Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
19%
van 121 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
3% misschien 78% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 3
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 3
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Gebruiker op 16-8-2019 om 19:34
    Deze zomer volkomen onverwacht geen belbereik gehad in België, Frankrijk, Spanje en Portugal. Hiervoor jarenlang prima. Keurig 4G maar verder "Alleen noodoproepen". Support via de website onmogelijk. Ja daar sta je dan, hier heb ik dus niet voor betaald. Zij hun buitenlandse partners blijkbaar ook niet. Wat een baggertent.
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-8-2019 om 09:24
    Beste Gebruiker,

    Hartelijk dank voor je feedback.
    Gebruik binnen de EU moet zonder problemen mogelijk zijn, is dit bij jou niet het geval dan kan het zijn dat er een functie verkeerd afgesteld staat of dat er iets anders misgaat op het netwerk. In overleg met de klantenservice kun je dit controleren en verhelpen, neem dus even contact met ons op dan helpen we je graag.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klantenservice: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Ik had deze pagina met reviews eerder moeten bezoeken. Dan had ik geweten dat een hoop mensen teleurgesteld zijn in Youfone waar het gaat om de klant beschermen tegen hoge belkosten buiten de bundel. Die bescherming heb je buiten de EU wettelijk, maar er binnen NIET. Dan moet je een dienst aanschaffen voor 0,50€ per maand. Peanuts als je een keer buiten de bundel bent geschoten. Sec genomen hebben ze gelijk, maar het voelt toch niet goed Youfone.
    Pluspunten
    • Nette servicemedewerkers
    Verbeterpunten
    • Eerlijk zijn
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-8-2019 om 08:27
    Beste EvB,

    Hartelijk dank voor het delen van je feedback.

    Graag helpen we je verder, mocht je dit willen bespreken bel of mail ons even: support@youfone.nl.

    Groet,
    Roos
  • Beoordeling: 5
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 3
    • Facturering: 5
    Aanrader? Misschien
    Jeroen op 14-8-2019 om 11:55
    Ongevlovelijk wat het kost als je over je bundel gaat. 1gb = 100 euro. Dat is niet meer van deze tijd. Je krijgt een SMS als je over je bundel gaat, ja dat klopt. Helaas wel 8 dagen later. Dat schiet natuurlijk niet op.
    Als excuus geven ze dat het komt door het buitenland en dat het daarom wat langer duurt maar dit is zeker niet waar. Tijdens het gebruik op de dagen van Data in het buitenland liep het verbruik op My Youfone keurig op. De SMS had dus zeker veel eerder verstuurd kunnen worden.

    provider zelf met bereik en dergelijke geen probleem. Klantenservice wel netjes te woord gestaan. (wel lang in de wacht)
    Vervolg actie was helaas jammer en ook een compensatie niet mogelijk. Wilde graag het abonnement nog een jaartje houden maar heb het nu opgezegd. Durfde het niet langer te houden.

    Hierdoor gewoon wantrouwen gekregen.
    Pluspunten
    • bereik.
    • klantenservice ( wel lang in de wacht gestaan )
    Verbeterpunten
    • sneller acteren op bundel overschrijding.
    • kortere wachttijden
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-8-2019 om 08:26
    Beste Jeroen,

    Hartelijk dank voor je bericht en je feedback.

    Jammer om te horen dat je ons gaat verlaten, mocht je de factuur alsnog willen bespreken dan doen we dit graag uiteraard.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Piet Tervoort op 3-8-2019 om 17:54
    Nu vier jaar een abonnement , nog nooit een probleem gehad ,zeer tevreden , net als mijn vrouw
    Verbeterpunten
    • Sneller verbruik tonen in de App
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-8-2019 om 09:23
    Beste Piet,

    Bedankt voor je bericht. Het is fijn om te horen dat jij en je vrouw tevreden zijn, dit houden we graag zo!
    Heb je ons nodig, bel dan vooral: 088-2229222 of 1200 (met je Youfone mobiel).

    Groet,
    Roos

    www.youfone.nl
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Hans van der Toorn op 2-8-2019 om 14:26
    Ik belde om te vragen hoeveel tijd voor het aflopen van mijn tweejarig contract ik mij moest aanmelden van T -Mobile naar een sim only abonnement te gaan. De jongen aan de telefoon sprak zeer onduidelijk en beheerste de Nederlandse taal niet voldoende, kreeg ik de indruk. De antwoorden die ik kreeg behelsden meestal maar één of twee woorden. Het eerste antwoord was: "maand". En toen was het stil. Toen dit zo nog een paar keer door ging heb ik het gesprek maar beeindigd. Toen ik een dag later ( gisteren dus) Ben belde met dezelfde vraag kreeg ik 4 maanden als antwoord...……….Jammer...……… Mijn vertrouwen in de providers is niet gegroeid....
    Verbeterpunten
    • Beleefde, competente en prima Nederlands sprekende mensen aannemen.
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-8-2019 om 09:23
    Beste Hans,

    Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback, wat jammer om te horen dat je een slechte ervaring had!
    Wij zorgen er graag voor dat dergelijke situaties niet vaker voorkomen, ik zal er dan ook zorg voor dragen dat we ons best doen dit moment te achterhalen en de collega van feedback te voorzien.

    Mijn oprechte excuses voor je ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Roos
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Na opzeggen van aanvraag internet, betalen zij de vooraf betaalde aansluitkosten niet terug. Het beste advies wat ik iemand kan meegeven om nooit zee te gaan met deze malafide partij. Hoe eerder deze rotte appels van de aardbodem verdwijnen hoe beter.
    Pluspunten
    • bestaan niet, is alleen maar ellende
    Verbeterpunten
    • failliet gaan
    Reacties
    Youfone Webcare op 1-8-2019 om 09:46
    Beste meneer/mevrouw Prins,

    Hartelijk dank voor je bericht, vervelend om te horen dat je een dergelijke ervaring hebt.
    Wanneer je een aansluiting binnen de bedenktermijn annuleert krijg je positief alle aansluitkosten terug. Nu kan ik je specifieke situatie niet zien en ontbreekt het even aan context, maar we zijn meer dan blij dit aan je uit te leggen of een fout op te lossen.

    Dit lukt enkel via onze klantenservice, ik heb hier je informatie niet, bel ons even of mail support@youfone.nl.

    Groet,
    Quinn
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Bestelproces: 4
    • Facturering: 4
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Robert Geelen op 26-7-2019 om 00:11
    Het is onmogelijk een databundel bij te kopen als je geen (betaald) plafond heb ingesteld. Dwz dat als het echt nodig is je wel boven je bundel uitkomt en de hoofdprijs moet betalen. Als je dan toch maar het plafond wil instellen, kan dit pas aan het begin van de nieuwe periode. Puur gericht op zoveel mogelijk geld binnenharken. Heb een abonnement voor mijn dochter, normaal heeft ze genoeg MB’s maar tijdens de vakantie kon ze dus haar telefoon niet meer gebruiken (alleen offline). Voor m’n zoon hetzelfde abonnement bij Simpel zelde prijs en bundel. Hier is alles goed geregeld en GEEN geldklopperij. Zodra het contract afloopt overstappen dus.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Zie tekst
    Reacties
    Youfone Webcare op 29-7-2019 om 10:09
    Beste Robert,

    Hartelijk dank voor je bericht en je feedback!

    We stellen dit op prijs, graag stel ik voor om even met ons te bellen als er nog vragen of onduidelijkheden zijn.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 5
    • Klantenservice: 3
    • Bereik/dekking: 7
    • Online dienstverlening: 3
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Prijsstelling: 7
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Nee
    Vooral buitenland policy is onduidelijk. Bij 10+10 = 20GB mag je vanaf 10 GB 4,50 per GB betalen in buitenland. Daarnaast kreeg ik mijn, achteraf onnodige, extra bestelde 2 GB niet terug. Dat is niet bepaald klantvriendelijk. Ben blij dat mijn abonnement er bijna op zit.
    Verbeterpunten
    • Duidelijker vooraf communiceren over buitenland policy, kosten icm bepaalde bundels.
    Reacties
    Youfone Webcare op 29-7-2019 om 10:08
    Beste Erik, Bedankt voor je feedback, dit stellen we op prijs en nemen we mee in onze verbeteringen. Groet, Bart
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Bestelproces: 7
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    GJ Huisman op 25-7-2019 om 08:54
    Zoon (12) heeft mobiel abonnement bij Youfone met 1GB data p/mnd. Daar zit, komen we nu achter, géén standaard limiet op de databundel. Er zit wel een standaard limiet op bellen / SMS.
    Pas nadat kosten tot boven 80 euro zijn opgelopen krijg je een SMS-je als waarschuwing. Data-limiet instellen kost overigens 50 cent per maand extra.
    Kortom: waardeloos. Blijf bij Youfone weg.
    Reacties
    GJ Huisman op 30-7-2019 om 07:50
    ‘Bart’, als je steeds hetzelfde nietszeggende verhaaltje schrijft, reageer dan helemaal niet. Ik heb het abonnement afgesloten voor m’n zoon, maar dat maakt niets uit - als ik het voor mezelf had afgesloten had dit ook kunnen gebeuren.
    Het feit dat Youfone a) geen standaard limiet aanbiedt en b) pas waarschuwt als je al vér over de limiet heen bent, bewijst voor mij dat jullie een malafide partij zijn waar je als consument niets mee te maken moet willen hebben.
    Youfone Webcare op 29-7-2019 om 10:07
    Beste meneer/mevrouw Huisman,

    Bedankt voor je bericht.
    Helaas moet je echt 18 jaar of ouder zijn om bij ons klant te worden, maar ik begrijp dat je zoon het nummer in je naam gebruikt 🙂 dat kan wel.
    Stel een dataplafond in, zo voorkom je deze kosten voor slechts 50 cent per maand.

    Groet,
    Bart
    GJ Huisman op 31-7-2019 om 07:47
    aanvulling: ik zie dat ‘Bart’ steeds hetzelfde verhaaltje afsteekt bij klachten (‘jammer dat u ontevreden bent, neem contact op blabla’) - trap hier niet in.
    Wat Youfone doet gaat richting oplichterspraktijken, ik raad iedereen aan om melding te doen bij de autoriteit consument en markt (ACM)
    Thijs op 13-8-2019 om 14:57
    Dit is heel eenvoudig op te lossen (van tevoren dan). In vrijwel iedere mobiele telefoon is het in het besturingssysteem mogelijk een data- waarschuwing en limiet in te stellen via het 'Instellingen'-menu. Hiermee had u dit probleem kunnen voorkomen, ook is het handig om dit bij andere abonnementen ook te gebruiken!
    Vriendelijke groet,
    Thijs
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    JvtW te G.-Bekend bij Youfone op 16-7-2019 om 20:14
    Oneerlijke praktijken (oplichting!): je verbruik in MyYoufone loopt aanzienlijk achter (dit staat bij Youfone zo ingesteld!) met het werkelijke verbruik. Dit ervaar je aan het eind van de maand wanneer je denkt tegen de limiet aan te zitten (maar er later dus al dik overheen blijkt te zijn).
    Bezint eer ge begint....
    Pluspunten
    • Oplichting kent geen pluspunten, je voelt je genaaid.
    Verbeterpunten
    • Eerlijkheid; dus een real-time app en geen smoesjes dat dit niet zou kunnen!
    Reacties
    Youfone Webcare op 17-7-2019 om 14:02
    Beste JvtW,

    Het is natuurlijk enorm vervelend wanneer je meer verbruikt dan in je bundels zit.
    Wanneer je geen data-plafond hebt ingesteld zit er geen limiet aan je verbruik en kan je buiten de bundel gaan.
    Ik raad je dan ook aan om het data-plafond aan te zetten, mocht je dit nog niet gedaan hebben.
    Wat betreft het verbruiksoverzicht, dit is inderdaad niet realtime, wij geven dit ook aan.
    Omdat wij voor het overzicht afhankelijk zijn van de aanlevering van de verbruiksgegevens door KPN is het helaas niet mogelijk om dit realtime in te stellen.

    Helaas heb ik geen verdere gegevens van je, maar ik wil je vragen om contact op te nemen met onze Klantenservice en te verwijzen naar mijn reactie.
    Wij kunnen dan nagaan of wij je tegemoet kunnen komen in de kosten.


    Mijn excuses voor het ongemak.
    Met vriendelijke groet,
    Anne

Navigatie