Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.
Telesur

Review en beoordeling Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 1 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
100% misschien 0% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: 5
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Prijsstelling: 3
    • Bestelproces: 2
    • Bereik/dekking: 5
    • Klachtenafhandeling: 3
    Aanrader? Misschien
    Humphrey op 4-2-2020 om 18:12
    Ben nergens geïnformeerd dat als de Telesur klantenservice belt (1200) het een betaald nummer is. Bel ik hoe ik mijn nee SIM moet activeren kom ik eerst in de wacht en daarna langdurig verhaal, kosten 2,75 euro. Bel ik opnieuw waar mijn bonus beltegoed blijft en waarom mijn balsaldo zo snel daalt krijg ik te horen: Bonus beltegoed wordt opwaardeerkaart toegestuurd, wacht al 3 weken, nog steeds niets ontvangen. En waarom mijnbeltegoed daalt: omdat het service 1200 niet gratis is.
    Pluspunten
    • Zijn bereikbaar en staan je persoonlijk te woord EN NEMEN LANG GENOEG DE TIJD VOOR JE OM JE WOORD TE STAAN EN ZAKEN VOOR JE UIT TE ZOEKEN, WANT JE BTAALT ERVOOR.
    Verbeterpunten
    • Betere informatie op site, eerlijke en heldere informatie: waar betaal je voor en waarvoor niet.
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    F.C.Haan op 15-2-2019 om 23:57
    Kruidvat verkoopt geen Telesur 2 landen sim kaarten meer.
    Via een Telesur contact formulier eind januari een paar vragen gesteld over de 2 landen kaart: geen reactie.
    Dan maar de kaart op 5 febr. via de website besteld, 10 euro betaald.
    "Binnen 24 uur wordt u gebeld, daarna volgt levering binnen 5 a 6 dagen".
    Ik word niet gebeld, dus bel ik na een paar dagen zelf.
    Het gewone nr is buiten gebruik, dan maar een 0900 nr.
    Na de nodige muziekjes vraagt de dame even geduld en zegt later dat mijn kaart 6 febr is verzonden, wordt dus max. 5 werkdagen later bezorgd.
    FB Chat op vrijdagavond 15 febr met Telesur : " is uw huisnummer 23 ? Nee, 25 !"
    "wij sturen u de kaart, dan heeft u die over enkele dagen".
    "maar ik vertrek maandagochtend 18 febr.
    Als de kaart thuis wordt bezorgd. ben ik al in Suriname"
    geen reactie.
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • andere telefoonmaatschappij
  • Kalicharan op 11-2-2019 om 18:46
    De prijs pee minuut naar klantenservice kost 10 ct p/m ik heb net 6 min. Gebeld en ze hebben € 2,60 afgetrekken dat is dus € 0,26 p/m . Dan zetten ze jouw ook in de wacht met Muziek erbij LANDROVERS 😃
  • Beoordeling: 2
    • Bereik/dekking: 4
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Steven op 26-7-2018 om 10:10
    Helpdesk probeert nog je te helpen tot zover ze kunnen, maar MIS communicatie intern. Elk medewerker heeft een ander verhaal en oplossing! Persoonlijk denk ik dat de de leidinggevende op de afdeling niet weten hoe het proces in hun eigen bedrijf loopt. Triest! Onervaren en voor alle simpele vragen moet je dagen wachten of hangen aan de telefoon. Het lijkt alsof HUN de klant zijn als je belt! en doen uitspraken waar ik denk als het mijn bedrijf is kan je je spullen pakken en wegwezen! Het maakt de medewerker niet uit of je klant blijft.. wat een motivatie!! Met name de helpdesk voor Prepaid Bellen ... zowel telefonisch als via hun FB .
    Pluspunten
    • 0.. omdat je afhankelijk bent, maak je er gebruik van anders nooit!
    Verbeterpunten
    • dat ze snappen dat de persoon die belt de KLANT en geld brengt voor hun salaris!
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Nee
    M. Dankfort op 9-7-2018 om 15:34
    hebben geen enkele ervaring in het oplossen van klachten. Geven geen gehoor, bellen nooit terug, reageren ook niet voor op aangetekende brieven. Als je eenmaal bij hun bent kan je nooit meer overstappen naar een andere provider, met je eigen nummer. Heel erg vaak ben je mobiel onbereikbaar. Dreigen met Juridische stappen maakt geen enkel indruk.
    Pluspunten
    • Als je wil overstappen naar Telesur met je eigen nummer is dat in 2 dagen geregeld. Maar een terugweg is er niet. Je kan nooit meer terug met je eigen nummer naar een andere provider, je moet verplicht met een nieuw nummer verder willen gaan. Ook is er het ongemak van vaak niet bereikbaar zijn.
    Verbeterpunten
    • Dit bedrijf moet worden opgeheven, ze hebben mensen in dienst zonder enige kennis van zaken. technische problemen kunnen ze niet aan en voor het gemak bellen ze je ook nooit meer terug.
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 3
    • Facturering: 6
    Aanrader? Nee
    E. Alma op 3-6-2018 om 10:28
    De helpdesk medewerkers hebben te weinig kennis van zaken over hun eigen producten en dienstverlening. De technische hulpafdeling geeft geen antwoord op technische vragen. Op email berichten wordt totaal niet gereageerd. De dienstverlening van de medewerkers inclusief de aanpak van de leidinggevenden is rampzalig en drijft klanten tot wanhoop.
    Jammer dat een bedrijf als telesur haar naam op een dergelijke negatieve manier naar buiten presenteert. Nog erger is dat het bedrijf niet reageert op kritiek waardoor ontwikkeling op dit terrein nooit zal plaatsvinden.
    Pluspunten
    • Advies: ga wat doen wat met deze informatie!
    Verbeterpunten
    • Op emails van klanten reageren.
    • Terugbellen indien afgesproken.
    • Kennis over eigen producten en dienstverlening verbeteren.
    • Na 35 telefoontjes is mijn probleem nog steeds niet beantwoord en opgelost. Mijn belkosten staan niet meer in verhouding tot de klacht.
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 3
    • Prijsstelling: 3
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Online beltegoed gekocht en mijn telefoonnummer opgegeven, zowel het Surinaamse als het Nederlandse. Niets ontvangen. Klantenservice gemaild, maar geen enkele respons gekregen. Pure oplichterij. Stink er niet in!
    Verbeterpunten
    • Een goed functionerende klantenservice!
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Telesur blijft heel erg duur. Zeker voor een bedrijf dat meelift op een netwerk van een ander. Betalen per volle minuut kan echt niet meer. Daarnaast is mobiel internet vele malen duurder dan elders. Kom gewoon met een alles in 1 bundel wat kpn en Vodafone al jaren hebben. En stop met onderscheid maken in belprijs naar andere aanbieders in su dan teleur zelf. Vanuit nl kan je niet zien wat telesur nr is of niet.
    Pluspunten
    • Enige voordeel is 2 nrs op 1 simkaart
    Verbeterpunten
    • Per volle minuut betalen ook al bel je 10 sec
    • Bundels zijn erg duur voor wat je krijgt aan minuut/sms/mb
    • Bundels zijn gierig qua volume
    • Alles in 1 bundel is veel te duur.
    • Klantenservice is ver beneden pijl. Valse beloftes en net doen of ze je niet begrijpen.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Nepbedrijf. Ik krijg sms'jes dat mijn internetbundel op is terwijl ik een andere provider heb. Zal wel een manier zijn om klanten te roven.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Stoppen met nep sms'jes
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 5
    • Bestelproces: 5
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    Corné Vooys op 30-11-2014 om 00:40
    Mijn ervaring met telesur pop op is op zich wel goed.
    Pluspunten
    • Mijn ervaring met telesur pop op is op zich wel goed.
    Verbeterpunten
    • Ik ben met vacantie in Suriname en wij vertoeven op Leiding 10, in de buurt van nr. 125. Al meer dan 8 dagen nu (29-11-2014) zitten we zonder internet en kunnen we wifi niet gebruiken. Bellen, vragen, roepen en zeuren helpt niets. Ze rijden maar interessant rond met die 4WDrive autootjes door de stad, maar doen helemaal niets, De internetkabel ligt al een week los op de grond gebroken van de palen, en niemand doet iets !!!! Ik adviseer iedereen met deze arvaring om net te doen als in Nederland, elke dag geen internet, elke dag in mindering brengen op je factuur !!! Hele slechte negatieve klanten service. Was getekend door Cor Vooys en Esme Fereyra. corvooys@hotmail.com

Navigatie