Review en beoordeling Youfone

Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
41% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 176 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
52% niet
7% misschien
  1. Yo King #-1# op 23-9-2017 om 20:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Alleen al het lezen van dit forum met de opmerkingen van Quinn dien mij besluiten om een andere provider te kiezen.
    • Het lijkt allemaal goedkoop maar overschrijdingen zijn altijd tekoste van de klant
    • Zorg voor oplossingen welke in dit forum worden vermeld
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. C boon Minder dan 1 jaar klant op 23-9-2017 om 10:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Had eerder al een reactie gestuurd over het feit dat youfone vergeten was het dataplafond in te stellen waardoor ik een factuur van 92 had ipv 15 ondanks ik dat specifiek gevraagd had en met de klacht dat ze zich niet aan afspraken houden.
    Nou kreeg ik een reactie van quint of ik kontakt wou opnemen met de klantenservice, dus dat deed ik maar weer.
    Ze hadden natuurlijk geen idee wat ik bedoelde en welke review was dat dan wel en wie mij gevraagd had om te bellen, samenvattend veel onduidelijkheid en kon me verhaal nogmaals doen. Maar u had hier toch al over gebeld was de vraag. Jaaaa maar er werd mij verzocht om nog is te bellen .Ja maar wie zei dat dan kreeg ik nogmaals te horen.Wou bijna de hoorn erop gooien zo zat ben ik van dat alles. Ze vragen mij om te bellen vervolgens sta ik voor lul omdat niemand weer wat weet.Nou na navragen werd mij verzekerd dat er iemand naar mijn dossier ging kijken om te zien wat er gedaan voor me kon worden. Ik zou later op de middag teruggebeld worden.
    Nou niet dus!!! Zoveelste belofte....zie eerder geschreven review.
    Ik geef het op ga er geen energie meer in steken heeft geen zin bij youfone want ze hebben gewoon maling aan hun klanten!
    • 0
    • Klantvriendelijkheid
    • Wederom belofte gedaan door youfone wat weer niet word nagekomen, 4e in 1 week!!!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. S van der Jagt Minder dan 1 jaar klant op 23-9-2017 om 09:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik voel me flink in het hemd gezet door Youfone. Ik heb ongeveer een half jaar geleden een twee-jarig abonnement afgesloten voor slechts 8 euro per maand met 1000MB internet (uiteraard kwamen de maandbedragen op tientallen euro's meer p/maand terecht omdat youfone standaard niets laat horen als je over limiet gaat). Toen ik onlangs ben verhuisd wilde ik graag overschakelen naar onbeperkt internet zodat ik mijn telefoon als WIFI hotspot kon gebruiken. Dat was een iets voordeligere optie dan een wifi modem aanschaffen en qua snelheid prima aangezien ik de enige gebruiker zou zijn.

    Wat schetst mijn verbazing, krap 12 dagen na de start van het abonnement krijg ik een bericht dat ik op 80% van mijn datalimiet zit. Hoe is dit mogelijk?? Heeft Youfone een eigen interpretatie van de Nederlandse taal?

    on·be·perkt (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
    1
    onbegrensd

    Ja dus, volgens youfone staat 15GB per maand gelijk aan onbeperkt. Wat voor kronkel in je hersenen moet je hebben om zoiets te bedenken??

    Vervolgens geef ik aan bij Youfone dat deze gang van zaken belachelijk is en ik graag wil terugdraaien naar het oorspronkelijke abonnement. Daarop krijg ik te horen dat dit niet kan. Ik kan (uiteraard) ook niet mijn abonnement tussentijds opzeggen. Wat is dit voor een bizarre gang van zaken? Je kan dus tussentijds je abonnement ophogen maar nooit meer terugzetten? Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Bedenktijd is blijkbaar ook niet meer van toepassing.

    Kortom, Youfone heeft een stel boeven in dienst die vuil spel spelen over de rug van klanten, een organisatie die geen menselijke kant lijkt te hebben. Ik ben hier laaiend over en hoop dat deze zaak eens goed gaat nadenken over waar ze eigenlijk mee bezig zijn
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. jos gerritsen Klant geweest op 22-9-2017 om 21:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik vind die webcare één beetje waardeloos figuur die hier de mensen te woord staat
    • Niks
    • Niks
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Wendy Dekker Langer dan 1 jaar klant op 21-9-2017 om 13:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Youfone voor mijn dochter genomen en ideaal dat je plafonds kan instellen. ik kom nooit voor verassingen te staan.
    pluspunt is dat het via United consumers gaat dus nog korting ook!
    • plafond bellen en data
    • goedkoop
    • goeie bereikbaarheid
    • goed advies
    • onbeperkt data móet ook onbeperkt zijn en niet 15kb en daarna bijna geen internet meer. doe bijvoorbeeld 500 mb per dag. elke dag opnieuw aanvullen.
    • onbeperkt MOET onbeperkt zijn
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      4
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 22-9-2017 om 10:18
    Beste Wendy, fijn om te horen dat alles naar wens is, bedankt voor je feedback! Groet, Quinn
  6. aisha Minder dan 1 jaar klant op 20-9-2017 om 20:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechtste provider ooit ooit.
    Ik heb een Youfone simonly abonnement van 12 euro per maand. Voor de maand augustus moest ik een extra bedrag ( 45,12 euro) boven mijn abonnement geld. Youfone gaf aan dat ik mijn databundel overschreden was.
    Toen ik met de klantservice belde, hadden zij geen verklaring en geen oplossing van mijn probleem. Zij kwamen met suggesties die iemand zoals ik pietje precies niet in trapt.

    Ik gebruik de mobiel heel summier, ik lees de krant ‘ s ochend en s middag in de tram. Volgens de specificatie is de overschrijding van de bundel op momenten dat ik thuis ben en tijdens mijn slaap. Thuis heb ik een snel werkende WIFI verbinding.

    Ik ben nu 6 maanden klant bij Youfone en is elke een overschrijding volgens hun. Ik heb al meer dan 15 jaar mobiele abonnementen en ben nog nooit ergens overheen gegaan.
    Bij mijn vorige providers heb ik jaren lang nooit de datalimiet overschrijden ( ik had 1000 MB). Bij youfone ( 1500 MB) begon de ellende direct.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 22-9-2017 om 10:16
    Beste Aisha, bedankt voor je feedback! Graag adviseer ik je om een dataplafond in te stellen via je account, zo voorkom je dat je bundels onverhoopt verbruikt zijn en je kosten gaat maken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice, hier heb ik helaas je gegevens niet. Groet, Quinn
  7. C boon Minder dan 1 jaar klant op 20-9-2017 om 04:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben 2 maanden geleden overgestapt naar youfone en dit is mijn grootste fout geweest.Heb tijdens het afsluiten duidelijk aangegeven dat ik de dataplafond ingesteld wou hebben omdat ik niet voor verassingen wou komen te staan, er werd mij verzekerd dat dit geen probleem was en dat hij dit zou instellen voor mij. Nou niet dus ik checkte halverwege de maand moest ik opeens 56 euro aan extra data kosten betalen! Dus ik bel en legde de situatie uit en na het beluisteren van de opgenomen tape stelde de werknemer mij gerust en zei dat het idd niet goed was gegaan aan de kant van youfone en dat ik niks hoefde te betalen behalve mijn abbonementskosten.Kreeg ik vervolgens de volgende dag een email met het bericht dat ze mij 20 (!) Euro korting konden geven op de datakosten.Ik weer bellen en legde uit dat ik besproken had dat ik had afgesproken dat ik niks hoefde te betalen omdat ik hier geen schuld aan had, na overleg kreeg ik te horen dat ze me 50 procent korting konden geven, take it or leave it ik moest blij zijn met 50 procent want normaal geven ze nooit zoveel werd mij verzekerd! Dat geloof je toch niet ondertussen was het bedrag opgelopen naar de 76 omdat ze het dataplafond pas colgende mnd kunnen instellen.Het was de helft of anders alles wat is uw keuze , ja wat moet je dan. Vanmorgen is gewoon het hele bedrag afgeboekt 96 euro wat normaal 15 is kan dit niet eens missen .Echt te schandalig voor woorden dat ik voor de kosten moet opdraaien terwijl het hun fout is. Ze maken allemaal beloftes die ze vervolgens niet nakomen 1 dataplafond word niet ingesteld wat wel beloofd was .
    2 er werd mij verzekerd dat ik geheel vrijgesteld zou worden van extra kosten , dit word vervolgens terug gedraaid zonder uitleg, 3 ze boeken gewoon het gehele bedrag af wat met 50 procent gekort zou worden.
    Dus ik raad iedereen af een abbonement af te sluiten bij youfone ze komen hun afspraken niet na en als hun fouten maken mag jezelf voor de kosten opdraaien echt te schandalig voor woorden heb dit nog nooit eerder meegemaakt.
    • Kan er op dit moment geen enkele bedenken
    • Klanten niet besodemieteren en dingen beloven die niet nagekomen word!
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 22-9-2017 om 10:13
    Beste meneer/mevrouw Boon, bedankt voor je klacht! Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt, ik help je graag verder maar hier beschik ik niet over je gegevens, kun je jouw klacht nogmaals bij de klantenservice neerleggen? Groet, Quinn
  8. Jitske van den Bor Langer dan 1 jaar klant op 18-9-2017 om 17:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit jaar eindelijk geen extra bundels hoeven kopen voor het buitenland dacht ik! Super! Eenmaal op vakantie was ik binnen een week door mijn abonnement heen en mijn vriend ook. Hij heeft ook Youfone en kocht gemakkelijk mb’s bij. Ik dacht dat dus ook zo te doen… maar niet dus. Ik had de optie niet eens in mijn youfone app. Na gebeld te hebben met de klantenservice bleek dat die optie alleen kan als je je dataplafond uit hebt staan. Ik gevraagd of ze mijn dataplafond dan uit konden zetten, maar dat gaat pas de volgende maand in en kan niet direct… En dus na mijn volledige abonnement te hebben gebruikt kan ik dus helemaal geen internet meer gebruiken in het buitenland, ik kan niet buiten mijn bundel door het dataplafond en ik kan niets extra bijkopen…. Dit terwijl we internet ook nodig hebben voor navigatie. Schandalig dat we niet geholpen konden worden en dat het door het dataplafond instellen je niets meer bij kan kopen, waarom is dat aan elkaar gekoppeld?! Ik stap gelijk over wanneer mijn abonnement afgelopen is (1 van de vele slechte ervaringen van de service van Youfone)
    • gewoon mb's bij kunnen kopen zonder dat het gekoppeld is aan het dataplafond en je dus een maand moet wachten tot je bij kan kopen....
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-9-2017 om 09:01
    Beste Jitske, bedankt voor je toelichting, vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt. Groet, Quinn
  9. Melissa Langer dan 1 jaar klant op 16-9-2017 om 21:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds een jaar klant bij Youfone en ik ben heel erg tevreden. Bel- en data plafond ingesteld en ik krijg keurig een sms als mijn databundel bijna op is. Goed bereik via het KPN netwerk, alleen laatst in Duitsland wat minder.
    • - Goed bereik
    • - Heel voordelig
    • - Per maand opzegbaar
    • - Bel- en databundel plafond in te stellen
    Beoordeling
    10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-9-2017 om 09:00
    Beste Melissa, bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is. Groet, Quinn
  10. Martino Heesen Langer dan 1 jaar klant op 9-9-2017 om 14:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De klantenservive heeft een byzondere zienswijze. Als iets anders werkt in de praktijk dan dat het ontworpen is is er geen discussie mogelijk. Het ligt altijd aan de gebruiker want de systemen van Youfone zijn onfeilbaar. Zelfs na aandringen op een onderzoek wordt ik met een kluitje in het riet gestuurd. Ik kon op geen enkele manier verbinding maken met mobiele data behalve door de EU-bundel te activeren. Daar heb ik een vraag over gesteld. de volgende mailwisseling is het bedroevende resultaat.




    Beste meneer/mevrouw Heesen,
    Als je de EU bundel nog aan hebt staan, zal het verbruik eerst uit deze bundel gaan. De EU bundel kan nog handig zijn wanneer je extra veel wilt bellen of internetten in de EU. Wil je geen kosten voor de EU bundel, zet deze dan uit via MyYoufone.
    Mocht je nog vragen hebben, kun je reageren op deze mail of een nieuw ticket insturen via MyYoufone. Uiteraard is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 09.00 - 17.30 uur via het 1200 nummer (gratis) of via 088-222 9222.
    Ik vertrouw erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
    Met vriendelijke groet,
    Loes

    Goedemorgen L.,

    Bedankt voor je antwoord.

    De enige manier om dataverkeer mogelijk te maken was door de EU bundel aan te zetten. Wanneer de EU bundel uit staat is ook direct internettoegang geblokkeerd.
    Hierdoor werd ik dus gedwongen de EU-bundel aan te zetten.
    Ik heb zeker niet extra veel gebeld of data verbruikt. Het was dus helemaal niet "handig" in mijn geval, het kostte alleen maar onnodige irritatie omdat mijn reisgenoten gewoon dataverkeer hadden en ik er extra handelingen voor moet verrichten.

    Ik verwacht de kosten van de EU bundel retour en onderzoek naar de reden waarom ik geen datatoegang heb zónder de EU-bundel.
    --
    Vriendelijke groeten,




    Beste meneer/mevrouw Heesen,
    De EU bundel heeft alleen effect op de tarieven, dit heeft absoluut geen verder technisch effect. Je was dus zeker niet verplicht om de EU bundel aan te zetten. Je kon ook gebruik maken van internet zonder de EU bundel.
    Je hebt zelf de mogelijkheid om de EU bundel aan of uit te zetten via MyYoufone. Het is dan ook je eigen verantwoordelijkheid om deze uit te zetten, wanneer je hier geen gebruik van wenst te maken. Wij geven op onze website duidelijk aan hoe de EU bundel werkt en dat het verbruik éérst uit de EU bundel gaat en daarna pas uit je reguliere bundel.
    www.youfone.nl/info/op-reis-in-de-eu
    Ik wil een uitzondering maken en 10,00 Euro crediteren. Ik hoor graag of je hier akkoord mee gaat.
    Ik raad je ook nogmaals aan om de EU bundel uit te zetten als je hier geen kosten voor wilt.

    Beste L.,

    Fijn dat je mij tegemoet wilt komen met €10,- in de kosten van de EU-bundel.

    Jammer dat je aangeeft dat je mijn bevindingen omtrent de data-toegang in twijfel trekt. Ik geloof je direct dat het aan- en uitzetten van de bundel géén technisch effect HOORT te hebben.
    Helaas gaat dat in mijn geval niet op. Ik kreeg alleen datatoegang met de bundel aan. Ik heb dat getest door de bundel uit te zetten en direct was mijn datatoegang gestopt.
    Vandaar mijn verzoek om dit te onderzoeken.
    Indien het onderzoek uitwijst dat er inderdaad een onregelmatigheid is geweest dan wil ik ook graag het restant van de kosten welke mijn inziens ten onrechte zijn berekend.




    Beste meneer/mevrouw Heesen,
    De EU bundel heeft alleen effect op hoe het verbruik in de EU in rekening wordt gebracht, verder heeft dit absoluut geen ander effect. Technisch gezien doet dit helemaal niets met je verbinding. Als je geen verbinding had, zal het te maken hebben gehad met de instellingen in je toestel, maar nogmaals, de EU bundel heeft hier geen invloed op dat is technisch gezien gewoon onmogelijk. Verder hoeft dit dan ook niet onderzocht te worden.
    Ik hoor graag of je de 10,00 Euro korting wilt ontvangen en daarmee dit wilt afsluiten.

    Beste L.,

    Ik wil de €10,- graag ontvangen. Jammer dat met het accepteren van deze gedeeltelijke schadeloosstelling mijn klacht wordt afgekocht...

    Fijn weekend,

    • In Nederland goede verbinding. Duidelijke app, concurrerende tarieven.
    • De klachtafhandeling
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 12-9-2017 om 09:30
    Geen namen van medewerkers aub
    Reacties
    Youfone Webcare op 14-9-2017 om 12:40
    Beste Martino, bedankt voor je feedback, ik zal er voor zorgen dat we deze meenemen. Inzake de EU bundel heb je een bericht gehad met instructies, als je deze opvolgt kijken wij je factuur voor je na. Ik adviseer je om hier even naar te kijken of anders alsnog een bericht bij de klantenservice neer te leggen. Bedankt! Groet, Quinn
    Martino op 15-9-2017 om 13:48
    Zojuist de nieuwe factuur ontvangen. Tot mijn verrassing en blijdschap heb ik alle gemaakte kosten ivm de EU bundel teruggekregen en niet slechts de eerder per e-mail door medewerker L. gecommuniceerde €10,- Ga zo door Youfone, maar geef het ook aan dat bespaart uw klanten een hoop frustratie. Nogmaals bedankt!
Laad meer ervaringen
Terug naar boven