Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van Youfone. Voor informatie over de mobiele telefoontarieven van Youfone of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Youfone sim only abonnementen

Ben je op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Dan is een Youfone abonnement misschien iets voor jou! Mobiele provider Youfone staat bekend om haar goedkope sim only abonnementen. Je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt bellen en een databundel. Bel je weinig? Dan kun je ook kiezen voor een bundel met 200 min/sms. Youfone biedt verschillende databundels aan tussen 1 en 20 GB. Youfone heeft regelmatig aantrekkelijke acties. Soms betaal je tijdelijk geen aansluitkosten of krijg je de eerste 3 maanden korting.

KPN Netwerk 4G en 5G

Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. Hierdoor kun je met een Youfone sim only abonnement gebruikmaken van het betrouwbare KPN netwerk. Het 4G netwerk van KPN biedt een uitgebreide dekking en goed bereik in het hele land. Hiermee kun je internetten met een hoge internetsnelheid. Sinds 8 februari 2023 biedt Youfone ook 5G internet aan bij haar abonnementen. Als 5G beschikbaar is via het KPN-netwerk kun je het gebruiken.

Alle Youfone sim only abonnementen

Gratis nummerbehoud

Bij Youfone kun je je telefoonnummer van je huidige abonnement meenemen naar je nieuwe Youfone abonnement. Zo kun je met gratis nummerbehoud overstappen naar je nieuwe Youfone sim only.

Looptijd

Je kunt kiezen voor een Youfonesim only abonnement met een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Hoe korter de looptijd, hoe hoger de maandelijkse kosten van je abonnement worden. 

Buitenland

Zoals bij alle sim only aanbieders is je Youfone abonnement geldig in de hele EU. Ga je op vakantie buiten de EU? Dan bel, sms en internet je tegen veel hogere tarieven.

My Youfone app

De app van Youfone biedt je de mogelijkheid om het verbruik van je Youfone abonnementen bij te houden. Ook kun je via de app de facturen van de provider in de gaten houden.

Dataplafond

Bij Youfone kun je een dataplafond inschakelen. Deze service kost € 0,50 per maand. Hiermee wordt jouw internetverbinding automatisch geblokkeerd als de volledige databundel is verbruikt. Het dataplafond helpt voorkomen dat je ongemerkt over je bundel gaat en hoge kosten maakt. Je kunt het dataplafond direct instellen tijdens het bestellen, maar het kan ook later in de MyYoufone app worden geregeld. Het dataplafond is alleen geldig in de EU.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Youfone. Een nieuw Youfone mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.