Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

  6
  Klantenservice: 7
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 8
  Klachtenafhandeling: 5
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 7
  Ben 18-5-2022 - 11:43

  Het bestellen van twee landen simkaart is niet mogelijk. Telesur vermeld dit niet op hun website. Telesur weet niet wanneer het bestellen van een nieuwe simkaart weer mogelijk is. Tevens is hun klantenservice nummer 0637001200 niet meer ingebruik.

  Opmerking van de redactie 19-5-2022 - 06:40
  Wij hebben dit ook bevestigd gekregen van Telesur. Het is wel de bedoeling om dit te melden op Telesur website. Via e-mail is de provider goed bereikbaar.

  De redactie
  2
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: 5
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Mimi 11-4-2022 - 18:50

  Update op mijn post Mimi 9-4-2022 - 07:28
  Helaas vertikt Telesur het om mijn simkrt te heractiveren. Althans 1 persoon had geantw. op mijn 1 mail dat ik - not registred on network - kreeg. De betreffende klantenservice medewerker had mijn simkrt geheractiveerd want mij werd gevraagd om op te waarderen. Ik heb getest via *101# en idd mijn beltegoed stond op 0. Hetgeen ik ook betwyfelde maar goed, ik heb geen bewys. Ik wilde opwaarderen en kreeg toen "server error" by betaling via iDeal. Ik heb hier dus een melding van gemaakt. Voordat ik antwoord kreeg 1 dag later, heb ik nog een keer geprobeerd om op te waarderen. Tot mijn verbazing ging alles perfect. Weer een test gedaan met *101#. Ook prima. Ik zag mijn 10E beltegoed. Geen probleem dus. Kreeg ik plots zondag 10 apr. antwoird op mijn 2e mail mbt server error, dat mijn simkrt een non-actieve status heeft. Ik dus meteen weer checken met *101# en ja hoor, ik kreeg de melding "not registred on network". Ik natuurlijk weer een mail gestuurd met het hele verhaal en dat ik mijn 10E dan terug wil. Ik ontving zojuist 11 apr een antwoord dat ik geen geld terugkryg zoals beschreeuwen in hun voorwaarden. Jullie begrypen het al. IK BEN ZIEDEND!! Ik ben klaar met die gasten. Zy hebben de monopoliepositie in Sur. vandaar dat ze dit soort schurkenpraktijken kunnen uithalen. Ik ben in elk geval klaar met ze.

  6
  Online dienstverlening: 6
  Bereik/dekking: 6
  Bestelproces: 4
  Klantenservice: 8
  Klachtenafhandeling: 8
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 1
  Mimi 9-4-2022 - 07:28

  Aan Soekram en iedereen:
  Als je een simkrt koopt, dan de gegevens goed bewaren. Je kan jouw kaart laten heractiveren maar ze hebben wel het gsm nr. NL zowel SU nr nodig ... EN .... het ca 18 cijferige simkrt nr. Deze is te vinden op je sim maar door slytage kan het onzichtbaar worden. Vandaar dat je de originele verpakking moet bewaren.

  Prijsstelling: geen goed overzicht over bellen of internetten per minuut. Dat je simkrt en beltegoed vervalt na 180 dgn by GEEN opwaardering is natuurlijk een giga teleurstelling.

  Bestelproces online: het winkelwagen icon zit ih menu (3 streepjes) en niet plain on sight zoals by alle andere websites. Het aantal is ook niet aan te passen by de checkout. Je moet eerst verwyderen dan opnieuw bestellen.

  Online dienstverlening: zie vorige opmerkingen

  Klantenservice: Via email gaat het best snel. Binnen ca. 1 dag antwoord en oplossing.
  Via Bellen begin ik niet aan. Onduidelijk wie de kosten draagt en/of het gratis is. Wel 1x gedaan, ging redelijk snel en goed.

  Klachtenafhandeling: Tot nu toe via email alles goed afgehandeld

  Bereik/dekking: slecht tot redelijk. Is seizoen gebonden. Als je vanuit NL savonds belt vanaf 2000u dan heb je beter verbinding, mits het schoolvakanties of december periode is.
  Als lijnen overbelast zyn dan kom je er niet doorheen.

  Provider aanraden: Suri's id NL hebben geen keus. Is enige oplossing om redelijk goedkoop je familie te bereiken.

  3
  Bestelproces: 3
  Bereik/dekking: 3
  Online dienstverlening: 3
  Prijsstelling: 2
  Klantenservice: 3
  Facturering: 2
  Klachtenafhandeling: 3
  P.Cre 14-3-2022 - 03:53

  Alles slecht
  Ik vind het heel jammer dat er nog geen gedegen concurrent is voor Telesur. Ik was anders gelijk overgestapt

  • Ik moet heel diep nadenken en vind er geen.
  • Dezelfde problemen van jaren geleden bestaan nog steeds
  • De hele dienstverlening is rijp voor verbetering
  • Maar vooral bij veel storingen de klant compenseren.
  • Geen verdwijntruc met beltegoed meer doen

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie