Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Telesur reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Telesur

  4
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 5
  Bestelproces: 5
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 5
  Corné Vooys 29-11-2014 - 23:40

  Mijn ervaring met telesur pop op is op zich wel goed.

  • Mijn ervaring met telesur pop op is op zich wel goed.
  • Ik ben met vacantie in Suriname en wij vertoeven op Leiding 10, in de buurt van nr. 125. Al meer dan 8 dagen nu (29-11-2014) zitten we zonder internet en kunnen we wifi niet gebruiken. Bellen, vragen, roepen en zeuren helpt niets. Ze rijden maar interessant rond met die 4WDrive autootjes door de stad, maar doen helemaal niets, De internetkabel ligt al een week los op de grond gebroken van de palen, en niemand doet iets !!!! Ik adviseer iedereen met deze arvaring om net te doen als in Nederland, elke dag geen internet, elke dag in mindering brengen op je factuur !!! Hele slechte negatieve klanten service. Was getekend door Cor Vooys en Esme Fereyra. corvooys@hotmail.com
  Carmen 14-2-2014 - 13:02

  N.a.v. de reacties, heb ik maar besloten om geen 2 landen sim van Tele(s)(d)uur te nemen, sorry

  Reacties

  A.Prins 6-9-2014 - 14:11
  Is de klacht van "APOLLO" gebaseerd op 4 (VIER) onderstaande klachten in ruim 2 jaar? M.i. is dat beslist niet slecht.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.