
    • geen
    • weet niet waar te beginnen
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. H.A. van dijk op 24-10-2015 om 06:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben jaren lang klant bij Ziggo en besloot ook ziggo mobiel te gebruiken. Nu kreeg ik naast "mijn Ziggo " ook "mijn Ziggo mobiel" helaas lukte het maar niet daar op in te loggen en mijn nummer werd als "niet bekend bij Ziggo" gewaardeerd. Dus overgestapt naar hollandsenieuwe. Daar proberen we nu al weken nummerbehoud te realiseren. De klantenservice medewerkers kennen w.s. het probleem en tonen vluchtgedrag met allerlei smoesen ( Ziggo malema of Ziggo b.v. en meer van dat). De laatste wierp al snel op "dat zij op zo,n toon niet aangesproken wenste te worden". Waardeloos


    • Ziggo "alles in een" werk al vele jaren vlekkloos. Ziggo mobiel is een ANDER bedrijf en daar had Ziggo nooit aan moeten beginnen.
    • Maak Ziggo tot één bedrijf met één rekening voor de klant en één "mijn Ziggo" dan kun je de kwsaliteit bewaken!
    Beoordeling
    7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen