Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

4% van 24 klanten beveelt Youfone aan.
92% niet en 4% misschien

Klantervaringen over Youfone

    5
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Jan Spanjer 18-5-2022 - 08:46

    Youfone neemt klacht en daarmee klant (al vanaf 2016) niet serieus.

    In april in Frankrijk met simonly van Youfone 3x extra databundel van 5000 Mb a € 15 aangeschaft. De derde bundel kocht ik halverwege de maand, nadat de gebruiksApp van Youfone aangaf dat de 2e bundel op was. De hele 2e helft van de maand 4G internet gebruikt, maar de App gaf al die tijd geen gebruikte Mbs aan in de derde bundel. Die Mbs zijn dus van de 2e bundel afgegaan, die mij dus foutief informeerde dat ie al opgebruikt was. Als ik de juiste informatie had ontvangen had ik die derde bundel niet aangeschaft!
    Zowel half april als eind april telefonisch (via telnr. 1200) met klantenservice gebeld en ticketnummer van klacht gekregen om in ieder geval objectief te laten waarnemen dat 3e bundel niet gebruikt was en 2e bundel dus verkeerd aangaf. Op 10 mei rekening ontvangen en toch 3e bundel in rekening gebracht.
    Wel 5 keer contact met Klantenservice van Youfone, maar klacht afgewezen omdat ze geen storingsmelding hadden en ik de derde bundel zelf besteld had.
    Zeer teleurgesteld hoe slecht Youfone met trouwe bestaande klanten omgaat.
    Youfone geeft veel geld uit aan commercials om nieuwe klanten te werven, maar met hun slechte en starre Klantenservice raken ze bestaande klanten zo wel kwijt.

    • inleven in positie van klant en betreffende klacht
    • verbeteren werking Youfone App om juiste Mb gebruik te tonen

    Reacties

    Youfone Webcare 19-5-2022 - 07:20
    Beste Jan,

    Hartelijk dank voor je feedback.
    Jammer om te horen dat het getoonde verbruik niet duidelijk was.

    Wanneer een bundel voor 80% of 100% verbruikt is ontvang je hiervan een notificatie per mail en per sms. De notificaties worden ook voor iedere aangekochte MB bundel verzonden. Zolang je deze berichten niet hebt ontvangen heb je nog MB's beschikbaar.

    Groet,
    Lotte
    1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Leoni 3-5-2022 - 15:08

    Eind Maart heb ik een bestelling geplaatst bij youfone (met nummer behoud), nu is 3 Mei en het doet steeds niet, het heeft een mand lang gedurdt tot mijn sim only kaart is geactiveerd bij youfone, nou er is steeds geen verbinding, emergency call only, service medewerker komt met allerlei verhalen en oplossingen en er is steeds geen verbinding - emergency call only. Een maand lang hebben ze me misleid en gelogen we doen dit en dat, en eentje zelfs heeft de gesprek gevon beendight zonder reden, vreselijke service de youfone, heel misleidend - nooit meer youfone voor mij en eidereen die ik ken!!!

    • GEEN!!!
    • GEEN!!!
    • een betere service, en geen misleidende verhalen A.U.B. youfone

    Reacties

    Youfone Webcare 4-5-2022 - 17:56
    Beste Leoni,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Jammer om te horen dat er problemen zijn en dat je een nadelige ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor.

    Groet,
    Sven
    Leoni 5-5-2022 - 21:08
    Sven mijn probleem is niet opgelost, ik heb steeds geen verkende verbinding
    3
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    L 9-4-2022 - 16:26

    Ik zal deze provider nooit aanraden aan anderen

    • Geen
    • Klanten beter helpen

    Reacties

    Youfone Webcare 11-4-2022 - 07:00
    Beste L,

    Hartelijk dank voor je review.

    Groet,
    Sven
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Rick 4-4-2022 - 10:10

    Ik heb inmiddels de “klantenservice” gebeld ….GEEN OPLOSSING !

    Reacties

    Youfone Webcare 6-4-2022 - 08:14
    Beste Rick,

    Bedankt voor je bericht.

    Het is vervelend om te vernemen dat je de informatie omtrent het dataplafond hebt gemist. Deze wordt echter wel verschaft op de plekken die je noemt.

    Daarnaast is het erg jammer dat je niet tijdig bent teruggebeld om een eventuele verlenging te bespreken. Bel hierover even met de klantenservice, we kijken dan graag naar een gepaste oplossing.

    Groet, Laura
    Rick 6-4-2022 - 12:25
    Inmiddels overgestapt naar Simpel : ook veel goedkoper En meer data-bundel
    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 3
    Facturering: 1
    Rick 1-4-2022 - 15:58

    “ Graag adviseren we om gebruik te maken van een dataplafond, deze adviseren we tevens bij;
    - de bestelling, twee maal
    - in de bevestigingse-mail
    - in je account
    - in de welkomstbrief van je simkaart
    Als je deze aanvraagt gaat hij direct de volgende dag in. Een kind op je account laten gebruiken zonder bescherming raden we af.”

    Dit is gewoonweg niet waar ! …..

    Bovendien is het rekenen van HONDERD maal het tarief oplichting / woeker-tarief

    Daarnaast was mijn contractduur verlopen, gisteren met een medewerker gebeld (wij hebben 2 aansluitingen bij jullie) … nieuw contract uitgekozen, voor beide nummers. Daaraan gekoppeld de vraag of ze dan / in die combinatie iets zouden kunnen betekenen. Ik zou later op de dag terug gebeld worden …. Niet gebeurd…. Vandaag zelf maar weer gebeld, kreeg te horen dat ze er (helaas) verder niets mee konden …. Als klap op de vuurpijl was vandaag het gekozen contract opeens ruim 30% duurder dan gisteren en ik kon geen gebruik meer maken van het contract dat we notabene gisteren in overleg uitgezocht hebben …. Dus wederom zwaar genaaid door Youfone …. Wat een droevenis

    • Geen
    • Te veel om op te noemen….

    Reacties

    Youfone Webcare 4-4-2022 - 07:16
    Beste Rick,

    Bedankt voor je bericht.

    Het is vervelend om te vernemen dat je de informatie omtrent het dataplafond hebt gemist. Deze wordt echter wel verschaft op de plekken die je noemt.

    Daarnaast is het erg jammer dat je niet tijdig bent teruggebeld om een eventuele verlenging te bespreken. Bel hierover even met de klantenservice, we kijken dan graag naar een gepaste oplossing.

    Groet, Laura
    2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 7
    Rick 31-3-2022 - 13:03

    Per ongeluk heeft mijn zoontje Data gebruikt buiten de bundel, blijkt dat Youfone hiervoor 10.000 % toeslag berekend 🥶

    • Dat ze 100 keer het normale tarief rekenen buiten de bundel en niet 200 keer 🦨
    • Stop met oplichten van jullie (trouwe) klanten

    Reacties

    Rick 4-4-2022 - 10:12
    Inmiddels (weer) contact gehad met de “klantenservice”


    GEEN OPLOSSING ! ….. niets !
    Youfone Webcare 1-4-2022 - 07:19
    Hoi Rick,

    Bedankt voor deze feedback.
    Graag adviseren we om gebruik te maken van een dataplafond, deze adviseren we tevens bij;
    - de bestelling, twee maal
    - in de bevestigingse-mail
    - in je account
    - in de welkomstbrief van je simkaart
    Als je deze aanvraagt gaat hij direct de volgende dag in. Een kind op je account laten gebruiken zonder bescherming raden we af.

    Met vriendelijke groet,
    Sven
    Rick 1-4-2022 - 15:10
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk
    Rick 1-4-2022 - 15:10
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk
    Rick 1-4-2022 - 15:12
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !
    Rick 1-4-2022 - 15:11
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !
    Rick 1-4-2022 - 15:12
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !
    1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Rik 10-3-2022 - 08:54

    Al meerdere klachten. Youfone leverde geen diensten maar blijft wel bestoken met incasso's. Klanteservice is waardeloos en schuift alles van het kastje naar de muur. Inmiddels de geschillencommisie + jurist op de zaak.
    Youfone verwijderd negatieve recensies. Bizar dat zo een bedrijf op de nederlandse markt mag handelen.

    Reacties

    Youfone Webcare 15-3-2022 - 08:56
    Beste Rick,

    Bedankt voor je bericht.

    Wat is je klantnummer? Dan help ik je graag waar mogelijk!

    Groet,

    Bruno
    1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Rik 9-3-2022 - 11:46

    Ongekend slecht. Geen service, geen diensten, geen oplossingen, wel incasso bureaus.
    Youfone haalt het bloed onder je nagels vandaan. Reageren overal kinderlijk op. Alles van het kastje naar de muur. Al 5 maanden ellende en welgeteld 17 uur gebruik kunnen maken van de diensten.
    Hier stond wel een rekening tegenover van 100+ euro. Inmiddels licht de zaak bij de rechtbank, op brieven van een jurist reageren ze niet.
    Dat zo een bedrijf op de Nederlandse markt mag handelen.. en een BN'er zich ook nog laat strikken.

    • Hier dient werkelijk alles verbeterd te worden.

    Reacties

    Youfone Webcare 10-3-2022 - 08:12
    Beste Rik,

    Hartelijk dank voor je heldere feedback, dit stellen we op prijs.

    Graag zouden we in contact komen om je klacht te bespreken, kun je ons benaderen op 088-2229222 of support@youfone.nl.

    Groet,
    Sven
    6
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Laura 24-2-2022 - 13:12

    De klantenservice is echt waardeloos. Ze denken niet met je mee en laten je gewoon zitten. Ze zijn erg onvriendelijk.

    • De prijs en kwaliteit is goed
    • De klantenservice mag wat vriendelijker worden. Ze mogen meer meedenken met de klant, en de klant op een goede manier behandelen.

    Reacties

    Youfone Webcare 25-2-2022 - 08:22
    Beste Laura,

    Hartelijk dank voor je feedback! Jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt.

    Groet,
    Sven
    2
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Ron van Lieshout 21-2-2022 - 08:36

    Als je kiest voor nummerbehoud bij Youfone ben dan gewaarschuwd, als om welke reden dan ook het nummerbehoud niet goedgekeurd wordt door je oude provider, krijg je dat niet van youfone te horen, en wordt het nummer zonder communicatie gekoppeld aan het nummer wat ze je toesturen. Omdat er bij mij 2,5 maand tussen aankoop en datum van overgaan zat,had ik de 2 sim kaarten niet geactiveerd, dacht doe dat wel bij goedkeuring, maar omdat Youfone graag wil factureren hadden ze dat (zonder toestemming) zelf alvast voor mij gedaan (datum 3 maanden voordat ik de daadwerkelijke bestelling had gedaan. Uiteindelijk koste mij het ontbinden van de overeenkomst 360,50 !! omdat ik mijn nummer wil behouden. Bij de service van Youfone wordt zwart/wit de regels uitgevoerd en is geen mogelijkheid voor discussie. Ik heb de rekeningen betaald en heb de rechtsbijstand ingeschakeld om te kijken of er nog iets terug te ontvangen is. Ik kan me nl niet vooroorloven de nummers die ik al meer als 20 jaar heb kwijt te raken. Mijn advies, misschien goedkoop, en proma netwerk maar zeker niet aan te raden als je er zeker van wil zijn dat je je nummer wilt blijven gebruiken!!

    • Communicatie

    Reacties

    Youfone Webcare 21-2-2022 - 10:53
    Hoi Ron,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Wij informeren je altijd binnen 24 uur per e-mail van dit gegeven, dit doen we tweemaal en afdeling nummerbehoud belt je minstens eenmaal op om dit te bespreken.

    Helaas kan ik hier je info niet vinden, vermeld je klacht even via support@youfone.nl en vermeld erin ''n.a.v. bellen.com'' dan kunnen we even met je meekijken.

    Groet,
    Sven

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie