Review en beoordeling Ziggo

Ziggo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

28% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 29 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
62% niet
10% misschien
  1. Margreet Geen klant op 14-2-2017 om 23:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    WAARDELOZE organisatie. Onbetrouwbaar. Slechte interne communicatie. Ordinair personeel.
    Zaken zeer slecht op orde. Schandalig
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. MJ Gossen Langer dan 1 jaar klant op 10-2-2017 om 19:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mobiele 4G abonnementen..... 3stuks......zijn afgesloten na verkeerd omzetten van nummers naar familie abonnement

    Al 4 weken om de 24 uur contact ......maar telkens wordt beloofd de medewerker .......klopt er is een foutje gemaakt .......e.e.a. Is gereset....even 24 uur wachten

    Nu dus al 4 weken zo.........
    • Klant terugbellen / op de hoogte houden over status klacht
    • Zelf steeds een half uur in de wacht...
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Willy op 8-2-2017 om 06:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ongeloofelijk waardeloos bedrijf!!
    Klantenservice is getraind om je met valse beloftes af te schepen. Komt zijn afspraken niet na.
    • Niet
    • Afspraken na komen!!!!
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. S. Evers op 4-2-2017 om 13:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een hele goede tip......ga nooit naar Ziggo. Wij zijn al jaren klant. Lange wachttijden bij de klantenservice. Beloftes worden niet of onjuist nagekomen. Er worden verkeerde spullen opgestuurd om je modem weer aan de praat te krijgen. Wij hebben nu al 2x een paar weken zonder modem gezeten en als je erover klaagt komen ze je tegemoet met 5 euro die ze in mindering kunnen brengen op de eerst volgende rekening. Laatste weer een monteur in huis gehad en daarvoor krijg je dan onaangekondigd 2 weken later een factuur van 40 euro!!! Nu weer geen of slechte Wifi en wanneer je de klantenservice belt krijg je iedere keer te horen dat ze niks kunnen doen voor ons omdat ze kampen met een storing aldaar. Moet later maar weer 'even' terugbellen. Ik ben er helemaal klaar mee met de hele ziggo en ga overstappen naar een andere provider. DUS NIET DOEN!!!!
    • Zijn goed in op tijd de facturen sturen
    • Heel veel
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      4
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Dimitri op 3-2-2017 om 16:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb ongeveer 1 maand geleden Ziggo besteld. Om een lang verhaal kort te maken; Ik heb nog steeds geen internet, geen tv, geen telefoon. Helemaal niets. Eerst raakt je online bestelling kwijt, terwijl deze wel per email was bevestigd. Vervolgens alles telefonisch geregeld. Maar ondanks verschillende toezeggingen is Ziggo niet in staat het modem en andere toebehoren te verzenden. Klantenservice is moeilijk te bereiken. Als je uiteindelijk iemand te pakken krijgt dan lijkt men welwillend. Maar alle toezeggingen worden uiteindelijk toch niet nagekomen.
    • geen
    • afspraken nakomen
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Siem op 5-1-2017 om 20:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ziggo sprookje (ziggo met een kleine letter, zo groots zijn ze niet)
    En heb je al in je eigen huis rond gekeken?
    Hoe lang zijn je kabels , want het zou zo maar kunnen zijn dat die te lang zijn.
    Ik denk dat problemen die je tegenkomt toch te wijten zijn aan jou bekabeling en slechte aansluitingen in je huis.
    Zullen we het even doorlopen, of is het stappenplan op de site misschien een oplossing voor je.
    Doorlopen niet geholpen, kijk even op onze site.
    Neen, hier bij ziggo (ziggo met een kleine letter, zo groots zijn ze niet) nooit geen storingen, wij hebben nooit technische problemen.En als die er zijn dan ligt het echt niet aan ons.
    O jee valt de verbinding weg. wat jammer nou.
    Tuut,tuut tuut...........
    • Veel betalen, Vette Facturen. Allemaal pluspunten voor ziggo.
    • (ziggo met een kleine letter, zo groots zijn ze niet)
    • Misschien is helemaal opnieuw beginnen een optie, ik denk dat ze het dan niet meer redden.
    • En er niet zijn voor ziggo (ziggo met een kleine letter, zo groots zijn ze niet) zou voor veel mensen een bevrijding zijn.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Sander Schmidt op 2-1-2017 om 17:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer teleurgesteld!!! 1. Eerst een telefonische aanvraag gedaan voor internet pakket + tv. Zou een bevestiging volgen na 72 uur per e-mail of telefoon. Na 1 week niets gehoord, dan toch maar eens even die kant op bellen, krijg je de melding "sorry de wachttijd is langer dan 15 minuten we verzoeken je een andere keer terug te bellen" erg handig nadat je al 8 keuzes hebt moeten maken en al 4 minuten aan de lijn hangt. Dan de volgende dag nog maar eens bellen, weer dezelfde melding!! Na 5 pogingen het maar op gegeven en gebruik gemaakt van het contactformulier in de hoop dat dat sneller gaat. ongeveer 6 dagen later een reactie "we hebben je gebeld maar er nam niemand op, we hebben geen bestelling in ons systeem. zou je contact met ons op kunnen nemen? " GELIJK gebeld, en ja hoor weer een wachttijd langer dan 10 minuten met het advies later weer te bellen. Daarna nog een poging gedaan per telefoon contact op te nemen en wederom de melding van 10 minuten, nu dacht ik van het zal wel moeten. Dus gewacht en ja hoor na zo'n 16 minuten een vriendelijke dame aan de lijn. Al snel was ze erachter dat ze mij niet kon helpen en dus werd ik doorverbonden naar de 'technische dienst' tussen het doorverbinden zat ook nog even 8 minuten wachttijd!! Toen een heer aan de lijn gehad die al snel kon melden dat er op mijn adres geen ziggo kabel ligt en het dus ook niet mogelijk is om op korte termijn er een internet aansluiting te hebben. Nou lekker dan! Allemaal prima, maar had dit dan gelijk aangegeven! Resumerend: Postcode check klopt niet, bestelling komt niet aan. Wachttijden voor telefonische klantenservice belachelijk lang. Reactie op contactformulier ook niet binnen te verwachten termijn en als laatste klopt het niet dat ze terug gebeld hadden want ik had geen gemiste oproep en bij geen bereik komt de voicemail er voor en ook daar niets van Ziggo terug te vinden. Ik ga gelijk naar een andere provider.
    • Te veel, zie hieronder
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      2
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Harry op 14-12-2016 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds een maand het familieruim pakket van Ziggo
    Voorheen Hollands nieuwe en Telfort.
    Overgestapt ivm ruime bundel voor de kids en 4G ipv 3G bij Hollandsnieuwe.
    Binnenhuis vaak geen bereik zodat je af en toe een gesprek mist.
    Kijk het nog een maand aan anders weer terug naar vorige aanbieder.
    • Ruime bundel
    • 4G
    • in verhouding tot 3 losse abbonementten goedkoper
    • Dekking binnenshuis moet snel beter
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Edwin Ooms op 9-12-2016 om 00:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Extreem waardeloos wat betreft service en klachtafhandeling. Zeer onbetrouwbaar. Servicedesk is betonnen muur met telkens zelfde verhaal. In de tussentijd al 3 weken geen zakelijke telefonie terwijl keer op keer wordt gemeld dat problemen nu waarschijnlijk binnen 24 uur zijn opgelost. Slechte klant bejegening. Geen enkele ruimte voor genoegdoening. Arrogant groot bedrijf dat het niet zich absoluut niet interesseert of zich kan verplaatsen in individuele klantbehoefte.
    • geen
    • zie motivatie
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. 73MICH op 7-12-2016 om 15:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte connectiviteit in het buitenland maar vooral waardeloze ''klantenservice''!!!

    Hier helaas al verschillende keren heel slecht bereik in het buitenland. Niet kunnen bellen, geen internet en/of geen whatsapp... Heel irritant. In een eerder stadium hier al via de telefoon uitleg over gevraagd maar bij Ziggo hebben ze eigenlijk ook geen faluw benul...(?!) Hiervoor had ik overigens Vodafone en nooit deze problemen... Maar goed, dat is waarschijnlijk hetzelfde als de Horizonbox die wel werkt op het oude UPC netwerk maar op het Ziggo netwerk toch ook heel veel vage klachten geeft. Ook irritant maar off topic.

    Deze vakantie weer problemen dus direct screenshots gemaakt (ontbreken van connectiviteit, roaming, whatsapp etc). Tot mijn verbazing kreeg ik halverwege de vakantie wel een bericht dat de maximaal internetkosten bereikt zouden zijn?! Na de vakantie gebeld (na 4 dagen eindelijk contact) en werd ik gesommeerd om eea op papier te zetten (2 A4-tjes) en de foto's mee te sturen ter verduidelijking. Vervolgens géén reactie, toen een uitgebreide mailwisseling zonder antwoorden, hierna onderzoek met conclusie ''het klopt'' zonder in te gaan op punten in mijn brief, toen was mijn brief ineens weer kwijt en uiteindelijk moest ik maar ''gewoon'' mijn factuur betalen...?! Ik voel mij dus totaal niet serieus genomen.

    Ik denk dat ik mijn telefoon voortaan met vakantie maar thuis laat... is namelijk óók geen verbinding maar vooral geen spookfacturen...

    Ziggo bedankt!
    • Prijs
    • Slechte bereikbaarheid klantenservice
    • Slechte klantenservice
    • Bereik buitenland
    • Zeer slechte klachtenafhandeling
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen