Ziggo mobiele telefonie

Ziggo
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Ziggo aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Ziggo? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Ziggo-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Ziggo wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

De kabelaar Ziggo introduceert op 16 september 2013 Ziggo Mobiel, sim only pakketten, speciaal voor Ziggo klanten. Er kan (gratis) gebruik gemaakt worden van de Ziggo WifiSpots. Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten en bedient een groot aantal huishoudens met breedband internet/digitale televisie en telefonie. Ziggo levert ook telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden aan de zakelijke markt. Per 13-04-2015 gaan UPC en Ziggo samen verder als Ziggo, hierdoor wordt het marktaandeel van Ziggo aanzienlijk vergroot. Ziggo Mobiel maakt gebruik van het Vodafone-netwerk.

In 2016 maakt het bedrijf achter Ziggo bekend Vodafone Mobiel over te nemen. Per 1 januari 2017 is de joint venture bekend onder de naam VodafoneZiggo. T-Mobile neemt het vastnet gedeelte over.