Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 2 klanten beveelt Telesur aan.
50% niet en 50% misschien

Klantervaringen over Telesur

  2
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Bereik/dekking: 3
  Prijsstelling: 3
  Klachtenafhandeling: 2
  Facturering: 2
  Apollo 14-6-2021 - 10:38

  Mobiel internet van telesur in Nl is ronduit traag, is nog steeds 3G terwijl in Nl 5g aanwezig is. Bel en internet bundels zijn klein zodat je zo eroverheen gaat. Dus tijd voor een update en als tip waarom geen onbeperkte abonnementen zoals die er al zijn in Nl?? Vaak verdwijnt er ook prepaid tegoed en zelfs telesur weet nooit hoe dat komt ……

  • 2 nummers op 1 Sim in het enige wat handig is.
  • Grotere of onbeperkte bundels
  • Sneller mobiel internet, 3G is echt uit de tijd en tijdrovend !!!
  • Stop
  • Met het pikken van beltegoed !!!
  3
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Soekhram 8-4-2021 - 21:22

  Als het aan mij ligt,zou ik iedereen afraden om ooit een tweelandensim te kopen.Wat mij binnen één jaar is overkomen, dat ik twee maal een nieuwe simkaart heb moeten kopen omdat de kaart plotseling defect bleek te zijn. Nu 2 weken terug weer gebeld omtrent een storing op mijn kaart.Na heel veel uitleg want blijkbaar begrijpen ze niet goed Nederlands, toch maar een nieuwe tweelandensim gekocht. Heb toen mijn nummer laten overzetten dan ben je je 10 euro beltegoed kwijt. Op mijn account van selfcare had ik vorige week nog bijna 7 euro beltegoed over,wat ik in oktober 2020 had opgewaardeerd. Dit tegoed heeft telesur ook meteen ingepikt bij het activeren van mijn simkaart. Na de activatie wou ik bellen omdat ik nog bijna 7 euro beltegoed nog had, toen kreeg ik in het scherm niet verbonden met netwerk.Na weer met telesur gebeld te hebben en alles 10 keer uitgebreid uitgelegd, vinden ze dat ik ondanks mijn tegoed eerst opnieuw had moeten opwaarderen en omdat ik in 2020 heb opgewaardeerd geldt dat niet voor 2021 ondanks dat ik ze gemachtigd had voor automatisch opwaarderen.Nu vindt men dat ik weer een nieuwe simkaart moet aanschaffen.
  DIT VIND IK EEN KWALIJKE ZAAK EN HOOP DAT DE DIRECTIE DIT HOOG OPNEEMT. IN MIJN OGEN IS DIT PURE OPLICHTERIJ.
  Hopelijk wordt dit serieus genomen want ik ben niet de enige die dit overkomen is.

  Groet,
  Soekhram.

  • Géén.
  • Zoals hierboven beschreven. Geen oplichters praktijken.

  Reacties

  Arsha 24-8-2021 - 09:16
  2-landensim is op zich een goed middel, alleen Telesur is inderdaad niet correct bezig. en smeren ze je steeds weer een simkaart aan. Ook de selfcare geeft geen juiste info over je belgegevens. Enige manier om dit te stoppen, is ze melden bij de ACM dat ze de OPTA regels overtreden. Hoe meer meldingen binnenkomen, dan kan de ACM een onderzoek starten en dit soort praktijken stopzetten.
  Arsha 24-8-2021 - 09:15
  2-landensim is op zich een goed middel, alleen Telesur is inderdaad niet correct bezig. en smeren ze je steeds weer een simkaart aan. Ook de selfcare geeft geen juiste info over je belgegevens. Enige manier om dit te stoppen, is ze melden bij de ACM dat ze de OPTA regels overtreden. Hoe meer meldingen binnenkomen, dan kan de ACM een onderzoek starten en dit soort praktijken stopzetten.
  1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Kitty 10-3-2020 - 16:41

  via telefoonnummer niet te bereiken, via 0900 nummer wacht je minimaal 10 minuten ( lekker vangen zo). Online via contactformulier lukt ook niet want versturen van t formulier lukt niet ( 3 x geprobeerd). Denk dat ze je zo forceren om te bellen ( weer lekker vangen). zo'n slechte klantenservice heb ik nog nooit gehad. Klopt het dat ze nu Teleena heten??? dat zie ik nu op t scherm van mijn mobiel .. denk dat t tijd is om te stoppen met deze provider. iedereen heeft tegenwoordig whatsapp en wifi dus....

  • geen
  • gratis 1200 nummer aanschaffen zoals andere providers
  • de mensen goed informeren bij nieuwe ontwikkelingen
  3
  Facturering: 5
  Klantenservice: 3
  Online dienstverlening: 3
  Prijsstelling: 3
  Bestelproces: 2
  Bereik/dekking: 5
  Klachtenafhandeling: 3
  Humphrey 4-2-2020 - 18:12

  Ben nergens geïnformeerd dat als de Telesur klantenservice belt (1200) het een betaald nummer is. Bel ik hoe ik mijn nee SIM moet activeren kom ik eerst in de wacht en daarna langdurig verhaal, kosten 2,75 euro. Bel ik opnieuw waar mijn bonus beltegoed blijft en waarom mijn balsaldo zo snel daalt krijg ik te horen: Bonus beltegoed wordt opwaardeerkaart toegestuurd, wacht al 3 weken, nog steeds niets ontvangen. En waarom mijnbeltegoed daalt: omdat het service 1200 niet gratis is.

  • Zijn bereikbaar en staan je persoonlijk te woord EN NEMEN LANG GENOEG DE TIJD VOOR JE OM JE WOORD TE STAAN EN ZAKEN VOOR JE UIT TE ZOEKEN, WANT JE BTAALT ERVOOR.
  • Betere informatie op site, eerlijke en heldere informatie: waar betaal je voor en waarvoor niet.
  1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  F.C.Haan 15-2-2019 - 23:57

  Kruidvat verkoopt geen Telesur 2 landen sim kaarten meer.
  Via een Telesur contact formulier eind januari een paar vragen gesteld over de 2 landen kaart: geen reactie.
  Dan maar de kaart op 5 febr. via de website besteld, 10 euro betaald.
  "Binnen 24 uur wordt u gebeld, daarna volgt levering binnen 5 a 6 dagen".
  Ik word niet gebeld, dus bel ik na een paar dagen zelf.
  Het gewone nr is buiten gebruik, dan maar een 0900 nr.
  Na de nodige muziekjes vraagt de dame even geduld en zegt later dat mijn kaart 6 febr is verzonden, wordt dus max. 5 werkdagen later bezorgd.
  FB Chat op vrijdagavond 15 febr met Telesur : " is uw huisnummer 23 ? Nee, 25 !"
  "wij sturen u de kaart, dan heeft u die over enkele dagen".
  "maar ik vertrek maandagochtend 18 febr.
  Als de kaart thuis wordt bezorgd. ben ik al in Suriname"
  geen reactie.

  • geen
  • andere telefoonmaatschappij
  Kalicharan 11-2-2019 - 18:46

  De prijs pee minuut naar klantenservice kost 10 ct p/m ik heb net 6 min. Gebeld en ze hebben € 2,60 afgetrekken dat is dus € 0,26 p/m . Dan zetten ze jouw ook in de wacht met Muziek erbij LANDROVERS 😃

  2
  Bereik/dekking: 4
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Steven 26-7-2018 - 10:10

  Helpdesk probeert nog je te helpen tot zover ze kunnen, maar MIS communicatie intern. Elk medewerker heeft een ander verhaal en oplossing! Persoonlijk denk ik dat de de leidinggevende op de afdeling niet weten hoe het proces in hun eigen bedrijf loopt. Triest! Onervaren en voor alle simpele vragen moet je dagen wachten of hangen aan de telefoon. Het lijkt alsof HUN de klant zijn als je belt! en doen uitspraken waar ik denk als het mijn bedrijf is kan je je spullen pakken en wegwezen! Het maakt de medewerker niet uit of je klant blijft.. wat een motivatie!! Met name de helpdesk voor Prepaid Bellen ... zowel telefonisch als via hun FB .

  • 0.. omdat je afhankelijk bent, maak je er gebruik van anders nooit!
  • dat ze snappen dat de persoon die belt de KLANT en geld brengt voor hun salaris!
  4
  Bestelproces: 8
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 2
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 8
  Facturering: 8
  M. Dankfort 9-7-2018 - 15:34

  hebben geen enkele ervaring in het oplossen van klachten. Geven geen gehoor, bellen nooit terug, reageren ook niet voor op aangetekende brieven. Als je eenmaal bij hun bent kan je nooit meer overstappen naar een andere provider, met je eigen nummer. Heel erg vaak ben je mobiel onbereikbaar. Dreigen met Juridische stappen maakt geen enkel indruk.

  • Als je wil overstappen naar Telesur met je eigen nummer is dat in 2 dagen geregeld. Maar een terugweg is er niet. Je kan nooit meer terug met je eigen nummer naar een andere provider, je moet verplicht met een nieuw nummer verder willen gaan. Ook is er het ongemak van vaak niet bereikbaar zijn.
  • Dit bedrijf moet worden opgeheven, ze hebben mensen in dienst zonder enige kennis van zaken. technische problemen kunnen ze niet aan en voor het gemak bellen ze je ook nooit meer terug.
  3
  Bestelproces: 4
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 3
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 3
  Facturering: 6
  E. Alma 3-6-2018 - 10:28

  De helpdesk medewerkers hebben te weinig kennis van zaken over hun eigen producten en dienstverlening. De technische hulpafdeling geeft geen antwoord op technische vragen. Op email berichten wordt totaal niet gereageerd. De dienstverlening van de medewerkers inclusief de aanpak van de leidinggevenden is rampzalig en drijft klanten tot wanhoop.
  Jammer dat een bedrijf als telesur haar naam op een dergelijke negatieve manier naar buiten presenteert. Nog erger is dat het bedrijf niet reageert op kritiek waardoor ontwikkeling op dit terrein nooit zal plaatsvinden.

  • Advies: ga wat doen wat met deze informatie!
  • Op emails van klanten reageren.
  • Terugbellen indien afgesproken.
  • Kennis over eigen producten en dienstverlening verbeteren.
  • Na 35 telefoontjes is mijn probleem nog steeds niet beantwoord en opgelost. Mijn belkosten staan niet meer in verhouding tot de klacht.
  2
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 1
  Facturering: 3
  Prijsstelling: 3
  Bestelproces: 1
  Geert 9-1-2017 - 09:19

  Online beltegoed gekocht en mijn telefoonnummer opgegeven, zowel het Surinaamse als het Nederlandse. Niets ontvangen. Klantenservice gemaild, maar geen enkele respons gekregen. Pure oplichterij. Stink er niet in!

  • Een goed functionerende klantenservice!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie