Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 14 klanten beveelt Youfone aan.
86% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Youfone

    4
    Prijsstelling: 5
    Online dienstverlening: 2
    Facturering: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 9
    Tinus Siroen 20-1-2023 - 16:44

    Torenhoge rekeningen. Abonnement aangepast naar 'onbeperkt bellen'. Moet nog steeds veel bijbetalen, want onbeperkt is volgens Youfone toch niet onbeperkt.

    • Bellen gaat goed.
    • Vragen aan de 'Bot' werkt niet goed. Medewerker geeft in veel gevallen geen antwoord op een vraag.

    Reacties

    Youfone Webcare 23-1-2023 - 07:29
    Beste Tinus,

    Dank voor je bericht!

    Vervelend om dit te horen. We helpen je graag, bel ons even;

    088-2229222.

    groet
    Sven
    5
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 5
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Ben Frauenfelder 10-10-2022 - 18:45

    Sinds begin deze maand kan ik niet meer uitbellen. Mijn abbonementsvorm aangepast en daarna begon het probleem. Via de chat kreeg ik de mededeling dat de simkaart goed in het systeem zou staan. Simkaart in een ander toestel geeft hetzelfde probleem. Kortom waar ligt de fout!? Volgens mij namelijk technische gezien.

    • Als jaren probleemloos klant geweest.
    • Het gevoel krijgen dat men de urgentie ziet dat je niet kunt uitbellen. Kortom het probleem zsm oplossen.

    Reacties

    Youfone Webcare 11-10-2022 - 06:55
    Beste Ben,

    Bedankt voor je bericht.

    Het is vervelend om te vernemen dat je problemen ervaart met je verbinding. Mijn advies is om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. zij kunnen dan direct voor je schakelen met onze netwerkbeheerder, om te verbinding na te lopen. Een volledige technische analyse is via dit medium helaas niet mogelijk.

    Groet, Laura
    2
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 2
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 6
    Klachtenafhandeling: 1
    Jet 15-6-2022 - 18:40

    Na drie dagen en zes telefoontjes van mijn kant, is er van zes beloftes niet één uitgekomen. De portatie van KPN naar Youfone is nog steeds niet actief.

    • Ze nemen de telefoon op.
    • Zorg dat bij een terugkerend probleem iemand het proces bewaakt én communiceert met de klant.

    Reacties

    Youfone Webcare 16-6-2022 - 10:11
    Beste Jet,

    Hartelijk dank voor je feedback!

    Helaas kan ik hier je info niet vinden, vermeld je klacht even via support@youfone.nl en vermeld erin ''n.a.v. bellen.com'' dan kunnen we even met je meekijken.

    Groet,
    Jake
    Youfone Webcare 6-7-2022 - 07:35
    Fijn om te horen dat je vraag is opgelost!
    Jet 17-6-2022 - 10:03
    Gelukkig is mijn telefoon inmiddels werkend.
    Dank je wel.
    4
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    Tom en Marjolein Strating 5-6-2022 - 12:12

    Hey Youfone Nederland ik ben samen met mijn vrouw van T-Mobile NL overgestapt naar jullie provider. Vanaf dag 1 alleen maar gezeik op het zoals jullie vermelden op de website "premium 4g netwerk van KPN. Storende gespreken en zeer slecht ontvangst ondanks dat jullie dekkingskaart overal groen aangeeft. Of je nu in het centrum van Haarlem loopt of in Oost Groningen een weekendje weg bent, het strookt niet met de info op de website waar je een abbonement voor afsluit. Het is gewoon gezegd slecht!. Als ik ga wandelen met mijn zoon kan ik geen eens een hulp dienst bellen indien nodig omdat er geen ontvangst is. Ik wil eigenlijk dat jullie ons compenseren of kosteloos onze abbonement laat beëindigen.

    • Goedkoop(maar dus ook slecht bereik)
    • Zeer slecht bereik.

    Reacties

    Youfone Webcare 8-6-2022 - 07:14
    Beste Tom en Marjolein,

    Uiteraard neem ik je klacht graag in behandeling. Heb je hiervoor je klantnummer?

    Groet, Bruno
    5
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Jan Spanjer 18-5-2022 - 08:46

    Youfone neemt klacht en daarmee klant (al vanaf 2016) niet serieus.

    In april in Frankrijk met simonly van Youfone 3x extra databundel van 5000 Mb a € 15 aangeschaft. De derde bundel kocht ik halverwege de maand, nadat de gebruiksApp van Youfone aangaf dat de 2e bundel op was. De hele 2e helft van de maand 4G internet gebruikt, maar de App gaf al die tijd geen gebruikte Mbs aan in de derde bundel. Die Mbs zijn dus van de 2e bundel afgegaan, die mij dus foutief informeerde dat ie al opgebruikt was. Als ik de juiste informatie had ontvangen had ik die derde bundel niet aangeschaft!
    Zowel half april als eind april telefonisch (via telnr. 1200) met klantenservice gebeld en ticketnummer van klacht gekregen om in ieder geval objectief te laten waarnemen dat 3e bundel niet gebruikt was en 2e bundel dus verkeerd aangaf. Op 10 mei rekening ontvangen en toch 3e bundel in rekening gebracht.
    Wel 5 keer contact met Klantenservice van Youfone, maar klacht afgewezen omdat ze geen storingsmelding hadden en ik de derde bundel zelf besteld had.
    Zeer teleurgesteld hoe slecht Youfone met trouwe bestaande klanten omgaat.
    Youfone geeft veel geld uit aan commercials om nieuwe klanten te werven, maar met hun slechte en starre Klantenservice raken ze bestaande klanten zo wel kwijt.

    • inleven in positie van klant en betreffende klacht
    • verbeteren werking Youfone App om juiste Mb gebruik te tonen

    Reacties

    Youfone Webcare 19-5-2022 - 07:20
    Beste Jan,

    Hartelijk dank voor je feedback.
    Jammer om te horen dat het getoonde verbruik niet duidelijk was.

    Wanneer een bundel voor 80% of 100% verbruikt is ontvang je hiervan een notificatie per mail en per sms. De notificaties worden ook voor iedere aangekochte MB bundel verzonden. Zolang je deze berichten niet hebt ontvangen heb je nog MB's beschikbaar.

    Groet,
    Lotte
    1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Leoni 3-5-2022 - 15:08

    Eind Maart heb ik een bestelling geplaatst bij youfone (met nummer behoud), nu is 3 Mei en het doet steeds niet, het heeft een mand lang gedurdt tot mijn sim only kaart is geactiveerd bij youfone, nou er is steeds geen verbinding, emergency call only, service medewerker komt met allerlei verhalen en oplossingen en er is steeds geen verbinding - emergency call only. Een maand lang hebben ze me misleid en gelogen we doen dit en dat, en eentje zelfs heeft de gesprek gevon beendight zonder reden, vreselijke service de youfone, heel misleidend - nooit meer youfone voor mij en eidereen die ik ken!!!

    • GEEN!!!
    • GEEN!!!
    • een betere service, en geen misleidende verhalen A.U.B. youfone

    Reacties

    Youfone Webcare 4-5-2022 - 17:56
    Beste Leoni,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Jammer om te horen dat er problemen zijn en dat je een nadelige ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor.

    Groet,
    Sven
    Leoni 5-5-2022 - 21:08
    Sven mijn probleem is niet opgelost, ik heb steeds geen verkende verbinding
    3
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    L 9-4-2022 - 16:26

    Ik zal deze provider nooit aanraden aan anderen

    • Geen
    • Klanten beter helpen

    Reacties

    Youfone Webcare 11-4-2022 - 07:00
    Beste L,

    Hartelijk dank voor je review.

    Groet,
    Sven
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Rick 4-4-2022 - 10:10

    Ik heb inmiddels de “klantenservice” gebeld ….GEEN OPLOSSING !

    Reacties

    Youfone Webcare 6-4-2022 - 08:14
    Beste Rick,

    Bedankt voor je bericht.

    Het is vervelend om te vernemen dat je de informatie omtrent het dataplafond hebt gemist. Deze wordt echter wel verschaft op de plekken die je noemt.

    Daarnaast is het erg jammer dat je niet tijdig bent teruggebeld om een eventuele verlenging te bespreken. Bel hierover even met de klantenservice, we kijken dan graag naar een gepaste oplossing.

    Groet, Laura
    Rick 6-4-2022 - 12:25
    Inmiddels overgestapt naar Simpel : ook veel goedkoper En meer data-bundel
    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 3
    Facturering: 1
    Rick 1-4-2022 - 15:58

    “ Graag adviseren we om gebruik te maken van een dataplafond, deze adviseren we tevens bij;
    - de bestelling, twee maal
    - in de bevestigingse-mail
    - in je account
    - in de welkomstbrief van je simkaart
    Als je deze aanvraagt gaat hij direct de volgende dag in. Een kind op je account laten gebruiken zonder bescherming raden we af.”

    Dit is gewoonweg niet waar ! …..

    Bovendien is het rekenen van HONDERD maal het tarief oplichting / woeker-tarief

    Daarnaast was mijn contractduur verlopen, gisteren met een medewerker gebeld (wij hebben 2 aansluitingen bij jullie) … nieuw contract uitgekozen, voor beide nummers. Daaraan gekoppeld de vraag of ze dan / in die combinatie iets zouden kunnen betekenen. Ik zou later op de dag terug gebeld worden …. Niet gebeurd…. Vandaag zelf maar weer gebeld, kreeg te horen dat ze er (helaas) verder niets mee konden …. Als klap op de vuurpijl was vandaag het gekozen contract opeens ruim 30% duurder dan gisteren en ik kon geen gebruik meer maken van het contract dat we notabene gisteren in overleg uitgezocht hebben …. Dus wederom zwaar genaaid door Youfone …. Wat een droevenis

    • Geen
    • Te veel om op te noemen….

    Reacties

    Youfone Webcare 4-4-2022 - 07:16
    Beste Rick,

    Bedankt voor je bericht.

    Het is vervelend om te vernemen dat je de informatie omtrent het dataplafond hebt gemist. Deze wordt echter wel verschaft op de plekken die je noemt.

    Daarnaast is het erg jammer dat je niet tijdig bent teruggebeld om een eventuele verlenging te bespreken. Bel hierover even met de klantenservice, we kijken dan graag naar een gepaste oplossing.

    Groet, Laura
    2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 7
    Rick 31-3-2022 - 13:03

    Per ongeluk heeft mijn zoontje Data gebruikt buiten de bundel, blijkt dat Youfone hiervoor 10.000 % toeslag berekend 🥶

    • Dat ze 100 keer het normale tarief rekenen buiten de bundel en niet 200 keer 🦨
    • Stop met oplichten van jullie (trouwe) klanten

    Reacties

    Rick 4-4-2022 - 10:12
    Inmiddels (weer) contact gehad met de “klantenservice”


    GEEN OPLOSSING ! ….. niets !
    Youfone Webcare 1-4-2022 - 07:19
    Hoi Rick,

    Bedankt voor deze feedback.
    Graag adviseren we om gebruik te maken van een dataplafond, deze adviseren we tevens bij;
    - de bestelling, twee maal
    - in de bevestigingse-mail
    - in je account
    - in de welkomstbrief van je simkaart
    Als je deze aanvraagt gaat hij direct de volgende dag in. Een kind op je account laten gebruiken zonder bescherming raden we af.

    Met vriendelijke groet,
    Sven
    Rick 1-4-2022 - 15:10
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk
    Rick 1-4-2022 - 15:10
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk
    Rick 1-4-2022 - 15:12
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !
    Rick 1-4-2022 - 15:11
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !
    Rick 1-4-2022 - 15:12
    Oplichters ! En 0,0 klantvriendelijk

    En het klopt niet wat je zegt Sven !

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie