Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
34% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 145 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
59% niet
6% misschien
  1. Bram Minder dan 1 jaar klant op 17-1-2018 om 14:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dus ik heb een abbonement afgesloten bij youfone op 4 januari 2018 sinds dien heb ik hier gebruik van gemaakt. Ik was gewent dat als je buiten de bundel ging en je mb's op waren dat je vertraagd internet kreeg. Dit is echter niet zo bij Youfone. Dat tot daar aan toe, maar toen kreeg ik een aantal dagen geleden ineens een berichtje dat, door hoge kosten mijn data verbroken was. Toen heb ik de volgende dag gebeld met Youfone uitgelegd wat er gebeurd was.

    Antwoord dit staat onder het kopje informatie. Maar Youfone beweerd op hun site en hoe ze er ooit in geslaagd zijn dit te winnen? en ik citeer van hun site: Youfone is een kwalitatieve provider. In een landschap waar prijs, onbeperkt data rammen en matige service de boventoon voeren, staan wij voor kwaliteit en gemak. Uiteraard voor een goede prijs, maar de klant staat altijd op nummer 1.

    Wij snappen onze klanten en zorgen dus dat alles goed is geregeld, zodat onze klanten zich kunnen bezighouden met wat écht belangrijk is. Vandaar ook die Beste Service Award.

    Je bent de enige in het hele Nederlandse mobiel provider landschap die niet automatisch een waarschuwingsbericht verstuurd, hoe beweer je dan vervolgens dat ander matig service hebben en dit doe je als Youfone zelf.
    Nu zit ik met een belagelijk bedrag dat ik moet betalen aan Youfone vanwege het feit dat zij overduidelijk niet de beste service hebben.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-1-2018 om 12:34
    Beste Bram,

    Bedankt voor je klacht!
    Deze valt helaas niet intern te behandelen via bellen.com, ik verzoek je dan ook om je klacht bespreekbaar te maken bij de klantenservice.

    Groet,

    Quinn
  2. Marco Klant geweest op 16-1-2018 om 20:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NOOOOOOOOOOOOOOOIT WEEEEEEEEER YOUFONE!!!!!!

    SIm only besteld:
    1. kaartje komt zonder simcode. eerst zien dat je een pukcode krijgt en dan 3 keer fout invoeren en je kunt eindelijk de sim erin doen.

    Ik ontvang 1 sms en er staat meteen 30 cent buiten de bundel vanwege een sms die uit het buitenland komt (whatsapp). Ik ben ik nederland dus sms ontvangen is gratis.

    BIJ YOUFONE NIET WANT DAAR NAAIEN JE ZE JE STANDDAARD Ik heb alleen de sim erin gedaan en mijn telefoon ingesteld. Dan begint het gedonder al.

    Opgezegd en ze zeggen dat ik hem al wel gebruikt heb.
    Dus aansluitkosten betalen a 14,95 per maand en 12 euro abonnement betalen en 30 cent buiten de bundel.

    Voor 27, 25 euro die ik moet betalen heb ik alleen gezeur, gezeik en gekloot bij een KUT PROVIDER DIE INCAPABEL BLIJKT.
    U snapt dat deze negatieve review youfone meer kost dan de 27,25 euro die ze mij laten betalen.

    YOUFONE........BYE BYE

    DOE UW VOORDEEL MET DEZE REVIEW OVER YOUFONE......

    IK HEB BINNEN 14 DAGEN METEEN OPGEZEGD!

    • GEEN
    • ALLES
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-1-2018 om 12:33
    Beste Marco,

    Bedankt voor je klacht! Als je deze nog wenst te bespreken zien we je reactie graag tegemoet.

    Groet, Quinn
  3. gretchen klingsman Langer dan 1 jaar klant op 16-1-2018 om 15:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ben een tijd naar buitenland geweest. Weer terug en weer youphone! SUPER tevreden!
    • Makkelijk
    • niet duur
    • maandabonnement
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      9
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-1-2018 om 12:31
    Hi Gretchen, fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Quinn
  4. Theo Minder dan 1 jaar klant op 15-1-2018 om 10:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijzonder dat er direct een reactie van Youfone terwijl in direct contact met de medewerker(s) deels onjuiste informatie gegeven wordt. Het lijkt mij dat Youfone het initiatief neemt voor afhandeling.
    • Goede dekking.
    • Heldere app voor gebruikte bel/SMS. en internet gebruik.
    • Alarmering bij bereikt verbruik van het tegoed.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-1-2018 om 12:31
    Dank je voor de tweede beoordeling Theo, maar ik kan op basis van je info hier geen contact opnemen. Dit dien je dus helaas even zelf te doen. Groet, Quinn
  5. Theo Langer dan 1 jaar klant op 13-1-2018 om 10:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De vreugde over een redelijk normale prijsstelling is al gauw vergeten, wanneer de ergernis over een slechte afhandeling van vragen en opmerkingen voortduurt, zo niet achterwege blijft. De kleine lettertjes en slim verborgen berichten kunnen leiden tot hoge kosten.
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 15-1-2018 om 09:50
    Hi Theo, bedankt voor je feedback! Vervelend dat je een slechte ervaring hebt, overleg even met onze klantenservice mocht er een vraag overblijven. Groet, Quinn
  6. Ben van essen Minder dan 1 jaar klant op 12-1-2018 om 09:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim een jaar mobiel bellen met youfone dat gaat goed daar zal ik niks op aanmerken. Omdat wij daar tevreden over waren hebben we besloten een alles in 1 pakket bij youfone af te sluiten! Maar toen begon het .......eerste week geen beeld nieuwe handzender .....nog geen beeld.tv ontvanger zou defect zijn nieuwe gekregen storingen tot en met. Nu blijkt de modem ook niet goed te zijn maar sturen ze weer een tv ontvanger op ipv een modem!!!! Deze wordt geleverd 10 huizen verder op... en wij maar wachten. Inmiddels 3 weken verder en nog steeds niks geleverd!! Als we geluk hebben kunnen we tv kijken met storingen anders hebben we niks geen beeld dit is ook zeker al 10 keer het geval geweest. De eerste weken bijna elke dag klantenservice gebeld daar word je van het kastje naar de muur gestuurd ...van alles beloofd zonder maar iets na te komen of ze vertellen dat het bij de technische dienst is en dat we nog even geduld moeten hebben. Op een boze mail wordt gewoonweg niet gereageerd en ondertussen betalen wij al 2 maanden terwijl we echtwaar nog geen één avond zonder storingen tv hebben gekeken om nog maar te zwijgen over de gemiste films etc etc youfone bedankt!!!!!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 12-1-2018 om 11:15
    Beste Ben,

    Vervelend om te horen dat je problemen met je vaste aansluiting hebt! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, excuses voor je ongemak! Bel even met ons? Dan lossen we het graag op.

    Groet,

    Quinn
  7. Nur Minder dan 1 jaar klant op 8-1-2018 om 23:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een abonnement aangeschaft bij Youfone met ONBEPERKT internet met FUB (waar niet duidelijk bij vermeld staat wat het daadwerkelijk inhoudt). Het blijkt dus dat na het bereiken van een aantal GB's het internet wordt geblokkeerd. Ik belde de klantenservice en die zei daf het internet niet geblokkeerd hoort te zijn maar het (uitermate traag) hoort te doen. Dit is niet zo. Hij doet het gewoon niet. Zelf wist hij ook niet waardoor het kwam en wist geen raad. Nou uiteindelijk: betalen voor een rot " onbeperkte " abbonement, waar je niets aan hebt. Want het is alles BEHALVE onbeperkt. Zet dan beter neer dat het een abonnement is van 10-15 GB. Stelletje oplichters. Youfone = You moet er niet niet aan beginnen! Thank me later.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Klantenservice:
      4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 9-1-2018 om 12:49
    Beste Nur,

    Bedankt voor je klacht, vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt. De Onbeperkt bundels met FUP, Fair use policy, zijn bedoeld om mee te blijven gebruiken. Echter, na een limiet van 15 GB zal de snelheid vertragen, hij is echter niet geblokkeerd. Mocht je daar nog problemen mee ervaren dan horen we het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Quinn
  8. Quellhorst Langer dan 1 jaar klant op 8-1-2018 om 14:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 1-11-2017 naast onze mobiele abonnement alles in een van Youfone vanaf dat moment is er niets meer goed gegaan .We verhalen zal ik besparen en alleen melding maken van het laatste incident.
    Tot onze verbijstering vrijdag 5-1-2018 afgesloten van tv na het bekijken van mijn Youfone stond er volgens hun een rekening open gelijk met de klanten service gebeld maar die zijn nog dommer dan dom en wisten het ook niet.Toen maar de uitdraai van de bank opgestuurd maar nog steeds geen tv..Vanmorgen maar eens door klantenservice doorverbonden met het incassobureau toen was het verhaal zo simpel ik had per Ideal betaald van mijn man zijn rekening en dat kunnen ze niet verwerken die heeft alleen maar een mobiel. Nooit gehoord bij Youfone van postcode check. Maar nog steeds geen tv . Waardeloos en dom
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 9-1-2018 om 12:47
    Beste meneer/mevrouw Quellhorst,

    Bedankt voor je bericht!
    Na controle zie ik dat mijn collega reeds intern voor je in overleg zijn, je krijgt zo spoedig mogelijk bericht.
    Excuses voor je ongemak.

    Groet, Quinn
  9. Zoe Minder dan 1 jaar klant op 5-1-2018 om 10:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben nu bijna een half jaar klant bij Youfone, de eerste factuur was een beetje onduidelijk voor me maar met behulp van de Klantenservice via Facebook werd deze goed uitgelegd.
    Verder ben ik alleen maar blij met de lage kosten en de dekking (KPN)
    • Lage kosten en goede dekking, klantenservice is ook goed
    • Eerste factuur uitleg, alhoewel ik heb begrepen dat hier wel een mail over is gestuurd (heb ik niet gezien)
    Beoordeling
    10
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 5-1-2018 om 10:49
    Hi Zoe,

    Bedankt voor je feedback en positieve bericht!

    Groet, Bart
  10. Charlotte #-1# op 5-1-2018 om 09:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goeie service! Ik heb nu sim only en tv en ben erg tevreden over de service van Youfone.
    • - juiste kwaliteit
    • - X
    Beoordeling
    10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 5-1-2018 om 10:44
    Beste Charlotte,

    Bedankt voor je beoordeling, fijn dat je tevreden bent.

    Groet,

    Quinn
Laad meer ervaringen
Terug naar boven