Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
15%
van 140 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
5% misschien 80% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Richard op 15-6-2019 om 20:37
    De prijzen zijn perfect, maar als je eenmaal klant bent hoef je niets meer te verwachten. Geen enkele klantvriendelijkheid of wat dan ook. Het bereik is ok nog eens kut, maar dan verschuilen ze zich achter anderen. Er zit niets anders op dan wachten tot mijn contract afloopt.... Begin er niet aan!
    Pluspunten
    • De prijzen.
    Verbeterpunten
    • Alles behalve de prijzen.
  • Beoordeling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 9
    • Facturering: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Sinds een half jaar klant van Youfone. Vanaf het begin alles soepel verlopen. Zeer tevreden!
    Ook gebruik in buitenland prima verlopen.
    Pluspunten
    • Goed bereik.
    • Goedkoop.
    Verbeterpunten
    • Updaten verbruikgegevens in de app mag wat actueler.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Henk Van houten op 12-6-2019 om 09:51
    Oplichters
    Ga nooit met dat volk een contract aan je wordt genept
    Wil je weg komen er hoge kosten bij
    Nooit meer
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
    Reacties
    Youfone Webcare op 13-6-2019 om 10:10
    Beste meneer van Houten,

    Vervelend dat je niet tevreden bent over Youfone.
    Graag wil ik je vragen om contact op te nemen met onze Klantenservice, wellicht dat wij je alsnog verder kunnen helpen.


    Met vriendelijke groet,
    Anne
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Henk Van houten op 6-6-2019 om 22:27
    Na wederom tel contact met die oplichters
    Willen ze uit coulance 5 euro terug geven na een rekening van 70 euro te hebben afgehouden wegens te veel data gebruik
    Mogen ze houden die 5 euro dat maffia volk
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
    Reacties
    Youfone Webcare op 12-6-2019 om 09:40
    Beste Henk,

    Jammer om te horen dat je er zo over denkt!
    Mocht je later alsnog een coulance wensen, dan kun je even met ons overleggen.

    Voor nu wens ik je op zijn minst een fijne dag en excuses voor je ongemak.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Bij Youfone werden mij hoge kosten in rekening gebracht voor voicemail die zou zijn achtergelaten terwijl ik in de VS was en voicemail die ik zou hebben gebeld, terwijl dat beide niet het geval is. Youfone blijft ten onrechte stug volhouden dat voicemail gebruik wel heeft plaatsgevonden. Overigens merkwaardig dat ik zou moeten betalen voor achtergelaten voicemail. Mijn verzoek Call Detail Records te verstrekken wordt genegeerd. Andere aanwijzingen die ongelijk Youfone laten zien worden ook genegeerd. Servicedesk biedt geen service, blijft met domme vage tenenkrommende reacties komen. Ook blijven ze mij tegen herhaald verzoek in tutoyeren. En Youfone: kom nu niet met een vage reactie, maar laat een senior manager mij bellen om dit snel op te lossen. De eerste stap daarbij is erkennen dat er erg veel erg mis is.
    Verbeterpunten
    • Systemen verbeteren zodat niet meer kosten verschijnen voor niet gevoerde gesprekken.
    • Vervang servicedesk medewerkers door competent personeel dat wel goed is opgeleid en klachten direct oplost.
    • Vervang management, aangezien deze problemen top-down moeten worden aangepakt.
    Reacties
    RvY op 7-6-2019 om 15:54
    Youfone doet net alsof ik wel voicemail heb ontvangen, maar dat is niet het geval. Er was geen nieuw voicemail bericht tijdens mijn verblijf buiten de EU. Ook heb ik niet voicemail gecontroleerd. Zelfs als ik het per ongeluk had gedaan had ik 1233 bij gebelde nummers moeten zien, maar dat is niet zo. Dat Youfone weigert mij de CDRs te verstrekken en maar blijft verwijzen naar de foutieve factuur, laat zien dat men ook niet aan waarheidsvinding wil doen. Verder gaan de vele blunders van Klantenservice veel verder dan mij het "gevoel geven" niet serieus genomen te worden. Ik heb objectief domme reacties.
    Youfone Webcare op 6-6-2019 om 10:05
    Geachte meneer/mevrouw,

    Het is natuurlijk enorm vervelend dat u het gevoel heeft niet serieus genomen te worden door de Klantenservice.
    Wanneer u buiten de EU bent en er word contact gemaakt met uw voicemail worden er inderdaad kosten in rekening gebracht.
    Dit geldt dan als een ontvangen gesprek, ook al heeft u niet opgenomen.
    Mocht u gebeld hebben naar uw voicemail en hebben opgehangen juist op het moment dat er contact gemaakt word dan worden er ook kosten in rekening gebracht.
    Er is immers, hoe kort dan ook, contact geweest met het betreffende nummer.
    In de specificatie van de factuur kunt u nakijken wanneer de plaatselijke netwerkbeheerder het verbruik heeft geregistreerd.


    Mijn excuses voor de verwarring.
    Met vriendelijke groet,
    Anne
  • Beoordeling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 5
    • Facturering: 3
    • Bereik/dekking: 6
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 2
    • Bestelproces: 7
    Aanrader? Nee
    Shivani op 31-5-2019 om 15:38
    Deze provider is zeer teleurstellend met een kleine prijs als lokkertje maar onverwachte hoge rekeningen. Je moet een data-/belplafond aanzetten wil je niet over je huidige bundel gaan. Ik zit met een rekening van 100 euro omdat ik pas een melding kreeg van de situatie omdat ik er al 60 euro overheen was. Ik schrok me rot en vond dit niet netjes. Aantal keren met de klantenservice gesproken maar komt niks goeds uit. Het is mijn schuld dus deal with it. Omdat ik meteen overgestapt ben naar een andere provider kon ik niet in termijnen betalen. Daar kwam het eigenlijk op neer want dat zei het meisje achter de klantenservice. Ik ben vooral erg geschrokken van de manier waarop er word geantwoord en dat er eigenlijk geen oplossingen mogelijk zijn.
    Pluspunten
    • Kleine prijs per maand
    Verbeterpunten
    • Automatisch data-/bel plafond
    • Klantvriendelijkheid
    • Oplossingsgericht te werk gaan
    • Bereik was niet altijd optimaal
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-6-2019 om 09:13
    Beste Shivani,

    Hartelijk dank voor je bericht en klacht.

    Erg jammer om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad, dat spijt me. Kun je even contact met ons opnemen als je dit wenst te bespreken? Dit kan via 088-2229222.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Henk Van houten op 31-5-2019 om 09:12
    Achteraf dikke rekening
    Mb afgeschreven op momenten dat ik niet op internet zit
    Klantenservice lange wachttijd
    Brutaal bot
    Zou graag mijn contract opzeggen
    Oplichtersbende
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-6-2019 om 09:13
    Beste Henk,

    Hartelijk dank voor je bericht en je feedback.

    Uit je klacht haal ik op dat je een vervelende ervaring hebt gehad, dat spijt me. Kun je even contact met ons opnemen als je dit wenst te bespreken? Dit kan via 088-2229222.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: 4
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 4
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Erg teleurgesteld nadat ik een factuur kreeg van 100+ euro omdat ik teveel MB's had verbruikt. Ik was niet op de hoogte dat er geen dataplafond was en dacht dat mijn internetsnelheid zou worden verlaagt bij het overschrijden van het abonnement. Anno 2019 vind ik het echt genaaid dat deze praktijken nog steeds plaatsvinden waarbij je nietsvermoedend dikke facturen krijgt voor je internetverbruik. Ik zou heel graag willen dat Youfone mijn abonnement kosteloos annuleert zodat ik kan overstappen naar een andere provider.
    Verbeterpunten
    • Standaard een dataplafond instellen en verlaging van snelheid!
    Reacties
    Youfone Webcare op 21-5-2019 om 09:35
    Beste Jan,

    Bedankt voor je bericht.
    Helaas kan ik een kosteloze annulering niet toezeggen, je kunt het beste even contact opnemen met de klantenservice. Hier heb ik geen klantinfo en kan ik je dus niet helpen, sorry.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Nee
    Jaap van Eekelen op 18-5-2019 om 11:22
    Als je klant bij Youfone wil worden is het geen probleem leuke acties alles vriendelijk perfect, maar dan komt het, als de aansluiting over moet van Hollands Nieuwe naar Youfone gaat het mis. Er is geen verbinding geen internet niets. Youfone legt de schuld bij KPN. KPN zegt je moet bij Youfone zijn, daar word je dan 2 weken van het kastje naar de muur gestuurd. dan is er eindelijk verbinding. Nu bijna een jaar later gaat het opnieuw mis. Ik heb (Hoe weet ik niet) het abbo veranderd dit was geheel niet de bedoeling, ik heb daar de klantenservice over gebeld, die geven niet thuis. Uw fout lekker puh betaal maar hahaha.
    En mijn 2 weken bedenk tijd???? Nee mijnheer daar doen we Youfone niet aan HAHAHA betaal nu maar lekker teveel.
    Hoe is dit mogelijk als ik een abbo wijzigt bij Hollands Nieuwe kan dat niet binnen de 2 weken voordat de nieuwe termijn ingaat, zo heb ik altijd 2 weken bedenk tijd.
    Bij Youfone niet je bent direct de lul!
    Ga niet met deze provider in zee. Ze zijn alleen op uw centen uit en iets menselijk is er totaal niet te vinden, Betaal €1,- meer en ga naar een ander, ik ben over 1 jaar als het contract voorbij is weg bij Youfone.
    NOOIT MEER
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Heel veel
    • Klantenservice
    • bedenktijd
    • Meedenken
    • Fouten toe durven geven
    • etc etc
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-5-2019 om 09:02
    Beste Jaap,

    Hartelijk dank voor je bericht!
    Het is vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt, mijn oprechte excuses voor je ongemak!

    Wil je jouw klacht bespreken? Bel even 088-2229222, of mail support@youfone.nl.

    Groet,
    Bart
    Henk op 24-5-2019 om 11:48
    Beste Jaap, oook ik heb zeeeeer slechte ervaringen met Youfone klantenservice. Maar raadpleeg je mogelijkheden om naar de geschillencommissie te gaan. In dat geval, is mijn ervaring, komt Youfone ineens wel over de brug en is dan ook verplicht om alle door jouw gemaakte kosten terug te betalen.
    Terecht dat je zo snel mogelijk bij Youfone weggaat, ik kan ook niet wachten totdat mijn abbo’s zijn beëindigd en ben dan ook niet van plan deze bij youfone te verlengen.
    Groet, Henk
    Jaap van Eekelen op 26-5-2019 om 16:09
    Henk

    bedank voor je reactie, ik heb inmiddels meer informatie ingewonnen bij het juridisch loket en die adviseerden mij om het nog 1 maal bij Youfone neer te leggen en als dat geen bevredigend antwoord oplevert het bij de geschillencommissie neer te leggen.

    Ik heb daarna informatie ingewonnen bij de jurische afdeling (rechtsbijstand) van mijn verzekeraar (Arag) en die komen met hetzelfde als dat geen succes was wilde zij mij er verder mee helpen.
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 5
    • Prijsstelling: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Bestelproces: 6
    • Klantenservice: 2
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Bereik/dekking: 6
    Aanrader? Nee
    Niels S op 16-5-2019 om 20:42
    Wat goedkoop leek was in eerste maand al meteen duurkoop. Youfone stuurt geen melding bij overschrijding databundel. Pas na 48 uur een sms-je. Tegen die tijd al bijna 75 euro extra kosten voor overschrijding bundel. Coulanceregeling was mogelijk, maar pas wanneer de factuur opgemaakt was. Coulance bleek 5 euro te zijn. Belachelijk. Dat is geen coulance, maar ingecalculeerde afkoop van gezeik., want daar houden ze niet van. Volgens youfone is alles terecht in rekening gebracht. Na veel over en weer mailen blijkt dat Youfone toch fouten heeft gemaakt in berekening data buiten de bundel. Nou, dat bedrag wilde ze dan toch wel vergoeden.
    Pluspunten
    • Handige App met inzicht in facturen en huidige verbruik. Heb je helaas niks aan omdat huidige verbruik ook uren achter loopt en niet vanuit zichzelf melding geeft bij overschrijden bundel.
    • Bellen met klantenservice op 1200 nummer is gratis
    Verbeterpunten
    • Ze sturen niet direct een bericht wanneer je over de bundel heen bent, pas na 2 dagen
    • Klantenservice blijft dingen vooruit schuiven totdat ze het weg kunnen zetten naar een andere afdeling.
    • Geven aan coulant te willen zijn, maar eigenlijk mag het geen coulance heten. 5 euro is standaard en dus lijkt min of meer ingecalculeerd.
    • Beweren dat er geen fout gemaakt is terwijl na lang aanhouden en bezwaren ze uiteindelijk toch toegeven dat er wel fouten gemaakt zijn.
    • Bereikbaarheid klantenservice is matig, niet na 18:00 en al helemaal niet in het weekend.
    Reacties
    Youfone Webcare op 17-5-2019 om 09:25
    Beste Niels,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    We stellen het op prijs dat je jouw mening deelt, inhoudelijk kan ik echter niet zien wat er mis gegaan zou zijn. Ik moet aannemen dat, wanneer de fout erkend zou zijn, deze adequaat verholpen is. Zo niet, bel ons dan even of mail: support@youfone.nl.

    Met vriendelijke groet,
    Bart

Navigatie