Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

52% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 189 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
38% niet
11% misschien
  1. theo Minder dan 1 jaar klant op 18-2-2017 om 21:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tot nu toe tevreden met mijn sim only abonnement. Goed bereik. Met onderstaande code kreeg ik 10 euro korting bij het afsluiten van een abonnement.
    • Altijd goed bereik
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 19-2-2017 om 23:07
    reclame verwijderd
  2. Ronald Langer dan 1 jaar klant op 16-2-2017 om 22:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al enige tijd een abonnement lopen bij Youfone. Opeens verschenen er onverklaarbare kosten op de rekening. Klantenservice geeft niet thuis in het zoeken naar de oorzaak en schuift het af. Dit wordt geen verlenging bij Youfone!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Geraldine Minder dan 1 jaar klant op 14-2-2017 om 10:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Perfect geholpen door aardige medewerker van de klantenservice. Moest even kort alles doorspreken maar daarna helemaal top!
    • - Service
    • - Wachttijd
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 14-2-2017 om 15:43
    Geen namen van medewerkers
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:52
    Hi Geraldine, dat is fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. Groet, Lexi
  4. A Verbeek Langer dan 1 jaar klant op 12-2-2017 om 21:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prettige ervaring
    • Prettig geholpen Door de klantenservice
    Beoordeling
    10
    • Facturering:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:51
    Hi! Dat is goed om te horen! Bedankt voor je berichtje. Groet, Lexi
  5. J.C Preesman Minder dan 1 jaar klant op 11-2-2017 om 16:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone stuurt absurde facturen en weigert daarna uitleg te geven waar dit in zit ivm privacy.
    Je gaat met je auto naar de garage voor een beurt van € 200, en als je hem ophaalt moet je € 800,0 betalen en de garage weigert uitleg te geven over de factuur. Dat doet Youfone, kan dat zomaar?
    • Heb ondertussen mijn abbonement opgezegd
    • Stoppen met youfone
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:18
    Beste meneer/mevrouw Preesman, in de specificatie kun je precies zien op welke dagen en op welke tijdstippen er hoeveel MB is verbruikt. Wij kunnen niet zien waaraan deze MB's precies zijn verbruikt nee, deze gegevens hebben ook wij niet, deze worden niet vrijgegeven i.v.m. de privacywet, deze hebben wij zelf net opgesteld en hier kunnen wij dus ook vrij weinig aan doen helaas. Wij kunnen dus niet zien welke apps zijn gebruikt, welke sites zijn bezocht etc. Het spijt mij dat de specificatie jou niet genoeg informatie biedt. Groet, Lexi
  6. Cynthia Van Grevenbroek Langer dan 1 jaar klant op 10-2-2017 om 18:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn zoontje van 6 jaar gebruikt soms per ongeluk mijn internet (bij het doen van een spelletje drukt hij per ongeluk om iets te downloaden). Dit is mijn eigen risico en
    gelukkig staat mijn internet-plafond ingesteld dus ben ik enkeld mijn maand-mb's verloren.
    Echter is het zo dat als ik mb's bij-koop óf wacht tot mijn nieuwe maandtegoed weer komt, dat het dan met terugwerkende kracht alsnog wordt afgetrokken. Ik heb al eerder aan de bel getrokken, maar het gebeurd telkens weer waardoor ik continue door mijn tegoed heen zit. En plafond moet dit toch weren????
    Erg vreemd. .. je hebt een plafond, maar als ik later bijbetaal krijg ik geen mb's voor mijn geld.
    Ik durf dus niet meer bij te kopen en heb de hele maand januari gewacht op 1 februari. . Maar helaas was op 1 februari mijn tegoed gelijk weer leeggetrokken door Youfone.
    Ik moet helaas nog een paar maanden mijn abonnement uitzitten maar voor mij nooit meer youfone.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:13
    Hi Cynthia, ik heb je gegevens erbij kunnen vinden en het voor je nagekeken. Als je extra mb's koopt kun je hier eigenlijk vrijwel meteen gebruik van maken. Vaak moet je wel even je toestel herstarten zodat er weer verbinding gemaakt kan worden met het datanetwerk.
    Je tegoed is niet leeg getrokken door ons. Je hebt op 1 februari gewoon een nieuwe databundel ontvangen. Als je hier niet meteen gebruik van kan maken, raad ik je weer aan om je toestel te herstarten. Ik zie dat je deze maand pas 16 mb hebt verbruikt. Wat in de cirkel wordt weergegeven is wat je tot nu toe deze maand hebt verbruikt, niet hoeveel je nog over hebt. Hopelijk is het zo iets duidelijker voor je. Excuses voor de verwarring. Groet, Lexi
  7. Jansen Langer dan 1 jaar klant op 9-2-2017 om 11:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben al langere tijd blij als klant bij Youfone en tevreden over de dienstverlening. Na het aanschaffen van een nieuw toestel gewoon een gratis simkaart en al 3 bekenden aangemeld via de welkomstbonus! Erg leuk.
    • Welkomstbonus
    • Vrienden aanmelden voor korting
    • Bereik is perfect
    • 3G is oud
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:09
    Beste meneer/mevrouw Jansen, wat fijn om te horen dat je al zo lang een tevreden klant bent. Hopelijk blijft dat nog veel langer zo! Groet, Lexi
  8. Eline op 8-2-2017 om 10:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vreselijk bedrijf, nooit een abonnement afsluiten!! Youfone rekent je mbs anders dan de meeste bedrijven. Ik heb een abonnement van 1.5mb internet, ik zat voorheen bij Telfort en ben hier nog nooit overheen gegaan. Nu bij Youfone al 2 keer een rekening van 80 euro!! Terwijl mijn gebruik niet is veranderd.
    Ga niet in zee met Youfone!
    • Op het begin, heel goedkoop.
    • Hoge rekeningen, terwijl je niet over je mbs heen gaat. Volgens Youfone wel.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:08
    Hi Eline, het verbruik dat plaatsvindt, wordt geregistreerd. Hiervoor word je uiteindelijk gefactureerd. Je kunt in de specificatie precies zien op welke dagen, hoe laat er hoeveel MB is verbruikt. Als je hier alsnog vragen over hebt, horen wij het graag. Neem dan wel even contact op met onze klantenservice want hier beschikken wij helaas niet over je gegevens. Groet, Lexi
  9. Jennifer op 7-2-2017 om 20:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds kort heb ik een goedkoop abonnement bij Youfone en tot nu toe ben ik tevreden. Het overstappen met nummerbehoud ging vlot en een vraag omtrent het verrekenen van de korting van de Vriendendienst werd snel beantwoord door de klantenservice. Let wel goed op dat je het dataplafond zelf aanzet, dit staat niet automatisch al aan.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      8
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 8-2-2017 om 08:47
    Geen reclame
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:06
    Hi Jennifer, wat fijn om te horen! Bedankt voor je feedback. Groet, Lexi
  10. J. Luscuere op 7-2-2017 om 20:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Voor mijn dochter sloot ik in 2014 een mobiel abonnement af bij Youfone. Voordelig, maar ook met een vaste maandprijs die niet kon worden overschreden: het uitgaande bellen en internetten blokkeerde. Zij ging in september 2016 naar de middelbare school en wilde daar ook af en toe whatsappen en internetten. Ik verhoogde het abonnement met een databundel tot 1 Gb (van 5 euro naar 11 euro per maand). Wat wij niet door hadden: Youfone beschouwde dit als 'contractswijziging' en had intussen de voorwaarden aangepast, waardoor standaard de databundel op oneindig werd gezet. Dat werd *niet* bevestigd per e-mail, maar zou volgen uit de website zelf. We dachten dus dat alles bij hetzelfde zou blijven behalve dat zij meer kon internetten.

    Op school werkt de wifi slecht en daardoor bleek onze dochter kennelijk zelfs véél meer te internetten, maar zij kreeg *geen* waarschuwings-sms of e-mail toen ze ver buiten haar bundel ging. De eerste nota van 8x de normale maandprijs, dus 90 euro, werd automatisch afgeschreven van haar bank/spaarrekening, en hadden wij gemist. Pas bij de tweede nota van 120 euro kregen wij een sommatie dat de incasso niet was gelukt. Dit was de eerste waarschuwing dat het dataverbruik over kop was gegaan.

    Youfone wil telefonisch niet op de klacht ingaan, maar deze alleen in behandeling nemen als deze per gewone post zou worden ingediend. Een week later antwoordt Youfone niets hieraan te willen doen, omdat dit nu eenmaal in de algemene voorwaarden staat.

    Deze voorwaarden zijn niet helder toegelicht of aangekondigd, omdat er nog een oud abonnement werd gebruikt, en alleen het dataplafond is verhoogd. Het is dan ook logisch is wij als klant ervan uitgaan dat de diensten op de vertrouwde wijze blijven doorwerken.

    Opmerkelijk is verder dat Youfone wel per sms waarschuwt als het plafond aanstaat en bijna is bereikt, maar juist niet waarschuwt als het ver wordt overschreden: Youfone rekent dan maar liefst 10 cent per Mb buiten de bundel. Of te wel: 100 euro per Gigabyte. In totaal is 2,8 Gb teveel data gebruikt. Dat is in deze tijd niet veel, maar het leidt dus tot een totale rekening van 280 euro. De Europese Commissie vindt 2,50-7,50 euro redelijk voor 1 Gb. Youfone rekent zonder de klant te waarschuwen dus tot 50 keer zoveel door. Dit is geen slimme dienstverlening meer, dit is een (trouwe) klant uitknijpen met een handigheidje.
    • Goede prijs kwaliteitverhouding, maar het is inmiddels duidelijk hoe Youfone zijn winst probeert te maximaliseren
    • De klant als klant behandelen, en niet als zak met geld.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-2-2017 om 12:05
    Beste meneer/mevrouw Luscuere, wat vervelend om te horen. Ik zou je graag verder helpen maar ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Ik kan dus niet je gegevens erbij pakken en dit nakijken en je een concreet antwoord geven. Neem graag alsnog even contact op met onze klantenservice als wij nog iets voor je kunnen doen. Mijn excuses voor het ongemak. Groet, Lexi
Laad meer ervaringen