Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Telesur reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Telesur

    apollo 3-4-2012 - 11:59

    Gefeliciteerd Telesur!!Eindelijk data bundels! Helaas zijn ze ruim 2x zo duur als gangbaar is in Nederland.Alweer een gemiste kans, hierbij doop ik Telesur om in Teleduur !!Ik vind het jammer dat Teleduur het blijkbaar heel moeilijk vindt om met een echt goed en goedkoop aanbod te komen. Moeten de 2 landensimkaart bellers de verliezen in Suriname goedmaken? Ten eerste 10 ct start tarief per gesprek en de calls afronden per volledige minuut. Geen eigen netwerk en dan deze prijzen? Met name de grote beller is hierdoor onnodig duur uit!Ten tweede 20ct + 10ct starttarief om je voicemail te bellen. Vreemd en duur.De goedkoopste manier om iemand in Suriname te bellen is diegene te voorzien van een 2 landensimkaart en diegene dan te bellen met een gangbaar Nederlands abonnement, dan betaal je een fractie van die 10 ct.Is dit wat teleduur wil?Hopende op een spoedig echt voordelig abonnement van Telesur.

    apollo 22-2-2012 - 07:59

    Ik bel al enige jaren met telesur 2landensimkaart. Ik heb abonnement. Telesur is toch relatief duur, 10ct per volledige minuut en ook nog een start tarief van 10ct per gesprek. Buiten je bundel of als je alleen prepaid belt ben je de 1e minuut 30 ct kwijt als je belt naar vd digicel of uniqua.Toch wel prijzig. Sluit je bv een buitenland bundel af bij simpel betaal je slechts 5 ct p/m ongeacht naar welke profider in SU zonder starttarief. Ook de sms prijzen zijn niet meer van deze tijd. 10ct of 20ct is toch wel aan de dure kant.Ook mobiel internet is erg duur 1 euro per mb. is dus 500 euro voor 500 mb wat elders 10 euro kost. Ik heb telesur meerdere keren verzocht om met echte abonnementen te komen met bv sms bundels desnoods prepaid aan te schaffen , het starttarief eraf, is ook nergens anders bij abonnementen en gewoon per seconde betalen. Kom bv met:300/ 500/ 750 / 1000 belminuten, 100/ 300 /1000 sms en 500mb /1gb internetbundel voor een normale prijs. En reken gewoon 5 ct per belminuut want ze hebben immers geen eigen netwerk in nl. Er zit dan nog voldoende winst in. Omgerekend is telesur nl 2,5 x zo duur als telesur sr.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.