Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Youfone

    4
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: 10
    Roest 14-6-2024 - 17:13

    geen mogelijkheid om je verbruik te controleren door een niet /traag werkende app,op welk apparaat ook, zodat je 1980 prijzen gaat betalen per 10 mb, en dat gaat heel rap ,melden is zinloos ze begrijpen het niet ,moet je maar een plafond melding erbij kopen ?

    • verstaanbaar personeel inhuren die de telefoon aanneemt en die niet dom van een A4 tje afwimpel verhaal afrateld, giga spijt van mijn abo.
    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 1
    Facturering: 7
    Bestelproces: 5
    Bennie 27-3-2024 - 09:23

    Klantenservice en reactiesnelheid zeer slecht. Als je een factuur storneert kunnen ze met 1 dag reageren. Als je een antwoord op een vraag wilt krijg je heel last een reactie en diverse personen geven verschillende antwoorden. Waardeloze provider.

    • Bereik
    • Klantcontact snel verbeteren

    Reacties

    Youfone Webcare 8-4-2024 - 11:32
    Beste Bennie,

    Bedankt voor je bericht.
    Graag ontvang ik je klantnummer zodat ik een inhoudelijke reactie kan geven op je klacht.

    Groeten, Jake
    2
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 6
    Facturering: 5
    Bestelproces: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Bennie 22-3-2024 - 11:10

    Terugkoppeling duurt zeer lang. Allerlei medewerkers geven verschillende antwoorden. Zijn gekker met nieuwe klanten dan met bestaande.

    • Geen
    • Zie boven

    Reacties

    Youfone Webcare 25-3-2024 - 15:01
    Beste Bennie, bedankt voor je bericht. Kun je aan ons je klantnummer doorgeven? Wij kunnen dan een inhoudelijke reactie geven. Groet, Jake
    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    hind 18-11-2023 - 11:30

    Hello,
    I applied for internet with youfone on 14th September 2023 and requested for a start date to be on 1st October. When I tried, it wasn't working, so I waited for another 3 or 4 days (3rd or 4th October), thinking that it was not on yet, and it is there when I contacted you via phone.
    On the 10th of October, I received an email from youfone that i have to make an appointment with KPN,the technician come and check what's the issue, the technician however he couldn't figure out what was the issue and he informed me that he couldn't find the cable, while he was still at my place he made for me an appointment with another technician on 19th october.
    19th october, the new technician came and asked me if it is possible to go ask the neighbors, however none of them was there.
    He told me if you manage to talk to one of your neighbors, please contact us for another appointment, and in all these situation no one told me I have a 14days in case I wanna cancel my internet.
    On 20th October, I sent an email to you to inform you about what happened, and that was at 11:15am and I received a reply on the same day at 18:26 mentioning that I have to cancel on 21st October which was saturday, at18:39 I replied and asked her what does she mean as I still don't know about the 14days cooling-off period for cancelation.
    On 23rd October I got an answer back saying that I was supposed to cancel 2 days ago as my cooling off period is over, I asked her again what does she mean by the cooling-off period.
    On 24th october I contacted her by phone and she told me we gonna inform one of the department and they will get back to you within 3 days, since then I haven't heard from anyone. So I contacted them on 2nd November, and she told me go apply yourself for the cable on this website: www.mijnaansluiting.nl and you are not allowed to cancel, and she refuses to assist, she said it is to difficult for her to explain to me, if so why do you work in the call center, why I wasn't inform about the cable and installation from day 1, why nobody told me about the 14days cooling-off period?
    why she came out with stuff like that only now. and more over they want me to pay even they know that im without internet , they sent me an invoice of two months and when i look how much cost doing cable for myself i found it 900 euro !!! how come they want me to pay this amount!! if im that rich believe me i will not choose a cheap provider!! shame on youuuuuu really shame

    Reacties

    Youfone Webcare 20-11-2023 - 11:32
    Dear Hind,

    Thank you for your review and very sorry to hear the situation you are in.
    If possible, please provide us your customer ID so we can have a look at the case and provider a in depth response.
    Thanks in advance!

    Kind regards,
    Jake
    3
    Facturering: 4
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 4
    Bereik/dekking: 5
    Prijsstelling: 3
    Carina 9-11-2023 - 08:35

    Drie keer werd ik aangesproken als meneer door een slecht Nederlands sprekende medewerker was gewoon niet verstaanbaar en hij zei maar meneer meneer zei ben een vrouw dat hoor je toch luisterde gewoon niet en om weg te willen moet nog 200 euro betalen heb een contract maar wil ook juist behandeld worden

    • Heb geen pluspunten
    • Leren omgaan met klant vriendelijkeheid

    Reacties

    Youfone Webcare 11-11-2023 - 09:14
    Een goedemorgen!

    Dankjewel voor jouw review.
    Mijn oprechte excuses voor het eventuele ongemak welke je hebt ervaren!
    Welke problemen ervaar je op dit moment precies? Dan kijk ik graag met je mee!

    Groet,
    Roy.
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    J. Wijnen 13-10-2023 - 19:37

    Nu al een maand bezig om een opzegging voor elkaar te krijgen bij een overstap; er blijkt iets te zijn blijven hangen maar is nu opgelost zeggen ze. Een week later nog steeds geen bevestiging , bel ik opnieuw op en leg alles na een maand nog eens uit, ja moet wachten tot volgende week…. Sorry maar heb daar geen vertrouwen in. En ondertussen nog een factuur voor niet geleverde diensten sturen ………

    • Verstaanbaarheid en kunde van de klantenservice. En telefonische bereikbaarheid van een klachten afdeling.

    Reacties

    Youfone Webcare 16-10-2023 - 10:53
    Beste J. Wijnen,

    Bedankt voor het bericht. Zou je aan ons je klantennummer kunnen doorgeven zodat wij een inhoudelijke reactie kunnen geven?

    Groeten,
    Jake
    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Jan 10-10-2023 - 08:53

    Lijkt nu voor de buitenwereld dat ze het willen oplossen, maar ook na mijn antwoord geen fatsoenlijke reactie. Schandalige toestanden

    Reacties

    Youfone Webcare 20-10-2023 - 06:53
    Beste Jan,

    Het probleem is inmiddels gecorrigeerd en mijn collega heeft u van een inhoudelijke reactie voorzien.
    Onze excuses voor het ongemak!

    Groeten,
    Jake
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 2
    Online dienstverlening: 3
    Bereik/dekking: 6
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Jan 7-10-2023 - 11:36

    Klantenservice is zeer zwak . Betaal nu twee maanden te veel en klantenservice kan niet helpen

    • Meer aandacht aan klantenservice geven.

    Reacties

    Jan 9-10-2023 - 17:23
    Contractnummer : 255306
    Tussentijds geen verandering aangebracht. Het is gewoon hetzelfde contract verlengen. Geen wijzigingen, zoals klantenservice zegt
    Youfone Webcare 9-10-2023 - 12:49
    Beste Jan,

    Bedankt voor je bericht.

    Wij zoeken dit graag voor je uit. Mogen wij je klantnummer om hiermee aan de slag te kunnen?

    Groet,

    Jake
    Youfone Webcare 11-10-2023 - 13:00
    Beste Jan,

    Excuses, mijn eerder verstuurde reactie is niet juist.
    Heb zojuist mijn collega gesproken welke op dit moment bezig is met uw casus.
    Dit probleem is bij ons geregistreerd onder nummer 1124792 en we hebben zojuist een inhoudelijke reactie gegeven.

    Groet,

    Jake
    Youfone Webcare 11-10-2023 - 11:48
    Beste Jan,

    Helaas kan ik hier niets op vinden.
    Onze klantnummers beginnen met "10" en bestaan uit tien cijfers in totaal.
    Je kunt je klantnummer terug vinden op de facturen welke je kan inzien via de MyYoufone pagina.

    Groet,

    Jake
    3
    Prijsstelling: 5
    Facturering: 5
    Bereik/dekking: 3
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Elzo 25-9-2023 - 11:38

    Vreselijk bedrijf. Ik ben steeds slecht te verstaan. Contact opgenomen, ze sturen een nieuwe simkaart, maar ze zeggen er niet bij dat ik daar zelf voor moet betalen. 15 euro!
    Elke keer zeggen ze dat ze het probleem gaan verhelpen maar dan hoor ik niets meer. Klantenservice gooit ook gewoon de telefoon erop. Ga je over je bundel dan betaal je ineens 80 euro bij. Verhogen kost weer extra, dataplafon kost extra. Al met al ben je goedkoper uit bij een duurder abonnement.

    • geen
    • Alles

    Reacties

    Youfone Webcare 28-9-2023 - 07:54
    Beste Elzo,

    Bedankt voor je bericht.

    Wij helpen je graag met je vraag verder. Mogen wij je klantnummer en je huidige adres van je ontvangen?

    Groet,

    Bruno

    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Rob 7-4-2023 - 09:33

    Op 1 april word ik thuis wakker. De nieuwe bundel is ‘s nacht ingegaan. Om half zeven heb ik een e-mail van Youfone gehad dat ik 80% van mijn limiet (20gb) had verbruikt. Dit is onmogelijk, daar mijn telefoon op mijn nachtkastje lag en verbonden was met WiFi. De klantenservice gebeld en nog nooit zo’n afwimpel “service” meegemaakt. Lang wachten, met collega’s overleggen en dan te horen krijgen: “Wij kunnen niets voor u doen, wij kunnen niets zien, u moet maar naar de verbruikte data in uw telefoon kijken”. Maandag nogmaals teruggebeld en net zo’n onbeduidende antwoorden gehad en duidelijk gemaakt gekregen dat men niets kon doen. Al eerder met deze “klantenservice” te maken gehad en ook toen ben ik niet als gerespecteerde klant behandeld. Ik heb er toen maar niets mee gedaan, maar nu ben ik er klaar mee. Inmiddels maar overgestapt naar een andere provider. Ik raad je niet aan klant te worden bij Youfone. Als je de klantenservice nodig mocht hebben heb je bij deze provider echt een probleem.

    • Goede dekking

    Reacties

    Youfone Webcare 11-4-2023 - 07:51
    Beste Rob,

    Dank voor je feedback!

    Groet,
    Sven

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.