Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

11% van 19 klanten beveelt Youfone aan.
84% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    F. Lindenaar 21-7-2021 - 15:08

    Telefoonabonnement bestelt met nummerbehoud. Na 14 dagen (= einde bedenktijd)-zonder vooraankondiging- blijkt men problemen te hebben om het nummerbehoud over te zetten en ontvang ik een nieuw telefoonnummer. Gebeld met klantenservice en men zou per e-mail met een oplossing komen, hetgeen niet gebeurde. Nogmaals tot viermaal toe pogingen gedaan om met klantenservice in contact te komen, maar iedere keer werd de verbinding verbroken.
    Nadien bestelling geannuleerd, nu eist Youfone alsnog doorgang contract.
    Pas op, geen zaken mee doen!!

    Reacties

    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:32
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 23-7-2021 - 10:36
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:31
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:30
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:36
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:33
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 23-7-2021 - 10:16
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    Youfone Webcare 22-7-2021 - 09:08
    Beste F.Lindenaar,

    Hartelijk dank voor je feedback.

    Bij het gebruik maken van nummerbehoud is de vrijheid van het nummer van essentieel belang. Is je nummer niet vrij, dan kunnen we deze niet overnemen, komen we hier achter na de 14 dagen termijn dan is dit helaas echt je eigen risico.

    Groet,
    Sven
    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:45
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    F. Lindenaar 23-7-2021 - 10:15
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    3
    Prijsstelling: 3
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 6
    Online dienstverlening: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: 2
    Hein Ferman 15-7-2021 - 17:22

    Datalimiet overschreden, zeer laag melding van gekregen en toen die Youfone stoffeerder. €10 per 100 MB .€ 89 bijbetalen.

    • Ze maken met deze handelswijze duidelijk dat ik niet met hun in ze wil. Dus in zekere zin bieden ze helderheid.
    • Houd op met sneu geld te trekken. 10 euro per 100 MB is recht veel te veel geld. Diefstal.

    Reacties

    Youfone Webcare 19-7-2021 - 11:14
    Hallo Hein,

    Bedankt voor je bericht.

    Helaas kan ik dit niet met je bespreken via dit medium. Ik wil je dan ook adviseren om hierover contact op te nemen met de klantenservice.

    Groet, Laura
    3
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 3
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Jacqueline Dammers 1-7-2021 - 08:03

    Schrijf je een review reageren ze met bel dat en dat nummer.....doe ik al 5 dagen lang 2 keer per dag!!!!!!!
    Niemand die helpt of mij belt met een oplossing!!!
    Je ziet ook dat ze de review niet een lezen, want dit staat er al allemaal in!!!!!!

    • Helemaal niet 1
    • BEL de klant met problemen en los het op!!!!!!!!

    Reacties

    Youfone Webcare 2-7-2021 - 09:02
    Hoi Jacqueline,

    Dank voor je feedback!

    Groet,
    Sven
    3
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Facturering: 3
    Jacqueline Dammers 30-6-2021 - 17:01

    Ben al 6 dagen klant en kan nog steeds geen tv kijken!!!!!!!
    Bel 2 maal daags....heb al 15 nieuwe wachtwoorden aangemaakt...internet en myyoufone werken....maar GEEN TV!!!!
    En NIEMAND die iets hieraan doet!!!!!!
    Heb het systeem al 5 keer gereset, al 5 keer helmaal opnieuw geinstaleerd....NIKS
    Sturen nog geen monteur, bellen niet NIKS....al 6 dagen lang!!!!!

    • NIET 1
    • ALLES...eerlijk en behulpzaam zijn!!!
    • PROBLEMEN OPLOSSEN!!!!!!!!

    Reacties

    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:09
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!
    Youfone Webcare 1-7-2021 - 07:47
    Beste Jacqueline,

    Mijn excuses voor je ongemak maar ik kan je hier niet helpen.
    Bel even onze klantenservice, 088-2229222.

    Groet,
    Sven
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:13
    Flauwe reaktie. .,...ik bel dat nummer nu al de 8 ste dag 2 a 3 keer per dag!!!!!!!
    En daar zeggen ze ook steeds we kunnen niks doen.~
    De technische dienst moet het doen
    1 keer per dag krijg ik een mail vd technische dienst...altijd rond 15 uur...met onzin!!!!!!!!
    Dingen die ik al lang 10 keer gedaan heb!!!!!
    Na 8 dagen niet 1 stap verder en helemaal GEEB HULP!!!!!!
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:10
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!
    9
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Facturering: 9
    Ik raad Youfone aan
    John 5-6-2021 - 20:02

    Uitstekende prijs kwaliteits verhouding.Heel blij mee

    Reacties

    Youfone Webcare 7-6-2021 - 09:46
    Hoi John,

    Hartelijk dank voor je review!

    Groet,
    Sven
    4
    Klantenservice: 4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    MK 23-5-2021 - 16:03

    Abonnement afgesloten na telefonisch contact. Aangegeven niet zeker te weten of de belminuten toereikend zouden zijn. Verkoper gaf aan altijd te kunnen verhogen, zonder bijkomende kosten. Via de klantenservice na een paar maanden aangevraagd de bundel te verhogen, waarbij de medewerker aangeeft dat dit geen extra kosten met zich meebrengt, staat in de bevestigingsmail toch een heel ander verhaal. Bij navraag (en weer een half uur wachten) op de klantenservice zegt de volgende medewerker doodleuk dat de eerder genoemde prijs niet klopt. Ondeskundig of liegende medewerkers? Ik weet niet welke van de twee erger is...

    • Prijs/kwaliteit is prima, mits je niets wilt wijzigen.
    • Verkopers/klantenservicemedewerkers liegen je voor.

    Reacties

    Youfone Webcare 25-5-2021 - 09:22
    Beste MK,

    Bedankt voor je feedback.
    Onze acties en bijbehorende tarieven wijzigen voortdurend. Tegenwoordig is het mogelijk om het abonnement iedere maand bij te stellen, zowel naar boven als beneden. Je betaalt dan een klein bedrag meer dan het op dat moment geadverteerde actietarief.

    Groet, Lotte
    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    rbrt 16-4-2021 - 08:43

    Op nieuw abonnement van 1Gb zelfs binnen de databundel al extra kosten berekend van € 76,-. Géén idee waarvoor of waarom dit berekend is en via de site krijg je ook al geen duidelijkheid. Blijkbaar wordt dit bedrag vaker aan klanten berekend zonder dat dit terecht is. En zie er dat dan maar eens rechtgezet te krijgen.

    • geen
    • eerlijk handelen

    Reacties

    Youfone Webcare 19-4-2021 - 08:36
    Beste Rbrt,

    Bedankt voor je bericht.

    We berekenen geen extra kosten binnen de bundel. Bel even met de klantenservice dan bekijken we samen met je de factuur door.

    Groet,
    Sven
    4
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 3
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Bereik/dekking: 7
    Online dienstverlening: 1
    Lp 13-3-2021 - 23:28

    Bereik en prijs zijn goed, Alles er om heen zoals service is beneden slecht.. al lijkt dat woord niet te bestaan bij Youfone.

    Ik als klant moet het maar zelf uitzoeken, de problemen die er zijn heb ik pech mee en gaan ze niks aan doen. Puntje bij paaltje moet ik er maar mee dealen en heb ik pech. Als het zo moet gaan heb ik er als klant geen zin meer in, gelukkig maandelijks opzegbaar genomen.
    Wou jullie de kans geven na alle reviews hier te lezen en me langer verbinden aan jullie, maar als het al zo begint hou ik mijn hart vast hoe het verder gaat.

    Vaak gehoord dat je telefonisch moet bellen, maar ze zijn in die maand tijd nooit normaal bereikbaar. Je kan bellen wat je wil, maar ik denk dat er eerder contact met aliens gelegd kan woorden dan de Telefonische klantenservice van Youfone.

    Ik schrijf eigenlijk nooit slechte reviews omdat ik er altijd wel uitkom met een bedrijf, maar Youfone geeft mij de reden het wel te doen. Ik ga als klant ook weg, als het zo moet is de vertrouwen voor een langere periode al weg..

    • Prijs
    • Dekking
    • Een klantenservice introduceren, wat er nu is mag geen naam hebben.
    • Brakke website
    • Medewerkers, denken niet mee en kunnen niks en het is al heel snel jouw probleem.
    • Als management misschien niet zoveel outsource?

    Reacties

    Youfone Webcare 19-3-2021 - 08:25
    Beste LP,

    Bedankt voor je feedback, dit stellen we zeker op prijs.
    Onze excuses voor de drukte, we doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk te verhelpen.

    Groet,
    Sven
    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 4
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Willem 5-3-2021 - 12:20

    Ik moet Youfone sterk afraden! Dit bedrijf zou eigenlijk niet mogen bestaan in de huidige tijd van klantgerichtheid.

    Aansluiten en dergelijke gaat redelijk vlot maar als je contact met ze wilt is het totaal onmogelijk. Meer dan 20 minuten aan de telefoon laten zitten en geen enkele reactie op mails die je stuurt. De ge-automatiseerde processen lopen gewoon door, ongeacht of het allemaal klopt of niet.

    Heel ver weg van blijven als je niet in de problemen wilt komen!

    • Goedkoop
    • Zo ongeveer alles - totaal onbereikbaar, niet van deze tijd.
    • Klant is een nummer en een cashmachine, moet vooral geen vragen stellen

    Reacties

    Youfone Webcare 8-3-2021 - 08:56
    Hoi Willem,

    Bedankt voor je feedback!
    Jammer dat je dit als zodanig ervaart.

    Benader even de klantenservice met je klacht.

    Groet,
    Sven
    Willem 8-3-2021 - 18:06
    Dag Sven,

    Grappig dat je verwijst naar de klantenservice. Als je de klachten leest dan zou je kunnen constateren dat de klachtenafdeling en klantenservice totaal onbereikbaar zijn.

    Verder is het mogelijk interessant voor wie dit leest om te weten dat ik zeker vier reviews heb gelezen die allemaal (heel toevallig?) 76 euro extra hebben moeten betalen voor extra datagebruik. Het lijkt een patroon te zijn, je kunt niet aantonen dat het onjuist is, niemand die reageert maar je wordt wel gedreigd afgesloten te raken als je niet betaald (wat toch gebeurt overigens als je wel - onder protest - betaald hebt). En je betaalt maar om dat je er heel zeker van kunt zijn dat als je afgesloten raakt je helemaal van de regen in de drukte terecht komt.

    Dus nogmaals mensen - dit is geen bedrijf waar je zaken mee wilt doen als consument!
    6
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 4
    Facturering: 7
    Klantenservice: 4
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 7
    Niels 24-2-2021 - 12:12

    Over het algemeen tevreden. Maar vanochtend viel de verbinding uit (alles al geprobeerd qua resetten e.d.) maar ik krijg de klantenservice maar niet aan de lijn. Waardeloos zo onbereikbaar als ze zijn. Account op twitter is ook suspended, chat op de website staat uit, gewoon geen contact mogelijk!!

    Reacties

    Youfone Webcare 25-2-2021 - 10:06
    Beste Niels,

    Bedankt voor je bericht.

    Helaas is het momenteel erg druk op al onze kanalen. Hierdoor kan het voorkomen dat je langer wacht dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

    Groet, Laura

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie