Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

  2
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Bereik/dekking: 3
  Prijsstelling: 3
  Klachtenafhandeling: 2
  Facturering: 2
  Apollo 14-6-2021 - 08:38

  Mobiel internet van telesur in Nl is ronduit traag, is nog steeds 3G terwijl in Nl 5g aanwezig is. Bel en internet bundels zijn klein zodat je zo eroverheen gaat. Dus tijd voor een update en als tip waarom geen onbeperkte abonnementen zoals die er al zijn in Nl?? Vaak verdwijnt er ook prepaid tegoed en zelfs telesur weet nooit hoe dat komt ……

  • 2 nummers op 1 Sim in het enige wat handig is.
  • Grotere of onbeperkte bundels
  • Sneller mobiel internet, 3G is echt uit de tijd en tijdrovend !!!
  • Stop
  • Met het pikken van beltegoed !!!
  3
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Soekhram 8-4-2021 - 19:22

  Als het aan mij ligt,zou ik iedereen afraden om ooit een tweelandensim te kopen.Wat mij binnen één jaar is overkomen, dat ik twee maal een nieuwe simkaart heb moeten kopen omdat de kaart plotseling defect bleek te zijn. Nu 2 weken terug weer gebeld omtrent een storing op mijn kaart.Na heel veel uitleg want blijkbaar begrijpen ze niet goed Nederlands, toch maar een nieuwe tweelandensim gekocht. Heb toen mijn nummer laten overzetten dan ben je je 10 euro beltegoed kwijt. Op mijn account van selfcare had ik vorige week nog bijna 7 euro beltegoed over,wat ik in oktober 2020 had opgewaardeerd. Dit tegoed heeft telesur ook meteen ingepikt bij het activeren van mijn simkaart. Na de activatie wou ik bellen omdat ik nog bijna 7 euro beltegoed nog had, toen kreeg ik in het scherm niet verbonden met netwerk.Na weer met telesur gebeld te hebben en alles 10 keer uitgebreid uitgelegd, vinden ze dat ik ondanks mijn tegoed eerst opnieuw had moeten opwaarderen en omdat ik in 2020 heb opgewaardeerd geldt dat niet voor 2021 ondanks dat ik ze gemachtigd had voor automatisch opwaarderen.Nu vindt men dat ik weer een nieuwe simkaart moet aanschaffen.
  DIT VIND IK EEN KWALIJKE ZAAK EN HOOP DAT DE DIRECTIE DIT HOOG OPNEEMT. IN MIJN OGEN IS DIT PURE OPLICHTERIJ.
  Hopelijk wordt dit serieus genomen want ik ben niet de enige die dit overkomen is.

  Groet,
  Soekhram.

  • Géén.
  • Zoals hierboven beschreven. Geen oplichters praktijken.

  Reacties

  Arsha 24-8-2021 - 07:16
  2-landensim is op zich een goed middel, alleen Telesur is inderdaad niet correct bezig. en smeren ze je steeds weer een simkaart aan. Ook de selfcare geeft geen juiste info over je belgegevens. Enige manier om dit te stoppen, is ze melden bij de ACM dat ze de OPTA regels overtreden. Hoe meer meldingen binnenkomen, dan kan de ACM een onderzoek starten en dit soort praktijken stopzetten.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie