Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

52% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 184 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
39% niet
9% misschien
  1. Fiona van der Zwaan Minder dan 1 jaar klant op 21-4-2017 om 11:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Aanraden NOOIT. Ik wou dat ik eerst deze ervaringen had gelezen voordat ik dit abonnement had afgesloten. Ik had gewoon naar Tele2 moeten gaan (persoonlijk altijd hele goede ervaringen mee gehad) en niet voor de goedkoopste. Omdat ze het netwerk van KPN gebruiken dacht ik dat het wel goed zou zijn. KPN is uiteindelijk een gerenommeerd bedrijf. Dit goedkope abonnement is uiteindelijk een heel duur geintje geworden.
    Het is gewoon pure oplichting, dataplafond is echt een lachertje. Heeft geen zin om met ze in gesprek te gaan want je trekt toch aan het kortste eind. Vind het overigens wel bijzonder dat dit niet bij Radar of andere organisatie/media terecht is gekomen. Overheid zou dit soort wanpraktijken aan banden moeten leggen.
    • Geen!!
    • Gewoon duidelijk vermelden dat je plafond NIET/NOOIT aanstaat niet in kleine lettertjes maar groot LET OP zet je plafond aan. En in mijn geval je eigen personeel de juiste informatie geven zodat de klant kunnen vertellen aan de telefoon dat je ten alle tijden zelf de dataplafond aan moet zetten. De mensen die dan nog zo gek zijn om bij jullie een abonnement af te sluiten worden dan in ieder geval niet financieel geruïneerd.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 25-4-2017 om 13:35
    Beste Fiona, wij adviseren heel duidelijk en meerdere keren, zelfs al voordat je abonnement begint, om je dataplafond te activeren.

    1. In de bedankpagina na de bestelling
    2. In de betalingsbevestiging na de betaling van de aansluitkosten
    3. In de brief welke wordt geleverd bij de simkaart
    4. In My Youfone staat het dataplafond ‘aan’ of ‘uit’
    5. Op de homepagina van onze website

    Het spijt mij als dit alsnog niet duidelijk was voor je. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen horen wij het graag. Neem dan even contact op met onze klantenservice.

    Groet, Lexi
  2. angela Langer dan 1 jaar klant op 21-4-2017 om 10:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    aantal keren dubbele of te hoge rekeningen onterecht moeten betalen deze maand ook weer...
    ik heb WEER gebeld en WEER gaan ze de teveel afgeboekt kosten volgende maand verrekenen (dat gaat dus weer niet niet gebeuren zoals al die andere keren) mail met beloften zijn dan ineens niet meer terug te vinden of het ligt aan direct pay maar direct pay zegt het ligt aan youfone en zo houden ze de mensen voor de gek.
    Ik wil me geld terug !!!!!
    • helemaal niks
    • alles!!! service is slecht, klantenservice waardeloos, cursus facturen maken hebben ze hard nodig want dit is er moeilijk blijkbaar
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 25-4-2017 om 13:33
    Beste Angela, wat vervelend om te horen. Helaas beschik ik hier niet over je gegevens, neem graag nogmaals contact met ons op als wij je alsnog verder kunnen helpen. Mijn excuses voor het ongemak. Groet, Lexi
  3. K Minder dan 1 jaar klant op 20-4-2017 om 09:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nu 3 maanden klanten en heb mijn nummer over laten nemen vanaf tele2. Mijn bereik is direct beter geworden en ook het overzicht van de factuur vind ik erg prettig.
    • Overzicht is goed, bereik is beter
    • Wachttijd bij de klantenservice
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-4-2017 om 17:01
    Beste, bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groet, Sam
  4. Roy Vijfvinkel Minder dan 1 jaar klant op 19-4-2017 om 11:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gelukkig heb ik geen Youfone ervaringen. Dit dankzij de hondered en of duizenden gedupeerde van Youfone. Het spijt me zeer voor deze mensen dit te moeten ervaren wat een gedoe zeg, echter dank ik deze zelfde mensen voor het delen van de ervaringen van Youfone die 95% negatief zijn. Laat je niet beduvelen door de vele neppe positieve reacties die je zal vinden over Youfone, deze zijn namelijk opgesteld door het bedrijf zelf met commerciele doeleinden. Deze zelfde positieve reacties zijn onpersoonlijk en zeer zakelijk qua gevoel, ook richten zij keer op keer naar dezelfde doeleindes met dezelfde text en of anders geformuleerd maar hetzelfde doeleinde. PAS OP ik waarschuw de zuinige gebruikers, dit bedrijf gaat kapot aan negatieve ervaringen en ongelukkige klanten! Je bent gewaarschuwd!
    • Geen
    • Youfone gerechtsmatig aanpakken
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-4-2017 om 17:03
    Beste meneer Vijfwinkel, het spijt mij dat je het zo ervaart. Groet, Sam
  5. Bram Minder dan 1 jaar klant op 17-4-2017 om 23:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Grootste oplichters zijn het.. Van Vodafone (1gb) overgestapt naar youfone (2gb). Je kunt mij niet vertellen dat het verbruik plotseling met 1,8 gb omhoog gaat.

    Uit voorzorg maar 2 weken zonder mobiel internet geleefd en nóg wordt er data in rekening gebracht. Met als gevolg een rekening van €100. Ohja, het abbonement zou eigenlijk op €18 uitkomen.

    Enige voordeel is dat het maandelijks opzegbaar is. Door de rekening toch nog gemiddeld gezien een jaarabbonementje afgetikt.

    Bahbah...Trap a.u.b. niet in deze onzin!
    • Huh?
    • Luister naar de klant en kom met betere alternatieven. Korting op de rekening aanbieden en vervolgens wel een jaarcontract eisen helpt niet. Jullie bezeiken de boel.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Rachel Minder dan 1 jaar klant op 13-4-2017 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nu 2 maanden klant bij Youfone en al 2x toren hoge rekeningen gekregen. Heb al ruim 10 jaar mobiele abonnementen en ben letterlijk nog nooit ergens overheen gegaan. 2 Maanden bij Youfone en gelijk een fortuin lichter.

    Klantenservice is uitermate onvriendelijk, bel plafond is een grote grap. Wie in godsnaam wil er nou een bel plafond wat je pas waarschuwt zodra je een bepaald bedrag over je abonnement heen gaat?! Je kunt het bel plafond niet aanzetten met een melding bij 80% etc. verbruik van je data. Enkel of je bericht wil bij 10 euro of meer over je abonnement heen. Ik vind dit uitermate klant onvriendelijk. Daarnaast moet je het bel plafond zelf aanzetten terwijl ze er wel mee adverteren dat er een bel plafond is en dat je dus niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zeer misleiden. Vervolgens duurt het ook een maand voordat ze de instellingen hebben aangepast?! Kom op mensen, we zijn in 2017 ga mij niet wijsmaken dat het een maand duurt om zoiets te regelen. Ik zie het als een extra maand waarin ze mensen een onrechtmatige rekening kunnen sturen. Daarnaast kost hun eigen klantenservice nummer geld, waarschijnlijk omdat er zoveel klachten zijn dat ze met al die gesprekken ook nog wel lekker binnenlopen.

    Ik ben nu alweer overgestapt. Begin echt niet aan een abonnement bij Youfone, goedkoop is duurkoop en wat ook vele andere zeggen over sjoemelen met de rekeningen, dat gebeurd daar echt! Denk niet dat het jou niet overkomt, omdat je zo'n nette mobiel gebruiker bent. Ik beschouw mezelf als een nette mobiel gebruiker die niet voor verrassingen wil staan, maar ik garandeer je dat dit iedereen die iets afsluit bij Youfone dit gaat overkomen. Geen goed woord over voor deze provider net als vele andere met mij.
    • Gelukkig had ik geen jaar contract
    • Letterlijk ALLES!
    • Klantvriendelijkheid
    • Een bel plafond wat daadwerkelijk een bel plafond is
    • Gewoon jullie zaakje opheffen en mensen niet meer lastig vallen met deze troep
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Niels Minder dan 1 jaar klant op 31-3-2017 om 09:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds een maand klant bij Youfone. Ik kom bij een provider vandaan waar je data limiet automatisch aan staat..dus niet over je bundel heen kan gaan. Bij Youfone staat dit dus automatisch uit. Er staat wel ergens klein in een email dat je dit kunt activeren maar ik vind dit gewoon oplichterij. Het is een kleine moeite om je klant een waarschuwing te sturen als je je limiet hebt bereikt. Youfone kan dit alleen nog goed maken een deel van een bedrag te vergoeden anders dan zal ik zeker anti reclame propaganda over Youfone blijven melden en vertellen.
    • Snel aangesloten, zonder problemen, bereik is prima. Binnen hengelen doen ze goed.
    • Service naar klant
    • Normale prijzen als je over je bundel heen gaat. Betaal nu 70 euro voor 700 MB.. Hoezooo Youfone?? Wat een onzin.. een euro per 10 MB!!
    • Waarschuwing sms als je je datalimiet hebt bereikt
    • Limiet overschrijding standaard UIT
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-4-2017 om 17:15
    Beste Niels, het spijt mij te horen dat je het zo ervaart. Wij geven echter al wel op minstens 5 verschillende manieren en keren aan dat het dataplafond niet standaard aan staat en raden wij aan om dit te activeren. De tarieven waren bekend voordat je het abonnement afsloot en een SMS sturen wij wel, wanneer je dus het dataplafond aan hebt staan. Groet, Lexi
    Roy Vijfvinkel op 19-4-2017 om 10:33
    Weet wat je ondersteund Webcare (betaald posten) van Youfone want het is een meerderheid tegen een 1 numerig percentage gehalte. Ik zelf wil een goedkoop abonnement aflsuiten (zuinige gebruiker van 250 mb en 200 belminuten) maar dankzij de vele honderden (als het niet duizenden zijn) klachten en fraude boef trucjes die ik opvat van youfone, wordt het dus maar geen YouFone. Helaas want ik heb een 2gb onbeperkt bellen/sms nodig. Zonde hoe youfone probeerd te frauderen van alle kanten op hun websites hoe fantastisch alles wel niet is en ook nog eens ondersteund en awards etc. Hetzelfde of soortgelijk probleem tref je OVERAL op klachten websites behalve die van youfone zelf uiteraard. Ik pas wel op, Ruben Nicholai schaam je dood...
  8. Hans Preesman Klant geweest op 28-3-2017 om 19:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoe is het mogelijk dat de telefoon een verbruik aangeeft van 1700mb, en Youfone 2600 berekend, het lastige is dat dit van de telefoon weg is als je de factuur krijgt.
    Ik bleef ineens binnen mijn bundel toen ik iedere dag een foto van mijn verbruik op mijn youfone ging maken, toen had ik bewijs en ging dit niet meer. Youfone geeft dit niet toe, en geeft ook geen verklaring dat ik ineens binnen de bundel bleef na alle voorgaande maanden fors buiten de bundel. Dit is ook bijzonder lucratief voor youfone, ze rekenen € 10,0 per 100 mb
    • geen
    • nooit aan beginnen
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 30-3-2017 om 17:33
    Beste meneer Preesman, graag verwijs ik je naar onze eerdere communicatie. Groet, Lexi
  9. Massri Minder dan 1 jaar klant op 28-3-2017 om 16:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone is een organisatie die je niet moet vertrouwen. Ik dacht: Nou, ze maken gebruik van het KPN-netwerk. Vast een goed provider. Je kunt maandelijks opzeggen etc. Nou nee, het volgende is er gebeurd:

    Ik heb een dataplafond ingesteld voor mijn databundel, de dag na het ingaan van mijn abonnement. Deze staat nu twee maanden later plotseling uit en ik heb € 110,- aan extra kosten buiten de databundel gemaakt. Nooit een notificatiesms gekregen, terwijl dit volgens de Gedragscode Transparantie Mobiel Datagebruik wel moet.

    Normaal heb ik een bundel van 6000 Mb. Bij mijn vorige provider had ik een bundel van 4000 Mb. Dit was ruim voldoende, omdat ik thuis en op het werk en bij vrienden en kennissen gebruik maak van Wifi. Wel erg vreemd dat ik nu dan meer dan 7000 Mb (6000 + 1000 buiten de bundel) heb verbruikt.

    Op internet regent het dezelfde klachten. Goedkoop is duurkoop blijkt hier ook weer. In het begin is het leuk en aardig, en vervolgens is het altijd de schuld van de klant.
    • Goede dekking en snelheid internet (KPN)
    • Facturering
    • Omgang met klanten, klantenservice is belabberd.
    • Het is nooit de schuld van de klant, wat heb je dan aan een klantenservice?
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      10
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Massri op 28-3-2017 om 16:22
    "Het is nooit de schuld van de klant, wat heb je dan aan een klantenservice?"

    Ik bedoel natuurlijk: "Het is nooit de schuld van Youfone, wat heb je dan aan een klantenservice?"
    Youfone Webcare op 30-3-2017 om 17:34
    Beste meneer/mevrouw Massri, dat is vervelend om te horen. Neem graag even contact op met de klantenservice als wij nog iets voor je kunnen betekenen. Ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Groet, Lexi
    Roy Vijfvinkel op 19-4-2017 om 10:38
    Belachelijk, net alsof de mensen zelf niet weten wat zij verbruiken? Niemand gebruikt opeens meer zomaar...en zowel dan doe je dit met voorzichtigheden en kom je waarschijnlijk alleen maar 30-100 mb erover en al zeker geen 1gb. Waarom zie ik nooit eens een passend antwoordt van youfone?
    Massri op 19-4-2017 om 10:41
    Lexi, De Geschillencommissie heb ik reeds ingeschakeld.

    Zou het nou aan de klanten of aan Youfone liggen dat er zo veel negatieve reacties zijn op deze website? Een bedrijf zal niet lang op een zakelijk gezonde manier verder gaan, als zij op deze manier handelen.
  10. S. Roggeman Minder dan 1 jaar klant op 27-3-2017 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijna 1 GB boven de bundel gegaan. Dit kost ruim 100 euro

    De standaardinstelling bij Youfone is dat hiervoor geen notificatie wordt gestuurd tot een zeker bedrag bereikt is. De strategie bij Youfone lijkt te zijn om, met een flinke factuur in de hand, klanten met een maandelijks opzegbaar te verleiden een meerjarig contract aan te gaan. Indien de klant het contract aangaat kan er een korting worden gegeven op factuur, maar anders is dokken!

    Ik heb het contract meteen beëindigd. Dit is platweg naaierij.
    • Dit zijn boeven. Blijf er weg!
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 30-3-2017 om 17:32
    Beste meneer/mevrouw Roggeman, het spijt mij te horen dat je het zo ervaart. Wij bieden echter de mogelijkheid aan om een dataplafond te activeren en wij adviseren ook meerdere keren dit te activeren, nog voordat je abonnement in gaat. Als wij alsnog iets voor je kunnen betekenen, horen wij het graag. Groet, Lexi
    S. Roggeman op 7-4-2017 om 18:37
    U kunt beginnen met mij niet langer te tutoyeren, meneer of mevrouw Lexi.

    Daarnaast heb ik u verschillende mails toegezonden met het verzoek mijn nummer vrij te geven, zodat ik zo snel mogelijk bij een andere provider terecht kan. Helaas ontbreekt het uw organisatie aan fatsoen om hierop te reageren.

    Dit is de allerslechtste klantervaring die ik in jaren gehad heb.
Laad meer ervaringen
Terug naar boven