Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
27% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 137 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
66% niet
7% misschien
  1. S Minder dan 1 jaar klant op 20-4-2018 om 23:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    1 woord: oplichterij

    Het klinkt lekker, €7,50 per maand voor 2 GB en dat is het ook... totdat je zonder enige melding over je bundel gaat. Dit is waar youfone hun geld van je aftroggelt.

    Ik had vrij veel data gebruikt op een middag en heb dan ook tussentijds steeds mijn app (overigens de enige manier om erachter te komen hoeveel data je nog hebt) gekeken, maar die refreshte niet. Toen kreeg ik 3 uur later opeens een smsje met een vaag bericht dat er hoge kosten verbonden zijn aan datagebruik buiten je abonnement. Ik keek dus weer op de app maar er was nog niks veranderd. 2 uur later keek ik daarom nog een keer. Het resultaat? €47,40 buiten de bundel. Blijkbaar kost een dataplafond €0,50 extra per maand, maar hier wordt voordat je een abonnement afsluit niet voor gewaarschuwd. Hier zit ik dus 2 jaar lang aan vast.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-4-2018 om 09:32
    Beste S,

    Hartelijk dank voor je klacht.
    Bij het afsluiten van een databundel adviseren we je actief om een plafond in te stellen. Op de website krijg je het in het bestelproces te zien, aan de telefoon lichten we het altijd even toe. Tevens krijg je na bestelling een bevestiging per e-mail met een verwijzing naar het plafond en de brief waar de simkaart mee komt bevat een stukje uitleg over de functie. Kortom, we informeren je hier op verschillende momenten en manieren over.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  2. driss Minder dan 1 jaar klant op 20-4-2018 om 12:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slecht provider dikke rekning voor niks (oplichters) ik betaal abonoment
    voor onbeperkt internet en sms maar is wel beperkt tot 15 gb dus geen onbeperkt internet en geen onbeperkt sms ook
    mensen geen youfone geen youfone geen youfone
    • alles is slecht
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-4-2018 om 09:30
    Beste Driss,

    Hartelijk dank voor je bericht en de moeite die je neemt je mening te uiten. Natuurlijk gaan we graag met je in overleg als je nog een klacht hebt, mocht dit zo zijn neem dan even contact met onze klantenservice op. Dank je!

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  3. Loes Jansen Minder dan 1 jaar klant op 18-4-2018 om 11:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een verschrikkelijke dieven!!!

    Ze bieden een mooi sim only abonnement aan, echter je hebt als klant niet in de gaten hoe je ontzettend je wordt afgezet als je over de bundel heen gaat. Door het bekijken van een aflevering waarvan ik dacht dat het op wifi ging, ineens 1700 MB boven mijn bundel uitgekomen. Je krijgt pas een smsje als je als €167.75 kosten hebt gemaakt waarbij ook direct je internet geblokkeerd wordt. Zodra je belt met de klantenservice denken ze op geen enkele manier mee en wordt je enkel gewezen op het feit dat je zelf geen bundelplafond hebt ingesteld en moet ik het zelfs als een service zien dat ze me nog laten weten 'waarom' ik afgesloten wordt van internet.
    Youfone is de enige provider die bewust niet meegaat in de 'gedragscode Transparante Mobiele Datagebruikt' oftewel, ze wachten gewoon tot je over je bundel gaat om buitensporige bedragen te kunnen afschrijven van je rekening!

    Kortom, nooit mee in zee gaan! Erg vervelende verrassingen betreffende zaken waarvan je als klant verwacht dat iets netjes geregeld wordt. Heel snel mijn abonnement stopgezet en ergens ander een abonnement afgesloten, om mezelf veel geld maar vooral frustratie te besparen!!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-4-2018 om 09:13
    Beste Loes,

    Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat je niet alleen een slechte ervaring hebt, maar ook vertrokken bent bij ons. Mochten we je later nog kunnen helpen, of wil je de klacht bespreken, bel dan even met onze klantenservice. Bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  4. R. Van Putten Minder dan 1 jaar klant op 17-4-2018 om 18:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb tv en internet van Youfone maar om op een andere net te zetten moet je door zappen met vertraging of terug naar home en dan naar de tv gids en selecteren welke kanaal je wilt of nog een andere knop indrukken om een pop up scherm te krijgen om je naar de kanaal te die je wilt zien je contract opzeggen kan niet zeggen ze maar ik ga een stap verder om toch de contract te ontbinden zonder kosten
    • Er zijn geen pluspunten alleen minpunten
    • Luister naar je klanten die kun je groot maken maar ook af breken en niet meteen klaar staan dat je moet betalen als van je contract af wil
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-4-2018 om 09:12
    Beste meneer/mevrouw van Putten,

    Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We gaan graag met je in overleg uiteraard, hiervoor kun je het beste de klantenservice even bellen.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  5. Claudia Minder dan 1 jaar klant op 16-4-2018 om 00:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Oplichters!!! Ga nooit met hun in zee. Gelijk een dikke rekening voor overschreden mb’s. Gelijk opgezegd! Gelukkig maandelijks opzegbaar. Dure fout !!
    • Geen
    • Stop met deze oplichterij!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-4-2018 om 10:28
    Beste Claudia,

    Bedankt voor je bericht, jammer om te horen dat je een klacht hebt.

    Natuurlijk bespreken we je klacht graag, wellicht kunnen we zelfs iets aan je hogere rekening doen. Mijn advies is om contact op te nemen met de klantenservice, dan kijken we graag even.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  6. Gerrit Langer dan 1 jaar klant op 14-4-2018 om 19:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone is jarig. Alleen de niet-klanten krijgen een kadootje bij een nieuw contract. Bestaande klanten zitten vast in een contract waar ze niets extra krijgen voor het feestelijke jubileum. Die betalen als trouwe klant de volle mep. Uiteraard het laatste contract ooit bij deze firma.
    • Goede bereikbaarheid.
    • Extraatje voor bestaande abbo's in de vorm van meer extra data.
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      4
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-4-2018 om 10:26
    Beste Gerrit,

    Bedankt voor je feedback!
    De actie die we aanbieden is voor iedereen gelijk, bij een 2-jarige verlenging kun je ervoor kiezen. Heb je echter een vaste afspraak die nog niet afloopt, dan kun je inderdaad die actie niet meepakken.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  7. Hoogeveen Minder dan 1 jaar klant op 12-4-2018 om 11:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben nu bijna 2 weken you fone.
    Maar we hadden ook netflix ( hadden ja dat hebben we nu opgezegd
    omdat we via you fone geen netflix kunnen toevoegen)
    We wilden het opzeggen maar dat kan helaas niet omdat we het aangegaan zijn op 4 feb, maar ons contract is pas op 30 maart ingegaan. hoe konden we het dan uittesten? we zijn ontevreden. als we een film willen kijken moeten we hier ook voor betalen of nog een kastje nemen van 12 euro. maar dat willen we niet. we willen gewoon weg. ik zit hier nu met een verdrietige kind omdat hij geen netflix meer kan zien. we kunnen het afkopen maar dan moeten we voor een heel jaar betalen. belachelijk. ze incasseren nu geld over de rug van ontevreden klanten en een verdrietig kind. schande in een woord.
    • de prijs
    • geen jaarcontracten meer doen maar maandelijks opzegbaar.
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 13-4-2018 om 11:28
    Beste meneer/mevrouw Hoogeveen,

    Bedankt voor je bericht en klacht. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Natuurlijk zoeken we samen graag naar een oplossing, echter, Netflix is geen dienst die wij aanbieden. Deze kan ik dan ook niet voorzien.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  8. driss Minder dan 1 jaar klant op 10-4-2018 om 12:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone heel erg slecht, 14 dagen bedenk tijd klopt het niet, als iphne hebt elke keer dat telefoon uit is moet je 30cent betalen vanwege sms die moet gestuurd naar Apple terwijl dat je sms tegoed hebt ,bellen gaat per minute niet per second dus minuten gaan ze snel op,
    • niks
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 13-4-2018 om 11:27
    Beste Driss,

    Bedankt voor je review. Het bericht waar je op doelt is inderdaad een sms bericht van je Iphone naar het buitenland. Hiervoor berekenen we je omdat het een sms naar het buitenland is.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  9. Hendrik Minder dan 1 jaar klant op 6-4-2018 om 19:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Omdat Netflix kijken via Youfone alles in 1 pakket niet mogelijk is, hebben we besloten om Youfone op tezeggen. Er werd mij via mail medegedeeld dat dit niet mogelijk was omdat de bedenktijd voorbij was. Het pakket had ik op 24 feb aangevraagt met als betaald contract start datum 29 maart. nu wil ik het contract per 11 april beeindigen. Maar dat is niet mogelijk omdat mijn aanvraag datum in het verleden is, heel bijzonder want ik heb nu niet eens de mogelijkheid gehad om de diensten van Youfone uit te proberen. Ja nu moet ik perse 12 maanden lang You fone uitproberen, maar dit wil ik niet ik niet. Een zeer ontevreden nog lang nog niet ex klant,snik snik ,snik.
    • Snelle terugkoppeling via mail
    • mee bewegen met consument behoeftes
    Beoordeling
    6
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 9-4-2018 om 11:10
    Beste Hendrik,

    Bedankt voor je klacht!
    Helaas is het zo dat je enkel kunt annuleren binnen de 14 dagen bedenktermijn. Wanneer je hier buiten valt kun je enkel het abonnement nog gebruiken, of deze afkopen voor de gehele termijn.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  10. Henry Minder dan 1 jaar klant op 3-4-2018 om 16:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het mag eens gezegd worden: betaalbaar en goede kwaliteit! EN op het KPN netwerk!
    • Betaalbaar
    • Goede kwaliteit
    • Het plafond moest ik even zoeken
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-4-2018 om 09:33
    Beste Henry,

    Bedankt voor je bericht en beoordeling! Goed om te horen dat onze diensten naar je wens zijn!

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
Laad meer ervaringen
Terug naar boven