Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

  2
  Bereik/dekking: 4
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Steven 26-7-2018 - 08:10

  Helpdesk probeert nog je te helpen tot zover ze kunnen, maar MIS communicatie intern. Elk medewerker heeft een ander verhaal en oplossing! Persoonlijk denk ik dat de de leidinggevende op de afdeling niet weten hoe het proces in hun eigen bedrijf loopt. Triest! Onervaren en voor alle simpele vragen moet je dagen wachten of hangen aan de telefoon. Het lijkt alsof HUN de klant zijn als je belt! en doen uitspraken waar ik denk als het mijn bedrijf is kan je je spullen pakken en wegwezen! Het maakt de medewerker niet uit of je klant blijft.. wat een motivatie!! Met name de helpdesk voor Prepaid Bellen ... zowel telefonisch als via hun FB .

  • 0.. omdat je afhankelijk bent, maak je er gebruik van anders nooit!
  • dat ze snappen dat de persoon die belt de KLANT en geld brengt voor hun salaris!
  4
  Bestelproces: 8
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 2
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 8
  Facturering: 8
  M. Dankfort 9-7-2018 - 13:34

  hebben geen enkele ervaring in het oplossen van klachten. Geven geen gehoor, bellen nooit terug, reageren ook niet voor op aangetekende brieven. Als je eenmaal bij hun bent kan je nooit meer overstappen naar een andere provider, met je eigen nummer. Heel erg vaak ben je mobiel onbereikbaar. Dreigen met Juridische stappen maakt geen enkel indruk.

  • Als je wil overstappen naar Telesur met je eigen nummer is dat in 2 dagen geregeld. Maar een terugweg is er niet. Je kan nooit meer terug met je eigen nummer naar een andere provider, je moet verplicht met een nieuw nummer verder willen gaan. Ook is er het ongemak van vaak niet bereikbaar zijn.
  • Dit bedrijf moet worden opgeheven, ze hebben mensen in dienst zonder enige kennis van zaken. technische problemen kunnen ze niet aan en voor het gemak bellen ze je ook nooit meer terug.
  3
  Bestelproces: 4
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 3
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 3
  Facturering: 6
  E. Alma 3-6-2018 - 08:28

  De helpdesk medewerkers hebben te weinig kennis van zaken over hun eigen producten en dienstverlening. De technische hulpafdeling geeft geen antwoord op technische vragen. Op email berichten wordt totaal niet gereageerd. De dienstverlening van de medewerkers inclusief de aanpak van de leidinggevenden is rampzalig en drijft klanten tot wanhoop.
  Jammer dat een bedrijf als telesur haar naam op een dergelijke negatieve manier naar buiten presenteert. Nog erger is dat het bedrijf niet reageert op kritiek waardoor ontwikkeling op dit terrein nooit zal plaatsvinden.

  • Advies: ga wat doen wat met deze informatie!
  • Op emails van klanten reageren.
  • Terugbellen indien afgesproken.
  • Kennis over eigen producten en dienstverlening verbeteren.
  • Na 35 telefoontjes is mijn probleem nog steeds niet beantwoord en opgelost. Mijn belkosten staan niet meer in verhouding tot de klacht.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie