Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

54% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 181 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
36% niet
10% misschien
  1. S. Roggeman Minder dan 1 jaar klant op 27-3-2017 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijna 1 GB boven de bundel gegaan. Dit kost ruim 100 euro

    De standaardinstelling bij Youfone is dat hiervoor geen notificatie wordt gestuurd tot een zeker bedrag bereikt is. De strategie bij Youfone lijkt te zijn om, met een flinke factuur in de hand, klanten met een maandelijks opzegbaar te verleiden een meerjarig contract aan te gaan. Indien de klant het contract aangaat kan er een korting worden gegeven op factuur, maar anders is dokken!

    Ik heb het contract meteen beëindigd. Dit is platweg naaierij.
    • Dit zijn boeven. Blijf er weg!
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Loek Zonneveld Minder dan 1 jaar klant op 23-3-2017 om 11:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nog nooit problemen gehad met Youfone. Toen ik Youfone bestelde, werd ik goed geïnformeerd over het nummerbehoud en wanneer mijn abonnement zou ingaan.
    De dekking is heel goed. Ik heb bijna altijd 4G, en in de grotere dorpen/steden zelfs 4G+. Ik heb nog geen klachten over Youfone (dus over de klantenservice kan ik niks zeggen). Ik raad het daarom ook aan.
    Je krijgt elke maand je nieuw tegoed. Dus op 1 januari, 1 februari,.... etc. Als je abonnement ingaat op bijv. 15 januari krijg je de helft van je MB's/SMS/min tot de volgende maand.

    • Dekking
    • Snelheid
    • Kosten
    • (nog niks)
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 23-3-2017 om 11:54
    Reclame verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 23-3-2017 om 13:06
    Beste Loek, bedankt voor je uitgebreide feedback! Groet, Lexi
  3. Rob Minder dan 1 jaar klant op 17-3-2017 om 22:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben dik tevreden. Ik raad deze provider zeker aan.
    Eenmalig 10,- korting bij elke nieuwe klant.
    • Gunstige prijs
    • Snelheid
    • Goed netwerk
    • Nog geen
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 23-3-2017 om 13:06
    Beste Rob, dat is heel erg fijn om te horen. Dank voor je bericht! Groet, Lexi
  4. Hans Preesman Klant geweest op 16-3-2017 om 18:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    gelukkig heb ik mijn contract opgezegd, wel een stommiteit van mij dat ik niet tijdig op vergelijkings- site gekenen heb dan was er nooit aan begonnen, het staat vol met ervaringen zoals bij mij,
    Ik vind het ook nog laf, ze pakken vooral scholieren, die " toch altijd" op hun telefoon zitten, je denk een contract € 12,0 euro te hebben, maar ik heb er diverse gehad van € 80,0.. Ouders boos, of kinderen in tranen, daar gaat hun zakgeld. En natuurlijk weigert Youfone uitleg te geven over de rekeningen, je gebruikt 1400 mb, Youfone maakt hier 2600 mb van en je krijgt een factuur van € 80,0
    Ik ging altijd buiten de bundel, todat ik ze ging controlen, toen ging dat niet meer, heb een heel dossier ondertusen.
    kortom mijn advies, nooit aan beginnen, ik ben er gelukkig van af
    • geen
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 23-3-2017 om 13:05
    Beste Hans, wij bieden natuurlijk de mogelijkheid om een dataplafond te activeren en zo dataverbruik buiten de bundel te voorkomen. Daarnaast hebben wij je meerdere keren uitleg gegeven over je dataverbruik. Wij laten dit verbruik niet plaatsvinden, dit gebeurd vanuit je eigen toestel. Groet, Lexi
  5. Hans Preesman Klant geweest op 14-3-2017 om 18:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone licht zijn klanten op, dat gaat als volgt,
    ik had eerst een contract voor mijzelf met 500 mb, ik zit niet veel op internet dus ik ging er niet over heen, dus hier valt het teveel op.
    Toen een een abonnement voor mijn dochter, hiervoor bij Telfort 1500 mb, er nooit overheen.
    Eerste factuur 650 mb eroverheen, toen het contract verhoogd naar 2000 mb, en ja hoor weer 650 mb eroverheen, dus 2600 mm gebruikt, thuis en op school WIFI het kan dus helemaal niet.
    je krijgt een factuur van Youfone met het zogenaamde gebruik wat je niet kan controleren, en Youfone weigert uitleg te geven
    Toen ben ik iedere dag een foto gaan sturen van mijn youfone, mijn dochter heeft altijd rond de 40 mb per dag gebruikt, en dat komt redelijk overeen met het verbruik op de telefoon, en op mijn youfone.
    En nu verassing nu binnen mijn bundel. dus aan iedereen die twijfelt aan de juistheid van de facturen, ga foto,s maken en stuur het naar de klanten service, iedere dag, het helpt. Ik heb youfone de gelegenheid geven het bedrag wat ze van mij gestolen hebben terug te betalen maar dat weigeren ze.
    Ik ga nu verder naar de klachten commissie telecom en heb ook contact gehad met de Consuwijzer, die vonden het ook wel interessant verhaal
    Dit soort oplichters moet gewoon stoppen
    Ik had gelukkig een maand contract en kon er dus snel van af
    o ja de positieve recensies op site zoals deze plaatst Youfone zelf




    • niks
    • Stoppen met Youfone
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-3-2017 om 15:55
    Beste meneer Preesman, het spijt mij dat je het zo ervaart. Graag verwijs ik je naar onze eerdere communicatie voor uitleg over het dataverbruik. Groet, Lexi
  6. Rob Koogje Minder dan 1 jaar klant op 4-3-2017 om 15:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben dik tevreden over bereikbaarheid en internet.

    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 5-3-2017 om 12:17
    link (reclame) verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-3-2017 om 12:11
    Fijn om te horen, Rob! Bedankt voor je berichtje. Groet, Lexi
  7. Loon Minder dan 1 jaar klant op 3-3-2017 om 10:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kort gezegd, tevreden met de angeboden services tot nu toe, ga voorlopig niet weg, aanraden! Goedkope abonnement met veel minuten voor weinig centjes
    • goed service aan telefoon
    • nee
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-3-2017 om 11:40
    Beste meneer/mevrouw Loon, bedankt voor je feedback, super! Groet, Lexi
  8. Erik Minder dan 1 jaar klant op 28-2-2017 om 20:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Twee dagen klant en nu al uiterst ontevreden. Na 4 jaar NOOIT buiten m’n bundel te zijn geweest bij m’n vorige provider ben ik dat nu al binnen 2 dagen met dezelfde bundel.
    Neem GEEN abonnement bij Youfone. Je er gegarandeerd spijt van.
    Bekijk de welhaast oneindige lijst van ontevreden klanten hieronder.
    • Je kunt een plafond instellen,
    • Laat het plafond meteen ingaan
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-3-2017 om 11:40
    Beste Erik, wat vervelend dat je hoge kosten hebt. Ik zal je feedback intern doorgeven. Groet, Lexi
  9. Rick Minder dan 1 jaar klant op 27-2-2017 om 19:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds kort een abonnement bij Youfone, en bevalt erg goed! Het afsluiten van het abonnement ging erg gemakkelijk. Ik heb bij het afsluiten ook gebruik gemaakt van de Vriendendienst, want dat bespaart namelijk toch wat geld. Via de ‘Vriendendienst’ kan iedereen met een Sim Only abonnement van Youfone een vriend(in), familielid, collega, of wie dan ook uitnodigen om een Youfone Sim Only abonnement af te sluiten. Als Youfone klant kan je een persoonlijke code delen. Zodra jouw vriend(in) met die persoonlijke code een Youfone Sim Only abonnement afsluit, ontvangen jullie allebei 10 euro korting.
    Verder heb ik altijd goed bereik met mijn telefoon. Ik heb nog geen klachten gehad dus daarom ook geen ervaring met de klantenservice van Youfone.
    • Vriendendienst
    • Bereik
    • Prijs
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 28-2-2017 om 08:15
    link vriendendienst verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-3-2017 om 11:39
    Beste Rick, ontzettend bedankt voor je uitgebreide feedback! Groet, Lexi
  10. Chris Langer dan 1 jaar klant op 27-2-2017 om 15:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al een tijdje gebruik ik het abonnement van Youfone, en het bevalt erg goed! Vaak erg goed bereik en verder geen moeilijkheden. Ik heb verder trouwens geen ervaring met de klantenservice, vandaar dat ik daar niks over kan melden. Het gebruik van de vriendendienst is erg fijn, en bespaart toch weer wat geld. Je bespaart namelijk een tientje als je je via de link van een vriend aanmeldt.
    • Vaak erg goed bereik
    • Prijs
    • Facturen enigszins onduidelijk
    Beoordeling
    7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      4
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 27-2-2017 om 16:01
    Reclame verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-3-2017 om 11:39
    Beste Chris, wat fijn om te horen. Bedankt voor je feedback! Groet, Lexi
Laad meer ervaringen