Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

  Apollo 4-10-2013 - 13:07

  Wegens blijvende onvrede en opnieuw diefstal van beltegoeden door Telesur heb ik na 4 jaar Telesur de rug toegekeerd. Erg jammer zelf veroorzaakt.

  Apollo 5-9-2013 - 21:44

  Telesur is aardig op weg. Voor 20 euro 500 min. 6 euro 250 sms is wat gierig maar oké. Nu nog een grotere data bundel van 500 en 1000 mb. En dan het liefst Telesur compleet een alles in 1 bundel. Want om elke maand 3 losse bundels te kopen is toch duur. Bv net als bij Vodafone/ tmobile 40 euro pm onbeperkt bellen en sms-en en 1 gb internet. Dan is het echt de moeite om helemaal over te stappen naar Telesur.Gaat Telesur daarvoor of blijft het Teleduur ?

  Kreeft 29-7-2013 - 17:10

  Alleen maar ellende met de 2landensimkaart van Telesur.In Suriname heel vaak storing waarbij de gebruiker soms dagenlang onbereikbaar is!!En Telesur geeft niet thuis; klacht per mail? Standaard mailtje terug. Klacht per telefoon? Telefonisch medeleven maar niemand weet iets of kan iets. Tegemoetkoming of compensatie voor het ongerief? Bij Telesur nog nooit van gehoord!!Daarom mensen: koop géén 2 landensim van Telesur, het is storingsgevoelig en dúúr!!Men is goedkoper uit met een gewone simkaart en die heeft zelden of nooit last van storing!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie