Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
4%
van 55 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
7% misschien 89% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 7
    • Klachtenafhandeling: 6
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: 6
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Ja
    Stephan op 1-6-2020 om 21:29
    Een erg toffe provider mocht je niet te veel willen betalen voor een goed abonnement. Elke provider heeft zo zijn plus en minpunten maar deze heeft meer plusjes als minnetjes 😉
    Pluspunten
    • - Goede dekking (kpn netwerk)
    • - Youcoins en vriendendienst
    • - Dataplafond beschermt tegen onverwacht hoge kosten
    • - Belplafond zorgt dat je maar 10 euro buiten de bundel kan gaan
    Verbeterpunten
    • - Een belplafond op 0 euro zou tof zijn
    • - Betere klachtafhandeling en klantenservice
    • - Onbeperkte internetbundels aanbieden
    Reacties
    Youfone Webcare op 2-6-2020 om 09:30
    Beste Stephan,

    Hartelijk dank voor je review!
    We gaan je feedback meenemen in de verbetering van deze processen!

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Sharon Kok op 30-5-2020 om 02:26
    Helaas vind ik ze echt niet goed. Probeer al weken iemand van hogerop te spreken aangezien ik niet verder kom met klantenservice. Ik heb een geldige klacht en er wordt niks meegedaan! 

    Ik word opgelicht, uitgelachen en belachelijk gemaakt en dit vinden jullie allemaal normaal!

    Ben zeer ontevreden over hun, vooral hun klantenservice en de gang van zaken!

    Zij mogen mij vertellen hoe kan ik over mijn bundel gaan als ik hele dag aan het werk ben en de telefoon niet gebruik?
    Hoe kan ik over de bundel heen gaan als data uitstaat?

    Ik vind het verontwaardigd en dan nog het feit dat ik word uitgelachen en gedaan word alsof meneer mij niet verstaat. Terwijl ik wel degelijk hoor dat die mij kan verstaan, dat die mij belachelijk is aan het maken.

    Ik sta echt versteld van hoe zij met klanten omgaan en dan ook nog allemaal normaal vinden.
    Ik ben online eens gaan kijken, maar ook daar meer klachten te vinden dan dat je lief is. Wanneer gaan ze er eens wat aan doen?

    Oh wacht ze zijn liever klanten kwijt dan rijk!
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • ALLES
    Reacties
    Youfone Webcare op 2-6-2020 om 09:26
    Beste Sharon,

    Hartelijk dank voor je klacht!

    Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt, mijn oprechte excuses hiervoor.
    Helaas kan ik je klacht niet via hier behandelen, voel je vrij om deze in te dienen via support@youfone.nl.

    Groet,
    Roos
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Stephan op 23-5-2020 om 13:30
    Ik dacht een goedkoop abonnement (€12pm) af te sluiten maar mijn eerste rekening was onververwacht hoog (€48) doordat de eerste maand blijkbaar minder MB’s en belminuten had.

    Daar was ik dan wel voor gewaarschuwd. Maar op zon manier dat de kans groot is dat veel mensen zoals ik het over het hoofd zien. Namelijk een mailtje EEN tijdje NA de bestelling dat in mijn ongewenste box terecht komt en nooit gelezen wordt. Mooi verdienmodel... Ik had met elke andere provider goedkoper uitgekomen.

    Verzoek tot coulance werd ook niet geaccepteerd. Erg jammer. Zeer slechte eerste indruk. En ik adviseer niemand meer hier aan deel te nemen. Ik haat het als bedrijven op zo’n onethische manier winst boeken.

    Dit ook nog in de coronatijd wat mij erg slecht uit komt.
    Pluspunten
    • Kan goedkoop zijn
    Verbeterpunten
    • Klanten op een effectieve manier duidelijk maken dat de eerste maand geen volledige dekking geeft.
    • Ook in ieder geval de eerste maand waarschuwen... beetje menselijk zijn..
    • Het verbruik mag ook sneller zichtbaar zijn. Dit duurde bij mij weken. En op buiten-de-bundelkosten moet zich komen. Zeker de eerste maand. Met de kosten ervan.
    Reacties
    Youfone Webcare op 25-5-2020 om 09:48
    Beste Stephan,

    Bedankt voor je feedback.
    Wij inforermeren onze klanten over de werking van hun bundel op de website, de tarievensheet, je account en tijdens de bestelling een paar maal. We proberen je hiermee volledig voorbereid te krijgen.

    Als je nog suggesties hebt, mail ons op support@youfone.nl.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 6
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 6
    • Facturering: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Martin op 14-5-2020 om 19:21
    Niet voor rede vatbaar als verbindingen niet tot stand komen. Wordt niets aan gedaan. Vervolgens gewoon een dag eerder afgesloten voordat nieuwe abonnement ingaat 🙁. Klantenservice ruk.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Stoppen met deze abonnementen.
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-5-2020 om 09:01
    Beste Martin,

    Bedankt voor je bericht en deze feedback, we stellen op prijs dat je de moeite neemt.

    Bij aanhoudende problemen met je verbinding is het belangrijk dat we dit samen bekijken. De klantenservice kan een troubleshoot met je doen, blijkt de issue niet op te lossen dan kunnen we altijd een alternatief voor je zoeken. Uit je reactie lijkt het alsof je bij ons klant af bent, zo niet, bel ons even 🙂

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 4
    • Bereik/dekking: 7
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Prijsstelling: 4
    • Facturering: 4
    Aanrader? Nee
    de boer op 1-5-2020 om 10:47
    30 mini in de wacht en vervolgens een medewerker die niks weet, en na elke vraag mij opnieuw in de wacht zet..
    Verbeterpunten
    • meer mensen bij de klantenservice inzetten..
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-5-2020 om 11:21
    Beste meneer/mevrouw de Boer,

    Bedankt voor je klacht!
    Mijn excuses voor je ongemak.
    Kun je jouw klacht delen via support@youfone.nl?

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Wil je nummerbehoud? Blijf weg bij YouFone!!
    Ik heb betaald voor een prepaid abonnement met nummerbehoud. Dit kon niet vanuit mijn huidige provider waardoor ik een ander nummer van youfone heb gekregen en waarvoor ik moet betalen! Dit wil ik niet en kan ik niets mee. Enige optie? Volledige abonnement afkopen! YouFone wenst niet mee te denken en wil met geen enkele oplossing komen. 'Dien maar een klacht in' en 'dit zijn nu eenmaal de voorwaarden'. Ik ben witheet. Waar slaat dit op!? Slechte service, een onbruikbaar product geleverd. Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

    **Na wat contact waarna het probleem leek te zijn opgelost en ik mijn telefoonnummer - welke ik al 20 jaar heb - niet kwijt zou raken:
    Klantenservice gebeld; opgelost. Paar dagen later; zelfde probleem. Nee hoor niet opgelost. Geen notitie terug te vinden. 'U heeft ons hier niet over gesproken'.

    Slechtste klantervaring ooit. Werkelijk waar; ik plaats normaliter geen reviews, maar ik ben woedend, witheet, laaiend. Ben nog nooit zo bizar en slecht behandeld. Je komt niet verder dan de frontoffice met medewerkers die niets mogen en kunnen. Na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan! Wat een slecht, slecht, slecht bedrijf met nog beroerdere klantenservice. Sluit hier geen abonnement af want als er iets is zijn ze onbereikbaar en onwelwillend.

    ****En reactie Youfone op deze review? Probeer de klantenservice want we hebben geen gegevens van je? Serieus??
    En de oplossing is zo simpel dat je niet begrijpt waarom ze niet willen helpen. Oplossing: huidig abbo ontbinden en nieuwe starten met nummerbehoud. Maar dat mogen de frontoffice medewerkers niet, je krijgt niemand aan de lijn met meer mogelijkheden en je kan gewoon dokken. 'enige oplossing is abbo afkopen'. ik: 'wat kost dat dan'? YF: 'dat kost het volledige bedrag wat je per maand betaald zou hebben + 75,- administratie kosten'.

    Ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik raad niemand YouFone aan.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Het beste is dit bedrijf te stoppen. En voor de consument: voor iets meer bij een andere provider je product af nemen. Een bedrijf dat wél levert wat ze beloven.
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-4-2020 om 10:15
    Beste EDR,

    Bedankt voor je bericht.
    Volgens mij info hebben we dit reeds besproken en een afspraak gemaakt.
    Zo niet, bel ons even?

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Slechtste klantervaring ooit. Moet betalen voor iets wat ik niet wil. Klantenservice gebeld; opgelost. Iets later; zelfde probleem; nee hoor niet opgelost. Geen notitie terug te vinden. 'U heeft ons hier niet over gesproken.
    Werkelijk waar; ik plaats normaliter geen reviews, maar ik ben woedend, witheet, laaiend. Ben nog nooit zo bizar en slecht behandeld. Je komt niet verder dan de frontoffice met medewerkers die niets mogen en kunnen. Na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan! Wat een slecht, slecht, slecht bedrijf met nog beroerdere klantenservice.
    Pluspunten
    • Er is echt helemaal niets goed aan dit bedrijf. Wegwezen, niets bij afsluiten. Als er iets is zijn ze onbereikbaar, en je mag dokken tot in lengte van dagen.
    Verbeterpunten
    • Begin een nieuw bedrijf met nieuwe mensen en nieuw beleid.
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-4-2020 om 10:15
    Hoi Erwin,

    Bedankt voor je klacht.
    Volgens mij informatie hebben we in de tussentijd reeds een afspraak gemaakt over je nummerbehoud? Zo niet, bel ons even 🙂

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    K. Joha op 20-4-2020 om 16:07
    Na jaren lang lid te zijn geweest met een internetgebruik ver beneden de 1 gb (meestal maximaal 300 MB) kreeg ik, omdat per abuis mijn wifi op de telefoon was uitgeschakeld, een overschrijding van 745 MB. Vervolgens een rekening van een dikke 74 euro. Ze rekenen dan eventjes 10 cent per MB. Bij telefonisch contact wordt domweg verwezen naar de voorwaarden en je hebt maar te betalen. Meedenken in een oplossing is er niet bij. Denken alleen maar aan regeltjes en geld. Klantgerichtheid 0,0. Waardeloos.
    Kick
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • Belachelijke strafboetes van 10 eurocent per MB bij overschrijding loslaten en een reële vergoeding van hooguit 1 a 2 cent rekenen. Je betaalt toch ook geen 400 euro bij een abonnement van 4 GB? Maar die overschrijdingen levert ze schijnbaar goed geld op. Zogenaamd goedkope tarieven, maar o wee bij overschrijding van je bundel betaal je de hoofdprijs. Mensen die klanten te woord staan, moeten maar op cursus luisteren en klantgerichtheid. Want daar hebben ze geen notie van. Regeltjes en voorwaarden is het enige dat je hoort. Oplossingen niet.
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-4-2020 om 10:14
    Beste meneer/mevrouw Joha,

    Bedankt voor je review!

    Jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt, dit spijt ons. Wens je deze te bespreken? Bel ons even of mail op support@youfone.nl.

    Alvast bedankt!

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 4
    • Online dienstverlening: 7
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 7
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    A J de Graaff op 18-4-2020 om 11:11
    Ze halen je binnen op lage prijs. Echter je gaat heel makkelijk en zonder waarschuwing over het internet budget. Extra budget is extreem duur.
    Pluspunten
    • Goed bereik
    Verbeterpunten
    • Fatsoenlijk omgaan met overschreiding budget
    Opmerking van de redactie op 20-4-2020 om 09:04
    Er is goed nieuws op dit gebied! Youfone stuurt vanaf 1 april 2020 een waarschuwing als de bundel bijna op is.
    https://www.bellen.com/nieuws/youfone-stuurt-waarschuwing-als-databundel-bijna-op-is
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-4-2020 om 09:35
    Beste meneer/mevrouw de Graaff,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt, graag bespreken we deze met je.

    Mail ons hierover op support@youfone.nl.

    Groet,
    Sven
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Let op! Je wordt binnen de regeltjes belazerd. Schijnbaar is geld belangrijker dan goede naamsbekendheid en klanttevredenheid!!

    Per 23 maart een abonnement bij Youfone afgesloten. Het abonnement bestaat uit 200 bel min en 6G aan mobile Data. Na 4 dagen merkte ik dat mijn mobile data niet meer werkte. Wat blijkt deze was geblokkeerd omdat ik na rato al mijn MB's verbruikt had en ik zelfs aan 227 MB over mijn bundel ben gegaan waarvoor er 22,70 euro in rekening word gebracht. Klantenservice is niet bereikbaar en via de chat kom ik ook niet verder. Dit verwacht je toch nooit wanneer je in Nederland een abonnement afsluit dat je zo word behandeld wanneer je amper 5 dagen klant bent. PAS OP. Wanneer je hier een abonnement wil afsluiten. Ze laten expres je plafond open staan om zo veel mogelijk geld van je af te troggelen 10 cent per MB. Hoe is het mogelijk dat dit nog is toegestaan in Nederland? Een bedrijf dat je moedwillig belazerd.
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • Communicatie met klant over het verbruik buiten bundel.
    • meer klant gericht zijn dan enkel op het geld uit
    Reacties
    Youfone Webcare op 30-3-2020 om 07:44
    Beste Joyce,

    Bedankt voor je bericht.
    Jammer om te horen dat je dit als zodanig ervaart. We belazeren je uiteraard niet, noch proberen we je moedwillig in een vervelende situatie te brengen. Als klant heb je volledig de vrijheid om voor een dataplafond te kiezen, doe je dit niet dan kun je buiten de bundel gaan conform 10 cent per MB. Dit komen we gezamenlijk overeen in je contract. We wijzen je op het dataplafond via de volgende manieren:
    - de website (algemene site)
    - in het bestelproces is er een optie deze aan te zetten
    - nadat je de bestelling afrond wijst de website je op de functie
    - in de e-mail van de bevestiging
    - in de brief waar de simkaart op zit
    - in je MyYoufone account

    De meeste van deze opties zijn bewust geplaatst om je preventief te informeren, kies je er dan alsnog voor deze functie niet in te stellen dan loop je helaas risico.

    Groet,
    Sven

Navigatie