Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

51% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 102 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
38% niet
11% misschien
  1. Bri op 23-1-2017 om 15:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    5 jaar klant, nooit gezeik. Bereik in het buitengebied hebben in mijn ervaring soms klachten, maar zelfs dan ben ik r niet ontvreden mee!
    • - Duidelijke facturen (al minstens 1 jaar)
    • - Kosten laag
    • - Bereik buitengebied binnenshuis
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Jasper op 20-1-2017 om 09:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Lage kosten voor internet en bellen, wel de KPN netwerk kwaliteit.
    Ook leuk is de vriendendienst. Beide partijen kunnen 10 euro verdienen als een nieuwe klant zich aanmeld. Leuke deal!
    • Goede kwaliteit
    • Snel internet
    • Duidelijke app
    • Interface ziet er in vergelijking met andere providers iets minder gelikt uit.
    Beoordeling
    9
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 20-1-2017 om 09:36
    reclame verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-1-2017 om 09:46
    Hi Jasper, bedankt voor je feedback! Groet, Sam
  3. Jeffrey de Groot op 10-1-2017 om 16:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na ongeveer 2 jaar klant te zijn is het altijd goed geweest. Laatst een factuur die echt niet correct leek te zijn, en ik kreeg netjes geld terug. Erg blij!
    • Service
    Beoordeling
    9
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-1-2017 om 09:45
    Beste Jeffrey, wat fijn om te horen! Dank voor je feedback. Groet, Sam
  4. Roos op 9-1-2017 om 13:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Webcare youfone:
    Ben momenteel in het buitenland en kan geen smsjes ontvangen of bellen. Ook niet als ik roaming aanzet, terwijl ik dit wil voorkomen. Webcare, wat kan ik.doen om toch bereikbaar ben? Want op deze manier heb ik helemaal niks aan jullie abonnement
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      6
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Youfone Webcare op 10-1-2017 om 11:35
    Beste Roos, dat is vervelend om te horen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen? Dit kan telefonisch en per mail. Ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Groet, Lexi
  5. Esther op 4-1-2017 om 14:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte service en bijzonder klantonvriendelijk. Bij een wijziging heel star, geen bereidheid of flexibiliteit om te kijken naar een oplossing.
    Enige is verwijzing naar kleine lettertjes of verzoek tot een privémailtje naar de klantenservice om slechte publiciteit te voorkomen.
    Mooie reclame en praatjes bij afsluiten, prijktijk is heel anders.
    Ik raad deze ten zéérste provider af!!!
    • Bereik
    • Service
    • Klantvriendelijkheid
    • Duidelijke communicatie
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Esther op 4-1-2017 om 15:57
    Nogmaals contact opgenomen n.a.v. jouw bericht Lexi - maar na 3 mailtjes en 2 telefoontjes in totaal ben ik nog geen klap verder. Ik denk dat het het beleid is van Youfone om op deze wijze extra inkomsten te hebben. Overigens week de gemeten MB van Youfone ook nog flink af van de gemeten MB van mijn telefoon. In het voordeel van Youfone uiteraard. Kortom: niet doen!
    Youfone Webcare op 10-1-2017 om 12:34
    Hi Esther, jammer om te horen dat je nog steeds ontevreden bent. Laat het graag aan ons weten als wij nog iets voor je kunnen doen. Ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Groet, Lexi
    hoofd op 21-1-2017 om 00:06
    Wat een stelletje inhalige Hu......., 50 euro buiten mijn bundel gebeld tegen asociale tarieven. Kan niet wachten op november dan is mijn contract afgelopen. Ben zo stom geweest om 2 abb. af te sluiten. Maare tis echt voorbij in november en dan noooit,nooit,nooit en nog eens nooit zal deze provider 1 cent aan mij verdienen!!!!
  6. Niels op 4-1-2017 om 12:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds kort een abonnement bij Youfone, en bevalt erg goed! Het afsluiten van het abonnement ging erg gemakkelijk. Ik heb bij het afsluiten ook gebruik gemaakt van de Vriendendienst, want dat bespaart namelijk toch wat geld. Via de ‘Vriendendienst’ kan iedereen met een Sim Only abonnement van Youfone een vriend(in), familielid, collega, of wie dan ook uitnodigen om een Youfone Sim Only abonnement af te sluiten. Als Youfone klant kan je een persoonlijke code delen. Zodra jouw vriend(in) met die persoonlijke code een Youfone Sim Only abonnement afsluit, ontvangen jullie allebei 10 euro korting. Als je het overweegt om ook zelf een abonnement af te sluiten bij Youfone dan mag dat via mijn link:

    https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MTk1NDMwNjk=Z
    Verder heb ik altijd goed bereik met mijn telefoon. Ik heb nog geen klachten gehad dus daarom ook geen ervaring met de klantenservice van Youfone.
    • Goed bereik
    • Gemakkelijk abonnement afsluiten
    • N.V.T.
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 10-1-2017 om 12:33
    Hi Niels, fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je feedback! Groet, Lexi
    puck op 17-1-2017 om 17:15
    ik dacht erover een abonnement van Youfone te nemen. Nu ik zie dat ze het nodig vinden om nep-recensies te schrijven om reclame voor zichzelf te maken zie ik er vanaf. niet betrouwbaar
  7. Steven op 3-1-2017 om 17:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede ervaring met Youfone! Het overstappen ging erg makkelijk en snel. Ik heb overal goed bereik en verder geen klachten. Alles is lekker goedkoop! vooral als je een abonnement af sluit met via de Vriendendienst. dan krijgen wij allebei 10,- euro korting.

    • goed bereik
    • lekker goedkoop
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 4-1-2017 om 10:49
    reclame verwijderd
    Reacties
    Youfone Webcare op 10-1-2017 om 12:33
    Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Steven! Bedankt voor je berichtje. Groet, Lexi
  8. Carsten op 22-12-2016 om 20:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik maak nu al een tijdje gebruik van het abonnement van Youfone, en het bevalt erg goed! Vrijwel altijd uitstekend bereik en verder geen moeilijkheden. Ik heb verder trouwens geen ervaring met de klantenservice, vandaar dat ik daar niks over kan melden. Het gebruik van de vriendendienst is erg fijn, en bespaart toch weer wat geld. Je bespaart namelijk een tientje als je je via de link van een vriend aanmeldt. Mocht je interesse hebben in een abonnement bij Youfone, dan mag je mijn link gebruiken, voor 10 euro korting. Ik ontvang dan ook een korting van 10 euro.

    https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MTM4NTUyNTk=Z
    • bereik
    • duidelijkheid mbt nog te besteden data/belminuten
    • nog geen
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-1-2017 om 14:17
    Beste Carsten,

    Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je berichtje.

    Groet,

    Lexi
  9. Esther van der Zijden op 20-12-2016 om 14:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechtste communicatie OOIT van een providor. Nog nooit meegemaakt. Abonnement ging in op 28 november (mijns inziens voor een maand tot 28 december) voor o.a. 1000MB. Krijg ik een factuur met €15,00 EXTRA kosten voor gebruik van 100MB teveel. Terwijl ik in de periode tussen 28 november en heden (20 december) nog geen 500MB in totaal heb opgemaakt. Achterlijk hoge bedragen en alleen omdat zij een andere contractperiode genomen hebben. Ook totaal geen communicatie omdat je over het tegoed heengaat.
    • Geen
    • Slechte communicatie geen sms etcetera m.b.t. het bereiken van het dataplafond.
    • Slechte communicatie m.b.t. ingangsdatum en werkwijze Youfone.
    • Geen oplossingsgerichte klantenservice.
    • Lange wachttijden bij de klantenservice.
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-1-2017 om 14:17
    Beste mevrouw van der Zijden,

    In My Youfone was zichtbaar direct aan het begin van je abonnement, hoeveel min/SMS/MB's je kon verbruiken. Het spijt mij als dit niet duidelijk was voor je. Als wij nog iets voor je kunnen doen, neem dan toch graag nog even contact op met onze klantenservice, gezien ik hier niet over je gegevens beschik. Je kunt ook altijd een mail sturen via My Youfone.

    Groet, Lexi
  10. Michiel op 20-12-2016 om 13:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Deze partij verdient geld doordat klanten over hun bundel heen gaan. Op zich is dit natuurlijk prima maar nadat ik mijn mobiele internet plafond heb aangezet mocht ik toch een rekening ontvangen van €180,- buiten mijn bundel (voor internet gebruik). Mijn instellingen zijn namelijk nooit goed opgeslagen? Zeer curieus want ik ben altijd heel oplettend dat dit goed opgeslagen wordt.
    • Makkelijk online bestel process
    • Problemen worden bij de klant neergelegd met een vriendelijke doorverwijzing naar de kleine lettertjes.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-1-2017 om 14:15
    Beste Michiel, wat vervelend dat er hoge kosten zijn gemaakt. Als wij nog iets voor je kunnen doen, neem dan toch graag nog een keer contact op met onze klantenservice. Ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Groet, Lexi
Laad meer ervaringen