Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

  1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Kitty 10-3-2020 - 15:41

  via telefoonnummer niet te bereiken, via 0900 nummer wacht je minimaal 10 minuten ( lekker vangen zo). Online via contactformulier lukt ook niet want versturen van t formulier lukt niet ( 3 x geprobeerd). Denk dat ze je zo forceren om te bellen ( weer lekker vangen). zo'n slechte klantenservice heb ik nog nooit gehad. Klopt het dat ze nu Teleena heten??? dat zie ik nu op t scherm van mijn mobiel .. denk dat t tijd is om te stoppen met deze provider. iedereen heeft tegenwoordig whatsapp en wifi dus....

  • geen
  • gratis 1200 nummer aanschaffen zoals andere providers
  • de mensen goed informeren bij nieuwe ontwikkelingen
  3
  Facturering: 5
  Klantenservice: 3
  Online dienstverlening: 3
  Prijsstelling: 3
  Bestelproces: 2
  Bereik/dekking: 5
  Klachtenafhandeling: 3
  Humphrey 4-2-2020 - 17:12

  Ben nergens geïnformeerd dat als de Telesur klantenservice belt (1200) het een betaald nummer is. Bel ik hoe ik mijn nee SIM moet activeren kom ik eerst in de wacht en daarna langdurig verhaal, kosten 2,75 euro. Bel ik opnieuw waar mijn bonus beltegoed blijft en waarom mijn balsaldo zo snel daalt krijg ik te horen: Bonus beltegoed wordt opwaardeerkaart toegestuurd, wacht al 3 weken, nog steeds niets ontvangen. En waarom mijnbeltegoed daalt: omdat het service 1200 niet gratis is.

  • Zijn bereikbaar en staan je persoonlijk te woord EN NEMEN LANG GENOEG DE TIJD VOOR JE OM JE WOORD TE STAAN EN ZAKEN VOOR JE UIT TE ZOEKEN, WANT JE BTAALT ERVOOR.
  • Betere informatie op site, eerlijke en heldere informatie: waar betaal je voor en waarvoor niet.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie