Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
ortel mobile

Review en beoordeling ortel mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ortel mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ortel mobile. Is ortel mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 1 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 100% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bestelproces: 5
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 2
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    henk terol op 4-5-2019 om 09:42
    omdat ik een half jaar niet heb bij gestort besloot ortel om zonder waarschuwing mij af te sluiten .
    klanten service beloofd om beltegoed weer terug te storten ,zodat ik weer kan bellen maar na 3 dagen nog niet gelukt ik ga weer snel naar t mobile
    Pluspunten
    • goedkoop
    Verbeterpunten
    • duidelijk zijn
    • niet zonder waarschuwing afsluiten
    Reacties
    hterol op 8-5-2019 om 17:01
    ik ben er wel klaar mee.
    kan nu wel gebeld worden maar bel tegoed is verdwenen .
    wat een bende
    ik heb wel gezien dat de voorwaarden ortel gelijk geven
    maar de manier waarop het gebeurt is bedroevend
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Bereik/dekking: 2
    • Klantenservice: 2
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 2
    Aanrader? Nee
    Piet janssen op 2-6-2018 om 22:47
    Bellen en internet in het buitenland werkt niet of bijna nooit. In Frankrijk bijna nooit en in Zwitserland nooit.zelfs sms-en lukt niet.
    Beltegoed verdwijnt zonder reden. Support is hopeloos.
    Hier heb je in het buitenland echt niets aan. €40,- verknoeid in een maand en een berg tijd verspild en herl veel ergenis op vakantie. NEE NIET DOEN VOOR OP VAKANTIE!!!!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles want niets werkt. Zelfs als nerd niet aan de praat te krijgen.
  • Beoordeling: 4
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 6
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 5
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Herlaadkaart (opwardeerkaart) gekocht in Belgie, blijkt deze bij thuiskomst geblokkeerd te zijn. Contact met Ortel en krijg te horen dat de code 6 min. na mijn aankoop aan te zijn herladen op iemand anders zijn nummer. Ortel geeft aan te zien wie dat is maar voor mij kunnen ze niets betekkenen. Sterker nog er wordt de indruk gewekt dat ik de code zelf heb afgestaan aan de ander. Schandalig ze nemen niet eens de moeite om het nummer te bellen waar de opwaardering plaats heeft gevonden. Zo iets kan je toch niet professioneel noemen van Ortel. Want 2 opties zijn er. 1 er gaat iets mis bij Ortel 2 er is sprake van fraude van buiten af. En in beide gevallen is de klant slachtoffer. Hele serieuze zaak zou je als Ortel toch grondig moeten onderzoeken. GEBEURT GEWOON NIET!!
    Ik voel me opgelicht en Ortel is medeverantwoordelijk zolang er geen duidelijkheid komt. Ik overweeg om aangifte te doen. Ik heb ook totaal het vertrouwen verloren in deze provider.
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Ik ben type gebruiker: weinig bellen en af en toe een maand een mobiel internet is genoeg.
    Ortel probeert klanten te lokken met "altijd dubbel beltegoed" en "goedkope tarieven".
    Gaandeweg kom je achter de adders onder het gras!

    Allereerst: als je geen mobiel internet hebt geactiveerd, kan je niet mobiel internetten zou je zeggen. Dat is niet zo.
    Je hebt dan toch mobiel internet, maar tegen een uitzonderlijk hoog tarief.
    Daar zit voor Ortel een "verdien moment": als je maand van mobiel internet is afgelopen krijg je hier weliswaar bericht van, maar niet dat je vanaf dat moment in het ongunstige tarief zit. Ik heb Ortel ooit een verbetersuggestie gegeven: stuur in dat bericht ook mee dat voor data verkeer nu het hogere tarief geldt.
    Dat op z'n minst! Is nooit op geantwoord!
    Aan diverse klachten kan je zien dat diverse mensen hierin getrapt zijn, en dat Ortel hier (onbedoeld voor de klant) aardig wat geld mee binnen haalt.
    Dan het bonus beltegoed. Alweer moet je heel goed lezen. Wervende de reclame tekst "Altijd dubbel beltegoed".
    Bonusbeltegoed is echter niet hetzelfde als beltegoed. .
    Bonusbeltegoed kan niet worden gebruikt voor het kopen van een databundel of om vanuit het buitenland te bellen.
    Met je bonustegoed kan je dus alleen maar bellen, en niet eens vanuit het buitenland. Een cadeautje dus waar je niet veel aan hebt als je weinig belt.
    Resumerend: Ortel komt op mij over als een bedrijf met een gehaaide marketing afdeling, dat met suggestieve reclame slogans klanten lokt.
    Maar niet de bedoeling heeft klant vriendelijkheid op de eerste plaats te zetten.
    Ik vind dit niet meer passen in deze tijd. Klanten moeten fair worden behandeld, ook als ze de kleine lettertjes niet hebben gelezen.
    Pluspunten
    • Je kunt met Ortel bellen en internetten, dat wel.
    Verbeterpunten
    • Algemene communicate met klanten, meer eerlijke marketing.
  • Beoordeling: 8
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 7
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 7
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    ik bel al jaren prepaid met Ortel. gaat prima. opwaarderen altijd verdubbeling.
    Pluspunten
    • de vrijheid
    Verbeterpunten
    • zou het niet weten, maar ik ben een uitzondering want bellen doe ik weinig, maar klachten heb ik niet en de keren dat ik contact had met de klantenservice waren altijd positief.
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: 5
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    F. Holleder op 19-12-2016 om 11:20
    Alles onduidelijk, tegoed verdwijnt of wordt geblokkeerd. AUB WEGBLIJVEN van deze zooi!
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • griebuszooi
    Reacties
    Ortel op 30-12-2016 om 16:45
    Beste heer Holleder,

    Wij vinden het heel vervelend dat u niet tevreden bent over Ortel. Uit uw review begrijpen wij dat uw tegoed snel verbruikt wordt. Uit onze ervaringen blijkt dat dit voornamelijk voorkomt als de optie mobiel internet aanstaat in uw toestel. Zo kan er internet verbruik ontstaan terwijl u zich hier niet van bewust bent. In zulke gevallen kunt u natuurlijk te allen tijde gratis contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben een goede kennis van mobiele telefoons en kunnen u hierbij heel goed helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Amjad
    Team Ortel
  • Beoordeling: 8
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 5
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 8
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Ja
    Het is een uitstekende provider met goede, stabiele (=niet wekelijks, maandelijks wisselende) prijzen (en dat voor nationaal, internationaal en data). Tel daarbij op dat er via het KPN netwerk wordt gebeld (zelfde netwerk als KPN Mobiel) en tel uit je zegeningen.

    Voor degenen die melding maken van het verdwijnen van beltegoed - dat ligt aan het feit dat data aan staat. Op het moment dat een simkaart met beltegoed in een telefoon wordt gestoken die connectie maakt met mobiel internet worden er meteen Mb's via het prepaid tegoed in rekening gebracht (de telefoon gaat dan meteen gegevens uitwisselen met de zendmast/netwerk a la €0,50 per Mb). Oplossing: dataoverdracht op het toestel uitschakelen en pas weer inschakelen bij de aanschaf van een databundel.
    Pluspunten
    • Goedkoop (deel de prijs door 2 en vergelijk)
    • Dekking
    • Klantenservice
    Verbeterpunten
    • Geen
    Reacties
    Daan op 18-11-2016 om 12:47
    Het enige wat ik een min punt vind is dat de prepaid-aansluiting vervalt als gedurende 6 maanden er geen opwaardering wordt gedaan op de SIM kaart. Als men in de 7de maand ook geen opwaardering heeft gedaan, dan wordt het nummer afgesloten. Ik was voor een aantal jaren in Zuid Amerika bij familie vanwege omstandigheden. Ik kwam er na 8 maanden achter dat mijn Ortel geblokkeerd was en ik dus niet meer gebruik kon maken van internet bankieren van de ING bank omdat mijn rekening verbonden moet zijn aan mijn telefoonnummer. Ik kon dus niet meer geld overboeken en bankzaken regelen. Het zou misschien een betere oplossing zijn om de tijd te verlengen naar 1 a 2 jaar!
    Wouter op 22-1-2017 om 14:29
    @Daan - dat gebeurt bij elke provider. Het is bij wet bepaald dat als een bepaald mobiel nummer 6 maanden niet wordt gebruikt deze op inactief wordt gezet en de klant nog 1 maand de kans heeft om deze te activeren (door te bellen of op te waarderen). Na 7 maanden wordt de stekker eruit getrokken. Reden van de regering is dat anders de mobiele nummers 'opraken'. Dit geldt voor alle prepaid providers (ook Vodafone en T-Mobile b.v.).
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 6
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Nee
    Harm Wieringa op 29-7-2016 om 20:28
    Ik kocht beltegoed voor een databundel. Per sms zie ik dat ik 16,50 credit heb. Opladen gelukt dus Ik sms meteen Buy Data15, dit is een databundel van eur 15. Systeem zegt dat ik niet genoeg geld heb. Ik email klantenservice, die na lange tijd doodleuk meldt dat ik geen tegoed heb. Zou opgegaan zijn aan data buiten bundel, waarvoor ze eur 500 per gigabyte rekenen ipv de eur 4,00 per gigabyte in de bundel. Dat is al pure afzetterij, maar ik was me er bewust van dus heb ik de simkaart niet gebruikt totdat de bundel geregeld was (mifi stond uit). Ik had sceendump van alle sms-en, met bewijs van mijn tegoed maar helpt niet. Dit is me al eerder overkomen, maar toen heb ik het laten gaan omdat ik toen nog dacht dat ik iets fout had gedaan
    Pluspunten
    • Geen. Pure afzetters die lokken met laag tarief maar er proberen ervoor te zorgen dat je de hoofdprijs betaald
    Verbeterpunten
    • Eerlijkheid
  • Beoordeling: 6
    • Bestelproces: 8
    • Prijsstelling: 6
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 5
    • Klantenservice: 7
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 7
    Aanrader? Nee
    U heeft meerdere malen naar uw voicemail gebeld.
    Voicemail is bij Ortel mobile niet gratis.

    Dit vermelden ze nergens! direct uitzetten dus en internet moet je apart aanschaffen en is dan maar 7 dagen geldig.

    voorheen gratis sim met 2,50 beltegoed maar dat bestaat niet meer.
    Nu dus een sim zonder beltegoed en voicemail staat standaard aan en ze pushen je de voicemail kant op zonder dat je weet dat dat geld kost.
    Reacties
    Ortel op 30-11-2016 om 16:33
    Beste heer Wieringa,

    Wat een vervelende situatie. Wij willen u vragen om na te gaan of u wel een Nederlandse Ortel simkaart heeft. Want wij de termen zoals BUY data 15 etc. is bij ons niet bekend. Als wij nog iets verder voor voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Amjad
    Team Ortel
  • maak gebruik van Pre-paid al jaren maar heb besloten naar een ander over te stappen.
    de reden is tot 4 keer toe opgewaarderd na enige uren was ik mijn bel te goed helemaal kwijt zonder gebruik te maken van meijn telefoon. Krijg ook zeer vlot net als bij het opwaarderen een sms dat mijn beltegoed 0,50 ct is dus opwaarderen. reaktie van kanten service nihil. ben er dus nu klaar mee.
    Pluspunten
    • krijgt na elke opwaardering keurig een sms bericht. daarnaast *101# en het bedrag is bijgeschreven. (1 min)
    • na een uur krijg je weer een sms om op te waarderen want je beltegoed is 0,50 ct leuk maar na 4 keer te zijn bestolen hoeft het voor mij niet meer. dan maar naar een iets duurdere prov. die wel eerlijk is en mij als klant behandeld.
    Verbeterpunten
    • geen

Navigatie