Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
39% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 153 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
54% niet
7% misschien
  1. leider nie Wieder Minder dan 1 jaar klant op 16-11-2017 om 11:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Blijf bij deze provider je verbruik monitoren, je krijgt opeens te makne met een enorm hoog (data) verbruik. was normaal 600 mb per maand, en nu in een keer 7000MB en 3400MB per maand incl. dikke rekening en Youfone legt de oorzaak bij het toestel. Data wordt s'nachts verbruikt op 1 uur tijd verbruikt en Volgens Youfone ligt dat niet aan hun
    • Geen
    • Eerder waarschuwing bij extreem data verbruik.
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Herbert Minder dan 1 jaar klant op 16-11-2017 om 09:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Onvoorstelbaar !!! Heb je een Iphone? ZOEK EEN ANDERE PROVIDER !!!
    Youfone vind het blijkbaar nodig om de internationale SMSjes af te rekenen die verzonden worden naar Apple in GB, elke keer wanneer je de Iphone uitschakeld en weer inschakeld, elke keer wannaaer hij op vliegtuigstand gaat, en bij inloggen op facetime en i-message... Dit loopt rap op, behalve wanneer je geen gebruik maakt van het hierboven omschrevene.
    Tot nu toe heb ik dit bij geen enkele andere provider meegemaakt !
    Naar het buitenland bellen is trouwens ook behoorlijk duur, maar dat terzijde.
    • Wees niet zo krenterig en maak afspraken met Apple, net zoals de andere providers
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Sander Vernooij Minder dan 1 jaar klant op 7-11-2017 om 12:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zou Youfone aanraden wanneer je geen gebruik wilt maken van onbeperkt internet. Echter heb ik dit wel gedaan. Ik vind het schandalig dat ze overal op de site onbeperkt internet aanbieden, en vervolgens door een 'fair play reglement' het 'onbeperkte' abonnement stop zetten wanneer je 15G verbruik hebt bereikt. Dit 'onbeperkt MB's abonnement' is niet zo onbeperkt als dat het lijkt. 15G is de max, en meer MB's kan je niet verbruiken tenzij je er weer extra bijkoopt. Dat men vervolgens zegt dat ik dit in de algemene voorwaarden had kunnen lezen klopt niet, want hier staat alleen in dat en het 'fair play reglement' hanteert maar men geeft niet aan hoeveel MB's dit fair play reglement precies is. Misleiding tot de max.
    • -Geen onbeperkt internet abonnement aanbieden wanneer dit niet onbeperkt is! Verander dit dus op jullie site want zo misleiden jullie klanten.
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Youfone Webcare op 10-11-2017 om 09:00
    Hi Sander, bedankt voor je feedback! De bundel heet 'Onbeperkt MB met FUP', daarmee verwijzen we dus naar de FUP ofwel de Fair Use Policy, hierin worden de spelregels van de betreffende bundel toegelicht. De 15 GB maximum betekend dat je een vertraging ontvangt, je kunt dus nog wel blijven verbruiken echter tegen een lage snelheid. Groet, Quinn
  4. S Minder dan 1 jaar klant op 1-11-2017 om 19:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nu al een tijdje klant en het bevalt mij wel. Zolang je je plafonds hebt ingesteld is er niks aan de hand.

    De maandelijks kosten zijn erg laag. Het bereik is ook erg goed in Nederland, maar in het buitenland matig.

    Het is ook erg handig om de vriendendienst te gebruiken. Dit bespaart weer wat geld door via een link van een bestaande klant een abonnement af te sluiten.
    • Bereik
    • Abonnementskosten
    • Duidelijke site
    • Makkelijk af te sluiten
    • Bereik buitenland
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 2-11-2017 om 09:24
    Reclame verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-11-2017 om 10:18
    Beste S, dank je voor je positieve bericht! Fijn dat alles naar je wens is. Groet, Quinn
    yief op 4-11-2017 om 17:22
    Wie van de bestaande klanten kan mij een link sturen (vriendendienst) en hoeveel bespaar ik daarmee?
    Groet
  5. alex Langer dan 1 jaar klant op 30-10-2017 om 12:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had nog even niet gereageerd daar ik enige handelingen had gedaan op de iPhone 5s van mijn zoon. En het was afwachten op de teller 237 sms naar server van apple zou stoppen. Sinds ik iPhone van mijn zoon heb aangepast is de teller met 2 sms jes verhoogd. Ik ga zo uitleggen wat ik heb gedaan. Ik kom tot de conclusie dat youfone niet de juiste informatie verstrekt. Hierdoor staat zijn factuur op

    Buiten de bundel € 71,70 Verberg details
    SMS vanuit NL naar EU-landen 239 Stk € 71,70
    Internet in Nederland 4 MB € 0,-


    Ik ga er nog steeds vanuit dat youfone deze kosten betaald!

    Waarom:

    Onderstaande tekst staat bij youfone op de site:
    Facetime/iMessage - Iphone
    Elke keer wanneer je de simkaart uit je iPhone haalt en weer terug plaatst, wordt de iPhone (of iPad) opnieuw geregistreerd en betaal je voor een sms'je naar het buitenland. De server van Apple staat namelijk in GB. Dit betekent dat een iPhone een sms stuurt naar het Britse nummer 00447786205094. Dit bericht wordt verrekend als een internationaal bericht.

    Nogmaals was bovenstaande bij mijn zoon NIET het geval. Ook eerder antwoorden van jullie waren niet juist. Hij gebruikt zijn face time en iMessage niet op zijn iPhone. Gezien jullie antwoorden blijven jullie volhouden. Het is gewoon niet waar.

    Ik ben op onderzoek uitgegaan. En kwam erachter dat iMessage en FaceTime in zijn geheel niet was geactiveerd op zijn iPhone5s. Dus dacht ik doordat deze niet geactiveerd zijn, zoekt het steeds contact. Ik heb iMessage en FaceTime geactiveerd. Sindsdien staat de teller op 239 sms jes. DUS HETGEEN WAT OP SITE STAAT EN WAT IS GESCHREVEN IS NIET JUIST. YOUFONE MOET DAT WETEN!

    Ook heb ik contact gezocht met Apple 0800-0201581. Alles uitgelegd. Hij bevestigde dat inderdaad server met Britse nummer van apple is. Ook bevestigde dat hij regelmatig telefoontjes krijgt over deze kwestie. Veel van iPhone bezitters die aangesloten zijn bij de kleinere providers zoals youfone worden deze sms jes doorberekend aan de klant. Apple heeft met grote providers (0a Vodafone en kpn)afspraken gemaakt ivm niet doorrekenen van die sms jes. Hij bevestigde dat inderdaad youfone hier nog niet bijzit.

    DUS nogmaals. Alles is anders dan wat ik vanuit youfone op de site lees en wat aan mij is gemaild. Zeer kwalijk dat youfone zo omgaat met zijn klanten. Ik ga er nogmaals vanuit dat youfone de onterechte kosten voor zich neemt.

    Mvg

    Beste meneer/mevrouw

    Bedankt voor je reactie.

    Ik kan je helaas niet van een ander antwoord voorzien dan reeds is gegeven. Ik kan niet zien wat erop jouw telefoon gebeurd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de instellingen en/of applicaties die op de mobiel aanwezig zijn.

    Het enige dat ik je kan adviseren is om de simkaart in een andere mobiel te doen of contact op te nemen met Apple.

    Mocht je nog vragen hebben, kun je reageren op deze mail of een nieuw ticket insturen via MyYoufone. Uiteraard is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 09.00 - 17.30 uur via het 1200 nummer (gratis) of via 088-222 9222.

    Ik vertrouw erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Met vriendelijke groet,



    • zie boven
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    alex op 1-11-2017 om 16:58
    Beste Quinn,

    Wederom wordt het straatje van youfone schoongeveegd. Als je mijn verhaal goed heb gelezen, dan is hetgeen wat jullie oa op de site beschrijven en in de antwoorden op mijn mail niet het geval geweest!

    Jullie gaan ervan uit dat deze sms jes door klant gedaan worden en normaal zijn. Het is geen normaal gebruik! Bij de grote providers zoals kpn worden deze sms jes niet doorberekend. Dat kan ik weten omdat ik zelf een iPhone heb met KPN als provider. Nooit iets van deze doorberekening gezien.

    Draai er niet omheen en vertel je relatie het juiste verhaal of neem contact met apple.

    Youfone Webcare op 31-10-2017 om 10:16
    Beste Alex, bedankt voor je bericht! Helaas kan ik inhoudelijk je klantgegevens hier niet inzien en dus niet controleren wat er van onze kant mis zou zijn. Wel weet ik dat Apple deze problemen non-stop heeft, hun applicaties en toestellen versturen deze berichten dan zonder je medeweten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat je verstuurd, als uit controle blijkt dat de oorzaak niet bij ons wegkomt dien je dit zelf in je toestel te verhelpen. Groet, Quinn
  6. Erik Jonker Langer dan 1 jaar klant op 27-10-2017 om 08:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al meer dan 2 jaar Youfone, en ben uitermate tevreden. Het eerste contract is weliswaar voor langere tijd, maar aan het eind van dat contract gaat het gewoon verder voor dezelfde kosten als maand contract. Ik heb na een poosje gebruik gemaakt van een aanbieding, waarbij het contract weer voor 2 jaar loopt, maar dat vind ik niet erg. Mijn vrouw, dochter en 2 nichtjes hebben inmiddels ook Youfone en zijn tevreden.
    Ik ben zelfs zo tevreden dat wij ook het alles in 1 pakket gaan aanschaffen.
    • Voordelig, goed bereik, snelle reactie op vragen via formulier, vriendendienst is leuke actie.
    • Voor mobiele telefonie geen.
    • Het zou leuk zijn als bestaande klanten geen aansluitkosten voor alles in 1 zouden hoeven betalen, de actie 6 maanden voor 19,95 geld nu voor iedereen.
    Beoordeling
    10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 31-10-2017 om 10:09
    Hi Erik, dank voor je positieve bericht! Fijn dat alles naar je wens is. Groet, Quinn
  7. Jarno Minder dan 1 jaar klant op 25-10-2017 om 13:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede provider voor een goede prijs. Altijd goed bereik en door mijn dataplafond nooit over mijn bundel heen.
    • Goede prijs
    • Overal bereik
    • Geen gezeik met facturen
    • Sneller synchroniseren van dataverbruik in buitenland. Daardoor €6,00 over mijn bundel heen. Dit zei de klantenservice
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 31-10-2017 om 10:08
    Beste Jarno, bedankt voor je feedback! Helemaal top dat je tevreden bent. Groet, Quinn
  8. Jack Langer dan 1 jaar klant op 20-10-2017 om 23:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit is een criminele organisatie. MB's gaan 3x zo snel als bij andere provider. Ze stelen MB's en zadelen je op met hoge rekeningen. Ze vergeten bewust je plafond in te stellen waardoor je een maand later wederom met hoge kosten wordt geconfronteerd. En van je abonnement kan je tussentijds niet af.
    • Welke?
    • Alles. Tijd dat de fiod een x binnenvalt.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Johannes op 29-10-2017 om 16:52
    Je kunt het contract afkopen. Het is, afhankelijk van resterende maanden, een hoop geld, maar alternatief is hoge rekeningen. De regels volgens de voorwaarden: maandbedrag x resterende maanden + €25. Als ik de reacties over verschillende websites lees komen er bij Youfone elke maand wel extra kosten bij... Wil je dat niet: WEGBLIJVEN BIJ YOUFONE.
    Youfone Webcare op 23-10-2017 om 15:38
    Beste Jack, hartelijk dank voor je feedback. Ik ga het zeker intern doorzetten, wellicht dat we onze service kunnen verbeteren. Groet, Quinn
  9. B. Wouters Minder dan 1 jaar klant op 20-10-2017 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag eerste factuur van youfone ontvangen. Meteen 82 euro buiten bundel. Extra kosten zouden thuis gemaakt zijn terwijl zoon dan gewoon op de WiFi zit. Factuur kan gewoon niet kloppen. Ook een sms gehad dat data 80% verbruikt zou worden en dat internet uitgezet zou worden op 100%. Niet gebeurd dus. Waardeloos. Bij andere aanbieders nog nooit problemen gehad. Hoop dat dit snel gecorrigeerd wordt anders ga ik verdere stappen ondernemen.
    • Geen enkele
    • Berichten nakomen dat er niet buiten de bundel gegaan kan worden.
    • Hoop op een snelle reactie want de klantenservice was waardeloos
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 23-10-2017 om 15:37
    Beste meneer/mevrouw Wouters, helaas kan ik hier niet met je meekijken vanwege een gebrek aan klantgegevens. Graag bied ik je aan om je vraag bij de klantenservice te laten bespreken, wellicht kun je in je account even het contactformulier invullen? Groet, Quinn
  10. C. Driessen Langer dan 1 jaar klant op 20-10-2017 om 18:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone is echt ongelofelijk. Ze proberen op allerlei mogelijke manieren je op kosten te jagen. Voorbeeld: de EU bundel bestaat sinds 1 juni niet meer. Maar ocht je deze toch aan hebben laten staan bij Youfone dan berekenen zij zonder pardon de kosten aan je door. Echte afzetters! Ik kan niet wachten totdat we EINDELIJK van Youfone af zijn want dit is niet meer te betalen allemaal. Een belplafond is er pas als je 10 euries over je bundel heen bent gegaan. voor ons NOOIT MEER YOUFONE!!
    Helaas zitten we er nog bijna een jaar aan vast...
    • Pluspunten?? Hahahaha!
    • Te veel om hier op te noemen....
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Johannes op 29-10-2017 om 16:55
    Je kunt volgens de voorwaarden je contract afkopen. De regels volgens de voorwaarden: maandbedrag x resterende maanden + €25. Afhankelijk van het aantal maanden een hoop geld in een keer, maar alternatief kost iedere maand meer.
    Youfone Webcare op 23-10-2017 om 15:35
    Beste meneer/mevrouw Driessen, bedankt voor je feedback. Momenteel bieden we aan om de EU bundel opnieuw te berekenen, blijf je binnen je eigen bundel de betreffende maand, dan crediteren we alle EU bundels op de factuur. Kun je jouw vraag bij de klantenservice neerleggen? Dan kijken we graag voor je. Groet, Bart
Laad meer ervaringen
Terug naar boven