Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Telesur

Review en beoordeling Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Telesur zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0%
van 1 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 100% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Apollo op 4-10-2013 om 15:07
    Wegens blijvende onvrede en opnieuw diefstal van beltegoeden door Telesur heb ik na 4 jaar Telesur de rug toegekeerd. Erg jammer zelf veroorzaakt.
  • Apollo op 5-9-2013 om 23:44
    Telesur is aardig op weg. Voor 20 euro 500 min. 6 euro 250 sms is wat gierig maar oké. Nu nog een grotere data bundel van 500 en 1000 mb. En dan het liefst Telesur compleet een alles in 1 bundel. Want om elke maand 3 losse bundels te kopen is toch duur. Bv net als bij Vodafone/ tmobile 40 euro pm onbeperkt bellen en sms-en en 1 gb internet. Dan is het echt de moeite om helemaal over te stappen naar Telesur.Gaat Telesur daarvoor of blijft het Teleduur ?
  • Kreeft op 29-7-2013 om 19:10
    Alleen maar ellende met de 2landensimkaart van Telesur.In Suriname heel vaak storing waarbij de gebruiker soms dagenlang onbereikbaar is!!En Telesur geeft niet thuis; klacht per mail? Standaard mailtje terug. Klacht per telefoon? Telefonisch medeleven maar niemand weet iets of kan iets. Tegemoetkoming of compensatie voor het ongerief? Bij Telesur nog nooit van gehoord!!Daarom mensen: koop géén 2 landensim van Telesur, het is storingsgevoelig en dúúr!!Men is goedkoper uit met een gewone simkaart en die heeft zelden of nooit last van storing!

Navigatie