Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

8% van 24 klanten beveelt Youfone aan.
88% niet en 4% misschien

Klantervaringen over Youfone

    3
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 8
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    Klantenservice: 1
    M. v G. 30-9-2021 - 16:49

    Als er vanwege een technisch probleem onverwachts heel veel data wordt gebruikt door een andere partij (Google Play store) geeft Youfone niet thuis, verbreekt een medewerkster de verbinding tijdens het gesprek, wordt slechts €20 compensatie aangeboden, terwijl er in 10 dagen tijd ineens onverwachts circa 4GB werd verbruikt door Google Play store op wifi en abonnement, terwijl mijn gebruik niet gewijzigd was (altijd tussen 500 en 1000MB) en moet ik een rekening van circa €140 betalen en kon ik bijna 1 maand geen gebruik maken van internet via hun abonnement. Zeer slechte service, zeer slechte klantgesprekken en ik ben overgestapt naar een andere provider toen er na 2 maanden nog geen klantvriendelijke oplossing werd geboden. Ik zou deze provider afraden, omdat er onverwachts hoge kosten kunnen zijn buiten jouw gebruik om, als je geen dataplafond hebt ingesteld en Youfone niet meekijkt hoe dat heeft kunnen gebeuren. Wees niet naïef als je normaal weinig data gebruikt, buiten jou om kan dat wel gebeuren, wellicht doordat je lang niet geupdated hebt, of als je mobiel vol zit.

    • Denk met de klant mee in oplossingen (een belplafond naderhand instellen heeft geen effect op de hoge telefoonrekening die je dan al gekregen hebt) en geef tips waar je je verbruik kan terugzien en instellen op je mobiel, zowel op de website als telefonisch (pas de zoveelste medewerker gaf dit aan). En geef medewerkers een gedegen opleiding in klantvriendelijkheid: als ik tegen een medewerker zeg dat het niet waar is dat Youfone niet kan zien waar mijn verbruik in zit (zonder te vloeken of tieren), betekent dat niet dat ik de medewerker een leugenaar noem en hoef je niet de verbinding te verbreken😉.

    Reacties

    Youfone Webcare 4-10-2021 - 09:05
    Beste M. v G.

    Bedankt voor je klacht.

    Wanneer je toestel ineens meer data verbruikt, is dit niet de verantwoordelijkheid van je provider. Jij als gebruiker moet je eigen toestel in de hand houden, beperkingen instellen of je kunt bij ons een dataplafond afnemen. Doe je dit niet, dan kunnen we je helaas niet beschermen.

    GRoet,
    Sven
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Maurits 26-9-2021 - 13:43

    Bij Youfone werken dieven, bedrijfsmodel is gericht om mensen over de bundel heen te laten gaan en vervolgens torenhoge tarieven te laten betalen. 50-100 euro heb je binnen een paar minuten. Zuur als je daar later achter komt.

    • Geen
    • Menselijkheid?

    Reacties

    Youfone Webcare 29-9-2021 - 09:02
    Beste Maurits,

    Hartelijk dank voor je bericht.

    Om buitenbundelkosten te voorkomen kan je een data- en/of belplafond activeren. Meer informatie over beide opties vind je op onze website, maar ook in MyYoufone.

    Heb je nog vragen, benader ons even.

    Groet,
    Lotte
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Raymond Emmerik 25-9-2021 - 19:29

    Pas op voor deze oplichters!
    Pas op voor deze oplichters!
    Nadat ik mijn data limiet voor internet buiten de EU had ingesteld op 60 euro kreeg ik na het sturen van mijn lokatie in Brazilië al gelijk de melding dat mijn data limiet bereikt was.
    Wat blijkt nu:
    Youfone rekent 7500,- euro voor 1 GB data buiten Europa.
    Ja dat is dus zeven en een half duizend euro voor 1 GB.
    Data buiten je bundel in Nederland kost maar 100 euro voor 1 GB.
    Goedkoop is duurkoop.

    • Nul plus punten dus
    • Minder oplichten

    Reacties

    Youfone Webcare 27-9-2021 - 09:19
    Beste Raymond,

    Hartelijk dank voor je bericht.

    Verbruik buiten europa wordt tegen een hoger tarief dan binnenlands berekend. Graag adviseren we je om de blokkade in je account te laten staan, je kunt namelijk enkel buiten de bundel als je zelf deze blokkade verwijderd.

    Heb je nog vragen, benader ons even.

    Groet,
    Sven
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Martin Pieterse 20-9-2021 - 14:50

    400 mb buiten je bundel kost je gelijk 43 euro, lekker makkelijk verdien model van youfone. Extra data erbij kopen is ook geen mogelijkheid

    • Geen
    • Geen

    Reacties

    Youfone Webcare 21-9-2021 - 09:31
    Beste Martin Pieterse,

    Bedankt voor je bericht.

    Om kosten buiten de bundel te voorkomen, geven we meerdere malen tijdens het bestelproces het advies om je dataplafond aan te zetten. Ditzelfde advies wordt nog een keer gegeven in de brief waarbij je simkaart wordt geleverd.

    Daarbij zijn alle tarieven volledig inzichtelijk op onze website. Met deze tarieven ga je ook akkoord tijdens het bevestigen van je bestelling. Het klopt dat je geen extra data bij kunt kopen, zonder actief dataplafond. Ook hierom geven we het advies meerdere malen.

    Groet, Laura
    1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Robbert Geradts 30-8-2021 - 09:29

    Probeer nu al 2 dagen te bellen met ze, letterlijk nu opgeteld over 2 dagen 3 uur aan de lijn gehangen en niemand die opneemt! Ja 1 keer, wordt ik gelijk weggedrukt. Nu maar een mail gestuurd die binnen 5 dagen wordt behandeld ( hoop je). Ondertussen kan je dus al meer dan een week een nieuw nummer niet gebruiken.

    Reacties

    Youfone Webcare 31-8-2021 - 09:09
    Beste Robbert,

    Dank voor je feedback!
    Helaas was er een kortstondige storing, excuses.

    Groet,
    Sven
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Bereik/dekking: 4
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    D.J.M Roffel 14-8-2021 - 09:43

    Ik heb zodra ik mijn huis verlaat geen internet meer, ik wil dit zeer snel geregeld zijn het ligt nl. aan de mast die hier in Denekamp staat, heb hier al vaker over geklaagd anders zie ik mij genoodzaakt een andere provider te zoeken

    • Niets
    • Andere zendendmast plaatsen

    Reacties

    Youfone Webcare 16-8-2021 - 08:28
    Beste meneer/mevrouw Roffel,

    Bedankt voor je bericht.
    Graag helpen we je verder, dit is echter via bellen.com niet mogelijk.
    Benader ons even via 088-2229222 of support@youfone.nl.

    Groet,
    Sven
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    F. Lindenaar 21-7-2021 - 15:08

    Telefoonabonnement bestelt met nummerbehoud. Na 14 dagen (= einde bedenktijd)-zonder vooraankondiging- blijkt men problemen te hebben om het nummerbehoud over te zetten en ontvang ik een nieuw telefoonnummer. Gebeld met klantenservice en men zou per e-mail met een oplossing komen, hetgeen niet gebeurde. Nogmaals tot viermaal toe pogingen gedaan om met klantenservice in contact te komen, maar iedere keer werd de verbinding verbroken.
    Nadien bestelling geannuleerd, nu eist Youfone alsnog doorgang contract.
    Pas op, geen zaken mee doen!!

    Reacties

    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:31
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    Youfone Webcare 22-7-2021 - 09:08
    Beste F.Lindenaar,

    Hartelijk dank voor je feedback.

    Bij het gebruik maken van nummerbehoud is de vrijheid van het nummer van essentieel belang. Is je nummer niet vrij, dan kunnen we deze niet overnemen, komen we hier achter na de 14 dagen termijn dan is dit helaas echt je eigen risico.

    Groet,
    Sven
    3
    Prijsstelling: 3
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 6
    Online dienstverlening: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: 2
    Hein Ferman 15-7-2021 - 17:22

    Datalimiet overschreden, zeer laag melding van gekregen en toen die Youfone stoffeerder. €10 per 100 MB .€ 89 bijbetalen.

    • Ze maken met deze handelswijze duidelijk dat ik niet met hun in ze wil. Dus in zekere zin bieden ze helderheid.
    • Houd op met sneu geld te trekken. 10 euro per 100 MB is recht veel te veel geld. Diefstal.

    Reacties

    Youfone Webcare 19-7-2021 - 11:14
    Hallo Hein,

    Bedankt voor je bericht.

    Helaas kan ik dit niet met je bespreken via dit medium. Ik wil je dan ook adviseren om hierover contact op te nemen met de klantenservice.

    Groet, Laura
    3
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 3
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Jacqueline Dammers 1-7-2021 - 08:03

    Schrijf je een review reageren ze met bel dat en dat nummer.....doe ik al 5 dagen lang 2 keer per dag!!!!!!!
    Niemand die helpt of mij belt met een oplossing!!!
    Je ziet ook dat ze de review niet een lezen, want dit staat er al allemaal in!!!!!!

    • Helemaal niet 1
    • BEL de klant met problemen en los het op!!!!!!!!

    Reacties

    Youfone Webcare 2-7-2021 - 09:02
    Hoi Jacqueline,

    Dank voor je feedback!

    Groet,
    Sven
    3
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Facturering: 3
    Jacqueline Dammers 30-6-2021 - 17:01

    Ben al 6 dagen klant en kan nog steeds geen tv kijken!!!!!!!
    Bel 2 maal daags....heb al 15 nieuwe wachtwoorden aangemaakt...internet en myyoufone werken....maar GEEN TV!!!!
    En NIEMAND die iets hieraan doet!!!!!!
    Heb het systeem al 5 keer gereset, al 5 keer helmaal opnieuw geinstaleerd....NIKS
    Sturen nog geen monteur, bellen niet NIKS....al 6 dagen lang!!!!!

    • NIET 1
    • ALLES...eerlijk en behulpzaam zijn!!!
    • PROBLEMEN OPLOSSEN!!!!!!!!

    Reacties

    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:09
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!
    Youfone Webcare 1-7-2021 - 07:47
    Beste Jacqueline,

    Mijn excuses voor je ongemak maar ik kan je hier niet helpen.
    Bel even onze klantenservice, 088-2229222.

    Groet,
    Sven
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:13
    Flauwe reaktie. .,...ik bel dat nummer nu al de 8 ste dag 2 a 3 keer per dag!!!!!!!
    En daar zeggen ze ook steeds we kunnen niks doen.~
    De technische dienst moet het doen
    1 keer per dag krijg ik een mail vd technische dienst...altijd rond 15 uur...met onzin!!!!!!!!
    Dingen die ik al lang 10 keer gedaan heb!!!!!
    Na 8 dagen niet 1 stap verder en helemaal GEEB HULP!!!!!!
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:10
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie