Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
7%
van 27 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 93% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Marcel op 16-1-2021 om 20:01
    Let op vriendendienst link geeft geen korting
    Ik heb gebruik gemaakt van de vriendendienst link van youfone. Hierdoor ontvang je €15 en de nieuwe klant ook. Ik heb twee nieuwe klanten bij youfone ondergebracht. De aanvraag is gelukt, Echter de korting wordt niet gegeven, omdat ik de link niet gebruikt zou hebben. Telefonisch wordt mij verteld dat het de goede link is, maar dat ze me handmatig de korting niet kunnen verwerken. In een mail wordt me nu €5 aangeboden. Een bijzonder onvriendelijk gebaar. Als je €5 kunt aanbieden, dan kun je ook €15 aanbieden. Bijzonder ontevreden over youfone.
    Pluspunten
    • Klantendienst is wel begripvol. Youfone als bedrijf onredelijk bij het binnenhalen van nieuwe klanten.
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-1-2021 om 09:16
    Beste Marcel,

    Hartelijk dank voor je bericht!
    Onze vriendendienstkorting werkt via een vastgestelde link. Wanneer je deze link gebruikt, koppelt ons systeem je bestelling automatisch, maar gebruik je de link niet dan krijg je inderdaad geen korting.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Al sinds 12 okober jl bezig om mijn glasvezelaansluiting werkend te krijgen, geen medewerking van Youfone. Geen reactie op mails (telefonisch zijn ze zelfs bijna niet te bereiken). Ondertussen wel twee facturen gekregen ondanks dat er geen diensten zijn verleend. Opzegging contract wordt "door een andere afdeling behandeld" en "u hoort nog wel van ons"...

    Ondertussen de modem ongebruikt retour gestuurd en zit te wachten op ontbinding van contract, desondanks vanmorgen een "laatste aanmaning" voor de eerste factuur ontvangen.

    Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld, nu wachten op formele aanmaning/deurwaarder - dan maar de beuk erin. Advocaat geeft aan dat hij "er erg veel zin in heeft" 😊
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Euhhhh, opheffen van dit bedrijf???
    Reacties
    Koos B op 21-12-2020 om 11:06
    Sven....
    Dat is een gepasseerd station, wil nu nog maar één ding.... Van Youfone af en wel zo snel mogelijk.
    Youfone Webcare op 21-12-2020 om 11:02
    Hoi Koos,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Benader even de klantenservice hiervoor ,we helpen je graag!

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 6
    • Facturering: 7
    • Klachtenafhandeling: 5
    • Klantenservice: 6
    • Bereik/dekking: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 7
    Aanrader? Nee
    J vd Meijden op 8-12-2020 om 19:40
    TV: op twee kastjes in twee huizen niet bruibaar ivm regelmatig bevriezen beeld.
    Mobiel: rekening van +€90 vanwege 900mb boven bundel verbruikt (had plafond uitgezet via SMS en blijkbaar geen waarschuwing. 3GB = €8... 0,9Gb = 90. Jarenlang ver onder bundel gebleven. Grote teleurstelling.
    Pluspunten
    • OK prijs zolang je binnen bundel blijft.
    Verbeterpunten
    • TV.
    • Waarschuwingen.
    Reacties
    Youfone Webcare op 11-12-2020 om 09:35
    Beste meneer/mevrouw vd Meijden,

    Bedankt voor je klacht!
    Erg vervelend om te horen dat je klachten blijven ervaren, bel ons via 088-2229222, of 1200 met je Youfone mobiel, dan helpen we je graag.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 4
    • Klantenservice: 4
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 6
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Belachelijke bedragen buiten de bundel voor MB’s. Nooit boven de bundel geweest in 12 maanden en nu 776 buiten de bundel en een rekening van 77,60 euro !!
    Dit voor een abonnement van 13 euro per maand.
    Het lijkt op pest gedrag omdat ik blijkbaar overstap ??
    Pluspunten
    • GEEN !!!! Niet naar youfone gaan!!
    Verbeterpunten
    • GEEN
    Reacties
    J vd Meijden op 8-12-2020 om 19:42
    Ik had precies hetzelfde (+€90 in één maand voor minder dan 1GB). Zelfs jaren ver binnen bundel gebleven.
    Ik stap snel over naar een normale provider!
    Youfone Webcare op 30-11-2020 om 09:14
    Beste Berry,

    Bedankt voor je feedback!
    Als je een internetbundel gebruikt en meer MB's gebruikt dan in je bundel zitten, betaal je 10 cent per MB over je bundel.
    Om dit te voorkomen adviseren wij een dataplafond.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 2
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    said Ahdidouch op 20-11-2020 om 16:41
    nooit dat zou ik de andere niet aan doen
    Pluspunten
    • geen enkele plus punt
    Verbeterpunten
    • nou verbeterpunten veel zijn er veel
    • om op te noemen
    Reacties
    Youfone Webcare op 23-11-2020 om 08:42
    Beste Said,

    Bedankt voor je feedback!

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Bereik/dekking: 3
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Meneer klaagt nooit op 19-11-2020 om 11:41
    Een overstap naar youfone is de grooste fout in je leven. 1.beeld en geluid lopen niet synchroon
    2.de technische dienst geeft zelf aan dat het kastje van slecht kwaliteit is met een slechte processor, dus de mogelijkheden zijn extreem beperkt. Vroeger was dat anders.
    3.klantenservice asociaal, weten niets over installatie, niet op 1 lijn, zal hier maar niets over zeggen. 4.een opname kan niet direct of halverwege bekeken worden, pas een half uur later. 5. Bij uitzending terugkijken en doorspoelen kan je niet het beeld versneld zien, heel irritant met reclames.
    6. Dit was het even, 600euro verspilt, dus denk goed na. Nu maar extra ziggo aangeschaft, we kunnen weer relaxed tv kijken.
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-11-2020 om 08:14
    Beste meneer,

    Bedankt voor je klacht.
    We nemen je klacht zeer serieus, kun je ons mailen op support@youfone.nl met een kopie van je klacht?
    Dan zoeken we dit voor je uit.
    Je mag verwijzen naar Sven van de klachtenafdeling.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Bettie op 1-11-2020 om 21:18
    Op 24 juni klant geworden, alleen maar ellende. Voor belangrijke mensen om me heen met een Vodafone nummer niet te bereiken. Na vele uren wachten aan de telefoon en mailtjes met orders om dingen te doen ( sim kaart in andere telefoons, de nummers doorgegeven aan Youfone) nemen ze te laat contact op. Moet alles weer opnieuw. Dit weiger ik. Alles moet wel drie of vier keer gecheckt worden. Net of ze je niet geloven. Heb al vele malen gezegd dat deze mensen mij NIET kunnen bellen. Het maakt niet uit WAAR ZIJ ZIJN, HOE LAAT, WAAR IK BEN. Daar wordt niet naar geluisterd. Ik ben er nu helemaal klaar mee.
    Pluspunten
    • GEEN
    Verbeterpunten
    • ALLES
    Reacties
    Michiel op 7-11-2020 om 09:46
    Bedankt voor je review, ik zat te overwegen naar deze provider over te stappen, maar dat gaat nu niet meer gebeuren. Dan maar een paar euro meer betalen om het risico op dit soort ellende te voorkomen.
    Youfone Webcare op 2-11-2020 om 12:36
    Hi Bettie,

    Bedankt voor je bericht,

    Vervelend om te horen dat je er niet uit komt. Helaas kan ik je via deze website niet helpen. Het beste kun je de situatie voorleggen aan support@youfone.nl. We kunnen dit dan binnen 3 tot 5 werkdagen voor je oplossen.

    Groet, Laura
    Bettie op 2-11-2020 om 22:21
    Dat is nu juist het probleem. Jij leest ook niet. Ik heb al uren aan telefoon en de mail gezeten. Jullie lossen het niet op. Alles wat mij gevraagd is te doen heb ik gedaan. En steeds wordt hetzelfde weer gevraagd. 😡 Ik heb reeds een nieuwe simkaart gehad (kadjing weer €15 ) werkt ook niet!!! Mooi dat ik niet bereikbaar ben daar heb ik een mobiele telefoon voor!!!
    Bettie op 16-11-2020 om 16:34
    Hallo Laura wat kunnen 3tot vijf dagen lang duren hè? Jullie komen steeds weer met nieuwe smoesjes. Ojé de gegevens zijn te oud, oeps het formulier moet plotseling in pdf teruggestuurd worden en als klap op de vuurpijl moet ik het HELE formulier weer invullen want....... Ze weten niet wat het antwoord NEE betekent als antwoord op de vraag: is het netwerk handmatig ingesteld op KPN. Nou sorry mijn telefoon doet dat automatisch en als het handmatig instel komt hij ook weer op KPN te staan. En...... Dan doet hij het nóg niet. Ijs en nu is verdorie ook het formulier weer te oud. (meer dan 48 uur )

    Jonge jonge wat een bedrijf.
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 2
    • Facturering: 6
    • Online dienstverlening: 4
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 7
    Aanrader? Nee
    Arjen Vaalburg op 3-8-2020 om 19:39
    Abonnement voor mijn dochtertje, die al na 10 dagen door de data heen dreigde te gaan. Na 10 dagen het data-plafond aangezet, waarvoor je moet bijbetalen. Vreemd, maar goed.

    Vervolgens blijkt het pas de volgende maand in te gaan, je hebt er dan dus geen grip meer op... . Zal wel in de kleine lettertjes gestaan hebben.

    Vervolgens 750 MB overschreden, waar #Youfone maar liefst. 75 euro voor rekent. Dat is dus 100 euro voor 1 Gb (!). Zal ook wel in de kleine letters gestaan hebben. We leven alleen in een tijdperk van Gb's, niet Mb's, zo zouden ze nog meer kunnen verdienen door de meekosten per bit of byte aan te geven...

    Interessant verdienmodel, maar uit de jaren 80. Dit kan een moderne provider niet maken. Klantenservice geeft nul op rekest. ook uit je jaren 80. Prijsstelling is misleidend helaas.
    Pluspunten
    • Bereik (KPN)
    • Laag maandtarief
    Verbeterpunten
    • Faire prijsstelling
    • Transparantie over bijkomende kosten
    • Bel of dataplafond als service aanbieden, niet als verdienmodel
    • Schakelingen per dag of real time
    Reacties
    Youfone Webcare op 4-8-2020 om 08:53
    Beste Arjen,

    Bedankt voor je bericht.

    Wij adviseren onze klanten in het bestelproces en erna een dataplafond in te stellen om deze kosten te voorkomen.
    Doe je dit niet dan ben je inderdaad onbeschermd en kun je kosten maken helaas.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 7
    • Online dienstverlening: 9
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Ja
    Toffe provider met abonnementen voor een betaalbare prijs. Jammer is wel dat de onbeperkte internetbundels er niet zijn.
    Verder is de klantenservice niet zoals bij de grotere providers (kpn en ziggo)

    Mocht je je willen aanmelden en nog korting willen, dan kan je mijn link nog gebruiken.
    https://www.youfone.nl/vriendendeals/?v=b78toI6OvXNZVSprfgG
    Pluspunten
    • - Prijs
    • - Dekking is optimaal
    Verbeterpunten
    • - Klantenservice kan beter. Lage responsetijd
    • - geen onbeperkt internet.
    Reacties
    Youfone Webcare op 21-7-2020 om 08:37
    Hoi Jan,

    Hartelijk dank voor je review!
    Fijn om te horen dat je tevreden bent!

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 7
    • Klachtenafhandeling: 6
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 6
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Ja
    Stephan op 1-6-2020 om 21:29
    Een erg toffe provider mocht je niet te veel willen betalen voor een goed abonnement. Elke provider heeft zo zijn plus en minpunten maar deze heeft meer plusjes als minnetjes 😉
    Pluspunten
    • - Goede dekking (kpn netwerk)
    • - Youcoins en vriendendienst
    • - Dataplafond beschermt tegen onverwacht hoge kosten
    • - Belplafond zorgt dat je maar 10 euro buiten de bundel kan gaan
    Verbeterpunten
    • - Een belplafond op 0 euro zou tof zijn
    • - Betere klachtafhandeling en klantenservice
    • - Onbeperkte internetbundels aanbieden
    Reacties
    Youfone Webcare op 2-6-2020 om 09:30
    Beste Stephan,

    Hartelijk dank voor je review!
    We gaan je feedback meenemen in de verbetering van deze processen!

    Groet,
    Sven

Navigatie